Kun Herra tulee

on sydänyö

On monia, joiden silmissä väikkyy toisenlainen tulevaisuudenkuva. Maailmassa yhä vain valkenee ja kirkastuu: yhä ollaan menossa päivää päin. On puoskareita, joiden ainoa lääke on uskottelu: "Voitte päivä päivältä yhä paremmin ja paremmin." Näin käy maailmassakin, ajatellaan. Ihmiset tulevat yhä paremmiksi ja paremmiksi. Olosuhteet yhä paremmiksi. Uneksitaan ajasta, jolloin kansat ovat veljiä keskenään. Kirjoitetaan rauhansopimuksia, joiden tarkoitus on sotien ainainen poistaminen maan päältä. Ajatellaan, että nykyisessä maailmanajassa toteutuu Raamatun sana siitä, että miekat taotaan viikatteiksi. Uskotaan ihmisten hyvyyteen.

Mutta kun Jeesus kohottaa tulevaisuuden verhoa, näemme että tämä kaikki on vain haavekuva. Ei ole maailmassa kirkasta sen lopun lähestyessä. Silloin on yö, toinen tai kolmas yövartio, sydänyö.

Rauhan aikaa odottavat pettyvät. Jeesus sanoo Matt. 24:7: "Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan."

Odotetaan ihmisten siveellisesti tulevan yhä paremmiksi. Mutta Jeesus torjuu ne luulot: "Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. Sillä niin kuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta, söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennen kuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki, niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva."
Paavali sanoo kaukonäkijän tavoin: "Viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Ihmiset ovat silloin itserakkaita rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja. hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman." (2.Tim.3:1-5).
Ote: Tamminen.

12

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Missä mennään?

      Jeesus ja Paavali eivät lupaa mitään hyvää lopunaikoihin.

    • Herran päivä on

      uskoville ilon ja lupauksen täyttymisen päivä, mutta ennen Herran päivää kohtaa maata ja ihmisiä sen vaikein ajanjakso, sillä pahuuden henkivallat saavat vallan sotia pyhiä vastaan ja hallita ihmisiä pelolla. Natsiaika kuvaa tällaista totalitääristä ajanjaksoa, mutta pedon merkin tullessa sen vaikutuksessa on kaikki maan kansakunnat.

      Tietysti ei tule murehtia ahdistuksen aikoja edeltä vaan anoa öljy astioihin ja viisautta ja ymmärrystä tuntea Raamatun profetiat. Juuri sen tähden Ilmestyskirja ja muut profetiat ovat annetut ettemme eksyisi valhenäkemyksiin tulevasta ajasta.

      Saamme iloita Herrassa Jeesuksessa ja muistuttaa tästä yhä uudelleen ja uudelleen, kun Herra Jeesus tulee. Saamme myös iloita jos meitä vainotaan Jumalan valtakunnan lapseuden tähden ja tietysti valheen isä pyrkii syyttämään aivan eri syillä Jeesukselle uskollisia lupauksen lapsia.

    • Jeesus on Herra

      Amen. Niinpä menee ja merkkien mukaan se sydänyö ei ole kaukana. Riippuen tietysti siitä, että mitä Herran tulemisella kulloinkin tarkoitetaan.

    • Valona

      Mutta silti uskovan osa on olla evankeliumin ja vanhurskauden asialla, eikä hellittää hyvän tekemistä vaikka maailmassa kuinka pimenisi.. Siellä missä maailma kohtaa uskovan, siellä tulisi kohdata pala taivasta.

    • Tammiselta

      Jatkoa aloitukseen.
      Miten sitten on uskon laita? "Kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä."

      Jos mahdollista, valitutkin eksyvät. Jeesus sanoo siitä: "Rakkaus monissa kylmenee, veli antaa veljen kuolemaan." Eivätkö nämä ole sydänyön värejä? Mutta eivätkö ne myös ole tämän ajan värejä?

      Eikö tämä pimeys pelota? Jeesus sanoo: "Älkää peljätkö." Syynä pelkoon on myös uskovien vähyys. Uskovien joukko on niin pieni. Maailman joukko on suuri. Ahtaan portin kautta ja kaitaa tietä pitkin kulkevat harvat. Avara portti ja lavea tie houkuttelevat useimmat. Aina on ollut niin. Nooan aikana vain kahdeksan sielua uskoi ja pelastui. Pieni oli uskovien joukko Sodomassa ja Gomorassa, kun ei edes kymmentä vanhurskasta löytynyt. Mutta pieni se on erityisesti silloin, kun Kristus tulee. Löytäneekö hän uskoa maan päältä? Sydäntä ahdistaa uskovain joukon pienuus, kun muistaa lunastettujen luvun suuruuden. Noita kaikkia Jumala rakasti, maailmaa – maailman Jumala lunasti. Ei vain tätä pientä piiriä, joka on nyt kuin pisara meressä.

      Uskovien joukko tuntee olevansa kuin tuon suuren joukon armoilla. Varsinkin viimeisinä aikoina tämä suuri joukko herää vaivaamaan. Monia uskonvainoja on meidänkin päivinämme ollut. Niissä on esimerkki siitä, mikä meitäkin voi odottaa. Mutta Jeesus sanoo: "Älä pelkää."

      Miksi ei ole syytä pelätä. "Älä pelkää, piskuinen lauma, sillä teidän Isänne on nähnyt hyväksi antaa teille valtakunnan." Teidän Isänne. Jeesus ei sano: Isäni. Jumala ei ole vain hänen isänsä, vaan myös opetuslasten isä. Hän sanoo kuolleista noustuaan: "Minun Jumalani ja teidän Jumalanne, Isäni ja teidän Isänne." Jäähyväispuheessaan opetuslapsilleen: "Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa."

    • -jarmo-

      "on sydänyö"
      Huomasitko itsekin kun sanot, silloin on toinen- tai kolmas yövartio, sydänyö. Siellä on kaksi tempausta, morsian ja häävieraat.

      Ei pidä paikkansa että ahdistuksen ajat olisivat turhaa, saati kostoa tai rangaistus. Ei.

      Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.

      Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan; mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.

      ...mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!' Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.

      Sitten vielä kannattaa lukea Daniel 11 lopunaikaa koskeva viittaus jakeissa 31-35

      Hänen lähettämänsä sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen. Ja liitonrikkojat hän viettelee luopumukseen houkutuksillaan, mutta niitten joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä. Ja taidolliset kansan seassa opettavat monta, mutta heitä sorretaan miekalla, tulella, vankeudella ja ryöstöllä, jonkun aikaa. Ja keskellä sortoa heille suodaan pieni menestys, ja monet liittyvät heihin teeskennellen. Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on.

      Ilman menestystä, ei olisi herätystä!!! Se aika, ahdistuksen aika on tärkeä aika elonkorjuussa. Silloin moni kääntyy uskoon ja todellakin akanat siinä seulotaan ja jyvät viedään turvaan.

      • Missä mennään?

        Mikä aika yöstä mielestäsi on nyt?


      • ne kolme enkeliä

    • Pimeetä

      Oliskohan viittä vaille puoliyö?

    • näin on

      Muuten hyvä, mutta se Jeesuksen seurakunta riittää. Adventti sana liikaa linkissä.

    • Pekka7

      On evankeliumin aika, on työn aika, on aika julistaa sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta kaikille kansoille ja heimoille.

      Lopun ajat eivät ole vielä käsillä, vielä on paljon tapahtumatta. Luopio Israel karkoitetaan vielä kerran ja kuluu paljon aikaa, ennen kuin Jumala kokoaa kansastaan ne, joiden sydän on altis Jumalalle ja tuo heidät Israelin maahan, rauhassa silloin tulevat, ei sodan uhkaa ole, rakentavat tuota maata, rakentavat temppelin ja aloittavat uhritoimitukset ... voisin jatkaa ...

      Nyt elävät ihmiset, ei nuorinkaan tule näkemään lopun aikoja, vaikka eläisi satavuotiaaksi ..

    • Näin on

      'Eikö tämä pimeys pelota? Jeesus sanoo: "Älkää peljätkö." Syynä pelkoon on myös uskovien vähyys. Uskovien joukko on niin pieni. Maailman joukko on suuri. Ahtaan portin kautta ja kaitaa tietä pitkin kulkevat harvat. '

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe