Psykiatria on politiikkaa - ihmisten luokittelua peloitteilla

Sairas systeemi

Koko ns. ''mielenterveystyö'' on vallankäyttöä - muodostaa ''objektiivisia'' arvioita ei normikäytöksiseen - lue veroja maksavaa - työssä käyvää - kansalaiseen nähden.

Yhteiskunta haluaa ALISTAA ihmisen pelotteella, saat psykiatrisen leiman otsaasi, ellet toimi yhteiskunnan orjuuden alaisena - eli tee duunia 40-50 vuotta - ja ole ''ennustettavissa''.

Ns. vapaa yksilö on yhteiskunnalle uhka ja sitä pitää tarkkailla, se pitää leimata jollain merkinnällä - jotta on esimerkiksi muille, jotka haluavat pois yhteiskunnan orjuudesta - elämään elämää itse määrittelemin termein.

Ihminen alistetaan yhteiskunnan tarkkailuun samalla hetkellä, kun se putkahtaa ulos tähän maailmaan. Saat ekat pisteesi jo synnytyslaitoksella. Siitä se mittailu sitten alkaa, miten yhteiskuntakelpoinen sinusta tulee.. Montako pistettä sulla on jäljellä?

Vai onko kaikki pojot jo käytetty..

95

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leimattu.

      Ja pilata näin ihmisen elämä ja koko maine! Alistamalla ja loukkaamalla häntä syrjivin ja rasistisin, natsimaisin keinoin, myös kielenkäyttö psykiatreilla ja niiden palkkalaisilla erittäin kavalata, ilkeää, pahentamalla näin potilaan mielenterveyttä kiusaamalla häntä psykiatrisessa ''hoidossa''. Määräämällä hänen koko elämästään, psykiatrilla näin hänen ''korkeudestaan'' on jo lupa tappaa (psykiatriset natsimaiset ''hoitokeinot'', myrkyt, jne.) saattamalla saattohoitoon hitaasti tappavilla neurolepteillä ja dementoituttamalla hänet näin, pilaten koko terveyden tällä psykiatrisella terrorismilla! Psykiatrit ja hoitajat ovat itse sairaita mieleltään, kukaan tervejärkinen ja aidosti välittävä ei ryhtyisi tämän kaltaiseen natsismiin.

    • Psykiatria TAPPAA

      Karmeaa, mutta totta. Nämä lääkitykset hitaasti, mutta varmasti tappavat kaiken henkisen - ihmisen OMAN olemassaolon - tahtonsa, älynsä ja tunteensa.

      Eli ihmisestä TEHDÄÄN sairas, koska ei suostu yhteiskunnan määrittelemään PAKKOTAHTIIN olla robotti. Herkimmät yksilöt psykiatria nimenomaan terroristisesti TAPPAA - TÄMÄ on JÄRKYTTÄVÄÄ- ja karmivinta on, että NIIN VÄHÄN julkisuudessa aihetta kuitenkaan KÄSITELLÄÄN - vaikka miljoonittain ihmisiä tuhotaan ''psykiatrisin termein keskistysleireillä''.

      • 424234234

        Lisäys vielä: psykiatria käy käsiksi juurikin yhteiskuntien HERKIMPIIN, älykkäimpiin ja lahjakkaimpiin yksilöihin.

        Jotka eivät siis alistu ennaltamääriteltyihin rooleihin, robottielämään - vaan omaavat kyvyn kyseenalaistaa systeemejä - ns. ''työelämää'' - luovat taiteilijat - kauniit sielut halutaan tuhota tässä TASAPÄISYYTTÄ huutavien maailmassa.

        Kaikki rivistä nousevat ammutaan. Näin on ollut toki aina. Mutta psykiatria on julmin, esiintyen yhteiskunnassa ''auttajan'' valekaavussa tarkoituksena kuitenkin tuhota - juurikin kuten sanoit - ihmisen maine, elämänhalu ja kyky nauttia elämästä.


    • leimattu.

      Juuri niin, mielikuvituskin katsotaan psykiatriassa ''psykoottiseksi'', samoin tarinoiden kertominen, luova ajattelu ja erilaisuus on osa ''psykoosia tai skitsofreniaa'', haluttomuus tavallisiin töihin ja tavalliseen ajatteluunkin on osa psykoosia, vähäisetkin käyttäytymisen ''poikkeavuudet'' ovat osa sitä, kuka voi määritellä näin poikkeavuutta, kun kaikki ovat erilaisia, psykiatri on itse narsisti ja grandioottinen hän on ''korkein'' voi siis päättää ihmisten elämästä haluamallaan tavalla.

    • 45345345345

      Psykiatria on uskonto.

      Korkeimmalle paikalle itsensä asettavat psykiatrit - jumalina - joilla on oikeus antaa tuomioita ihmisten olemassolon oikeutuksesta.

      Toki se luo mielettömän grandiositeetin näille ''diagnooseja'' päntänneille valelääkäreille. Paras keino välttyä leimalta on siis hakeutua psykiatrijumalaksi itse.

      Kuunnelkaa vaan vaikka Psykiatrijumala Lauermaa. Eikö siinä puhu robottijumala - joka tietää kaikesta kaiken. Ylijumaluutta tavalliseen ihmiseen nähden.


      Itseäni puistattaa pelkkä näky.

      Ihmiset, jotka hakeutuvat alalle, todennäköisesti omaavat jonkinlaisen jumalakompleksin. Sivusta seuranneena näin voisi todeta.

      Muu lääkärikuntahan lähinnä pitää psykiatreja lähinnä vitseinä.

      • Total robot

        Lauerma käyttää kyllä varmaan kosolti mielentasaajia!!!


      • STOP RACISM!

    • psykiatri

      "Muu lääkärikuntahan lähinnä pitää psykiatreja lähinnä vitseinä. "
      lähinnä, lähinnä

      skitsofreniassa usein jäädään toistelemaan jotain tiettyä sanaa tarpeettomasti

    • OuNouuuuuuuuuu

      Arvasin, että joku tarraa typoon. LOL

      Ahahaahahaa

      Heil Psycos o/

    • psykiatria

      Niin on sanonta elää psykiatriassa. Sekin on vissiin joku ideologia

    • erertertert

      mikä ihmeen tautologia mikä ihmeen tautologia

      • jijlojöo

        Lopun aikoina ihmisen poika tuomitsee kaikki psykiaktrit ian kaikkiseen HELVETTIIN !


    • armahda meitä.

      Toivottavasti psykiatrit ja hoitajat tekis parannuksen, kyllä tiedän että ovat tehneet väärin jne. kuten me kaikki, mikseivät he vaan voisi lopettaa sitä kiduttamista ja nöyrtyä ''korkeudestaan'', helvetti tulee kaikille jos ei noudata Jumalan käskyjä, ankaraa mutta totta, toivottavasti nämä päiväni ovat lyhyet ja kuolisin täältä pahuudesta en halua helvettiin.

      • uhu2

        Miksi sää kerrot monikossa että ME kaikki ?


    • armahda meitä.

      Koska kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä.
      Mark. 10:17-27¨
      17. Jeesuksen mennessä sieltä tielle eräs mies juoksi hänen luokseen, polvistui hänen
      eteensä ja kysyi häneltä: "Hyvä opettaja, mitä minun on tehtävä, että perisin iäisen elämän?"
      18. Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Vain Jumala on hyvä, ei kukaan muu.

      Job 36:1-5
      1. Elihu jatkoi puhettaan:
      2. "Maltahan vähän, niin minä opetan sinua, sillä minulla on vielä Jumalan puolesta puhuttavaa.
      3. Minä noudan tietoni kaukaa ja osoitan Luojani oikeuden.
      4. Totisesti: Sanani eivät ole valhetta. Edessäsi on mies, jolla on paljon tietoa.
      5. Huomaa: Jumala on voimallinen, mutta ei halveksi ketään. Väkevä on hänen ymmärryksensä voima.

      • hyyiukhl

        Kerroppa mistä sää voit tietää että kaikki ihmiset on tehdyt syntiä ?


      • Raamatusta
        hyyiukhl kirjoitti:

        Kerroppa mistä sää voit tietää että kaikki ihmiset on tehdyt syntiä ?

        http://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.3.html

        Samoin synnintunnustuksessa todetaan: "Minä, joka syntisestä sukukunnasta siinnyt ja syntynyt olen ...". Kaikki ihmiset ovat Aatamin ja Eevan geeneistä, joten heidän geenivirhe on synti. Jokainen tekee vähintään yhden synnin elämänsä aikana, sikiövaiheesta hautaan asti.


    • armahda meitä.
    • vt. vuodelta 1933

      Käärmeen kavaluuden seuras kohta lukee näin minun Raamatussa: 14. Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: >>Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi. 15. Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.>>

    • psykiatria

      Niin juuri tuoreessa hymy-lehdessä moottorisaha-jonglööraaja kertoo joutuneensa pakkohoitoon omituisen ammattinsa takia. lähinnä syystä, että lääkäri ei uskonut hänen ammattiaan, vaan tulkitsi sen harhaksi. Ei ilmeisesti tuntenut tyyppiä, vaikka hän olikin esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Jonglööraaja kertoi, että sairaalassa ollaan eri syistä. 2/3 ovat siellä aiheesta, jotkut sukulaisten kostosta ja joidenkin sairaalassaolo on väärinkäsitys. Miettikää tätä 1/3 !! Sukulaisten kosto, yleensä vanhempien. Väärinkäsitys, no hohhoijaa. Kuinka hullu tämä maailma onkaan ja hullummaksi vielä menee.

    • ...........

      On huomattu autismia ja aspergeriakin jotkut pitää skitsofreniana tai psykoosina!
      Todella loukkaavaa...

      • .-.-.-.-.-.-.-

        Osataanko mielestäsi esim. Auroran sairaalan päivystysyksikössä erottaa mainitsemasi dignoosit toisistaan?


    • ♥♥♥

      R.D. Laing - Kokemuksen politiikka - paratiisin lintu

    • ..............

      Ei kaikki edes tiedä koko syndroomasta, sen takia varmaan pitävät ''psykoottisena'', sosiaalinen eristyminen ja mielikuvitusmaailmaan uppoutuminen on joittenkin mielestä ''psykoottista'', samoin mielikuvitukseen uppoaminen tilanteesta tai tehtävästä/ toimesta kuin menisi uneen, saatetaan luulla katatonian stuporia, kun ulkoisia ärsykkeitä ei huomioida ja pidetään ''kontaktikyvyttömänä'' tai ''toimettomana'', tahdottomana: istua paikallaan ja olla syventyneenä mielikuvitukseensa tai ajatuksiinsa. Katatonia diagnoosi tulee siis varmaan aika helposti tämänlaisissa tilanteissa jos ei tiedetä as:ta.

      • ♥-.-♥

        Laitapa palautetta Auroran päivystysyksiköstä vastaavalle eli Leena Turpeiselle. Voit myös ottaa päivystysyksikköön suoraan yhteyttä, josta annetaan yhteystiedot henkilölle, joka voi tarvittaessa toimittaa palautteen esimiehelleen.


      • CGCD
        ♥-.-♥ kirjoitti:

        Laitapa palautetta Auroran päivystysyksiköstä vastaavalle eli Leena Turpeiselle. Voit myös ottaa päivystysyksikköön suoraan yhteyttä, josta annetaan yhteystiedot henkilölle, joka voi tarvittaessa toimittaa palautteen esimiehelleen.

        Turhaa, Turpeinen ei ota kritiikkiä vatsaan. Yritetty on. Liian syvällä suossaan. Varmaan aika vaikeaa myöntää itselleen, että on vuosia opiskellut pseudopaskaa?


      • asioiden hoitelija
        CGCD kirjoitti:

        Turhaa, Turpeinen ei ota kritiikkiä vatsaan. Yritetty on. Liian syvällä suossaan. Varmaan aika vaikeaa myöntää itselleen, että on vuosia opiskellut pseudopaskaa?

        Kiitos tiedosta! :) Katsotaanpa ottaako jatkossa.


      • DCGC
        CGCD kirjoitti:

        Turhaa, Turpeinen ei ota kritiikkiä vatsaan. Yritetty on. Liian syvällä suossaan. Varmaan aika vaikeaa myöntää itselleen, että on vuosia opiskellut pseudopaskaa?

        Olen itse miettinyt samaa. Psykiatreille kynnys myöntää, että on vuosia opiskellut teorioita, jotka ovat täyttä huuhaata sattunee henkisesti enemmän kuin jatkaa samalla mutulinjalla.


      • Aito AS
        asioiden hoitelija kirjoitti:

        Kiitos tiedosta! :) Katsotaanpa ottaako jatkossa.

        Turpeisen kesälomasta taitaa tulla tavallista pidempi.


    • vinkki..

      Psykiatrisessa sairaalassakin on ''mustat lampaat'', ne jotka ilmaisevat mielipiteensä ja pitävät päänsä, ne joutuvat aina tälle listalle, joita sitten tarkkaillaan muita tarkemmin, esim. lääkkeenotto tilanteessa heitä seurataan entistä tarkemmin, kun uskotaan että olisi ''epäilystä'' ette otakkaan lääkkeitä tms. ei kannata siis hankkiutua tälle listalle ja senhän voit välttää jo silläkin että noudatat sääntöjä ja hoitohenkilökunnan määräyksiä niin pitkään kun olet sisällä, ja olet ''samaa mieltä'' niiden kanssa, niin pääset jo näilläkin nopeammin pois. Ja ne jotka eivät ole tällä ''mustalla listalla'' nehän voivat vapaasti huijata lääkkeenotossa ja muussa ihan omassa tiedossaan ja suunnitelmallisesti...

      • 1+3

        Mustalle listalle ei kannata hankkiutua ylipäätään ollenkaan, silloin on mahdollista vaikuttaa asioihin vapaammin. Myös omaan hoitoonsa.


      • ♥ listaamaton
        1+3 kirjoitti:

        Mustalle listalle ei kannata hankkiutua ylipäätään ollenkaan, silloin on mahdollista vaikuttaa asioihin vapaammin. Myös omaan hoitoonsa.

        Voiko mustalle listalle joutumista ehkäistä jotenkin?


      • Silmät sielun peili
        ♥ listaamaton kirjoitti:

        Voiko mustalle listalle joutumista ehkäistä jotenkin?

        Et sano vastaan ylilääkärille niin pitäisi välttyä joutumasta listalle. Psyk.sairaanhoitajia ei kannata katsoa suoraan silmiin eikä itsestään saa antaa ylimielistä vaikutelmaa.


      • ei listoilla vielä
        Silmät sielun peili kirjoitti:

        Et sano vastaan ylilääkärille niin pitäisi välttyä joutumasta listalle. Psyk.sairaanhoitajia ei kannata katsoa suoraan silmiin eikä itsestään saa antaa ylimielistä vaikutelmaa.

        Se, kuinka asiat ilmaisee voi miettiä etukäteen. Silmiin pitää osata katsoa oikein.


      • 20+8
        Silmät sielun peili kirjoitti:

        Et sano vastaan ylilääkärille niin pitäisi välttyä joutumasta listalle. Psyk.sairaanhoitajia ei kannata katsoa suoraan silmiin eikä itsestään saa antaa ylimielistä vaikutelmaa.

        Väitellä voi mikäli hallitsee taidon. Ylilääkärit tykkäävät jos vähän väittelee välillä ettei antaisi liian lammasmaista kuvaa itsestään, jolloin alistamiseen herää luontainen halu.


      • psykojenkouluttaja
        20+8 kirjoitti:

        Väitellä voi mikäli hallitsee taidon. Ylilääkärit tykkäävät jos vähän väittelee välillä ettei antaisi liian lammasmaista kuvaa itsestään, jolloin alistamiseen herää luontainen halu.

        Tuo osuvasti sanottu


      • ;))
        psykojenkouluttaja kirjoitti:

        Tuo osuvasti sanottu

        Etkö sinä voisi Asperger-henkilönä ottaa koko pääkaupunkiseudun psykiatriaosaston haltuusi?


      • ♥tehty.
        ;)) kirjoitti:

        Etkö sinä voisi Asperger-henkilönä ottaa koko pääkaupunkiseudun psykiatriaosaston haltuusi?

        Saarela sai tiedon.


      • Site Admin
        ♥tehty. kirjoitti:

        Saarela sai tiedon.

        Hieno homma. Skitsofreenikot ovat oikeassa, kuten Asperger-infon ylläpito on painottanut jo pidemmän aikaa.


      • .....
        Site Admin kirjoitti:

        Hieno homma. Skitsofreenikot ovat oikeassa, kuten Asperger-infon ylläpito on painottanut jo pidemmän aikaa.

        Mm. täältä löytyy numeroita, joihin soittaa tarvittaessa, myös palautetta voin jättää puhelinvaihteisiin;

        http://www.hel.fi/hki/Terke/fi/Toimipisteet ja yhteystiedot


      • R.D. Laing

      • aito Assi
        ;)) kirjoitti:

        Etkö sinä voisi Asperger-henkilönä ottaa koko pääkaupunkiseudun psykiatriaosaston haltuusi?

        ;))


      • 33-45
        Silmät sielun peili kirjoitti:

        Et sano vastaan ylilääkärille niin pitäisi välttyä joutumasta listalle. Psyk.sairaanhoitajia ei kannata katsoa suoraan silmiin eikä itsestään saa antaa ylimielistä vaikutelmaa.

        Eli järkevintä olisi kuvitella olevansa 30-luvun Saksassa ja toimia, kuten silloin toimisi.


      • Töölönkatu
        20+8 kirjoitti:

        Väitellä voi mikäli hallitsee taidon. Ylilääkärit tykkäävät jos vähän väittelee välillä ettei antaisi liian lammasmaista kuvaa itsestään, jolloin alistamiseen herää luontainen halu.

        Taasko joku ASialla, organisoisitko samalla koko pääkaupunkiseudun terveydehuoltojärjestelmät täysin uusiksi Kataisen puolesta?


      • Site Admin
        ;)) kirjoitti:

        Etkö sinä voisi Asperger-henkilönä ottaa koko pääkaupunkiseudun psykiatriaosaston haltuusi?

        Sovittiin minun hoitavan Saarelan puolesta hetken asioita. Hänen pitää saada välillä levätä.


      • niinpäniin*
        20+8 kirjoitti:

        Väitellä voi mikäli hallitsee taidon. Ylilääkärit tykkäävät jos vähän väittelee välillä ettei antaisi liian lammasmaista kuvaa itsestään, jolloin alistamiseen herää luontainen halu.

        Heh. Mua naurattaa nämä viestit.. Tragikoomista.


    • Mitäonpsykiatria.

      Kuulostaa aika uskomattomille kommenteille, ellei ole tarkoitus sitten olla tarkoituksellisen sarkastinen. Mutta tod.näköisesti juurikin jokin psykiatrinen maailma on ihmisen viimeisiä saarekkeita, jossa hänen kaikki oikeutensa ihmisyyteen riistetään.

      Ja en ihmettelisi, ettei monesti olisi takana ongelmat sukulaisten kanssa, esimerkiksi perintöriidat ja yksi sukulainen on sitten saatettu yhteisvoimin *pois vaivoista*. Maailma on raadollinen ja läheisen kuolema laukaisee monenlaista käytöstä perheissä. Ei välttämättä kovin jaloa käytöstä.

      Sudet susien kesken..

    • FJFÖYF
      • Kaunis Mieli AS

        ......


    • tulevat sirut ehkäpä

      Jossain keskustelussa luki, että skitsofreenikkojen ennustukset käy toteen, ja kyse oli sirusta, joka todennäköisesti tulevaisuudessa asetetaan ''paranoideille'', niiden avulla voidaan kuulemma seurata missä ''paranoidi'' liikku ihan niinkuin koiraa...

      • Per.oikeudet?

        Ko. sirut ovat ihmisoikeuksien (Perustuslaki LUKU 2) vastaisia, sillä ne hävittävät yksityisyydensuojan. Samoin ne ovat ns. pedon merkki (Ilm. 13).


      • infoa AS

      • tsemppiä!!!

        Kumous laitosmaailmassa. ;)


    • erittäintärkeäätieto
    • järkyttynyt.

      Yhestä kommentista lainaus tohon:'' Alan asiantuntijoiden kanssa puhuneena monella asiakkaalla tuntuu olevan tilapäinen kohtaus joka johtuu kemiallisesta epätasapainosta. ''

      Tässäkin uskotaan ''kemialliseen epätasapainoon'', huhhuh!

    • totta..

      Nyt löyty hyvä ja järkevä kommentti: '' huh. Lepositeet on kammottavat vempaimet. Nuo lääkärit pitäisi laittaa niihin itse.... sanoa heippa ja tulla seuraavana aamuna kysymään kuulumisia- niin tietäisivät, mitkä ovat fiilikset. Ei auta normaali olotilakaan (terve ihminen) siihen tunteen käsittelyyn, mikä noista tulee. Parempi olisi vaikka ketju jalassa ja seinässä kiinni, kuin että kädet ja jalat ovat lepareissa tehty liikkumattomiksi. Jos hullu ei ole hullu ennen noita, niin eivät ne ainakaan ketään paremmalle mielelle tee. Voisi sitten antaa vaikka nuijanukutuksen tai napit, että nukkuu 12 tuntia...mutta noiden lepositeiden käyttö pitää kieltää lailla.''

      • asperger.

        olet harvinaisen oikeassa. siihen on tulossa muutosta.


    • 2+4

      Teitkö jo rikosilmoituksen?

      • ASperger.

        Kaikkien pääkaupunkiseudullako toimivien psykiatrisiin sairauksiin keskittyvien hoitolaitosten/niissä toimivien henkilöiden ammattitaidottomuudesta hoitaa potilaitaan yksityisellä vai julkisella sektorilla?


      • 7+15

        Muutaman koskien pääkaupunkiseudun sairaanhoitopalvelujen tasoa.


      • .........
        ASperger. kirjoitti:

        Kaikkien pääkaupunkiseudullako toimivien psykiatrisiin sairauksiin keskittyvien hoitolaitosten/niissä toimivien henkilöiden ammattitaidottomuudesta hoitaa potilaitaan yksityisellä vai julkisella sektorilla?

        Tein pari juu.


    • 8345789346thf

      Minä en täydellistä pahuutta ollut kokenut ennekuin minut kerran väkivalloin raahattiin psykiatriseen vankilaan, mitään rikosta en ollut tehnyt, heti aluksi tämä psykiatri kuitenkin väitti minua väkivaltaiseksi, vaikka ne siellä raiskasivat minua ties millä kehoa tuhoavilla myrkyillä, tämä psykiatri sitten vastaanotolla kertoi minusta aivan täysiä mustavalkoisia valheita jotka eivät olleet alkuunkaan totta samalla kun virnuili sadistisesti, se oli kuin itse piru, en käsitä miten kukaan on kykeneväinen sellaiseen pahuuteen, ja päättäjiä ei tietenkään kiinnosta nämä törkeät rikokset ihmisyyttä vastaan vaan meno vaan pahenee...

    • hippokampus I

      Nyt kun olet saanut koko pääkaupunkiseudun psykiatriaosaston haltuusi, etkö voisi välillä keskittyä johonkin muuhun? Vai kuuluuko erityismielenkiinnonkohtaisiisi lääketiede noin yleisesti ottaenkin?

    • turpeiselle

      Nautin lukea tätä ketjua, koskaan en ole voinut paremmin kuin nyt tietäessäni etten ole ainut jolla on outoja mielipiteitä koskien pakkohoitolaitoksia/psykiatrismia.

      • 183

        Pakkohoito on erittäin kyseenalaista toimintaa. Millään muulla viranomaisella tai yhteiskunnan toimijalla ei ole vastaavia, mielivaltaisia oikeuksia kuin psykiatrilla.


      • 11+9
        183 kirjoitti:

        Pakkohoito on erittäin kyseenalaista toimintaa. Millään muulla viranomaisella tai yhteiskunnan toimijalla ei ole vastaavia, mielivaltaisia oikeuksia kuin psykiatrilla.

        ASiaa, siksi kannattaa tehdä rikosilmoitus miikäli tuntee tulleensa väärinkohdelluksi. Ikävää on se, ettei väärinkotelua kovin helposti pysty todistamaan. Mutkin on syyttä raahattu ovelta putkaan, vaikka olisi tarvinnut ainoastaan ymmärrystä ja henkistä tukea. Putkakuolemat eivät ole harvinaisia nykyisin. Kerran soitin epilepsiapotilaan puolesta Töölön säilytyssuojaan koska eivät antaneet tarvittavaa lääkitystä.


    • 16+3

      Autismipalstalla lisää mm. Haartmanin sairaalan toiminnasta johon Aurorasta kehoitetaan hakeutumaan mikäli siellä ei tunnisteta psyykensairauksia fyysisistä.

    • en kadota itseäni

      Kerran tämän psyk puolen mielivaltaisuuden kokeneena (hoitojakso kesäkuussa 2012) päätin, että vaikka minulla menisi kuinka huonosti ja voisin kuinka pahoin, en ikinä missään tilaanteessa hae APUA tuosta "tieteen alasta"

      Täyttä humpuukia, sadismia ja mielivaltaista pelleilyä koko auttaminen. Masennukset, mania, psykoosit ja harhaiset ajatukset ovat ihmisiä seuranneet vuosi satoja ja niistä paranee parhaiten ilman eristyksiä, lepositeitä, lääkkeitä ja terapioita.

      Minulla auttoi lähesteisten tuki, säännöllinen elämänrytmi, työ sekä mielekäs tekeminen vapaa-ajalla.

      paranin sairauksista joiden vuoksi eräs turkulainen psykiatri oli työntämässä minua työkyvyttömyyseläkkeelle, hänen mielestään olen niin sairas (huom neurolpetein ja tasaavin tehty zombiksi) etten kykene kuin kotona vuoteella kuolaamaan; toisin kävi.

      Tuo homma on niin pimeää, sairasta sekä sanankuvaamattoman uskomatonta, ettei tavallinen kaduntallaaja voi käsittää miten helposti mm diagnooseja jaellaan ennen täysin työkykyisille ihmiselle. mm kaksisuuntainen on päivän hittituote, sen saamiseksi (ainakin eräällä turkulaisella psykiatrilla) riittää ihan se, että kerrot olevasi ahkera.. ei auta selitykset siitä, että on ollut lapseta saakka aikaasaava, se luokiteltiin sairaudeksi.

      Minä joka en ollut koskaan pettänyt, seksi ei kiinnostanut ikinä (päinvastoin yök) en koske päihteisiin, ajatustenriennosta en käsitä mitään tai mitään suuruuskuvitelmia.. niin vain tuli dg bipo II ja mieletön arsenaali lääkeitä jotka vetivät niin hitaalle ja himmeäksi mielen, että jos en koskaan kaivannut kuolemaa niin tuon lääkityksen aikana en muuhun kyennytkään kuin kuoleman ajatteluun.

      Kun tuosta selvisin olen ymmärtänyt että psykiatrian valheiden verkkoon en ikinä enää sorru, minua ei tapeta henkisesti ja fyysisesti neurolepteillä sekä perhettäni sotketa typeriin ja naurettaviin hoitopalavereihin.

      • aspergerinfon yp.

        Hyvä kirjoitus, kiitos sinulle.


      • 17+10

        Ikävä tarina ja valitettavan usein kuultu vastaavia.

        "Ei menny nappiin" totesi psykiatri, kun potilas lääkityksestä kieltäyty.


    • kidutettu.

      Täysin samaa mieltä!

    • hippis

      Oletteko koskaan nähneet sarjaa "paras kesä kaikista"?

    • up!

      nosto!!!

    • Asperger.

      Sovimme Saarelan kanssa (psyk.osaston johto), että hoidan jonkin aikaa hänen asioitaan. Hänen pitää välillä saada levätä.

      • Aspergerinfo

        SAin skitsofreenikoihin vihdoin yhteyden. Heidän pakkohoitonsa tulisi lopettaa. hE TAVALLISTA VIISAAMPIA IHMISIÄ.

        KUMOUS LAITOSMAAILMASSA


    • henkilökunnasta.

      Miten sait yhteyden ja mitä periaatteita aiot käyttää heidän vapauttamisensa perusteena? Psyk. henkilökunta on aika mielivaltasta porukkaa et sieltä tuskin ihan noin vaan vapautuu ilman rangaistuksia.. vai aiotteko lähtee ulkomaille, mikä on suunnitelma?

      • Kristeva.

        Yhteydenotto tapahtui telepaattisesti. En kirjoittanut mihinkään enkä lähettänyt yhtäkään tekstiviestiä kenellekään. Saarela luovutti ohjat minulle vapaaehtoisesti.


      • saarelan eno
        Kristeva. kirjoitti:

        Yhteydenotto tapahtui telepaattisesti. En kirjoittanut mihinkään enkä lähettänyt yhtäkään tekstiviestiä kenellekään. Saarela luovutti ohjat minulle vapaaehtoisesti.

        Kuinka voi olla mahdollista? Pikkuaivot apuna? Toisaalta ymmärrän mistä oli kyse, hänhän on jo lähemmäs 65 v.


      • ASinfo

        Ulkomaille voisin heidän lähettää. Me, joilla on vielä arvot kohdillaan voimme jäädä tänne kotimaahan kunhan kaikki skitsofreenikot on saatu ulos laitoshoidon piiristä. Mikäli pahempia vaurioita ei ole vielä syntynyt pitkäaikaisesta neuroleptilääkityksestä, heillä olisi paljon annettavaa yhteiskunnallemme.


    • 9+13

      Samaa mieltä! ''Skitsofreenikot'' ovat maalanneetkin: http://www.youtube.com/watch?v=p8MIe7_u_tA
      Mielikuvitusta ja kuvataiteellista ilmaisua löytyy, abstrakti taidekin voi olla kaunista, kaikki voivat ryhtyä taiteilijoiksi. Paperille saa vaikka mitä jännää aikaan ja se on hyvää ajanvietettä!

    • 4+12=412

      Se, että joku kouluttautuu auttamisammattiin ei tarkoita että heiltä löytyy aitoa auttamisen halua asiakkaitaan kohtaan, monia varmastikin kiinnostaa suhteellisen helppo työ josta hyvä palkka, psykiatrien ei voida edes todistaa olleen väärässä diagnoosien suhteen kun ei heidän diagnoosejaan voida alunalkaenkaan tieteellisesti todistaa olemassaoleviksi!
      Ei voi sulkea myöskään pois sitä, että osa psykiatreista varmastikin nauttii vallastaan, senhän he osoittavat jo työskentelemällä paikoissa jossa he "hoitavat" ihmisiä tahdonvastaisesti, ketään kun ei pakoteta moiseen työhön.
      Mitäpä jos he itse saisivat samaa hoitoa mitä antavat potilailleen? Söisivätkö vapaaehtoisesti itse neuroleptejä ollessaan tietoisia niiden haittavaikutuksista? Epäilen.
      Kuinka iso nöyryytys olisi itseään oi niin tärkeänä ja jumalankaltaisena pitävälle psykiatrille saada neuroleptipiikki tahdonvastaisesti persuksille?
      Jotenkin on jäänyt sellainen kuva, että psykiatreilla on tapana pitää itseään jotenkin kaikkitietävinä "parempina" ihmisinä, ovat jotenkin ylimielisiä yleisesti ottaen.
      Helppoa rahaahan se on vähän esittää kuuntelevinaan ihmisten ongelmia ja sitten arpoa lääke, yleensä neurolepti. Idioottikin osaa tehdä diagnoosin DSM:n perusteella (tosin moni psykiatri ei osaa edes tätä). Kyllä sen huomaa, että lääketieteellisen paras aineisto ei ainakaan ole Suomessa psykiatriaan suuntautuneissa....

      Ja yhteenvetona, sosiaalista kontrollointiahan psykiatria tosiasiassa on. Päätehtävä on saada potilaat töihin, kaikki on suunniteltu työllistymisen ympärille, ei potilaan hyvinvoinnin....

      • niinpäniin*

        "Ja yhteenvetona, sosiaalista kontrollointiahan psykiatria tosiasiassa on. Päätehtävä on saada potilaat töihin, kaikki on suunniteltu työllistymisen ympärille, ei potilaan hyvinvoinnin...."

        Olen tästä niin samaa mieltä ja olen psyk.hoidossa ollut kymmenisen vuotta. Varsinkin pk-seudulla psykiatrinen hoito oli ajoittain ala-arvoista ja alistavaa. En koskaan voi antaa anteeksi sitä kohtelua mitä sain. Minua kohdeltiin kuin jotain välinettä joka pitää saada takaisin työelämään hinnalla millä hyvänsä. Minun toiveillani ja ylipäätään toiminta ja työkyvyllä ei ollut mitään väliä. :(


    • Herramme.

      Jumalia ei ole, joka kuvittelee olevansa jumala hän elää valheessa, narsistisessa valheessa, se on ylpeyttä, ja Jumala vihaa ylpeyttä, korkeat alennetaan, alhaiset ylennetään näin lukee raamatussa tarkoittaa, että kaikkien tulee nöyrtyä Hänen edessään, koska hän on suuri, sillä Hänen armonsa pysyy iankaikkisesti, näin lukee psalmeissa. Hän on meidän Luojamme me olemme luotuja. Hän levitti taivaat ja perusti maan, Hän puettaa taivaat mustiin ja antaa sateen ruohoja, vihantoa varten, Hän meidät ravitsee, sillä Hän on luonut viljasatomme. Hän puolustaa heikkoja ja ajaa orvon asiaa, me ihmiset olemme aina pahoja, siksi meidän tulisi puhdistautua pahuudesta nöyrtymällä Herran edessä. Vaikka vaikeita aikoja tulee koko ajan, saamme pitää mielessä ettei Jumala ketään halveksi, vaikka me ihmiset niin koko ajan teemmekin. Jeesus Kristus on armahtavainen Isä, sillä Hän kuoli syntiemme tähden ja antaa meille tien elämään, meidän ei tule loukata Hänen nimeään.

    • Kaunis Mieli

      Meidän kaikkien Herra/Rouva löytyy sisältämme, Hän ei ole mikään ulkopuolinen voima tai iänkaikkinen arvoitus, kunnioittakaamme siis kaikki itseämme sekä toisiamme samanarvoisina. Yhdessä voimme tehdä uuden maailmankaikkeuden, josta syntiset ovat lopullisesti poissa. Se, mikä on syntiä kuuluu jokaisen osata itse päättää ja sen mukaan eliminoida vääryys kaikkialta.

    • Minuakin on aina ihmetyttänyt tuo virallisen systeemin kontrollointitaipumus. Ihan kuin jokin lähes ylivoimainen taho olisi juuri tuhoamaisillaan heidät. Uhkakuvaksi käy paremman puuttuessa jopa muistinsa menettänyt reppana vanhus.

      Maalaa uhkakuva ja hyökkää sitä vastaan niin saat ihmiset puolellesi. Jos uhkakuvaa ei hakemalla löydy niin se luodaan vaikka tyhjästä.

      Näin virallinen systeemi saa taatusti vihollisia. He tavallaan toteuttavat itse oman uhkakuvansa.

      Yhdysvaltoja riivaa sotateollinen kompleksi ja Suomea riivaa kontrollointiteollinen komplaksi.

      • tähti.net

        Onko Suomessa ihmisellä oikeus olla rauhassa ministeriötason valvonnalta?? Useampi ministeriö kommunikoi keskenään ja epäilen myös terveysviranomaisten olevan vyyhdissä mukana. Kerran kun teet sen virheet että annat itsestäsi tietoja niin ministeriön torpedot ovat valmiita iskemään kun teet yhdenkin virheen. Lisäksi jätät ikuisen jäljen noiden systeemien arkistoihin. Ei ole paluuta ei. Olet leimattu.


      • tähti.net
        tähti.net kirjoitti:

        Onko Suomessa ihmisellä oikeus olla rauhassa ministeriötason valvonnalta?? Useampi ministeriö kommunikoi keskenään ja epäilen myös terveysviranomaisten olevan vyyhdissä mukana. Kerran kun teet sen virheet että annat itsestäsi tietoja niin ministeriön torpedot ovat valmiita iskemään kun teet yhdenkin virheen. Lisäksi jätät ikuisen jäljen noiden systeemien arkistoihin. Ei ole paluuta ei. Olet leimattu.

        Kasvottomien toimijoiden verkosto pitää yhtä - heitä vastaan et pärjää omin voimin.. tiedot liikkuu virastoista toiseen, ministeriön alaisista virastoista vaikka kuinka tuputtavat salassapitoväitteitä. Kannattaa pitää nolla luottamus näihin, siis zero. Mm. lastensuojeluviranoimainen tekee yhteistyötä STM:n alaisen terveydenhuoltosysteemin kautta vaikka kovaa vannotan yleisesti ettei kukaan sa tietoa . ihmeellinen maailma, mädännäinen.

        Oikeusmurhia on tapahtunut mm. ihmisten sulkemisella pakkohoitoon valtavirrasta poikkeavien näkemysten vuoksi. Ties kuijka monta on myös pinnan alla.


    • 2342ewas

      ylös

    • neuroleptit

      tuntuvat olevan kovasti hoitotahojen suosiossa.Niitä määrätään ihan kaikkeen.Tälläisen kuvan olen saanut,miksiköhän???????

      • 19+8

        Mieti ajatuksella, mieti syitä totuus niinkin synkistä synkempi ettei mieli joka yhteiskunta manipuloonut voi.harvoin käsittää sitä. Joillakin aivot eivät manipuloidu näin helposti, siksi lääkkeet kun rokotteet ei riitä ja raha. globaali rahastus pelissä potilaiden usein keinotekoisia sairauksia hoidetaan lääkkeillä joka aiheuttaa uusia ja lopettaessa taudinkuva pahenee ja "laadukkaamat" lääkinnät peliin.


    • Maaplaneetta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2266
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      170
      1873
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      170
      1687
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      32
      1339
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe