AvoinKirje Erityisasuntosäätiölle

Kantaja, uhri

Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö (EAS)
c/o asianajaja Matti Kess, Butzow

PALSTAN AIHE: Keskustele oikeudenkäynneistä ja oikeuslaitoksesta...
ASIAT: jutut L12/13098 ja L12/13099 Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa

Arvoisat Erityisasuntosäätiön tahot!

OIKEUSPROSESSI?

Olette EAS:n taholta olleet haastettuna vastaajiksi mm. työsopimuslain rikkomuksista syksyllä 2009. Työntekijän loppupalkan laiton kuittaaminen, maksamatta jättäminen.
Työntekijän korvauskanne tuli vireille 18.9.2009. En nyt? Lähes 4, 5 vuotta on kulunut.

Tämän hetken tiedon mukaan ei EAS ole ilmoittanut tahtoaan kantajan kysymykseen:
- Onko EAS valmiudessa, että käräjäoikeudessa olevat jutut voitaisiin ratkaista neuvotteluteitse? Tarkoituksenne on siis jatkaa epätoivoista häviöottelua tuomioistuimessa?

* Eikö se riitä jo, että ”hävisitte” vaatimuksenne, kun Turun HO kumosi 31.12.2012 ne kansliatuomiot, jotka EAS:n vaatimuksesta tehtiin (laittomasti) 15.6.2012?
* Eikö se sano mitään, että vahinkoon sysäämänne työntekijä (= juttujen kantaja) voitti Vakuutusoikeudessa Kelan. Ratkaisu 28.11.2013.

Tämän Vakuutusoikeuden (lainvoimaisen) ratkaisun perusteella Kelassa on varma häviö edessä käräjäoikeuden korvausvaatimuksissa. Siellä on herätty.
Kelan lakimiehen Anitta Holapan allekirjoittamassa kirjeessä (20.1.2014) sanotaan:
”Ilmoitan, että Kansaneläkelaitos on valmis neuvottelemaan sovinnosta senjälkeen, kun Kela on tehnyt täytäntöönpanopäätöksen vakutuusoikeudesta saapuneen päätöksen johdosta.”

Kelassa on siis realistinen linja voittanut vuosikausia jatkuneen utopian siitä, että Kela jotenkin pääsisi käpälälaudasta v. 2009 näytettyjen virkavirheiden, jopa rikostason näytön menettelyistä. Kela panee täytäntöön Vakutuusoikeuden päätöksen; maksaa taannehtivasti sen, minkä laiminlöi v 2009-2010. Ja ilmoituksen mukaan on sen perästä valmis neuvottelemaan, mitä tulee korvauksiin, viivästyskorkoihin, jne, siis KäO:ssa oleviin vaatimuksiin.


Mutta EAS? Tahdotte siis jatkaa juttujen pitkittämistä? EAS tahtoo kasvattaa lisää oikeudenkäymiskuluja, itselleen? Vai tahtooko EAS:n asianajotaho kasvattaa saldoa, koska maksaja on varma?

EAS on (näytetysti) syyllistynyt juttujen pitkitykseen. Ja jos nyt juntturointi ja epärealistinen linja jatkuu, olkaa valmiit kaikkeen. Tämä julkinen kannanotto nousee siitä, että EAS:n rötöslista on ollut jo kovin pitkä, eikä virheiden ja laittomuuksien korjaukseen näytä olevan tahtoa?


(jatkuu, osa 2)

13

487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kantaja, uhri

      Osa 2

      PIENI KERTAUS casesta..

      Oli tammikuu 2009. Tapahtui paha moka, Erityisasuntosäätiön taholla.
      Nyt siis on kulunut siis viisi vuotta tuosta laittomasta, väärästä ja luvattomasta teosta, johon EAS / johtaja Tuula Westman oli ryhtynyt siihen, jonka jälkipyykki edelleen jatkuu...

      Mutta? EAS ei vieläkään ole valmis katsomaan peiliin, myöntämään niitä törkeyksiä, joita kohdisti työntekijäänsä ML H:een? Kirjallisesti dokumentoidut teot ovat kovin raskauttavaa kertomusta, jos MLH päättäisi sen kaiken julkistaa?
      Toivottvasti ei tarvitse kaikkia iljettävyyksiä kertoa??


      EAS:n / Tuula Westmanin menettelyssä tammikuussa 2009 nimittäin näkyy tahallisen ja tietoisen teon tunnusmerkit. Sellainen menettely kuuluu kriminaalisten tekojen kategoriaan.

      Westman lähetti Kelalle työntekijän nimissä ns. sairauspäivärahahakemuksen. Sellaisen, joka tarkoitettu henkilökohtaiseksi. W. Jätti täyttämättä monia kohtia, ilmoitti väärät vuosityötulot, salasi (tietoisesti) monia relevantteja seikkoja. Ilmoitti väärin työsuhteen luonteen. Työ oli 50 % vuorotyötä. W. Oli raapustanut ”osapäivätyö”... Ja kaikkein törkein teko?
      W. Oli toimittanut tämä väärennys-hakemuksen Kelalle, salassa – työntekijän tietämättä! Antamatta laillista oikeutta tarkistaa ja allekirjoittaa hakemus!

      Menettely ei vain vaarantanut työntekijän oikeusturvaa, vaan tammikuun 2009 Westmanin menettely käynnisti sen vahingon, haitan, sekasotkun ja ajoittaisen kaaoksenkin, joka ei lopullisesti ole vieläkään loppunut!

      Tuottamuksessa osallisena on myös KELA. Se ”hyväksyi” tammikuussa 2009 em:n laittoman hakemuslomakkeen, ja - alkoi tehtailla päätöksiä, joilla Erityisasuntosäätiölle Kela maksoi kelakorvausta. Korvaukset maksettiin EAS:lle siis laittoman, väärennetyn hakemuksen perästä.
      Törkeäksi on nähtävä se tuottamus, ettei KELA toimittanut puutteellista hakemusta työntekijän itsensä tarkistettavaksi ja allekirjoitettavaksi! ( Koomista onkin, kun Kelan kirjekuorenkin takalipassa lukee: ”Muistithan allekirjoittaa hakemuksen.”)

      Tuosta tammikuun tuottamuspaketista alkoi siis (nyt jo viisi vuotta) kestänyt case! EAS ei ole vastuuta ottanut. Päinvastoin. Se on jatketuilla törkeyksillä ja jopa valheilla koettanut edelleen kuin ”nitistää” työntekijän asiaa.

      Kiusanteon luonteisesti se jätti maksamatta loppupalkan 31.8.2009 päättyneen työsuhteen perästä. Eikä aikonutkaan maksaa! Näin työntekijän vaihtoehdoksi jäi vaatia loppupalkkaa tuomioistuimessa.
      (Työsuojelupiirin taholla sanottiin: Tuskin saatte loppupalkkaanne tältä työnantajalta muuten...)

      jatkuu, osa 3

      • Kantaja, uhri

        Osa 3

        TALVI 2014

        Nyt siis jo viisi vuotta siitä, kun EAS:n johtaja Tuula Westman ryhtyi ”salaiseen” hakemusmenettelyyn tammikuussa 2009. Hänen tekoaan on syytä katsoa jopa kriminaalisessa tasossa! Näin:
        Hän tiesi tasan tarkkaan sen, että tämä työntekijä 50% työsuhteen lisäksi oli vuosikaudet tehnyt muita sijaisuuksia, muilla työnantajilla. Mutta? Niihin sairauspäivärahahakemuksen kohtiin ( 5 ja 6) joissa tulee ilmoittaa ”kaikkien palkkaa maksavien työnantajien nimet” - Westman oli raapustanut vain Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö. Tekstinkäsittelylaitteella...

        Kun em. asia toukokuussa 2009 tuli ilmi, Kela totesi tehneensä neljä (4) väärää päätöstä työnantajan hyväksi! Väärien tietojen perusteella.
        Silloin alkoi työntekijän painostus ja hiillostus. Seurauksilla, että Kelassa ei kuunneltu työntekijää. Kela uhitteli, eräs ”johtaja” Olavi Kainulainen alkoi pelotella, sekoili asiattomuuksiin, jne.

        Tulos? Sairauspäiväraha-asia meni Kelassa niin pahaan solmuun, että työntekijän mahdollisuudet saada ”oikeaa” linjausta näyttivät olemattomilta!
        Luottamus Kelan "hallintoon" romuttui täysin! Työntekijä ei voinut ottaa vastuuta yhä useammista "vääristä Kelan päätöksistä"...

        Kela joutui lopuksi itse vaatimaan niiden neljän väärän päätöksen poistamista, jotka se oli tehnyt Erityisasuntosäätiön antamien (väärien) ”tietojen” perusteella, tammi-huhtikuussa 2009. Niin oli oikein. Työntekijällä ei ollut asiassa pisteen eikä pilkun vertaa osuutta. Se oli Erityisasuntosäätiön & Kelan yhteinen projekti, yhteinen tuottamuspaketti.

        Törkeäksi nähtävää on se, että alusta alkaen – Kela koetti kaataa vastuuta työntekijän, eli uhrin kontolle! Tämä on tyypillistä. Sen tietävät monet. Kun näkyy näyttöä tuottamuksesta, taikka jopa virkarikoksen ( RL 40. luku) tasoisesta virheestä, siitä alkaa uhrin syyllistäminen! Pankaapa merkille!

        Jos kyseessä ovat ns. silmäätekevät tahot, joilla valtaa, suhteita, asemaa - tämä uhrin painostus on takuuvarmaa. Vahvemman valtaan nojaten he koettavat nitistää heikon, altavastaajan asemassa olevan. Hiljaiseksi, kiltiksi, nöyräksi...

        Ja – tämän lajin menettelyseikkoja on nähty näiden 5 vuoden aikana. Sekä Kelan että EAS:n taholta... Kunnes nyt siis Kela on saatettu ruotuun Vakutuusoikeuden ratkaisun kautta.

        Tuomioistuintaholla on edessä varma häviö, niin Kelassa kuin EAS:ssä. Ja tästä tietoisena Kela ei enää ole innokas jatkamaan, vaan tahtoo sopimusteitse päästä eroon tästä....

        ( jatkuu, osa 4)

        Kiintoisaa on nähdä, löytyykö EAS:n taholla realistista asennetta. Nyt eivät kyllä enää tule menestymään mitkään sellaiset ”satukertomukset”, joilla Tuula Westman huiputti Kelaa tammikuussa 2009, jolla tämä kaaos ja vahinko alkoi tammikuussa 2009.

        Osa 4
        PILOTTIESIMERKKI`?

        Kun Erityisasuntosäätiö tämän tapauksen puitteissa on antanut näyttöjä monesta muustakin todella törkeästä asiasta ( = tapauskertomus Iltasanomissa 9.9.2009), sekä johtajien Tuula Westman ja Kirsti Miettinen räikeä valheiden kirjoittaminen Etelä-Suomen LH:lle helmikuussa 2009... niin kokonaisuutena arvioiden menettelyjä leimaa hyvin vakavat seikat.
        Yhä useammat ihmiset kysyvät: MITEN työnantajilla voi olla olla valta ja lupa tuollaiseen?

        No, vastaus voisi olla: Tarvitaan pilottiesimerkkejä. Mitkään lievät tapaukset eivät herätä, mutta tällainen, jossa työnantaja jatketuin näytöin kiusaa, ja loukkaa työntekijän oikeusasemaa, ne ansaitsevat tulla julkiseen keskusteluun. Tällaista keskustelua oikeusasioiden tiimoilta käydään medioissa, ja niitä voi käydä myös some-tasolla.

        Juttujen L 12/13098 ja L 12/ 13099 kantaja, MLHie


      • rauhaa ja rakkautta
        Kantaja, uhri kirjoitti:

        Osa 3

        TALVI 2014

        Nyt siis jo viisi vuotta siitä, kun EAS:n johtaja Tuula Westman ryhtyi ”salaiseen” hakemusmenettelyyn tammikuussa 2009. Hänen tekoaan on syytä katsoa jopa kriminaalisessa tasossa! Näin:
        Hän tiesi tasan tarkkaan sen, että tämä työntekijä 50% työsuhteen lisäksi oli vuosikaudet tehnyt muita sijaisuuksia, muilla työnantajilla. Mutta? Niihin sairauspäivärahahakemuksen kohtiin ( 5 ja 6) joissa tulee ilmoittaa ”kaikkien palkkaa maksavien työnantajien nimet” - Westman oli raapustanut vain Hämeenlinnan Erityisasuntosäätiö. Tekstinkäsittelylaitteella...

        Kun em. asia toukokuussa 2009 tuli ilmi, Kela totesi tehneensä neljä (4) väärää päätöstä työnantajan hyväksi! Väärien tietojen perusteella.
        Silloin alkoi työntekijän painostus ja hiillostus. Seurauksilla, että Kelassa ei kuunneltu työntekijää. Kela uhitteli, eräs ”johtaja” Olavi Kainulainen alkoi pelotella, sekoili asiattomuuksiin, jne.

        Tulos? Sairauspäiväraha-asia meni Kelassa niin pahaan solmuun, että työntekijän mahdollisuudet saada ”oikeaa” linjausta näyttivät olemattomilta!
        Luottamus Kelan "hallintoon" romuttui täysin! Työntekijä ei voinut ottaa vastuuta yhä useammista "vääristä Kelan päätöksistä"...

        Kela joutui lopuksi itse vaatimaan niiden neljän väärän päätöksen poistamista, jotka se oli tehnyt Erityisasuntosäätiön antamien (väärien) ”tietojen” perusteella, tammi-huhtikuussa 2009. Niin oli oikein. Työntekijällä ei ollut asiassa pisteen eikä pilkun vertaa osuutta. Se oli Erityisasuntosäätiön & Kelan yhteinen projekti, yhteinen tuottamuspaketti.

        Törkeäksi nähtävää on se, että alusta alkaen – Kela koetti kaataa vastuuta työntekijän, eli uhrin kontolle! Tämä on tyypillistä. Sen tietävät monet. Kun näkyy näyttöä tuottamuksesta, taikka jopa virkarikoksen ( RL 40. luku) tasoisesta virheestä, siitä alkaa uhrin syyllistäminen! Pankaapa merkille!

        Jos kyseessä ovat ns. silmäätekevät tahot, joilla valtaa, suhteita, asemaa - tämä uhrin painostus on takuuvarmaa. Vahvemman valtaan nojaten he koettavat nitistää heikon, altavastaajan asemassa olevan. Hiljaiseksi, kiltiksi, nöyräksi...

        Ja – tämän lajin menettelyseikkoja on nähty näiden 5 vuoden aikana. Sekä Kelan että EAS:n taholta... Kunnes nyt siis Kela on saatettu ruotuun Vakutuusoikeuden ratkaisun kautta.

        Tuomioistuintaholla on edessä varma häviö, niin Kelassa kuin EAS:ssä. Ja tästä tietoisena Kela ei enää ole innokas jatkamaan, vaan tahtoo sopimusteitse päästä eroon tästä....

        ( jatkuu, osa 4)

        Kiintoisaa on nähdä, löytyykö EAS:n taholla realistista asennetta. Nyt eivät kyllä enää tule menestymään mitkään sellaiset ”satukertomukset”, joilla Tuula Westman huiputti Kelaa tammikuussa 2009, jolla tämä kaaos ja vahinko alkoi tammikuussa 2009.

        Osa 4
        PILOTTIESIMERKKI`?

        Kun Erityisasuntosäätiö tämän tapauksen puitteissa on antanut näyttöjä monesta muustakin todella törkeästä asiasta ( = tapauskertomus Iltasanomissa 9.9.2009), sekä johtajien Tuula Westman ja Kirsti Miettinen räikeä valheiden kirjoittaminen Etelä-Suomen LH:lle helmikuussa 2009... niin kokonaisuutena arvioiden menettelyjä leimaa hyvin vakavat seikat.
        Yhä useammat ihmiset kysyvät: MITEN työnantajilla voi olla olla valta ja lupa tuollaiseen?

        No, vastaus voisi olla: Tarvitaan pilottiesimerkkejä. Mitkään lievät tapaukset eivät herätä, mutta tällainen, jossa työnantaja jatketuin näytöin kiusaa, ja loukkaa työntekijän oikeusasemaa, ne ansaitsevat tulla julkiseen keskusteluun. Tällaista keskustelua oikeusasioiden tiimoilta käydään medioissa, ja niitä voi käydä myös some-tasolla.

        Juttujen L 12/13098 ja L 12/ 13099 kantaja, MLHie

        Jaaha, MLHie taas vauhdissa. Taitaa olla turha toppuutella, vaikka kuinka mieli tekisi. No, mahtuuhan sitä tähän maailmaan mekastusta, joskus aiheesta mutta usein aiheetta.


      • Aloittajalta
        rauhaa ja rakkautta kirjoitti:

        Jaaha, MLHie taas vauhdissa. Taitaa olla turha toppuutella, vaikka kuinka mieli tekisi. No, mahtuuhan sitä tähän maailmaan mekastusta, joskus aiheesta mutta usein aiheetta.

        Rauhaa ja rakkautta...

        Asiaton viesti, Suomi 24 sääntöjen vastainen.
        Täällä keskustellaan ASIOISTA,
        ei ole lupaa hyökkäillä henkilöitä vastaan.

        Opiskele Suomi24 säännöt.


      • :-) :-)
        Aloittajalta kirjoitti:

        Rauhaa ja rakkautta...

        Asiaton viesti, Suomi 24 sääntöjen vastainen.
        Täällä keskustellaan ASIOISTA,
        ei ole lupaa hyökkäillä henkilöitä vastaan.

        Opiskele Suomi24 säännöt.

        Oliko JOKU-jotkut - siinä harhaluulossa, että voisivat vaientaa MLHIen laillisen sananvapauden? Iskivät kirveensä kiveen...


    • Paluu asiaan!

      Suomi24 keskustelusäännöt täältä:
      http://www.suomi24.fi/opastus/s24/saannot/

      Säännöissä on kielletty "hyökkäämästä toista kirjoittajaa vastaan".

      Nimimerkit "rauhaa ja rakkautta" - onninbonni1 ja Näin sen menee, ovat useissa ketjuissa hyökänneet solvaten ja perättömyyksiä kirjoittaen, koskien MLHie:sta.

      Sääntörikkomus.

      • rauhaa ja rakkautta

        Voisitko, M-Hie, ihan konkreettisesti osoittaa viestit "useissa ketjuissa", joissa olen sinua solvannut tai kirjoittanut perättömyyksiä? En tunnista enkä suoralta kädeltä hyväksy tuollaista väitettä.


    • vuosina 1997, -99

      Aloitukseen aiheesta, että muistuupi mieleen useitakin juttuja työkuvioista, joissa on kaverit joutunu tiukoille!! Että silleen se menee, monesti.

    • Aloittajalta _

      Mitä aloituksen viesteihin (3) tulee, ne asiat on jo kymmeniä kertoja esitetty vastaajille: Erityisasuntosäätiö, Tuula Westman, ja heidän juristitoimijoilleen...
      Ja käräjäoikeudessa, ja Turun HO:ssa, ja....

      Eli, KUN nämä törkeydet ovat olleet 100 % varmuudella ja edessäpäin asiosasaisten itsensä korjattavissa... eikä MITÄÄN ole tehty siinä, että näytettyjen laittomuuksien perästä olisi vapaaehtoista korjaustahtoa...

      KÄy näin?

      Asiat pitkistyvät, mutkistuvat, laajenevat ja leviävät ihmisen katseltaviksi!

      EAS:n edellinen asianajaja Kaija Kess (Bytzow) "ajoi" säätiön häviölle vuonna 2012, vaatiessaan( lainvastaisia) kansliatuomioita - ja jotka tuomiot Turun HO kumosi 31.12.2012 - ja määräsi ne uudelleen, takaisin samaan käräjäoikeuteen. EAS, samoin kuin KELA hävisivät siis HO:ssa.

      No nyt? Tämä uusi EAS:n juristi Matti Kess ( Bytzow) juntturoi. Luulee edelleen "voittavansa" - vaikka lakimiehenä pitäisi tajuta, että tuomioistuimessa on edessä takuuvarma häviö. Vakuutusoikeuden ratkaisu 28.1.2013, Kelan häivö sillä areenalla tarkoittaa - että Vakutuusoikeuden näyttö-ja lakiperuste romuttaa sekän Kelan että EAS:n argumentit käräjäoikeudessa.

      Mutta? Kukin saa mitä tilaa? Makaa niinkuin petaa. Kelassa sentään on herätty realistisiin seikkoihin, ja ollaan valmiita "neuvottelemaan sovinnosta" käräjäoikeuden tason asioissa.

      Että tälleen!

    • 27012014
      • Kela asiassa osallin

        Siksi, että Kela itse on samassa suossa!

        Se hyväksyi Erityisasuntosäätiön, johtaja Tuula Westmanin toimittaman laittoman sairauspäivärahahakemuksen, harhautuksen, ja teki yhteensä 4 (väärää) päätöstä maksaen säätiölle kelakorvausta.

        Ja kun tämä pimeässä tehty laittomuus tuli julki toukokuussa 2009, ja Kela joutui itse hakemaan väärien päätösten poistamista SOMLAlta.... se oli kuin täi tervassa tässä rötöshankkeessa!


    • Maineensa mukainen

      Onko Kelassa konkurssin uhka?
      Onko Kela menossa konkurssiin? Vai miksi Kela ei aio maksaa laiminlyömäänsä sairauspäivärahaa v 2009-2010, eikä aio panna täytäntöön Vakuutusoikeuden lainvoimaista päätöstä (28.11.2013).
      Vai onko Kelan 2009-2014 rötöspaketti pimittänyt järjenkin, kun laillisuutta ei menettelyissä ole näkynyt?

      Lue uskomattoman oloinen Kela-rötös-paketti! Oikeusvaltiossa? Kansalaisten verovaroilla pelleilyä!



      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/sivut/kelan-rotospaketti-2009-2014

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net/
      http://www.adressit.com/keskustelu/83360#2 http://www.adressit.com/kelan_laittomuuksille_loppu

      JK. Täällä taas tulee lisää mainosta Hämeenlinnan EAS:lle...

    • Ei auta!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe