Ranskassa tehtävät tojotat

Tojoluottaaranskalai

Toyota Yaris tehdään ranskassa.

Toyota Proace on PSAn Jumpy johon vain ranskassa laitetaan tojotan logot.

Nissani ei ole tojota mutta siinä käytetään ranskalaista diesel-moottoria. Japseilta itseltään ei tuo diesel-tekniikka oikein luonnistu. Ainakin tojotan D4D on varsinainen vikapesä.

Loput tojotat kyhätään turkissa häthätää kamelikisojen ja maahan kyyristelyn välissä.

12

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maafdsf

      On muuten ensimmäinen yoyota joka tuntuu autolta.

    • lisää Ranskasta

      Unohdat, että Avensiskin on suunniteltu Ranskassa, vaikka se valmistetaankin Briteissä. Osia katsoessa huomaa, että suuri osa alihankkijoista on myös ranskalaisia.

      • Hdi 240

        Ai Avensis on suunniteltu ranskassa! Tuosta pitää ottaa tarkemmin selvää. Tiesin että Proace on ranskalainen ja Yaris tehdään ranskassa mutta tuokin vielä!


    • aiiiiivan

      Maailman suurin autonvalmistaja toyota, antaa tietotaitoa marginaaalimerkki citikalle jota ei USA huoli edes markkinoilleen.

    • ProacejaYaris=FRA!

      Se on vain kummaa että kun auto on ranskalainen Peugeot-Citroenin tuote johon laitetaan tehtaalla tojotan merkit niin siitä tulee kuin taikaiskusta tojoteroille "puhdas ja "pyhä" aito japanin ihanuus jossa ei ole koskaan mitään vikaa, ei kuluta juuri lainkaan polttoainetta ja kiihtyvyys ja nopeus ovat formulaluokkaa. Tojoterot ovat lauma-apinoina niin täysin hurmoksellisia ja aivopestyjä.

      Jos parkkiksella olevaan foordiin tai volkkariin laitetaan samalla tavalla tojotan merkit niin muuttuuko se jumalaiseksi tojotaksi? Mikä on se huikea transformatiivinen voima noissa tojotan merkeissä joka tekee tojoteron mielikuvituksessa autosta "hyvän"? Siunataanko ne jossain temppelissä japanissa vai mistä moinen voima tulee?

      Ajelkaa tojoterot vaan tyytyväisinä ranskalaisilla autoillanne! Ihan hyvä että olette ainakin Proacen ja Yariksen myötä päässeet kokemaan hieman eurooppalaista autoilua. Diesel-koneetkin kestävät. Ei tuhansien eurojen D4D remppaa ja pommin laittamista kiertoon - huono omatuntohan sellaisesta tulee. Avensis on suunniteltu ranskassa mutta tojotalla ei ole ollut varaa kuitenkaan ostaa siihen PSAlta kunnon diesel-konetta. Japanin keskuspankki olisi muuten joutunut jälleen kerran pelastamaan tojotan konkurssilta.

    • Surkeaa tekoa !

      Patonkipaskat vie kohta koko Ranskan valtion konkurssiin mutta ei yhtään haittaa .

      Ranskalaiset autot on verrattavissa johonkin K-ryhmän Pirkka tuotteisiin tai Ikean laaduttomiin lapsityövoimalla kyhättyihin huonekaluihin joita ei kunnon ihmiset osta edes vahingossa !

      • oikea murheen tuoja

        Molemmat on tarkoitettu tee se itse miehille. Ikeasta kannetaan kasa lastulevyn pätkiä kotiin joita aletaan sitten kasailla ja Citroen jopa ajetaan (jos ei leviä matkalla) kotiin ja sitten alkoi mutterien väntö, jolle ei loppua näy. Sähköt reistailee, tukivarret kolkkaa, laakerit ulisee, jouset katkeilee, öljyt lentelee pitkin katuja ja Citikka mies teeseitse miehenä on onnellinen. Välillä käy Suoli24 kehuskelemassa olemattomia Citikan ominaisuuksia ja provoilee Tojo sivustoilla . Normaali yksilö olisi jo aikoja sitten pannu kiertoon romun.


      • ,,,ssss...o
        oikea murheen tuoja kirjoitti:

        Molemmat on tarkoitettu tee se itse miehille. Ikeasta kannetaan kasa lastulevyn pätkiä kotiin joita aletaan sitten kasailla ja Citroen jopa ajetaan (jos ei leviä matkalla) kotiin ja sitten alkoi mutterien väntö, jolle ei loppua näy. Sähköt reistailee, tukivarret kolkkaa, laakerit ulisee, jouset katkeilee, öljyt lentelee pitkin katuja ja Citikka mies teeseitse miehenä on onnellinen. Välillä käy Suoli24 kehuskelemassa olemattomia Citikan ominaisuuksia ja provoilee Tojo sivustoilla . Normaali yksilö olisi jo aikoja sitten pannu kiertoon romun.

        Näin korkeatasoista tekstiä. Eihän se ole ranskalaisilla autoilla ajavien syy, että Toyota maksaa, että saa laittaa Toyotan merkin PSA autojen keulaan, ja samalla nostaa myymiensä autojen MAINETTA. Vaikka se hetkellisesti "tuottaakin murhetta"


    • Toyota=MadeInFrance

      Ei taida monikaan tojota-kuskeista tietää että niiden auto voi hyvinkin olla valmistettu ranskassa! :)

    • Näin se menee

      Tällainen yhteistoiminta merkkien välillä on varsin tavanomaista. Lisäksi autoissa käytetään paljon samoja osia. Eivät automerkit itse osiaan tee. Toyota on tarvinnut eurooppaan valmistuskapasiteettia ja teettää Yariksen Pohjois-Ranskassa. Toyota tarvitsee vääntävällä diisselillä varustetun pakettiauton ja ostaa koko PSAn auton johon laitetaan tehtaalla toyotan tunnukset.

    • Ranskalaista

      Ranskassa valmistetaan(Renaultin, Psa,n) tehtailla yhä enemmän toisille merkeille autoja, varmaan kohta puolet Euroopassa myytävistä autoista on Ranskalaista huippulaatua. Kilpailijat nähneet, että ainut keino saada korkeatasoista laatua, on valmistuttaa autot Ranskassa, sille ei provot voi mitään!

    • hese1

      Oli ensimmäisiä Jariksia itsellä aito japsi. Keikkui koko kaksituhatta luvun alun viattominpana saksalaistenkin listoilla. Kun Ranskikset tuli putosi välittömästi sijaluku kymmenennen sijan paikkeille. Ja sehän kyseiselle merkille katastrofi. Sitä Ranskan rapeata Progaevea vai miten edes nimi kirjoitetaan tule ikinä ostamaan. Ostan vaikka miljoona kilometriä ajetun Hiacen. Nyt juuri on tilanne että jotain isoa tarvisi. Enkä tarkoita mitään jalkaväliin tulevaa. Sillä aloinkin tutkimaan kirjoitusketjua mitä mieltä väki on Citikasta. Elämäni varrella olen omistanut neljättäkymmentä erilaista autoa. Ja vain yksi ranskalainen Simca tonni joka oli korjaamoiden onni. Mutta ajattelin että jospa tilanne on muuttunut paremmaksi. Ainakin halpoja ovat. Samaa ei voi sanoa japseista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe