Ateistimaa haastaa sotaa

Sodan merkit

21

178

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä jaksa yleistää, jos yksi ateisti on hullu, siis, tuskimpa tuokaan ihan täysin ateisti on niin ei se tarkoita, että jokainen ateisti olisi jonkun maan diktaattori joka haluaa sotaa,
      vaikkakin tuhatta kristittyä kohti on enemmän hullujua kuin ateisteja.

    • Ateisti ei usko jumaliin tai jumaluuksiin. Jos joku P-Koreassa sanoo, ettei Kim ole jumalalle sukua, pääsee hyvin äkkiä vankileirille tai hengestään. Mikä siinä ateismissa on niin vaikea ymmärtää?

      • Niin, se juuri tässä se, Kim ei usko jumaliin, Hän on the God.


      • foksmalder
        ambulo kirjoitti:

        Niin, se juuri tässä se, Kim ei usko jumaliin, Hän on the God.

        Kai hän nyt itseensä uskoo?


    • 12+2

      Älä unohda että Kim Jong-un on samaa mieltä kuin Suomen kristityt. Ei hän muuten olisi allekirjoittanut adressia naisen ja miehen avioliiton puolesta.

    • Olen ateisti, mutta en haasta sotaa. Ei tule mieleenikään. Rakastan rauhaa ja rakkautta. Koittaisítte löytäää mukavan ateistin, se lienee jopa helppoa.

    • osiris ritarit

      Pohjois Korea on jesuiittavaltio ja kuuluu peliin jolla sotakoneet imevtä kansakuntain rahat.

      No mitenkäs osiris ritarimme Kim Jong-un liittyy tähän Päivimme kerhoon!?

      Päivi on tiukka täti eikä vahingossakaan poikkea jumalansa Rooman ohjeista:
      ...esim. taannoin lähetti veljesten lähes haaksirikkoutuneen räjähdysainelastin (Thor Liberty) Kotkan satamasta suoraan Pohjois-Koreaan, vankileirien avuksi? Niille joissa miljoonat parhaillaankin näännytetään nälkään... Pohjoiskoreaan joka tämän tästä jää kiinni pommiliivitehtailusta...

      Tästä eivät tietenkään suomilehdet kertoneet: Israelilaisia on näillä räjähteillä silvottu senverran että tietovuoto tuli sieltä. Oih tämäkin ohjelmoitu isä terrorin uhripalvelu on rakkautta Jumalan Kansaa kohtaan, Päivi? Miksikö teki tämän(kin) 'arvostettavan' teon? Auttoi Kim Il jongia; kurjille lisää kurjuutta ja murhaa?

      Kotkassa rahtaajat kieltäytyivät ensin koskemasta laivaan jonka lasti oli hilkulla lojahtaa ennen aikojaan. Tämä kapina oli syynä uutisvuotoon? Epästabiilit aineet kiikutettiin Vihtavuoren hävittämöön - josta ne yllättäin lensivät yllätettyjen lähialueen talojen katoille - ei tämmöistä koskaan ennen ole tapahtunut sanovat ritariviran omaiset. Uutisissa poliisi taas rähmä 'ymmällään'. Kovaa ainetta, Päivi.

      No nyt tästä osa on käytetty. Isä terrorin ritarit saavat taas tuulta purjeisiin. Sillähän kokomaailman leiritys ja kansalaisoikeudet valuvat pois ... kaanin laariin. Rooman vanha katolis konstakonna, Maltan Ristin Ritari Adolph riemuitsisi jos voisi ritariveljensä Stalinin kera.

      Pohjois-Korean ydinkokeessa kaksi huolestuttavaa ominaisuutta - kertoo Iltasatusanomat? Plutonium keittolaitoksien (naamioitu voimaloiksi) päätuote, fissiokelpoinen plutonium räjäytetään 'kasaan' ympäröivillä spesiaali-aineilla. Se saa aikaan ketjureaktion joka on nk ydinpommi.

      Mitäkö Thor Liberty rahtasi, sitä ei tietenkään rahvaalle kerrota. Joka tapauksessa aine yllätti 100% Vihtavuoren ammattimiehet. Myöhemmin 'asintuntija' kertoi että 'koko Kotka oli vaarassa muuttua kuopaksi'. Siitä aiheutunut tsunami olisi sitten hukuttanut muutamat Plutonium -tuotantolaitokset Loviisassa ja naapurin puolella... Plutonium tuotantolaitoksistamme, lue lisää: www.scribd.com/doc/75600251/Sateily-Saastuttava-Ydinvoima

      Ei löydy miestä ei Päiviä joka tämän miljardibisnespelin viheltäisi poikki.

      Lainaus: IL Tiistai 12.2.2013 klo 12.03 (päivitetty klo 12.33): "Pohjois-Korean ydinkoe saattoi olla aiempia vaarallisempi kahdella tapaa. (Ritari) Kim Jong-Un jatkaa ydinohjelman parissa isänsä (Ritari) Kim Jong-Ilin jalanjäljillä. Pohjois-Korea teki ydinkokeen - voimakkuudesta kovia arvioita. "

      (Ritari) Obama varoittaa Pohjois-Koreasta: Vaatii nopeita toimia (=loputkin käsiaseet poistettava Suomalasilta) P-Korean ydinkoe: (Paavin oma) Turvaneuvosto pitää hätäkokouksen Kiinalta (paikallisritarien) jyrkkä vastalause ydinkokeelle. Tiistaina tehty ydinkoe Pohjois-Koreassa oli Kim Jong-Unin osoitus siitä, ettei Pohjois-Korea ole luopumassa ydinohjelmastaan. Turvallisuusanalyytikoiden mukaan koe yhdessä joulukuisen rakettilaukaisun kanssa lähettää rohkean viestin diktatuurin uhmakkuudesta... iltalehti fi/ulkomaat/2013021216667267_ul.shtml

      ...Meidän Paras Päivi - rajun deletoinnin keskusteluketjusta.

      • Midän Paras huijaus

        Entäpä jos Pohjois-Korea joka toimii Pyramidin terrori-uhka välineenä, räjäyttikin vain pelkästään yhden laivalastillisen tuota vihtavuoren kattoja hajottanutta supermössöä? Silläkin teolla obama keräisi lisää tuulta marxilaiseen pussiinsa. (Ethän unohda että Karl Marx oli paavillisen illuminaattijärjestön perustajia Vatikaanissa).

        http://htmlimg4.scribdassets.com/5ou2p579j427jeoa/images/136-579385c311.jpg
        Vatikaanin Obeliski - tervehtii vierailijaa heti rajalla. Samaisen vallan merkkinsä eli obeliskin toki löydät Päivin pihamaalta, keskeltä Helsingin kauppatoria.

        Viittasin tuossa suomen Plutonium -teollisuuteen joka rahvaalle on markkionoitu nk. ydinvoimana. Plutoniumin valmistuksessa syntyy niin valtavasti hukkaenergiaa, että johonkin se on työnnettävä. Yksi neljäsosa voidaan hyödyntää turbiineissa, sillä generoidaan sähköä. Jahas. Millaista säteilysaastesähköä?
        Tämä kaikki vatikaanillinen väestönvähennys säteilysaastutus markkinoidaan jymäytetyille paavin äitikirkon ristirahvaalle CO2-taivasputoaa niskaan Saduilla. Öljyloppuu -Sadulla. Ylikansoitus Sadulla. ... Ylipyhä Sanoma - jonka tänään kuulet saarnaspöntöstä.

        Alan asiantuntijan Arto Laurin mukaan (nk ydinvoimala) plutoniumin valmistusprosessi hukkaa energiaa niin paljon että siihen joudutaan syöttämään 10 kertaa enemmän fossiiliperäistä öljyllä tuotettua energiaa kuin siitä saadaan. Plutonium teollisuus on siis täysin tappiollista.

        Todisteena japani - siellä hajosi 54 "ydinvoimalaa" viime vuonna ja kaikki on nyt suljettu. Täysin palasina eikä voida ottaa käyttöön. Ja silti viime vuonna teollisuusennätys! Tietenkin, plutoniumin valmistuksen äkkiloppuminen, siihen ennen käytetyn energian vapautuminen teollisuuteen onkin 'täysin ilmaista'.

        Päivin paatti kotkassa. Se pääsi perille... oliko 'ydinräjähdys' pelkästään tämän sisältö? Kyseessä ei toki ole ensimmäinen Ritarien paatti Ritarien maille...

        http://htmlimg4.scribdassets.com/1i9bh8xa826a124/images/41-0d52ad2444.jpg
        Dress code: Jesuiitta on aina mustissa, jumalansa valkoisissa.


    • Hoooiiohoi

      Kim mikä se nyt on uskoo isäpappansa Juche-aatteeseen, ja omaan kaikkivoipaisuuteensa. Muistuttaa teokraattista valtiota. Sellaisella ei ole esim. vapaa-ajattelijaliikkeen kanssa mitään tekemistä.

      Eri asia on, että sotapropagandaa harjoitetaan joka taholla. Esimerkiksi Yhdysvallat on jäänyt kiinni ilmiselvistä valheista omien todellisten sotatoimiensa aloittamisen perustelemiseksi ja kiillottamiseksi. Esimerkiksi hyökkäystä Irakiin perusteltiin joukkotuhoaseilla ym. väitteitllä, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Sodan saldo ihmisuhreissä ja aineellishenkisesti on karsea, yli 100 000 kuollutta, joista vain (?) 4000 yhdysvaltalaista...

      Eli uskomiskriittisyyttä joka suuntaan, please. Eikös tuommoninen ydinhyökkäyksellä uhkaaminen olekin oivallinen syy tehdä ennaltaehkäisevä isku Pohjois-Koreaan?! Senhän tyhmempikin tajuaa, että Yhdysvaltojen suorastaan pitää pian tehdä jotain joka lopttaa tuollaisen...

      • hoooiiohoi

        siis isoisänsä...


      • Panu K.
        hoooiiohoi kirjoitti:

        siis isoisänsä...

        Just vaparien kanssa tuollaisella kaikkitietävällä nulikalla on paljonkin tekemistä. Samanlaiset vaparisikiöt tietävät oikein Hesasta asti, missä lappeenrantalaisten on sopivaa äänestää ja missä ei. Sama kaiku on askelten.


    • 347347373737

      olen itse ateisti ja ketuttaa todella paljon pohjois-korean touhut. että siinä meni yrityksesi yleistää ja panetella ateisteja.

      tiedoksesi että yhdysvallat on erittäin uskonnollinen ja kristitty maa ja se on ehkä eniten ollut sotimassa ja hyökkäilemässä.

      • Saisit kerran kokea

        Olisipa kiva tavata sut ateisti. Jossain metsässä saloseudulla, kaksistaan.


    • Dara

      Olethan yhtä huolissasi joka kerran, kun joku teistimaa uhkailee sodalla, tai peräti pistää uhkauksensa toteen?

    • pappisvallan kunnat

      Tänään deletoitiin tämänpäiväinen ketju koskien tätä maata. Miksikö? Pian katoaa tämä = kopioi jo taltehen... eilen katosi 2kk vanha kirkkovapaamuurari ketju. Miskikö?

      Katso miksi:

      http://htmlimg4.scribdassets.com/31pn5o7hog2ai1sx/images/46-447480e5b5.jpg
      Kuka olikaan Irakin ryöstön takana? Amerikka? Niihän sitä luulisi...
      http://htmlimg1.scribdassets.com/31pn5o7hog2ai1sx/images/45-0be4600733.jpg
      Isän obeliski - yksi tuhansista symboleistaan isänmaassaan...
      http://htmlimg4.scribdassets.com/31pn5o7hog2ai1sx/images/99-236b3749a7.jpg
      Sama kaiku on askelten
      http://www.scribd.com/doc/106840073/Vapaaksi-Muurarien-Kahleista
      Lue Lisää

    • Sodan merkit sanoi :
      Ateistimaa haastaa sotaa
      Sen verran pöhköjä ateistivaltioiden johdoissa on aina oltu, etten ihmettelisi, jos uhkaus toteutetaan.
      _______________
      Esimerkki tapaus :

      1)Etelä Korean juomavesilähteet myrkytetään bakteereilla.
      2)Bakteeriasetta käytetään Yhdysvalloissa.
      3)Etelä Koreaan hyökätään tavanomaisilla aseilla plus taistelukaasuilla.
      4)Souliin tai muihin kaupunkeihin levitetään ydinsaastetta.

      Nuo eivät vielä ehkä saa jenkkejä käyttämään ydinasetta Pohjoista vastaan
      mutta kuka tietää.

    • "Ateistimaa haastaa sotaa"

      Mikä ihme sillä voi olla syynä sellaiseen pelleilyyn?
      Luulisi, ettei ilman teismiä edes haluttaisi sotia.

      • tekevät mitä käsken.

        Tuottavin ryöstöretki on sota. Eritoten jos kaikki sotivat kuninkaat ovat sinun.
        http://www.scribd.com/doc/85508748
        Minunhan ne - sanoi Ritarien päällikkö. Jokaisella on mitalini rinnassa ja tekevät mitä käsken.


    • J. Iskariot

      Jumala on ilmoittanut "amerikkalaisille", ettei hänen Poikansa palaa maanpäälle ennenkuin kaikki ateistit ja toisuskoiset on tapettu ja niiden nahoista on kudottu verestä punaisia mattoja peittämään koko maanpiirin! Vasta se tekee Hänen paluustaan kyllin arvokkaan!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe