Missä SOTE uudistus

Ihme porukkaa

Demarit vaan sössöttää ja loisii, vaikka työt on tekemättä. Keppana Huovinenkaan ei saa mitään aikaiseksi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sumutusta kaikki

      Etkö tiedä, että ns. soteuudistuksen ainoa tarkoitus on sumutus. Sentarkoitus on vain esittää, että hallitus tekee päätöksiä. Sama koskee kuntien pakkoliitoksia.
      Ne ovat vain keskenkasvuisten ministerien työharjoittelua ennen EU-tehtäviin siirtymistä.
      Guzenina meni jo ja Virkkunen on lähdössä, ilmeisesti myös Katainen.

    • Kiitos Hyovinen

      Sote-uudistus on tärkein kansalaista koskeva asia, joka onneksi on liikahtanut eteenpäin. Ehkä tällä saadaan kaikenlaiset keikkalääkärit ja terveydenhoitopalveluja tarjoavat yksityiset toimijat( jotka rahastavat ja suhmuroivat kunnassa olevien kaverien kanssa) kuriin, jotta kunnat eivät valitsisi halvinta (huonointa) palveluntarjoajaa, jossa vastuunkantajana hoidollisista asioista ei vastaa kukaan.

      Vaikka poikkeuksia yksityisessä palveluntarjoamisessakin on (hyviä ja huonoja), kuntien valintakriteeri ei ole tuottanut ”halvin –valintakriteerillä” riittävän hyvää osaamista kuntiin.

      On se aika veikeää, kun potilaan pitää kertoa lääkärille mitä lääkettä pitäisi antaa varsinkin, jos sairaus ei ole asperiinilla hoidettavissa. Ja vastuuta ei oteta, joten keikkalääkärin on viisainta olla tekemättä mitään päätöksiä, jotka voisivat johtaa vaikka hoitovirheeseen. Ainakaan lähetettä ei vaativimmissa tapauksissa kannata kirjoittaa erikoissairaanhoitoon, päättämättömyydestä ei rangaista.

      ”Uudistus on nykytilanteessa tarpeellinen, koska se yhdistää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä perus- ja erityistason palvelut. Jatkossa viisi sote-aluetta järjestää kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut.
      Isommassa kokonaisuudessa on mahdollista käyttää laajemmin osaajia, kerryttää erikoisosaamista ja tarjotaan ammatillista tuke
      Sote-alueet ovat riittävän suuria järjestämään kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut perustasosta aina vaativimpiin erityispalveluihin saakka. Kun palvelut integroidaan, on mahdollista muodostaa yhtenäiset palveluketjut: potilas kannattaa hoitaa heti, ettei tarvetta kalliille, vaativammalle hoidolle synny. Riittävän suuri väestöpohja tuo sote-alueille myös vankemmat hartiat palveluiden järjestämiseksi ja rahoittamiseksi. Palvelut säilyvät jatkossakin lähellä ihmisiä, mutta hallinto ja organisaatio voidaan koota viiteen yksikköön. Erityisesti henkilöstön osaamisen ja saatavuuden näkökulmasta tässä on saavutettavissa etuja.
      Erikoissairaanhoidon tehokkuuserot eri alueilla, uuden teknologian ja alueiden välisen ja sisäisen työnjaon tehokkaampi hyödyntäminen, kansallisen normiohjauksen tehostuminen jne.”

      Tästä ei voi kun kiittää demarien Huovista, että asia on lähtenyt eteenpäin ja nykyhallitusta. Oppositiokin on joutunut hyväksymään uudistuksen, ovathan palveluja käyttäneet Sipilä ja Soinikin (vai ovatko joutuneet turvautumaan kalliisiin yksityisiin lääkäreihin) ja ovatkohan ihan konkreettisesti saaneet kokea että " tarttis tehdä jotain". Kaikkein tärkeintä on ihan tavallisen kansalaisen "tosielämän" tarinat, jossa keikkalääkärit ovat osaamattomina leikkineet "kuoleman" kanssa tai potilasta on kuskattu tuhansia kilometrejä hoitoon ja potilas päässyt perillä "sinkkiarkkuun".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      79
      4087
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3072
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      27
      3072
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2868
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2824
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      42
      2553
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      311
      2499
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      228
      2176
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2027
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      45
      1997
    Aihe