Ostaisko sittenkin vanhan

124 mersun???

Auton vaihto edessä. Käyttöauton jolla ajetaan päiväkotiin ja töihin. Katsellut näitä tavallisia kansanautoja passat,avensis jne hl noin 5-8tonnia.Ajomäärät 200-300tkm. Lueskelin et niissäkin kaikenlaisa murheita isoja ja pienempiä.
Eräs tuttuni on tai oli kova mersumies ja on melkein saanut puhuttua mut suuntaamaan katseeni vanhaa 124koriseen mersuun.1990 tai uudempi. On kuulemma hyvä ajaa,melko pihi,luotettava,halpa korjata ja omistaa muutenkin ja menee hiljaisesti.Onko näin? Voiko yli 20vuotta 500-600tkm ajettu vanha mersu olla tosiaan hyvä? Hän ajaisi kuulemma mielummin mersulla kun yli 10vuotta uudemmlla passatilla.

Ego kestää ajaa vanhallakin autolla enkä oikeastaan kaipaa mitään nykyajan hilputtimia.Perheen kakkosautossa on ilmastointi yms.

10

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mese-91

      200tonnia ajettu anjovis tuskin on ainakaan ruosteessa niinkuin nämä mersut tahtovat olla?
      itellä reilusti ajettu 91 mersu ja täytyy sanoa et kyllähän siinä autoa on enemmän kun jossain uudemmissa mutta onpa siinä sitten sitä puuhaakin.

      Tällä ajaa lappiinkin ihan mielellään toista se on tuo focus jossa ihan hillitön meteli sisällä satasen nopeudessa.

    • älä osta mersua

      älä osta mersua ne ruostuu käsiin osta vaikka toyota tai Citroen tai volvo siinä on laatua

      • Paavo Pesusieni

        Tuohon alunperin esitettyyn hinta luokkaan löytyy jo aika nohevia uudempiakin (parempia) E ja C mallin autoja markkinoilta. Loppu riippuu siitä oletko tee se itse autoilija vai et. Kori ja alusta kannattaa syynätä läpi, osat eivät ole kalliita. Itse ajoin anjoviksella alusta 400000 km:n joten jos se ei ole kilometrivammainen vaan joku vähän ajettu 200000 ja olisit toinen, kolmas omistaja unohda koko juttu.


    • Älä osta mersua.

      Itsekkin pohdin tätä vaihtoa ehtoa ja kyselin hemmoilta täällä vaihto ehtoja,kun ei muistanut enään niin vanhoja mersuja ,no kävin katsomassakin 124 1995 farkkua 300 automaattia ilmastoinilla ajettu oli 595000km,en vaan syttynyt enään siihen autoon,se on aikansa elänyt ja ollut.

      Sitten katsoin väyrysiä ja useammalla erikoneella,sellainenkin oli aikoinaan 2.9 td mutta sekään ei enään sytyttänyt,samoin ei 211 korinenkaan ,siinä meni hinta ihan kuralle laatuun nähden.

      Lopulta ostin volvon d5 farmarin ja edullinen auto ostaa ja ajaa,se että paljonko vie osaa sitä en vielä osaa sanoa.,ei niin erityisen hyvä ajaa mutta hinnan huomioon ottaen kohtuullinen.


      Tuo yläpuolella oleva kirjoitus älä osta mersua ei ole minun, joka myös käytään samaa nimimerkkiä.

      Ostaisin toyotan jos ei paljoa ole matka ajoa,siis vain kauppa matkat jne avensista en välttämättä ostaisi mitä uudenpi on sen huonompia se on.

      Corolla farkkuna jos ajelet vain töihin sun muuta,ei missään nimessä 124 korisia,ne ei kerkeä talvella edes lämpiämään jos ei ole riittävästi matkaa itselläni on ollut 11 mersua vanhempia mutta toyota on ihan ykkönen kestoltaan,viime talvella oli neliveto maasturi niin se kestää mutta corolla siinä on käyttöauto ja sen saat myytyäkin kun on tarvis 124 mersua on paha jo myydä kun monikaan ei suostu niin vanhaa autoa mitenkään ottamaan.

      Et mene kaus metsään jos otat corollan jätä se ave kun ostat kumminkin liian uuden ne ei ole hyviä enään.

      • Vähän ajettu

        124-korinen kannattaakin etsityttää maailmalta. Itse et rehellistä netin kautta löydä mutta Euroopan paikallislehdissä niitä vielä silloin tällöin tarjotaan. Hintaluokka yleensä 3-4 tuhatta mutta autoilla saattaa olla alle 150 tuhatta ajettu ja yhdellä omistajalla, yleensä vanhemmalla, ollut uudesta asti. Ettehän te siellä Suomessa näitä usko mutta olen täällä asunut viimeiset 20 vuotta ja tiedän jo. mistä puhun. En viitsi tosin enää jobata mitään Suomeen markkinoiden pilaannuttua liian huonojen romukuntoisten Mersujen tuonnin takia.


    • Passatko???

      Aika erilaisia autoja vaikka 05 avensis ja 90mallin 250d mersu!!!!
      Kumpi on sitten parempi paha sanoa.
      Sanoisin et helpommin löydät hyvän avensiksen,passatin jne kun hyvän 25vuotta vanhan mersun.
      Toki niitäkin on mutta harvassa hyvät siistit nyppimättömät ruosteettomat on.

      Osta 1.9 tdi passat ajettu alle 300tkm 2001-2005 niin luulis toimivan

    • w 201

      Erilaisia autoja ja kaikki autot vielä yksilöitä.

      Käytetyn kauppa on käytetyn kauppaa, tavaraamyynnissä monenlaista, päälle ihan samanlaisia. Valkkaa nyt siitä sitten se, jonka kans et pitemmän päälle tule tulokseen, että tulit petetyksi.

      Perusjuttu. Mersut takavetoisia, melkein kaikki muut etuvetoisia. Se pitää niinkuin ensim miettiä, kummalla haluaa ajella. Nykyisin oiken saa takavetoisia, mersua pemaria ja jaguaaria, vanhemmista ehkä volvoja. Makukysymys, turha alkaa änkyttämään asiasta. Se vaan, harva etuvetoa ajanut ihan helpolla oppii ajamaan takavetoa. Ite ajellut kaikenlaisilla autoilla, pidän enemmän takavatoisesta, mutta, se tosiaan on mielipide kysymyskin ja autot aivan erilaisia ajaa, omat temppunsa. Jos tekee etuvetoiselle takavetoisen temput paniikki tilanteessa, kehnosti käy. Sama toisinkin päin.

      Ite kyllä ostan mersun, jos joskus vielä auto pitää ostaa. Jaggeen ei rahat riitä, eikä kiinnosta karvanoppapemarit. Mutta tunnen merkin ja sen metkuja aika hyvin. Aivan turha selittää, mitä pitää ottaa huomioon, ainoa minkä voi mainita, mersun kilometreihin pitää suhtautua eri tavalla, kuin riisipussien vastaaviin. Mersu oikeasti on kestävä ja pitkäikäinen. Kehnoja yksilöitä kyllä löytyy, enenpi edellisten omistajien syy enemmän, kuin itse auton. Koskee kyllä kaikkia merkkejä.

      Niettä osta mersu, jos sopiva ja hyvä sattuu kohfalle, jos sattuu joku muu mieluisa, osta sitten se. Mutta ei mersua kannata pelätä, se ällistyttävän edullinen menopeli pitemmän päälle, etenkin käytettynä ostettuna. Lisäksi saa kaupan päälle kuunnella perceaukisten ranskalaisten tai japanilaisten autojen omistajien päänaukomista jatkuvasti :D Siihen helpoin tosin vastata, että auto oma, ei rahoitusliikkeen.

      • Persaukisten??

        Oman japanilaisen luxushybridini veroton hinta uutena Euroopassa on 65.000€ enkä Suomen hintaa edes tiedä. En silti ole aukomassa päätäni täällä kenellekään mutta sinä voisit omaa asennettasi vielä hetken miettiä. Omistan Suomessa myös museorekisteröidyn W126C-korin Mercedeksen. Hieno auto sekin muttei noita voi eikä edes kannata verrata keskenään.


    • johto lähti

      Manne ajaa vanhalla mersulla. Kyllä siinä täytyy olla sitä jotain. Nyt suku on levinnyt koska mersuja näkyy tien poskessa entistä enemmän.

    • Paimioija

      Täällä Varsinais-Suomessa mannet veivaa esim. 406 pösöllä, opel insignialla ja renault meganella, toki yks mersu-uskollinenki löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3189
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2466
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1753
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1707
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1560
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe