Etäetsinnät JOKAISEN KOTIIN?

Poliisihakkerit 2014

"Poliisihallitus myönsi, että yhden epäilyn kohdalta saattaa olla satojatuhansia taltioituja puheluja. Poliisitoiminnan valvoja pitää arveluttavana, että poliisi myös kuuntelee yleisiä puhelimia ja lisäksi arkistoi nämä puhelut vuosikausiksi."

Eli kun YHTÄ epäilään jostain (jopa pienestä vain sakkoihin johtavasta teosta) , niin poliisi saa oikeuden salakuunnella ja KATSELLA älykännykkäsi/ tietokoneesi/ tablettisi kameran ja mikrofonien kautta sekä poliisi tallentaa myös jokaisen näppäinpainalluksen jotta ne saavat salasanasi FB, Googleen, ym. palveluihin mm. PANKKIpalveluihisi!

Muistakaa että JOKAISTA JOKA KAVEERAA epäillyn RIKOLLISEN kanssa, tutkitaan myös! Eli vaikkette itse tekisi koskaan mitään rikollista, niin joku teidän tuttunne tai sukulaisenne saattaa tehdä ja siitä syystä myös teitä vakoillaan poliisin taholta.

Hyvä esimerkki on se että teinillänne voi olla satoja 300-500 FB kaveria, josta kukatahansa saattaa olla rikollinen.

Kun kerran Mr. Putin joutuu poliisin epäiltyjen listalle vain siksi että sattuu näyttäytymään rikollisen seurassa, niin kuvittelettako tosiaan ettettte te joutuisi? Tai teininne jolloin KOKO PERHETTÄ vakoillaan ja poliisi tallentaa KAIKKIEN PERHEEN JÄSENTEN jutut.

Tiedän nopeasti miettien pitkälle toistakymmentä nuorisorikollista joilla on omaisuus-, väkivalta- ja huumerikollisuutta taustallaan. Kaikkilla näillä on vähintään 300 kaveria. Tuskin näiden kavereiden vanhemmat tietävät millaisten kriminaalien kavereita heidän omat pikku kullan murunsa ovat?

Kun poliisi on valmis tekemään kotietsinnän YHDEN AINOAN mp3 BIISIN takia ja vie pikkutytön pinkin läppärin, niin kuvittelettko niiden kahtakertaa miettivän teidän kohdallanne?

116

1255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stasipoliisi SF-DDR

      "lukuisten ihmisten kotielämää netissä haittaohjelman avulla vakoillut mies saa syytteet käräjäoikeudessa.

      Miehen hallusta löydettiin yli neljä miljoonaa tiedostoa, jotka sisälsivät uhrien koneilta tallennettuja valokuvia, ruutukaappauskuvia ja web-kamerakuvia.

      Kihlakunnansyyttäjä päätti nostaa syytteen miestä vastaan muun muassa vaaran aiheuttamisesta tietojenkäsittelylle, törkeästä tietomurrosta ja salakatselusta keskusrikospoliisin viime vuoden syyskesästä lähtien tutkimassa nettirikosjutussa."

      Tuntuu aivan Kafkamaiselta että POLIISI TEKEE SAMOJA RIKOKSIA KUIN RIKOLLISET?

      Voi vain kuvitella kuinka monta miljoonaa tiedostoa poliisin arkistoissa on, kun YKSI MIES pystyy mitättömillä resurseillaan vakoilemaan yksinään lukuisia ihmisiä, niin mihin ne kaikki sadat ja tuhannet nettipoliisit pystyvätkään?

      Stasi ja KGB olisivat kateudesta vihreinä koska hekään eivät pystyneet lähellekään samaan.

      Mistä voit tietää vakoileeko sinua rikollishakkeri vai poliisihakkeri?

      Ja onko sillä yksityisyytesi kannalta edes yhtään mitään merkitystä?

      Silti olo tuntuu häväistyltä...

      Millaisessa maassa poliisi on yhtä paha kuin rikolliset?

      Totalitäärisessä poliisivaltiossa tietysti.

      • ftw_girl

        Poliisilla on helppoa nykyään kun on netit ja älypuhelimet, pystyy seurailemaan "rikollisia" ihan reaaliajassa. Ennen joutuivat vielä tekemään työtä.


      • fhjufkl

        Mika Myllylän ja Auerin tapauksissa sadat poliisit urkki tietoja, vaikka heillä ei ollut mitään tekemistä tapausten kanssa, eikä oikeutta tutkia tietoja. Takuuvarmasti nämä 2 tapausta vain jäävuoren huippu.


    • pohjoiskoreasuomi

      Poliisi on todistetusti rikollinen ja siten tulee poliisiin myös suhtautua.

      Kaikkien vanhempien tulee opettaa lapsilleen, että poliisi ei ole ystävä vaan vihollinen.

      • Poliisi=rikollinen

        Poliisi on virallisen establishmentin ystävä ja juoksupoika. Mutta totta kyllä tavallisen ihmisen vihollinen nykyään. Poliisi rikkoo lakia nykyään systemaattisesti mm. tekemällä laittomia kotietsintöjä. Poliisivaltiossa tällainen toiminta ei tietenkään ole tavatonta.


      • Vähintään kerran

        kuukaudessa Paatero vaatii poliiseille lisää oikeuksia kytätä kansalaisten elämää. Paatero on ylittänyt eläkeiän jo, miksi sitä ei ole jo paiskattu vanhainkotiin?


    • vuot2

      Jos kaikkien rikollisten koko tuttavapiiriä vakoillaan, miten poliisilla riittää aikaa siihen? Varmaan suurin osa ihmisistä tuntee vähintään yhden rikollisen, vaikka ei lähiystäviin kuuluisikaan.

    • Kaikki tallennetaan

      Kaikki dataliikenne tallennetaan palvelimille ja niistä poimitaan avainsanojen avulla "epäilyttäviä" tyyppejä.

      Sitten kun jotain aletaan tarkemmin tutkia, kaikki mitä se on sanonu tai tehny (millä sivuilla käyny ja mitä hakusanoja googlettanu) on poliisilla jo tallessa jopa vuosikausien ajalta.

      Kun tietää että Suomen poliisi toimii kuten naapurimaamme isäaurikoinen eli
      "Ei ole syyttömiä, on vain huonosti kuulusteltuja ja tutkittuja" (kyllä kaikilta, kun oikeen kaivaa, aina jotain löytyy mistä voi syyttää!), niin eiköhän jokaisestai JOSTA HALUTAAN jotain löydy millä se saadaan tuomittua.

      "Parempi 100 syytöntä tuomittuna, kuin yhtäkään syyllistä vapaana."

    • Pres. T Jefferson

      "Suomen hallitukset ovat salanneet suomalaisilta Euroopan Unionin poliisin Europolin saaneen oikeuden salakuunnella Suomessa puhelimia ja seurata salaa myös muita tietoliikenneyhteyksiä kuten fakseja ja sähköposteja.

      Suomen edustajat hyväksyivät aiesopimuksen perustuslain vastaisesta EU:n salakuunteluoikeudesta maassamme jo tammikuussa 1995. Asia julkistettiin vasta 1996 pikkupräntillä EU:n virallisessa lehdessä mutta ei Suomen mediassa ennen kuin tv3:n 45 minuuttia mainitsi asian lokakuussa 1997 esitetyssä jaksossa.

      EU:ssa omien kansalaisten salakuuntelu hyväksyttiin kirjallisella menettelyllä asiasta lainkaan keskustelematta taikka kansalaisia tiedottamatta.

      EU:lle salakuunteluoikeuden Suomessa antava sopimus oli esillä eduskunnan suuressa valiokunnassa 17.11 1995. Pöytäkirja kokouksesta on laadittu niin, ettei siitä ilmene että kysymys oli salakuuntelusopimuksesta; tämä käy ilmi ainoastaan pöytäkirjan liitteesta A§7

      Yhteisessä julistuksessa EU-maat hyväksyvät televiestien kuuntelun välineenä "kansallisen turvaamisen suojaamiseksi". Sitä, mitä tarkoitetaan kansallisen turvallisuuden suojaamisella, ei määritellä.

      Aiesopimus edellyttää että kaikkia puheluita pitää pystyä kuuntelemaan: teleoperaattorien on annettava viranomaisten käyttöön liittymät, joilla kuunneltavat viestit voidaan siirtää salakuuntelijoille. Kuunneltava kohde ei saa huomata että häntä kuunnellaan.

      Näin siis 1990-luvulla. Nyt elämme 2010-lukua

      Europol sai juuri entistä laajemmat valtuudet.

      Säätely ja valvonta eivät lisää kansalaisen turvallisuutta ollenkaan samassa mittakaavassa kuin ne kaventavat kansalaisoikeuksia sisäisen turvallisuuden nimeen.

      Valmisteilla on laaja uusi laki joka pakottaisi internet-palvelujen tarjoajat seuraamaan ja varastoimaan asiakkaidensa tiedot: nimen, osoitteen, puhelinnumeron, luottokorttien numerot, pankkitilien numerot sekä väliaikaiset IP-osoitteet.

      Euroopan Unioni lisää valmiuksiaan "sisäisen turvallisuuden varmistamiseksi" vähän joka sektorilla.

      Kumma juttu, se ei saa oloani turvalliseksi. Päinvastoin."

      Tunnetteko te olonne turvalliseksi?

      Se joka on valmis luopumaan yksityisyydestään/vapaudestaan suojelun/turvallisuuden toivossa, ei ansaitse eikä tule saamaan kumpaakaan!

      • B Franklin

        "Ne ihmiset, jotka ovat valmiita luopumaan vapaudestaan saadakseen vähän turvallisuutta, eivät ansaitse kumpaakaan."

        "They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

        Benjamin Franklin (1706 – 1790)


      • wanha hippi

        Muistan oikein hyvin kun poliisi sai puhelinkuunteluoikeuden. 90-luvun puoltaväliä ennen poliisilla ei ollut olemassa keinoa kuunnella kenenkään puheluita laillisesti. Näyttö piti hankkia muilla keinoilla jos laittomasti kuuntelivat. Siihen aikaan vaadittiin myös kotietsintälupa ja sen saattoi myöntää käräjäoikeus. Uskokaa tai älkää niin ei se ollut mikään automaatti tai manulle illallinen-juttu vaan se oli niin että lupaa ei herunut tuosta vain. Europol saa kuunnella puheluita ja kait ne joskus niistä jotain ymmärtävätkin kun rikolisuus on kansainvälistä. Silloin kun Suomea puhutaan, silloin Europol voi yhtä hyvin pyyhkiä kuunteluoikeudellaan aunuksensa.


      • joskusolioikeuksia

        En ollut tietoinen tästä. Ei voi muuta sanoa kuin hyvästi oikeus yksityisyyteen, oli helpompi olla kun olit olemassa. Nyt on todellakin vihainen ja loukattu fiilis. Thänks saatanan urkkijat. Tässä hieno piirros, tosin ulkomailta, mutta kuvaa aika hyvin. http://www.claybennett.com/images/archivetoons/security_fence.jpg


    • Nyt jo laittomasti

      Riikka S. on sitä mieltä että "Vaikka ei ole mitään salattavaa, en silti halua tirkistelijöitä tontilleni -varsinkaan jos he pitävät minua mahdollisena terroristina koska en aina ole samaa mieltä virallisen totuuden kanssa."

      Tomm J. sanoo: "kyse ei ole vain periaatteesta, vaan todellisesta uhasta! Nyt ehkä luotamme poliittiseen järjestelmäämme ja niin hyvään esivaltaan, mutta hetkessä aika voi olla toinen. Muutama, nyt jo ovella kolkuttava talouskriisi lisää tai vähän levottomuutta ja aseellista innostusta siellä sun täällä, niin voi olla että valtakunnan vihollisia ryhtyy esivallan toimesta löytymään turhankin kanssa. Koska sortajat ja despootit pitävät tapanansa toimia lakien mukaan, on tärkeätä että lait eivät ole heille jo valmiiksi sorvattuja työkaluja, joiden käytöstä ei enää puutu kuin paha tahto ja vallanhalu."

      Kalle K. muistaa että "Ensinnäkin valta korruptoi aina, ja historia osoittaa että valtaa väärinkäytetään aina. Henkilökohtaisten asioiden tunteminen mahdollistaa rikoksia, kiristystä ja kiusaamista. Mitä enemmän valtaa ja välineitä koneistolla on, yhdessä sen korruptoivan vaikutuksen kanssa, sitä kamalammaksi tilanne muuttuu. Tästä päästään suoraan sellaisten sivistysvaltioiden kuten DDR ja Neuvostoliitto pariin."

      Muistakaa että "kaikki laillistetut pakkokeinot on jo laittomasti käytössä testattuja ennen lailliseksi tulemistaan!!!"

      Suomenkin poliisi nyt jo hakkeroituu kansalaisten koneille, mutta vasta ensivuoden alusta se saa tehdä sen laillisesti!

    • Vakoilevat kortit

      Vesa N tajusi että olemme "menossa kohti totalitarismia? Orwell (1984) oli vain hieman liian optimistinen kontrolliyhteiskunnan aikataulusta.

      Ehkä meidän tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskuntamme erottaa "demokraattisesta" Pojois-Koreasta vain se, että ihmiset täällä on aivopesty niin hyvin, että he oikeasti luulevat kontrollin kasvattavan yksilön turvaa ja oikeuksia. Todellisuudessahan se on juuri päinvastoin eli isoveliyhteiskunta lisää eliitin kykyä kontrolloida kansalaisia ja vähentää heidän oikeuksiaan. Koskahan meitä aletaan siruttamaan sillä verukkuulla että se helpottaa meidän jokapäiväisten asioiden hoitamista?"

      autoihin älykortti ja gps-paikannin, bussilipuksi älykortti, pankkikortti, luottokortti, bonuskortti, terveystiedot sisältävä siru...

      Anu L. tietää että "Oletus on, että toisinajattelijoita myös kuunnellaan."

      Riikka S listaa valvonta hankkeita:

      - Licence Plate Reader (LPR) kamerat. Ei niin pientä matkaa että ei tulisi rekisterikilpi tallennetuksi tietokantaan. "Virallinen" perustelu tietääkseni katsastamattomien autojen valvonta.

      - tuleva GPS "ruuhkamaksu" systeemi - todellista vakoilua ja vielä itse maksat siitä. GPS laitteeseen on hyvin helppo ujuttaa paljon erilaisia sensoreita joiden tieto taas voidaan lähettää eteenpäin.

      -GSM paikannuksen käyttömahdollisuus. Käytetäänkö sitä jo liikkeiden tarkkailuun?

      -Etäluettavat sähkömittarit. Pystytään tosiasiassa seuraamaan paljon muutakin kuin sähkönkulutusta...

      -Tulossa etäluettavat (Pankki) sirukortit. RFID sirua pystytään lukemaan paljon kauempaa kuin on annettu ymmärtää eli mahdollistaa GSM paikannus tyylisen systeemin (vaikka et käyttäisi korttia!). Ja kaikillahan on aina pankkikortti mukana varsinkin kun käteisen rahan käyttö halutaan lopettaa

      Eräs pankki ilmoitti juuri, että pankkikortit uusitaan puolivuotta etuajassa, koska niihin on lisätty etäluettava NFC-ominaisuus. OP-Visa Debit -korteissa on ollut payWave-ominaisuus lokakuun alusta 2012. Myyjät väittävät, että NFC-kortteja pitää säilyttää metallisessa lompakossa, jota radiosignaali ei läpäise?

    • noudattaminen

      Teillä kaikilla on hyviä kirjoituksia.

      Esitän palstalla vieraileville Taaperolle (Kok.) ja virkaveljilleen kysymyksen, että miten tuo kontrolli 25/7 parantaa kansalaisten perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia (perustuslain toinen luku). Tähänkin asti -ja edelleen- osaatte vain ihmisoikeuksien rikkomisen. Opetelkaa myös noudattamaan ihmisoikeuksia!!

    • jätjestys olla pitää

      Ei pollareita koskaan saa päästää kansanvallan edelle, he toimivat niillä ehdoilla mitä ylhäältä päin annetaan, eivät omilla ehdoilla, siitä säänöstä pitää pitää vahvasti kiinni, (niinkuin ei sotaväkeäkään päästetä kansanvallan edelle),

      -se onkin sitten pitempi juttu, kuinka nämä touhut tänäpäivänä luodaan ja pidetään ajan tasalla?

      Pollarithan toteuttaa heille annetua tehtävää, lakien puitteissa, eikä omavaltaisesti.

      • Vitsin murjaisit??

        "Pollarithan toteuttaa heille annetua tehtävää, lakien puitteissa, eikä omavaltaisesti."

        Mahdatko uskoa tuota paskaa itsekään?

        Poliisit rikkovat lakia jatkuvasti niin paljin kun saavat siimaa laillisuusvalvonnalta. Suomessa laillisuusvalvonta on täysin näennäistä ja sen ainoa tarkoitus on kusettaa kansalaisten enemmistöä ja se että, sillä näennäisesti toteutetaan erilaisia ihmisoikeussopimuksia.

        Rehellinen poliisi on satuolento.
        Suomi on näennäisoikeusvaltio.


      • pollarien avulla rik
        Vitsin murjaisit?? kirjoitti:

        "Pollarithan toteuttaa heille annetua tehtävää, lakien puitteissa, eikä omavaltaisesti."

        Mahdatko uskoa tuota paskaa itsekään?

        Poliisit rikkovat lakia jatkuvasti niin paljin kun saavat siimaa laillisuusvalvonnalta. Suomessa laillisuusvalvonta on täysin näennäistä ja sen ainoa tarkoitus on kusettaa kansalaisten enemmistöä ja se että, sillä näennäisesti toteutetaan erilaisia ihmisoikeussopimuksia.

        Rehellinen poliisi on satuolento.
        Suomi on näennäisoikeusvaltio.

        Rikollisethan sitä valtaa haluavat,, jotta saisivat mellastaa ninkuin haluaisivat, eihän heitä saisi pollarit mitenkään häiritä touhuissaan, siitä tämä riena ja sotkeminen johtuu,

        -mitäs pelättävää on normaali kansalaisella lakeja noudattavalla, kuinka päin tosiaan pollarit varjostavat?


      • ––––––––––––––––––––
        pollarien avulla rik kirjoitti:

        Rikollisethan sitä valtaa haluavat,, jotta saisivat mellastaa ninkuin haluaisivat, eihän heitä saisi pollarit mitenkään häiritä touhuissaan, siitä tämä riena ja sotkeminen johtuu,

        -mitäs pelättävää on normaali kansalaisella lakeja noudattavalla, kuinka päin tosiaan pollarit varjostavat?

        Rikolliset, nimenomaan poliisirikolliset.

        Mikäs hätä oli lakeja noudattavalla Neuvostoliitossa? Ai niin, siitä huolimatta saattoi summa mutikassa joutua leirille tai teloitettavaksi.


      • vehkeet pollareille
        –––––––––––––––––––– kirjoitti:

        Rikolliset, nimenomaan poliisirikolliset.

        Mikäs hätä oli lakeja noudattavalla Neuvostoliitossa? Ai niin, siitä huolimatta saattoi summa mutikassa joutua leirille tai teloitettavaksi.

        Kyllä pollarit porkuttavat kansan tuella ja vehkeilijät voivoittavat, joo vielä -kun saavat oikein kunnon läpivalaisu vehkeet!


      • viidakonlaitko?
        Vitsin murjaisit?? kirjoitti:

        "Pollarithan toteuttaa heille annetua tehtävää, lakien puitteissa, eikä omavaltaisesti."

        Mahdatko uskoa tuota paskaa itsekään?

        Poliisit rikkovat lakia jatkuvasti niin paljin kun saavat siimaa laillisuusvalvonnalta. Suomessa laillisuusvalvonta on täysin näennäistä ja sen ainoa tarkoitus on kusettaa kansalaisten enemmistöä ja se että, sillä näennäisesti toteutetaan erilaisia ihmisoikeussopimuksia.

        Rehellinen poliisi on satuolento.
        Suomi on näennäisoikeusvaltio.

        Onko mahtanut tulla sakot vai onko joku käyny hakemassa sulta kannabispuskat pois kun noin harmittaa.

        Ja mahdatkohan taas kirjotella asioista joista et oikeasti tiedä mitään? Taidat myös tuntea kaikki Suomen poliisit kun noin yleistävästi voit sanoa että kaikki poliisit olisivat epärehellisiä. Ja mihinkähän perustuu se että poliisit rikkovat lakia jatkuvasti?

        Kyllä Suomessa olisi varmasti paljon tehtävää vielä lakien kanssa, mutta totuus on kuitenkin että Suomessa on vähemmän poliiseja kuin missään muualla ja täällä on silti turvallista elää.

        99% Suomalaisista tuskin joutuu poliisin kanssa tekemisiin edes kerran vuodessa, mutta aina on se 1% jotka ovat sitä mieltä että lakeja saa noudattaa jos siltä tuntuu ja Suomi olisi parempi paikka ilman poliiseja.


      • mielivaltako par
        viidakonlaitko? kirjoitti:

        Onko mahtanut tulla sakot vai onko joku käyny hakemassa sulta kannabispuskat pois kun noin harmittaa.

        Ja mahdatkohan taas kirjotella asioista joista et oikeasti tiedä mitään? Taidat myös tuntea kaikki Suomen poliisit kun noin yleistävästi voit sanoa että kaikki poliisit olisivat epärehellisiä. Ja mihinkähän perustuu se että poliisit rikkovat lakia jatkuvasti?

        Kyllä Suomessa olisi varmasti paljon tehtävää vielä lakien kanssa, mutta totuus on kuitenkin että Suomessa on vähemmän poliiseja kuin missään muualla ja täällä on silti turvallista elää.

        99% Suomalaisista tuskin joutuu poliisin kanssa tekemisiin edes kerran vuodessa, mutta aina on se 1% jotka ovat sitä mieltä että lakeja saa noudattaa jos siltä tuntuu ja Suomi olisi parempi paikka ilman poliiseja.

        Meinasitko, että kun jättää 99% rauhaan, niin 1% kanssa saa tehdä mitä lystää? Demoratiassahan 51% voi päättää, että lopuilta ryöstetään omaisuus ja heidät syötetään susille.

        Tuskin kukaan väittää poliiseita tarpeettomaksi, mutta useimpien mielestä olisi toivottavaa, että poliisit noudattaisivat lakeja. Ei se, että joku arvostelee poliisien tekemisiä tarkoita sitä, että haluaisi olla ilman poliiseita.

        Valitettavasti poliisin paskahommiin ei halua kuin tyhmät muualle kelpaamattomat ja luonnevikaiset.


      • Kansanvalta???!!!

        Kun niitä lakeja ja "epäillyn" oikeuksia aletaan käymään läpi, niin kas kun huomataankin että no kuinkas sattuukaan että esim pakkokeinolaissa, kohta kohdalta se viimeinen lause sitten pyyhkii koko sen "poliisin noudattaman lain" pöntöstä alas ja antaa keinot "tietyissä sitä vaativissa tilanteissa" jättää noudattamasta koko laki pykälää. Onkos tullut oikeasti perehdyttyä näihin ns. "lakeihin" joita virkavalta tiukasti joutuu noudattamaan? Joskus sen vaan saattaa se epäily napsahtaa myös syyttömän kohdalle, eikä syyttömälläkään epäillyllä ole tyhjää enempää niitä oikeita oikeuksia, epäiltyhän siis ei vielä automaattisesti ole syyllinen siihen epäiltyyn rikokseen, vaan saattaa olla täysin viaton kyseiseen tekoon/tapahtumaan. Poliisi voi toimia ilman lupia ja niitä lupia kirjoitellaan vasta jälkikäteen (tämäkin erikseen pakkokeinolakiin merkitty, heti vähän jälkeen kotietsintäluvan hakemisen jälkeen), riittää että poliisilla "on syytä epäillä eikä mitään lupia ehditä hakea". Onkos joku kuullut Suomessa tapahtuneesta poliisin suorittamasta LAITTOMASTA kotietsinnästä? Urbaani legenda tässä maassa. Kun virkavallalla "on syytä epäillä" ja sattuvat joskus avaamaan sinun koti-ovesi, koitappa onneasi ja kysy "onko teillä esittää kotietsintä lupaa?" Vastaus on, että me ei kuule tässä maassa sellaisia papereita tarvita. Niinpä, jos niitä lupia voi huoletta kirjoitella sitten vasta ensi viikolla, löytyipä asunnosta etsinnässä mitään laitonta tai ei. Tai toinen lakimuutos: "epällylle on lain mukaan annettava mahdollisuus on asunnon omistajana olla läsnä etsintää suoritettaessa, ja vieläpä oman todistajan kanssa, mutta tuleehan sieltä vastaan taas se: "tätä mahdollisuutta ei ole kuitenkaan pakko antaa jos se viivästyttäisi tapahtuman toteutumista, tai henkilön läsnäolo voisi vaikeuttaa tai jollain tapaa vaarantaa etsinnän tavoitteen toteutumisen". Entäpä: "salaisen pakkokeinon käytöstä on viipymättä ilmoitettava kohteelle esitutkinnan päätyttyä, paitsi tietyissä tilanteissa voidaan keinon käyttö salata kokonaan tutkinnallisisita syistä, jos se voisi vaarantaa mahdollista tulevaa tutkintaa tai tiedon hankintaa". Myös: "peitetoiminnan, valeoston ja asunto kuuntelun edellytyksenä on, että keinon käytöllä VOIDAAN OLETTAA saatavan rikoksen selvittämiseksi tarvittavia tietoja". Ainahan kaikkea olettaa voi, ei mitään tekemistä näyttöön perustuvan perustellun epäilyn kanssa. Kun näillä keinoilla saadaan syyllinen kiinni, keinojen käytöstä joskus saattaa tullakin se ilmoitus, mutta kun keino on kohdistunut ihmiseen joka pakkokeinoista huolimatta näyttää edelleen syytömältä, vedotaan siihen että joku tuleva tutkinta sitten osoittaa sen syyllisyyden, eikä sitä mahdollista tulevaa tutkintaa voida vaarantaa kertomalla tästä täysin tuloksettomasta koti-rauhan piirin suojassa tapahtuneesta kuuntelusta tm. salatun pakkokeinon käytösta. Eihän syyttömille kannata kertoa, että turhaan keinojen kohteeksi joutuivat, vedotaan enemmin siihen etteivät vaan vielä paljastaneet syyllisyyttään, ovelahan piru perkele ja kiero rikollinen se joka täysin syytöntä onnistui esittämään, mutta vielä se näkee että kyllä me saadaan syyllisiä niistä muka syyttömistäkin, kun vaan tarpeeksi syväksi kuoppa kaivetaan seuraavassa tutkinnassa, ja annetaan sinne pohjalle kopsahtaa, vielä synkkä synti niskaan viskataan. Koska poliisihan ei erehdy, tavoite vain ei vielä toteutunut, ja tulevakin tavoitteen saavuttaminen vaarantuu jos nyt aletaan turhaan ilmoitella jotain, piru osaa pian varoa ensi kerralla, vielä kierommaksi oppivat jos jotain oikeuksia käytännössä alettaisiin kunnioittamaan. paperilla näyttävät hyvältä, uskovat jopa ihan että ne on oikeita lakeja ja sääntöjä joita virkavallan muka pitää tiukasti noudattaa!!! Luotu harhakuvitelma.


    • netti tyhjenee

      Tulee käymään niin, että jossakin vaiheessa ihmiset hylkäävät internetin ja lakkaavat käyttämästä puhelimia kun poliisi vakoilee kaikkea mahdollista. Vapaudella on taipumus voittaa ja ihminen kaipaa vapautta, ei kontrollia. Ei olla kaukana siitä tilanteesta, että vapautensa puolesta taistelevien ihmisten ensimmäinen joukko jättää netin ja viskaa kännykkänsä järveen.

      Kun sietokyky ihmisillä ylittyy, alkaa netin joukkotyhjeneminen. Facebook näyttää jo sitä oiretta, että ihmiset jättävät sen tajuttuaan millainen vakoilukone Facebook oikeasti on.

      • Hyttis-kyttis

        Ja facebook ja poliisi toimivat yksissä vai??
        Jep,jep.
        Mistä näitä hölmöjä kommentteja oikeen tulee? Saunalahdeltako?

        Ottaen huomioon, kuinka paljon itse kukin meistä aikuisista netissä päivisin pyörii, niin on siinä pojat ja tytöt poliiseilla melkoinen työmäärä, kun jokaisen jutut alkavat tarkistella :D :D Kun nyt suhteutetaan poliisien ja kansalaisten määrä. Miettikää nyt ihan hetki ennen kuin alatte vauhkota tuollaisilla jutuilla.

        Uskallan väittää, että eipä minun juttujani poliisit taida lueskella,johtuisko ihan siitä, etten ole syyllistynyt rikokseen....
        "vapautensa puolesta taisteleva joukko"... what?? Oletko sinä vankilassa??? Minä ainakin elän ihan vapaassa Suomen valtiossa, vapaana kansalaisena ja nautin kansalaisen oikeuksista.


      • No tietysti
        Hyttis-kyttis kirjoitti:

        Ja facebook ja poliisi toimivat yksissä vai??
        Jep,jep.
        Mistä näitä hölmöjä kommentteja oikeen tulee? Saunalahdeltako?

        Ottaen huomioon, kuinka paljon itse kukin meistä aikuisista netissä päivisin pyörii, niin on siinä pojat ja tytöt poliiseilla melkoinen työmäärä, kun jokaisen jutut alkavat tarkistella :D :D Kun nyt suhteutetaan poliisien ja kansalaisten määrä. Miettikää nyt ihan hetki ennen kuin alatte vauhkota tuollaisilla jutuilla.

        Uskallan väittää, että eipä minun juttujani poliisit taida lueskella,johtuisko ihan siitä, etten ole syyllistynyt rikokseen....
        "vapautensa puolesta taisteleva joukko"... what?? Oletko sinä vankilassa??? Minä ainakin elän ihan vapaassa Suomen valtiossa, vapaana kansalaisena ja nautin kansalaisen oikeuksista.

        Sieltähän ne etsii ensimmäiseksi tietoja kuten työnantajatkin. Nehän oikein mainostaa miten ovat keskustelupalstoilla ja facebookissa ja pyytävät ilmiantoja. Aivan ddr:n tai pohjois-korean touhua.


      • kiltamestari2013

      • nicxselc
        No tietysti kirjoitti:

        Sieltähän ne etsii ensimmäiseksi tietoja kuten työnantajatkin. Nehän oikein mainostaa miten ovat keskustelupalstoilla ja facebookissa ja pyytävät ilmiantoja. Aivan ddr:n tai pohjois-korean touhua.

        miksi?


      • vgy89ds
        Hyttis-kyttis kirjoitti:

        Ja facebook ja poliisi toimivat yksissä vai??
        Jep,jep.
        Mistä näitä hölmöjä kommentteja oikeen tulee? Saunalahdeltako?

        Ottaen huomioon, kuinka paljon itse kukin meistä aikuisista netissä päivisin pyörii, niin on siinä pojat ja tytöt poliiseilla melkoinen työmäärä, kun jokaisen jutut alkavat tarkistella :D :D Kun nyt suhteutetaan poliisien ja kansalaisten määrä. Miettikää nyt ihan hetki ennen kuin alatte vauhkota tuollaisilla jutuilla.

        Uskallan väittää, että eipä minun juttujani poliisit taida lueskella,johtuisko ihan siitä, etten ole syyllistynyt rikokseen....
        "vapautensa puolesta taisteleva joukko"... what?? Oletko sinä vankilassa??? Minä ainakin elän ihan vapaassa Suomen valtiossa, vapaana kansalaisena ja nautin kansalaisen oikeuksista.

        Samoilla linjoilla ollaan mielipiteissä.
        Allaolevan linkin kautta ajauduin tänne
        http://henrimarkkumikaellentonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142217-valtio-omistaa-internettisi-jalleen-uusia-paljastuksia-jattikohuun

        Tälläistä voi toki olla hakkereiden rikollisten toimesta:
        http://www.iltalehti.fi/digi/201707252200285927_du.shtml?_ga=2.151150385.989135786.1506633687-664538082.1449905390
        Salaperäinen haittaohjelma saastuttanut Mac-koneita jo vuosien ajan - tutkijat ymmällään
        Tiistai 25.7.2017 klo 19.57
        Haitakkeen ensisijainen tarkoitus vaikuttaisi olevan uhrien vakoilu, ei esimerkiksi kiristäminen tai salasanojen ja maksukorttitietojen varastaminen.
        Salaperäinen viritys
        Tutkijat eivät ole saaneet selville sitä, kuinka Fruitfly ja Fruitfly 2 luikertelevat käyttäjän koneelle. Apple ei vastannut Motherboardin kommenttipyyntöihin, joten on hankalaa sanoa, onko haitake edelleen vaaraksi käyttäjille.
        Wardle kuitenkin selvitti, kuinka Fruitfly 2 on ohjelmoitu lähettämään dataa hakkerien hallinnoimille palvelimille.

        Sitten ovat nämä mainostajien tiedonkeruut
        Minullakin ollut Kiwi27:n toimesta IP-osoitteeni Porsoontie 666:een. Jotain pilailua lienee sekin........


    • Et saa niitä pois

      Kyllä, siksi yhä useammat lopettavat mm.FB:n käytön.

      Ikäva vaan ettei tietosi sieltä kuitenkaan poistu:

      "Nyt tilisi pitäisi olla poistettu, lukuun ottamatta niitä statuspäivityksiäsi, jotka kaverisi ovat välittäneet eteenpäin ja kaveriesi omalle tililleen sinusta lataamia kuvia. "

      http://www.mikropc.net/neuvot/nain poistat tilisi lopullisesti facebookista/a763118

      Vanha viisaus pätee edelleen, sen minkä laitat nettiin, pysyy netissä ikuisesti.

      • Plaaplaaplaa

        Jos kaikki pysyy netissä ikuisesti, niin miksi aina valitetaan, että paljon kiinnostavia nettisivustoja (ja niiden myötä tärkeää tietoa internetin historiasta) on hävinnyt. Eihän tällaista ongelmaa pitäisi olla, jos kaikki nettiin laitettu aineisto säilyisi.


      • sepäse.
        Plaaplaaplaa kirjoitti:

        Jos kaikki pysyy netissä ikuisesti, niin miksi aina valitetaan, että paljon kiinnostavia nettisivustoja (ja niiden myötä tärkeää tietoa internetin historiasta) on hävinnyt. Eihän tällaista ongelmaa pitäisi olla, jos kaikki nettiin laitettu aineisto säilyisi.

        Ylläpitäjät ja viranomaiset löytää vaikka muualta olisi hävinnyt ja ne mitkä itse haluaisi pois netistä, joku levittää aina eteenpäin.


      • uugs
        sepäse. kirjoitti:

        Ylläpitäjät ja viranomaiset löytää vaikka muualta olisi hävinnyt ja ne mitkä itse haluaisi pois netistä, joku levittää aina eteenpäin.

        En usko, että joku levittää eteenpäin kaiken mitä nettiin on pantu. On niin paljon turhia, tyhjänpäiväisiä löpinöitä jotka ei kiinnosta ketään.


    • taresk

      vain rikolliset pelkää poliisia

      • rikolliset itkee

        Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia. Foorumeille on vaan niin helppo yleistävästi aina haukkua koko poliisivoimat, vaikka harva mistään oikeasti mitään tietää. Tai ehkä se antaa hieman helpotusta sakkojen maksu vitutukseen kun pääsee esim. tänne purkautumaan :)


      • poliisirikollisetnau
        rikolliset itkee kirjoitti:

        Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia. Foorumeille on vaan niin helppo yleistävästi aina haukkua koko poliisivoimat, vaikka harva mistään oikeasti mitään tietää. Tai ehkä se antaa hieman helpotusta sakkojen maksu vitutukseen kun pääsee esim. tänne purkautumaan :)

        Mikä vitsi. Poliisirikollinen pelkää poliisirikollista...


      • Terve sdjfh
        rikolliset itkee kirjoitti:

        Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia. Foorumeille on vaan niin helppo yleistävästi aina haukkua koko poliisivoimat, vaikka harva mistään oikeasti mitään tietää. Tai ehkä se antaa hieman helpotusta sakkojen maksu vitutukseen kun pääsee esim. tänne purkautumaan :)

        "Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia."

        Näinhän se menee. Jokaisen suomalaisen täytyy pelätä poliisia. JOKAINEN aikuinen suomalainen on rikollinen kun tarpeeksi kaivetaan, sinäkin. Jos väität ettet itse ole, niin väitän, että valehtelet..

        Muistutukseksi vielä rikollisen määritelmä:
        "Rikollinen on henkilö, joka syyllistyy sellaiseen rikokseen, josta on laissa säädetty rangaistus"
        Ja rikoksen määritelmä:
        "Rikos on oikeustieteellisten määritelmien mukaan teko tai laiminlyönti, josta on laissa säädetty rangaistus"


      • 20+20
        Terve sdjfh kirjoitti:

        "Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia."

        Näinhän se menee. Jokaisen suomalaisen täytyy pelätä poliisia. JOKAINEN aikuinen suomalainen on rikollinen kun tarpeeksi kaivetaan, sinäkin. Jos väität ettet itse ole, niin väitän, että valehtelet..

        Muistutukseksi vielä rikollisen määritelmä:
        "Rikollinen on henkilö, joka syyllistyy sellaiseen rikokseen, josta on laissa säädetty rangaistus"
        Ja rikoksen määritelmä:
        "Rikos on oikeustieteellisten määritelmien mukaan teko tai laiminlyönti, josta on laissa säädetty rangaistus"

        Poliisi voi lavastaa ja tehdä kenestä tahansa rikollisen.


      • Nrolappu rottingilla
        rikolliset itkee kirjoitti:

        Se on juuri noin. Suomessa vain rikollisten täytyy pelätä poliisia. Foorumeille on vaan niin helppo yleistävästi aina haukkua koko poliisivoimat, vaikka harva mistään oikeasti mitään tietää. Tai ehkä se antaa hieman helpotusta sakkojen maksu vitutukseen kun pääsee esim. tänne purkautumaan :)

        Poliisi ei siis ikinä erehdy, vaan epäilty on aina syyllinen? Ja poliisi selvittää urheasti aina totuuden ja todistaa viattoman kansalaisen syyttömyyden hinnalla millä hyvänsä? Oikeusjärjestelmä toimii täydellisesti, eikä ainuttakaan syytöntä ole koskaan tuomittu rikoksesta jota ei ole tehnyt? Koska kyllähän poliisi nyt tunnistaa jo päältä päin kuka on rikollinen ja kuka kunniallinen kansalainen! Rikollisilla on ne joilla on maski silmillä, näkee aina tv:ssäkin. Poliisi ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA toimisi säännöistä poiketen tai sopimattomasti ja toiminnallaan pyrkisi hinnalla millä hyvänsä keräämään "näyttöä" epäillyn tuomitsemiseksi mikäli ei tosiaan kyseessä ole oikea rosvo kommandopipo päässä ja vanginnumero rinnassa? Auerinkin tapaus oli aivan päivän selvä, poliisi toimi kaikkien kannalta täysin oikein, hienosti ottivat viattomat lapset suojelukseen ja kertoivat heille totuuden, että osaavat sen sitten todistaa varmasti totuuden mukaisesti, lapsiparat olisivat voineet erehtyä kertomaan oman kokemuksensa totuuden sijasta! Onneksi poliisi toimi niin urheasti ja vain lapsien parasta epäitsekkäästi ajaen! Mutta onneksi teitä syyttömiä kunnon kansalaisia ei kukaan vahingossa edes epäile, kun ette käytä karhukoplan asuja tai kommandopipoja, mistä oikeat rosvot heti kauas tunnistaa, ja kyllähän se sädekehä loistaa jo pitkälle mikä synnittömän pään päällä leijuu, aina tv:ssäkin näkee! Ja sitten vaan se ensimmäinen kivi nyt käteen ja heittämään! Voi kun totuus joskus valkenee sinnekkin amerikkalaisten lakisarjojen vääristyneeseen illuusioon, kyllä äitiä voi vähän tulla ikävä...mutta usko vaan, kyllä se matlock varmaan ehtii hätiin lopussa ja pelastaa syyttömät, samalla näppärästi paljastaen sen oikean murhaajan viime metreillä, JA OIKEUS TAPAHTUU JÄLLEEN! Luojan kiitos virkavalta ja oikeus osuvat aina absoluuttiseen totuuteen , pahiksille pallo nilkkaan ja syytön vapautuu kävellen auringonlaskuun kadoten, onnellisena perhosparven iloisesti lepatellessa ympärillä! Ah, elämän ihana erehtymätön oikeudenmukaisuus!


    • Kaikki on rikollisia

      Ensin ne tulivat hakemaan kannabiksenpolttajat, en puhunut mitään koska en ollut kannabiksenpolttaja.

      Sitten ne tulivat hakemaan humalassaolevat, en puhunut mitään koska en käytä alkoholia.

      Sitten ne tulivat hakemaan alasti kotonaan olevat, en puhunut mitään koska en kulje kotonanikaan alasti.

      Sitten ne tulivat hakemaan 1 mp3 biisin ladanneen pikkutytön, en puhunut mitään koska en lataile tai edes kuuntele musiikkia.

      Sitten ne tulivat hakemaan minutkin, mutta silloin ei enää ollut ketään joka olisi puhunut puolestani...

      • Tottahan tuo

        Kyllähän tuo nimimerkkisi pitää paikkansa

        "Monessa OIKEUSKULTTUURISSA rikoksista erotetaan rikkomukset, eli lievät rikokset (esimerkiksi liikennerikkeet), jotka käsitellään eri tavalla kuin varsinaiset rikokset.

        SUOMESSA kaikki rangaistavaksi säädetyt teot ja laiminlyönnit ovat kuitenkin RIKOKSIA, joita koskevat yhteiset säännökset esimerkiksi rikoslain yleisessä osassa"


      • Lisäksi
        Tottahan tuo kirjoitti:

        Kyllähän tuo nimimerkkisi pitää paikkansa

        "Monessa OIKEUSKULTTUURISSA rikoksista erotetaan rikkomukset, eli lievät rikokset (esimerkiksi liikennerikkeet), jotka käsitellään eri tavalla kuin varsinaiset rikokset.

        SUOMESSA kaikki rangaistavaksi säädetyt teot ja laiminlyönnit ovat kuitenkin RIKOKSIA, joita koskevat yhteiset säännökset esimerkiksi rikoslain yleisessä osassa"

        laillinenkin toiminta voidaan poliisin ja hännystelijä-lakeija-tsuppari-aivokääpiö-käräjätuomarin skitsofrenisessa mielessä muuttaa tuomittavaksi, aivan samalla innolla kuin poliisin rikokset muutetaan lailliseksi toiminnaksi. Poliisi saa mielivaltaisesti kohdella ketä tahansa rikokseen syyllistymätöntä kuten rikollista


    • ....................

      Tekijänoikeuslaki on ihan saatanasta. Lisäksi artistille ei jää kun murunen koko kerättävästä summasta.

    • mökö

      Suomessa poliisi voi määritellä sinut rikolliseksi ilman että sinut on tuomittu mistään rikoksesta. Poliisijohtaja Lardotin mukaan poliisi "soveltaa" ulkomaalaisia kriteerejä jotka ovat erilaisia kuin tuomioistuinten kriteerit. Eli poliisi sanoo että heitä ei juurikaan heilauta laki eikä tuomioistuimien päätökset

      • poliisi=rikollinen

        Niinpä määritelmä poliisi=rikollinen on aivan pätevä.


    • yhteenveto11

      Niimpä!!! Kumpa poliiseja ei olisi ollenkaan niin silloin me rehelliset ihmiset voitaisiin rauhassa ryöstää ja tappaa toisiamme ilman että rikolliset tulisi aina meitä estämään!! Viidakonlait kansanaloite menemään!! VAI MITÄ!?!?!?

      • Viidakonlait.

        Sama tilanne kuin nytkin viidakon lait on voimassa, poliisi vain tekee/teettää rikokset


    • yhteenveto11

      Aivan mutta jos ei olisi poliiseja niin me rehelliset kansalaiset saisimme tehdä ne rikokset!!! Mietti kuinka hienoa se nyt olisi, aamulla kun lähtisit ovesta niin kaikkea jännää voisi sattua. 50 metriä kotiovelta niin joku saattaisi jo puukottaa tai voisit itse puukottaa JA KETÄÄN EI KIINNOSTAISI. Kuinka hienoa se olis!!!

      Nyt kaikki poliisivihaajat on aika tehdä Suomesta poliisiton maa ja näin varmasti parempi paikka!

      • arvatkaakuka

        Ymmärrätkö mistään yhtään mitään? Ei täällä kukaan vaadi poliisitonta yhteiskuntaa, vaan poliisin oikeuksien tarkastamista sellaiseen suuntaan, että poliisi ei voi toimia mielivaltaisesti. Sekä järjestelmän jolla valvotaan, ettei poliisi riko selkeitä sääntöjä ja jossa viranomainen joka sääntöjä rikkoo, joutuu edesvastuuseen. Tällä hetkellä poliisilla on käytännössä lähes rajattomat valtuudet. Yksityisyys on aika tarkeä oikeus, jonka rikkomiseen tarvitaan erittäisn hyvät ja tarkoin määritellyt perusteet.


      • Satu Olento
        arvatkaakuka kirjoitti:

        Ymmärrätkö mistään yhtään mitään? Ei täällä kukaan vaadi poliisitonta yhteiskuntaa, vaan poliisin oikeuksien tarkastamista sellaiseen suuntaan, että poliisi ei voi toimia mielivaltaisesti. Sekä järjestelmän jolla valvotaan, ettei poliisi riko selkeitä sääntöjä ja jossa viranomainen joka sääntöjä rikkoo, joutuu edesvastuuseen. Tällä hetkellä poliisilla on käytännössä lähes rajattomat valtuudet. Yksityisyys on aika tarkeä oikeus, jonka rikkomiseen tarvitaan erittäisn hyvät ja tarkoin määritellyt perusteet.

        Poliisinpalvojat eivät todellakaan ymmärrä yhtään mitään! Niille ei ole tärkeää kuin yksi asia, ja se on poliisien palvominen jumalana. Heidän fundamenttalistinen uskonsa poliisin kaikkitietävyyteen ja täydellisyyteen on suorastaan liikuttavan kiihkeää.

        Nimenomaan me haluamme rehellisiä ja asiallisia poliiseita, joiden laillisuusvalvonta on oikeasti toimivaa.

        Tällä hetkellä:
        Rehellinen poliisi on satuolento.


    • JÄRKEEEEEEEEE

      Voi hyvää päivää,
      ihan tosissasiko tuon kirjoitit!!!!!! Haloo Warsova!
      On nyt pikkuisen yliammuttua jo tuomielikuvituksen määrä, herää jo.

      Kyllä se nyt vaan niin on, että hyvä kun poliisien resurssit riittävät oikeitten rikollisten etsintään ja rikosten selvittelyyn. Eri asia,jos olet itse rikollinen.

      Tuo mp3-juttu. Muistathan, että poliisilla on toimintavelvollisuus ja tekee työtä virkavelvollisuuden alla eli kun tuosta asiasta oli tehty rikosilmoitus, poliisin nyt on vaan pakko tehdä asiasta esitutkinta, se kuuluu työn kuvaan. Olipa sitten vauva tai vaari kohteena.

      Pikkuisen nyt suhteellisuudentajua tohon hysteriaan, eiks joo???

      Enkä sitten ole poliisi,joskin arvostan sitäKIN ammattiryhmää, en halua Suomesta mitään villiä länttä,missä saa joka kulmalla varoa puukotusta, amupumista ja ryösteleviä narkkeja. Matkustakaa ulkomaille ja miettikää, haluatteko sellaista menoa tännekin.

      • 20+30

        Poliisi, provokaattori, propagandisti ja agitaattori.


      • yhteenveto11

        Koitappa googlettaa ironia, saatat oppia jotain uutta :D


    • Poliisi hakkerit

      Eräs mies kertoo kuinka joutui poliisin salakuuntelun kohteeksi vain siitä syystä että oli saunonut naisystävänsä ja tämän lapsien kanssa:

      "vietimme normaalia viikonloppua lasten kanssa ja saunassa käytiin tietysti lauantaina.

      Yht`äkkiä erään viikonlopun jälkeen tyttöystäväni sai sosiaalityöntekijöiltä ilmoituksen, että minä en saa olla paikalla, kun hän tapaa lapsia, olen pedofiiliepäilty."

      "Tietokoneeni takavarikoitiin sekä kamera, ne tutkittiin ja palautettiin. Koneeseen tuli F-securelta ilmoitus tietoliikenteen tarkkailusta ja puhelimesta kuului outoa rusahtelua"

      "tutkinta kestää 1,5v. ja vie hermot, kun on puhelin ja muussa "kuuntelussa". Eikä tutkinta lopu sitten millään"

      Mies oli onnekas koska ensivuoden alusta lukien polisilla on täydet oikeudet laillisesti HAKKEROITUA kotikoneillenne ja ladata sieltä kaikki tietonne poliisin palvelimille ikuisiksi ajoiksi.

      Poliisi saa asentaa koneisiinne hakkereiden käyttämiä vakoilusoftia jotka tallentaa kaikki näppäinpainallukset ja lähettää ne poliisille.

      Juuri tästä syystä poliisi halusi tämän saman oikeuden PELKÄSTÄ lapsen seksuaalisen hyväksikäytön epäilystä, koska sillä verukkeella voi vakoilla KETÄ TAHANSA! Jos poliisilla olisi ollut oikeus vain törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltyä vakoilla, niin ne eivät voisi väittää yhtä monen olevan epäiltynä eli salakuunneltavien määrä olisi romahtanut.

      Poliisi aina väittää käyttävänsä telekuuntelua ja hakkerointia vain törkeimpiin rikoksiin, mutta käytännössä (kuten tässäkin jutussa näemme) poliisi käyttää niitä rutiininomaisesti ihan tavis kansalaisiin, jota muka joku epäilee jostain.

      Tällä tavoin poliisi voi siis vakoilla ketä tahansa, koska aina on joku joka suostuu väittämään että vakoilun kohde SAATTAA YRITTÄÄ jotain seksuaalirikosta esim. että sillä on FB kaverina joku alaikäinen.

      Jokainen perhe olla on lapsia on vaarassa joutua poliisin hakkeroinnin kohteeksi koska "täytyyhän lapsia ja nuoria suojella".

      Jos teinipoikanne juttelee jollekin toiselle teinille, niin hän saattaa syyllistyä ns. Groomin lain rikkomiseen pyytäessään tätä treffeille. Laki nimittäin ei edellytä että edes puhutaan jotain seksuaalisväritteisiä juttuja, vaan riittää että PYYTÄÄ treffeille.

      Tällöin poliisin hakkerointi koskee KOKO PERHETTÄ ja myös kohde perhettä eli vaikka teidän teinityttönne olisi se "uhri" niin silti teidänkin perhettänne urkitaan ja vakoillaa. "Täytyyhän poliisin saada todisteet oikeutta varten siitä että poika on pyytänyt tytärtänne treffeille!" Samalla urkitaan kaikkien muidenkin perheen jäsenten tiedot, jos vaikka joku olisi ladannut yhden laittoman mp3 biisin...

      • luvat ja vehkeet pol

        Saahan näitä koneita vahtia ja tuleehan pollareille vääriä johtopäätöksiäkin, muuta pääasia on jottakun saavat nämä rötöstelijät kiinni, kunnon vehkeet heillä pitää olla.


    • Poliisi LAVASTAA?!

      "Poliisi voi lavastaa ja tehdä kenestä tahansa rikollisen."

      Periaatteessa joo, koska jos ne saa laillisesti hakkeroitua kaikkien koneille, ja saa ladata sieltä kaiken materiaalin poliisin palvelimille, niin mikä estää niitä tekemästä toisinkin päin eli nehän voi halutessaan ladata kohteen koneelle mitätahansa laitonta materiaalia?

      Poliisilla on pääsy tälläiseen aineistoon, koska ne kaikki aiemmin ladatut laittomat tiedostot on poliisilla tallessa.

      Kuten on huomattu, vanha keino on parempi kuin pussillinen uusia.

      Kun joku hankala tyyppi pitää raivata pois (vaikkapa poliitisesta syystä) riittää kun kehitellään sille seksiskandaali.

      Miettikää kun poliisi lataisi vaikkapa jonkun toisinajattelijan koneelle lapspornoa. Tämän olisi täysin mahdotonta todistaa itseään syyttömäksi ja hänestä päästäisiin kätevästi eroon.

      • pidä puomista kiinni

        Mitähän näistä edellä kuvatusta mielikuva-jutustasi on toteutunut, nehän on kuin meiän emännän sääenusteet tulevalle päivälle, ei päätä ei häntää.


      • Fin-Rus, 3-2
        pidä puomista kiinni kirjoitti:

        Mitähän näistä edellä kuvatusta mielikuva-jutustasi on toteutunut, nehän on kuin meiän emännän sääenusteet tulevalle päivälle, ei päätä ei häntää.

        Poliisi voi langattomasti lähettää viruksen moottoripyörän säätöjärjestelmään takaa-ajotilanteessa ja prätkään tuleekin häiriö.

        Venäläiseen hävittäjään lähetetään troijalainen langattomasti niin se törmää Putinin huvilaan samalla kun siellä on yön sudet laatimassa suunnitelmia.


    • NettiVakoojaPoliisit

      Kohta nähdään minkä tuomion tavis saa siitä mitä poliisi saa laillisesti tehdä jatkuvasti ilman tuomiota:

      Vakoili yli sadan kotielämää - nettivakoilujutun käsittely alkaa

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013051517018343_uu.shtml

      Absurdi tilanne että joku pervo nettivakooja ja poliisi tekevät yhtä rikollisia tekoja, mutta vain toinen saa tuomion.

      • 1+1

        Oikeasti laki on perustuslain ja ihmisoikeusspimuksen vastainen eli laiton. Sen perusteella toimiminen on siten laitonta eli rikollista.


      • Kuinka han

        paljon voi tehdä kiusaa ja kiristystä vakoilemalla tuolla tapaa ihmisten kotielämää.
        Aika lystikästä sillä, joka onnistuu bongaamaan jonkun julkkiksen tai vaikka politiikon.
        Vaikka et mitään laitonta olisi tehnyt, niin kyllä siinä katoaa kenen tahansa ihmisen yksityisyys ja perusturvallisuus ja tunnet samaa tuskaa perheesikin puolesta.


    • Poliisi urkkijat

      Firefox-selaimen kehittäjä tunnettu Mozilla on lähettänyt vakoiluohjelmia valtioille tehtailevalle yritykselle kirjeen, jossa se vaatii sitä lopettamaan Firefoxiksi naamioitumisen.

      ”Emme voi hyväksyä sitä, että valtionpoliisi käyttää nimeämme naamioimaan urkintatyökaluja, joita käytetään loukkaamaan kansalaisten ihmisoikeuksia ja verkkoyksityisyyttä”, kirjoitti Mozillan yksityisyysasioista vastaava johtaja.

      Finspy-ohjelma, josta käytetään myös nimitystä Finfisher, käyttää Windowsin ohjelmaluettelossa nimeä Firefox.exe. Sen parametritiedot ovat identtisiä Firefox-selaimen tietojen kanssa kokoa lukuun ottamatta.

      Tieturva-asiantuntija kertoi maaliskuussa, että ainakin 25 maata urkkii omia kansalaisiaan Finspy-paketilla.

      Eurooppalaisista maista mukana listalla ovat Britannia, Hollanti, Latvia,Saksa, Tsekin tasavalta ja Viro. Suomi liittyy virallisesti mukaan 1.1.2014 lähtien.

      Wikileaks paljasti Finspyn, jonka etäohjattava ohjelmisto pystyy ohittamaan virustorjunnan, kuuntelemaan Skypen puheluliikennettä, kopioimaan tiedostoja ja vakoilemaan ihmisiä tietokoneen kameran ja mikrofonin välityksellä!!!

      • KGB-Stasi-SFinland

        Katsokaa ja kauhistukaa:
        http://wikileaks.org/spyfiles/files/0/289_GAMMA-201110-FinSpy.pdf

        When FinSpy is installed on a computer system it can be remotely controlled and accessed as soon as it is connected to the internet/network, no matter where in the world the Target System is based.

        Bypassing of 40 regularly tested Antivirus Systems
        Full Skype Monitoring (Calls, Chats, File Transfers, Video, Contact List
        Recording of common communication like Email, Chats and VoiceoverIP
        Live Surveillancethrough Webcam and Microphone!!!!!!!
        Silent extracting of Files from Hard-Disk!!!
        Process-based Key-logger
        jne..

        Teidän koneenne ei ole teidän, vaan poliisin hallussa?!

        Ne voi yhtähyvin laittaa sinne jotain kun ladatakkin sieltä salaisesti poliisin palvelimille.


      • FinSpy Removal softa

        FinSpy is the spyware component of FinFisher, a legal spyware application that supposedly only is marketed to law enforcement agencies and used for the purpose of monitoring criminal activities. However, recent analyses have indicated that FinSpy also is used in more questionable circumstances.

        Although FinSpy isn’t designed for illegal purposes, malware researchers still consider FinSpy to be malware that should be removed from your PC as long as you place any value in protecting any of the information on your computer.

        Despite its origins, you still can delete FinSpy with the same anti-malware tools that would be able to thwart illegal types of spyware.

        FinSpy includes the same basic spyware functions that illegal spyware programs are fond of abusing, including keylogging, form-grabbing and other attacks that can target personal data for transfer to remote servers.

        FinSpy still can be deleted by the same basic methods that would detect any other malware on your computer. Anti-malware software of any competency should be able to find and remove FinSpy. As long as you scan your PC as quickly as possible after any potential infection, you shouldn’t suffer meaningful data leaks from FinSpy’s attacks.

        FinSpy also has been confirmed to have a mobile phone variant. However, removal methods remain the same as always.

        Pitäkää siis koneenne malware softat kunnossa ja päivitettyinä, myös älykännyköissä!


    • Paljonko maksaa?

      Saksan poliisi aikoo ostaa huonomaineisen FinFisher-vakoiluohjelman yksityiseltä yritykseltä. Saksan poliisi käyttää vakoiluohjelmaa rikoksista epäiltyjen seuraamiseen.

      Rakenteilla on myös oma ja aivan uusi vakoiluohjelma.

      Saksan sisäministeriön raportti joka on lähetetty joillekin liittovaltion parlamentin jäsenille. Raportissa esitellään poliisin vakoiluohjelmahankkeen etenemistä.

      https://netzpolitik.org/wp-upload/BMI-Bericht-Sachstand-CC-TKÜ.pdf

      Saksan poliisi on käyttänyt haittaohjelmia epäiltyjen seuraamiseen jo jonkin aikaa. Aiemmin käytössä oli saksalaisen yhtiön rakentama DigiTask. Vuoden 2011 lopulla kävi kuitenkin ilmi, että sovellus oli ohjelmoitu puutteellisesti, ja että se vakoili tietokoneen toimia liian laajasti.

      Saksan poliisi katsoi, että sen kannattaa rakentaa vakoiluohjelma itse. Tätä työtä varten perustettiin oma yksikkö, jolla on noin 30 henkilön työvoima ja kolmen miljoonan euron vuosibudjetti.

      Sisäministeriön raportin mukaan poliisin oma vakoiluohjelma valmistuu näillä näkymin vasta vuonna 2014. Poliisi on päättänyt hankkia väliajaksi ulkopuolelta ostetun vakoiluohjelman.

      Esillä oli kolme yhtiötä, ja niistä voittajaksi selviytyi Eleman/Gamma-yhtiö ja sen tekemä FinFisher- ja FinSpy-nimillä tunnettu sovellus. Kyseessä on tietokoneiden vakoiluun rakennettu ohjelma, jota myydään valtioille eri puolilla maailmaa.

      Ohjelma pystyy vakoilemaan tietokoneiden lisäksi tabletteja ja älypuhelimia. Vakoiltavien alustojen listalla ovat esimerkiksi Windows, Applen Mac-koneet, Linux, Applen iOS-alusta, Googlen Android, Nokian Symbian sekä Windows Mobile.

      Meinaakohan Suomenkin poliisi väsätä oman vakoilu softan?

      Paljonkohan se tulee veronmaksajille maksamaan?

      Miksei tästä käydä julkista keskustelua, vaikka asia on nyt juuri ajankohtainen?

      Suomen poliisihan saa uuden lain myötä oikeuden käyttää vakoiluohjelmia 1.1.2014 lähtien. Eli softa on jo oltava hankittuna?

    • Diktatuuri-Suomi?

      Poliisi voi vakoilla matkapuhelinverkkoa. Samankaltainen valvontajärjestelmä kuin diktatuurimaissa.

      Järjestelmällä poliisi voi luoda valeverkon, joka nappaa matkapuhelimet vaivihkaa sisäänsä niin, että poliisi voi valvoa kaikkea liikennettä ja nähdä käyttäjien sijainnit.

      Järjestelmä voi pakottaa verkkoon satoja matkapuhelimia minuutissa ja paljastaa laitteiden yksilölliset imsi- ja imei-koodit, minkä jälkeen käyttäjän liikkumista voidaan seurata reaaliajassa.

      Valvontaverkon avulla poliisi voi seurata kohdealueella tuhansien matkapuhelimien kaikkea liikennettä. Poliisi voi jopa sammuttaa matkapuhelimia.

      Valvontajärjestelmän vuoksi monet järjestöt ovat huolestuneet yksityisyyden suojasta. Suuri määrä viattomia ihmisiä voi joutua tiedustelutoiminnan kohteeksi.

      Poliisi ei suostunut kommentoimaan, miten järjestelmää on käytetty ja käytetäänkö sitä ylipäänsä yleisen järjestyksen hallintatilanteissa, kuten suurissa mielenosoituksissa.

    • 40 Antivirus EI

      No ei kauheen moni auta koska "Bypassing of 40 regularly tested Antivirus Systems".

      Mutta onneksi suomalainen F-Secure on luvannut estää poliisin troijalaiset!

      Tietoturvahyökkäysten takana voi olla myös valtio, muistutti tietoturvayhtiö F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen

      Ensin haittaohjelmia käytettiin totalitäärisissä valtioissa, mutta nykyään ne ovat poliisin käytössä esimerkiksi Saksassa. Ensi vuodesta alkaen myös Suomen valtio saa laillisesti käyttää haittaohjelmia kansalaisiaan vastaan!!!!!!!!!

      Kyseon poliisin teknisten pakkokeinojen laajentamisesta. Koska yhä useammat palvelut ovat https-salattuja, tarvitaan troijalaisia.

      Ainakaan F-Securea ei kiinnosta, johtavatko haittaohjelman jäljet valtion vai nettirikollisen luo.

      "Se blokataan", Hyppönen lupasi.

      Toivotaan että ne pitää lupauksensa?!

      http://www.talouselama.fi/uutiset/fsecure estaa poliisin troijalaiset/a2176292

    • Video Demoo
    • OLET OIKEASSA !!!!!!

      Rikollisuus on perceestä hyikakkaa.........

    • Meni tekosyyt

      Toivottavasti tämän jälkeen, kun joku soittaa poliisille epäillen että hänen konettaa hakkeroidaan yms., ei kuulu vain junttimainen toteamus: "Eeei sellasta tapahu."

      • virustorjuntaohjus

        Soitetaan kaikki yhdessä! 1.1.2014 klo 09.00 "Mua hakkeroidaan!!!"


    • Kuka puhuu?

      Poliisi kerää suomalaisten ääniä!!!

      Poliisin äänirekisteri laajenee vuodenvaihteessa valtakunnalliseksi.

      Poliisi voi salakuunnella puheluita, mutta ei aina tiedä, kuka langanpäässä puhuu. Avuksi on kehitetty äänirekisteri, johon poliisi tallentaa epäiltyjen ääninäytteet.

      Kun poliisi on tallentanut näytteen tuntemattoman ihmisen puheesta, tietokoneohjelma etsii rekisteristä mahdollisimman vastaavia ääninäytteitä. Samaan tapaan poliisi vertaa jo sormenjälkiä, dna:ta ja jalkineen jälkiä.

      Sähköistä puheentunnistusjärjestelmää ja ääninäytteiden rekisteriä on testattu poliisilaitoksilla sekä keskusrikospoliisissa viime syksystä alkaen.

    • Hakkerit & poliisit

      "Näppärä hakkeri kaappaa kenen tahansa älypuhelimen tai läppärin kameran ja seuraa toimiasi livenä. Eikä tuohon tarvita edes älypuhelinta, vaan melkein kaikki joissa on kamera, voidaan kaapata.

      Uskoisin, että kiinni jää vain promillen murto-osa, sillä tuollainen hakkeri toimii anonyymien proxy-servereiden kautta ja laittaa samaa reittiä herkkupalat jakoon p2p tai muille sivustoille.

      Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit löytää itsesi livenä sekstaamassa tai onanoimassa.

      Jälkimmäisessä tapauksessa ruutu on varmasti käsityöläisen käytössä, eikä juttua siten voi huomata, kun hakkeri osaa sammuttaa kameran merkkivalon.

      Googlettamalla näitä kuvia ja videoita löytää jonkin verran, mutta suurin osa päätyy sivustoille joista google ei löydä. Uteliaat salakatsojat kylläkin.

      Kuinkahan paljon suomalaisia uhreja lieneekään, jos pelkästään yhdellä sällillä on yli neljä miljoonaa tiedostoa, jotka sisälsivät uhrien koneilta tallennettuja valokuvia, ruutukaappauskuvia ja web-kamerakuvia.

      Uhreiksi tietysti valitaan se, joka sitä kaikkein vähiten haluaa! "

      http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288553380931.html

    • Etäaktivoitava virus

      Puhelimeen tai tablettiin on mahdollista istuttaa ympäristön ärsykkeistä aktivoituja haittaohjelmia.

      Haittaohjelma ”nukkuu” puhelimessa, mutta aktivoituu, kun laitteeseen kohistuu tietty ympäristön ärsyke. Tämä saattaa olla huoneessa soiva tietty musiikkikappale, basson aiheuttama kumina tai tapa, jolla valot vilkkuvat.

      Nämä on mahdollista havaita puhelimen mikrofonilla tai liike- ja valosensoreilla.

      Poliisin asentama haittaohjelma saattaa tarkkailla puhelimen liike- tai valosensoria tai mikrofonia ja aktivoitua saatuaan oikean signaalin ympäristöstä.

      Tutkijat onnistuivat käynnistämään Android-puhelimessa olleen haittaohjelman soittamalla musiikkia ihmisten täyttämällä käytävällä.

      Poliisi voi asentaa kaikkiin älykännyköihin ja läppäreihin nukkuvan haittaohjelman, jonka he saavat laukaistua tietyllä äänellä, valolla, tai muulla singnaalilla, mikäli haluavat. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää vaikkapa mielenosoituksissa tai muissa ryhmäkokoontumisissa.

    • sdfjsf

      Poliisihallitus yrittää edes saada touhuun järkeä, mutta poliisilaitokset ei ota kuuleviin korviinsa. Antaa poliisihallituksen vaan tehdä uusia toimintaohjeita, me tehdään niin kuin tähänkin asti, tuumii poliisilaitokset.

    • Poliisi = rikollinen

      Mies on saanut vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen vakoiltuaan ihmisten kotielämää heidän tietokoneidensa kautta.

      Käräjäoikeus tuomitsi miehen muun muassa törkeästä tietomurrosta ja salakatselusta sekä vaaran aiheuttamisesta tietojenkäsittelylle.

      Elektroniikka- ja tietotekniikka-asentajan koulutuksen saanut mies oli vuosina 2010-11 murtautunut haittaohjelmien avulla 124 tietokoneeseen ja vakoillut sitä kautta tietokoneiden sisältöä ja ihmisten kotielämää!

      Mies oli kuvannut yli vuoden ajan tietokoneiden web-kameroilla muun muassa nuoria naisia näiden tietämättä. Hän valmisti ainakin 20 haittaohjelmaa, joita hän levitti netissä laatimillaan huijaussivustoilla.

      Poliisi löysi miehen hallusta yli neljä miljoonaa tiedostoa.

      Tuomittu joutuu maksamaan uhreille kärsimyskorvauksia, jotka vaihtelivat 500-1000 euron välillä.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288569652790.html

      Suomen poliisi varmaan nyt palkinnoksi palkkaa miehen poliisin omaksi vakoiluasiantuntijaksi väsäilemään noita haittaohjelmia?

      Sen jälkeen vakoilun uhrit eivät enää saa mitään korvauksia tai oikeutta yksityisyytensä loukkaamisesta.

      • tyyppi

        Yök, mikä juippi. Varmaan palkataan tänne ylläpitoon, jos ei poliisiin., en ihmettelis.
        Kuka tietää mihin on kuvia käyttänyt ja minne ja kenelle levittänyt.


    • HäkIltaSanomet

      Kyllähän poliisi varmasti voi ja saaa tehdä kaikenmoista mutta kannattaako sen ja riitääkö resurssit miten kaikkein pilvipäitten kännykkä kyttäämisiin.
      Eiköhän se Putin oo ihan hälyn takia listoille joutunut koska nyt noita tutkitaan joka suunnasta toisin kun ennen Puputtimen joutumista mihkään listoille.

    • Vakoilijapollarit

      Pointti onkin että kukatahansa polisi voi ensivuoden alusta lukien ihan laillisesti valkoilla exänsä ja tämän uuden puolison elämää netin, älykännykän ym. teknisen laitteen avulla.

      Siihen riittää että poliisi väittää että esim. EPÄILEE exänsä uutta puolisoa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Siihen syyllistyy esim. sillä että 1) saunoo alasti exän ja tämän lasten kanssa. 2) Pelkkä alasti kulkeminenkin on luettu oikeudessa lapsen seksuaaliseksi hyväksikäytöksi. 3) Myös se että exä ja hänen uusi puolisonsa rakastelee keskenään ja lapsi saattaa kuulla jotain, on lapsen törkeää seksuaalista hyväksikäyttöä, josta tuomiona on aina vankila vankeutta.

      Siis kaikki tämä vain siksi että poliisi VÄITTÄÄ EPÄILEVÄNSÄ, mitään todellista näyttöä mistään näistä "seksuaalirikoksista" ei siis tarvitse olla.

      Eli käytännössä kuka tahansa poliisi voi vakoilla ketä tahansa tuttuaan tai tuntematonta, kuka on jostain syystä ärsyyntynyt johonkin.

      Tämä on hyvä esimerkki minkälaisessa tilanteessa poliisi voi alkaa vainoamaan vihaamaansa perhettä ja jopa lapsensa opettajia:

      "Poliisi meni virkapuvussaan virka-autolla poikansa yläkouluun setvimään pojan pahoinpitelyä kesken työpäivänsä. Hän uhkasi useiden koululaisten kuullen repiä hänen poikansa kanssa tapelleen pojan silmät päästä.

      Poliisi jatkoi pojan läksyttämistä rehtorin kansliassa, jossa hän kielsi poikaa tulemasta kouluun enää, koska tämä on koulukiusaaja. Hän myös vaati tappelun nähneitä koululaisia rehtorin kansliaan ja kuulusteli heitä.

      Oikeuden mukaan poliisi käyttäytyi kaiken aikaa uhkaavasti paikalla olleita alaikäisiä lapsia ja koulun henkilökuntaa kohtaan."

      Kun poliisi on valmis tekemään tälläistä kaikkien nähden häpeämättä yhtään käytöstään, niin voitte vain kuvitella mihin poliisit ovat valmiita salaisesti, kun he eivät edes jää kiinni että ovat valkoilleet lapsensa "koulukiusaajaa", ärsyttäviä opettajia tai rehtoreita.

      Entä kun poliisi alkaa käyttää vakoilemalla saamiaan tietoja omaksi tai lapsensa hyväksi, esim. kiristämällä?

      Jo pelkkä uhka että poliisi voi alkaa vakoilemaan sitä joka jollain tavoin ärsyttää jotakuta poliisia, riittää aiheuttamaan sen ettei kukaan uskalla olla missään tekemisissä kenenkään poliisin tai hänen läheistensä kanssa, koska pelkää polisiin kostavan jos tulee jotain erimielisyyksiä.

      Entä kun et voi mitenkään välttää olemasta tekemisissä poliisin kanssa? Joku poliisi on exäsi entinen? Tai joku poliisi on lapseksi koulukaverin vanhempi?

      Tai joku poliisi muuttaa naapuriisi. Muutatko saman tien itse pois?!

      Näiden syiden takia poliisi koittaa nyt lisäksi vaatia ettei valkoilun kohteelle edes tarvitsisi jälkeenpäin kertoa että heitä on vakoiltu, koska se mahdollistaisi täydellisen vakoiluverkoston jossa poliisi voisi koska tahansa vakoilla ihan ketä tahansa mistä tahansa syystä, jäämättä kiinni vakoilusta.

      Jopa pääministeriä tai muita poliitikkoja voidaan vakoilla! Kannattaa muistaa tämä kun niitä lakeja siellä rustailee!

    • Orwellin poliisit

      - Tietoteknologian edistys, jonka ruumiillistuma Google on, ennustaa useimmille ihmisille yksityisyyden kuolemaa ja siirtää maailmaa kohti autoritarismia, Assange kirjoittaa.

      Yksityisyydensuojan rapautuminen ja siitä johtuva vallan keskittyminen tekee vallan väärinkäytökset vääjäämättömiksi!!!

      - Demokratia kukistetaan salakavalasti valvontateknologioiden avulla ja hallinta nimetään innokkaasti uudelleen osallistumiseksi. Kirjoittajat ovat päivittäneet ja saumattomasti toteuttaneet George Orwellin ennustuksen, Assange lataa.

      Google vakoilee pian tehokkaammin kuin koskaan

      Hakukonejätti aikoo jatkossa yhdistää käyttäjien selailutiedot eri sivustoiltaan yhdeksi profiiliksi.

      Hakukonejätti Google ilmoitti aikovansa seurata käyttäjiensä aktiviteettejä käytännössä kaikissa palveluissaan, kuten YouTubessa, Gmailissa ja hakukoneessaan.

      Selaustietojen keräyksestä ei ole mahdollista kieltäytyä!!!

      Uudistus saanee niskoilleen sekä lainsäätäjien että kuluttajien vihat. Etenkin sähköpostiliikenteen tarkkailu on hyvin kyseenalaista.

      Google kiertää Internet Explorer -selaimen yksityisyyden suojaukseen tarkoitettuja asetuksia, kertoo Microsoft. Google on pystynyt seuraamaan Microsoftin selaimen käyttäjiä näiden tietämättä.

      Älä siis käytä enää Googlen gmaila, äläkä hakukonetta?!

      Mutta mitä sitten käyttää kun kaikkia järjestelmiä vakoilee joku?

      Suomen poliisi voi suojatun verkkoyhteyden kautta ottaa itse yhteyttä USA:n poliisin tietokantaan ja etsiä historia- ja analyysitietoja ilman, että poliisin tarvitsee kysyä siihen erikseen virka-apua Yhdysvaltojen viranomaisilta!!!

    • pollareille vehkeet

      Netissä olohan on nykyisin aivan julkista, kuka vaan voi touhujamme seurata, ettäkun touhuaa vain aivan tavallisia juttuja, niin ulkopuoliset seuraajat jättävät rauhaan, eihän tollasia hemmoja viitsi seurata, --täysin rikollinen toimintä täältä pitäisi kitkeä pois ja siihen rupeaakin viranomaisilla olemaan konsteja, samaten -kuin ohjelmat tiivistyvät.

    • Vakoiluskandaali

      Kaikkien palveluntarjoajan asiakkaiden puhelutiedot päätyvät vakoiluvirastolle!

      Oikeuden päätöksessä vakoiluvirastolle määrätään toimittamaan esimerkiksi puhelujen soittajien ja vastaanottajien numerot, heidän maantieteellinen sijaintinsa, puhelujen kesto sekä puhelinlaitteiden yksilölliset koodit.

      Tieto kerätään kaikista soittajista, epäiltiinpä heitä rikoksista tai ei!

      Eli ei nää poliisien vakoilujutut pelkkiä rikollisia koske, vaan ihan kaikkia kansalaisia.

      • Exän vakoilua

        " Jos et muista kenelle soitit viikko sitten voit kysyä asiaa lähimmältä poliisilta, hän kyllä tietää. Tai sitten naapurin 12v nörtiltä joka huvikseen kaivelee noita tietoja esiin..."

        Niin tai jos exäsi on poliisi voit soittaa sille ja kysyä siltä keiden kaikkien kanssa oletkaan viimeaikoina keskustellut?


      • Tuhoo munkin tiedot?
        Exän vakoilua kirjoitti:

        " Jos et muista kenelle soitit viikko sitten voit kysyä asiaa lähimmältä poliisilta, hän kyllä tietää. Tai sitten naapurin 12v nörtiltä joka huvikseen kaivelee noita tietoja esiin..."

        Niin tai jos exäsi on poliisi voit soittaa sille ja kysyä siltä keiden kaikkien kanssa oletkaan viimeaikoina keskustellut?

        Joo se naapurin nörtti voi katsella poliisin kamerakuvaakin:

        Nuorukainen "skannasi useita kaupungin poliisilaitoksen IP-osoitteita. Hän huomasi, että osoitteet yhdistyivät suoraan poliisiautoissa oleviin Linux-laitteisiin.

        Yksinkertaisilla komennoilla hän pääsi käsiksi autossa olevaan poliisikameraan.

        Hän pääsi sisälle kameran FTP-serveriin salasanalla, jonka hän oli napannut Googlesta löytämästään kameran käyttöohjekirjasta.

        Nuorukainen hämmästyi päästyään seuraamaan omalta koneeltaan poliisikamerasta tulevaa suoraa videolähetystä hälytystehtävästä.

        Hän onnistui testissään myös kontrolloimaan poliisiauton kameran kovalevyä. Hän pystyi tallentamaan, lataamaan ja tuhoamaan tärkeitä videotiedostoja."

        Että silleen se tietoyhteiskunta porskuttaa ;)


    • Kauhukuvat totta

      Google, Facebook ja Microsoft luovuttavat käyttäjien tiedot viranomaisille!

      Yksityisyyden suojaan liittyvä kohu paisuu.

      Käytännössä viranomaisilla on pääsy nettijättien palvelimille tallennettuihin videoihin, kuviin, sähköposteihin, äänitiedostoihin ja muuhun sisältöön.

      Osa viranomaisten tarkkailusta tapahtuu reaaliajassa.

      Kaikki suurimmat verkkopalvelut ovat mukana tarkkailuhankkeessa, mukaan lukien Microsoft, Skype, Apple, Google ja Facebook.

      Seuranta on mahdollistanut viranomaisille esimerkiksi pikaviestikeskustelujen tarkkailun.

      Asia on myös erittäin häpeällinen tietoja luovuttaville yrityksille.

      Operaattorit joutuvat luovuttamaan kaikki tiedot ”jatkuvasti ja päivittäin”, mukaan lukien kaikki soitetut puhelinnumerot paikka- ja reititystietoineen sekä puheluiden kestot ja numerokohtaiset määrät.

      Väittääkö joku vielä "foliohatuksi", kun kertoo tästä asiasta totuuden?

      • rikkaat tarkkana

        Eikait tämä seuranta tavallisille ihmisille mitään meinaa, rikkaat ja rikolliset tätä seurantaa kaihtavat,

        rikkaathan näistä seurannoista yleensä jupakoivat, jottei selviäisi mistä rikkaudet on peräisin.


    • Pig Brother VAKOILEE

      Nyt se on sitten totta eikä mitään "salaliittohömpötystä"

      Sen myöntää Securen Hyppönenkin!

      Valtaosa suomalaisten viesteistä kulkee Yhdysvaltain kautta.

      Valtaosa meidän kommunikaatiostamme nykypäivänä menee Yhdysvaltain kautta, koska me kommunikoimme Gmaililla, Hotmaililla, Outlook.comilla, Facebookilla ja Twitterillä, tai me vaihdamme tiedostoja Dropboxien tai Skydriven kautta. Nämä on kaikki yhdysvaltalaisia palveluita.

      Yhdysvaltain lainsäädäntö sallii maan tiedustelupalveluille vapaan pääsyn ulkomaisiin viesteihin, kun se tapahtuu Yhdysvaltain kautta.

      - Kun me täällä Suomessa lähettelemme toisillemme sähköposteja, vaikka gmailin kautta, heillä on pääsy tähän.

      - Tämä on aikamoinen juttu, koska se todella tarkoittaa, että isoveli valvoo -yhteiskunta on ihan totta. Ja mikä pahempaa se ei ole edes kotimainen isoveli, joka meitä valvoo.

      Usalaiset myyvät / antavat tietojaan Suomen poliisille eli ihan yhtähyvin voidaan sanoa että suomalaiset viranomaisetkin kyttäävät jokaista suomalaista, ei vain rikollisia.





      http://yle.fi/uutiset/f-securen_hypponen_usan_urkintakohusta_tama_on_aikamoinen_juttu/6678894

      • on pollareilla vehke

        Ei pollarit meitä kaikkia kyttää, eivät kerkeä, vaan rikollista toimintaa, sitä haetaan pilvistä, tälläiseen väärennettyyn toimintaan saattaa sekaantua kuka tahansa pulmunen, jotta koska rupeaa haisemaan palaneenkäry, silloin pollarit herkistyvät.


    • SINUA vakoillaan NYT

      Obama vakuutti, ettei kukaan kuuntele yhdysvaltalaisten puheluita salakuunteluohjelmissa.

      Silti Obama puolusti Yhdysvaltain hallinnon harjoittamaa verkko- ja puhelinvalvontaa.

      Obaman mukaan valvontaohjelmat ovat laillisia eivätkä ne muka uhkaa kansalaisten yksityisyyden suojaa.

      PRISM-tietojenkeruupalvelu on suunnattu llähinnä ulkomaisia ihmisiä vastaan.

      – Sitä ei ole suunnattu Yhdysvaltain kansalaisia vastaan, eikä myöskään Yhdysvalloissa asuvia ihmisiä vastaan.

      Amerikkalaisviestimet ovat epäilleet, että ohjelmat voivat olla perustuslain vastaisia ja johtaa orwellilaiseen valvontayhteiskuntaan.

      Niin että ei mitään pelkoa, VAIN muita kun usalaisia vakoillaan, esim. SUOMALAISIA?!

      Tv-sarja Kohde on Yhdysvaltojen kiinnostavin ja katsotuin rikossarja, koska siinä kerrotaan miten laajaa kansalaisten vakoilu todellisuudessa on. Kaikki puhelut ja niiden paikkatiedot tallennetaan ja ihmisiä voidaan realiaikaisesti kuunnella ja jopa katsella, aktivoimalla älykännykän kamera!

    • VakoojaPoliisit

      "poliisiviranomainen yhdellä paperilla tai nykyään internetallekirjoituksella, saada haltuunsa sähköpostisi, facebooktilisi ja google hakutuloksesi. Käytännössä siis voi jopa varastaa sinulta salasanat ja vaihtaa ne omiin

      Onko kuitenkaan kenellekään sopivaa antaa tällaista valtaa? Eikö asia olisi sama kuin postissa olisi poliiseja jotka avaisivat kirjeesi aina kun haluavata, ilman mitään erityistä ilmoitusta ja niin ettet sitä huomaisi?

      Suomessakin SUPO netti-osaston poliisit voivat esteettä penkoa koko internettisi. Kaikkea pienintä salaisuutta myöten, mitä google on tallentanut IP-osoitteesi hakusanat joita sinne olet syöttänyt.

      Mm. windowsissa on erityisesti jätetty takaportti viranomaisille, josta pääsee ohitse palomuurien koneelle. palomuuri ei havaitse tätä koska se luokitellaan windows järjestelmän rutiiniliikenteeksi internettiin ja se on kätketty koko internettiä ohjaavien windowsin sisäkkäisohjelmien sisään.

      nettipoliisi oleva pääsee napin painalluksella mihin vaan. Kun hän avaa facebookin hän näkee kenen tahansa profiilin kuin omansa ja hänellä on täysi kontrolli siihen. Tarvittaessa voidaan esim. sensuroida viestejäsi, lähettää sinun nimelläsi viestejä etkä itse niitä edes voi nähdä. Mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

      Kuka oikeasti luottaa yrityksiin, poliitikkoihin tai viranomaisiin jotka kirkkain silmin valehtelevat ihmisille? Nämä samat, epäluotettavat ihmiset sitten saavat pääsynsä sinun yksityiselämääsi ja tarvittaessa myös voivat puhelintasi kuunnella.

      Eikä ole kyseessä pelkästään puhelut, operaattorin komennolla mikrofonisi voidaan kytkeä olemaan päällä kokoajan: myös kamera, etkä siitä itse tiedä.

      Onko sananvapautta enää jos eliitistä on tulee kuin pyhiä lehmiä joiden arvostelu ja kaikkinainen tutkiskelu tukahdutetaan vaikka väkisin?

      http://henrimarkkumikaellentonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142217-valtio-omistaa-internettisi-jalleen-uusia-paljastuksia-jattikohuun

    • Poliisi paljastukset

      Tiedot vakoiluohjelmista paljasti keskustiedustelupalvelun CIA:n entinen työntekijä.

      Mies kertoo, ettei pelkää tekojensa seurauksia, vaan kertoo olevansa tyytyväinen mikäli pinnan alla piilevä vallankäyttö paljastuu edes hetkiseksi.

      - Ainoa motiivini on tiedottaa kansalaisia siitä, mitä heidän nimissään ja heitä vastaan tehdään!

      Toivottavasti Suomenkin poliisista löytyy yhtä suoraselkäisiä ihmisiä, jotka ovat valmiitä tuomaan poliisihakkerien salaiset touhut päivänvaloon?

    • turvallisuuta luoden

      Pollarithan ovat turvallisia ratsaajia tavalliselle tallaajalle, mutta mutta nämä rikollisjärjestöt harrastavat samaa toimintaa, etkös yhtään pelkää niitä, koska tilis on tyhjä tai muuta vastaavaa seuraavat toimintaasi -koska kotisi on tyhjillään, marise vain pollareiten jaakaamisesta, koska pollarit on syytäsuotta kotiasi ratsannut, kyllä heidän touhutessa asianomaisesta lähtee tota palaneen käryä.

      Mari mari turvallisuudesta !

      • rikolliset valtaan ?

        Näköjää jo yksi paiffari siinä meinaa jotte rikollisille pitäisi antaa valta, olekos samaa mieltä ?


      • rikollisetvallassa
        rikolliset valtaan ? kirjoitti:

        Näköjää jo yksi paiffari siinä meinaa jotte rikollisille pitäisi antaa valta, olekos samaa mieltä ?

        Rikolliset ovat jo vallassa, nimittäin poliisirikolliset!


    • Toisinajattelijat!?

      Suomen perustuslain mukaan jokaisen luottamuksellisen viestin oikeudeton avaaminen on rikollista oli kyse sähköpostista, tekstiviesteistä, kirjeestä tai puhelusta.

      Viestintäministeri pitää tärkeänä selvittää, millaisesta urkinnasta on kyse ja miten se vaikuttaa kansalaisten tietosuojaan.

      Kyse on kansainvälisestä ongelmasta, jossa yksityisyyden suoja ja turvallisuus joutuvat vastakkain.

      Viestintäministeriössä valmistellaan tietoyhteiskutakaari-lakihanketta, joka tulee lisäämään viestintäyritysten vastuuta tietosuojakysymyksissä.

      Tietoturvallisuutta pitää viestintäministerin mielestä lisätä.

      –Jokaisen netinkäyttäjän täytyy itse varautua siihen, että verkkoviestintä ei ole kaikkialla täysin turvallista!

      Todella kaksinaismoralistista valittaa muiden maiden suorittamasta tietourkinnasta, kun itse ovat juuri antaneet Suomen poliisille täydet oikeudet urkkia kenen tahansa suomalaisen tietoja ja jopa ujuttaa laitonta materiaalia syyttömän laitteisiin, jotta häntä voidaan tarvittaessa syyttää jotain laittomasta.

      Näin saadaan kätevästi kaikki, hallituksen, poliisin ym virkamiesten mielestä), hankalien ihmisten maine ja tulevaisuus tuhottua. "Jos teet jotain meitä ärsyttävää, niin lavastamme sinut rikolliseksi. Kannattaa olla siis samaa mieltä kuin hallitus ja muut päättävät elimet. Suomeen mahtuu vain yksi yhteinen totuus!"

    • pillit vain soimaan

      No kaikkikkiahan meitä pollarien pitää vahti ja tietys rikollisia vielä enemmän yötä päivää meikäläistä vain iltapäivisin laiska kun oon.

      • 4+3

        Jep, laiskuus on pahempaa kuin törkeä virkavelvollisuuden rikkominen, törkeä virka-aseman väärinkäyttäminen, törkeä kotirauhan rikkominen, törkeä vapaudenriisto, kidutus, murha jne. jotka ovat yleisiä poliisirikoksia.


    • Legenda jo eläessään

      "En halua elää maailmassa, jossa ei ole mitään yksityisyyttä.
      Vaikka et olisi tehnyt mitään väärää, sinua kuunnellaan"

      - Edward Snowden 2013 -

    • Laitonta vakoilua!

      Surveillance program: how it works and what it can do

      http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/08/nsa-prism-server-collection-facebook-google

      Ne kerää tietoja kahdella tavalla. Tietoliikennettä vakoillaan esimerkiksi valokuitukaapeleista, kun sitä virtaa verkossa.

      Tämän lisäksi käytössä on kuitenkin myös toinen tapa. Tiedon ”keräämiseen suoraan palvelimilta” yhdysvaltalaisten nettijättien järjestelmistä. Virastolla on pääsy Googlen, Microsoftin, Skypen, Facebookin, Applen ja muiden yhtiöiden järjestelmiin.

      Vakoilu on hämmästyttävän laajaa ja tehokasta!

      Ministeriö muistuttaa, että Suomen perustuslain mukaan jokaisen luottamuksellisen viestin oikeudeton avaaminen on rikollista – oli sitten kyse sähköpostista, tekstiviestistä, kirjeestä tai puhelusta.

      "Tietojen luovuttaminen Suomesta verkkovakoilutarkoitukseen on lainvastaista. Lain noudattamista valvovat tietosuojavaltuutettu ja Viestintävirasto. Niiden tehtävä on selvittää esimerkiksi Googlen Haminan palvelintoiminnan oikeudelliset kysymykset, jos niitä nousee esille", kommentoi Suomen viestintäministeri.

    • Olet seuraava!

      Vakoiluohjelmat antavat hallinnolle merkittävästi yksityiskohtaista tietoa ihmisten poliittisista, ammatillisista, uskonnollisista, intiimeistä ja perheeseen liittyvistä yhteyksistä.

      Lapset käyttävät tietokoneita jo koulussa. Kaikki laitetaan pilveen, joten vakoilukoneisto saa tiedot jo suomalaisten lasten aineista ja kirjoituksista. Kuka suojelisi lapsiamme profiloinnilta?

      Ihmisiä profiloidaan ilman epäilyjä!!!

      Kannattaisi suhtautua varoen myös puhelimiinsa. Äänipuheluiden vakoilua varten on koodattu erittäin hyvä suomenkieltä ymmärtävä kääntäjä, joka purkaa puheen englanninkieliseksi tekstiksi.

      Pilvipalvelujen yleistyminen antaa luottamuksellisetkin tiedot palveluja ylläpitävien yritysten, ja siten myös viranomaisten haltuun.

      Usein kännykän osoitekirjasta ei saa edes varmuuskopiota käyttämättä pilvpalveluja.

      Kaikki nykyiset älypuhelimet vuotaavat sekä paikannus- että viestintätietoja Isolleveljelle, eukä meillä ole mitään tietoa siitä, mihin kerättyä materiaalia käytetään.

      Pelkkä tieto siitä missä ihmiset liikkuvat ja kenen kanssa vaihtavat tietoja on erittäin tärkeää tiedusteluorganisaatioille.

      Kun tietävät kenellä on pääsy johonkin kiinnostavaan tietoon suoraan tai välikäden kautta, henkilö on aina lahjottavissa tai kiristettävissä tietolähteeksi. Asiaa helpottaa kummasti kun tiedät henkilön mielenkiinnon kohteet ja sosiaaliset kontaktit.

      Salainen valvontayhteiskunta rapauttaa demokratian perustaa yhä kasvavalla voimalla. Se on pitkälti kaiken kontrollointiin pyrkivää vallankäyttöä, jota ei tarvita.

      Runo varoitukseksi:
      ”Ensin tultiin hakemaan ns."pedofiilit", enkä sanonut mitään koska en ole pedofiili. Sitten tultiin hakemaan laittomat musiikin lataajat, ja en sanonut mitään koska en edes kuuntele musiikkia. Sitten ne tulivat hakemaan "ajatus rikolliset" enkä vieläkään puhunut mitään koska en omaa "vaarallisia" mielipiteitä, vaan yhdyn yleiseen näkemykseen. Sitten ne tulivat hakemaan minut, ja silloin ei enää ollut ketään joka olisi puhunut puolestani.”

    • 0+0

      Tervetuloa uuteen uljaaseen Honeckerilaiseen Stalinismi-bolschewismiin!

    • Sama meno Suomessa

      "Murramme verkkojen keskuksia kuten valtavia internetin reitittimiä. Se antaa meille pääsyn satojentuhansien tietokoneiden tietoliikenteeseen tarvitsematta murtautua jokaiseen erikseen"

      Tämä osoittaa "hallituksen tekopyhyyden, kun se väittää, ettei se kohdista toimia siviili-infrastruktuuriin toisin kuin muut diktatuuriset maat".

      Suomen poliisikin toimii täsmälleen samoin. Se salakuuntelee sujuvasti YLEISIÄ PUHELIMIA, jossa kukatahansa saattaa puhua mistä tahansa!

      Suomen Poliisihallitus myönsi, että yhden epäilyn kohdalta saattaa olla satojatuhansia taltioituja puheluja. "Poliisitoiminnan valvoja pitää arveluttavana, että poliisi myös kuuntelee yleisiä puhelimia ja lisäksi arkistoi nämä puhelut vuosikausiksi."

    • Tiedot itsellesikin?

      Toisaalta se joskus voikin olla hyvä juttu että poliisi vakoilee sinua:

      "ryöstöstä epäilty mies anoo lupaa saada vakoilutietoja avukseen oikeusjutussa"

      Jos joku syyttää sinua vaikkapa raiskauksesta, voit poliisin vakoilutietojen avulla todistaa ettet ollut sieläpäinkään?

      Paitsi että poliisi tuskin antaa sinulle niitä tietoja, koska poliisi pyrkii aina vain todistamaan epäillyn syylliseksi, ei auttaa selvittämään syyttömyyttä.

      Ei niitä kiinnosta että joku joutuu tuomituksi syyttömänä!

    • KAIKKI TALTEEN!?

      Paljon muitakin salaisia vakoilusysteemejä:

      Ohjelmistoa, joka tunnistaa reaaliaikaisesti yksittäisten ihmisten välisiä yhteyksiä tietoliikenneyhteyksien perusteella.

      Viranomaiset alkoivat systemaattisesti kerätä elektronista tietoa puhelinsoitoista, GPS-tiedoista, sähköposteista, sosiaalisesta mediasta, pankkitapahtumista, matkustustiedoista ja hallinnon tietokannoista. Näin turvallisuusvirasto pystyy tarkkailemaan, mitä ihmiset tekivät ja kenen kanssa he sitä tekevät.

      – Voin kerätä koko elämäsi tiedot yhteen näistä lähteistä ja levittää eteesi elämäsi varrella tapahtuneet asiat. Tämä on jotain, mitä KGB, Stasi tai Gestapo olisivat halunneet saada käsiinsä!

      Viranomaiset käyttävät israelilaisyhtiö Narun tekemää kaupallista internetin monitorointityökalua:

      http://www.wired.com/science/discoveries/news/2006/05/70914

      Laitteisto mahdollistaa käytännössä kaiken internet-liikenteen erittelyn ja tallentamisen.

      Tietoliikenneyhtiöt voivat asentaa Narun laitteiston verkon solmukohtiin. Sillä voi tallentaa lähes kaikkea nettiliikennettä, kuten sähköposteja, pikaviestejä, videotiedostoja, klikattuja internet-sivuja ja internet-puheluita (esimerkiksi Skype).

      Näistä tiedostoista voidaan purkaa esiin niiden sisältö kuten puhelinkeskustelut!

      Viranomaisten tarvitsee kerätä tietonsa suoraan suurilta teleoperaattoreilta, jotka välittävät tietoliikennettä.

      Koko elämäsi on tallennettu viranomaisten palvelimille!

    • polis1

      Poliisit eivät kuuntele ihmisten puheluita -.- Vain jos on pakko (Rikollisten paikantamiseksi ymym)

    • VakoojaPoliisit

      Putin merkintä EI ollut vahinko sittenkään?

      "tiedustelupalvelut vakoilivat mm. Venäjän presidenttiä Dmitri Medvedevia vuonna 2009, kun tämä edusti Venäjää G20-huippukokouksessa Lontoossa. Asiasta tiedotti CIA:n ja NSA:n entinen työntekijä Edward Snowden."

      "Tiedustelupalvelut perustivat netti-kahviloita, joiden tietokoneissa oli vakoiluohjelmia. Niiden avulla ne pääsivät käyttäjien sähköposteihin ja saivat tietoja salasanoista."

      Muistakaa siis että aina kun käytätte julkisia nettipalveluita, niin niissä on joku koira haudattuna. Ilmaisia lounaita ei ole!

    • SINUAKIN tarkkaillaa

      Snowden kertoo sen mikä tilanne Suomessakin jo on ja ensivuoden alusta tulee vieläkin enemmän olemaan!

      Eli Suomen oma poliisi vakoilee ja urkkii Suomen kansalaisia, jotka eivät ole rikollisia, siitä syystä että jos joskus halutaan kyseinen henkilö tuomiolle, niin siitä löytyy niin paljon vakoiludataa, jotta se saadaan ainakin jostain tuomittua ja vääristeltyä tietoja.

      Poliisihan tietysti valikoivasti jakaa oikeudelle saamaansa vakoilutietoa, eli vain ne tiedot annetaan jotka osoittaisivat sinun syyllistyneen johonkin, mutta kaikki ne tiedot jotka todistavat syyttömyytesi, salataan.

      Sinulla itselläsi ei ole oikeutta sinua koskeviin tietoihin, eli et itse pysty millään todistamaan itseäsi syyttömäksi ja tulet saamaan tuomion!

      http://www.youtube.com/watch?v=5yB3n9fu-rM

    • Jessen pääsiäinen

      Voi ristus. Kahtokaapa lisää niitä maikkarin ja nelosen poliisisarjoja, nyt mennään metikköön niin että mehtä raikaa! Aloittaja voi tutustua vaikkapa pakkokeinolakiin ja esitutkintalakiin, jossa kerrotaan varmasti mitä tutkintatoimenpiteitä poliisi voi tehdä, eikä SAKKOjutuissa varmasti tutkita pankki- tai muita tietoja. Ei ristus. Hyvät naurut!

      • 4+56987

        Poliisirikollinen ei laista piittaa.


    • 1500luv joajateltiin

      Mikään ei saa ihmistä, niin epäluuloiseksi, kuin vähäiset tiedot. (Francis Bacon)

      • 7+456321

        Ei ole vähäinen tieto, kun tietää poliisin olevan rikollinen, ja oikeuslaitos sekä laillisuusvalvonta ovat mafia, joka suosii ja suojelee poliisirikollisuutta.


      • on turvallinen kamar
        7+456321 kirjoitti:

        Ei ole vähäinen tieto, kun tietää poliisin olevan rikollinen, ja oikeuslaitos sekä laillisuusvalvonta ovat mafia, joka suosii ja suojelee poliisirikollisuutta.

        Kyllä siellä putkassa pitää uskaltaa olla vaikka ovi laitetaankin toiselta puolelta lukkoon mitä kotona, sieltä luukusta ne seät sitten ruokkiin lakien mukaan ja kyselevät vointias -raamatuakin ja muita jalluja saa aivan vapaasti katsella siellä sellään maaten, kuulusteluihin saat sitten kutsua asiatuntian avuksesi vierellesi (ja saat hänen kanssaan muutenkin sellissäs keskustella punoa juonias), kun kaksi poliisisetää sinulta kyselee kuulumisia, ei se senkummepaa ole joo ja päälle saat taas käydä selliisi makuulle (putkaan).


    • täysi vyö lipastettu

      Näimpä -määkin olen kuullut, jotta kamerat asennetaan jokaiseen kotiin ja sitten voi naapuriakin kanavaa vaihtamalla seurata, tämä on turvallista yllätykset pinenee, kun tunnetaan naapurit paremmin ja nämä jären rajamailla liikkujat, joo tiietään mihinpäin konekivääri suunataan maxsimi täysi vyö vyötettynä.

      • Poliisi Vakoilee

        No eihän niitä kameroita tarvitse edes asentaa kun lähes jokaisella on jo älykännykät tai läppärit, niiden kameroiden ja mikrofonien kauttahan se etävakoilu helposti onnistuu:

        http://www.youtube.com/watch?v=ro3L41SagTA


    • Vakoilusofta käyttöö

      Suomen poliisi hankkii vakoiluohjelman!

      Lakiuudistus mahdollistaa vakoiluohjelmien käytön rikosten tutkinnassa ensi vuoden alusta lähtien.

      Poliisi aikoo seurata rikoksesta epäiltyjen tietokoneen käyttöä.

      Vakoiluohjelmalla voidaan seurata rikoksesta epäiltyjen tietokoneen, älypuhelimen ja muiden vastaavien laitteiden käyttöä nykyistä kattavammin.

      Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja Arto Hankilanoja kertoo.

      • jgdadr

        Fsecure hoitaa rahalla niin että vakoiluohjelmat poistuvat. Tässä on hyvä markkinarako.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe