Väsynyt nykymenoon...

nokkela nimimerkki

Huoh, tuntuu että nykyään nää kaikki ihmissuhdejutut on vedetty kummankin sukupuolen kannalta ihan järjettömän monimutkaisiksi. Pitää panostaa älyttömästi että olisi tarpeeksi haluttava, pelata kaikkia sosiaalisia pelejä, tulkita miljoonaa eri signaalia, opiskella tohtoritason psykologiaa että osaisi vetää oikeista naruista, esittää ihan jotain muuta muuta kuin on ja tärkeimpänä missään nimessä ei saa paljastaa aidon tunteen rahtustakaan. Ja vähintäänkin pitäisi olla saalistamassa ja yrittämässä kaikkia vastaantulevia naisia, että pysyisi geimeissä mukana ja kertyisi sulkia hattuun. Eikä nää edes ole mitään pelkkiä miesten ryhmäpaineita, vaan nykyään monet naisetkin tuntuu vaativan mieheltä tämmöistä pelimiehen statusta.

Miksei nykyään enää riitä, että olisi vaan oma itsensä, eläisi omaa elämäänsä ja jos huomaisi että jonkun kivan tytön kanssa tulee juttuun, niin asiat etenisivät vaan siitä luonnollisesti ja omalla painollaan?

Joo, laskuhumalan kännisiä kärjistyksiä, mutta alan oikeesti olla aika helvetin väsynyt tähän meininkiin (varsinkin kun olen itse siinä ihan paska). Sekä miehillä että naisilla on halu löytää rakkautta ja oikea ihminen, miksi kaikesta pitää tehdä niin helvetin vaikeaa ja monimutkaista? Siis muustakin syystä kuin että jotkut PUA-runkkarit rikastuu kirjoilla ja seminaareilla.

5

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hallawei

      Ja kuitenkin suurin osa ihmisistä on löytänyt kumppanin.

    • Usksilsha

      Ota ansenteeksi, että "tarjoanpa tuolle naiselle mahdollisuuden tutustua näin komeaan mieheen!"

      Pua-jutut on hyviä, mutta käytännön tilanteita paljon!

    • Shark Mac

      Syy, miksi normaali työssäkäyvä mies ei riitä on se, että naiset etsivät itseään korkeastatuksisempaa tai -tasoisempaa kumppania tai oikeastaan kumppaneita.

      Naisten koulutustaso ja ylipäätään mahdollisuudet elämässä ovat tämän feministisen kontrolliyhteiskunnan ja hyysäysyhteiskunnan kautta lisääntyneet niin paljon, että uroksilta odotetaan yli-inhimillisiä saavutuksia.

      Se ei ole oikein eikä väärin. Se vain on. Biologia on mitä se on, eikä sitä voi muuttaa. Ja tästä seuraa myös se, että esimerkiksi latinalaisessa Amerikassa tytöt ovat hulluina valkoihoisiin normaaleihin miehiin. Eivätkä he voi mitään sille, että ihastuvat.

      Kyllä se silti täällä Suomessakin vielä lohkeaa. Ei kannata stressata ja ruveta liikaa jotain PUA-juttuja miettimään. Mutta yrittää pitää sarjatulella. Ja mitä vanhemmaksi tulee ja mitä VÄHEMMÄN näyttää välittävänsä naisista, niin sitä enemmän niitä saa.

    • Niinpä niin

      Sanos muuta. Itse naisena olen monesti miettinyt että en jaksa enää näitä pelimiesten touhuja, miksei voisi kohdalle sattua se minua viehättävä mies jonka kanssa ei tarvis illa muuta ku on. Ei luulis olevan kovin haastava asia, mä en hae miestä jolla on iso pankkitili (mä ihan itsekkin pystyn elättämään itseni!!) tai jotain jotain kusipäätä joka pelaa ja pelleilee. Tavallinen, terveen itsetunnon omaava ja hassu riittäis. Mut sellasia ei ole. Tai jos onkin, niin siinä kohtaa ku kuulevat että mulla on lapsia ni juoksevat lujaa karkuun. Ja parempi niin, en mä mitään tekiskään miehellä joka ei olis valmis hyväksymään mua ja mun elämää sellaisena ku se on. Sääli, olis kiva joskus nauttia niistä aikuisten hetkistä jonkun kanssa. Mut näillä mennään. En ole niin miehenkipeä ettäkö en ilman pärjäis. Olenhan pärjännyt tähänkin asti, 3 vuotta putkeen.

    • Pikkumyy35

      Veit sanat suustani, "Niimpä niin" onhan meitä, vaan kun täälä lallatetaan kokoajan samaa laulua ettei naisille kelpaa. Parastahan hyvässä suhteessa on se toimiva arki, vaan kun tuntuu, että monet miehet haluaa vaan tosi kauniita ja hoikkia hetken hoitoja, ilman puuduttavaa arkea. Vaan eipä saisi taas yleistää.. Ikuisuusongelma tämä kuitenkin tuntuu olevan =)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe