Ville Syrjäkari

Kotkassa

Saattaa hyvinkin olla henkirikos. Vaikea uskoa, ettei olisi jaksanut kävellä paria kilometriä lähimpään taloon ja miksi ei soittanut puhelimella taksia tai vaikka sukulaiselle jos ei olut rahaa. Käsittämättömän helposti tapetaan toinen pikkuriidasta tai jopa "ilman syytä", kuten kaksoisveljensä puukottanut.

"Poliisi ja vapaaehtoiset valmistautuivat keskiviikkona aamupäivällä jatkamaan maastoetsintöjä.

- Suunnittelemme juuri etsintöjen jatkamista. Pohdimme miten aluetta laajennetaan tai muutetaan, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Juha Junkkari kertoi Iltalehdelle kello kymmenen jälkeen keskiviikkona.

Junkkarin mukaan etsinnöistä tiedotetaan lisää iltapäivällä. Poliisi ei vielä halua ottaa kantaa, epäilläänkö katoamiseen liittyvän rikosta.

- Eilisillan ja yön jälkeen ei ole tapahtunut mitään merkittävää käännettä.

18-vuotias Ville Syrjäkari katosi Kotkan Kaarniementiellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 2.15. Poliisin mukaan Syrjäkari oli riitautunut ystävänsä kanssa, poistunut autosta, eikä palannut enää kyytiin.

Omaiset tekivät Syrjäkarista katoamisilmoituksen sunnuntai-iltana, kun häntä ei kuulunut kotiin eikä työpaikalleen kotkalaiseen hampurilaisravintolaan."
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112017742118_uu.shtml

Toivotaan, että löytyy ja mieluiten tietysti hengissä. Ihmettelen, miksi tälläisissä tapauksissa ei käytetä varusmiehiä. Löytyminen olisi paljon varmempaa isolla porukalla, eikä märkänä enää selviä kauaa hengissä jos olisi jostain syystä maastoon jäänyt.

157

10342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotka1

      Varusmiehet etsinnässä olisi todella hyvä apu. Varmasti omaisille tärkeätä, että löytyisi mahdollisimman pian. Toivotaan parasta.

    • Totuudenetsijä

      Onko kukaan teistä lukenut David Paulides:in kirjasarjaa Missing 411? Saattaisi löytyä Suomestakin tapauksia jotka ovat samantapaisia kun hänen kirjoissaan esittelemänsä sadat mysteeriset katoamistapaukset. Hän käsittelee syrjäseuduilla ja erämaissa tapahtuneita selittämättömiä katoamisia.

      Suosittelen lämpimästi kaikille katoamisista kiinnostuneille.


      http://www.amazon.com/Missing-411-Western-United-States-Canada/dp/1466216298/ref=la_B002ALI9AA_1_1/187-0546722-6363132?s=books&ie=UTF8&qid=1385022650&sr=1-1

      • mietteliäs56

        En ole lukenut tuota kirjaa, mutta kuunnellu/ katsellut David Paulides:in teorioita koskevia dokumentteja YouTubesta. Ihan mielenkiintoisia.

        Kuka sen on niin varmaksi todennut, että ihminen olisi ketjun yläpäässä?
        Ihminen itse. Varmasti moni muukin eläinlaji uskottelee näin itselleen. Kunnes se jokin ylempää koukkaa..


      • Kirkko

        En minäkään ole tuota kirjaa (vielä) lukenut mutta olen kuunnellut haastatteluja Coast to Coast Am -ohjelmasta.

        Onhan Suomessakin joitakin melkoisen erikoisia tapauksia. Mm. Mika Mäenpää joka löytyi kuusen latvasta ja se nainen joka juoksenteli puolialastomana talvipakkasessa Lappeenrannassa. Molemmilla huhuttiin olleen jotain yhteyksiä huumeveikkoihin.

        Voisiko näiden outojen tapausten taustalla olla datura-myrkytys? Datura eli hulluruoho on luonnonvaraisena amerikkassa kasvava kasvi jonka myrkky muistaakseni saattaa jopa imeytyä ihon läpi. Samantapaista myrkkyä kerrotaan käytettävän Etelä-Amerikkassa turistien huumaamiseen. Heidän kasvoilleen puhalletaan myrkkyä minkä seurauksena he menettävät ajan ja paikan tajunsa ja heidät on helppo ryöstää.

        Datura-myrkytyksen oireita ovat mm. kyvyttömyys erottaa fantasiaa todesta, hypertermia (se Lappeenrannassa kadonnut!), sydämen tiheälyöntisyys ja arvaamaton käytös. David Paulideshan on sanonut, että monet kadonneista olivat riisuuntuneet ja hengissä löydetyt lapset ovat kertoneet tavanneensa outoja olentoja. Samoin Paulides on sanonut, että kadonneet ovat usein löytyneet kummallisista paikoista. Myös tämä suomalainen Mäenpää löytyi aika erikoisesta paikasta.

        Pitäisiköhän kirjoittaa David Paulidesille tästä minun datura-teoriastani?


    • askarruttaa

      Ympäripyöreitä lausuntoja vain (vai väänteleekö toimittaja) Kun ei oteta kantaa onko rikoksen mahdollisuus olemassa niin vähän haiskahtaa että on. Eikö yleensä poliisi kerro että tässä vaiheessa mikään ei viittaa rikokseen tjsp.

      JOS olisi mennyt kaverin kuvaamalla tavalla niin mitä olisi voinut tapahtunut ettei poika koskaan soittanut jeesiä tai löytänyt takaisin ihmisten ilmoille. Mikähän ollut kunto tuolloin. Eikä myöskään ole löytynyt etsinnöissä alueelta. Taitaa olla takana jotain ihan muuta.. toivottavasti löydetään pian..

    • Kaikki mahdollista

      Kunhan ei olis homo juttu. Ikäkin on sellanen ,että siinä voi tapahtua mitä tahansa. Kaiken puolin kamala asia . Toivottavasti löytyy ,että vanhemmat saavat rauhan.

    • joopajoo

      Sopivasti satelee luntakin.. :/

    • ystävä

      Venäläinen kaveri, asuu suomessa, koulut on käyty ja käydään täällä.
      Ikinä ei siitäkään mitään pahaa pystys uskomaan... mutta niinhän se on monissakin tapauksissa ollut, monia jotka olisvat ennen sanonut, ettei toinen ikinä kelleen mitään pahaa tee, ja sitten järkyttynyt joskus myöhemmin jostakin kauheesta pahoin pitelystä tappoon. Ei o ihmiset sen jälkeen enää voineet sanoa kestäkään, että se nyt ei ainakaan kelleen mitään tekis...

    • 13+47

      onko siellä Kaarniemessä huumehörhöjen paikka, sellaista huhuakin on liikkeellä ja vielä venäläisten paikka olisi.... mistä näitä tietää mitä touhuilevat.Ja Ville sitten nähnyt jotain mitä ei pitänyt....

    • 48766

      Millaista seutua kulkea tämä Kaarniemi, "normimetsikköä" vai jotain ryteikköä?

    • lampea pelästynyt

      Jokunen vuosi sitten kävin marjassa siellä suunnalla, en varmaan ihan itse Kaarniemessä mutta otsolasta siitä kääntöpaikalta lähdin ja hyvän matkaa kuljettuani tuli aikamoinen lampi vastaan, oli tosi vaarallisen näköinen ja ryteikköä piisasi, siitä en tiedä oliko lampi luonnostaan vai kaivettu, sillä lähistöllä oli kuitenkin kaivettu ja olisiko ojitettua maastoa. Mutta se lammantapainen oli kyllä melko pelottava paikka, yleensä pidän kaikista metsälammista ym. mutta tuo nosti niskavillat pystyyn, syytä en tiedä . En myöskään tiedä onko sitä lammikkoa enää vai kuivanutko lie joko luonnostaan vai oliko kenties jo silloin kuivatus meneillään kun niitä ojiakin oli maastossa. Tästä on aika monta vuotta aikaa, varmaan alkaa olla jo 20v tai ylikin mikäli en nyt ihan väärin arvaile tuota ajankulua.Kyllä se lampi olisi nielaissut mitä vaan oli se senverran iso kuitenkin, siihen aikaan.

    • voimia

      Harmittaa kun poliisi ja muut etsivät varmasti turhaan.. Kyllähän tässä vaiheessa jo kadonnut olisi ilmoittanut itsestään jollekin. Kyllä taitaa nyt juttu liittyä enemmänkin tohon Villen kaveriin... toivottavasti poliisikin tietää sen!

    • turhamöläytys

      Miten niin etsitään turhaan?? On elossa tai ei niin tärkeintä että löytyy, epätietoisuus on varmasti raskainta.

    • edellinen

      nojoo muotoilin vähän väärin ton edellisen, tärkeää tosiaan että löytyy joka tapauksessa, mutta kaveria olisi syytä jututtaa enemmän.. :/

    • 1+6

      voihan se kaveri väittää mitä tahansa... ei ole kuin sen sana ja jos vielä venäläinen niin on helppo sanoa hankalaan kysymykseen silmät pyöreänä ei jummarra... on näitä tälläsiä nähty... ei jummarra ,heti kun on jokin hankalampi juttu.

      • Enjaksaenääteitä

        Kyseinen kaveri on elänyt yli puolet elämästään Suomessa ja osaa sitä erinomaisesti! En ymmärrä miksi pitää syyttää ihmistä, kun asiasta ei olla vielä varmoja.... Ja miten niin että jos on venäläinen niin on tappaja ??? Jos suomalainen olisi epäiltynä asian annettaisiin vain olla... Miettikää nyt oikeesti ketä ja mistä syytätte!


      • äläjaksakaan
        Enjaksaenääteitä kirjoitti:

        Kyseinen kaveri on elänyt yli puolet elämästään Suomessa ja osaa sitä erinomaisesti! En ymmärrä miksi pitää syyttää ihmistä, kun asiasta ei olla vielä varmoja.... Ja miten niin että jos on venäläinen niin on tappaja ??? Jos suomalainen olisi epäiltynä asian annettaisiin vain olla... Miettikää nyt oikeesti ketä ja mistä syytätte!

        ei ketään vangita todennäköisin syin tai syytä epäillä-perustein, ellei ole jotain näyttöä... eli turhaan nyt taas puolustelet vaikka olisin hyväkin ystäväsi.... oli sitten suomalainen tai ÄSSYR niin kiinni vaan jos kerran on syyllinen


    • Pidätys tehty

      Poliisi on vanginnut miehen liittyen Ville Syrjäkarin katoamiseen.

      Kymenlaakson poliisi tutkii Ville Syrjäkarin katoamiseen liittyen rikoksen mahdollisuutta.

      -Tapausta tutkitaan henkirikoksena, sanoo rikoskomisario Juha Junkkari. Poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön. Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi tänään miehen syytä epäillä perusteella.

      Poliisi ei tässä vaiheessa tarkenna, tunsivatko Ville ja vangittu mies toisensa.

      Poliisi kaipaa havaintoja katoamisyöltä 16.-17.11.2013 tummansinisestä vuoden 1996 mallisesta 320 BMW henkilöautosta.

      Poliisi toivoo Syrjäkarin katoamiseen liittyen edelleen tietoja. Tiedoista voi ilmoittaa numeroihin 071 873 5440, 071 873 5442 tai vihjenumeroon 071 873 5448.

      Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen [email protected]

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201311220145401_uu.shtml

      Onko sillä venäläisellä sininen bemari?

      • 06841

        Auton likaisuudesta päätellen tainneet pyöriä jossain ihan muualla kuin alunperin tämä kaveri kertonut


      • 5h2kk
        06841 kirjoitti:

        Auton likaisuudesta päätellen tainneet pyöriä jossain ihan muualla kuin alunperin tämä kaveri kertonut

        Pa*kaantuuhan auto näillä keleillä.


    • iltalehti tietää

      joo, nyt on vangittu joku ... vissiin se venäläinen...

    • 3+45

      näitä vanhan mallisia biiemviitä on määrätynlaisilla tyypeillä...lippa taaksepäin ja kaasu pohjaan-tyyliin mistään mitään piittaamattomia. Kyllä näitä Karhulassakin on jokunen aina... yksi kun häipyy, toinen tulee.Sekopäitä piisaa. Jos on sama joka hurjastelee täällä niin en ihmettele yhtään jos vaikka syyllinen olisikin.

      • Minfosta . .

        Joku väittä riitaa tulleen, koska uhri olisi sekaantunut venäläisen tyttökaveriin, en muista sanamuotoa. Vilellä sininen bemari eli sillä ehkä olleet liikkeellä, onko venäläinen sitten ollut kuskina vai ottanut auton tehtyään Villelle jotakin. Tuskin auto sentään kateissa on, mutta tiedä siitäkään. Voisi tietysti olla ajettu mereen, kun merestä etsivät, mutta ehkä vain ruumis upotettu.


      • josjakun
        Minfosta . . kirjoitti:

        Joku väittä riitaa tulleen, koska uhri olisi sekaantunut venäläisen tyttökaveriin, en muista sanamuotoa. Vilellä sininen bemari eli sillä ehkä olleet liikkeellä, onko venäläinen sitten ollut kuskina vai ottanut auton tehtyään Villelle jotakin. Tuskin auto sentään kateissa on, mutta tiedä siitäkään. Voisi tietysti olla ajettu mereen, kun merestä etsivät, mutta ehkä vain ruumis upotettu.

        minfon jutut on kaikki oletuksia kaikkine tyttiksineen....jossittelua kaikki tyynni, mutta paremmin perillä kaikista asioista kuin kotkapalstalaiset.Kaikenlaiset teoriat on sallittuja ja niista saattaa se totuuden siemenkin joskus löytyä.


      • mitä siellä
        josjakun kirjoitti:

        minfon jutut on kaikki oletuksia kaikkine tyttiksineen....jossittelua kaikki tyynni, mutta paremmin perillä kaikista asioista kuin kotkapalstalaiset.Kaikenlaiset teoriat on sallittuja ja niista saattaa se totuuden siemenkin joskus löytyä.

        En huomannut Kotkan palstalla mitään ketjua, jos S24 tarkoitat. Laita linkki.


      • 20+203
        mitä siellä kirjoitti:

        En huomannut Kotkan palstalla mitään ketjua, jos S24 tarkoitat. Laita linkki.

        se alkuperäinen kotkapalstalla ollut poistettiin, asiattomuuksia oli koko ketju paria lukuunottamatta.


      • akak
        Minfosta . . kirjoitti:

        Joku väittä riitaa tulleen, koska uhri olisi sekaantunut venäläisen tyttökaveriin, en muista sanamuotoa. Vilellä sininen bemari eli sillä ehkä olleet liikkeellä, onko venäläinen sitten ollut kuskina vai ottanut auton tehtyään Villelle jotakin. Tuskin auto sentään kateissa on, mutta tiedä siitäkään. Voisi tietysti olla ajettu mereen, kun merestä etsivät, mutta ehkä vain ruumis upotettu.

        EXtyttöystävään. ja mustasukkaisuus ei ole syy vahingoittamiseen.


    • 456

      Se tyttökaveri on ex tyttökaveri, siis eivät olleet enää yhdessä venäläisen kannsa vähään aikaa. Ja tämä DT on ollut kiinniotettuna jo usean päivän ajan.

      Toivottavasti Ville löytyy pian!

      • täsmääkö

        VK:ssa on pari vuotta vanha yhteiskuva epäillystä ja blondista nätistä neidosta, kenties se ex-tyttis.


      • VK?
        täsmääkö kirjoitti:

        VK:ssa on pari vuotta vanha yhteiskuva epäillystä ja blondista nätistä neidosta, kenties se ex-tyttis.

        Mikä VK?


      • VK!
        VK? kirjoitti:

        Mikä VK?

        Venäjän facebook jonka jäsenmäärä kasvaa kymmeniä miljoonia päivässä.
        http://vk.com profiili löytyy sen pidätetyn omalla nimellä.


      • VK!
        VK! kirjoitti:

        Venäjän facebook jonka jäsenmäärä kasvaa kymmeniä miljoonia päivässä.
        http://vk.com profiili löytyy sen pidätetyn omalla nimellä.

        Sama mikä facessa mut yhteenkirjoitettuna, google löytää myös.


      • :OOO

        En nyt ymmärrä oliko se ex sit Villen nykyinen vai?


    • daadaa

      Aika sälli jos johonkin sekaantunut ja muina miehinä elellyt muunneltua tarinaa kertoen. No eiköhän siellä kopissa pehmene ja asiat tule ilmi mikäli niitä omallatunnolla on.

      • näitäpiisaa

        näitä muinamiehinä elelleitä on tämäntästä... niinhän se oli se asianajajan murhaajakin.


      • hällä väliä
        näitäpiisaa kirjoitti:

        näitä muinamiehinä elelleitä on tämäntästä... niinhän se oli se asianajajan murhaajakin.

        Mutta tässä olis ilmeisesti oma kaveri omallatunnolla. Mut ei kai sekään mitään merkkaa nykypäivänä.


      • 8//8
        hällä väliä kirjoitti:

        Mutta tässä olis ilmeisesti oma kaveri omallatunnolla. Mut ei kai sekään mitään merkkaa nykypäivänä.

        näillä nykyään tulee ja menee niitä kavereita... kestä eniten hyötyy niin on aina hetken paras kaveri... tää on tätä nykyään.


      • vanha sanonta
        8//8 kirjoitti:

        näillä nykyään tulee ja menee niitä kavereita... kestä eniten hyötyy niin on aina hetken paras kaveri... tää on tätä nykyään.

        ...vaikka voissa paistais, pätee nykyäänkin.


      • 5+32
        8//8 kirjoitti:

        näillä nykyään tulee ja menee niitä kavereita... kestä eniten hyötyy niin on aina hetken paras kaveri... tää on tätä nykyään.

        vennään väellä onkin tapana olla aina semmosen kaveri josta jotain hyötyy, kokemusta on , sukulainen erehtyi...


    • rauhoittukaa1

      heijj toi ville on jo18v ,. kyl se varmaa osasi kävellää poies mettästä, se on varmaa ny jossa Ruotsis hakemas nuuska ja nussi,as muijii . ehkä ei se vaa ilmestyy kotkaa sen takii et DT olisi jonkuuaikaa laitokses.

    • R.I.Pville

      Kuulemma ruumis löytynyt. En tiedä huhun todenperäisyyttä. Lepää rauhassa Ville....

      • 11+18

        voi ei...osanottoni Villen omaisille ja aidoille kavereille.


      • 1+1

        Ei ole ruumista löytynyt!!!


    • davai

      Huhuja riittää, poliisilta tulee faktat.

    • Lusinut

      Kyllä pitäisi kaikki ulkomaalaiset laittaa kotimaahansa lusimaan tuomionsa!!!!!!!!!!!!!!
      Alkaisi ulkomaalaisten rikokset täällä vähenemään!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • paapuska

        Joo jos aihetta on niin naapuriin vaan lukkojen taa.. siellä sentään tietää olevansa vankilassa toisin kuin täkäläisissä täyshoitoloissa.


    • helposti

      kyllä lähtee nykyään henki helposti...mutta toivotaan, että ville löytyy ja kaikki kääntyy vielä parhain päin :)

    • KOTKALAINEN

      en halua mitenkään puolustella mahdollista tekijää,mutta ei sillä ole asiassa mitään merkitystä onko venäläinen vai ei .olen ollut kyseisen "tekijän" kanssa samassa koulussa ja vaikutti ihan samanlaiselta kuin muutkin.Voihan olla ,että se tappo oli vahinko.Jos hänen oli ollut tarkoitus vaikka vain pahoinpidellä ville tuolla kaarniemessä.jostakin naisesta heille ainakin riitaa oli tullut .Toisaalta jos vahinko olisi ollut niin miksi ei auta poliisia ja kerro mitä on tapahtunut ja missä ruumis on???.Tovottavasti ville kuitenkin löytyy.Todella paljon voimia perheelle ja myös OIKEILLE ystäville.

      • HomesweetKotka

        Kuuleman mukaan Kotkan Tavastilasta löytynyt ruumis. Vangittuna aikaisemmin mainittu D.T. Edelleen kuuleman mukaan haettu Venäjän rajalta torstaina. Sininen BMW edelleen tuolla nyppylän päällä jossa sen on tottunut näkemään. Riita tosiaan ilmeisemmin tytöstä. Ei mitään merkitystä synnyinmaasta, jos edellämainitut näytetään toteen POLIISIN toimesta eikä kylän ukkojen puheiden perusteella niin syyllinen vastuuseen ja järkyttäviin omantunnon tuskiin virumaan. Voimia perheelle ja läheisille. Turhaan kukaan rupeaa sanomaan valehtelijaksi tai syyttäjäksi, nämä eivät siis ole missään tapauksessa todistettuja faktoja, mutta järkeenkäypiä puheita kylältä.


      • 17h86
        HomesweetKotka kirjoitti:

        Kuuleman mukaan Kotkan Tavastilasta löytynyt ruumis. Vangittuna aikaisemmin mainittu D.T. Edelleen kuuleman mukaan haettu Venäjän rajalta torstaina. Sininen BMW edelleen tuolla nyppylän päällä jossa sen on tottunut näkemään. Riita tosiaan ilmeisemmin tytöstä. Ei mitään merkitystä synnyinmaasta, jos edellämainitut näytetään toteen POLIISIN toimesta eikä kylän ukkojen puheiden perusteella niin syyllinen vastuuseen ja järkyttäviin omantunnon tuskiin virumaan. Voimia perheelle ja läheisille. Turhaan kukaan rupeaa sanomaan valehtelijaksi tai syyttäjäksi, nämä eivät siis ole missään tapauksessa todistettuja faktoja, mutta järkeenkäypiä puheita kylältä.

        Älä jauha paskaa, mitää ruumista ole löytynyt..


      • Äly hoi?!

        Vain pahoinpidellä?!? Tajuatteko te huppunupit mitään? Jos Vain pahoinpitelee, niin uhri KUOLEE! Ja vielä jonkun pikku ritsin takia, joka Ei osannut seurustelua päättää? Tsiisus!


    • 1+1

      Ihmettelen kovasti miten se auto voi olla jonkun nyppylän päällä , kun se auto on poliisin hallussa!!! Ja se DT on ollut jo ennen torstaita kiinniotettuna!!

      Kivoja noi huhut kun ne lähtee liikkeelle...

    • erttu

      D.T: n ex-heila on J.J..? Kaverit toivotelleet voimia jo pari pv sitten...

      • Hö?

        Oliko siis Villen nykyinen vai? Vai toivottelevat voimia jos ex teki tällaista..


    • niinpä niin...

      juu, eihän nämä ymmärrä yksityisyyttä, vaikka kuinka vihaa ko epäiltyä. luetuttakaa vaikka lakia iltasaduks, olisitte ees vähän viisaampia sitten vanhempana

    • lfslk

      Toivottavasti ei ole jo toinen nuori Ville tänä syksynä samanlaisen kohtalon kokenut, viitaten Ylistaron tapaukseen, jossa myöskin "kaveri" kaiketi asialla. Mikä näitä nuoria vaivaa kun mitään keinoja ei ole paitsi tappaminen? (Jos tässä siite kyse).

    • russat pois

      mistä ne kaikki töissä käymättömät rikolliset russat sitten on tänne tulleet.... joku kun asuu niin tänne tulee sitten 'vierailemaan' näitä ja unohtavat palata takaisin... asuvat esim. karhuvuoressakin samassa kämpässä jotta päät yhteen kolkkaa... nääs kun täällä ei paljonkaan valvota ja papereita kysellä, helppo täällä on olla kun kerran rajan yli pääsee ... ja tänne pääsee myös vapaasti muita kautta kuin suoraan venäjän rajalta... ei se vaikeeta ole, turha levittää väärää tietoa että muka vaikeaa olisi.Mutta mistä johtunee että suurin osa niistä venäläisistä ei ole sitä parempaa laatua jotka tänne tulee.

      • nyppustyy

        Taitaa olla siellä rajan takana seula joka siivilöi sitä pohjasakkaa jonka sitten lähettää pois omasta maastaan.


      • TurhaVäitelläRasistienKa

        A. Jos on Suomessa luvatta niin ei se kyllä oo veronmaksajilta pois kun ei ne mitään tukia saa.
        B. Kyllä täällä Suomessa on niitä hyviä venäläisiä. ( ainakin itse tunnen)

        Myönnä nyt vaan, että olet umpirasisti. Se selittää kaiken.


      • 2**4
        TurhaVäitelläRasistienKa kirjoitti:

        A. Jos on Suomessa luvatta niin ei se kyllä oo veronmaksajilta pois kun ei ne mitään tukia saa.
        B. Kyllä täällä Suomessa on niitä hyviä venäläisiä. ( ainakin itse tunnen)

        Myönnä nyt vaan, että olet umpirasisti. Se selittää kaiken.

        se on jokaiselta veronmaksajalta pois kun valtion ja vakuutusyhtiöitten varoista korvataan tekemiään rikoksia ja niitten kuluja...Tyypillistä venäläistä ajattelua ettei se keltään olr pois.... niinkuin sekin että kellään muullakaan ei saa olla jotain mitä ei itsellä ole.


      • pilu 7e
        2**4 kirjoitti:

        se on jokaiselta veronmaksajalta pois kun valtion ja vakuutusyhtiöitten varoista korvataan tekemiään rikoksia ja niitten kuluja...Tyypillistä venäläistä ajattelua ettei se keltään olr pois.... niinkuin sekin että kellään muullakaan ei saa olla jotain mitä ei itsellä ole.

        Minäkin tunnen hyviä venäläisiä paljonkin ja ihan nimeltä,nimittäin hautausmaalla on niitä hyviä venäläisiä paljon.


    • ghjghjhg

      Niin kyllä ne on ihan itse maineensa aiheuttaneet nykypäivänä, sotakortin heiluttelu on aika elähtänyttä.

      • Sotakortti :D

        Sotakortin? Venäjän ja suomen välit on kaikinpuolin kunnossa. Viisumivapautta harkitaan. Ei ehkä ois sellasta harkinnassa jos ois huonot välit. Suomen sen sijaan ei kannata sitä kuuluisaa nato korttia heilutella, kun se taas on provosointia. Ja mitään sotaa ei synny ja jos syntyy niin se on koko maailman loppu sen jälkeen. Ei miesvoimalla ydinaseilla pärjää.


      • 2+458
        Sotakortti :D kirjoitti:

        Sotakortin? Venäjän ja suomen välit on kaikinpuolin kunnossa. Viisumivapautta harkitaan. Ei ehkä ois sellasta harkinnassa jos ois huonot välit. Suomen sen sijaan ei kannata sitä kuuluisaa nato korttia heilutella, kun se taas on provosointia. Ja mitään sotaa ei synny ja jos syntyy niin se on koko maailman loppu sen jälkeen. Ei miesvoimalla ydinaseilla pärjää.

        mene russa kotimaahasi uhoomaan.Siinähän menetät itsekin henkikultas... ai niin mutta sillähän ei ole mitään merkitystä siinä maassa.


      • PNG1
        2+458 kirjoitti:

        mene russa kotimaahasi uhoomaan.Siinähän menetät itsekin henkikultas... ai niin mutta sillähän ei ole mitään merkitystä siinä maassa.

        Ja sinä voit samantien painua helvettiin suomesta tunnevammainen rasisti.


      • Hahahhaha
        2+458 kirjoitti:

        mene russa kotimaahasi uhoomaan.Siinähän menetät itsekin henkikultas... ai niin mutta sillähän ei ole mitään merkitystä siinä maassa.

        Mene vaan ite. Olen ihan tällä hetkellä kotimaassani ja ilmaisen mielipiteeni kaikessa rauhassa. Tuo sun uhkailu anonyyminä on niin naurettavaa että ei mitään järkee. Vituttaako kun oot väärässä etkä voi sille mitään? Uhkailet ihan kuin olisit kovempikin kaveri, taidat vaan olla 12 vuotias nulikka.


      • Teghj
        2+458 kirjoitti:

        mene russa kotimaahasi uhoomaan.Siinähän menetät itsekin henkikultas... ai niin mutta sillähän ei ole mitään merkitystä siinä maassa.

        Onko Suomessa sitten mitään merkitystä? Terveisin suomen kansalainen joka ei ymmärrä suomalais maitopartojen ryssimistä venäläisiä kohtaan... Unohtakaa jo sota ja siirtykää eteenpäin maitoparrat!


      • historia opettaa.
        Teghj kirjoitti:

        Onko Suomessa sitten mitään merkitystä? Terveisin suomen kansalainen joka ei ymmärrä suomalais maitopartojen ryssimistä venäläisiä kohtaan... Unohtakaa jo sota ja siirtykää eteenpäin maitoparrat!

        suomalaisilla on aina sota ryssii vastaan jos ei fyysisesti niin ainakin henkisesti muuten suomalaisia ei enää olisi.


      • Huolestunut.
        historia opettaa. kirjoitti:

        suomalaisilla on aina sota ryssii vastaan jos ei fyysisesti niin ainakin henkisesti muuten suomalaisia ei enää olisi.

        En ymmärrä tätä ryssitelyä. Luuletteko että tällä palstalla venäläisten haukkuminen auttaa poliisia tutkinnassa tai etsinnöissä? Hyvin on joku sanonut että viha lietsoo lisää väkivaltaa. Näin se on. Joten lopettakaa tuo ja menkää itteenne.


    • ryssia

      MITÄ VIKÄÄ RYSSITTELYSSÄ sehän on ryssia sen maan nimi virallisesti ympäri eurooppaa siis ryssian kansalaiset on ryssiä mitä kummaa tuossa on.

      • lingvisti

        Näinhän se on kaikilla muillakin kielillä ruski, rysk, russian, russe, russo etc. miksi ei siis suomennos ryssä?


    • kuppi nurin

      sinulle ' säälittävää'...kaada itsellesi vaan.

    • väkivallan uhri

      Eli tekijä ei olekaan puhunut jos koirankusettaja kerta löysi.

    • uutisia lukeva

      Nuorukainen löytyi kuolleena. :(
      Koiraan ulkoilluttanut mies oli löytänyt.
      Kuollut väkivallan uhrina.

    • Osanottoni

      Toivottavasti tapaus selviää ja tekijä saadaan vastuuseen. Uhrin omaisille tällaisista lankeaa "elinkautinen" tahtomattaan, elämä ei enää koskaan palaa ennalleen.

    • vierailija

      Osan Ottomme Omaisille.

    • ***jjj

      Voimia omaisille!

    • R.I.P 123

      Joo kyllä se minusta kuulostaisi ihan järkevältä, että jos suomessa joutuu vankilaan ulkomaalainen niin lähetetään takaisin kotimaan vankilaan ja ikuinen porttikielto maahan. Siten eivät suomalaiset vankilatkaa olisi niin täynnä ja tämä tietäisi veronmaksajille kevennyksiä. Mutta en ole rasisti tämä tappaja oli voinnut olla ihan samalla tavalla suomalainen ja samanlaisiahan me kaikki ihmiset olemme vähän erillaiset kulttuurit. Voimia uhrin omaisille ja tunteville.. :/ R.I.P

    • en tuu toisten

      Taattua "suoli24 keskustelu" -laatua tääkin keskustelu. Pari asiallista viestiä itse tapauksesta, puolet rasismia ja loput toisten keskustelioiden haukkumista..... kannatti tulla

    • Suomi-neito

      Ryssä on ryssä aina,se nähtiin taas!!! Ja varoituksena suomalaisille tytöille sanoisin, että miettikääpä tarkasti, kun alatte hengailemaan noiden itänaapureiden tai ex-jugoslaavien,yms. kanssa... Ne ei ymmärrä, että tyttö voi lopettaa suhteen. Jäävät roikkumaan ja vainoamaan!!! Lopulta tilanne on se, että tytön on mahdotonta aloittaa uusi suhde, kun nämä exät kyttäävät ja tarvittaessa tavalla tai toisella eliminoivat uuden poikaystäväkanditaatin! Tottakai suomalaisissakin on samanlaisia sairaalloisen omistushaluisia tyyppejä, mutta tämä sairas piirre on paljon yleisempää noissa maahanmuuttajissa, ikävä kyllä!!! En itse halunnut tätä uskoa aikanaan, mutta oma ja monen muun kokema "helvetti" avasi silmät... Joten olkaa varovaisia! Villen tapaus on todella surullinen ja toivon omaisille jaksamista kamalan tragedian keskellä!

      • Asdf

        Rasisti on aina rasisti. Taitaa olla uus suomen kansantauti ja aika vaarallinen sellainen kun kerta periytyy yli sadan vuoden takaa...


    • 9+123

      miksi kenenkään pitäisi moisia suvaita oli sitten minkämaalaisia tahansa.... katsopa vaan sinäkin miten venäjällä suhtaudutaan ihan mihin tahansa vähänkään valtasuunnasta poikkeavaan.... jo pelkästään politiikan arvostelu vie kymmeniksi vuosiksi 'siperiaan'... siellä jos missä se rasismi jyllää omiakin vastaan... eikä tarvi olla sen kummosempi kuin poikkeava mielipide.

    • surusilmä

      viha on valtava. Voimia omaisille, kavereille ja kaikille

    • ikävä

      ville ei seurustellu ja epäilty ei oo venäläinen.. huudelkaa sit ku tiiätte jotain asioista. nuku rauhassa ystävä

      • IHR

        Venäläinen se D aina on, vaikka ois Suomessa kauan asunutkin! Kamala tapaus tämä on ja Villen omaisille toivon jaksamista!!!


      • luettua

        Paikallisessa lehdessä luki että vangittu ulkomaalaisysntyinen eli veli venäläinen oli seurustellu vielä muutama viikko sitte, mut eronnu tyttöytävästään ja tämä sama tyttöystävä oli alkanut seurustelemaan uhrin kanssa ihan vähän aikaa sitten.
        Autossa tämä venäläinen oli käskenyt tätä uhria lopettamaan seurustelu, mut uhri ei siihen suostunut joten tämä venäläinen tappoi sen väkivaltaisesti.

        Ja tämä uhri ja vangittu oli ystäviä keskenään, mut vangittu oi sairaaloisen mustasukkainen ja oli vissii kyttäilly uhria jopa sen kotona.
        Miltä mahtaa tästä tyttöystävästä nyt tuntua.


      • Suomi-neito
        luettua kirjoitti:

        Paikallisessa lehdessä luki että vangittu ulkomaalaisysntyinen eli veli venäläinen oli seurustellu vielä muutama viikko sitte, mut eronnu tyttöytävästään ja tämä sama tyttöystävä oli alkanut seurustelemaan uhrin kanssa ihan vähän aikaa sitten.
        Autossa tämä venäläinen oli käskenyt tätä uhria lopettamaan seurustelu, mut uhri ei siihen suostunut joten tämä venäläinen tappoi sen väkivaltaisesti.

        Ja tämä uhri ja vangittu oli ystäviä keskenään, mut vangittu oi sairaaloisen mustasukkainen ja oli vissii kyttäilly uhria jopa sen kotona.
        Miltä mahtaa tästä tyttöystävästä nyt tuntua.

        Samansuuntaista olen kuullut! Luuliko venäläinen, että ex-tyttöystävä ei voi hänen jälkeensä olla muiden kanssa? Oliko itsetunnolle liian iso kolaus, että oma kaveri alkoi olemaan exän kanssa? Järjetön teko venäläiseltä ja niin turha tämä Villen kuolema on! Ei ole varmasti tyttöystävällä helppoa, huh huh! Koettakaa jaksaa kaikki Villen läheiset!


      • Huhuhuhuhuhuhuhu
        luettua kirjoitti:

        Paikallisessa lehdessä luki että vangittu ulkomaalaisysntyinen eli veli venäläinen oli seurustellu vielä muutama viikko sitte, mut eronnu tyttöytävästään ja tämä sama tyttöystävä oli alkanut seurustelemaan uhrin kanssa ihan vähän aikaa sitten.
        Autossa tämä venäläinen oli käskenyt tätä uhria lopettamaan seurustelu, mut uhri ei siihen suostunut joten tämä venäläinen tappoi sen väkivaltaisesti.

        Ja tämä uhri ja vangittu oli ystäviä keskenään, mut vangittu oi sairaaloisen mustasukkainen ja oli vissii kyttäilly uhria jopa sen kotona.
        Miltä mahtaa tästä tyttöystävästä nyt tuntua.

        Niin kaikki huhupuheita toisessa keskustelussa taas kerrotaan että J oli edelleen D:n tyttöystävä ja petti häntä V:n kanssa.


      • horohoro
        Huhuhuhuhuhuhuhu kirjoitti:

        Niin kaikki huhupuheita toisessa keskustelussa taas kerrotaan että J oli edelleen D:n tyttöystävä ja petti häntä V:n kanssa.

        Naiset haluaa pitää monta yhtäaika ja nauttii vaan kun toiset ovat mustasukkaisia.


      • KaikkeaNähnyt42
        Huhuhuhuhuhuhuhu kirjoitti:

        Niin kaikki huhupuheita toisessa keskustelussa taas kerrotaan että J oli edelleen D:n tyttöystävä ja petti häntä V:n kanssa.

        Jos asia noin on, että "nainen" petti tätä D:tä V:n kanssa, niin on varmaan nyt mukavaa elää asian kanssa, jossa on saanut ensin V:n nauttimaan ja D:n sekoamisen partaalle, sitten loppuu yhtäkkiä kaikki, yksi kuolee,yksi lähtee vangituksi,nainen jää yksinään, hetkeksi kunnes taas on joku jota pettää?Tämän naisen vika ja syyhän ei tuo teko ole, syyhän on selkee mustasukkaisuus.Tämä nainen voi vaan tulevaisuudessa miettiä, mitä seurauksia pettämisellä voi olla, vaikka sille ei itse voi mitään, paitsi jättää ensin ja tehdä sen hetken tilit selväksi, kunnes alkaa jakamaan tavaraansa.No,sitten tulevaisuudessa voi mennä linnaan tapaamaan tätä teon tehnyttä ja pyydellä anteeksi ja kertoa kuinka haluaa jatkaa seurustelua ja pettämisestäkään ei taida päästä eroon...hyvä tuleva dooris jollekkin,on mukava ja ei petä..koko kansan tiedossa, että pettää,niin pettää ja kun kerran pettää, niin aina pienempi kynnys on pettää uudestaan...ei tytölläkään varmaan helppoa ole, mutta kantapään kautta tuli varmaan opittua mitä seurauksia voi olla kun jalkojaan levittelee jos kerran seurusteli ja D oli erittäin mustasukkainen...voimia nyt kuitenkin kaikille tulevaisuuteen...


    • Rita2

      Kotkaan muualta muuttaneena voin sanoa, että täällä oleva venäläisten määrä on jo häiritsevä! Tuntuu, että venäjän molotusta kuulee enemmän kuin suomea. Nämä tänne pesiytyneet " idän ihmeet" ovat usein erittäin omahyväisiä ja ylimielisiä tyyppejä. Kuvittelevat kai voivansa mellastaa täällä miten haluavat! Todistin vierestä tapausta, jossa " veli venäläinen" oli parkkeerannut autonsa siten, etteivät muut autoilijat päässeet ohi. Eräs suomalaisnainen sitten pyysi ystävällisesti tätä venäläistä siirtämään hieman autoaan. Ja mikäs olikaan reaktio... Halveksiva katse, ja mies sanoi, että tämän kerran hän väistää, mutta muutaman vuoden päästä te suomalaiset väistätte meitä!!! Kyllä nousi karvat pystyyn!!! Omalla käytöksellään nämä venäläiset tekevät meistä rasisteja! Kuulemani mukaan myös tämä Villen surmasta pidätetty venäläistyyppi on ylimielinen ja ison egon omaava tapaus. Myönnän, että kirjoitukseni sivuaa nyt itse aihetta, mutta halusin purkaa tuntojani näin . Villeä emme valitettavasti saa takaisin! Voimia kaikille omaisille ja ystäville!

    • ikävä

      suosittelen lukemaan paikallislehden tarkemmin, mainittu että tieto tarkastamatonta. ihmiset jotka huhupuheiden mukaan tilanteen kartoittaa voisi pitää ajatukset ominaan ja uskoa vasta kun poliisi asiasta tiedottaa. ja vaikka nimi venäläinen onkin, syytetty ei itänaapurista kotoisin ole.

      • ei voi käsittää

        Taas niin turha kuolema. Ja tekijä aikamoinen mul*ero jos ensin laittaa oman kaverinsa kylmäksi ja sitten coolisti ohjaa etsinnät väärään paikkaan.


      • Hugo0

        Novotolotsk, Valko-Venäjä!!! Eli kyllä se vaan ihan sieltä itänaapurista on kotoisin, vaikka kuinka yrität asiaa kaunistella. Ryssä mikä ryssä, vaikka Suomessa on kauan asunutkin!


    • Hugo0

      Novopolotsk siis!

    • Uusavuttomat

      Katsopa karttaa ja kerro milloin viimeksi Valko-Venäjän tasavalta l. Belarus on ollut Suomen itänaapuri...

      • Eikös se

        itäpuolella ole ja valkovenäjällä asuu paljon ryssia kuten kaikissa alistamissaan maissa ja nyt jo länsimaissakin, valitettavasti.


    • enkeli

      Puhukaa sitten kun asioista tiedätte.
      D on kyllä puoliksi valko-venäläinen mutta kauheeta syrjintää.
      D on mahtava ihminen aina ollut, eikä ikinä olisi ketään satuttanut.. joten miksi näin?
      ikävä villeä ikuisesti.

      • Harmittaa

        Oli mahtava ihminen.. Pysyköhän D:n kaverit hänen tukena..


      • Sulo22

        Miten voit puolustella murhaajaa ja kehua ihanaksi ihmiseksi ja samalla ikävöidä Villeä? Ethän oo vaan se heidän riitansa syy...???


      • Kaalisoppaa!!!

        Mahtava ihminenkö tappaa ystävänsä mitättömyyden takia???Hanki höyry elämä!!!!


    • ootko marina

      älä yhtään puolustele murhaaja..itseään täynnä oleva ja muita parempi omasta mielestään sekä räjähdysherkkä liioitellun mustasukkainen.... vai ei tälläinen pahaa tekisi, eihän se ollut kuin ajan kysymys koska ja mitä tapahtuu tuolla luonteella.

    • lehdestä

      Onko totta että uhri on löytynyt peitettynä/haudattuna?

    • 16+20

      kai hänet oli jotenkin peitelty , ehkä vähän risuilla. En tiedä kun en ollut paikalla mutta huhuja on.

      • Kotkan neitokainen

        Kuulemani mukaan Villen löytäjä olisi kertonut ruumiin ollen peitettynä. Tämän asian puolesta puhuu myös se, ettei Villeä löydetty aiemmin, vaikka löytöpaikka oli loppujen lopuksi aika lähellä tietä ja asutusta. D:n puolustajat eivät nyt saa sympatiaa jostain kumman syystä!!! On voinut olla jonkun mielestä ihan hyvä tyyppi, mutta paljon toisenlaistakin olen kuullut. Ihminen, joka haluaa olla aina kaiken keskipiste, eikä kestä tappiota. Materialisti ja koreilija, pikkuisen epäkypsä persoona, jolla pinna palaa hetkessä! Sairaalloisen mustasukkainen ja omistushaluinen! Tosiaankin ihme, ettei jo aiemmin jotain tapahtunut tällä luonteella...


    • suruisa

      Luonteesta kertoo tarvittavan jos nämä tiedot peittelystä etc. pitää paikkansa. Viikko etsittiin turhaan. Omaa nahkaa koitti pelastaa?

    • Kymi90

      Niinpä... Oman kaverin tappoi kylmästi ja sen jälkeen ajeli kylillä bemarilla kuin mitään ei olisi tapahtunut ,kunnes poliisi pidätti. Luuliko mulkvisti tosiaan, että hänen kaltaista limanuljaskaa poliisi uskoisi? Hah! Kaikkien muiden negatiivisten luonteenominaisuuksiensa lisäksi D.T. on vielä tyhmä kuin saapas! Linnaan vaan koko retku ja mieluiten loppuelämäkseen! Ei ikävä tule! Villen läheisille voimia!

    • surullinen

      D on niin kylmä ja tunnevammainen kaveri, hän oli jopa etsimässä Villeä Villen äidin kanssa!!!! Kyllä on todella sairas kaveri..

      Saunan takana on kyllä tilaa!!

    • muinamiehinä

      Ei sit varmaan ollut aikeita jäädä kiinni..

    • 15+5

      voi miten ihminen paha olla saattaa.

    • sytytän kynttilän

      Elämän epäoikeudenmukaisuus on juuri tätä. Mielessä vaan kysymys









      Elämän epäoikeudenmukaisuus on juuri tätä. Mielessä kysymys MIKSI?
      .
      Miksi tässä piti käydä näin? .....Vastausta ei ole.





      ,

    • jaa

      ei oo kyllä mitään tietoa tollasesta huhusta..

    • Kalle90

      Ihmetyttää vaan, mikä siinä JJ:ssa oli niin ihmeellistä, että sen takia piti kahden nuoren miehen elämä mennä pilalle! Ei minkään näköinen eukko; luuviulu ja iso nenä! Itse asiassa D:lle sopiva...Saman näköisiä ja turhamaisen oloisia tyyppejä. Ville sen sijaan symppiksen oloinen poika! Maailmassa olisi varmasti ollut hänelle monia paljon JJ:ta parempia ja kauniimpia tyttöjä. JJ taisi nauttia, kun kaveruksia pyöritti ja vaihtoi bemarin etupenkiltä toiselle. Lapsellinen ja pinnallinen tyttö, joka toivottavasti jatkossa miettii tekemisiään hieman tarkemmin. D: n teko oli todella kamala ja raukkamainen. Ei tässä sympatioita heru kuin Villelle ja hänen läheisilleen! Tosi, tosi ikävä juttu!

      • kiehumispiste

        Ja mihinköhän perustat kuvauksesi tytöstä, omaan mielikuvitukseesi? Etpä taida häntä tuntea... Mikään keksimistäsi luonteenpiirteistä ei pidä paikkaansa, ei mikään. Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa, eikä se kerro ihmisestä paljoakaan (ja jos toi nenä on sun mielestä iso niin etpä paljoa ole maailmaa nähnyt).

        Lopeta paskan keksiminen ja keskity todellisuuteen.


    • just saying

      suosittelen jokaista lukemaan tämän päivän ilta-sanomien lehtiversion ennen kuin jatkaa taas kommentoimista asioista joista ei oikeasti tiedä muuta kun huhuja. Tietoa mm. poliisilta ja henkilöiltä jotka oikeasti ovat edes tunteneet Villen.

    • RipaN

      Kuka tuo D. T. on?
      Entä JJ ?

      • RipaN

        Niin, justiinsa juu...


    • 13+3

      joku voisi laittaa linkin siihen paperiversioon kun ei oo nyt täällä saatavilla... ei oo tullu kumpikaan lehti.. oisko auto rikki tms jakeluhyöriö...

    • oppia ikä kaikki

      Kyllä nyt meni luotto ihmisyyteen taas kerran.

    • kuhaautsin

      Haloo.. mitä siellä lehdessä onkaan.

    • voipyhäsylvisentään

      No mitähän mullistavaa siellä IS:ssä on ollut...?
      Lukeeko siellä miten/miksi tunnustus on tullut? Ollut näyttöä mistä ei ole enää voinut luikerrella? Kerrottinko myös miksi uhria ei löytynyt vaikka tekijä mukana "auttamassa"?

    • 1+1

      silloin kun tekijä on ollut mukana etsimässä Villeä, se ei ollut vielä kiinniotettuna... Ja eihän tollanen tunnevammanen psykopaatti ihminen tietenkään sano missä on ruumis jonka hän on itse tappanut!!

      • Äly hoi?!

        Sanon vaan, että Mikään pillu. Eikä muna ole sen arvonen, että tappaa kaveri. Saati ystävä sen takia. Vaikka kuinka blondattu olisikin.


      • Marraskuun tyttö
        Äly hoi?! kirjoitti:

        Sanon vaan, että Mikään pillu. Eikä muna ole sen arvonen, että tappaa kaveri. Saati ystävä sen takia. Vaikka kuinka blondattu olisikin.

        Niinpä! Sitä nuorena luulee, että sen hetkinen ihastus on ainutlaatuinen ja ettei ole enää elämää eron jälkeen. Kun tässäkin tapauksessa kaikki osapuolet olisivat antaneet vähän ajan kulua, niin ehkä kaikki olisi mennyt hyvin. Tietysti jos D on sairaalloisen mustasukkainen roikkuja, niin ehkä hän olisi vainonnut JJ:n tulevia poikaystäviä vielä vuosien päästäkin. En kyllä hirveästi arvosta tätä tyttöä, kun vaihtoi poikakaverin lennossa... Ja vielä tämän kaveriin! Onkohan tällä JJ:llä ollut joku pakonomainen tarve seurustella koko ajan? Jotain muille näyttämistä tai yksinäisyyden pelkoa? Normaalisti eron jälkeen fiksu ihminen käy edellisen suhteen mielessään läpi ja sitten kun se on käsitelty, on vasta valmis uuteen suhteeseen. No,valitettavasti ihmiset eivät useinkaan käyttäydy ns.järkevästi. Tässä tapauksessa kaikki sitten meni sen pahimman mahdollisen kaavan mukaan,valitettavasti! Villen omaisillehan tämä on kaikkein kamalinta! Poika parhaassa iässä, elämä edessä ja yht`äkkiä tämä kaikki on riistetty pois järkyttävällä tavalla. Tyttö selviää ja jatkaa elämäänsä surutyön tehtyään. Myös surmaaja vankilatuomionsa jälkeen pystyy jatkamaan elämäänsä melko normaalisti. Ehkä paikkakuntaa vaihtaen ja entisen elämän taakse jättäen! Villeä emme takaisin saa ja toivonkin sydämestäni omaisille jaksamista ja uskoa elämään kaikesta huolimatta! Muistelkaa kaikkia hyviä hetkiä, joita teillä Villen kanssa oli! Aika tekee tehtävänsä ja jonain päivänä taas jaksatte hymyilläkin! Olkaa ylpeitä, että teillä oli niin hieno poika!


    • behind bars

      Tutkintavankeudessa ei päivitellä profiileja :)

    • jep

      Villen kavereilta ja tytöltä suoraan kuulleena voin sanoa, että Ville oli tämän tytön parhaita ystäviä, ei heidän välillään mitään muuta ollut. D ilmeisesti vain kuvitellut, että tilanne on ollut toinen. Toki kaikki voi uskoa mitä haluaa ja luoda huhujen pohjalta kuvaa tilanteesta, jos kokee sen oikeammaksi.

      • minfosta

        sekopääsirpa kopioinut facebookista keskustelua. Murhaaja olisi voinut hyvinkin olla ollut mustasukkainen Villestä(kin). Tuon lesbofemakko sirpan tyyli syytellä aina miehiä tai puolustella murhaajaa on kyllä vastenmielinen.

        "Tekijän blondi poju kaveri tekijälle: "Mahtava kuva dims"

        Blondi pojun kaveri toisaalla: "Komee poika."

        Blondi poju: "Noh samat sanat".

        Toinen blondi pojun kaveri: "Hint...."

        Blondi poju: "Sinä myös *sydän*."

        Onko yksikään noista oikea hetero? Näyttää tytöt olleen sivuroolissa tuolla poikaporukalla."


    • no huh huh

      Et sellanen "kaveri".

    • 675

      Eli suunnitelmallinen teko tai erityisen julma vai miten nimike päätyy murhaksi? No tulisihan sen myötä edes järjellinen tuomio jos se tässä nyt mitään lohduttaa..

    • kauhulla odot

      Asian vierestä täysin mutta mietipä sitä kun viisumivapaus koittaa, itä-suomi hukkuu niihin ry**iin!.

      • Kotkansaari

        Niin, ja rikostilastoissa se tulee näkymään!!! Ei todellakaan hyvältä näytä Suomen tulevaisuus, kun Idän ihmeitä tänne oikein haalitaan! P...kele!!!


    • 5+5

      kaahausta motarilla ja siellä mäntykankaan asuntokaduillakin kun Villellä kävi.

    • julia sirnek..

      taas sai oikea "mies" kansalaisuuden.

      • kalliiksi tuli

        Pitäisi ainakin palauttaa kotimaahansa ja ikuinen porttikielto.


      • Aaro
        kalliiksi tuli kirjoitti:

        Pitäisi ainakin palauttaa kotimaahansa ja ikuinen porttikielto.

        Siperiaan lopun elämäksi. Pilasi todella monen elämän iäksi :'(


    • hgf ert

      Milloin menossa oikeuteen?

    • Aaro
    • eijummarra

      Härski tekijä mutta eiköhän tääkin saada tapoksi muljautettua ja surmaaja parin vuoden päästä dallaa katuja. Uhrin omaiset saa "elinkautisen" pyytämättä.

      • xxd

        tallatkoo katuja miten haluaa. Tuskin on elämä tällä jätkällä kummoinen. Pilasi niiiin monen elämän, ettei sitä moni voi käsittääkkään.. :'(


    • karkoitus

      Maastakarkoitus viimeistään tuomion kärsittyään tai mieluiten heti, Suomen vankiloissa aivan liian hyvät oltavat.

    • vahingossa joo

      Kulkiko tää yleensäkin veitsen kanssa vai miten voi väittää ettei ollut mitään surmaamistarkoitusta?

    • xxd

      Oli murha, mutta tuomitaan tappona. Selvästi suunniteltu ja vielä raa'asti toteutettu. Pikaistuksissa ei isketä noin monta kertaa, raivokkaan vihan vallassa tekijä on ollut. Ja selittelee kaiken paniikilla. Saatanan valehtelija, kusipää.. =(

    • Ei ymmärrystä

      Milloin tuo saasta Dima Tekuchev vaihtui Dzmitry Tsiakuchau-nimiseksi??? Sen nimiselle 10 vuoden tuomio tuli, ei elinkautista, vaikka oli aivan selvä tapaus... Voimia Villen läheisille!!!

    • oikeutta?

      Halpa on ihmishenki tässä maassa, jälleen kerran. 10 vuodesta ei nuori sälli istu kuin muutaman vuoden jos on ensikertalainen.

      • kohta vapaa

        "Kun Tsiakuchaun saamasta kymmenen vuoden vankeusrangaistuksesta vähennetään vapaudenmenetysaika (9 kuukautta 23 päivää), niin rikoslaissa säädetty yksi kolmasosa tulee täyteen maaliskuussa 2017. Valvottuun koevapauteen Tsiakuchaulla on mahdollisuus päästä jo puoli vuotta tätä aikaisemmin, syyskuussa 2016."
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091118652537_uu.shtml

        Aivan käsittämätöntä, ei tuollaiset tuomiot mikään peloite enää ole, varsinkin kun vankilatkin ovat kuin lepokoteja täysihoidolla. Maastakarkoitus pitäisi vähintäänkin tulla jos ei edes pitempää vankeutta saa. Murhahan tuo oli aivan selvästi, pitäisi valittaa tuomiosta.


      • xxd
        kohta vapaa kirjoitti:

        "Kun Tsiakuchaun saamasta kymmenen vuoden vankeusrangaistuksesta vähennetään vapaudenmenetysaika (9 kuukautta 23 päivää), niin rikoslaissa säädetty yksi kolmasosa tulee täyteen maaliskuussa 2017. Valvottuun koevapauteen Tsiakuchaulla on mahdollisuus päästä jo puoli vuotta tätä aikaisemmin, syyskuussa 2016."
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091118652537_uu.shtml

        Aivan käsittämätöntä, ei tuollaiset tuomiot mikään peloite enää ole, varsinkin kun vankilatkin ovat kuin lepokoteja täysihoidolla. Maastakarkoitus pitäisi vähintäänkin tulla jos ei edes pitempää vankeutta saa. Murhahan tuo oli aivan selvästi, pitäisi valittaa tuomiosta.

        Tietenkin valitetaan


    • Yäk

      Dima Tekuchev-nimi kai kuulosti jotenkin vetävämmältä ja modernimmalta! Täysi pellehän tuo koko jätkän räkä on! Oksettaa!!! Tajuais ees vetää ittensä kiikkuun...

      • FcK!

        Liekö jo ongelman ydin, J.J. löytänyt uuden uhrin?


      • voiksu
        FcK! kirjoitti:

        Liekö jo ongelman ydin, J.J. löytänyt uuden uhrin?

        Eiköhän Neiti Isonenä ole jo unohtanut menneet ja biletä täysillä Kotkan yössä...Uusi uhri kiikarissa...


      • xxd
        voiksu kirjoitti:

        Eiköhän Neiti Isonenä ole jo unohtanut menneet ja biletä täysillä Kotkan yössä...Uusi uhri kiikarissa...

        Huomenna on vuosipäivä :'(


    • Anonyymi

      V. 2023
      Mitäköhän murhaaja nykyään tekee?

    • Anonyymi

      Muthaaja vapautui . dimitry pääse biletään ja Villen rangaistus jatkuu.
      dimtryn karkoitus Suomesta . Kansalaisaloite asiasta on aiheelinen

      • Anonyymi

        Olisi oikein kun saisi Ukrainassa luodin päähänsä tai miina räjäyttäisi lannoitteeksi auringonkukille.


    • Anonyymi

      Dima pääsi vapaaksi. Kai on Kotkassa jo leveilly .
      Ville kärsii ikuista tuomiota .

    • Anonyymi

      Ikävä tapaus ja lyhyt oli tuomio tekijällä.

      Liekö käynyt samansuuntainen Antti Hanhivaaran tapauksessa? Kaveri kertoi että riitaa ollut ja Antti taisi jäädä metsään. Liittyi myös autolla ajelua. Tältä osin paljon samaa siis.

      • Anonyymi

        Monessa muussakin, tekijät usein juoppoja ja huumetyyppejä.


    Ketjusta on poistettu 118 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe