Tyttö haluaa tavata ja viestittelee liikaa

Kysymyksiä täynnä

Tavattiin siis tämän tytön kanssa maaliskuun lopulla ja hän ei silloin osoittanut mitään suurempaa kiinnostusta, paitsi pyysi FB:ssä kaveriksi. Asutaan n. 80 km:n päässä toisistamme ja hän tekee aika usein vierailuja minun kaupunkiini.

Sen jälkeen, kun tapasimme ensimmäistä kertaa, alkoivat massiiviset viestittelyt. Vastailin siis ihan peruskohteliaasti ja niin edelleen. Kerran hän sanoi, että meidän pitäisi tavata ja en silloin kommentoinut siihen mitään. Nyt hän on kuitenkin käynyt jo pari kertaa täällä mun kaupungissa ja oon joutunut aina keksimään tekosyyn, miksi en voi tavata... Mulla ei siis ole minkäänlaista kiinnostusta tähän tyttöön, mutta hän vaikuttaa suuresti siltä olevansa ihastunut minuun.

Mikä neuvoksi? Miten voisin sanoa, että oot ihan kiva kaveri mut haluun olla vaan kaveri ja ei oo sen suurempaa kiinnostusta tavata. Meillä on vielä semmonen yhteinen juttu, eli tullaan olemaan tekemisissä myöhemminkin, joten haluaisin kuitenkin säilyttää hyvät välit tähän tyyppiin.

Mulle kävi aikaisemmin tämmönen ihan samanlainen tapaus, tyttö viestitteli lähes joka päivä, eikä mua kiinnostanut yhtään. Lopputuloksena erittäin awkward-välit tähän henkilöön. Haluaisin kuitenkin välttää saman tämän henkilön kanssa.

6

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+5

      Eka ku luin sun otsikon aattelin et oot mun ihastus mut ku luin nii huokaisin helpotuksesta et ettet ole...
      No mä en osaa neuvoo yhtään mut tyttönä ku oon vois sanoo melkein samas tilantees ku toi kyseinen tyttö mist kerroit. Mäki pyytelen ulos ja haluun jutella chatis yms. Ja ihmettelen miks poika ei aina vastaakkaan ja sit välil vastaa ja on itekki sanonu et vou jutella munkaa jne.

      Mä ainaskin toivoisin et mun ihastus joka taitaa olla nyt ehkä samas tilantees ku sä, kertois suoraan mulle et ei ole ihastunut. Tiiän et se tekis kipeetä mut se tunne et roikkuisin toises tajuamatta itse et toinen koko ajan yrittää selittää ettei hän ole kiinnostunut tekis mut ainaski surulliseks enkä sitten koskaan pääsis eroon tästä pojasta. Ootko muuten vilkuillut häntä tai antanut jtn muuta syytä hänelle et hän vois epäillä et pidät hänestä? Monesti tai ainaskin mä ylianalysoin eleitä et siks en tajuu. Se ei kuitenkaan tarkoita et oisin jotenki tyhmä. En vaan satu ehk vaan huomaan/tajuamaan ihastukseni takii (samaa voisin ehk aatella hänestä).
      Sori pitkä teksti mut toivottavasti auttoi :)
      Niin eli sanot vaan suoraan ja jos haluut olla kaveri nii uskoisin et kyl hänelle se varmaan käy. Kävis ainaski mulle :)

      • Kysymyksiä täynnä

        Itse asiassa en ees muista et ollaanko varsinaisesti edes koskaan puhuttu, joten en oikein tiedä, et oisko se ymmärtäny jotain väärin... Enkä ainakaa tahallaa oo mitenkää antanu ymmärtää et oisin kiinnostunu siitä... Paitsi kun viestittelen esim. just Facebookissa ni käytän hymiöitä. Luin jostain, että jos poika käyttää niitä paljon ni se voi antaa semmosen kuvan, et oisin ihastunu. Ehkä pitää rajottaa niiden käyttöä. Mut kiitos vastauksesta! :)

        T. aloittaja


    • Kysymyksiä täynnä

      Uppista

      • nimi poistettu

        Miks et sit vaan mene hänen kanssaan ulos ihan kaverina? Oo ihan normaalisti ja jos tyttö yrittää lähennellä tai osoittaa ihadtumisen tunteita lisää niiku flirttaa sulle yms. nii sit voisit kertoo ton mitä just kirjotit mitä aattelit hänelle sanoa :)


      • Kysymyksiä täynnä
        nimi poistettu kirjoitti:

        Miks et sit vaan mene hänen kanssaan ulos ihan kaverina? Oo ihan normaalisti ja jos tyttö yrittää lähennellä tai osoittaa ihadtumisen tunteita lisää niiku flirttaa sulle yms. nii sit voisit kertoo ton mitä just kirjotit mitä aattelit hänelle sanoa :)

        Koska ei mulla oo oikeestaan halua nähdä häntä edes kaverina :) Ei sillä et se ei ois mukava tai mitään vaan koska mua ei oikeesti kiinnosta.


      • taidanitesyyllistyykans
        Kysymyksiä täynnä kirjoitti:

        Koska ei mulla oo oikeestaan halua nähdä häntä edes kaverina :) Ei sillä et se ei ois mukava tai mitään vaan koska mua ei oikeesti kiinnosta.

        Rupesin just miettii kun luin tätä että roikunko ite yhdes jätkässä.. Se kyl juttelee ja vastaa mutta vaikuttaa et haluaa eroon musta..ei vaan sano sitä, vaikka se tietää että mun kovalle luonteelle tollanen torjuminen ei ottas paljo mitään..oon henkisesti kokoajan valmistautunut kai tai jotain :D sano kohteliaasti että katselet ehkä jotain muuta tai niin..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe