Ajoneuvovero

kyrsiintynyt

Miksihän ajoneuvoveroa joutuu maksamaan autosta, jota ei kymmeneen vuoteen ole ollut olemassakaan? Auto on luovutettu aikoinaan alaikäiselle peltoautoksi ja omistaja sanoi poistaneensa sen rekisteristä. Nyt sitten tältä silloin alaikäiseltä, nyt täysikäiseltä trafi vaatii ajoneuvoverojen maksamista tähän päivään asti.

8

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Verotus

      päin wittua dieselautolla.

      • exsuomalainen

        Suomi olisi omavarainen polttoaineen suhteen, jos demarifeministien harjoittama älytön verottaminen ei tappaisi biopolttoainetehtailua maatilollamme ja verottaisi kaikkia muita polttonesteitä kuin bensaa käyttäviä ajoneuvoja kuoliaaksi.
        En ymmärrä kansamme typeryyttä, kun se vuodesta toiseen ja vaaleista toiseen äänestää edelleenkin maamme ja kansamme pahimpia vihollisia eli maanpattureita, jotka ovat pääasiassa demarifeministejä ja muuta kukkahattukansaa.
        Tuttu sähkömies kehitti puhtaan sähköauton, millä voi ajaa yhtämittaa lataamatta 300km, mutta sekin idea, mistä olisi voinut tulla huppuhyvä vientituote, niin demarifeministit tappoivat koko homman.
        Onneksi olen yrityksineni muuttanut sieltä hölmölästä muualle jo ajat sitten. Tosin ne virkamafian vainolaiset eivät jätä entisiä suomalaisia rauhaan täällä ulkomaillakaan.


    • Kysyy hän
      • exsuomalainen

        Kyllä kilvet voi palauttaa. Kun auto viedään ulkomaille ja rekisteröidään siellä, niin uuden rekisteröintimaan rekisteröintiviranomaiset irroittavat kilvet ja lähettävät ne Suomen trafille sekä antavat auton omistajalle siitä todistuksen. Suomen nykykäytäntöä en tiedä, mutta silloin, kun vein ensimmäisen muuttoautoni maasta, niin luovutin kilvet katsastuskonttorilla ja täytin ns maastavientilomakkeen. Sieltä sain sitten maksua vastaan väliaikaiset siirtokilvet ja siirtovakuutuksen.

        Siellä Suomen hölmölässä tunnutaan tekevän joka asiassa mahdollisimman paljon kiusaa kansalaisille. Yksinkertaiset pikkuasiatkin tehdään mahdollisimman monimutkaisiksi ja ennekaikkea viranhaltijan taholta mielivaltaiseksi.


    • enusko

      Ei vaadi, jos ette ole tehneet papereita ja rekisteröineet. Lisäksi tarinassasi haiskahtaa se että alaikäisen nimiin ei voi rekisteröidä ja verot vanhenee viidessä vuodessa.

      • exsuomalainen

        Kyllä Suomessa jokaisen mustalaisen auto on rekisteröity alaikäisen nimiin, sillä muuten sosiaalitoimisto vaatisi auton myymisen ennenkuin antaisi mustalaisisännälle rahaa. Sossun rahoilla ne Manne-Mersut on maksettu ja auto on nuorimman pennun nimissä Omistaja voi olla jopa alle 1- vuotias.
        Nyt on sama tilanne näitten afrikkalaisten mamujen kohdalla. Sossu maksaa sitten jopa polttoainerahaa sen vauvan omistaman auton käyttöön ja isä ajaa pimeätä taksia öisin ravintoloitten edustalla.
        Näin toimii suomalainen vasemmistofeministinen sosiaalitoimi. Valkoinen suomalaismies saa sensijaan poliisin kimppuunsa sosiaalitoimistossa , jos erehtyy ihmettelemään tapahtuneita tosiaioita. Totuus on Nyky-Suomessa rikollista "vihapuhetta".


    • Virkamafia

      Kyseessä on damarifeministisen virkamafian kiusanteko omia kansalaisia kohtaan. Kun naiselle antaa vähäisenkin mahdollisuuden käyttää valtaa, niin hän aiheuttaa sillä heti vahinkoa tai kostaa jonkun kuvittelemansa epämiellyttävyyden uhrilleen, joka on aina suomalainen valkoihoinen mies.

      Kun muutin ulkomaille ja siirsin autoni myös ulkomaan rekisteriin sen jälkeen, kun olin poistanut sen Suomen ajoneuvoekisteristä, niin sama virka-akkojen mafia laittoi käyttömaksut, dieselverot sekä liikennevakuutusmaksut ulosottoon seuraava vuoden ajalta.Pilasivat näin luottotietoni ja lähettivät sen tiedon myös uuteen asuinmaahani, missä en saanut mitään sopimuksia tehdyksi näitten laittomien maksuhairiömerkintöjen takia. Kaikki demarien virka-akat pitäisi tappaa! Se olisi etu koko maailmalle.

      Ei auttanut, vaikka kävin näyttämässä ulkomaan rekisterissä olevan autoni heille ja esitin rekisteristäpoistotositteet ja uuden maan rekisteriotteen.
      Naisille valta on niin ihanaa, kun maassamme sitä saa käyttää täysin vastuuttomasti toisien vahingoittamiseen.
      Kansannousukapinaa ja verenvuodatusta ne odottavat ilmeisesti, että saavat taas haukkua miehiä väkivaltaisiksi.

    • Tosiaan ei suomessa

      voi alle 15 vuotias omistaa mitään moottorikäyttöstä kulkuneuvoa, koska ei ole vielä rikosoikeudellisesti vastuussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3480
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2922
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2820
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2708
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2614
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2415
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      235
      1998
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1837
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1753
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      158
      1650
    Aihe