Lupasin että laitan mielenkiintoisen linkin meille 80+

Itseäni ei enään kiinnosta paha maailman meno --uutiset ei kiinnosta nykyään . Politiikka menee vaan hyvin niillä joilla on jo ennestään Ja päättäjät jotka kanasa on valinnut --pettää. he haluavat vain omaa etuaan.

Niin se linkki tänne jossa rentoutuu.
www.ustream.tv/ffrc

67

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • um****

      Kun avaatte tämän linkin menee aika siivillä ja nauttii näkemästään -- jos on niin kuin minä rauhaarakastava ja niin ja myös eläimistä --tiätty. Mukavia katseluhetjiä teillekkin.

      • Oho -- ihan 10 oli lukenut --toivottavasti avasitte sen linkin -- se on vaan odotettava että sinne se ruutu aukee -- minullakin . Mutta sitten sen saa isommaksikin siittä oikeasta alakulmasta . Ja liikuta joskus hiirtä ( siittä ne kissat tykkää ) se lataasillain . Jos on paljon porukkaa tulee nääs tunkua. Ja onhan sinne .


      • nisupulla
        ullamirjami kirjoitti:

        Oho -- ihan 10 oli lukenut --toivottavasti avasitte sen linkin -- se on vaan odotettava että sinne se ruutu aukee -- minullakin . Mutta sitten sen saa isommaksikin siittä oikeasta alakulmasta . Ja liikuta joskus hiirtä ( siittä ne kissat tykkää ) se lataasillain . Jos on paljon porukkaa tulee nääs tunkua. Ja onhan sinne .

        No koitan alkuun saada tämän toimivanlinkin kun olette vähäpuheisia ja ette juurikaan sano mitoon ,niin ei tarvitse kelata koko ketjua,

        http://ustream.tv/ffre


    • hjypoika

      POLIISIT
      kävi ampumassa erään mummelin 23 kissaa aikoinaan.
      Lehdissäkin oli esillä ammutut kissat kuvattuna.
      Mitä mielenkiintoista tuossa "kattifarmissa" on - koko kolli kuvattuna.

      • Niin , kuten olet kai huomannut ---hjypoika -- että minun elämäni pyörii vaan tässäpäivässä ,ja toivon että saan vielä näitä ihania päiviä paljon lisää.
        Sitä samaa toivon myös sinulle .

        Katso vaan sinäkin näitten kisujen hyvinvointia -- he elävät hyväntekeväisyydellä . Jota toivon että me vanhuksetkin täälä pohjolassa itse saisimme ,sillon kun se aika tulee .
        Moni ihminen ei sitä saa vaikka olis omaisuutta ja luulis että kaikki on hyvin -- ihminen on joskus hirveen sokea kaikelle mitä tarvittais ,Jos ei ole elänyt niin että kunnioitetaan -- on se myöhäistä ,sitten joskus .
        Olen onnellinen ulla-mummu.


      • katiton

    • Hyvä että otit kantaa -- onse sitten mikä tahansa .

      Nyt juuri kisut odottelee ruokaa -- luulisin . En osaa sanoa onko sielä yö --vai miksi kisut on kaikki niin hiljasia -- Ei silti , sillonkun minulla oli Nana kisu se tykkäs yöllä olla valveilla -- ,onkos kaikki kissaeläimet yöeläimiä .
      Kuka tietää -- vai katsonko Googlesta.
      Kiva kun olette katsoneet tännekkin . Kivaa ajamnkulua -- ei tarvitse ihmisiä haukkua -- koiratkin haukkuu ihan muista syistä kun ilkeet ihmiset.

    • Perjantai aamu -- katsoin ½ tuntia sitten että hiljasta on -- menin keittiöön ja kun tulintakasin ,kaikki oli heränneet ja vartoomassa ruokaa . Iso Täkki lattialla oli monen nukkupaikka ja siinä sitten kisut kiiskotteli . Voi kuinka oli kiireisiä ihmisiä laittamassa kisuille aamupalaa.
      nyt taasvilkaseen mitä on tapahtunut -- olen utelia yhdestä pikkumirristä jonka talkapää on ihan hervoton . Minulla on Feisbuukissa yksi tuttu joka aina selostaa tilannetta kisulassa . Hän kun on kielitaitoinen . Ja lukeahan saa ,koska kisuista on paljon tierotuksia . Jos on kiinnostusta .

    • Makriina ek

      Vain kissaihminen ihastuu.

      Itselläni oli lapsuudessani yksi kissa. Lapsillani oli joskus pari marsua.
      En siis ole koskaan elänyt perheessä, jossa olisi kotieläimiä, joten en pystyisi varmastikaan vanhoilla päivilläni hoitamaan lemmikkiä, en edes yhtä, tällä videolla taitaa olla puolen tusinaa.
      Missä ne toimittavat tarpeensa? Toiset kissat kuulemma oppivat istumaan vessan pöntöllä, voisiko olla mahdollista, että se onnistuu näin isolta laumalta?

      Mistä se johtuu, että koirat tunnistavat ihmisen, joka arkailee? Koskaan en ole oikeastaan tutustunut koiriin, mutta usein käy niin, että ne kiinnostuvat minusta ja vaativat silittelyä ja taputuksia.
      Pari kertaa pururadalla on irtokoira juossut nilkkoihini ja olen sydän sykkyrällä väistänyt. Vieraista koirista kun ei ikinä tiedä, mitä niillä on mielessään.

    • Siisteys on näillä ainakin hyvä -- Lattiat pestään minunnähteni sellasella isollapesiällä , ei kyllä jätä märkää jälkeä ,mutta onhan minullakin höyrypesuri , ja sillä voi mattoja, ikkunoita ja vessakin julee kaakeleista ja lattiasta tosi puhtaaksi --ilman kemikaaleja.
      Ja ne pikkuset " Filtit" joita on päiväsakaan paljon , ne pestään siinä huonessaolevassa pesukoneessa .
      Hyvää huolenpitoa on kissoilla.

      • Makriina ek

        Varmaan on niin, että eläinrakkaalla ihmisellä riittää tarmoa ja voimia sellaiseen työmäärään, mitä sanot, pesuun, siivoamiseen ja muuhun hoivaan, entä se ruuan valmistus ja hankinta!
        Toivottavasti kissat eivät näissäkään hyvissä oloissa lisäänny, koska voi tosiaan käydä niin että hoitajan voimat loppuvat.
        Kaikkea hyvää näille lemmikeille. .


    • Näin perjantaiillalla on siinä kuvaruudussa tilaisuus katsoa kaikki ne lahjoitukset mitä kisut ovat viikonaikana saaneet . Ja niitä tulee paljon -- ruokaa purkissa ja kaikenlaisia tarvikkeitaa, juuri näiden lahjoituksien varessa voi tällaista toimintaa pitää. Ei ole mitenkään halpaalystiä . Ja nämä ihmiset ovat vapaaehtoisporukkaa. Luulisin että siinä on yksi lääkärikin koska niitä löytökissoja on myös . Tehdään heti lisäänymiskyvyttömiksi . Monilla on jo se tehty sinne tullessaan ,tämä on paikka josta saa myös hakea lemmikin.

    • nyt oli kisut saaneet taasen kivan leikkipaikan -- se oli sellanen verkko sumppu johonka mahtui monta pikkukisua -- isommat pysyivät "viisaasti " kaukana ,katselivat vaan ulkoapäin kun pikkusilla oli hauskaa verkon sisäpuolella.
      Kaikki tuntuivat olevan terveitä ja hyvissä voimissa . Niinkun aina täälä kisulassa.

    • u.m****

      Olipas kisuja nyt paljon --ihan uusia tapauksiakin . Sinne tuodaan sellasia sairaita nyt tuotiin yksi jolla oli silmä kiinni ja sen paikalla iso Turvonnut kohta -- sitä näytettiin ja sitten -- luulisin että sitä kisua ei voitu enään pelastaa elämään . ,oli surullista katsoa.

      Ja kun yleensä näin viimeiseksi --ennenkun menen nukkumaan avaan ja katson kisuja -- Jerry jo onkin nukkunut jonkunaikaa --

      . Meillä on ollut kaunis ja aurinkoinen päivä . Toivottavasti nyt sateet loppuvat ,ainakin joksikin aikaa . Sanotaan kyllä että maanviljeliät tykkää kun ennen Juhannusta on sateita. eikä helteitä montaapäivää.-

    • Ihania kisuja -- näitä katselen joka päivä Minulla on linkki Suosikisa ,niinettä en nosta tätä ylös , kun käyn harvoin täälä .
      Yksinpuhelu ei kiinnosta .

    • u.m****

      Hyvä jos on näitä jotka tykkää katsoa . ja avauksesta päätellen on -

    • Ja joku oli 100 katsoja -- taas joku sanoo että se olin minä --mutta enpäs ollutkaan - Avaan tämän tosi harvoin . Mutta silti katson melkein joka ilta kisuja ennenkun menen nukkumaan -- Juu hulluja on montaa sorttia -- Mutta minä olen se eka tässä porukassa . Minulla on linkki muualla . Heti kun avaan koneen voin tutustua kisuihin .

      Terveyttä ja iloista mieltä Toivottelee : Ulla-mummu ja Jerrycottoni.

    • Illat pimenee jo täälä minun leheysasteellani . Ja ilta menee kivasti kun on jotain mukavaa ,muuten en uskalla enään näitä linkkiä avatakkaan kun plen sellainan että jotain mielen rauhaa ja rakkautta vaan tässäiässä -Ja nämä kisut sitä antaa --ovat niin suloisia .

    • Kävin kisulassa ja taas yksi kissa sai varmaankin hyvän kodin ---oli kyllä jo aikuinen .
      Sielä katsotaan tarkkaan kuka saa kissan sieltä ottaa. Ja takasin saa tuoda koskavaan . Nytkin oli tosi söpöjä pikkukisujakin --katselin yhtenäpävänä kun rokotettiin ihan pikkukisuja .

    • en avaa

      Onko sinun vaikea kirjoittaa asiasta linkittä? On ihmisiä jotka viestivät linkeillä, eli eivät hallitse kirjoittamista täysin.
      Usein varotellaan linkkien avaamisista, joten jätänpä avaamatta.

      • kl.

        Aihehan on tuossa linkissä. Kissapolojen löytökoti. Linkki kertoo jopa ihmisen pahuudessa, kuinka kissoja otetaan päätä pahkaa, sitten ei viitsitäkään hoitaa niitä.
        Samoin ihmisten hyvyydessä, kuinka lahjoittavat rahaa, jotta kotia pystytään pitämään pystyssä. Samoin, niin uskon, hoitajat hoitavat ilmaiseksi.

        Täällähän on kerrottu ylläpidosta, että virheällä ympyrällä merkitty linkki on vaaraton.
        Kiitos Ullamirjamille, usein on tullut kisuliineja ihailtua. Nytkin siellä painnii iso lauma ihan pikkukillejä. Nyt en ole katsonut pitkään aikaan, kun niin on surettanut, kun joillakin kissoilla on ollut pahoja vammoja.

        Ihme on, ettei ihmisille kelpaa ihana linkki, jonka ympärille koko ketju rakentuu.
        Ei kaikki osaa edes koneeltaan löytää mitään, onhan tuo tullut huomattua, hyvä että joku asiaa tänne viitsii tuoda.


    • Parempi onkin että sellaiset jotka avaa minkä mainoksen ja jutun täälä .
      minäkään en avaa jos en ensin tarkista omaalla koneellani että linkki on puhdas . Onneksi minulla ei ole ollut koskaan mitään vaikeuksia oman koneeni kanssa koska on avast! Ativiirusohjelma , eikä se päästä koneelleni viiruksia -- niin että minun koneeni on ainakin puhdas.
      En levitä viiruksia .

    • Ihailija z ****

      Mikä riemu kisulassa -- oliskoos tullut taas uudet leikkipaijat ,kyllä oli kun vilkkilässä kissoja - Mutta aika menee kun siivillä näitä katsellessa.

    • Etkö voisi ystävällisesti sini-sirkku ek laitta itsellesikin aloitusta -- Eläimiä riittää ja ihmisten kiinnostus kanssa --niin että lykkyä tykö
      Varsinkin kun et ole edes Rekattuna -- et taida olla ollenkaan Mutta kun joku puskajussi .

    • Kovasti toivotaan näitä kivoja ajanvietesivuja ainakin 70 sai tämän saman kisulinkin -- - Olisihan se mukavaa kun syyspimeet tulee ja ollaan taas enemmän sisätiloissakin että on jotain mikä vie ajatukset pois näistä huonoista UUtisista joita ihan väkisin tääläkin on --ja minäkin HULLU otan niihin keskusteluihin osaa . Ei pitäisi .

      • Juuri katsoin kisuja -- ja mikä leikki oli käynnissä -- ne vammasetkin osallistuivat leikkimään -- Ja se pyörivä rulla oli käytössä -- juoksivat niin että rulla kolisi --ajattelin että kun ne isot kisut sitä käyttivät --tyydyttivät tarpeensa mikä olisi luonnossa tarpeen .
        Ja oli taas kiva hetki minulla kisujen kanssa.


    • punnitusjamittaus

      Nyt meneillään punnitus.

      Voi, ihania!!

    • **__**

      Illan rauha jo alkaa asettautumaan kattien kammariin.
      Muutama hurja vielä hyökkäilee viereisten matolle.
      Hienoa, että maailmassa on auttajia, kuin nämä linkissä näkyvät ihmiset.
      Ihanaa, että on joillakin vielä olemassa inhimillisyyttä, ja auttamishalua.

    • Tämä linkki on minun unilääkkeeni -- illalla en muuta tarvitse --paha maailma on kaukana -

    • um****

      olipa kiva kun nuori tyttö syötti kisuja --ja kaikki kilpaili ,kylläkin hyvässä sovussa --taisikin olla jotain herkkua kisuille tarjolla - Oli kun itsekkinolisi ollut kisu kun oli sellaset söpöt korvatjin -- ja tatueerauksia -- taitaa olla sielä lämmintä kun oli niin sortseissa -- Ja jerrykin pyytää vielä ulos -- on mentävä. ja sitten nukkuun --natti ,natti

    • Tunnettuja vastaajia kaksi:
      Makriina ja hajupoika, ei kukaan, joka on kertomasi mukaan toivonut?

    • Kiva kun sinä kävit -- että ei minun olis tarvinnut tulla tätä suosittua monen katsomaa linkkiä nostamaan --tuleppa toistekkin -- Pilmari ja katso samalla niitä ihania mirriä -

      Tähän mennessä on 30 vastannut ja 245 lukenyt --- niin suosittu on -

      • Nyt olin taasen täälä kisulassa --luulisin että näin perjantaina tapahtuu jotain --monasti avataan paketit mitä lahjoittajat ovat lähettäneet . Ja kisuja esitellään kameraan --ne haluttais antaa hyvään kotiin . Luulisin . Mutta Tässä vierähtää aina väkisinkin ainakin tunti . on taas tultava toisella kertaa ehkä katsonkin vielä tänään --- nyt on katsonut 253 . niin että kivoja kisuiltoja muillekkin

        Pilmarille kanssa -


    • hevon kuuseen

      KLe.
      Minä käyn joskus ja siitä tulee räpsäyksiä vaikka vain totean tilanteen.
      Sinun lisäksesi ei ketään tunnettua kuin nuo kaksi YSTISTÄSI", joka laittoi synttärionnitttelut sulle ja itase vastasin kahdesti! !

    • Miksi olet aina niin apeallapäällä -- irottele nyt pikkusen ja elä mukavampaa elämää. ei tämä niinkamalaa ole --mutta jos sen siksi tekee --ei sitten sivullinenkaan voi auttaa .
      katsoppas kisuja niin se helpottaa kummasti sinunki maailmasi--Tai pysy siellä hevonkuusessa .. KLe.

    • Aamuruokailu oli parast "aikaa kisulassa - ,
      Kun olis englanninkielitaito ,niin pystyis näistä kisuista tietään enemmän , on taas niitä joidenka takajalat ei oikein toimi
      Mutta aikaisemmin kun katselin ,nämäkin monet ovat tosi leikkisiä ja vaikuttavat ihan pärjäävän porukoissa
      www.ustream.tv/ffrc

    • ABC 123

      Kiitos ullamirjami tästä linkistä ja ahkerasta kirjoittelustasi palstoillamme.. Sinä olet yksi tämän ja viereisen palstan ystävällisimmistä ihmisistä. Kiitos että olet.

      • ABC Kissakävelee tikapuitapitkin taivaaseen -- oli kiva loru jota lapsena sanottiin -- kiitos itsellesi -- kiva kun tykätään katsella ihania kisuja -- ehkö on laitettava talven iltojen ratoksi myös 70 --kun ne karhut ja supit menee talvihorrokseen.


      • palstalla nyt
        ullamirjami kirjoitti:

        ABC Kissakävelee tikapuitapitkin taivaaseen -- oli kiva loru jota lapsena sanottiin -- kiitos itsellesi -- kiva kun tykätään katsella ihania kisuja -- ehkö on laitettava talven iltojen ratoksi myös 70 --kun ne karhut ja supit menee talvihorrokseen.

        Muistikirjani yksi värssy:

        Kissa istuu ikkunalla,
        kutoo pientä sukkaa,
        älä itke (Vaikka) Anna-rukka,
        itkus menee hukkaan.


    • Taas talvi tulossa ja säälittää kun on otettu kissa "kesäkissa" --Kissat ei pärjää talvella . ilman ruokaa ja lämpöä. Näitä on otettu jo maaseudula kissahoitoloihin .

      Itse en ota enään kissa enkä koiraa -- nämä 14 vuotta pikkusen minulle liian vapauttani rajoittaneet , nyt kun muistelen kuinka oli ihanaa kun jäin eläkkeelle 1985 ja ne 5 vuotta kun sain matkustella .. monta kertaa vuodessa ulkomaanreissuja --ja ne Suomenreissut päälle.
      Nyt olis vielä voimia ja tarmoa ,halusta puhumattakaan .lähteä vaikka maailmanympäri matkalle .
      Mutta kun Jerrycottonillta puuttuu se passi.

    • Kisulassa oli Saatujen lahjoituksien myynti --näytettiin kuvaruutuun mitä oltiin saatu . Olisikoos suora yhteys ollut ostajiinkin --vaikutti vähän siltä.
      Kyllä kisuttarvitseekin kun pidetään puhtaudesta ja ruuastakin huolta ja kai nämä tilatkin jossa kisula on tarvitsee rahaa.
      Ainakin ihmiset sielä ovat vapaaehtisia -- suurinosa vaikuttaa eläkeläisiltä.

    • u,m****

      Kuinka ollakkaan on täälä kisulassa käyty ,kun 298 on ainaki avannut .
      Itse käyn harvoinkun minulla on nämä kissat toisessakin paikkaa . Ajattelin että jos on kiinnostusta voisihan joku joka katsoo sanoakkin jonkunsanasen .

    • Kyllä on mukavaa kun saa istua kotona ja ulkona tulee lunta --inhottava ilma --soitin pojalle että menee hakemaan äitille ruokaa kaupasta kun tulee työstä kotio (asuu viereisessätalossa)
      Nyt olis vaan koira saatava ulos pikku keikka on tehtävä Jerrynkanssa

      Kisuilla on hyvät oltavat katsoin ja kaikki on niin terveitä ja pikkukisut leikkii

      • Tirkisteliä

        kiva kun kisulaan on joku lahjottanut "pallin" siinä on mukavampi istua kun monet tykkää helliä kisuja Ja sellaset Vähän raskaamman tekoset on vaikeeta istua lattialla , --enimmäkseen sielä onkin jo eläkeläisiä hoitamassa ja vierailulla.


    • Suopursu3

      Ullamirjami samaa mieltä olen kanssasi ne politikoi joille tulee siitä rahaa ja kunniaa meidän muitten ei ole väliä.
      Äänestyksestä ei ole juuri mitään hyötyä korkeille paikoille on henkilöt jo valittu.

    • Tässä onkin juoni sellainen , että katso saa ja niinkun hyvin tiedän on kertynytkin " kiitettävästi" 339 lukiaa ,jotka on niitä keskustelioiden hiljasia.,näille kisut olen laittanut joskus.

    • Kissoja oli paljon nyt ja leikkipaikkoja oli laitettu lisää -- kokoaika joku siivoomassa ja pikku filtit oli taas vaihdossa -- On sentään hyvät pesukoneet

      Minullakin kotona on sellanen joka kuivaakin täkit ym tulee ihananpehmeiksi . Puyykkitupaa kyllä silti käytän -- kun haluan säästää omassa koneessa on sähkönkulutus varmaankin paljon
      Olin sellasessa työssä että halusin pestä omat työvaatteeni itse . ja ne oli jokapäivä vaijdettava --pesukoneeni on tosi vanha -- Elekro Helios < Compi jet >
      kun ostaa hyvää se kannattaa ajankanssa-

    • taas on perjantai ja on ollut tapana että perjantaina näytetään illalla mitä on kertynyt lahjoituksia .
      Kaikki näkyy kuvaruudussa .
      ja kyllä kisut paljon tarvitseekin . Menoja .kuluja on ---vaikka työntekijät ovatkin vapaaehoisia ja on heitä aina ollutkin . Kaikki ei ole varmaankaan muuta kun katsomassa että kaikki on kunnossa
      Luulisin että lääkäri palvelukin on ,ainakin kisut ovat saaneet hoitoa ja vitamiineja --pikkusiakin on taas ---ja niitä mielellään annetaan koteihin --valvonta on tarkkaa ja takaisin saatuoda jos ei ole ollutkaan kisu kotona Niin kiva kun ajattelivat . Eläimestä onkin paljon huolta ja vaivaa myös.

    • Katsoin tavanmukaan kisulaan näin ennen nukkumaanmenoa , --mutta olikin mielenkiintoista katsottavaa . Perhe oli tulleet katsomaan kisuja -- Olivat tosi eläin rakas pehe -- 4 lasta isä ja äiti . kaikki lapset saivat rauhassa tutustua kisuihin . ainakin yhden tiedän joka varmasti pääsi mukaan .. Sen näki heti kuinka lapsi ja kisu tykkäsivät toisistaan .
      he olivat useamman tunnin ennenkun päättivät että valinta oli selvä ---voi olla että kisuja lähti useampiakin . Koska ihan näytti niinkun kaikki olisivat saaneet omansa --- No toivottavasti kisut sai hyvä kodin . kissan ikä on kanssa pitkä -- Marsut on ihan eri luokkaa -- ainakin mitä meidän suvun lapsilla on ollut useammallakin . niistäkin on pidettävä huolta --eivät mitkään kotieläimet tule ilman hoivaa toimeen ..

    • ruottalaanenkohan

      kellekkä hoilotat?
      Sano se vaikka ruottalaasille, jos ne ymmärtääs sua oaremmin?

      • ullamirjami

        Niin olet utelias ( tiedonhaluinen) vai mikä on kysymyksesesi ydin .
        No selvitän taas kerran --olen Suomalainen syntyperältäninin
        ja Suomen kansalainen -- En ole Ruotsinkansalainen vaikka asunkin täälä !
        M Kuka sinä olet -- kohtelias ihminen haluaa esittäytyä jos se on minunkin tehtävä pyynnöstäsi-
        Mutta onneksi elämme täälä vapaassa pohjolassa jossa rajatkin ovat kaikille vapaat -- niinhän on EU:ssa määrätty . .
        Kisuja on kiva katsella ja sinäkin vot tulla ihan omasta halustasi muiden mukaan - Vai tykkäätkö että et ummärrä tätä kisujen kieltä .
        Me muut ollaan tykätty. Miauuu!!!!


      • ullamirjami kirjoitti:

        Niin olet utelias ( tiedonhaluinen) vai mikä on kysymyksesesi ydin .
        No selvitän taas kerran --olen Suomalainen syntyperältäninin
        ja Suomen kansalainen -- En ole Ruotsinkansalainen vaikka asunkin täälä !
        M Kuka sinä olet -- kohtelias ihminen haluaa esittäytyä jos se on minunkin tehtävä pyynnöstäsi-
        Mutta onneksi elämme täälä vapaassa pohjolassa jossa rajatkin ovat kaikille vapaat -- niinhän on EU:ssa määrätty . .
        Kisuja on kiva katsella ja sinäkin vot tulla ihan omasta halustasi muiden mukaan - Vai tykkäätkö että et ummärrä tätä kisujen kieltä .
        Me muut ollaan tykätty. Miauuu!!!!

        No niinkun arvelinkin , ei ole tullut Juttusille minunkanssani --- En ole niin höperö vielä että en sinua ymmärtäisi .. Sano vaan minnekkä minun nyt pitäisi häipyä.
        Kohta se kuitenkin aika minullakin loppuu .
        Mutta mukavaa joulun alusviikkoa kaikille jotkaolette kisujen ystäviä. !
        50 kirjoitusta ja 376 lukukertaa -- jotka ovat katselleet kisuja .


    • UM 36/380 LUKUKERTAA
      minäkin muutaman kerran lukenut ja UM itse varmaan ainakin lukuisia KERTOJA.
      En ole saanut Katin leijaltakaan tietää josko hän oliai pyytänyt ja sikasi avannut itsekin viimeisimmät "LUONNOTTOMAT"" ketjut.
      UM synttärionnitteluja oli peräti yksi, joka onnitteli=?

      • u m****

        No mitäs tykkäsit kisuista -- nyt sielä siivottiin ja laitettiin taas mukavasti pehmeitä makuupaikkojakin .
        - Vaikka olen täälä kaukana syntymäseudultani -- on kuitenkin --täälä minulla hyviä ystäviä . Joululauluja olen käynyt jo monessa Tukholman kirkossa laulamassa --eilen oli Stkh keskustan suomalaisesa kirkossa joka onkin tosi vanha kirkko .


    • - pil

      Ritolat !
      Pikkuserkkuni teki patsaan ja serkkuni paljon muuta.
      Jonkun taidetta vouti kävi taiteilijan kuoltua ulosmittaamassa jopa -
      Entisen kolleegani vli maalasi kotikirkkonsa alttaritaulun ym.
      Isä kun oli srk. rovasti.
      Nykyisin on todella matkailijoiden suosittu.
      Teuvan kirkossa on alttaritaulu jollaista ei tietääkseni tältä tunnetulta taiteilijalta ole muualla.

    • Kisut varmaankin saavat hyvän Joulun --niinkun toivon teille kaikille jotka olette mukana seurannet tätä sivua - Rauhallista Joulua kaikille ihan iästä riippumatta .

    • Voi mutta olipa hauskaa ktsella kun pikkukisut kiipeili sielä olevassa aidossa joulukuusessa . Tykkäsivät kovasti . täytyypä vielä katsoa lisää kun täyty tulla kirjoitteleen tännekkin pikkusen .
      Mukavaa jatkoa kaikille .

    • Hyvää Välipäiviä --kohtahan onkin jo uusivuosi 2015
      Menempä kisuja katsomaan tässä ohikulkiessani Tervehtii ulla--mummu

    • Nyt tämä linkki voikin mennä hukkaan --en aio yksin olla nostamassa tätä. Se painuu unholaan -- tehkää itsellenne hyvä työ ja laittakaa pikku ilmoitus olemisestanne -- toivoo kisujen ikuinen ystävä

      • Nyt on 9/1 2015 --- 57 vastausta ja 434 lukukertaa -
        Hyvää jatkoa jos sitä haluatte -- sama ullamirjami


    • 22/3

      vastaus viesti jolla joku vastaa viestiisi. Toisin sanoen 57 viestistä on 42 omia viestejäsi itsellesi kirjoittamia.
      Näinhän se sulla menee, kun itse kysyt ja itse vastaat ei tule riitaa.

    • pullaulla

      Olen kerran luvannut ja paljon on ollut katsojiakin kisulassa
      www.ustream.tv/ffrc

    • pullaulla

      Linkki sinne oli ainakin ennen
      www.ustream.tv/ffrc

    • pullaulla
      • pullaulla

        Kyllä nyt linkki aukes -- ja kisut on juuri ruokailemassa -- kyllä onkin kisuja paljon
        terveisin ullamirjami


    • pullaulla
    • h...n

      ompa tyhjän päiväistä raaputtelua ei asian tynkäkään sama avaus toistuen jo kesäkuusta 2014 alkaen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe