Viking Gracelle kannattaa ottaa omat

viinat mukaan

"Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvistä bailuista Viking Gracen ravintoloissa. Mutta, jos tarkoituksesi on tulla ryyppäämän omia juomia hyttiin, niin silloin Grace ei ehkä ole sinun paikkasi, kiteyttää Viking Linen toimitusjohtaja Mikael Backman".

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2013012816607033_ma.shtml

Olemme nähneet kuinka hytteihin viedään olutta ja viinaa ja sitten istutaan siellä jolloin laivan kalliit ravintola viinat eivät käy kaupaksi.

Hän muistuttaa, että myös maissa hotelleissa nukutaan ja ravintoloissa bailataan.

27

2450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jag är en hestman

      Bisnes on kaikkein tärkeintä.

      Onko tuo hänen palkastaan pois, jos laivan ravintoloiden viinat eivät mene kaupaksi.

      Ahne idiootti..

      http://www.youtube.com/watch?v=5r4OxnnMyeY

      jiihaa, videon hevonen ei liity tapaukseen muutoin, kuin ehkä siten, että joillakin ihmisilläkin on vapaa tahto..

    • Vad säger du?

      No mutta onhan muitakin juopottelulaivoja jos sellaista kaipaa, kuten Tallinkin Silja Line!?
      Ja suoraan Helsingistä Tukholmaan jne.

      Ei se liikaa kontrolloitu sinänsä hyvä asia ei kuitenkaan kannattavaa, holhousta ei pidä liikaa olla, eller hur? Grace on siis perhelaiva, ei seikkaluja ja ei porauslautta!

      • jag säger att det är

        Jos se olis perhelaiva, ei siellä silloin tarvitsisi olla mitään baareja..

        Ja siellä on ihan tasan saman verran humalaisia matkustajia kuin muillakin laivoilla..

        Mikä ihmeen "juopottelulaiva" tai "perhelaiva"

        Ihan se on vaan laiva, ei sitä voi rajoittaa kenellekkään tietylle ihmisryhmälle..

        Tuossa vaan ahne valkokaulushenkilö ilmaisee, että häntä niin harmittaa kun ei saada ENEMMÄN VOITTOA, jos jotkut ihmiset juo hyteissään..

        Kyllä mun mielestä voi hytissäkin tissutella, mutta outoa kyllä jos siellä pitää koko risteily olla "komerossa" ihan naamat


    • Kokemusta vuosientak

      No kunhan laivalle kertyy ikää ja uutuuden viehätys laantuu, niin nämä erikois-säänökset poistuvat.

      Niin on käynnyt ennenkin.

      • kjhhhhhh

        Huvittavaa sinänsä, että laivalle kuitenkin houkutellaan ihmisiä TAXFREE hinnoilla

        Halpa viina, halvat makeiset, halpa tupakka..

        ja kaikki halpaa..

        ironista sinänsä, kuitenkin sinne suurin osa porukasta menee noiden halpojen tuotteiden takia..


    • Marko P.

      Eli punaiset laivat pyllistää tässä pienempituloisille ja kumartaa rikkaita.

      Ja sitten samaan aikaan sitten uutisoidaan että syrjäytetyt nuoret ovat jopa 10 vuotta tekemättä mitään.

      Mutta mitäs teet?

      Kun politrukkien, virkamiesten ja valtionyhtiöiden pomojen lapset lähtee laivaristeilylle ravintolaan bilettämään VISAN kera joutuu syrjäytetty jäämään kotiin kumisen läpyskäpizzan ja rapakaljan.

      Jos sitäkään, hinnathan nousee jatkuvasti: EUvostoliittohan painaa rahaa minkä kerkiää pelastuakseen totalitäärisen sosialismin velkahelvetistä.

      Köyhien määrä lisääntyy nopeasti, vuodesta 1995 niiden määrä on jo tuplaantunut ja tilastojen mukaan siis myös syrjätettyjen määrä on nopeasti kasvanut.

      No... eväämällä nuorisolta työmarkkinatuki saadaan tilastot toki näyttämään "sovitulta" ja Kreikkakin saa miljardilainansa.... mutta samalla Suomen nuoriso työnnetään syrjään "hyvinvointiyhteiskunnasta."

    • En tehnyt bisnestä

      En muista laivan nimeä aikoinaan, mutta taxfree tuotteista sai kaikki muun viedä hyttiin, paitsi alkoholijuomia. Tais olla et muutaman irtokaljan sai mukaan, mut muut jätettiin säilöön.

      Siitä on jo parikymmentävuotta aikaa. Parivuotta sen jälkeen olin kaukaa viisas ja ostin kossupullon mukaan, mut oli jo säännöt muuttuneet ja kaiken sai viedä hyttiin. No kossupullon myin ruotsissa olevaan ruotsalais/suomalaiseen kahvilaan ja vaihdoin 50 penniset heille, jotka kävi kruunuina automaatteihin.

    • Hytissä ET juo!

      – Meillä on sellainen sääntö, että alkoholia ei nautita hyteissä, vaan baareissa ja ravintoloissa, sanoo Viking Linen toimitusjohtaja Mikael Backman, MTV3:lle.

      Uutisen mukaan osa risteilyvieraista on ollut pettyneitä uuteen sääntöön, joka tekee lopun niin sanotuille hyttibileille.

      http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/mtv3-viking-grace-laivalla-ei-sallita-hyttibileitaalkoholia-myydaan-vasta-paluumatkalla/1292561

      Eli siis: EDES omia viinojasi ET hytissä juo! Jos minun naapurihytissäni yrität örveltää, kutsun henkilökunnan paikalle ja nukut yösi laivan putkassa! Kyllä jämpti on näin.

    • Tappavat bisneksensä
    • seppo345

      Tämä on ihmisten syrjintää, puolet matkustajista saa ostaa tax free viinaa ja puolet ei. kyllä kaikilla pitäisi olla oikeus ostaa alkoholia samalta laivalta samana aikana tax free kaupasta!

    • Järki päässä

      "Silja ei lähde Vikingin kelkkaan viinarajoituksissa

      TallinkSilja ei ole lähdössä Viking Linen jalanjäljille alkoholinmyynnin rajoittamisessa Tukholman risteilyillä.

      MTV3 uutisoi eilen nettisivuillaan, että Vikingin uudella Grace-laivalla saa ostaa alkoholia tax free -myymälästä vasta kotimatkalla Turku-Tukholma-risteilyllä".

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1698775/silja-ei-lahde-vikingin-kelkkaan-viinarajoituksissa

      Nöjdin mukaan risteilyjen asiakasryhmää pyritään ohjaamaan enemmänkin ohjelmatarjonnalla.

      – Lomasesonkien ohjelmat ovat esimerkiksi suunniteltu ehdottomasti perheille, normaalina viikonloppuna tarjontaa voi taas olla enemmän nuorille. Sesonkien ulkopuolella tarjolla vaikka tanssimusiikkia, kun asiakkaina on iäkkäämpää väkeä, totaa Nöjd.

    • 50% tyytymättömiä

      "Suurin piirtein puolia IS:n uutista kommentoineista lukijoita uusi viinalinjaus ärsytti.

      – Kaikki hauska pitää kieltää. Hienoa Viking Line! Tästä lähtien tuen kilpailevia laivoja! Nimimerkki Grazy tykitti.

      – Samalla voisi kieltää tupakoinnin ja kahvin juonnin menomatkalla, myös huonosti laulaminen karaokessa ja ääneen puhuminen kiellettävä ainakin mennessä, saa rauhassa kävellä sukkasiltaan pitkin laivaa, nimimerkki Kimbledos kirjoitti".

      http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288535851161.html

      Moni lukija uskoi, että kyseessä on Vikingin kikka myydä alkoholia isompien voittojen toivossa.

      – "uusi askel risteilykulttuurissa." = Myydään menomatkalla viinaa viisinkertaiseen hintaan, nimimerkki Erkka kommentoi.

      Useampi väläytti omien juomien viemistä laivalle maista.

      – Lähen muutaman työkaverin kans gracelle ja jokainen ottaneee nyt oman pullon mukaan. Ei ne varmaan kerkiä jokaisen matkustajan laukkuja tutkia satamassa muuten laivan lähtö myöhästyy, nimimerkki Mösjöö kirjoitti.

    • Miten käy herrojen

      "Vaihtui laivayhtiö siljaan että heilahti. työporukkamme (50 henkilöä) oli suunnitellut matkaa tällä uudella laivalla, mutta kun tuli tämä rajoitus, niin Silja-line on se yhtiö millä mennään risteilylle. Jos viikkarin laiva pitää maksattaa kallilla baari viinalla, niin se siitä sitten Viking-line. Onneksi on valinnan vapaus" !!!

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194791564415/artikkeli/mtv3 nuorten hyttibileille tulee loppu viking gracella.html

      Kuikahan mahtaa näkyä matkustaja määrissä kun uutuuden viehätys on ohi. Tallik silja kiittää.

      Ilmoita asiaton kommentti
      (Tuntematon)29.1.2013 00:28

      Hölmöä touhua. Toki saattaa hieman auttaa asiaa, jos asiakkaiden laivalle tuodut viinakset loppuvat kesken. Itse näen ratkaisuksi tuoda omat nesteet mukana ja laimeat painaa niin paljon joten otan suoraan sitten kirkasta, jota jaksaa kantaa enemmän. Loppuviimein uskon tämän olevan vain paljon huonompi vaihtoehto, kuin sen laimean tissuttelun. Kerran olen joutunut vuosia sitten tälläistä "ei myydä menomatkalla"-kohtelua katsomaan abiristeilyllä, jossa juotettiin vain baarissa 5€ tuoppeja hyvin lantrattua lonkeroa. Porukka oli kuitenkin aivan tuhannen päissään, koska hyvin moni oli tajunnut raahata omat viinat mukanaan.

    • rav herra

      Hieno idea! Omistan ravintolan (räkälän) ja vuokraan huoneistoa (kämäistä yksiötä). Seuraavaan vuokrasopinukseen laitan pykälän että asunnossa ei saa juoda, vaan pitää asioida ravintolassani.

    • ääliöt ääliöt

      vitun idiootit eikö ole parempaa tekemistä kuin puida tämmöistä paskaa, Suomi on velkaorja ja te jaksattae jostain saatanan hikisestä paatista jauhaa paskaa!

      • Karampa Kalle Tappin

        Pitää pitää tappi veneen pojassa ettei vaan karnivaali asiakkaat revi sitä irti.


    • Sargeeee

      Taas vissiin jotain mennyt multa pahasti ohi, mutta en minä tässä näe mitään muuta kuin sen, että laivayhtiö yrittää saada jotain kontrollia AINA voimassa olleeseen, suomen ja ruotsinkin lain vaatimaan sääntöön, että anniskelualueella ei ole sallittua nauttia muualta tuotuja tai vähittäismyyntiin tarkoitettuja alkoholijuomia. Perinteisesti tätä on todella vaikea valvoa, sillä sitä alkoholia myydään tax-freessä melkoisesti ja ainoa keino estää sen nauttiminen on joko palata takaisin järjestelyyn, jossa ostetut viinat pidetään kaupassa ja ennen satamaa saat ne käydä lappua vastaan hakemassa tai sitten sitä mukaa, kun löytyy luvattomasti näitä juomia nauttivia, käydä takavarikoimassa viinat.

      • Viro vastaan suomi

        Kokeilin aikoinani molempien laivayhtiöiden suhtautumista julkijuomiseen, olin silloin 18 - 20 kesänen kloppi. Siljalla katsottiin minua pahalla ja lipunhinta oli korkeampi kuin VIKINGlinen. Siihen aikaan VIKING oli rennompi yhtiö ja kaverit reissa sillä. Silja oli "porvareiden" laivayhtiö, siellä kohdeltiin tavista toiaenluokan matkustajana. Minä olen provoillut koko elämäni ja nuorena testasin molempien laiva yhtiöiden suvaisevaisuutta. No kaikesta kokemastani huolimatta, nykyinen VIKING oli silloin voittaja ja kaikessa porukka ristilyssä kuljimme sillä.

        Pitäisköhän näin vanhemmalla iällä vielä tehdä testi uusiksi ?


      • bjggkmgngkkflggg
        Viro vastaan suomi kirjoitti:

        Kokeilin aikoinani molempien laivayhtiöiden suhtautumista julkijuomiseen, olin silloin 18 - 20 kesänen kloppi. Siljalla katsottiin minua pahalla ja lipunhinta oli korkeampi kuin VIKINGlinen. Siihen aikaan VIKING oli rennompi yhtiö ja kaverit reissa sillä. Silja oli "porvareiden" laivayhtiö, siellä kohdeltiin tavista toiaenluokan matkustajana. Minä olen provoillut koko elämäni ja nuorena testasin molempien laiva yhtiöiden suvaisevaisuutta. No kaikesta kokemastani huolimatta, nykyinen VIKING oli silloin voittaja ja kaikessa porukka ristilyssä kuljimme sillä.

        Pitäisköhän näin vanhemmalla iällä vielä tehdä testi uusiksi ?

        Ei siljalla ainakaan 10v sitten puututtu omiin juomiin mitenkään, vaikka käytävällä niitä joinkin. Nyttemmin en ole enää laivoilla käynyt kuin ihan pakolliset reittimatkat. Tuli kiintiö täyteen erään joulun alla, kun melkein kolme viikkoa olin työn puolesta yhdessä ja samassa laivassa. Mistä tulikin mieleen, että tuo olisi hyvä ja halpa liikkuva vankila. Vajaassa kolmessakin viikossa tunsi lusineensa!


    • KIITOS VIKING

      Lähdemme isommalla porukalla Viking Gracelle ensi kuun vaihteessa ja tämä uusi ryyppäämissääntö oli enemmän kuin tervetullut asia.

      Olen matkustellut 30v näillä ruotsinlaivoilla ja olen kurkkuani myöten täynnä niitä juoppoköörejä, jotka ryyppäävät hyteissään alkuillasta, toikkaroivat sitten umpikännissä yökerhossa ja jatkavat yöllä sitä muista täysin piittaamatonta örveltämistä hyteissään ja laivan käytävillä aamuun asti.

      Joten olen täysin Viking varustamon kannalla, että se rellestävä rupusakki saa pysyä rannalla ja ryypätä sossurahansa siinä lähipubissa jatkossakin. Älkää tulko pilaamaan muiden reissua laivoille !

      • joopa joo..

        Mikä h elvetin "ryyppäämissääntö"

        Ainut fakta mitä tuon toimarin sanomisista tulee esille on se, että ihmisten pitäisi ostaa kallista viinaa laivan baarista..

        Voitasiin jopa sanoa, että viking grace on ns "jet set" väen paikka..

        Ihan v itun tyhmää, kun suurin osa ihmisistä menee laivalle dokaamaan ja ostelemaan halpoja taxfree tuotteita, niillähän niitä ihmisiä sinne laivoille on aina houkuteltu..


    • Wiking Gracellalla

      Viking Gracellalla oman kiljun valmistus on kielletty pikahiivalla, sekä kaikenlaisten omien ruokatarvikkeiden käsittely. Myöskin omien henkilökohtaisten hajusteinen ja kauneudenhoito tuotteiden käyttöä valvotaan. Tämä sen johdosta että ne pitää ostaa laivan taxfreemyymälästä.

      Viking Gracellalla ei kuulu EU:n vapaakauppa alueeseen, vaan omaan Viking Gracellalla säädökseen.

    • peräaukko ja viina

      Viking Linen laukkuratsia kuumensi: Viinaa laivaan vaikka housunpuntissa!

      http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288537088738.html?ref=rss

      Tämä on kyllä viimeinen matka minkä minä teen, jos puheet uusista säännöistä pitävät paikkansa. On se aika lapsellista jos alkavat meidän paskaisia kalsareita tonkimaan, toteaa terminaalin aulabaarista tavoitettu Jarkko.

      - Tämä on bilereissu, ei me tänne syömään tultu! Toki huomiseen olotila on varmasti aika lailla sama, oli tax-free myyntiä tai ei. Kalsareiden tutkiminen taas on ennen kaikkea henkilökunnan ongelma, lausuu Jarkon seurassa viihtynyt Sauli.

      Samaa mieltä olivat terminaalin vähemmän kostealta alueelta löytyneet Marjo ja Päivi.

      - Kyllä nuo uudet säännöt varmasti rauhoittaa yötä hytissä, mutta ei se laukkujen tutkiminen koskaan mukavalta tunnu. Eikä kyllä ole mitään syytäkään tutkia, sanoo Päivi.

      Tämä onneton kääkeri oli astunut väärään laivaan..

      http://is13.snstatic.fi/img/978/1288537087997.jpg

      Tämä mies oli hypännyt Maarianhaminassa väärään laivaan. Onneton mies sai kuitenkin viedä jo aikaisemmin ostetut juomat uudelleen laivaan.

    • laivoja riittää

      Onneksi siihen laivaan ei ole pakko mennä.

    • Oi voi...

      "- Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvistä bailuista Viking Gracen ravintoloissa. Mutta, jos tarkoituksesi on tulla ryyppäämän omia juomia hyttiin, niin silloin Grace ei ehkä ole sinun paikkasi, kiteytti Backman jo tuolloin myös Iltalehdelle.

      Hyttibileiden kieltäminen nostatti porua, sillä laivan uskotaan haluavan kääriä rahat kalliimmalla alkoholinmyynnillä. Nyt toimitusjohtaja lisää vettä myllyyn sanomalla suoraan, ettei kaikkien kansalaisten kannata suunnata satamaan.

      - Viking Grace on pitkälti loppuunmyyty, ja sillä on korkeammat hinnat. Miksi tulla sinne, jos on vähän rahaa, silloin ollaan väärällä laivalla, hän sanoo.

      Backmanin mukaan Viking Line aloittaa myös tarkastukset terminaaleissa, jottei ylimääräinen alkoholi virtaisi laivaan matkustajien mukana. Seulonta tulee olemaan tiukka.

      - Omia viinoja on ihan turha yrittää tuoda laivaan, se on hukkaan heitettyä viinaa, koska ne otetaan pois."

      PERSEAUKISET ÄLKÖÖT VAIVAUTUKO!

      • selkämies

        Taitaa tuo bäckmän olla ihan K YRPÄ, bäckmän, tykkääköhän se olla toisen miehen selässä, ainakin sen nimi viittaa siihen..

        Ylellinen jet set homo..


    • tietämätön

      Jos huomaavat et salakulejttaa juomaa.. nii evääkö ne sit myös pääsyn laivalle? osaako joku kertoa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3033
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2898
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2282
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      95
      2184
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1858
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      335
      1816
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1682
    Aihe