Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Valehteleeko Ilpo Kokkila, Saulin hyvä kaveri?

voi Suomi parkaa

SRV on ollut mukana myös muissa Bizkonin hankkeissa. Turun seudulle on kaavailtu massiivista rahtiliikennekenttää itäliikenteen tarpeisiin.

Pyydämme haastattelua vuorineuvos Ilpo Kokkilalta. Soittopyyntöihin ei vastata, saamme vain sihteerin välittämän tekstiviestin.

Sihteeri:
”Kokkilalla ei ole mitään tekemistä venäläisten kanssa eikä myöskään mainitsemasi verkoston.”

Esitämme tv-haastattelua. Kysymykset pyydetään kirjallisina. Kamerahaastattelun sijaan saamme vastaukset sähköpostilla.

Ilpo Kokkilan sähköpostivastaus:
“Bizkonista en ole koskaan kuullut, en tiedä mikä se on. Mainituista rakennushankkeista en tiedä mitään.”

SRV:n Bizkon -hankkeet eivät ole käynnistyneet Suomessa. Pietarissa liiketoimet sujuvat liukkaasti. SRV urakoi ostoskeskuksia. Yksi ostoskeskuksista on jo valmiina, toisen rakennusluvat on juuri leimattu.

Ilpo Kokkilan synnyinseudulla Keski-Suomen Saarijärvellä autioituu venäläisen liiketoimintayhteistyön surullinen maamerkki. Pietarilainen liikemies Denis Fokin osti hotelli Menninkäisen ja sitä ympäröivät maa-alueet yrityksensä nimiin vuonna 2008. Talousahdingossa kituvaan maaseutukaupunkiin hehkutettiin sadan miljoonan euron investointeja. Luvattiin luksuslomakylä kylpylöineen, huviloineen ja golfkenttineen.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/11/25/bisnesunelmia-pietarista-kasikirjoitus

22

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • he-hee-ee-eeee

      YLE/Aamu-tv 19.1.2012 Ilpo Kokkila:
      ”Mehän eletään yhteiskunnassa, jossa korruptiota ei ole, eikä me osata korruptoida.”

      • vai ei?

        Jyväskylän ja SRV:n välillä syntyi esisopimus 2007, ja lopullinen kauppa kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta rakennuksesta tehtiin keväällä 2011.

        Korjaustöihin ei ole kuitenkaan päästy, koska kaupasta on valitettu. Valittajan mielestä SRV sai Valtiontalon ja viereisen kulmatontin liian halvalla. Kauppahinta oli 207 000 euroa. Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisua on odotettu vuosi.

        http://www.hs.fi/kulttuuri/Alvar Aallon arvotalo rapistui juoppoluolaksi seinissä hakaristejä/a1385363613787?ref=hs-art-new-1


      • Late Lapista.
        vai ei? kirjoitti:

        Jyväskylän ja SRV:n välillä syntyi esisopimus 2007, ja lopullinen kauppa kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta rakennuksesta tehtiin keväällä 2011.

        Korjaustöihin ei ole kuitenkaan päästy, koska kaupasta on valitettu. Valittajan mielestä SRV sai Valtiontalon ja viereisen kulmatontin liian halvalla. Kauppahinta oli 207 000 euroa. Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisua on odotettu vuosi.

        http://www.hs.fi/kulttuuri/Alvar Aallon arvotalo rapistui juoppoluolaksi seinissä hakaristejä/a1385363613787?ref=hs-art-new-1

        http://areena.yle.fi/tv/


        Kokkilan Ilpo on nyt lähtenyt sellaiseen kelkkaan jossa on pakkokin joskus valehdella !
        Suomessa meidän ei enään tarvitsekaan taivastella ja jeesustella korruption laajuutta, vaan lahjuslankkutapulien pienuutta !
        Kokkilankin näkee jo naamasta jotta ukko on läpeensä kiero! jota kokoomus suojelee Suomen hallituksessa ja eduskunnassa!

        Late Lapista. SSSS Ry!


      • Robert McKeancy

        Voin kertoa että eräs Ilpo Kokkilan tunnettu lausunto menee tähän tapaan

        "Me emme ole korruptoituneita, emmekä edes osaa korruptoida"


    • kokkipojan

      ponttöhattu on täynnä kuplavalheita ja sen todella näkee naamasta ja kuulee puheista.

      olipa taas kerran MOT tehnyt täydellisen ohjelman itäsuomalaisten todella voissa paistetuista yritys- ja maanostokuppauksista ja todellisesta rahanpesusta,jota suomen päättäjät ovat suosiollisesti avustaneet päästäessään itämafian suomea ostelemaan pesurahoillaan.
      tuo kaikki oli tiedossa,mutta nyt vasta heräillään,kun on pistoolit pöydällä neuvotteluissa.

      oli 100% väärin päästää läpeensä umpikieroja rys..siä maahan ja vielä heitä joku uskoo. maan virkakunta on läpeensä oksettavan tyhmää ja lyhytnäköistä,todella ymmärrystä vailla olevaa loisporukkaa.

    • Eläke Timpuri

      kokkipojan
      Et tainnu huomata millainen kusetus oli tai on meneillään . Kokkis yritti kusettaa Saarijärveltä isot maa-alueet pilkka-
      hinnalla.
      Muka hyväntekeväisyyttä entisenä asukkina Hoh.Hoh.Hoo. Milloin tollaset on hyväntekiäksi ruvennut. Jutussa on paljon muuta, ensin on kimpassa järkätty lafka tänne tietoisesti kunnanjohtoo hämäämällä, luvattu kuu taivaalta. Vastineeksi on SRV saannut isot urakat Venäjältä ,joka on ainoa hyväpuoli. Nää johtajat on itse messissä noissa kupruissa sanovat . Meillä tarvitsee olla isopalkka kun vastuu on niin suuri. Kun vastuun aika koittaa niin sanovat. Tässä kohdassa minut on vastuuvapautettu tai mä en tiedä mitään mä oon vaan täällä.

      • kyllä kokkipojan

        kusetukset huomattiin ja on tiedetty kauan. vain oma etu merkitsee ei mikään muu.
        saarijärven kunnan päättäjät ovat olleet ja vieläkin sokeita ja kuuroja tai muuten yläosat pahasti huurteessa.
        siellä on vain yksi järjissään,se lääkäri (tv:ssä aikanaan) on tolkun mies,oikein malli esimerkki,miten pitää toimia. hänelle suuret kiitokset olemassa olostaan.

        noita huurteisia on lisää ainakin 200 oikein kansan valitsemina loisia 100 000,jotka niitä sääntöjä suupielistään päästelee...korvien välit heillä on täysin ammollaan...läpi menee ja huilaa vaan.


    • Late Lapista.

      Pääseeköhän kokkilan ilpon SRV rakentelemaan noita horlowskien keksimiä LASISAARIA ?


      Late Lapista. SSSS Ry!

    • on salella

      "hyviä ja rehellisiä" kavereita. onko salekin jutussa mukana?

    • KOK-RKP musta raha

      Kokoomuspuolue saa joka tapauksessa omat "mafiansa", omat voiteluprosenttinsa välistä.

      Rahaa tulee kaikenlaisista rakennusbisneksistä jossa kaupungin tai Valtion tontteja tai rakennusoikeuksia luovutetaan rakennusliikkeille. Kokoomus ja RKP ovat säätiöineen ja peitejärjestöineen aina mukana rahastamassa.

      • Totuuskomissio!

        Näinhän se käytännössä on mennyt jo vuosikymmeniä, isot rakennusyhtiöt ovat olleet kokoomuslaisten hallussa ja voitelurahaa on valunut päättäjille, ketkä olleet valmiita tukemaan arvokkaiden rakennuskohteiden ja tonttien luisumista kyseisten "mafioiden" haltuun!

        Siinä sivussa on palanut lukuisia suojelluksi aiottuja historiallisia rakennuksia "merkillisen sopivasti",kuin tilauksesta.

        Nämä isänmaan tuholaiset ovat laajentaneet tunkkaiset toimensa nyt lyöttäytymällä itämafian kanssa yksiin, hyvästi Suomi, maa on täynnä kansainvälistymisen kiimassa hurraavia luopioita!!

        Mitä muuta oikeastaan voisikaan odottaa kokoomusvetoiselta, havaittavasti korruptoituneelta nyky Suomelta?

        Elostelu jatkuu, koska Suomen poliittinen järjestelmä on sisäsiittoinen ja erittäin tunkkainen, kun asiaa alkaa tutkia ajatuksen kanssa.


    • Täältä Turust

      Tuota, kannattaa varmaan kysyä Turun kaupungilta tuota SRV:n ja Turun kaupungin välistä sopimusta LOGICITYN kehittämisestä vuodelta 2011. Logicitystä käytiin neuvotteluja Pietarissa Bizkon organisaation kokouksissa.



      Lainaus

      "Ilpo Kokkilan sähköpostivastaus:
      “Bizkonista en ole koskaan kuullut, en tiedä mikä se on. Mainituista rakennushankkeista en tiedä mitään.”"

      Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
      Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 627 21.12.2011 3

      7422-2010 (011)

      Yhteistyösopimuksen allekirjoittaminen LogiCityn alueen kehittämisestä

      Tiivistelmä: -

      Kilajk § 627

      Kiinteistöliikelaitos, Pia Bergström 12.12.2011:

      Kaupunginhallituksen konsernijaosto antoi 16.2.2010 § 12 Kiinteistöliikelaitoksen tehtäväksi valmistella esityksen LogiCityn kiinteistökehityksestä yhteistyössä yksityisen sektorin kanssa.

      LogiCityn kiinteistökehitystä ei voida eikä sitä myöskään ole järkevä linjata erillisenä asiana vaan se on olennainen osa koko LogiCity - konseptia. LogiCity - konseptiin kuuluu aluekehityksen ja kiinteistökehityksen lisäksi uudenlaisen palvelukonseptin muodostaminen sekä sen tarjoaminen LogiCityn alueella oleville ja sinne sijoittuville yrityksille. Tähän uuteen palvelukonseptiin kuuluu muun muassa uudenlainen työvoimakonsepti, etätunnistukseen perustuva tiedonhallintapalvelukokonaisuus, multimodaalinen logistiikka sekä nopeakiertoisen kokoonpanoteollisuuden logistiikan prosessit.

      Yksityisen sektorin kumppanit on haettu seuraavanlaisella neuvottelumenettelyllä: ensi vaiheessa kaupunki lähetti kutsun LogiCityn informaatioseminaariin kahdelletoista potentiaaliselle yhteistyökumppanille. Seminaarissa kerrottiin Turun kaupungin tavoitteet ja kuvattiin hakuprosessi sekä yhteistyökumppaneilta vaadittava aineisto. Määräajan puitteissa jatkoneuvotteluihin ilmoittautui kuusi kandidaattia, joista kolme ilmoittivat edelleen halukkuutensa jatkoneuvottelujen jälkeen sekä toimittivat vaaditun kirjallisen aineiston. Toimitetun aineiston ja valintakriteerien perusteella Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta käsitteli asiaa 16.3.2011 § 123 kohdalla.

      Liitteenä olevan yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sopia Turun kaupungin, Lentoasemakiinteistöt Oyj:n, Hartela Oy:n sekä SRV Yhtiöt Oyj:n välisestä kehitys-, myynti- ja markkinointiyhteistyöstä LogiCityn alueen kehittämisessä vetovoimaiseksi logistiikkakeskukseksi ja houkuttelevaksi yritysten sijoittumispaikaksi.

      Yhteistyösopimuksen perusteella Hartela ja SRV saavat etuoikeuden liitteessä 3 kuvattuun alueeseen viideksi vuodeksi, jonka aikana muut tahot eivät ilman osapuolten suostumusta pääse rakentamaan ko. alueelle. Hartelan ja SRV:n panostukset koko LogiCity-alueen kehittämiseen, markkinointi- ym. kustannuksiin otetaan huomioon vuokranmaksuvelvollisuuden alkamisajankohdan siirtämisellä vuokrasopimusten allekirjoitushetkestä rakennusten käyttöönottoon. Lisäksi yhteistyösopimuksessa sovitaan LogiCityä koskevan johtoryhmän perustamisesta.

      Oheismateriaali 1Yhteistyösopimus LogiCityn alueen kehittämisestä

      Ehdotus Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että oheismateriaalina 1 oleva yhteistyösopimus LogiCity -alueen kehittämisestä hyväksytään.

      Päätös Ehdotus hyväksyttiin.

      Esittelijä muutti esittelytekstin ja päätösehdotuksen kokouksessa hyväksyttyyn muotoon.

      Jakelu
      esi
      Kaupunginhallitus

      http://www05.turku.fi/ah/kilajk/2011/1221033x/2649110.htm

    • ambutoitu valehtelij

      kokkipojan puurot ja vellit ovat niin sekaisin,ettei sattumia muille jää...vain itselle.

      varokaa aina ko. miestä,puheita ja tekoja. mihinkään ette saa luottaa,kaikki sisältää
      valheita ja huijauksia heti tai huomenna. lähes yhtä kiero,kuin venäläiset,niitten "opissa" ollutkin.

    • öslfjsf

      Ilpo Cockila , varsinainen m*lkku ilmeisesti kyseessä.

      Fokin & Cockila!!!

      • naamaviisaus

        Vanha kiinalainen viisaus kertoo, että ihmisen luonteen näkee kasvoista. Olen taipuvainen uskomaan vanhaan viisauteen, niin usein on pitänyt paikkansa.


    • "järki on tai ei"

      Huomioi vielä että yhdessä kuvassa keekoili Kanerva ja Lipponen. Korkealle mafiaKGP-kenraalit kurkottaa.
      Kunalisilta pölkkypäiltä on järki kadonnut aikaa sitten.

      • Totuuskomissio!

        Ja tämä kaikki on mahdollista Suomessa, mistä puuttuu "banaanivaltioiden" tapaan puolueista ja suuresta rahasta riippumaton oikeuslaitos ja tutkijat!

        Kun on seurannut asioita ja päätöksentekoa vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen, ei ole voinut päätyä muuhun näkemykseen.

        "Isot kalat" pääsee aina verkosta, tuomioita ei tule, ei rötöspoliitikoille, saati napamiehille!


      • kuvia netistä muista
        Totuuskomissio! kirjoitti:

        Ja tämä kaikki on mahdollista Suomessa, mistä puuttuu "banaanivaltioiden" tapaan puolueista ja suuresta rahasta riippumaton oikeuslaitos ja tutkijat!

        Kun on seurannut asioita ja päätöksentekoa vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen, ei ole voinut päätyä muuhun näkemykseen.

        "Isot kalat" pääsee aina verkosta, tuomioita ei tule, ei rötöspoliitikoille, saati napamiehille!

        Joo, Kuvassa keekoili Bizkonin kokouksessa ulkoministeri ja Varsinais-Suomen liiton puheenjohtaja Ilkka Kanerva. Ja kun katsoo tarkkaan toista kuvaa siinä keekoilee Pääministeri Paavo LIpponen ja yllätys yllätys, Jyri Häkämies. Kuva on otettu ilmeiseti Kotkassa Bizkonin "standillä" joillakin pävillä.


    • LogCity, Bizkon, SRV

      Niinkönän tuo on, että vuorineuvos Kokkila ei ole koskaan kuullutkaan Logi Citystä ja Bizkonista.

      SRV:llä on Turun kaupungin kanssa sopimus Logi Cityn kehittämisetä. Samoin SRV:llä on Turun kaupungin kanssa vuosikymmenien pituinen vuokasopimus 3,2 hehtaarin maa-alueesta Logi Cityn keskeisimmältä alueelta.

      Turun Logy City projektin aloitus Pietarissa 27.2.2008, Bizkon.



      Alla on käännös venäjän kielestä suomeksi Bizkonin lehdistötiedotteesta.

      Todella ihmeellistä täällä Turussa, että tällaiset Turun - Venäjän logistiikkaan liittyvät Turun super -hyper- hiper suunnitelmat keskustellaan Bizkon organisaation kanssa, josta päättäjät sanovat "etteivät ole koskaan kuulleetkaan" Ja lehdistötiedotte julkaistaan vain Pietarissa vain venäjän kielellä.

      Lentokentän kiitotien pituus 3,6 km, rakennus maa-alue 100 hehtaaria. rakennusala 400 000 m2 eli 40 hehtaaria



      February 27, 2008. At the Finnish consulate in St. Petersburg held a seminar presentation of the new project "Logy City" the city of Turku, Finland, and meetings of representatives of logistics companies in St. Petersburg and Finnish experts. Read more...

      http://www.bizkon.spb.ru/eng/news_2008.htm

      http://www.bizkon.spb.ru/eng/news_2007.htm

      www.logicity.fi

      äännös

      lehdistötiedote
      Logistiikka Cluster Suomessa vuonna toiminta

      "Tiedämme, että meidän suomalainen sisar Turun kaupungin, Suomen hallitus julisti kaksi keskeistä ryhmää :meriteollisuuden ja logistiikan .

      Meriteollisuus - ennen kaikkea Euroopan suurin telakka Aker Yards ja logistiikka - on käyttää erityistä maantieteellinen sijainti Turun täytäntöönpanoa varten liikenneyhteyksien idän ja lännen välillä . Juuri tämä piirreTurun alueella johti ainutlaatuiseen kuljetus-ja logistiikkakeskukseen « Logy Kaupunki » .

      Se on todella logistiikka kaupunginosassa 1.000.000 neliömetriä, sijaitsee 15-20 minuutin ajomatkan päässä Turun ja Naantalin satamista . Lentokenttä sijaitsee Logy kaupungissa ja rautatien ja valtatie E - 18 kulkee suoraan sen alueen kautta . Aloituksen ensimmäisen vaiheen ala on 400 neliömetriä.

      Vuonna 2008 perustettiin Logi Kaupungin kehitysyritys harjoittaaparantaminen logistiikan ja markkinoinnin alueella Turku -yhtiö " Pilot Turku Oy ", joka keskittyyseuraaviin ensisijaisiin tavoitteisiin :
      - Edistetään tehokkuutta intermodaaliliikenteen tavaroiden Kaakkois-Aasiasta ja Venäjältä Eurooppaan ;

      - Luodaan optimaalisen hyvinvoinnin laivaajat, varustamot ja vastaanottajat liittymällä keskellä kaikki liikennemuodot ;

      - Sijainti Logy kaupungin eri yritykset , jotka edistävät tehokasta toimintaa ( automatisoitu varastot , terminaalit , tehtaat , toimistot , kuljetusyrityksiä , pysäköinti autot , kaupat , jne. ) . Edellytystenluomiseen ja jakeluun järjestöjen Logy Kaupunki :

      -Turun kaupunki , luotarvittava infrastruktuuri ( tiet, sähkö , teknisiin jne.) ;
      - Organisaatio, joka vastaa rakentamisesta tai vuokraamisesta taajamissa ;
      - Pilot Turku auttaa paikallistamaan ja olevien organisatoristen asioiden .

      Logia City on kiinnostunut houkuttelemaan kumppaneita ja asiakkaita eri maista , mukaan lukien Pietarista . Pilot Yhtiö uskoo, että kumppanuuksien luomista Logy kaupungin tärkeimpien Pietarin liikenteen ja logistiikan keskus Transfer International , Eurosib , Siperian Crane , North Gate , Remis , Roscoe ym. auttaa ennen kaikkea nopea, luotettava toimitus tavarat Kiinasta , Kaakkois-Aasiassa ja Venäjältä Eurooppaan . ( Tehokkuus paranee , kun kyseessä on käänteinen tavaroiden ) .

      Seminaarin esitykset , jotka järjestetään Suomen konsulaatissa Pietarissa 27. helmikuuta Ari Niemelä Pilot Turku , Turku , apulaiskaupunginjohtaja ja asianajaja Hirvilammi Tero ja kansainvälisten asioiden Heidi Saari esittelee uuden projektin ja vastaamaan kysymyksiin .

      Pää edustaja Pietarin Center Business Yhteydet " BIZKON "
      A A Varshawsky
      puh / fax 274 66 73

    • Rysshamn

      No ei kyllä ole uskottavaa, että EK:n Ilpo Kokkila ei tiedä mistään mitään Turun Bizkon projektista "LogiCity" kun hänellä on useiden hehtaarien maanvuokra sopimusTurun kaupungin kanssa alueesta 50 vuodeksi.

      SRV kehittää sopimuksen mukaan projektia ja sen vuoksi hänen ei tarvitse maksaa maasta vuokraa toistaiseksi suunnitelmien vuoksi.

    • ONGELMA-

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe