Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Televisio on aivopesun väline Nro.1

mr.consensus

Televisio on kaiken pahan alku ja juuri. Sen hypnoottiset sähkömagneettiset pulssit runtelee ihmisen alitajuntaa ja samalla vääristetty informaatio saa jalan sijan omia havantoja käsiteltäessä. Säteily/info tykitys on niin suurta että suurin osa katsojista kokee "toisesta korvasta sisään, toisesta ulos" - kokemuksen katsoessaan televisiota. Tämä johtuu siitä että informaation ja havaittavan säteilyn määrä on noin 200 kertainen ihmisen normaaliin sietokykyyn nähden ja tästä syystä televisiosta saatavat "pointit" ovat vain harvojen havaittavissa.

Esimerkki
Uutisten yhteydessä lähetetään niin paljon sähköä naamaan että jyrki katainen voi sanoa suorassa lähetyksessä "meiltä mene kaikki jos ei nyt raadeta" ja sehän uppoaa kuin veitsi voihin. Varoittakaa kaikkia ystäviä ja tuttuja ja myykää televisiot. Lisäaineet on toinen jolla aivopesuagendaa pidetään yllä. Passiiviset stimulantit lisäävät ihmisten stressiä ja huonoja kokemuksia, ennen kaikkea itsestään. Syökää hyvin ja tuoretta ruokaa, älkää ostako alepasta vaan tuore tiskiltä. Tupakki ja alkoholi on myös kyseessä ja kannattaa jättää kauppaan ja ostamatta. Suosittelen luontaistuotekauppojen vitamiinejä, kannabista ja psilosybiini sieniä jotta konsensustraanssi katoaa. Entsyymi tasapaino ja oikeat ajatukset on hyvinvoinnin A & O.

15

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyykkäri

      Jos olet huolissasi television säteilystä niin miksi tunget naamaasi tietokoneruudun lähelle?

      Siitä tulee TAATUSTI enemmän säteilyä johtuen ruudun läheisyydestä.

      Muutenkin, INTERNET on se suurin aivopesijä.

    • mr.consensus

      Itseasiassa tietokoneen hertsisäteilyt ovat nimen omaan tästä syystä säädetty pienemmälle, paremminkin sanottuna kevyemmäksi. Johtuu siitä että tietokone on niin yleinen väline myös esoteerikkojen keskuudessa niin eivät he itseään myrkytä. Telkkaria ei viisas edes omista. Toki tietokoneenkin säteily on haitallista, mutta ei niin suurissa määrin ja informaation luonne on "itse valittavissa" ja teksti on huomattavasti tehottomampaa aivopesua kuin liikkuva kuva. Internet kyllä sisältää aivopesumateriaalia suurissa määrin, mutta internet on myös valaistuneiden tiedonlähde useissa tapauksissa. Tajuntaan vaikuttaa informaation luonne ja Hertsimäärä, hertsit riippuu näytöstä ja näyttö riippuu ostajan tietoisuuden tasosta. Suosittelen tästäsyystä Applen tietokoneita ja linuxia. jos omenaan ei ole varaa. Onhan windowsin takana itse Bill Gates ja kaikki asioita tutkineet ja niistä valaistuneet, ovat varmasti huomanneet kyseisen henkilön vaikutukset maailman asioihin.

      Internetissä on kuitenkin vapaus ja tieto liikkuu. Ilman nettiä maailmassa ei koskaan olisi tapahtunut vastaavaa, sillä se lähtee millä se on tullutkin. On hyvinkin perusteltua kyllä olettaa, että internet olisi alun perin aivopesuun tarkoitettu tiedon lähde, mutta sen vaikutus on ollut hyvin kaksipuolinen.

      • jgfgjfgjx

        Hertsisäteily säädetty pienemmäksi??? Olet tekniikasta yhtä ulkona kuin tuulimittari ja sekaisin kuin seinäkello. Tekniikka pelottaa, kun siitä ei ymmärrä yhtään mitään

        Näyttöjen "hertsimäärä" on sama telkussa ja tietsikassa. Koneen kuorien sisällä tietsikassa on paljon suurempia "hertsimääriä" kuin missään telkkarissa. Ne hertsit eivät vaikuta mitenkään ajukuuppasi sisään.


    • 4 tuntia päivässä

      Tämän linkin sisältävä viesti on poistettu tältä alueelta ainakin kaksi kertaa nopeasti:

      http://www.infowars.com/the-idiot-box-how-tv-is-turning-us-all-into-zombies/ "The Idiot Box: How TV Is Turning Us All Into Zombies"

      Jokainen, joka ehtii nähdä kyseisen linkin ennen kuin se häviää täältä jälleen, voi kysyä itseltään, miksi tuonsisältöinen viesti täytyy poistaa, mikä siinä on vaarallista?

    • televisio=hanurista

      tietokone ei ole aivopesuväline, jos olisi en tietäisi totuutta maailman menosta.

      Aloittaja on oikeassa

      myy televisio tai kierrätä se

      ei ole muuta vaihtoehtoa terveeseen elämään

    • hhehe.

      Sionisti24 ylläpito hävitti plussapeukun.

    • mr.consensus

      hertsisäteilyn määrä riippuu luonnollisesti näytön koosta. Sinä joka luulet tietäväsi tekniikasta jotakin ja laitoit epäselvän nimimerkin niin kannattaisi tutustua ihan perusteknlogian perus asioihin. Valon määräkin riippuu lampun tehosta, samainen periaate pätee televisioon ja myöskin tietokoneen näyttöön. Kysymys ei ole kuitenkaan säteilyn määrästä, vaan sen taajuudesta. Tietokoneen hertsitaajuus saattaa olla korkeampi tai matalampi, riippuen näytöstä ja ohjelmistosta joka ajaa näyttöä ja tällätavoin "kevyempi" psyykkiselle toiminnalle. myös tietokoneen näytönohjain ratkaisee hyvin paljon tässätapauksessa. Pelatkaapa jotain peliä muutama tunti Direct X:llä niin kyllä tajunta hieman ailahtelee sen jälkeen. Tietokoneen saa aivopesukoneeksi asentamalla siihen siis pelin. Hyvin yksinkertaista. Toinen puoli valosta kuitenkin on se että ihmisen luontainen taajuuksien käsittelyky on nousemaan päin evoluution johdosta. tietokoneet siis vaikuttavat meihin jopa geneettisellä tasolla.

      • 4evolution

        vanhat tv:t laitettiin ensin lämpiämään ennenkuin kuva näkyy.
        läheltä sitä ei saanut katsoa. kukaan ei vain osannut kertoa miksi.
        onneksi on netti mistä nykyään voi itseään kouluttaa
        elämä on tv poisheittämisen jälkeen paljon parempaa. jo 6v

        joku vuosi sitten luin kuvaputkista ja säteilystä.
        muistuu mieleen 0.5 metrin päästä tuijotetut monitorit. ja päänsäryt

        lainaus wikistä

        Röntgen-säteilyä tuotetaan siten, että elektroneja kiihdytetään ensin 10-100 kV jännitteellä osumaan anodiin

        Myös Väri-TV-kuvaputkien 20-30 kV kiihdytysjännite riittää tuottamaan röntgensäteilyä ja kuvaputkissa on siksi integroitu röngensuojaus. Tämä on tyypillisesti toteutettu muutaman millin paksuisella lyijylasilla ("kristalli") joka on liitetty optisella kitillä varsinaisen tyhjöputken etupintaan.


    • revari.

      totta turiset, pelit ovat aivopesua, esi.m wolfenstein

    • kai nyt uudempiakin

      castle wolfenstein on jo 30 vuotta vanha peli... ei se nyt mitään aivopesua ole.

    • aivopesuu

      Millä sijalla on Youtube?

      • sensuuriyoutube24

        Juutuub manipuloi katsojalukuja ja koko sattia siten ettei aratasiat saa liikaa julkisuutta.


    • Pat Mahoney

      Ketä on nää "Aratasiat" joista puhut?

      Tajuat kai että säteily vähenee etäisyyden neliönä.

      Ja tuo sinun hertsittely, oikeasti.

      Mittari käteen ja julkaise puheidesi tueksi vaikkapa lukuja niin sut voisi ottaa vakavasti.

    • kulttuuribolsuilua

      en tiiä säteilystä mutta esim huumorin varjolla voidaan istuttaa ihmisen mieleen uusia ajatuksia ja saada ihmisen hyväksyntä vaikkapa moraalin rappiolle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe