Bilderberg ryhmä ihmisyyden viholliset

prepperi

Harmittaa kun 90% ihmisistä tuntuu olevan täysin tietämättömiä mailman menosta. Lyhyesti mitä odottaa tulevaisuudessa.

Iranin sota aivan varma koska kyseinen porukka sen on päättänyt jo ajat sitten. Miksi koska eivät hallitse sen maan keskuspankkia sekä irani haluaa öljystään kultaa eikä arvotonta dollaria.

Dollari tulee kaatumaan jonka jälkeen uusi monopoli leikki raha. Sen jälkeen kaatuu euro jonka aikana uusi hieno "dollari" ostaa suuret osaa eurooppaa. Kun euroopan maat käpristelee niille annetaan mahdollisuus liittyä uuteen hienomapaan euroon jolloin pääsevät suojaan veloiltaan. Maksuksi liittovaltioon liittyminen ja oman itsenäisyytensä menettäminen lopullisesti sekä pysyvästi.

Usa Kanada ja Meksiko liittyy omaksi unioniksi joka liittyy taas euroopan unioniin. venäjä kiina tekee oman kumppanuus hommansa. Tässä vaiheessa tulee 3 mailmansota. Jonka jälkeen poliitikot yhdessä kuorossa "niin paljon kärsimystä ja kuolemaa ettei ihmiskunnalla ole varaa tälläiseen sotaan enää koskaan". Kaikki 3 unionia liittyy yhdeksi liittovaltioksi.

Nyt koko pallo on yhden liittovaltion ohjauksessa. Jos joku maa ei tee mitä eliitti haluaa se saa kaduilleen rauhanturvaajat hyvin nopeasti raiskaamaan koko maan. Koko liittovaltion alueelle tulee säädökset kuinka isoissa huonestossa saa asua. Bilderberg ryhmän työkalu Agenda 21 ajaa tällä hetkellä sitä asiaa. Ihmiset jotka vastustavat eliittiä häviävät ihmiset jotka eivät suostu elämään kuten eliitti haluaa häviävät kunnes meitä on 80-90% vähemmän kuin nyt.

Yritin typistää niin paljon kuin mahdollista ja ei kaikesta tähän edes mahdu kirjoittamaan yhdellä kerralla. Suomi on Bilderberg ryhmän ohjauksessa ja tulevaisuus näyttää erittäin synkältä.

37

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että mitä.

      Entäss sitten?

    • Earthling2013

      Jos ihmiskuntaa supistetaan 90% prosenttia niin se ei tee hyvää talouskasvulle.
      Luulisi että on jokin "järkevä" syy saada 90% ihmiskunnasta pois mutta siihen ei ole mitään syytä tällä hetkellä.
      Liikakansoitus on harhaa, maapallo kykenee ylläpitämään helposti noin 20 miljardia ihmistä, resurssit pitää vain jakaa vähän tasaisemmin.
      Länsimaat kuluttavat suurimman osan maapallon resursseista kun taas ne maat joissa tätä ns. "liikakansoitusta" on, kuten afrikan kehitysmaat eivät juurikaan kuluta noita resursseja joten jos vaikka 90% kehitysmaiden ihmisistä poistettas maapallolta se ei muuta asiaa miksikään todellisuudessa, resursseja ei säästy sen enempää eikä maapallon kantokyky muutu suuntaan tai toiseen paitsi paperilla tilastotieteiden harhoissa.

      Varmasi koko maapallo tulee olemaan joskus yhtä suurta "valtiota", sen voi tehdä myös hyvällä tavalla. Ei ole pakko aina pelätä sitä pahinta.

      • yksinkertaisiapinoit

        Mikä "talouskasvu"? Mitä se oikeasti tarkoaa, parantaako se elämänlaatuamme, oletko miettinyt?
        Tosiasia on se että ihminen on suurin vihollinen itselle, nykyään me pidetään itsestäänselvänä että mennään kotiin leipoman pullia ja 9 kuukautta myöhemmin pitäisi olla yks tyttö ja yks poika mallikuvan mukaan, mutta tosielämässä luonto on todella kurja ja me elätään lainattua varoilla, ja se on Energia, ilman sitä meidän yhteiskunta heitää meitä 100 vuotta takaisin. Se ruoka mitä nykyään syödään siinä puuttuu niin paljon luonnollisia vitamiineja ja kivenaisaineita ja sen näkyy nykyään kun meillä on nk. yhteiskunnan hyvinvointi ja tehostettu teollisuuden sairauksia kuten diabetes ja paljon muuta.
        Tässä on niin paljon sanottava mutta me ollaan finito, ...valmistamaan kännyköitä ja muut typeriä tuoteita ei millään hyvä teke, se on monelle vain hauska kapula jolla pelataan pelejä, kattele video/tv.... Silloin 100 vuotta sitten kaikki mitä meidän isovanhemat tekemän työt oli suurinpiirtein VAIN tuota leipä pöytään......

        Ja sitten tämä pilterberg, siinä saata olla jotain pelottava, mutta se riippu myös että me ihmiset ollaan liian tyhmiä ja yksinkertaisia lampaita joka seuraa toisianne, me vaan valittaa eikä te mitään radikaalisia muutoksia, vain sen takia me ei vaan ole valmiina suostuman tinkimän mistään enää, pitä olla kaikenlaista hauska ja sormelu kapula kädessä niin että voidaan jakaa tyhmyys kulttuuria feispuukilla... se tuo leipä pyötään?


    • vaikka.

      Mielikuvituksen tuotetta?

      • kuusamossa

      • mitenneuskaltaa?
        kuusamossa kirjoitti:

        UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN ALKU ON KÄSILLÄ!
        https://www.youtube.com/watch?v=MmNVTlHDYfU&feature=endscreen&NR=1

        http://www.youtube.com/watch?v=JxwoSiwaZt8

        Eihän ukko voi muuta puhua kun se mitä on määrätty. Ihan sama mitä jengi tekee, päätökset tehdään ja koulutetut saa hoitaa loput. Siltä se näyttää. Suomessa sen pitäisi olla harvinaisen helppoa kun täällä ei niin vain barrikaadeille nousta. Tulee mieleen kiltti suomineito joka uskoo isiä ja äitiä, että he tietävät aina lasta paremmin... Milloinkohan se Jeesus tulee? Mitä nuo isoherrat aikoo hänelle selittää?


      • matti574
        mitenneuskaltaa? kirjoitti:

        Eihän ukko voi muuta puhua kun se mitä on määrätty. Ihan sama mitä jengi tekee, päätökset tehdään ja koulutetut saa hoitaa loput. Siltä se näyttää. Suomessa sen pitäisi olla harvinaisen helppoa kun täällä ei niin vain barrikaadeille nousta. Tulee mieleen kiltti suomineito joka uskoo isiä ja äitiä, että he tietävät aina lasta paremmin... Milloinkohan se Jeesus tulee? Mitä nuo isoherrat aikoo hänelle selittää?

        Ainakaan he eivät voi selittää Jeesukselle etteivät tienneet mitä tekivät.


    • Sama näkemys

      Vain sen verran eroa, että näkemykseni mukaan euro hajoaa ennen dollaria. "Jos Espanjan talous romahtaa (kuten on jo käynyt), niin sitten menee koko euro", sanoi eräs vainaja viimeisten viikkojensa aikana.

      EU on jo liittovaltio sekä EU-Suomi sen osavaltio. Mainitsemasi yhteinen liittovaltio on NWO.

      • perustele...

        äläkä vain lätise anna tulla...


      • mikä on mikä

      • OBAMA IS ANTICHRIST

      • jasuomekskiitos

    • ainakin minusta

      Eikös tuo Bildenberi juttu ole juuri todiste siitä että meistä huolehditaan. Onhan kyseinen ryhmä jo vuosikymmeniä tehnyt erilaisia suunnitelmia ja varautunut tulevaisuuteemme. Silloinkin kun me nukumme. Eikös se ole hyvä asia.

    • asia vilpitön?

      Minusta todiste ei ole mistään kotoisin ,jos sitä ei pysty omin silmin näkemään. viittaan nyt erityisesti Tarja Halosen salaamiin Martti Ahtisaaren bildenberg-papereihin.Ahtisaari osallistui tiettävästi 90 luvulla kolmeen bildenberg kokoukseen.Olisi mukava tietää ,että mitenkä meistä on pidetty/pidetään huolta?

      Muutamat kokouksiin osallistuneet Suomalaiset on vähätellen kertoneet sen olevan lähinnä keskustelukerho,jos näin on niin olettaisi -,että tuo paperien salaaminen olisi tarpeetonta pimittämistä.

      • Pjatas

      • Voi vee
        Pjatas kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=JzMGD0Cek50
        'siellä ne typerykset keskustelee muun muassa tästä.

        Näitä Youtube-idiootteja jotka spämmää näitä roskavideoita pitkin palstoja, eivät edes tajua pysyä salaliittoteoriapalstalla illuminaattisatuineen.


    • heittoja

      Kävin tuossa aamutuimaan metikössä veen heitolla. Tuli siinä miettiessäni mieleen sellainenkin asija että tuo Euro suattaapi sittehi hajota. Niiettä tilalle tulisi tollari.

      Täytyypi asijaa vielä paremmin mietiskellä sitten seuraavalla veen heitolla.

    • työtön22

      Millonkas se kolmas maailmansota alkaa että päästäis taas töihin ???

    • Putin jyrisee
    • ko ajan?

      Kyllähän nuo pilperki kuuntelee mitä ihmiset ajattelee. Niillä on käytössään salakuuntelulaitteet jotka rekisteröivät kaikki ajatuksetkin. Me ihmiset niitä sotia saamme aikaan. Toiset vaan ne toteuttaa. Nytkin ihmiset puhuvat että pitäisi höökätä sinne ja sinne?

    • kj32

      Myös bilderberg-ryhmästä enemmän tietoa täältä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11739523

      Teoksessa paljastetaan kansainvälisen politiikan tautatekijät sekä tarjotaan välineet taistelussa tätä globaalia eliittiä vastaan.

      • fdgfhfhdf

        Suomi24 on poistanut viestin!


    • apocalyptinen nero

      Tottakai ihmiset ovat pihalla maailmasta, kun seuraavat suomen mediaa.
      Me elämme aivan eri ulottuvuudessa kuin esim. france tv, al jazeera, rt, ym.
      Joissa on tutkivaa journalismia ja puolueetonta polemiikkia esim rikollisuuden pesiytymisestä länsimaiden valtaeliitissä.
      BBC ja Nbc ovat Ylenkin lähteitä, ja ovat monopolaarisen maailmanjärjestyksen propagandan edustajia, ja unohtavat esim. BRICS maat täysin, jotka ovat luomassa kaksinapaista maailmaa niin taloudessa kuin sotilaalisessa mielessä.
      Tätä uhkaa vastaan on luotu uusi maailmanjärjestys, siis salaliitto, lännessä, ja onhan se päivänselvää, tyhmimälle kirjoittajallekin, että ns. salaisia liittoja ja sopimuksia on historia väärällään.
      Eliitti tulee kokemaan elämänsä selkäsaunan kun kansat, suomi viimeisenä:(, nousevat kapitaalin diktatuuria vastaan.
      Toivotaan että sisältäpäin tapahtuva liike ohjaa lännen oikealle tielle, ennen kuin idän" mongolit "sen tekee.

      • gfgfghdfhdf

        Toimitaan. Tehdään jotain, että ennustuksesi toteutuu. Minäkin haluan uskoa, että oikeus voittaa lopulta - sen vaan pitää tapahtua aika pian, tai on liian myöhäistä.


    • sekalaista cvcvn

      Jo on aloittajalla erikoinen maailmankuva.

      • sdfdg f gfhd

        Ei vaan bilderbergeillä on erikoinen maailmankuva; itsekeskeinen, itsekäs, raaka, epäinhimillinen. On vaikea edes hyväksyä se mahdollisuus, että sellaisia ihmisiä on olemassa. Olen juuri yrittänyt puhua kolmen älykkään ystäväni kanssa - kukaan heistä ei halua edes avata mieltänsä siihen mahdollisuuteen, että Bilderberg on pahuuden pesä. Jatkan käännytystäni. Meidän kaikkien tulevaisuus riippuu meistä kaikista. Yksin voin vain vähän. Yhdessä olemme valtava voima pahuuden pesäkkeitä vastaan. Tietoisuus, lähimmäisenrakkaus, hyvyys ovat parempia keinoja kuin aseet ja keskitysleirit.


    • Uskomaton utopia

      1 prosentti maailman väestöstä hoitaa pääomaansa,joka on varmastikin yli 90 prosenttia kaikesta;elintarviketeollisuus,aseteollisuus,tiedonsiirto,ym.teollisuus.Ja nyt se paha tabu:ASETEOLLISUUS.Mikä on se valtio,mikä kärsii eniten,jos sodankäynti yhtä-äkkiä loppuu?En tiedä,mitä tapahtuu,jos sodat loppuvat(utopiankaltainen unelma),ja kaikki vain haluavat elää rauhassa.

      • näinsemenee

        Tuo ei ole mahdollista niin kauan kun evoluutio määrää ihmisen laumaeläimeksi ja laumalle johtajan.


    • siitäpä nyt

      Eu hajoaa ja tilalle tulee dollari heh ja heh Dollarin omistaa Kiina ja muutama muu aasian maa, että repikää nyt siitä. Viekää vain kaikki teollisuus aasiaan ja lopussa käy niin, että ne myös omistaa meidät-------ryöstökapitalisti on ihan tollo. Ahneuden loppu-------

    • totta se on
    • 11+11

      Kenen sitten kuuluisi kokoontua maailman talousasioita pohtimaan?
      Jonkun bingoporukan?

    • dokumentti
    • yksinkertaista

      ei penniikään rahaa mutta silti käyn vaan kaupassa hakemassa ruokaa kukaan ei uskalla sanoa mitään kun lappaan laukun joka toinen päivä täyteen ruokaa ja kävelen suoraan ulos. niin kauan kuin ksauppa seisoo paikalla niin kauna lappaan hakemassa sapuskat ei oä siinä mitään sen ihmeellisempää. katos kun jos joku yrittäisikin pysäyttää tietävät että ruumiita tulisi vähintäänkin yksi ja todennäköisemmin monta. ei kukaan uskalla pysäytellä eikä kysellä perään enää.

      • Mietippä vielä

        Talous ei kasva/pyöri sillä että kaikki varastavat toisiltaan. Toivottavasti omatuntosi alkaa kolkuttamaan ja haluat korjata aiheuttamasi vääryyden. Ei voi tuijottaa vain omaa napaa.

        Tulee päivä, jolloin meitä kaikkia pyydetään vastaamaan teostamme, mitä elämä aikana täällä olemme tehneet.


    • 33% eliöistä

      Kolmannes koko ihmiskunnasta häviää, koska vesistöt saastuvat:
      Ilm. 8:10-11:
      10 Kolmas enkeli puhalsi torveensa. Silloin putosi taivaalta suuri, soihtuna palava tähti, ja maahan pudotessaan se täytti kolmanneksen virroista ja vesien lähteistä. 11 Tähden nimi oli Koiruoho. Kolmannes vesistä muuttui karvaaksi kuin koiruoho, ja monet ihmiset kuolivat vedestä, koska se oli tullut myrkylliseksi.

      Tällä hetkellä kuulutaan Euraasian unioniin, vaikka sitä ei ole tuotu Ylen lähetyksissä julkisuuteen. Muita ovat Afrikan ja Amerikan unionit. Väestön vähentämiseen kuuluvat myös rokotteet ja Monsanto-konserni (gmo- ja nanoelintarvikkeet, lääketeollisuus, Naton bioaseet geenitekniikalla jne.) sekä kemikaalivanat.

    • ollila1
    • end ecb fed paper mo

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe