Olenko lesbo?

Tyttönen17v

Mua on alkanu vähän pelottaa , koska oon alkanu epäilemään että oon lesbo. Oon 17-vuotias tyttö enkä oo koskaan ollut pidemmässä suhteessa , yhden illan juttuja on kyllä ollut (poikien kanssa). Mutta siis en nykyään oikeastaan ikinä katso että ompa hyvännäköinen poika vaa että ompa hyvännäkönen tyttö , en pysty irrottamaan katsettani naisten tisseista enkä pyllyistä. Kun olen esimerkiksi bilettämässä minua ei yhtään kiinnosta ruveta poikien kanssa mihinkää vaan minua lähinnä ällöttää jos joku tulee iskemään. Katsoin vasta sarjaa joka kertoi naisvankilasta ja sen vangeista ja minusta sarjan yksi "päähenkilöistä" =Alex oli niin ihana että ajettelen häntä silloinkin kun en katso sarjaa. En kiihoty nykään heteroseksistä esim elokuvissa ja minusta kesboseksi on paljon kiihottavampaa. En uskalla puhua asiasta kenellekkää ja minua pelottaa. Ja kaiken lisäksi tein seksuaalisuustestin ja sain tulokseksi että olen 91% homoseksuaali :O

21

1035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttönen17v

      Minulla ei siis ole todellakaa ollut ikinä mitään lesboja vastaan mutta tulen perheestä jossa homot ovat tabu ja olen pienestä asti pelännyt että jos minusta tulee lesbo

      • peppilottaserafiina

        Jos olet pienestä asti pelännyt, että susta tulee lesbo, niin ehkä olet sitä. :) Kovin monella heterolapsella tuskin on tuollaisia ajatuksia mielessä ollenkaan.


      • Anonyymi

        Lesbous ja homous on oma valinta, joten kenenkään ei tarvitse pelätä että pakko olisi sellaiseksi ryhtyä.
        Vaikka tuntisi vetoa samaan sukupuoleen, sitä ei kannata ruokkia ja himolla mässäillä, siitä pääsee eroonkin.
        Jokaisella on mahdollisuus perustaa heterosuhde , avioliitto ja perhe.
        Ei kannata alistua homoseksuaalisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lesbous ja homous on oma valinta, joten kenenkään ei tarvitse pelätä että pakko olisi sellaiseksi ryhtyä.
        Vaikka tuntisi vetoa samaan sukupuoleen, sitä ei kannata ruokkia ja himolla mässäillä, siitä pääsee eroonkin.
        Jokaisella on mahdollisuus perustaa heterosuhde , avioliitto ja perhe.
        Ei kannata alistua homoseksuaalisuuteen.

        Tuolla logiikalla myös sinä olisit valinnut olevasi ahdasmielinen hetero, joka menee sokeasti yhteiskunnan normien ja odotusten perässä? Ei taida kuitenkaan enää kuulostaa täysin oikealta, vai olenko väärässä? ;D


    • semmosta tähän hätään

      Toivotan onnea tulevaan ja ole vaan rohkeasti oma ittes ei siinä paljoo muu auta.

      Mutta tää suomi24 ei taida olla oikea mesta tuen ja rohkaisun etsimiseen. Täällä saat vain lokaa niskaasi hulluilta ihmisiltä. Täällä kyttäävät rääkymässä mitä katkerimmat ihmiset. Älä ainakaan luo itsellesi kuvaa lesboista tätä palstaa lukemalla.

      Etsi sinä hyvä tyttö itsesi Setan (seksuaalinen tarsavertaisuus) pariin, käy heidän nettisivuillaan ym. Heillä on kaikenlaista keskustelumahdollisuutta. Oon ite vähä sua vanhempi tyttö ja käyny Setan bileissä. Heinäkuussa on myös leiri.

    • m.h1

      Hei,

      Kuinka kauan ollut jatkunut? Tunnetko itsesi vetoa enemmän tyttöihin kuin poikiin? Jos niin voisi olla sitten lesbo. Ei tarvitse olla pelottaa ,koska kaltaisiasi ikäiset tytöt myös jotka lesboja/biseksuaaleja mutta heillä ihan mennyt hyvin ja hyväksynyt. Toki voisit antaa itsellesi aikaa mitä oikeasti tulisit. Voisit mennä myös setan foorumille tai lepakkolaakso.net sivulle siellä keskusteluja.
      Voin kertoa omasta kokemukseni eli olin sinun ikäisenä silloin heterosuhteessa mutta huomasin katselevani naisiin. Luulin aluksi se oli vain ohimeneviä ,mutta myöhemmin aivan toisin päin. Sen jälkeen olin biseksuaalinen pari vuotta ,mutta tunteeni vain kasvaa eli naisiin päin selvästi ja näin tulin lesboksi. Sitä yli 10 vuotta yhä.Ei ehkä kannattaisi hätäillä :-).

      • 435345

        Jos tuntee vetoa poikiin ollenkaan, ei voi olla lesbo. Jos tuntee vetoa kumpaakin kohtaan, on biseksuaali.


    • ::::::::::

      Aloitus on trolli, ei kukaan 17v "tyttönen" kirjoita noin. Tämä L-palsta on nykyään äijien ja muiden sekopäiden kansoittama.

      • Tyttönen17v

        Anteeks vaa mut mä en todellakaan oo trolli joo oisin voinu kirjottaa ton vähän paremmin mut mä tosiaan oon 17v ja tyttö kotkasta.......!


      • tähän hätääb tämmöstä

        Ja miksi aloitus olisi trolli? Kuka mies tai sekopää saisi jotain iloi kirjoittaessaan ihan tavallisen, neutraalin aloituksen, jossa pohdiskellaan omaa seksuaalisuutta? Eiköhän aloitus ole ihan todellinen, 17 v tytön kirjoittama. Mieti ny vähän. Ei tarvi olla noin vainoharhanen.

        Ja joo kuten sanottua, tälläistä epäilyä ja panettelua täällä vaan saa vastaansa, eli ei ehkä oikea paikka etsiä tukea.


      • 14 + 24
        Tyttönen17v kirjoitti:

        Anteeks vaa mut mä en todellakaan oo trolli joo oisin voinu kirjottaa ton vähän paremmin mut mä tosiaan oon 17v ja tyttö kotkasta.......!

        Kirjoituksen perusteella 10 v. tasolla, ja joo, et ole lesbo vaan korkeintaan bi ja bihenkilöille on oma palstansa joten sieltä vaan kyselemään muilta bisseiltä poika/tyttöjuttuja.


      • Tämmöstä tähän hätään
        14 + 24 kirjoitti:

        Kirjoituksen perusteella 10 v. tasolla, ja joo, et ole lesbo vaan korkeintaan bi ja bihenkilöille on oma palstansa joten sieltä vaan kyselemään muilta bisseiltä poika/tyttöjuttuja.

        Haista sinä. Kirjoituksensa peristeella hän vaikuttaa ihan ikäiseltään 17 vuotiaalta. Ja millä perusteella ei ole lesbo? Häntä ei miehet kiinnosta mutta naiset kyllä, eikö lesbo meinaa juurikin tätä? On sulla outo käsitys lesbosta kyllä


    • JjJjJ

      Hei aloittajalle,

      tiedän kuinka pelottavassa tilanteessa olet. Muistan itse ajatelleeni samassa iässä, etten koskaan kerro kenellekään tunteistani. Tunsin itseni likaiseksi ja oudoksi muiden silmissä... Ajattelin menettäväni ystäväni, perheeni.. heidän kunnioituksensa. Luulin, etten koskaan löytäisi rakkautta.

      Oli vaikeaa tunnustaa itselleenkin mitä haluaa tässä maailmassa ja että ei vaan sovi muottiin. Olet mitä olet, kaavoja ja laatikkoja on vältettävä viimeiseen asti :D Mutta kannattaa olla totuudenmukainen, kunnioittaa omaa yksilöllisyyttään! Koska mitä ihmiselle jää, jos ei voi tykätä itsestään. Vähä vähältä sielu ränsistyisi.. Seksuaalisuus ei ole pelkästään sitä, ketä himoat ja haluat panna. Et varmaan haluaisi olla sellaisen kaveri, joka noin ajattelee..? Se tarkoittaa sitä, miten otat paikkasi ympäristössä, kuinka kunnioitat omaa itseäsi ja olet valmis ottamaan vastaan rakkautta.

      Olen nyt hieman alle kolmekymppinen nainen, elämä voi välillä tuntua epäoikeudenmukaiselta ja tarpeettoman raskaalta. Toisaalta koen, että erilaisuuteni on tehnyt minusta vahvemman, näen maailmasta sellaisen puolen, jota monet muut eivät saa nähdä. Prosessi tämä on, koska ympäristön ihmiset saattavat huomaamattaan joskus sanoa jotakin mikä tuntuu loukkaavalta.

      Etsi samanhenkisiä ystäviä, lesbothan eivät ironisesti ole kaikki samasta muotista! esim. qruiserissa näkyy mielestäni nykyään jo paljon alle parikymppisiä tyttöjä :) Peilaamalla muiden kokemuksia myös oma maailmasi neutralisoituu ja jäsentyy..

    • *_*

      Kummallisia hössötyksiä jotka on kestänyt vuosituhansia, kasva Kake aikuiseks naivisuudestas ja tyhmyydestäs. Tätä se on kun on liian tyhmä lukeakseen asioita ja sitten tullaan kertomaan mielipiteitään mutu tuntumalta. Pysy poissa täältä nysänakki "viisauksinesi" kanssa!

      • Tyttönen17v

        Oon oikeest ihan sekasin mun tunteitten kans , koska toisaalta voisin kuvitella seurustelevani pojan kanssa ja toisaalta en ja saman tytön kanssa. Jos seurustelisin tytön kanssa minua varmaan eniten häiritsisi se mitä muut siitä ajattelevat , tyhmää tiedän mutta en mahda itsellenk mitään :( Ja en oikein tiedä mikä olisi oikea paikka puhua tästä asiasta kun en voi/uskalla puhua asiasta ystävienienkään kanssa , silsi siis suomi24 sivuille vaikka tiedän ettei kaikkia kirjoittajia todellakaan kannata ottaa vakavasti!!


    • hyvin menee
    • Monni

      Hei nuori nainen, Tyttönen17v!

      On täysin normaalia, ettei 17 vuoden iässä välttämättä vielä tiedä omaa seksuaalista suuntautumistaan - osa tietää, osa ei. Monilla se vaihteleekin: 18-vuotiaana voi olla rakastunut naiseen, mutta viiden vuoden päästä kiinnostavatkin vain miehet. Jotakin kiinnostavat naiset läpi elämän, vaikka olisikin ollut kokeiluja poikien kanssa nuorena. Lokerointi on turhaa, eikä kysymystä tulisikaan esittää itselleen "olenko a) lesbo, b) hetero tai c) biseksuaali". Seksuaalisuudenmuotoja on monia muitakin.

      Ole oma itsesi. Älä kuuntele niitä, jotka koittavat antaa "neuvoja" käskemällä sinun ajatella tietyllä tavalla tai vaativat, että sinun olisi oltava hetero ollaksesi normaali ja kuuluvasi "hyviin ihmisiin". Kivoja tyyppejä ja upeita persoonia löytyy sekä heteroissa että homoissa, ja muissakin. Näin on myös ikävien, väkivaltaisten tai vaarallisten ihmisten suhteen.

      Seksuaalisen suuntautumisen kanssa synnytään - oli se mikä tahansa. Se ei ole valinta, opittu käyttäytymismalli tai sairaus. Homoseksuaalisuus ei ole rikos, eikä se ole synti! Samoin on ihmisen ihonvärin kanssa - tummaihoinen ei ole itse valinnut ihonväriään, ja mikä tahansa se onkin, ei siinä ole mitään pahaa, saastaista tai sairasta. Ihmisiä me kaikki olemme. Seksuaalisuuttasi eivät voi muut määritellä. Luota itseesi.


      "Seksuaaliterapeutti" Kake, sinulle haluaisin vielä kirjoittaa pari sanaa.

      1. Olet selkeästi itse määritellyt "heterouden vähimmäisvaatimukset", jotka lähinnä huvittavat ja suututtavat yhtä aikaa. Todella toivon, ettei kukaan tätä viestiketjua seurannut ota juttujasi vakavasti.

      2. Et voi tietää toisen ihmisen seksuaalisuudesta juuri mitään. Turha sinun on "vakuutella" että "et varmastikaan ole lesbo". Hänen ei tarvitse vielä tietää seksuaalista suuntautumistaan, ja sen löytäminen tapahtuu aikanaan. Ketään ei tulisi pakottaa, opettaa tai edes sinun tapaasi "ohjailla" tiettyyn seksuaalisuuden muotoon. Ihmisiä miellyttävät eri asiat, ja jokainen meistä on yksilö.

      3. Homoutta tai lesboutta ei "pommiteta" päin kenenkään näköä. Sitä ei ylistetä, ihmisiä ei aivopestä tai kehoteta homoseksuaalisuuteen. Valitettavasti Suomen avioliittolaki ja adoptio-oikeus eivät ole tällä hetkellä tasa-arvoisia, ja osalta kansalaisista puuttuu heille kuuluvia ihmisoikeuksia. Tämän takia asioita tulee nostaa esiin - ilman julkista keskustelua asioille ei tapahdu mitään, eikä yhteiskuntamme epäkohtia saada korjatuksi. Ihmisoikeudet kuuluvat jokaiselle!

      4. Kehotat nuorta hylkäämään kaikki hänen homoseksuaalisilta vaikuttavat ystävänsä. Osa heistä on ehkä homoseksuaaleja, ja osa ei vielä tiedä seksuaalista suuntautumistaan. Et taida alkuunkaan käsittää, kuinka vakavia seurauksia kaltaistesi ihmisten puheilla voi olla: syrjintää, koulukiusaamista, "sairaaksi" leimaamista, väkivaltaa, traumoja, itsetuhoisuutta, kuolemaa. Kannatat siis muiden ihmisten hylkäämistä ja syrjintää - asioita, joita maailmassa tulisi nimenomaan vähentää ja välttää.

      5. Luulet selkästi tietäväsi tarkoin sen, mikä on "normaalia" ja mikä ei. En tiedä miten määrittelet "hyvät harrastukset" - kenties tytöiltä tulisi mielestäsi kieltää puutyöt ja jalkapallo (ettei tyttö vaan missään vaiheessa samaistuisi poikiin, mikä olisi kerrassaan järkyttävää). Tyttönen17v:n koulumenestykseen ja harrastuksiin ei hänen seksuaalisella suuntautumisellaan ole merkitystä, eivätkä ne myöskään määritä hänen suuntautumistaan. Määrittelepä "hyvä elämä", "hyvä maailma" ja "hyvä uskonto", niin saat aika varmasti vastaasi monia kannastasi eriäviä mielipiteitä. Näin ehkä ymmärrät, ettet pysty vetämään rajaa sille, mikä on "hyvää" ja mikä ei.

      6. Ihminen on seksuaalinen laji - ja seksuaalisuus on normaalia.
      Tuhansilla eläinlajeilla on homoseksuaalista käyttäytymistä, joten homoseksuaalisuus on erittäin yleistä, tervettä ja luonnollista.

      7. Pornoa ei tule sekoittaa homoseksuaalisuuteen. Ne ovat kaksi eri asiaa, kuten esimerkiksi Aku Ankka ja äitisi kaiman undulaatti. Saattaa olla ettet lue Aku Ankkaa, mutta pidät silti undulaatista. Et ehkä katso Aku Ankkaa videollakaan, mutta undulaatteja hoidat mielelläsi. Miksi niputtaa yhteen nämä kaksi asiaa?

      8. 17-vuotiaalla ei tarvitse olla poika- tai tyttöystävää. Hän ryhtyy seurustelusuhteeseen jos kokee olevansa siihen valmis, kohtaa ihanan henkilön ja haluaa ryhtyä siihen. Muiden ihmisten miellyttämiseksi ei suhteeseen tule lähteä - tällaisista tapauksista ovat monet seksuaalirikokset saaneet alkunsa, sekä moni onneton avioliitto, jossa rakkaus on tiessään mutta kulisseja halutaan pitää yllä.

      Kehottaisin Kakea nyt ystävällisesti jättämään nuorten päiden sekoittamisen pois päiväjärjestyksestä, sekä jättämään suomi24:n Lesbot-ryhmän rauhaan... Mitä lie etsinyt, kun on tänne pimeään lepakkoluolaan eksynyt. ;)

    • apua saatavilla

      Hei tyttönen17v! :) luin tätä sun juttuas ja ite ainakin voisin todeta että se on vielä epävarmaa että olisit lesbo tää teini ikä on semmosta vaihetta jossa ihminen etsii itseään ja kaikenlaiset asiat alkaa kiinnostaa ja vaikka olisitkin lesbo ei sun sitä tarvi pelästyä kyllä sä sen opit hyväksyyn ajan mittaa ja opit elämään asian kanssa jos olet todennut ja tuntenun itsesi olevan lesbo mutta mun neuvo on tää että sun ei kannata stressata sitä asiaa elät vaan päivä kerrallaan ja katot mitä tapahtuu :) ite oon kohta 16.v ja ihan teini iän alkuvuosina luulin olevani hetero kunnes tajusin ettei pojat enää kiinnostakkaan enkä pelästynyt lesboutta ollenkaan hämmennyin ehkä ihan vähäsen mutta opin elämään asian kanssa tosi nopeasti hyväksyn itseni vaan semmosena ku oon ja ei muista tarvi välittää jokaisella on oma ajatus maailmansa :) toivon että tää autto sua ees jotenki ja voin tulla jutteleen sun kanssa ihan sähköpostillaki jos se mietityttää tosi paljon autan mielelläni :)

    • JEBANJIU

      KHII KHII SANOO LEPAKKO

    • Anonyymi

      No ihan ensiksi: ei kannata välttämättä luottaa netin seksuaalisuustesteihin vaan koittaa miettiä vain ihan itse. Ehkä järkevintä on pyrkiä näkemään itsensä ihan yhtä hyvänä ihmisenä kuin heterotkin eli ole onnellinen siitä, mitä sinulla on. Elät kuitenkin loppupeleissä vain itsellesi, joten älä turhaan pelkää vanhempien tai muiden mielipiteitä.

      Kun itse kerroin suuntautumisestani, jouduin kyllä hetken aikaa sitä eri tavoin perustelemaan, kunnes vanhemmat vain antoivat minun olla omanlaiseni. Satuin lisäksi esim. yläasteella olemaan väärissä porukoissa, joissa myös tuli kyllä vähän kuraa niskaan. Ajan kanssa ne ihmiset kuitenkin kyllä ymmärtävät negatiivisten reaktioidensa olleen hiukan liikaa - tai vähintään häipyvät näköpiiristäsi :D

    • Anonyymi

      Lesboilu on ihan sikasiistiä...Isot rinnat, pitkät hiukset, timmi kroppa, korkokengät. Tykkään

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe