PERÄTTÖMÄSTÄ SeXrikos väitteestä TUOMIO

VIDEOI KAIKKI

Miehen videotallenne paljasti:
Nainen teki perättömän ilmoituksen raiskauksesta

Nuori nainen on tuomittu kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä.

Nainen väitti valheellisesti miehen raiskanneen hänet, vaikka tosiasiassa yhdyntä tapahtui yhteisymmärryksessä.

Nainen valitti käräjäoikeuden tuomiota Helsingin hovioikeuteen, mutta hän perui valituksensa, joten käräjäoikeuden tuomio jäi tänään voimaan.

Miehen onneksi hänellä oli matkapuhelimessaan videotallenne tapahtumasta.

Sen perusteella poliisi lopetti tutkinnan. Oikeuden mukaan kännykkäkameravideointi tuki vahvasti miehen kertomaa.

Videosta ei ilmene millään lailla, että nainen olisi vastustanut seksiä!!!!!!!!!!

Mies joutui syyttäjän mukaan naisen rikosilmoituksen takia vakavaan vaaraan siitä, että hänet pidätetään, vangitaan ja asetetaan syytteeseen ja tuomitaan rangaistukseen virheellisin perustein. Mies joutui poliisikuulusteluun raiskauksesta epäiltynä.

Naisen kertomusta heikensi oikeuden mukaan se, ettei hän ollut tehnyt asiasta rikosilmoitusta ja myös se, että nainen tästä väitetystä tapahtumasta huolimatta kutsui miehen asunnolleen. Nainen myös kertoi itse ottaneensa vaatteensa pois.

Miehen mukaan seksi ja kuvaaminen tapahtuivat yhteisymmärryksessä. Hän ei voinut käsittää, miksi nainen teki rikosilmoituksen kaksi päivää tapahtuneen jälkeen. Nainen oli levittänyt valheellisista tietoa myös ulkopuolisille.

Mies ja nainen olivat tunteneet parin vuoden ajan.

Nainen joutuu korvaamaan miehelle 2000 euroa kärsimyksestä. Teko tapahtui 2011. Naisen ehdollisen vankeuden koeaika päättyy ensi vuoden huhtikuussa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288561931257.html

Tästä syystä oman oikeusturvansa takia kannattaa aina VIDEOIDA KAIKKI TILANTEET joista joskun 10 vuottakin myöhemmin joku voi väittää teidän syyllistyneen seksuaalirikokseen.

8

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suurin osa valeita

      Ilmoitukset lisääntyneet naisten alkoholin kulutuksen kasvun myötä

      Raiskausilmoituksista ainakin viidennes perättömiä

      Perättömät raiskausilmoitukset ovat viikoittainen ongelma poliisille!!

      Viranomaisten arvion mukaan vähintään joka viides poliisin tietoon tulleista raiskausväitteistä osoittautuu perättömäksi. Nämä tapaukset eivät johda syyteharkintaan ja oikeuskäsittelyyn. Lisäksi tulee ne jotka tuomitaan syyttömänä oikeudessa perättömien seksuaalirikosväitteiden perusteella.

      Vuosittain poliisi kirjaa noin tuhat raiskausilmoitusta ja yli tuhat lievempää ilmoitusta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

      Rikosylikonstaapeli Marja Vuento Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että aiheettomien ilmoituksen määrä on kasvanut samaa tahtia naisten alkoholin kulutuksen kanssa.

      – Iso osa perättömistä ilmoituksista tehdään kännissä ajattelemattomasti. Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua, Vuento kertoo.

      Suuri perättömien ilmoitusten määrä sitoo poliisin resursseja, mutta ilmoitukset tekevät hallaa myös seksuaalirikosten todellisille uhreille.

      – Siskot tekevät mielettömän karhunpalveluksen toisille naisille. Raiskauksen uhreja kohdellaan vähintäänkin asiallisesti nykypäivänä, mutta poliisi joutuu kuulusteluissa varmistamaan tarinan todenperäisyyden, Vuento sanoo.

      Koska raiskauksella ei yleensä ole silminnäkijää, poliisiviranomaiset ja oikeuslaitos joutuvat punnitsemaan uhrin ja väitetyn tekijän puheiden luotettavuutta.

      – Vuosien kokemuksella on myönnettävä, että oikeusmurhia tapahtuu molempiin suuntiin, Vuento toteaa.

      • Todella härskiä

        Jumalauta mitä narttuja, vankilaan tuollaiset kuuluisivat. Nimi ja kuva lehteen jotta miehet osaavat varoa tuollaisia valehtelevia huoria!


      • rikos ja rangaistus
        Todella härskiä kirjoitti:

        Jumalauta mitä narttuja, vankilaan tuollaiset kuuluisivat. Nimi ja kuva lehteen jotta miehet osaavat varoa tuollaisia valehtelevia huoria!

        Niin, tai video raiskaajasta you tubeen tai irtosuhteita harrastavasta miehestä myös, tai suoraan hänen vaimolleen ... Siskot, ryhdistäydytään raiskareita ja pettäjiä vastaan!


    • Laillista tallentaa!

      "" Mieshän hankki todistusaineistonsa laittomin keinoin, joten tätä aineistoa ei olisi missään tapauksessa pitänyt edes käyttää oikeudenkäynnissä.

      Oikea tuomio olisi ollut tuomita mies sekä raiskauksesta että salakuvaamisesta.""

      Itseasiassa Suomessa on ihan laillista tallentaa KAIKKI tilanteet joissa ITSE ON MUKANA!

      Rikosoikeuden professori linjaa että kaikki mitä voit omin silmin nähdä ja omin korvin kuulla, SAA TALLENTAA.

      Tallennetta saa käyttää oikeudessa todisteena. Suomen oikeudella on täysi vapaus päättää mitä hyväksyy todisteeksi ja mitä ei. Esim vaikka todiste olisikin ns. laittomin keinoin hankittu, niin silti oikeus voi halutessaan hyväksyä sen todisteeksi.

      Esim. eräässä tapauksessa nainen väitti tulleensa raiskatuksi, mutta miehen kaveri oli salaa kuvannut kuinka nainen ratsasti miehellä innoissaan. Vaikka video oli "salakuvaamista" (koska mies itse ei ollut kuvannut sitä vaan sen kaveri) niin oikeus hyväksyi sen todisteeksi eikä tuominnut syytöntä raiskauksesta perättömän väitteen perusteella (kuten yleensä tapahtuu koska miehellä ei ole todistetta syyttömyydestään) .

    • Naisten Mafia Rulez

      ""nykytekniikka mahdollistaa tavallisen elämän videokuvaamisen vaikka silmälaseihin esennettavilla kameroilla. Tämä selvittäisi monia pahoinpitelyjä, lasten hyväksikäyttöjä ym. kun jokaisella olisi jatkuvasti kuvaava videokamera. Ne pitäisi säätää pakollisiksi ja puutteista rapsut Videoita ei saisi hävittää vaikkapa puoleen vuoteen tai jotain sinnepäin.""

      Itseasiassa videot täytyy säilyttää vähintään niin kauan kun syyteoikeus on eli usein seksuaalirikokssissa jopa kymmeniä vuosia!

      Videot ENNALTA EHKÄISISIVÄT perättömien seksuaalirikosten tehtailua, kun raiskatuksi väitetty tietäisi että siitä sen seksisessiosta on TODISTEENA video!

      Nyt lähes aina syytetty saa tuomion, koska ei pysty mitenkään todistamaan itseään syyttömäksi. Suomessa seksuaalirikostuomioissa käytetään ns. käänteistä todistustaakkaa eli oikeus uskoo aina asianomistajan väitteitä tapahtuneesta vaikkei mitään muita todisteita väitetystä seksuaalirikoksesta olisikaan.

      Ainoa mahdollisuus vapautua syytteistä ja välttyä tuomiolta, on se että itsellä on todisteena tapahtumista video!

      Tosin se edellyttää sitä että kuvaat kaikki mitä teet 24/7 koska muuten nainen väittää sen tapahtuneen jonain toisena päivänä. Seksuaalirikoksissa tapahtuma aika merkitään usein kuukausien jopa vuosien mittaiseksi, jotta syytetyn on täysin mahdoton todistaa ettei ole voinut olla raiskaamassa naista väitettynä ajankohtana. Eihän kukaan voi todistaa mitä on tehnyt joka sekuntti esim. koko vuoden aikana?

      Eräskin mies kuvitteli ettei voi millään saada tuomiota raiskauksesta jota ei ole tehnyt, koska oli väitettyyn tekoaikaan poliisiputkassa (sen parempaa alibia on vaikea keksiä?) muttei sekään riittänyt, koska oikeudessa nainen muutti päivämäärää "no sitte se oli joku toinen päivä" ja oikeus uskoi kaikki valeet.

      Suuri osa syyttäjistä on nykyään naisia ja käräjäoikeuden tuomareista jo 2/3 on naisia eli erittäin todennäköistä on että naissiveyspoliisi tutkii seksuaalirikosta ja naissyyttäjä syyttää ja naistuomarit tuomitsevat.

      Koittakaa nyt yksinkertaiset typerykset tajuta että TE VOITTE OLLA SEURAAVIA "SEKSUAALIRIKOLLISIA"!!

      Siihen ei tarvita mitään muuta kuin joku exänne tai jopa vaimonne väittää teidän syyllistyneen johonkin.

      Suomessa on jo ainakin pari tapausta jossa vaimo eron jälkeen väitti miehensä syyllistyneen JOKA KERTA raiskaukseen kun pariskunta oli yhdynnässä. Aviomiehiä väitettiin multisarjaraiskaajiksi, jotka olivat useita satoja kertoja muka raiskanneet vaimonsa vuosien avioliiton aikana!

      Edes teinisi eivät ole turvassa. Pari alaikäistö teiniä oli mennyt ravintolaan ryyppäämään väärillä papereilla ja päätyivät harrastamaan seksiä ravintolan vessaan. Teinit lähtivät kaverin luo jatkoille jossa jatkovat seksisessioitaan.

      Muutaman vuoden päästä teinityttö väitti 15-vuotiaan teinipojan raiskanneen hänet (raiskaus se oli muka siksi että teini väitti sanoneensa EI, vaikka lähtikin jatkoille lisää seksiä harrastamaan). Käräjä ja hovioikeus uskoivat kaiken ja tuomitsivat 15-vuotiaan pojan VANKILAAN vuosiksi!!!

      Pojan onneksi KKO otti jutun käsiteltäväkseen ja päätti muuttaa pojan ehdottoman vankilavankeustuomion ehdolliseksi ja yhdyskuntapalveluksi.

      "Kärsimys" korvauksia poika tietysti silti joutui maksamaan tuhansia. Koska 15-vuotiaalla ei ole tuloja, ne menevät ulosottoon ja pojan loppuelämä on tuhottu, koska hän ei tule koskaan pystymään maksamaan niitä. Eihän tuomittu "raiskaaja" saa mitään töitä, eikä perhettä koska kukaan nainen ei ota seksuaalirikollista, koska jos ne saa lapsen, lapsi otetaan heti huostaan.

      Hyysärit eivät siis säästä edes lapsia!

      Naisten mafian tavoitteena on saada mahdollisimman monelle nuorukaiselle seksiaalirikostuomio, koska silloin nämä eivät saa opiskelupaikkoja eivätkä kilpaile samoista hyvistä työpaikoista ja kohta KAIKKI päättäjät ja johtajat ovat NAISIA. Nyt jo nykyisen hallituksen ministereistä suurin osa on naisia.

      Miksi te miehet suostutte lampaina tähän? Miksette taistele tälläistä mielettömyyttä vastaan?!

      • oivallinen keksintö

        Tämähän on oivallinen neuvo naisille saada todisteet raiskauksista, väkivallasta, uhkailuista ja halveksivasta nimittelystä, sekä lapsiin kohdistuvasta väkivallasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mitkä kaikki ovat rangaistavia rikoksia. Asiallisesta asiasta toistuvastikaan sanomista ei ole vielä rangaistavaksi luokiteltu ja tuskin tullaan koskaan luokittelemaan ... joten sekin tulisi nyt sitten videoitua, "millainen" nalkuttaja se vaimo todellisuudessa on!!!
        Voisi olla monelle yllätys, joka uskoi miehen tarinat!

        Miksi tätä ei ole kukaan aiemmin tajunnut?!?
        Ei muuta kun salaa kuvaamaan nyt kaikki toisiaan!!!
        Kameroitakin on niin pieniä olemassa ja niin erikoisia, ettei kukaan tajua kyseessä olevan kameran!!!
        Yllättäviinkin kimppuun käymisiin tässä on oiva todiste! Se vaan pitää laittaa toimimaan ennenkuin mitään edes tapahtuu (esim kävelemään lähtiessä) ja salata niin, ettei kimppuun kävijä mitenkään voi saada selville, että tilanne menee tallenteelle.

        You tubeen sitten vaan kaikki, niin sen mielipuoleksi, vainoharhaiseksi ja sairaaksi haukutun vaimon maine muuttuu, kun ihmiset näkevät, mitä hänelle tapahtuu ja miksi hän on niin eristäytyvä eikä halua oikein jutella muille asioistaan!

        Mikä oivallinen tilaisuus kusauttaa myös parisuhteessa elävät ukkomiehet, kun salapano kuvaa sessiot videolle ja lähettää ne vaimolle! Suosittelen toimimaan siinä vaiheessa, kun videon kuvaaja salapano muuttaa maisemia tai jos on vain yhden yön seksisessio ja tapahtunut muualla kuin naisen kotona ja nainen ennalta tuntematon, ettei hän saa kokea samaa, mitä vaimo hänen takiaan on joutunut ehkä jo kauan kokemaan miehensä taholta (siis väkivaltaa ja vainoharhaiseksi yms haukkumista!).


      • TallennaKaikkiSilti!
        oivallinen keksintö kirjoitti:

        Tämähän on oivallinen neuvo naisille saada todisteet raiskauksista, väkivallasta, uhkailuista ja halveksivasta nimittelystä, sekä lapsiin kohdistuvasta väkivallasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mitkä kaikki ovat rangaistavia rikoksia. Asiallisesta asiasta toistuvastikaan sanomista ei ole vielä rangaistavaksi luokiteltu ja tuskin tullaan koskaan luokittelemaan ... joten sekin tulisi nyt sitten videoitua, "millainen" nalkuttaja se vaimo todellisuudessa on!!!
        Voisi olla monelle yllätys, joka uskoi miehen tarinat!

        Miksi tätä ei ole kukaan aiemmin tajunnut?!?
        Ei muuta kun salaa kuvaamaan nyt kaikki toisiaan!!!
        Kameroitakin on niin pieniä olemassa ja niin erikoisia, ettei kukaan tajua kyseessä olevan kameran!!!
        Yllättäviinkin kimppuun käymisiin tässä on oiva todiste! Se vaan pitää laittaa toimimaan ennenkuin mitään edes tapahtuu (esim kävelemään lähtiessä) ja salata niin, ettei kimppuun kävijä mitenkään voi saada selville, että tilanne menee tallenteelle.

        You tubeen sitten vaan kaikki, niin sen mielipuoleksi, vainoharhaiseksi ja sairaaksi haukutun vaimon maine muuttuu, kun ihmiset näkevät, mitä hänelle tapahtuu ja miksi hän on niin eristäytyvä eikä halua oikein jutella muille asioistaan!

        Mikä oivallinen tilaisuus kusauttaa myös parisuhteessa elävät ukkomiehet, kun salapano kuvaa sessiot videolle ja lähettää ne vaimolle! Suosittelen toimimaan siinä vaiheessa, kun videon kuvaaja salapano muuttaa maisemia tai jos on vain yhden yön seksisessio ja tapahtunut muualla kuin naisen kotona ja nainen ennalta tuntematon, ettei hän saa kokea samaa, mitä vaimo hänen takiaan on joutunut ehkä jo kauan kokemaan miehensä taholta (siis väkivaltaa ja vainoharhaiseksi yms haukkumista!).

        Niin totta, JOS joku on OIKEASTI raiskattu, niin tietysti video toimii myös silloin todisteena, ja sehän on erittäin hyvä asia, koska nykyään seksuaalirikostuomio tulee PELKÄN asianomistajan VÄITTEEN perusteella.

        Ei kai kukaan OIKEASTI raiskattujen oikeuksia haluakkaan estää, vaan ainoastaan estää PERÄTTÖMIEN VÄITTEIDEN perustella tuomittujen syyttömien oikeusmurhat!

        Tallenteet toimivat KUMMANKIN oikeusturvan takeena!

        Se on täysin eriasia ettei niitä talletuksia saa vapaasti julkaista, eikä se niiden tarkoitus olekaan. Silloin julkaisija voi itse syyllistyä rikokseen.


    • 2182

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe