Sauli Niinistö: NATO torjuisi Suomeen kohdistuvia kyberuhkia =))

paha silmä

NATO:sta oli äskettäin puhetta kultarannassa käydyssä EU-keskustelutilaisuudessa, jota johti Suomen presidentti Sauli Niinistö. Siellä Niinistö yritti puolustella Suomen NATO-jäsenyyttä esittämällä, että NATO torjuisi Suomeen kohdistuneita kyberuhkia.

http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285


Onko Sauli Niinistö täysin pihalla, jenkithän ovat se pahin kyberuhka joka vaarantaa Suomen ja EU:n talouden, tieteellistekniset innovaatiot ym. vakoilullaan. NATO:on meno olisi lopullinen niitti yksityisyydelle ja Suomen inovaatioille.
Tai onko Sauli "Jokeri" Niinistö NWO-myyrä?

12

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on se

      Vapaamuurari ja NWO-mies.

    • Vakoilukeskukset

      EU:ta vakoillaan Naton päämajasta
      http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/3018124/euta-vakoillaan-naton-paamajasta

      "Yhdysvallat käyttää Brysselissä sijaitsevaa Naton päämajaa vakoillakseen EU:n huippukokousten näyttämönä toimivaa hallintorakennusta".

      "Saksalaislehti Der Spiegelin lauantaina siteeraamien asiakirjojen mukaan Saksa on kuitenkin yksi Yhdysvaltain tärkeimpiä vakoilukohteita, jopa samalla tasolla kuin Kiina". (Mikä maa olisi Saksaa parempi kohde teollisuusvakoiluun, taloudelliseen- ja poliittiseen vakoiluun?)

      "Edustustoon on asennettu salakuuntelulaitteita sekä välineitä, jotka kopioivat toimiston tietokoneiden kovalevyt". (verkon kautta vai langattomasti?)

      "Der Spiegel kertoi, että Yhdysvallat vakoilee myös EU:n hallintorakennuksiin kuuluvaa Justus Lipsius -rakennusta Brysselissä. Siellä pidetään EU:n huippukokoukset sekä ministerikokoukset".

      "Pikantti lisä paljastuksiin oli se, että osa EU-rakennukseen kohdistuvasta vakoilusta tapahtuu lähellä sijaitsevasta Naton päämajasta käsin".

      Vakoiltaisiinko meitäkin Suomen maaperälle rakennettavista NATO:n tukikohdista, miten tämä parantaa Suomen kyberturvallisuutta arvon presidentti Sauli Niinistö???

      • Naton roolista

        Näköalapaikalla ollut Saksan ex-liittokanslerikin oli sitä mieltä että Nato on USA:n sillanpääasema Euroopassa palvellen sen etuja.

        Naton päämaja vakoilukeskuksena kertoo mainosti, kenen ehdoilla maailman suurimmassa "rauhanjärjestössä" (Jaakonsaari ym.) mennään.

        Natouskovaisia myötäjuoksijoita (Stubb ym.) tällainen tieto ei tietenkään häiritse. Kokoomuslainen natopropagandisti UPI:n johtaja Teija Tiilikaisen suurin huoli on se, että USA saattaa menettää lähitulevaisuudessa kiinnostuksensa Euroopan "turvallisuuteen". Eli miten meille silloin käy?

        Voi hellan lettas! Luulenpa että Teijamme mielestä on varmasti vain hyvä, että isoveljemme huolehtii näin perusteellisella tavalla (urkinta ja vakoilu) meistä.

        On vähän niin kuin taivaan isä, jolta ei jää hiuskarvan putoaminenkaan huomaamatta. Mutta hänkään ei anna suojelustaan niille, jotka eivät ole kuuliaisia...


    • suuri sankari?

      Effi Niinistölle: Hylkäättekö Snowdenin?
      http://www.itviikko.fi/uutiset/2013/07/03/effi-niinistolle-hylkaatteko-snowdenin/20139297/7

      "– Ilmoititte kampanjassanne olevanne arvopresidentti. Effi haluaa kuulla, kuuluuko arvoihinne kansalaisten perusoikeuksien, kuten yksityisyyden, puolustaminen myös, kun oikeuksien loukkaaja on suurvalta. Haluamme myös tietää, kuuluuko arvoihinne rikollisen toiminnan ilmiantajien, kuten tässä tapauksessa Edward Snowdenin, hylkääminen hädän hetkellä ja luovuttaminen heidän vainoajiensa käsiin.

      Effi näyttää haastavan hallituksen virallisen kannan, jonka mukaan Suomesta voi hakea turvapaikkaa vain olemalla konkreettisesti Suomen maaperällä.

      – Jos Snowdenin kaltaisia väärinkäytösten paljastajia ei olla valmiita suojelemaan, paljastuksia ei jatkossa tule. Hautalan kommentit tuleekin nähdä tätä taustaa vasten – kyse on laajemmin suojan myöntämisestä, joka voidaan järjestää myös muuten kuin hallinnollisen turvapaikkaprosessin kautta. Tämä vaatisi tosin poliittista selkärankaa, Effin varapuheenjohtaja Ville Oksanen sanoo".

      http://www.effi.org/julkaisut/tiedotteet/lehdistotiedote-2013-07-03.html


      Sauli Niinistö on NATO-lobbaaja ja NWO-mies, joka osaa valita prioriteetit.


      EU tutkii USA:n valvontaohjelman – kaikki keinot käyttöön
      http://www.tekniikkatalous.fi/ict/eu tutkii usan valvontaohjelman ndash kaikki keinot kayttoon/a912973

      Euroopan parlamentti kehottaa kansalaisvapauksien valiokuntaa tekemään kattavan tutkimuksen Yhdysvaltojen valvontatoimista, mukaan lukien vakoiluepäilyistä EU:n tiloissa, ja raportoimaan siitä vuoden loppuun mennessä.

      Parlamentin puhemies ja poliittisten ryhmien johtajat vahvistivat tutkimuksen käynnistämisen. ***Lisäksi mepit korostavat, että ilmiantajien on saatava tarvittavaa suojelua***.

      Kovia keinoja käyttöön

      Päätöslauselmassa pyydetään kansalaisvapauksien valiokuntaa keräämään asiaa koskevat tiedot ja muun näytön sekä Yhdysvaltojen että EU:n lähteistä ja raportoimaan asiasta vuoden loppuun mennessä. Tutkimuksessa arvioidaan valvontaohjelmien vaikutusta EU:n kansalaisten yksityisyyden ja tietosuojan oikeuksiin, ilmaisunvapauteen, syyttömyysoletukseen ja ***oikeuteen tehokkaisiin oikeussuojakeinoihin***.

      Tutkimuksesta selvästikin odotetaan vaikeita, sillä ***parlamentti lupaa mahdollisille vakoilutapausten ilmiantajille jopa kansainvälisen tason suojelua. Tämä on tietysti viittaus siihen, että Yhdysvallat ei pääse kiinni ilmiantajiin, jos nämä paljastuvat***".


      Tämä tiedonanto kertoo että jos Edward Snowden paljasti massiivisen EU:n vastaisen vakoilusalaliiton, joka todetaan rikolliseksi(aivan selvästi on), niin hänellä on ehdottomasti oltava suojapaikka Euroopassa. Tätä suurempaa EU:n tieteellisteknis-taloudellis-poliittista vakoilemista paljastavaa sankaria Eurooppa tulee tuskin jatkossakaan saamaan.

      Jos EU:ta urkkivat järjestelmät todetaan tosiksi ja erilaista vakoilumateriaalia ja välineistöä löytyy, ehkä muitakin vuotajia, Snowdenin tulisi saada sankarin kohtelu ja suuri palkinto EU:n silmien aukaisusta. Kaikki salaisia sopimuksia

      USA:n ja NSA:n kanssa tehneet pitää tietenkin paljastaa ja laittaa vastuuseen maanosapetoksesta.

      Tällä hetkellä käy varmasti kova kuhina EU-hallinnon rakennuksissa kun NSA:n vakoiluvälineitöä poistetaan tutkimusten tieltä, USA:n vakoilijoiden ja myyrien toimesta. Siis ellei tutkinta ole pelkkää silmänlumetta, jolla ei ole tarkoituskaan löytää mitään, vaan rauhoittaa eu-kansalaisia.

      • Rauhanpalkinto?

        EU tutkii USA:n valvontaohjelman – kaikki keinot käyttöön

        Pitäisikö EU:n ehdottaa Edward Snowdenille palkintoa ja suojapaikkaa, heräsikö Eurooppa ruususen unestaan viime tipassa?
        Nyt kannattaisi mikroskoopintarkasti tarkistaa myös elektronisten komponenttien (suoritinten ym.), teknisten laitteiden, käyttöjärjestelmien, verkkotuotteiden, mobiililaitteiden rauta- ja softatason vakoilukilkkeet mm. kehittyneiden evaasiotekniikoiden käyttöä helpottavat ominaisuudet. Vertailu vaikkapa Kiinalaisiin komponentteihin ja ohjelmakoodiin, joka todennäköisesti on puhtaampaa.


    • Agentti niinistö

      Turkulainen asianaja. Osaa valehtelun ja muunnellun totuuden puhumisen jalon taidon. Läpimätä koko jätkä. Järkeä kaverilla riittää moraalia ja arvoja ei.

    • kummitustarinoita

      Uhkaa, hätää, vaaraa, pitää liittyä johonkin joka suojelee meitä, böö

    • tiesitkö

      Sauli minkä teit?

    • SauliSuosii

      Muutaman Gates'in talon arvoinen säästö

      Suomen hallinto se vaan kärvistelee liekaan sidottuna (MsOffice), kun muualla ymmärretään siirtyä ilmaiseen (LibreOffice):

      http://www.mikrobitti.fi/2016/05/saastamme-29-miljoonaa-euroa-toteaa-italian-puolustusministerio-ja-siirtyy-libreofficeen/

      Leikataan sitten vaikka omaishoidontukea lisenssien maksamiseksi.

      Mutta kun itse presidentti Sauli Niinistökin luottaa että USA:n johtama Nato parantaa Suomen kyperturvallisuutta=)) Pakko siis luottaa myös siihen että USA:laisen Microsoftin tuotteiden on oltava erityisen turvallisia, sanoisinko kyberturvallisia.

      Korkein auktoriteetti suosittaa.

      • VoideltuMikkis

        No on selvää että Suomen päättäjät valitsevat Microsoftin Windowsit, Officet, Outlookit, Drivet ym. sillä Romanian tapaan M$ käyttää takuulla Suomessa samoja myynninedistämiskeinoja, eli miljoonaluokan lahjuksia päättäjien voiteluun, jotka valitsevat ilmaisten ja vapaiden vapaan lähdekoodin Linux-jakelujen, LibreOfficen ym. open source softan sijaan Mikkisoftan tuotteita. Eiköhän päättäjät lisää suoraan open source -vaihtoehtojen hintaan nämä päättäjienvoitelumenot miljoonat eurot, ja voideltavia kun on monia, niin open sourcen hintalappuun saadaan vaikka 10 miljoonan lisäys, se kun on voitelurahakorvaus hinnassa.

        Ministeri tunnusti: sai 3 miljoonaa lahjuksina Microsoft Officen valitsemisesta kouluihin

        http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/ministeri-tunnusti-sai-3-miljoonaa-lahjuksina-microsoft-officen-valitsemisesta-kouluihin-6535915


      • eYeSSS
        VoideltuMikkis kirjoitti:

        No on selvää että Suomen päättäjät valitsevat Microsoftin Windowsit, Officet, Outlookit, Drivet ym. sillä Romanian tapaan M$ käyttää takuulla Suomessa samoja myynninedistämiskeinoja, eli miljoonaluokan lahjuksia päättäjien voiteluun, jotka valitsevat ilmaisten ja vapaiden vapaan lähdekoodin Linux-jakelujen, LibreOfficen ym. open source softan sijaan Mikkisoftan tuotteita. Eiköhän päättäjät lisää suoraan open source -vaihtoehtojen hintaan nämä päättäjienvoitelumenot miljoonat eurot, ja voideltavia kun on monia, niin open sourcen hintalappuun saadaan vaikka 10 miljoonan lisäys, se kun on voitelurahakorvaus hinnassa.

        Ministeri tunnusti: sai 3 miljoonaa lahjuksina Microsoft Officen valitsemisesta kouluihin

        http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/ministeri-tunnusti-sai-3-miljoonaa-lahjuksina-microsoft-officen-valitsemisesta-kouluihin-6535915

        Usan hallinto maksaa M$:n voitelurahat, sillä on tärkeää saada Made in N$A -tuotteet kansallisen etuaseman TIA -ohjelman toteuttamiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe