Millä pystytte eteläsuomessa vaihtamaan autoja?

Notta mä sanon

Joskus eksynyt näihin eteläsuomen liikkeihin niin nehän nauraa sun autos maanrakoon ja hyvityshinta olematon, pohjoiseenmennessä hyvitykset nousee ja välirahat pienemmät.

27

1205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sutki savolainen

      Sen kyllä uskon, että hyvitykset ovat pohjoisessa korkeammat, mutta niinpä ovat myyntihinnatkin. Välirahasta en tiedä, kun ostan käteisellä ilman vaihtoa, mutta tähän asti olen löytänyt autot aina etelästä halvemmalla.

    • kalajoki rules

      Näinhän se menee ostajat kuvittelevat tehneensä hyvät kaupat kun saa hyvin välirahaa vanhasta ja silti maksettava summa pysyy samana.

      Taitaa notta olla ne hinnat siellä tervajoen mittarinpyörittäjillä olla kohrillaan oli sitä vaihdokkia tai ei.

      Eikä herneitä itsekkin pohjalainen suvultaan ja ihmetellyt näiden hinnoittelua siellä lakeudella.

    • aaa-bbb-autokauppaa

      Notta se on sitten takuulla varmaa notta Pohojanmaal ne autot vast kalliit onkii! Ja siitä pohojoseen päin vaan kallistuu! Notta!

      Eteläisen Suomen autokaupoilla runsas alan kilpailu pitää hintatason edullisena. Tiesitkö, että Pohjanmaalle ja Lappiin kärrätään Etelä-Suomesta ostettuja (liikkeistä) autoja rekkalasteittain sinne pohojoseen myyntiin. Ai miksi? No kun siellä hintataso on korkeampi, niin kannattaa jopa liikkeistä suoraan ostaa ja hinnoitella uudelleen korkeammalla hinnalla pohojanpoijjiille ja lappalaisille.
      Tmä on fakta. Notta.

    • Ammuin jalkaani

      Itse asioin vain Sulantiellä Tuusulassa, siellä on halpoja autoja ja kukaan ei yritäkään huijata.

    • Etelän autot

      ovat suolaliemessä liotettuja hiekkapuhallettuja raatoja jo muutaman vuoden ikäisinä. Ei niistä voikaan maksaa oikein mitään.

    • mitä mä sanoin

      Ymmärhän mä sen et pohjanmaalla ei voi ajaa samankylän miehen vanhalla, kun on tottunut jo äidinmaidossa, että meillä on kaikki suurinta, kalleinta ja uusinta. Ei sillä hintatasolla mitää väliä oo, välirahat on kuitenkin suunnilleen samat joka paikassa. Suoralla kaupalla ostaessa kyllä etelän autot jää hurjasti halvemmiksi.

    • Go west

      Joo on myös eritasoisia nämä etelän kotterot, mukulakivikaduilla alusta saatu sopivan pehmeeks ja kaikki nivelet väljiksi myös parkkipaikka lommot kiva lisä ja pätkäajossa moottorit kulutettu, toki joku firma kauppaa halvalla jollain kupongilla ja facebook tykäykselläkin saa alennusta pitänee lähtee kattomaan onko siisti ja kuvanmukainen .

      • HML4

        Pa.skat ne sen kummenpia oo etelässä ku pohjosessakaan. Jos etelässä mukulakivee (aika niukalti), niin pohjosessa pakkasta ja se jos joku on iskareille ja nivelille kovaa touhua lisäksi kylmäkäynnistykset kuluttaa moottoria oikeinkin runsaasti. Etelän auto vaan on niin paljon halvempi. Niin voihan etelässäkin tosiaan tulla parkkipaikka lommoja, mutta vastineeksi ei oo törmäity routamonttuihin, eikä pitkospuilta pudoteltu.


    • Rahalla nääs

      Me täällä etelässä menemme autokauppaan ja ostamme rahalla auton. Ei se sen kummempaa ole.

    • tosiostajat etelässä

      -Moniko sieltä pohjoisemmasta tulee oikeille kaupoille ja ostaa?

      - Kaikki soittelee kun on puolet pörhöjä ja hörhöjä halvempia hintoja, ja tulee katsomaan "kun ajelee siellä päin"

      - aina kysytään viimeistä hintaa, "kun on tätä matkaakin" ( tulee muuten jokaisessa puhelussa ilmi että Kehäkolmonen ei olekkaan tunturin kupeessa) sitten viimeisen käteishinnan jälkeen aina tarjotaan kelkaa tai jotain muuta autoa joka on hinnoiteltu päiväunissa.

      - Suurin osa aivan turhanpäiväisiä sposteja ja puheluja, piiitkiä puheluja ajankuluksi....

      Kyselyjä ja kyselemistä kysymisen innosta kun on thätä mhatkaakin....

      • Versinko

        Minä kävin viimeksi hakemassa auton 400 kilometriä etelämpää. Sen verran piti tuon matkan takia järjestellä, että kysyin puhelimella, onko ilmoituksen mukainen auto vielä myymättä. Lupasin tulla seuraavana päivänä, tulin myös ja ostin. Aamulla junalla mukavasti lähelle liikettä ja autolla iltapäivällä takaisin kotiin. Luvatut rekisteripaperit niiltä lopulta jäivät lähettämättä, mutta ne sain katsastuskonttorilta.

        Käy se näinkin, mutta en olekaan poronhoitoalueelta asti.


    • Pruut

      Son kuule sun osa mitä oot alalle ryhtyny ja kyllä sitä ny pitää kauppaa koittaa teherä vaikka se etelänherroille vaikiaa pruukaa olemahanki tääläpäin kelepaa vanhat villasukatki vaihros kun hinnoista sovitahan, saako siäpäin eres pulla kaffeeta ja vanha sanotaki sanoo ei kysyvä tieltä eksy .

    • vain autoja

      Jos sä pulla kahvit haluut, niin mee leipomon kahvilaan, taas jos haluut ne ilmasiks niin mee pelastusarmeijaan tai seurakuntakeskukseen. Autokauppa mikään ruokajakelupiste oo.

      • Ei myyrä

        Mää kans kävin Veholla autokaupoilla ja otin siitä automaatista kaffetta ja tarjottimelta pullaa.

        En vissiin ollu tarpeeksi varakkaaksi segmentoidun näköinen. Myyjä tuli ja nappas pullasiivun mun kädestä ja kaatoi kaffet roskikseen, sano vielä että tuu sitten juomaan kahvia, kun sulla on rahaa.


    • huolestunut 6

      Kyllä siel kelpaa puhtaat luottotiedotkin, jos ei rahaa oo. Kai sä ny kuitenkin kerkesit vähän hörpätä ja pullasta purasta.

    • moneys

      Rahalla selvitään taaloja taskussa!

    • wernerska

      Oma käsitykseni mukaan ns. karvalakki autoon hyvitetään hyvin, mutta ne pakolliset lisätarvikkeet nostaa auton hintaa pakosti ja niistä maksetaan täysi hinta. Jos ostaa hiukan kalliimman auton hyvityshinta voi olla sama, mutta saat hiukan laadukkaamman ja paremmin varustelumman auton, väliraha pysyy lähes samana tai hiukan enempi joutuu maksamaan, tingitty tiukka tarjous ei aina kannata. Tällöin maksetulle rahalle ei tue optimaalinen hyöty.

    • Matkalla pohjoiseen

      Etelän liikkeissä muutaman vuoden vanhat autot poikkeuksetta ruosteessa ja kolhittuja, pieniä ovella kolhaisuja joka puolella ym. naarmuja, myyjä totesi että käytön jälkiä,sanoin että saan noita käytönjälkiä halvemmallakin.
      Autoa ei kannata etelästä ostaa mielummin maksaa vähän enemmän ja ostaa pohjoisemmasta.

      • haaaveita

        Osta aina pohjoisesta, siellä kun on niiiiin edullisia , se on kyllä erikoista ,että sieltä kaikista paikkakunnista eniten soittaa "ostaja" puhelimella etelään???!!


        On thätä mhatkhaakin...........


      • haaveita2
        haaaveita kirjoitti:

        Osta aina pohjoisesta, siellä kun on niiiiin edullisia , se on kyllä erikoista ,että sieltä kaikista paikkakunnista eniten soittaa "ostaja" puhelimella etelään???!!


        On thätä mhatkhaakin...........

        Sepä se... pohjoisesta Etelään suuntautuva autonostajien tulva on tosiasia.
        Samoin se, että Etelästä ne sinne pohjoisen liikkeisiin tulevat vaihtoautotkin... se kun Etelän kauppias myy halvalla hinnalla eteenpäin ja Pohjoisen liike voi muutaman tuhannen laittaa hintaan lisää.
        Fact.


    • Todellista elämää

      Auto vaihdetaan yleensä siten, että jätetään se vanha romu liikkeen pihalle hysteriseesti nauraen ja maksetaan erotus käteisellä , jotta voi poistua onnellisena uudemman Mersun ratissa kohti uusia seikkailuja. Helppoa vai mitä.

      Eli ihan puhtaalla käteisellä. Ei oravannahoilla tai muulla huuhaalla.

    • juut,

      tähän sammui johotähti,,,jatkä kävelemään lähti,,näin se on,, hah hah,,

    • Vähän kaikkia kaikil

      - No miksi sitten eksyt etelään jos sielä pohjoisemmassa tarjotaan niiiin hyvää hyvitystä?

      - Et tietenkään tulisi kyselemään etelään, jos ollisit tyytyväinen Suomen kalleimpien autojen hintoihin pohjoisessa!

      - Hyvittääkö ne pohjoisessa sitten asiakkaan haluaman hinnan, unelmoimastaan oman auton hinnasta?

      Koko suomessa varmaan on kaikkia kaikille ja monenlaisia hyvityksiä, kysymys oli jo valmiiksi katkeroitunut ja ohjaileva johon kysyjäkin tiesi vastauksen kysymättä.

      Ollaan tyytyväisiä vaihtotarjouksiin ja ostetaan reippaasti ja nöyrästi.

      • fincars

        No jospa on eksynyt jollain huvimatkalla poikkeammaan tuskin toista kertaa tarvii asiaa todeta,Suomessa ihmetellään miksei osteta uusia enempi ? Johtuiskohan verotuksesta ja kun muutamanvuoden ajelet sulla on paalausarvoinen n(80) e kottero ainakin jos sitä meet jollekki vaihdossa tarjoamaan.


      • Kosuranta

        Niinpä niin.... Samanlainen n.10000e auto tuusulassa tai Tampereella väliraha n.2000 euroa pienempi Tampereella... Jos hyvitys Hyandai I30SW 1.6 CRDI vm08 aj.277tkm. Hyvitys Tuusulassa neljässä eri autoliikkeessä 1000e-1900e. Tampereella 2500e-4000e. Nettiauton halvin tuollainen auto on 4500e.... On siinä pikkaisen eroa... Ne joka autonsa Tuusulassa vaihtaa niin on sitten pikkaisen tyhmiä..... Suora osto on sitten eri juttu.... No toisaalta Helsinkiläinen auto on yleensä vielä aika paljon huonompikin....


    • 77cc

      AINA autokaupoissa häviää.

      Vaihdat autosi pohjoisessa tai etelässä.

    • Onni7

      Tuo lapista soittava asiakas ei kyllä ikinä unohda kertoa, että on tota matkaakin. Oon aina ihmetelly, että miks h.elvetissä soittaa luulis tietävän jo ennen soittoakin etäisyyden. 99% ihan turaukkoja tuskin ees Ouluun uskaltaa että ei mukana kauhuryhmää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe