Liikennekulttuurista

GÖRING

Katsokaa video kainarin nettilehdestä ja huomatkaa mitä toimintaa on suojatiellä johon POLIISI EI REAKOI se tai ne haluaa yksittäisen suojatien rikkomuksen josta saa nostettua suuren haloon josta ruostunut kilpi vois KIRKASTUA makso mitä makso seurauksista välittämätä.

32

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei poliisia kiinnos?

      Kajaanin liikenne on ihan ilman sääntöjä kun sitä ei valvota ollenkaan.
      Tai ei ole valvottu vuosiin.
      Jotain vähäistä nopeusvalvontaa lienee suoritettu.
      Kolmekymmentä vuotta olen täällä ajellut ja kolmesti puhallutettu,onko se sitten paljon tai vähän en osaa arvioida.

    • Ei helvetti teitä

      Näin on, heti sille ekalle pyöräilijälle niin isot sakot ku lappuun mahtuu ja pyörä paalaamoon

    • Taxilla ajelen

      Kun maaseudun väki saapuu isoon kaupunkiin, kuten Kajaaniin, on ajaminen hakusessa. Autoilu keskustasssa jännittää niin paljon, että virheitä tulee. Liikennevalot kiiinnostavat, on tarpeen jäädä minuuttikaupalla ihmettelemään miten kiehtovaa onkaan kun valot vaihtuvat eri värisiksi. Sitten kun hokataan, että vihreillä saakin ajaa, lähdetään liikkeelle niinkuin traktorilla; hitaaaaaaaasti, niin ettei kukaan muu enää samalle vihreälle ehdi.

      Ohtustiellä ajellaan neljääkymppiä ku Petäisenniskassa on niin hienoja varastoja muuta nähtävää, ettei niitä sovi vauhdilla ohittaa.

      Sellaista se on, kaapuntiaju maalaisella

    • Erkki -59

      Kiihdyttää pitääkin hitaasti ettei kulu kallista polttoainetta.
      Ja kun pikkasen vähentää ajonopeutta, vaikka 20kmh niin kyllä kulutuskin pienenee runsaasti.
      Olen saanut oman auton kulutuksen laskemaan näillä opeilla melkein litran sadalle kilometrille.
      Ajaisin kovempaa mutta polttoaine on tosiaan kallista ja en ole muutenkaan semmoinen ihminen joka rääkkää autoaan.

    • pihi pena

      Niin ja kun sammuttaa auton moottorin välillä ja antaa rullata vapaala, niin johan on säästöä niin minä teen .Ajan kaikki alamäet vapaalla veturitallin mäen aina ,menee nesteelle asti vapaalla.

    • kyläkonstaapeli

      Kojelautakamera on kätevä väline liikennetörppöjen kaitsintaan. Itse sain pässinpään videolle ajamassa sotkamontiellä päin punaisia ja lähetin videon poliisille sähköpostilla. Sakothan sinne napsahti! :D

    • perseenhaistelija

      Tuskinpa napsahti...Hihihii.. vituttaako? kuuntelen...

    • kyläkonstaapeli

      Napsahti...Hihihii.. vituttaako? kuuntelen...

      • Kumilenkki

        Ei


    • aikuinen sohvalapsi

      on teillä keskustelut kuin pienillä kakaroilla täällä kakka pissi kakka pissii lällällääää ähäkutti.

    • kyläkonstaapeli

      Ei poliisi voi jättää ryhtymättä toimenpiteisiin kun todisteet rikoksesta isketään pöytään. Kojelautakamera on kyllä hyvä väline. Välillä mukava ihan vaan ajella ja kuvailla liikennetörppöjä touhuissaan. Sopivina pätkinä poliisille aika-, paikka- ja tuntomerkkitietoineen niin saadaan idiooteille muistutuksia! :-)

      • Hienoa että

        löytyy vielä vanhoja kommareita, jotka aitoon Itä-Saksalaiseen Stasi-tyyliin kyttäävät anus märkänä kanssaihmisiä.


    • kyläkonstaapeli

      Pakkohan se jonkun on kytätä kun poliisi ei kerkeä. Tutkinnan on helppo tutkiaa, kun todisteet toimitetaan kätevästi suoraan koneen ruudulle työpöydän ääreen. Olipa anus märkä tahi kuiva, niin pässinpäiden käräyttäminen on mukavaa. :)

    • Lisää valvontaa.

      Pitäisi ollapoliisin lisäksi "kevyempi" instanssi liikenteen valvontaan kuin nykyinen poliisi.
      Vaikka ryhmä tulospalkattuja ja koulutettuja henkilöitä.
      Saataisiin vero ja sakkotuloja , ja tärkeimpänä saataisiin pienempiäkin rikkomuksia vähennettyä.

    • Komisaario anus

      joutavaa, antaa ajella kenen tahtoo miten tahtoo. Tämä on jo muutenkin typerä holhousvaltio. Ps. typerät ryssämallin kojalautakamerat voisi työntää persereiikään. :D

    • kyläkonstaapeli

      Sinulla tuohon anukseen tuntuu olevan aika mittava fiksaatio, joten työntele sinne rauhassa parhaaksi katsomaasi tavaraa jatkossakin! :D Minä jatkan kojelautakameralla törppöjen kyyläämistä ja videoiden toimittamista poliisille. Kukin tavallaan ;)

    • Autoilija rtyyjuiuyi

      Kyylä miksi kirjoittelet jatkuvasti perseistä ja vapaamuurarien munista? Tarkkailkaa ihmiset autoja parkkipaikoilla niin löytyy tämä kyylä joka väittää kuvaavansa autoilijoita mutta taitaa olla enemmän kiinnostunut lapsista ja niiden kuvaamisesta!

    • Lisää valvontaa

      Kyyläkonstaapeli havaittu masturboimassa sokoksenparkissa.

    • Pentti K.

      Pitihän tuo arvata. Ei ole kovin tervettä tuo tuollainen ihmisten kuvaaminen. Kertoo jotakin ihmisestä, joka tykkää kuvailla salaa toisia. Ihme touhua.

    • kyläkonstaapeli

      Jotenkin vaikuttaa, että näillä lasten kuvaamisesta puhuvilla taitaa hiukan froidilaisesti lipsahdella ne omat mielihalut anukseen tungettavine tavaroineen ja lasten kuvaamisineen. Ei liene huolta kuvattavaksi joutumisesta jos muistaa ajella liikennesääntöjen mukaan? ;)
      Ja minkäs sille mahtaa jos ihan laillisesti liikennevirran mukana kojelautakameraan sattuu puupään törttöily tarttumaan.

    • Ei teitä taas jaksa

      Ei kyllä tule yhdestäkään sinun lähettämästä videosta sakkoja. Sitten voidaan EHKÄ pitää todistusaineistona kun itse ajat jonkun perseeseen tai pamautat jalankulkijaan kun kaikki huomio siellä liikenteessä kiinnittyy muiden kyyläämiseen.

    • Kyläkonstaapeli

      On tullut jo. Tai mennyt :) Ja sehän siinä kojelautakamerassa parasta on, että voi ite keskittyä liikenteeseen ja omaan liikennekäyttäytymiseen, toisten huomioimiseen, liikennesääntöjen noudattamisee tai vaikka hyvään musiikkiin. Sitten kun tollo töppää, niin purkaa videon rauhassa kotona koneelta ja lähettää eteen päin! Semmosta se on tämä nykyaika, helppoa ja kätevää :D

    • Oikeasti...

      Vissiin lukemisen ymmärtämisessä ongelmia.
      SINUN LÄHETTÄMÄSTÄ VIDEOSTA EI TULE KENELLEKKÄÄN SAKKOJA.
      Ei kelpaa todistusaineistoksi mitkään random videot jotka kotikoneella pyöräyttelet. Kellonaika/päivämäärä ei ole todistettavissa, tekijä ei ole todistettavissa, ko. auton nopeus ei ole todistettavissa.

    • Pate2

      Eikai noita ole käytössä kuin ryssillä. Eikö tuo ole vähän dorka kampe kuvailla jotakin liikennettä?

    • Kyläkonstaapeli

      Samalla logiikalla MIKÄÄN video ei kelpaisi todistusaineistoksi. Sillä onko video minun vai jonkun muun lähettämä ei ole merkitystä. Jos videosta tunnistaa ajoneuvon ja rikos näkyy selvästi, ei todistusarvoa voi kiistää. Lisäksi tarvittaessa todistan :D Ja tuohon lukemisen ymmärtämiseen sen verran, ette sinulla on siinä vielä aika paljon kehittämistä: missä vaiheessa olen puhunut auton nopeudesta? Sekin on hyvälaatuisesta videosta hyvin helposti laskettavissa, kun tiedetään kuljettu matka. Sitähän toki lienee hiukan turha kaltaisellesi imbesillille kertoa! ;-)

    • Oikeasti...

      Lueppas nyt vaikka tuosta mitä OIKEA konstaapeli on mieltä:

      http://yle.fi/uutiset/kojelautakamerat_innoittavat_ilmiantoihin__videovinkkeja_pengotaan_ani_harvoin/6757177

      Meinaatko että pistetään älyttömät CSI meiningit pystyyn ja lähdetään mittailemaan katukiveyksien pituuksia että saadaan antaa jollekkin rikesakko koska sinä lähettelet videoita poliisille?
      Pelkkä ajoneuvon tunnistaminen ei riitä edes poliisin omille nopeuskameroille, myös kuljettaja on tunnistettava.

      PS. Olenko väittänyt sinun puhuvan jotain auton nopeudesta? Kerroin vain faktoja miksi SINUN kuvaamastasi videosta ei tule sakkoja kenellekkään.

    • Kyläkonstaapeli

      Kyllä tuossa luetun ymmärtämisessäsi on enemmänkin kehittämistä. Sinällään hyvän artikkelin olit löytänyt, ammuit vain omaan nilkkaasi sillä. "Video on todisteena pulmallinen." Ei siis "kelvoton" samoin voi esim. DNA-tunnisteet olla pulmallisia, ei se niistä kelvottomia tee. "Erittäin harvoin.." lienee kuitenkin eri asia kuin " Ei koskaan."? CSI-meininkejä ei toki olla pystyyn laittamassa, kunhan totesin väitteesi nopeuden todistamisen mahdottomuudesta olevan yhtä tyhjä kuin pääsi.
      Faktoista puhuttaessa: videomateriaalin ja oman todistukseni avulla voin hankkia sakkoja törpöille. Sitä et sinä valitettavasti voi muuttaa, tai kirjoittamillasi "faktoilla" muutta! :D

    • hoi3

      Laitahan konstaapeli videota näkyviin.

    • Kyläkonstaapeli

      No sehän se fiksua olisi. Milläkähän tavalla se edistäisi alkuperäistä tavoitetta hankkia sakkoja törpöille? Mieluummin lähettelen niitä poliisin suuntaan :D

    • Valtion virkamies

      Ei poliisit kauaa katsele tuollaista höpönassua. Näitä bätmänejä ja ihan ite höpöpoliiseja ja muita viittasankareita on jokaisen poliisipiirin riesana. Eli ei mitään uutta auringon alla, hiihuli vain saa nyt enemmän julkisuutta kuin ennen nettiaikaa,

    • Kyläkonstaapeli

      Ihan valtion virkamies..? Ettei kuitenki kolomen pallon polliisi? ;) Semmosta se on tämä nykyaika, julkisuutta saa jos haluaa. Kuka tosin laskee julkisuudeksi nimettömän kirjottelun keskustelupalstalla..? Täällähän kuka tahansa voi olla kuka tahansa kunnes rikkoo lakia. Siihen asti saapi kirjotella mitä lystää tai provosoida ittensä millaiseen raivoon tahansa! ;) Kojelautakamera on hyvä olla olemassa kaiken varalta. Turvallista loppukevättä ja -vuotta. Muistakaa hiljentää koulujen lähellä ja pysähtyä suojatien eteen! :)

    • Antti72

      Hyvin on provo saanut porukan avautumaan. Video on todisteena malko arvoton, toisekseen poliisilla ei ole resursseja tai kiinostusta alkaa tutkimaan jonkun ryssän kameroitten videoita. Todennäköistä on , että sakkoja ei tule mistään random videoista.

      Mitä todisteluhommiin tulee niin niissähän usein todistetusti saattaa tulla nokka niin sanotusti kipeeksi:D

      Mikäpä siinä, jos liikenteen kuvaamisesta saa kiksit. Jokainen tyylillään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe