Onko todisteita jumalan olemassaolosta?

Bafomet

Voiko yksikään kristitty tai muu uskovainen esittää pitävää todistetta jumalan olemassolosta? Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja eikä se tarjoa vastausta kysymykseeni. Koko jumalauskohan perustuu uskomuksiin.

84

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehjee

      Onko sinulla todisteita siitä, että Jumala ei ole olemassa?

      • vanha ja vakaa

        Ei ole mitään näyttöä ko henkilöstä ja ajatuskin aina olleesta jumalasta sotii luonnonlakeja vastan. Ihminen on aina keksinyt jumalia jo lähtiessään 200.0000 vuotta sitten afrikan luolista. Varmaan neanderilaisillakin oli jonkinlaisia mielikuvitusjumalia. Eli jos jumalaa ei olisi sen joku heimopäällikkö tai pappi keksisi.
        Vain yksinkertaiset kusetetut ihmiset uskovat persoonalliseen jumalaan.


      • ON MAAILMANKAIKKEUS ON OLEMASSA!!!


      • ei kovin viisasta
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        Ei ole mitään näyttöä ko henkilöstä ja ajatuskin aina olleesta jumalasta sotii luonnonlakeja vastan. Ihminen on aina keksinyt jumalia jo lähtiessään 200.0000 vuotta sitten afrikan luolista. Varmaan neanderilaisillakin oli jonkinlaisia mielikuvitusjumalia. Eli jos jumalaa ei olisi sen joku heimopäällikkö tai pappi keksisi.
        Vain yksinkertaiset kusetetut ihmiset uskovat persoonalliseen jumalaan.

        " ajatuskin aina olleesta jumalasta sotii luonnonlakeja vastan.
        Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja eikä se tarjoa vastausta kysymykseeni. Koko jumalauskohan perustuu uskomuksiin. "

        Jos olet jo tehnyt päätöksesi mihin uskot, niin miksi kyselet ?



      • ei kovin viisasta kirjoitti:

        " ajatuskin aina olleesta jumalasta sotii luonnonlakeja vastan.
        Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja eikä se tarjoa vastausta kysymykseeni. Koko jumalauskohan perustuu uskomuksiin. "

        Jos olet jo tehnyt päätöksesi mihin uskot, niin miksi kyselet ?

        Mikä periaate tekisi kyselemisen mielettömäksi tuossakaan tapauksessa? Eikö muiden ihmisten ajatuksenjuoksu muka voi kiinnostaa, jos on itse jo valmiiksi jotain mieltä?


    • ja taas tätä....

      Toki voit mennä aina pyytämään todisteita Jumalalta itseltään, mutta siinäkin kannattaa varautua siihen, että Hän ei sitten sinun pillisi mukaan tanssi....

      • että näin

        " ja taas tätä.."

        Taas kerran ateisit tuovat, sen kuuluisan viisautensa esille.


    • ihminen.....

      Todistuksia:

      www.divinerevelations.info

      On Vain Yksi Jumala, Kaiken Luoja. Ihminen luotiin täydelliseksi ja Jumalan yhteyteen. “Ja Jumala sanoi: ‘Tehkäämme ihminen kuvaksemme…’” (Genesis 1:26). Ihmiselle annettiin vapaa tahto. Mutta ihminen päätti olla tottelematta Jumalaa ja teki syntiä. Synti erotti ihmisen Jumalasta ja Jumalan ja ihmisen välinen suhde särkyi. Syntiä on kun ei tottele Jumalaa ja Jumalan Sanaa, esimerkiksi kaikenlainen väärän tekeminen ajatuksissa, puheessa ja teoissa, kuten haitan ja vahingon aiheuttaminen muille ihmisille. Myös itsensä vahingoittaminen on syntiä.

      Uskontojen olemassaolo on merkki siitä, että ihmiset etsivät Jumalaa ja myös rauhaa. Totuus on, vain Jumala voi antaa rauhan ja korjata suhteen Jumalan ja ihmisen välillä. Jumala on tarjonnut Tien, jonka kautta voimme tulla takaisin Jumalan luokse ja Pelastua synneistämme. Hän antoi Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, joka tuli maan päälle ja antoi elämänsä ristillä, nousi kolmantena päivänä kuolleista. Kun Hän teki tämän, Hän kärsi puolestamme rangaistuksen synneistämme. Ja kun Jeesus Kristus näin antoi elämänsä ja verensä meidän vuoksemme, syntimme ovat poistetut, jos uskomme Häneen, Jumalan Poikaan (Hän on itse Jumala “lihassa” ilmestyneenä), ja Hän tulee meidän elämäämme ja antaa meille elämänsä ja Pelastuksensa.

      Jumala sanoo: “Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Ap.t. 4:12). Pelastus on ainoastaan Jeesuksessa Kristuksessa. Mikään uskonto, mikään asia eikä kukaan muu pelasta. Vain Jeesus Kristus Pelastaa. Jeesus sanoo: “…Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

      “Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23). “Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä” (1. Joh. 1:8-9).

      Jumala sanoo meille, “…ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio” (Hepr. 9:27). Ruumiin kuoleman jälkeen, ihmisen sielu menee Ikuisuuteen. On kaksi vaihtoehtoista, Todellista Paikkaa, jonne sielu menee: joko Taivaaseen tai Helvettiin.

      Taivas on Paikka jossa Jumala “…on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt” (Ilm. 21:4).

      Helvetti on Paikka, jossa ihminen on ikuisesti erossa Jumalasta, jossa “…on oleva itku ja hammasten kiristys” (Matt. 24:51), jossa “heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä…” (Ilm. 14:11), “jossa heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu (Mark. 9:48)”. Helvetissä ei ole armoa, ei rakkautta, ei elämää, ei toivoa…vain kärsimystä, kipua, ahdistusta jne… Ikuisesti.

      Jumala “…tahtoo, että KAIKKI ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden” (1. Tim. 2:4).

      Ainoa Tie Ikuiseen Elämään Jumalan Kanssa Taivaassa on Jeesuksen Kristuksen kautta. Hän on Herramme, Jumala. **Jumala on Yksi Taivaan Isänä, Poikana Jeesus Kristus & Pyhänä Henkenä. Jumalan Sana on Pyhä Raamattu.

      Jumala Rakastaa sinua ja haluaa Pelastaa sinut. Ota Jeesus Kristus vastaan Pelastajanasi ja Herranasi, seuraa Häntä (Matt. 16:24), noudata Jumalan Sanaa, Pyhää Raamattua (Jaak. 1:22; Matt. 7:24), elä Jumalan Tahdossa. Jos ihminen kapinoi Jumalaa vastaan eikä esim. noudata Jumalan Sanaa ja seuraa Häntä, silloin ihminen on kelpaamaton Ikuiseen Elämään Jumalan kanssa Taivaan valtakunnassa. “Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. Ei jokainen, joka sanoo minulle “Herra, Herra!”, pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon (Matt. 7:20-21), “…se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät” (Matt. 7:14).

    • katolilainen

      Mistä tulee hyvyys, rakkaus, epäitsekkyys ja ajattelukyky, mikäli kaikki olisi vain materiaa? Kuinka sattumasta ja aineesta voi rakentua täydellisiä kehoja ja aisteja? Kuinka tyhjästä voisi syntyä materiaa?

      • Oletko kuullut evoluutiosta? Esimerkiksi vuorovaikutteinen epäitsekkyys lauma-eläimissä, kuten ihmisen edeltäjälajit, on auttanut lajin selviytymistä verrattuna puhtaan itsekkäästi käyttäytyviin.
        Mikä muuten on "täydellinen keho"?

        Evoluutio vastaa kysymyksiisi, paitsi materian syntymiseen. Materiakysymyksessä kehottaisin tutustumaan aluksi fysiikkaan ja kemiaan.


      • >=3

        "Mistä tulee hyvyys, rakkaus, epäitsekkyys ja ajattelukyky"

        Aivoista.

        Olipa tyhmä kysymys.


    • Mirka ,,...,..,.,.

      Ei ole olemassa yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä jumalaa todeksi. Tämä todistaa ettei jumalaa (mikä lie) ole olemassa. Se joka väittää jotain muuta niin todistakoon sen.

      Te uskovaiset ette ole koskaan todistaneet jumalaanne todeksi, vaikka niin väitätte. Todiste velvollisuus on teillä uskovaisilla.

      • ehjee

        Onko mahdollista, että Jumala on olemassa?


      • ei ole ei
        ehjee kirjoitti:

        Onko mahdollista, että Jumala on olemassa?

        5. Moos. 23:11 Jos joku teistä on yöllisen siemenvuodon takia epäpuhdas, hänen on mentävä leirin ulkopuolelle ja pysyttävä siellä.

        Ei. Yksinkertaisesti ei ole mahdollista että ainakaan raamattussa temmeltävää paimentolais sotilaan yöllisestä spermanlentelystä kiinnostunutta jumalaa on olemassa. Äärettömän viisas olento, ei olisi näin helvetin typerä :D


      • -lapsi-

        Mirka. Olet höpöttäjä. Ittelles juttelet. Ei kukaan tietäväinen sinua usko :D

        > Today, as a Christian who has been involved in the examination of evidence for the past 25 years, I understand that atheists also have a burden of proof. All of us, in attempting to explain the world around us, move from a plethora of questions to a single responsibility:
        There Are Many Questions
        Atheists and theists both agree that the big questions of life are numerous. How did the universe come into existence? Why does the universe exhibit the ‘appearance’ of ‘fine tuning’? How did life originate? Why does biology exhibit the ‘appearance’ of ‘design’? How did human consciousness come into being? Where does ‘free will’ come from? Why are humans so contradictory in nature? Why do transcendent moral truths exist? Why do we believe human life to be precious? Why do pain, evil and injustice exist in our world? While atheists and theists have their own list of unanswered questions, we all agree that there are many important issues that need to be examined.
        There Are Only Two Kinds of Answers
        In the end, the answers to these questions can be divided into two simple categories: Answers from the perspective of philosophical naturalism (a view I held as an atheist), or answers that accept the existence of supernatural forces (a view I now hold as a theist). Atheists maintain that life’s most important questions can be answered from a purely naturalistic perspective (without the intervention of a supernatural, Divine Being). Theists argue that the evidence often leaves naturalism ‘wanting’ for answers while the intervention of an intelligent, transcendent Creator appears to be the best inference. In times like these, the theist finds it evidentially reasonable to infer a supernatural cause.
        There Is Only One Shared Responsibility
        Both groups share a singular burden of proof. If theists are going to posit God as the answer to some (or all) of the questions I’ve described, we are going to have to argue for His existence and activity. If atheists are going to argue that adequate answers exist without the need for God, they are at least going to have to provide sufficient naturalistic explanations. In either case, both groups (if they are honest with themselves) will have to shoulder the burden of proving their case. The burden of proof is not limited to the theist; all of us need to be able to make a case for our choice of answers. One side defends supernaturalism, the other defends philosophical naturalism. <

        http://coldcasechristianity.com/2013/are-theists-the-only-people-who-have-the-burden-of-proof/


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Mirka. Olet höpöttäjä. Ittelles juttelet. Ei kukaan tietäväinen sinua usko :D

        > Today, as a Christian who has been involved in the examination of evidence for the past 25 years, I understand that atheists also have a burden of proof. All of us, in attempting to explain the world around us, move from a plethora of questions to a single responsibility:
        There Are Many Questions
        Atheists and theists both agree that the big questions of life are numerous. How did the universe come into existence? Why does the universe exhibit the ‘appearance’ of ‘fine tuning’? How did life originate? Why does biology exhibit the ‘appearance’ of ‘design’? How did human consciousness come into being? Where does ‘free will’ come from? Why are humans so contradictory in nature? Why do transcendent moral truths exist? Why do we believe human life to be precious? Why do pain, evil and injustice exist in our world? While atheists and theists have their own list of unanswered questions, we all agree that there are many important issues that need to be examined.
        There Are Only Two Kinds of Answers
        In the end, the answers to these questions can be divided into two simple categories: Answers from the perspective of philosophical naturalism (a view I held as an atheist), or answers that accept the existence of supernatural forces (a view I now hold as a theist). Atheists maintain that life’s most important questions can be answered from a purely naturalistic perspective (without the intervention of a supernatural, Divine Being). Theists argue that the evidence often leaves naturalism ‘wanting’ for answers while the intervention of an intelligent, transcendent Creator appears to be the best inference. In times like these, the theist finds it evidentially reasonable to infer a supernatural cause.
        There Is Only One Shared Responsibility
        Both groups share a singular burden of proof. If theists are going to posit God as the answer to some (or all) of the questions I’ve described, we are going to have to argue for His existence and activity. If atheists are going to argue that adequate answers exist without the need for God, they are at least going to have to provide sufficient naturalistic explanations. In either case, both groups (if they are honest with themselves) will have to shoulder the burden of proving their case. The burden of proof is not limited to the theist; all of us need to be able to make a case for our choice of answers. One side defends supernaturalism, the other defends philosophical naturalism. <

        http://coldcasechristianity.com/2013/are-theists-the-only-people-who-have-the-burden-of-proof/

        Mirka. Tieto on lähellä. Se on netissä. Valtion koulu ja valtamedia eksyttävät. Se on henkimaailman juttu.
        http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0

        Raamattu vakuuttaa.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12285178#comment-68185212

        Room:
        1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Mirka. Tieto on lähellä. Se on netissä. Valtion koulu ja valtamedia eksyttävät. Se on henkimaailman juttu.
        http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0

        Raamattu vakuuttaa.
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12285178#comment-68185212

        Room:
        1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

        Mirka. Keskity oleelliseen. Jos kutsu tulee, älä torju sitä.

        - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa.
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Koska usko annetaan ylhäältä, todistaa yhdenkin uskovan olemassaolo Jeesuksen veren voimasta
        http://www.muutokseen.fi/

        Hinta on maksettu.
        http://bibelfokus.se/fi/node/269


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        Mirka. Keskity oleelliseen. Jos kutsu tulee, älä torju sitä.

        - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta. Raamattu sanoo, että Herra kutsuu ihmisiä 2 ja jopa 3 kertaa.
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Koska usko annetaan ylhäältä, todistaa yhdenkin uskovan olemassaolo Jeesuksen veren voimasta
        http://www.muutokseen.fi/

        Hinta on maksettu.
        http://bibelfokus.se/fi/node/269

        Mirka. Älä enää narraa itseäsi. Sinua on informoitu. Taivaan portilla on turha yrittää selittää, ettei kukaan kertonut sinulle.


      • -lapsi- kirjoitti:

        Mirka. Älä enää narraa itseäsi. Sinua on informoitu. Taivaan portilla on turha yrittää selittää, ettei kukaan kertonut sinulle.

        Miten käy niille joita ei ole ehditty sanallanne informoida? Helvettiinkö mars?


    • taavi

      Jumalan olemassaolosta ei ole mitään todistetta , se on uskon, ei tiedon asia.

    • George L

      Raamatussa on n. 735 profetiaa ja niistä 80 % on toteutunut 100 %:sti, loput 20 % koskevat lopun aikoja ja Jeesuksen paluuta takaisin maan päälle. Kaikki tähän asti tapahtuneet ennustukset ovat toteutuneet aivan kuten ne on Raamatussa ilmoitettu.

      Ja entä sitten Israel, tuo pieni maa pläntti ja silti se on jatkuvasti median huomion kohteena ja sinne koitetaan ajaa väkisin toista valtiota vaikka mitään oikeudellisia perusteita ei oikeasti ole. Maailmassa on paljon kansoja ilman omaa maata, kuten kurdit, tiibetiläiset, Venäjän alueilla paljon jne, mutta silti kaikki maailman ongelmat muka ratkeaisivat jos palestiinalaiset saisivat itselleen oman maan. Palestiinalaiset kuitenkin haluavat koko tuon alueen itselleen, heidän mielestään Gaza ja Länsiranta ovat palestiinaa ja Israelin alue on miehitettyä palestiinaa. Ja temppelivuoren pyhyys on islamille hyvin kyseenalainen (Muhammadin taivas matka). Ei tuossa koko kriisissä ole mitään järkeä, (koko Israel on niin pieni maa ja arabit voisivat helposti asuttaa nämä ns. palestiinalaiset mutta eivät halua.) Kyseessä ei ole mitään muuta kuin Jumalan tahtoa vastustavien voimien yritys estää profetioiden toteutuminen ja lykätä heidän tuomiotaan. Ja entä sitten Israelin valtion sodat moninkertaisia vihollisia vastaan?, joista se on voittanut kaikki vastoin inhimillisiä odotuksia. Israel on aikamme kello.

      Nämä jos mitkä todistavat Jumalan olemassa olosta.

      • Listaisitko edes muutaman toteutuneen profetian todisteineen?

        Ja miten muutama "vääräoppinen" maa/kansa pystyy estämään kaikkivoivan jumalan tahdon?


      • vanha ja vakaa

        Ilman amerikkalaisisa aseita ja rahaa juutalaiset olisi jo aikaa sitten lakaistu mereen. Nythän ameriikkakin tunnustaa palestiinalaisten hallinnon Gazassa joten mahdollisuudet kahden valtion ratkaisuun voi olla kohta käsillä.
        AlAksa ja Kalliomoskeija ovat Jerusalemissa joten itäjerusalemista tulee sitten Palestiinan pääkaupunki. Israelin tyrannia ja maanryöstöt Länsirannalla ovat vastoin kansainvälisiä lakeja.


      • -lapsi-
        jimmyogg kirjoitti:

        Listaisitko edes muutaman toteutuneen profetian todisteineen?

        Ja miten muutama "vääräoppinen" maa/kansa pystyy estämään kaikkivoivan jumalan tahdon?

        jimmyoggolle, muillekin.
        http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm


      • -lapsi-
        -lapsi- kirjoitti:

        jimmyoggolle, muillekin.
        http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

        "Kiveenhakatut"
        http://jarmo10.org/sakuva.jpg

        Israel levisi kaikkiin ilmansuuntiin:

        1Moos. 28:14
        Ja sinun jälkeläistesi paljous on oleva kuin maan tomu, ja sinä leviät länteen ja itään, pohjoiseen ja etelään, ja sinussa ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.

        5Moos. 32:8
        Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan.

        Suomen vaakunoissa on Daavidin tähti.
        http://jarmo10.org/kartat.htm

        Kuningaskunta Suomi
        http://jarmo10.org/jouni.htm

        Suomea pidetään tuhlaajapoika Efraimina.
        http://www.fkf.net/Kadonneet/index.html#profeetallinen
        http://fkf.net/Kadonneet/Oulu11061961.jpg

        Paluumuutto on käynnissä.
        http://int.icej.org/news/special-reports/aliyah-through-finland
        http://evotuhat.files.wordpress.com/2013/02/savior.jpg

        Kysymys: Miksi koulu ja valtamedia vaikenevat?


      • -lapsi- kirjoitti:

        jimmyoggolle, muillekin.
        http://gamma.nic.fi/~jlindell/messias.htm

        Siis se samainen kirja, jossa jotain ensin ennustetaan tapahtuvaksi kertoo vähän myöhemmin oman ennustuksensa toteutumisesta? Ei uskottavaa. Uuteen testamenttiin on kirjoitettu paljon asioista "jotta ennustus toteutuisi".


        Saisiko siis edes muutaman profetian, ja raamatun ulkopuoliset, ihan oikeat todisteet niiden toteutumisesta?


      • George L
        jimmyogg kirjoitti:

        Listaisitko edes muutaman toteutuneen profetian todisteineen?

        Ja miten muutama "vääräoppinen" maa/kansa pystyy estämään kaikkivoivan jumalan tahdon?

        Tässä yksi;

        Profeetta Hesekiel ennusti, että Tyyro heitettäisiin mereen. Sellaista ei ole tapahtunut millekään muulle kaupungille historiassa. Satoja vuosia Hesekielin ennustuksen jälkeen Aleksanteri Suuri joka eteni joukkoineen rannikolla tuhoten kaupunkeja, tuli Tyyroon. Se oli Välimeren rannikolla ja sen edustalla oli pieni saari. Kun Aleksanteri uhkasi Tyyroa, asukkaat pakenivat saarelle. Siellä he odottivat että hän kulkisi ohi. Aleksanterilla ei ollut laivastoa ja he luulivat olevansa turvassa. Aleksanteri määräsi Tyyron hävitettäväksi maan tasalle ja kaikki puut, kivet ja tiilet piti heittää mereen muodostamaan pengertie saarelle. Niin tehtiin, ja Aleksanteri pääsi Tyyron asukkaiden kimppuun.

        Nykyään Tyyro on, kuten Hesekiel sanoi: pelkkiä kiviä missä kalastajat kuivaavat verkkojaan. Kun katsoo Välimeren itärannikon nykyistä karttaa, siinä on niemi entisen saaren kohdalla. Hiekka on peittänyt entisen pengertien. Nykyajan Tyyro (Tyros) on entisellä saarella. Hesekiel oli ennustanut tämän kaiken. Mitään muuta kaupunkia ei ole heitetty mereen.

        Tyyro oli ja on tärkeä kauppakaupunki ja merkittävä itäisen Välimeren satama.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyros

        Tämä on vain yksi 735 profetiasta, jotka on annettu etukäteen, ja 695 on toteutunut eli alle 20 % profetioista on vielä toteutumatta, mutta nämä jo toteutuneet ovat toteutuneet 100 %:sti. Jotkin profetiat mainitaan vain kerran. Eräs profetia kuitenkin mainitaan 318 kertaa, ja se on: Herra (Jeesus) tulee palaamaan takaisin tälle maapallolle.

        Israelin itsenäistyminen ja juutalaisten paluu maahansa on ennustettu ja holokaustikin taisi löytyä jostain kohdasta.
        ________________
        "Ja miten muutama "vääräoppinen" maa/kansa pystyy estämään kaikkivoivan jumalan tahdon?"

        Ei pystykään, ehkä sinulla on väärä käsitys Jumalan tahdosta? Se tulee aikanaan tapahtumaan myös täällä maan päällä niin kuin taivaissa.

        Jos näet Jerusalemin temppelivuorelle rakennettavan kolmannen temppelin, kannattaa Jumala suhde tarkistaa sillä silloin Jeesuksen paluu on todella lähellä.


      • .___.
        jimmyogg kirjoitti:

        Siis se samainen kirja, jossa jotain ensin ennustetaan tapahtuvaksi kertoo vähän myöhemmin oman ennustuksensa toteutumisesta? Ei uskottavaa. Uuteen testamenttiin on kirjoitettu paljon asioista "jotta ennustus toteutuisi".


        Saisiko siis edes muutaman profetian, ja raamatun ulkopuoliset, ihan oikeat todisteet niiden toteutumisesta?

        http://www.kotipetripaavola.com/profetiat_toteutuvat.html


      • -lapsi-
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        Ilman amerikkalaisisa aseita ja rahaa juutalaiset olisi jo aikaa sitten lakaistu mereen. Nythän ameriikkakin tunnustaa palestiinalaisten hallinnon Gazassa joten mahdollisuudet kahden valtion ratkaisuun voi olla kohta käsillä.
        AlAksa ja Kalliomoskeija ovat Jerusalemissa joten itäjerusalemista tulee sitten Palestiinan pääkaupunki. Israelin tyrannia ja maanryöstöt Länsirannalla ovat vastoin kansainvälisiä lakeja.

        Vanha...

        Kuka on jumalasi? Kehen luotat? Perustele.


      • free-witch
        George L kirjoitti:

        Tässä yksi;

        Profeetta Hesekiel ennusti, että Tyyro heitettäisiin mereen. Sellaista ei ole tapahtunut millekään muulle kaupungille historiassa. Satoja vuosia Hesekielin ennustuksen jälkeen Aleksanteri Suuri joka eteni joukkoineen rannikolla tuhoten kaupunkeja, tuli Tyyroon. Se oli Välimeren rannikolla ja sen edustalla oli pieni saari. Kun Aleksanteri uhkasi Tyyroa, asukkaat pakenivat saarelle. Siellä he odottivat että hän kulkisi ohi. Aleksanterilla ei ollut laivastoa ja he luulivat olevansa turvassa. Aleksanteri määräsi Tyyron hävitettäväksi maan tasalle ja kaikki puut, kivet ja tiilet piti heittää mereen muodostamaan pengertie saarelle. Niin tehtiin, ja Aleksanteri pääsi Tyyron asukkaiden kimppuun.

        Nykyään Tyyro on, kuten Hesekiel sanoi: pelkkiä kiviä missä kalastajat kuivaavat verkkojaan. Kun katsoo Välimeren itärannikon nykyistä karttaa, siinä on niemi entisen saaren kohdalla. Hiekka on peittänyt entisen pengertien. Nykyajan Tyyro (Tyros) on entisellä saarella. Hesekiel oli ennustanut tämän kaiken. Mitään muuta kaupunkia ei ole heitetty mereen.

        Tyyro oli ja on tärkeä kauppakaupunki ja merkittävä itäisen Välimeren satama.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyros

        Tämä on vain yksi 735 profetiasta, jotka on annettu etukäteen, ja 695 on toteutunut eli alle 20 % profetioista on vielä toteutumatta, mutta nämä jo toteutuneet ovat toteutuneet 100 %:sti. Jotkin profetiat mainitaan vain kerran. Eräs profetia kuitenkin mainitaan 318 kertaa, ja se on: Herra (Jeesus) tulee palaamaan takaisin tälle maapallolle.

        Israelin itsenäistyminen ja juutalaisten paluu maahansa on ennustettu ja holokaustikin taisi löytyä jostain kohdasta.
        ________________
        "Ja miten muutama "vääräoppinen" maa/kansa pystyy estämään kaikkivoivan jumalan tahdon?"

        Ei pystykään, ehkä sinulla on väärä käsitys Jumalan tahdosta? Se tulee aikanaan tapahtumaan myös täällä maan päällä niin kuin taivaissa.

        Jos näet Jerusalemin temppelivuorelle rakennettavan kolmannen temppelin, kannattaa Jumala suhde tarkistaa sillä silloin Jeesuksen paluu on todella lähellä.

        "Satoja vuosia Hesekielin ennustuksen jälkeen Aleksanteri Suuri joka eteni joukkoineen rannikolla tuhoten kaupunkeja, tuli Tyyroon."

        Näppärästi unohtui aika merkittäviä asioita tässä: sen piti olla Nebukadnessar joka sen kaupungin hävittäisi. Se piti hävittää täydellisesti. Sitä ei pitäisi voida enää löytää.

        Mikään ei toteutunut.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyros

        Tyyros on Libanonin neljänneksi suurin kaupunki, jossa turismi kukoistaa. Siellä on mm. roomalainen stadion, joka kuuluu maailmanperintölistalle.

        Johan nuo raamatut vois sytykkeiks pistää...


      • .-.-.-.

        Jos nuo kaikki profetiat olisi kaikki todistetusti mennyt nappiin, niin emme olisi tässä kinaamassa.


    • ja sitten asiaa

      Läpi ihmiskunnan historian hyvin monia asioita on tiedon puuteessa selitetty jumalilla ja muilla saduilla. Kun tieto on lisääntynyt, ovat nämä yliluonnolliset selitykset väistyneet.

      Nyt kun jumalat eivät enää heittele salamia taivaalta, nostata myrskyjä tai lähetä heinäsirkkaparvia, on koko jumalan käsite muuttunut joksikin ei-materiaaliseksi joka on jotenkin olevinaan maailmankaikkeuden ulkopuolella. Tämä on vain selittelyä.

      Uskovaiset vastustavat tiedettä ja uutta tietoa juuri siksi koska tieto kumoaa uskomuksia. Hyvä esimerkki on tietomme evoluutiosta, joka osoittaa että Aatamia ja Eevaa ei ole koskaan ollut edes olemassa. Siten koko kristinusko on muuttunut kertaheitolla tarpeettomaksi kun ei ole koskaan tapahtunutkaan sitä kielletyn hedelmän syömistä eikä siksi ole tarvetta koko ristiuhrille.

      • kutkuttu

        Uskovaiset eivät todellakaan vastusta tiedettä eivätkä uutta tietoa. Voisit päivittää tietosi tältä osin sinäkin ja heittää syrjään perusteettomat uskomuksesi uskovaisista.


      • -.-

        Uskovat eivät vastusta tiedettä ja tiedoksi että evoluutio ei ole tiedettä se on vain hatara teoria.


      • SNF
        kutkuttu kirjoitti:

        Uskovaiset eivät todellakaan vastusta tiedettä eivätkä uutta tietoa. Voisit päivittää tietosi tältä osin sinäkin ja heittää syrjään perusteettomat uskomuksesi uskovaisista.

        mikä sitten on uskontojen pyhien kirjojen rooli nykymaailmassa?


      • SNF
        -.- kirjoitti:

        Uskovat eivät vastusta tiedettä ja tiedoksi että evoluutio ei ole tiedettä se on vain hatara teoria.

        hatara?
        ainakin se paras ja toimivin selitys, mikä meillä on. Kukaan ei ole pystynyt esittämään perusteltuja aukkoja evoluutioteoriassa tai sen toimimattomuutta muuten.


      • -lapsi-
        SNF kirjoitti:

        hatara?
        ainakin se paras ja toimivin selitys, mikä meillä on. Kukaan ei ole pystynyt esittämään perusteltuja aukkoja evoluutioteoriassa tai sen toimimattomuutta muuten.

        SNF. Eksyt ja eksytät. Maailma uskoo evoluutioon, koska se rakastaa itsepetosta.
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=mahdoton evoluutio
        https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=impossible evolution

        Room:
        1:16 Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
        1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta."
        1:18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        1:19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
        1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
        1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
        1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
        1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
        1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
        1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
        1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.


      • -lapsi-
        SNF kirjoitti:

        mikä sitten on uskontojen pyhien kirjojen rooli nykymaailmassa?

        SNF. Langennut maailma eksyy ja eksyttää. Lankeemus erotti ihmiset Jumalasta, ainoasta viisauden lähteestä. Vain Kristuksen usko pelastaa. Uskonnot ja uskonnollisuus orjuuttavat ja eksyttävät. Sen sijaan Raamattu elävöittää. Jos saat kutsun, avaa Raamattu.

        - Pelastavan uskon lahja on armosta annettu ja suurin kaikista armolahjoista. Kukaan ei voi puristaa itsestään pelastavaa uskoa. Ei vaikka tutkisi Raamattua ja muita uskosta kertovia kirjoja 40 vuotta ja kuuntelisi 1000 saarnaa. Isä kutsuu syntisiä eri tavoin kääntymään Jeesusta kohti. Kukaan ei omasta voimastaan ja järjestään käänny kohti Jeesusta.
        http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

        Voit myös kuunnella milloin sinua huvittaa "Raamattu kannesta kanteen" -ohjelmaa. Jumala on hyvä meitä kohtaan. Meillä on monta väylää, joiden avulla voimme lähestyä Häntä :D
        http://www.rkk-sansa.net/raamattu-kannesta-kanteen/kirjat


    • tuossa on
      • taavi

        Todisteita Jumalasta ei ole ja vielä vähempi saa-ta-nasta. Evoluutio on tiedettä ja tiede semmonen asia että se täydentyy ajan myötä yhä tarkemmaksi.


      • -lapsi-
        taavi kirjoitti:

        Todisteita Jumalasta ei ole ja vielä vähempi saa-ta-nasta. Evoluutio on tiedettä ja tiede semmonen asia että se täydentyy ajan myötä yhä tarkemmaksi.

        Ota ajatus. Miksi mykkä evoluutio olisi luonut olennon, joka loi Jumalan, jumalat, satanan ja demonit? Koostut atomeista. Miksi tunnet, ajattelet ja luot? Miten ja milloin atomeista tuli moraalisia toimijoita? Miksi oletetussa sattuma-evoluutiossa on tahtoa ja pyrkimystä? Jne. Kysymyksiä on miljoona eikä oletettu evoluutio vastaa yhteenkään. Se on mykkä. Ota ajatus. Luonnossa on havaittu vain mikroevoluutiota. Sekään ei ole kehitystä, vaan rappiota eli perimän supistumista.
        http://www.kp-art.fi/taustaa/kortit/pages/KP08.htm

        Tutkijoihin pitäisi voida luottaa. Mutta. Langennut maailma ei ole täydellinen.
        http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0

        Miksi kaikki on? Vaihtoehdot:
        - Jumala loi
        - olemattomuus loi


      • -.-
        taavi kirjoitti:

        Todisteita Jumalasta ei ole ja vielä vähempi saa-ta-nasta. Evoluutio on tiedettä ja tiede semmonen asia että se täydentyy ajan myötä yhä tarkemmaksi.

        SNF:
        "hatara? ainakin se paras ja toimivin selitys, mikä meillä on. Kukaan ei ole pystynyt esittämään perusteltuja aukkoja evoluutioteoriassa tai sen toimimattomuutta muuten."

        - Pelkkä hatara teoria, fossiilit eivät ole mitään pelkkiä evoluution todisteita, paremminkin ne todistavat veden paisumuksesta. Ja se, että esim. on tumma tausta jossa on valkoisia ja tummia perhosia ja valkoiset tulevat syödyksi todennäköisemmin ei ole mikään todiste, sen tajuaa nyt maalaisjärjelläkin. Luonnonvalinta ei ole mikään kunnon todiste. Ja eikö evoluution kehitys pitäisi jatkua koko ajan, mutta emme ole nähneet mitään mullistavaa uuden lajin kehittymistä!
        ______
        taavi:
        "Todisteita Jumalasta ei ole ja vielä vähempi saa-ta-nasta. Evoluutio on tiedettä ja tiede semmonen asia että se täydentyy ajan myötä yhä tarkemmaksi."

        - Evoluutio ei ole tiedettä, se on vain teoria jota pidetään ja opetetaan totena kun halutaan vastustaa ajatusta Jumalasta. Hyviä todisteita Jumalasta on tullut esille tässä keskustelu ketjussa.


      • Höpö höpö
        -lapsi- kirjoitti:

        Ota ajatus. Miksi mykkä evoluutio olisi luonut olennon, joka loi Jumalan, jumalat, satanan ja demonit? Koostut atomeista. Miksi tunnet, ajattelet ja luot? Miten ja milloin atomeista tuli moraalisia toimijoita? Miksi oletetussa sattuma-evoluutiossa on tahtoa ja pyrkimystä? Jne. Kysymyksiä on miljoona eikä oletettu evoluutio vastaa yhteenkään. Se on mykkä. Ota ajatus. Luonnossa on havaittu vain mikroevoluutiota. Sekään ei ole kehitystä, vaan rappiota eli perimän supistumista.
        http://www.kp-art.fi/taustaa/kortit/pages/KP08.htm

        Tutkijoihin pitäisi voida luottaa. Mutta. Langennut maailma ei ole täydellinen.
        http://www.evoluutio.com/?o=0&a=0

        Miksi kaikki on? Vaihtoehdot:
        - Jumala loi
        - olemattomuus loi

        " Luonnossa on havaittu vain mikroevoluutiota. Sekään ei ole kehitystä, vaan rappiota eli perimän supistumista."

        Elät harhassa. Ihan peruskauraahan on että luonnossa on havaittu lajin muuttuminen toiseksi, vieläpä niin että perimä lisääntyy. Eikä niitä vuosimiljooniakaan tarvita, löytyy sellaisiakin tapauksia, joissa jälkeläinen on heti seuraavassa polvessa eri laji.

        Koetahan nyt kurkata sieltä tynnyristäsi uloskin päin joskus.


    • -lapsi-

      Bafomet
      2.6.2014 18:42
      1

      Voiko yksikään kristitty tai muu uskovainen esittää pitävää todistetta jumalan olemassolosta? Raamattu on ihmisten kirjoittama kirja eikä se tarjoa vastausta kysymykseeni. Koko jumalauskohan perustuu uskomuksiin.
      _______

      Jumala puhuu luomakunnassaan ja sanassaan. Peto-yhteiskunta on ennustettu. Se alkaa kun uskovat on temmattu Karitsan häihin. Maan päälle tulee suuri ahdistus. Nyt on pelastuksen hetki. Emme tiedä elämmekö vartin päästä. Uskomalla Herraan Jeesukseen Kristukseen, pääsee taivaalliseen kaupunkiin. Ristin varmaan huomaan.
      http://www.youtube.com/watch?v=4aFYr3rAFMc
      http://tourofheaven.com/eternal/new-jerusalem/size.aspx

    • RiittäväPeruste

      Jumala on henki ja hengen olemassaolon me tunnemme sisimmässämme.

    • -lapsi-

      vanha ja vakaa
      4.6.2014 13:45
      0
      Sulje
      Ilman amerikkalaisisa aseita ja rahaa juutalaiset olisi jo aikaa sitten lakaistu mereen. Nythän ameriikkakin tunnustaa palestiinalaisten hallinnon Gazassa joten mahdollisuudet kahden valtion ratkaisuun voi olla kohta käsillä.
      AlAksa ja Kalliomoskeija ovat Jerusalemissa joten itäjerusalemista tulee sitten Palestiinan pääkaupunki. Israelin tyrannia ja maanryöstöt Länsirannalla ovat vastoin kansainvälisiä lakeja.
      ___________________

      Voi pimeää maailmaa. Jumalan omaisuuskansaa ei voi poistaa, koska Jumala itse huolehtii asioista. Jumala = Kaikkivaltias.

      Elämämme tärkein tieto: Nyt on pelastuksen hetki. Emme tiedä elämmekö vartin päästä.

      2Kor. 5:20
      Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
      http://www.youtube.com/watch?v=c-c1E5j3xD0

      • George L

        Vanhalla ja vakaalla on väärä käsitys ettei Israel selviäisi ilman Amerikkaa. Kohta Israel on yksi maailman rikkaimmista valtioista valtavien maakaasu ja öljy löytöjen seurauksena. Ydinase pelote pitää arabien suurhyökkäys suunnitelmat kurissa. Israel pärjäisi kyllä ilman amerikkalaisten aseita ja rahaakin. Ja Israelin vartijana on todellakin vielä itse Kaikkivaltias Jumala!


      • -lapsi-
        George L kirjoitti:

        Vanhalla ja vakaalla on väärä käsitys ettei Israel selviäisi ilman Amerikkaa. Kohta Israel on yksi maailman rikkaimmista valtioista valtavien maakaasu ja öljy löytöjen seurauksena. Ydinase pelote pitää arabien suurhyökkäys suunnitelmat kurissa. Israel pärjäisi kyllä ilman amerikkalaisten aseita ja rahaakin. Ja Israelin vartijana on todellakin vielä itse Kaikkivaltias Jumala!

        Aamen. Jumala päättää ja säätää. Hän osoittaa armonsa.

        Joh. 3:16
        Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.


      • vanha ja vakaa
        George L kirjoitti:

        Vanhalla ja vakaalla on väärä käsitys ettei Israel selviäisi ilman Amerikkaa. Kohta Israel on yksi maailman rikkaimmista valtioista valtavien maakaasu ja öljy löytöjen seurauksena. Ydinase pelote pitää arabien suurhyökkäys suunnitelmat kurissa. Israel pärjäisi kyllä ilman amerikkalaisten aseita ja rahaakin. Ja Israelin vartijana on todellakin vielä itse Kaikkivaltias Jumala!

        ja se teidän kaikkivaltias jumalako sulloi natsien välityksellä miljoonat juutalaiset kaasukammioon?
        Tähän mennessä juutalaisten suojana on ollut jenkkien aseet ja rahat.
        Israel pitisi panna kauppasaartoon laittomien siirtokuntien vuoksi niin kuin Venäjääkin uhataan Ukrainan ja Krimin vuoksi.


      • -lapsi-
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        ja se teidän kaikkivaltias jumalako sulloi natsien välityksellä miljoonat juutalaiset kaasukammioon?
        Tähän mennessä juutalaisten suojana on ollut jenkkien aseet ja rahat.
        Israel pitisi panna kauppasaartoon laittomien siirtokuntien vuoksi niin kuin Venäjääkin uhataan Ukrainan ja Krimin vuoksi.

        Vanha ja vakaa. Mihin pyrit ja miksi?
        - Oletko ateisti?
        - Miksi puhut Jumalasta?
        - Miksi otat tuomarin roolin?
        - Puhuuko oletettu evoluutio?
        - Onko oletettu evoluutio pielessä?
        - Jos oletettu evoluutio on pielessä, sinun on turha moittia evoluutiotuotteita. Olet itsekin oletetun evoluution tuote.


      • satujahve
        -lapsi- kirjoitti:

        Vanha ja vakaa. Mihin pyrit ja miksi?
        - Oletko ateisti?
        - Miksi puhut Jumalasta?
        - Miksi otat tuomarin roolin?
        - Puhuuko oletettu evoluutio?
        - Onko oletettu evoluutio pielessä?
        - Jos oletettu evoluutio on pielessä, sinun on turha moittia evoluutiotuotteita. Olet itsekin oletetun evoluution tuote.

        Varmaan siihen että missä se kaikkivaltias jumala oli kun hitler sulloi sitä jumalanne valittua kansaa uuneihin? Oletetusti kierrämme myös aurinkoa, taisi joku paavikin todeta että raamatun vastaista on moisen väittäminen :D


      • _-_
        satujahve kirjoitti:

        Varmaan siihen että missä se kaikkivaltias jumala oli kun hitler sulloi sitä jumalanne valittua kansaa uuneihin? Oletetusti kierrämme myös aurinkoa, taisi joku paavikin todeta että raamatun vastaista on moisen väittäminen :D

        Jumala tulee aikanaan tuomitsemaan holokaustiin osallistuneet kuten kaikki muutkin.

        Paavi ja katolinen kirkko saavat todeta rauhassa mitä haluavat, ei se heidän oppinsa ole oikein miltään osin Raamatun mukaista. Ei vain sopinut katolilaisten ideologiaan että kierrettäisiin aurinkoa.


      • Esitä missä
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        ja se teidän kaikkivaltias jumalako sulloi natsien välityksellä miljoonat juutalaiset kaasukammioon?
        Tähän mennessä juutalaisten suojana on ollut jenkkien aseet ja rahat.
        Israel pitisi panna kauppasaartoon laittomien siirtokuntien vuoksi niin kuin Venäjääkin uhataan Ukrainan ja Krimin vuoksi.

        kohdin Israel tekee vastoin Oslon 1 ja 2 sopimuksia.
        Esitä samalla miten kertaa PLO/PA on rikkonut samaisia sopimuksia.
        Mikäli et pysty vastaamaan niin ole hiljaa ja mieti mikä taho on todellinen sopimusten rikkoja.
        On aivan turha olla populistinen hölmö ja esittää Israelin rikkomuksia jos ei edes ymmärrä asioista yhtään mitään vaan joukkohysterian vallassa esittää paikkansapitämättömiä satuja.


      • vanha ja vakaa
        -lapsi- kirjoitti:

        Vanha ja vakaa. Mihin pyrit ja miksi?
        - Oletko ateisti?
        - Miksi puhut Jumalasta?
        - Miksi otat tuomarin roolin?
        - Puhuuko oletettu evoluutio?
        - Onko oletettu evoluutio pielessä?
        - Jos oletettu evoluutio on pielessä, sinun on turha moittia evoluutiotuotteita. Olet itsekin oletetun evoluution tuote.

        -olen inkarnaattori
        -jumala on joulupukki
        -karma on tuomarimme
        -kaikki luonnossa on evoluution alaista, myös me
        -luonnossa ei mikään ole pielessä, vain ihminen sotkee ja panee luonnon "näennäisesti" pieleen


      • vanha ja vakaa
        Esitä missä kirjoitti:

        kohdin Israel tekee vastoin Oslon 1 ja 2 sopimuksia.
        Esitä samalla miten kertaa PLO/PA on rikkonut samaisia sopimuksia.
        Mikäli et pysty vastaamaan niin ole hiljaa ja mieti mikä taho on todellinen sopimusten rikkoja.
        On aivan turha olla populistinen hölmö ja esittää Israelin rikkomuksia jos ei edes ymmärrä asioista yhtään mitään vaan joukkohysterian vallassa esittää paikkansapitämättömiä satuja.

        se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Olen amerikkalaisten kannalla palestiinan uudesta hallinnosta. Yleensä harvoin olen samalla kannalla.


      • Itsellesi taisi
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Olen amerikkalaisten kannalla palestiinan uudesta hallinnosta. Yleensä harvoin olen samalla kannalla.

        tulla liian vaikea pala kun et koskaan pysty esittämään faktoja.
        Ja älähdyshän oli juuri kaltaisesi.
        Esitä nyt faktat niistä asioista mitä on kysytty äläkä esitä jotain sellaista mihin et pysty.


      • ....
        Itsellesi taisi kirjoitti:

        tulla liian vaikea pala kun et koskaan pysty esittämään faktoja.
        Ja älähdyshän oli juuri kaltaisesi.
        Esitä nyt faktat niistä asioista mitä on kysytty äläkä esitä jotain sellaista mihin et pysty.

        vanhalla ja vakaalla on se ongelma, että ei ole totuuksia joita esittää, on vain mutu tietoa ja omia mielipiteitä, jotka ovat ehdoton totuus ja joita ei voi, eikä saa kyseenalaistaa. Hän ei tunne kansainvälisiä lakeja ja päätöksiä ja maailman, erityisesti Lähi-idän ja Israelin historiaa, näihin suosittelisen häntä perehtymään. Pakko vain älähdellä, kun on vain median ja vihervasemmiston iskostamia mielikuvia ja propagandaa.


      • ....
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        -olen inkarnaattori
        -jumala on joulupukki
        -karma on tuomarimme
        -kaikki luonnossa on evoluution alaista, myös me
        -luonnossa ei mikään ole pielessä, vain ihminen sotkee ja panee luonnon "näennäisesti" pieleen

        Onko ihminen paha (vai hyvä), vai tuleeko pahuus jostain ulkopuolelta?


      • vanha ja vakaa
        .... kirjoitti:

        Onko ihminen paha (vai hyvä), vai tuleeko pahuus jostain ulkopuolelta?

        ihminen tekee vääriä valintoja, siinä se pahuus on. Karman laki kouluttaa elämä elämältä ihmistä paremmaksi henkisesti. Paha lähtee itsekkyydestä., pikkuhiljaa sielu pääsee siitä eroon. Elämä on koulu, kuolema kesäloma ja syksyllä aloitetaan uudelta luokalta.


      • vanha ja vakaa
        .... kirjoitti:

        vanhalla ja vakaalla on se ongelma, että ei ole totuuksia joita esittää, on vain mutu tietoa ja omia mielipiteitä, jotka ovat ehdoton totuus ja joita ei voi, eikä saa kyseenalaistaa. Hän ei tunne kansainvälisiä lakeja ja päätöksiä ja maailman, erityisesti Lähi-idän ja Israelin historiaa, näihin suosittelisen häntä perehtymään. Pakko vain älähdellä, kun on vain median ja vihervasemmiston iskostamia mielikuvia ja propagandaa.

        Kyllä median välittämä tieto on todempaa kuin uskovaisten propaganda.


      • Hohhoijakaa
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        Kyllä median välittämä tieto on todempaa kuin uskovaisten propaganda.

        vai on median tuottama tieto jotain faktaa.
        No, millä hankintatavoilla tämä media sitten hankkii ja kustantaa omia lehtitalojaan?
        Missähän on historian ja faktojen tietämys osaltasi.
        Jos pelkästään perustat tietosi? johonkin median tuottamaan ns. tietoon niin asiasi lepää kyllä perin heikoilla perusteilla.
        Nyt on kysymys faktoista tässä maailmassa eikä väännöksistäsi.
        Joten jos on kykyä niin ala perustella pelkillä faktoilla Lähi-idän tilanteita!
        Katsotaan sitten millainen on "tietotasosi".


      • Heppuli esittää
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        ihminen tekee vääriä valintoja, siinä se pahuus on. Karman laki kouluttaa elämä elämältä ihmistä paremmaksi henkisesti. Paha lähtee itsekkyydestä., pikkuhiljaa sielu pääsee siitä eroon. Elämä on koulu, kuolema kesäloma ja syksyllä aloitetaan uudelta luokalta.

        palstalla koko ajan jotain sellaista ettei ole millään tavalla uskovainen.
        Ja kuitenkin jatkuvasti tuo esille karman lakia ja sielunvaellusta.
        Onkohan pasmat menneet perinpohjin sekaisin ja ehkäpä muukin.


      • vanha ja vakaa
        Hohhoijakaa kirjoitti:

        vai on median tuottama tieto jotain faktaa.
        No, millä hankintatavoilla tämä media sitten hankkii ja kustantaa omia lehtitalojaan?
        Missähän on historian ja faktojen tietämys osaltasi.
        Jos pelkästään perustat tietosi? johonkin median tuottamaan ns. tietoon niin asiasi lepää kyllä perin heikoilla perusteilla.
        Nyt on kysymys faktoista tässä maailmassa eikä väännöksistäsi.
        Joten jos on kykyä niin ala perustella pelkillä faktoilla Lähi-idän tilanteita!
        Katsotaan sitten millainen on "tietotasosi".

        Faktoja löytyy mediasta, mistä muualta niitä sitten löytyisi? Raamattua en alennu lukemaan. Olen monesti jo aikaisemmin sinulle selittänyt oman vakaumukseni. Vaikka oletkin puskajussi niin tunnistan sinut.


      • ....
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        Faktoja löytyy mediasta, mistä muualta niitä sitten löytyisi? Raamattua en alennu lukemaan. Olen monesti jo aikaisemmin sinulle selittänyt oman vakaumukseni. Vaikka oletkin puskajussi niin tunnistan sinut.

        Ei tässä Raamatusta puhuttu, vaan siitä että perustelisitte tietotasonne kansainvälisoikeudellisilla lailla ja sopimuksilla ja historian faktoilla, jotka ovat siis oikeita faktoja. Medioilla on aina jokin ideologia taustoillaan, median faktat eivät ole luotettavia toisin kuin nuo edellä mainitut asiat. Harvaan mediaan voi luottaa, missä on se suomalaisten media kriittisyys, kun sitä aina hehkutetaan? Faktat löytyvät historiasta ja sovituista kansainvälisistä laista ja sopimuksista, kannattaisi tutustua!


      • Siis mediastako
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        Faktoja löytyy mediasta, mistä muualta niitä sitten löytyisi? Raamattua en alennu lukemaan. Olen monesti jo aikaisemmin sinulle selittänyt oman vakaumukseni. Vaikka oletkin puskajussi niin tunnistan sinut.

        haet ns. faktoja.
        Ei ole paljon annettu jos luottaa noin heppoisiin lähteisiin kuin media.
        Sitä paitsi, jos yrität provoilla jollakin puskajussijutuillasi, niin olet siinä samanlainen jos kerran asiaa pitää näin ajatella. Ei tuo nimimerkkisi siinä merkitse yhtään mitään.
        Voit aivan vapaasti selitellä vakaumustasi mutta mihin se pohjutuu ja mitkä ovat ne faktat joihin perustat nuo "mediatiedot" ja mihin lähteisiin mediatiedot perustuvat.
        Jo vanhastaan, tänä päivänä tämä ei pitäisi kenellekään ajattelevalle olla mikään epäselvyys, tiedetään miten media käsittelee omia julkaisujaan. Niillä ei ole muuta mielessä kuin raha ja sen ansaitsemiskeinoilla ei ole rajaa. On monasti monet toimittajat jääneet kiinni epärehellisistä uutisoinneista ja paistaahan se läpi monen toimittajan uutisraportista niin TV:stä kuin lehdissäkin. Sitä paitsi monet ns. palestiinalaiset ovat jääneet kiinni "tehdyistä uutisraporteista". Eikä poliittinen suuntaus koskaan aja rehellisen uutisoinnin etua.
        Jos tällaista ei edes huomaa niin kyllä sitten pitäisi katsoa peiliin ja todeta olevansa aika vietävissä oleva pöljä.
        Että silleen puskajussi.


      • vanha ja vakaa
        Siis mediastako kirjoitti:

        haet ns. faktoja.
        Ei ole paljon annettu jos luottaa noin heppoisiin lähteisiin kuin media.
        Sitä paitsi, jos yrität provoilla jollakin puskajussijutuillasi, niin olet siinä samanlainen jos kerran asiaa pitää näin ajatella. Ei tuo nimimerkkisi siinä merkitse yhtään mitään.
        Voit aivan vapaasti selitellä vakaumustasi mutta mihin se pohjutuu ja mitkä ovat ne faktat joihin perustat nuo "mediatiedot" ja mihin lähteisiin mediatiedot perustuvat.
        Jo vanhastaan, tänä päivänä tämä ei pitäisi kenellekään ajattelevalle olla mikään epäselvyys, tiedetään miten media käsittelee omia julkaisujaan. Niillä ei ole muuta mielessä kuin raha ja sen ansaitsemiskeinoilla ei ole rajaa. On monasti monet toimittajat jääneet kiinni epärehellisistä uutisoinneista ja paistaahan se läpi monen toimittajan uutisraportista niin TV:stä kuin lehdissäkin. Sitä paitsi monet ns. palestiinalaiset ovat jääneet kiinni "tehdyistä uutisraporteista". Eikä poliittinen suuntaus koskaan aja rehellisen uutisoinnin etua.
        Jos tällaista ei edes huomaa niin kyllä sitten pitäisi katsoa peiliin ja todeta olevansa aika vietävissä oleva pöljä.
        Että silleen puskajussi.

        kirjoittaja jolla ei ole vaki nimimerkkiä on puskajussi eli huutelee sivusta pusikosta. Niin että sinä se olet "puskajussi". Minä en pelkää mitään niin kuin pensaasta huutajat.
        No sano sinäkin puskajussi että mistä löytyy totuuus.


      • vanha ja vakaa
        Heppuli esittää kirjoitti:

        palstalla koko ajan jotain sellaista ettei ole millään tavalla uskovainen.
        Ja kuitenkin jatkuvasti tuo esille karman lakia ja sielunvaellusta.
        Onkohan pasmat menneet perinpohjin sekaisin ja ehkäpä muukin.

        no kerroppa vähän omista pasmoista, katotaan onko niissä mitään järkeä. Ota pasmat esiiin räkytyksen sijaan.


      • H.H.
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        no kerroppa vähän omista pasmoista, katotaan onko niissä mitään järkeä. Ota pasmat esiiin räkytyksen sijaan.

        Hauskoja tämän sedän jutut. Oikein rupesin illanratoksi lukemaan niitä.
        Ihan piti laittaa muutama stoori sedältä tänne.
        Hauskaa.

        -ei mitään uskonnollista, sielunvaellus on luonnonlaki.
        -kyllä kyllä mutta uskonnollinen käännyttäminen ja agitatio voidaan jättää pois
        -kun hän on kiinnostunut jälleensyntymisestä niin ehkä hän voisi saada tukea teosofisesta seurasta. Heidän oppinsa perustuu jälleensyntymiseen ja teosofithan tutkivat myös kristinuskoa
        -valitettvasti uskovaitse eivät suhtaudu jälleensyntymisoppiin suvaitsevaisesti vaikka sitä on opetettu aikoinaan varhaiskristillisyydessäkin. Tämä jälleensyntyminenhän on luonnon laki jonka alaisuudessa olemme kaikki. Ei kukaan valmistu yhdeltä luokalta, elämä on koulu ja karman laki opettajamme. On ihana tietää ettemme jää polkemaan paikoilemme, kehitys jatkuu.
        Jatka vain elämänmysteerien tutkimusta ja opiskelua samaan malliin
        -Minun käsitykseni mukaan homomies on ollut edellisessä elämässään nainen ja lesbonainen on ollut mies. Homomieshän on naismainen ja lesbo miesmäinen, ns rekkatyttö, ei ehkä aina. Sielu joutuu ja haluaakin välillä saada kokemuksia eri sukupuolena olemisessa.
        -Ihan kiltti olen ollut koko elämäni, samalla lailla uskon saavani hyvän inkarnaation kuin uskovainenkin uskoo saavansa hyvän taivaspaikan.
        -No en minäkään usko ikuiseen autuuteen taivaassa. Tänne aion tulla uudestaan, hommia on vielä paljon kesken. Ja kun elelet kunnolla elämäsi niin aina vaan helpompia ovat tulevat inkarnaatiot.

        Aika uskovainen ukkeli on, kilttikin vielä.


      • kiltti ukkeli
        H.H. kirjoitti:

        Hauskoja tämän sedän jutut. Oikein rupesin illanratoksi lukemaan niitä.
        Ihan piti laittaa muutama stoori sedältä tänne.
        Hauskaa.

        -ei mitään uskonnollista, sielunvaellus on luonnonlaki.
        -kyllä kyllä mutta uskonnollinen käännyttäminen ja agitatio voidaan jättää pois
        -kun hän on kiinnostunut jälleensyntymisestä niin ehkä hän voisi saada tukea teosofisesta seurasta. Heidän oppinsa perustuu jälleensyntymiseen ja teosofithan tutkivat myös kristinuskoa
        -valitettvasti uskovaitse eivät suhtaudu jälleensyntymisoppiin suvaitsevaisesti vaikka sitä on opetettu aikoinaan varhaiskristillisyydessäkin. Tämä jälleensyntyminenhän on luonnon laki jonka alaisuudessa olemme kaikki. Ei kukaan valmistu yhdeltä luokalta, elämä on koulu ja karman laki opettajamme. On ihana tietää ettemme jää polkemaan paikoilemme, kehitys jatkuu.
        Jatka vain elämänmysteerien tutkimusta ja opiskelua samaan malliin
        -Minun käsitykseni mukaan homomies on ollut edellisessä elämässään nainen ja lesbonainen on ollut mies. Homomieshän on naismainen ja lesbo miesmäinen, ns rekkatyttö, ei ehkä aina. Sielu joutuu ja haluaakin välillä saada kokemuksia eri sukupuolena olemisessa.
        -Ihan kiltti olen ollut koko elämäni, samalla lailla uskon saavani hyvän inkarnaation kuin uskovainenkin uskoo saavansa hyvän taivaspaikan.
        -No en minäkään usko ikuiseen autuuteen taivaassa. Tänne aion tulla uudestaan, hommia on vielä paljon kesken. Ja kun elelet kunnolla elämäsi niin aina vaan helpompia ovat tulevat inkarnaatiot.

        Aika uskovainen ukkeli on, kilttikin vielä.

        Ihanaa että olet ottanut sydämen asiaksi minun seuraamiseni. Otan sinut ilomielin opetuslapsekseni.


      • -lapsi-
        vanha ja vakaa kirjoitti:

        -olen inkarnaattori
        -jumala on joulupukki
        -karma on tuomarimme
        -kaikki luonnossa on evoluution alaista, myös me
        -luonnossa ei mikään ole pielessä, vain ihminen sotkee ja panee luonnon "näennäisesti" pieleen

        vanha ja vakaa7.6.2014
        14:360 SULJE
        -olen inkarnaattori
        -jumala on joulupukki
        -karma on tuomarimme
        _______

        Kalkkis muistaa. Karman versio tutusta biisistä ei ole lainkaan hassumpi :D
        http://www.youtube.com/watch?v=mqY79HMI2d4


      • Merkillistä??
        _-_ kirjoitti:

        Jumala tulee aikanaan tuomitsemaan holokaustiin osallistuneet kuten kaikki muutkin.

        Paavi ja katolinen kirkko saavat todeta rauhassa mitä haluavat, ei se heidän oppinsa ole oikein miltään osin Raamatun mukaista. Ei vain sopinut katolilaisten ideologiaan että kierrettäisiin aurinkoa.

        "Jumala tulee aikanaan tuomitsemaan holokaustiin osallistuneet kuten kaikki muutkin."

        Jumala on sikäli merkillinen että on kuulemma joskus tehnyt jotakin ja kuulemma sitten taas aikanaan tekee vaikka mitä. Mutta koskaan ei tee mitään juuri nyt.


    • Tahdotko sinä?

      Joka haluaa uskoa, löytää tarpeeksi pitäviä todisteita uskolleen, ja joka ei halua uskoa, löytää ateismilleen tarpeeksi pitäviä todisteita.

    • uskova..

      Koska Jumalan olemassaoloa sen enempää kuin sitä, että Jumalaa ei ole, ei voi todistaa, on tyydyttävä tieteellisesti ja loogisrationaalisesti todennäköisempään vaihtoehtoon, ja tästä on kyse. Tiedeyhteisössä käydään jatkuvasti loogisrationaalisia väittelyjä Jumalan olemassaolosta, ja tällä hetkellä on tilanne se, että Jumalan olemassaolo on todisteiden valossa todennäköisempää kuin se, että Jumalaa ei olisi! Ja tämä on siis puolueeton arvio!

      Tässä linkki debattiin aiheesta "Does God exist?". Kristitty filosofi rökittää loogisilla argumenteillaan ateistin 6-0.

      https://www.youtube.com/watch?v=4KBx4vvlbZ8

    • George L

      Muutama todiste lisää:

      - Mitään muuta kansaa kuin Israelilaisia ei ole ajettu kahta kertaa pois kotimaastaan ja vielä palannut sinne ja mikään muu kansa ei ole palannut 2000 vuoden jälkeen kotimaahansa ja uudelleen löytäen kielensä ja muun kulttuurinsa. Ilman korkeampaa voimaa tällainen ei olisi mahdollista.

      - Raamatun mukaan maanjäristyksiä tulee olemaan yhä enemmän, ja joka vuosi maanjäristysten määrä on kasvanut huomattavasti. Asian voi tarkistaa helposti.

      - Joka ikinen vuosi maapallo tuottaa jokaiselle maailman ihmiselle tarpeeksi ruokaa, Nooan liiton mukaisesti, Jumala on pitänyt oman osuutensa tässä asiassa, ihminen ei, kolmasosa ihmisistä on liikalihavia.

      - Aina kun USA on tehnyt Israelin vastaisia päätöksiä on joko välittömästi tai melko nopeasti iskenyt erilaisia luonnonkatastrofeja tai muita onnettomuuksia USA:n.

    • asdfghijkl

      James Bond. Englannin Kuningatar on Kristinuskon puolusja! Tuollainen Logo tuolla kuningattarella!

      • -lapsi-

        Jokaisella on juurensa. Artikkelin mukaan QE2 on Daavidin jälkeläinen, siis aitoa kuninkaallista sukua.

        > Truth-seekers often know Fritz Springmeier's classic, Bloodlines of the Illuminati, and most people on Earth know Elizabeth Mountbatten (also known by criminal aliases Windsor and QE2). Unfortunately not many know about Elizabeth's ancient bloodline and why, out of all the Illuminazis, hers is perhaps the most timely to consider at present. To start, Elizabeth Mountbatten, the woman claiming to be the queen of Britain, is, without doubt, descended from the ancient King David whose story many will know from the Bible. It's too much to include here, but the true and verifiable genealogy of the British royals has been published in many books for over a hundred of years and is also widely available for viewing online. For reference: King David to "queen" Elizabeth.

        The "royal" family knows their own history full well, including that they and the British people are part of the "Lost" tribes of Israel (Ephraim.) However, they certainly don't go out of their way to educate the "commoners" about these facts (quite the opposite really.) But, despite all the disinformation over the years, this ancient heritage of the British royal family is true and bullet-proof. Elizabeth's great great grandmother, the legitimate queen Victoria, was so proud of her lineage that she had a large poster put up in Windsor castle, showing the family bloodline back to David. It is far too expansive a subject to discuss here, but knowing what became of all the "Lost" tribes of Israel helps to understand this overall subject and plenty of others. That information can be easily looked at here: Twelve Tribes of Israel. <

        http://www.henrymakow.com/queen_elizabeth_bloodline.html

        Mike Oldfield: QE2
        http://www.youtube.com/watch?v=I_-Z_Sxq_Ik


    • -lapsi-

      vanha ja vakaa
      7.6.2014
      14:410 SULJE
      "se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Olen amerikkalaisten kannalla palestiinan uudesta hallinnosta. Yleensä harvoin olen samalla kannalla."
      _______________

      Maailma eksyy ja eksyttää. Miksi sinun on pakko kieltää Jumala ja hyväksyä eksytys. Raamattu ennustaa kolmatta maailmansotaa. Raamattu ennusti Israel-valtion. Raamattu ennusti juutalaisten paluumuuton ja Herraan luottavat ihmiset ennustivat Neuvostoliiton rautaesiripun hajoamisen. Sen piti hajota, koska se esti paluumuuttoa.

      Suomen kristityt majoittavat idästä tulevia paluumuuttajia. Suomessa levänneet paluumuuttajat ovat virkeitä ja iloisia. Miksi et tiennyt näistä asioista? Koska maailma eksyy ja eksyttää. Jeesusta vihaava eliitti hallitsee koululaitosta ja valtamediaa.
      http://int.icej.org/news/special-reports/aliyah-through-finland

    • 1+1

      Mainioita vastauksia!

    • Simelius

      Raamattu todistaa Jumalasta. Raamatun ennustukset ovat toteutuneet, ja tulevat toteutumaan kunhan niiden aika on. Ilmestyskirja esimerkiksi puhuu pedon valtakunnasta joka tulee lopun aikoina. Tuo pedon valtakunta on mitä todennäköisimmin islam.

      Ilmestyskirjan 13-luku puhuu pedon valtakunnasta jossa tapetaan ne jotka eivät kumarra petoa, eli todellisuudessa islamia. Näin juuri on käymässä. Isis, hamas ja muut vastaavat islamisti-ryhmät rakentavat tätä pedon valtakuntaa parhaillaan tappamalla vääräuskoisia jotka eivät alistu islamille. Olemme todistamassa sitä että peto on toipumassa, kuten Ilmestyskirjan näyssä ennustetaan. Siinä näyssähän seitsenpäisen yksi pää sai kuoliniskun mutta toipui.

      Kun peto saa vallan niin että sharia-laki astuu voimaan eri puolilla maailmaa, silloin saavat miekasta ateistit, vihervasurit, homot, kristityt, juutalaiset, ja kaikki jotka ovat islamistien mielestä vääräuskoisia, ja jotka eivät kumarra tätä petovaltaa. Se on pää poikki vääräuskoisilta. Tätä on oikeaoppinen islam.

      • Simelius

        "Siinä näyssähän seitsenpäisen yksi pää sai kuoliniskun mutta toipui."

        Korjaus: Siis seitsenpäisen pedon yksi pää sai kuoliniskun mutta toipui.


    • orj jlrj

      Miksi kysyt jotain ja vastaat itse?

    • Hei-


      Ihmistä on aina vaivannut korkeamman olemassaolon asiat ja aina jostakin ihminen on tehnyt jotakin asiaan verrattavaa;

      Kirjoitin aiheesta juuri täällä; http://keskustelu.suomi24.fi/node/12517382


      Yst. t. Jari Laurila

    • olen to

      Onko todisteita tuulen olemassaolosta, onko joku nähnyt tuulen, ei ole mutta tuulen vaikutuksen kyllä. Sama asia Jumalan kanssa. Jumalan töitä näkyy esim. luonnossa. Miksi luonto -sana on olemassa, tarkoittanee asiaa joka on luotu ja luodulla asialla on yleensä luoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe