Ps:llä mahdollisuus saada vanhoillislestadiolaiset taakseen

Hyvä sauma

37

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullu idea

      No , heh, kukaan lestadiolainen ei voi äänestää katolista vihapuoluetta! Pelkkä homokanta ei sitä muuta.

    • Totuutta oltava

      Älä kirjoita vääryyttä!!!! Perussuomalaiset ei ole katolinen vihapuolue vaikka pj Soini on katolinen kristitty. Eiköhän ne vanhoillislestadiolaiset joille on tärkeintä päästä omakohtaisen uskon kautta taivaaseen, tee kaikkensa välttääkseen syntiä jota on mm. isänmaa Suomen itsenäisyyden luovuttaminen Brysselin hallintaan ja rahojen syytö maailmanloppuun asti( nykymenolla näin) Kreikkaan joka on kaikki pois etenkin köyhiltä suomalaisilta yleensä heikot kärsii eniten, hallituspuolueet sekä Vasemmistoliitto ja keskusta kannattavat Kokoomuksen tavoin Suomen itsenäisyyden luovuttamista.Tämä on raamatun vastaista, raamatussa puhutaan isänmaasta kuinka sitä pitää suojella, kuinka sitä pitää puolustaa vainolailta, vainolaiset löytyvät nyt omasta maasta. Lestadiolaisia siirtyi keskustasta Perussuomalaisiin tuhansittain jo v. 2011 vaaleissa, he olivat osaltaan mahdollistamassa jytkyä. Joka ei tätä usko niin tutkikaa tilastoja. Keskusta koki murskatappion 2011 vaaleissa ja kyllä vain moni Lestadiolainenkin kyllästyi "minkki Marlin" ja lautakasa Mattiin. Itse juttelin vähän ennen v. 2011 vaaleja laukaalaisen vl ison perheen äidin kanssa joka on nytkin Pyhäjoella suviseuroissa, hän sanoi silloin jotenkinniin että ei kaikki Matista kerrottu voi olla valhetta, hän on erittäin kovasta keskustalaisesta suvusta- tässä pieni esimerkki, hän ei ole näitä vl uskosta omille teilleen lähteneitä jotka hyväksyvät mm. naispappeuden kuten keskustan Mikael Pentikäinen ja hänen siskonsa joka vihitytti itsensä papiksi(vl usko ei hyväksy naispappeutta).

      • tunnusta vihasi

        Persut ON vihapuolue. Koko puoluetta ei olisi jos ei jotain vihaa olisi,tuo sinun kirjoituksesi jo sen todistaa! Aina pitää löytyä joku lautakasa! Aina on joku muu syyllinen!
        Aina on herrat rosvoja tai rikkaat vie kaikki. AINA on persulla purnattavaa. Eikö mitään myönteistä koskaan?
        Ja vielä ihmettelet puhetta vihapuolueesta?
        Persujen öyhötys homoistakin perustuu 'aliihmisten' halveksuntaan, ei arvovalintoihin.


      • Oikea valinta

        Persujen fundamentalistikatolinen johtaja on hyväksynyt puoluetoimiston johtoon raiskauksesta tuomitun henkilön. Katolisen kirkon pedofiliaskandaaleista Soini ei ole lausunut mitään, vaikka muuten puhetta ja plokia suolletaan päivittäin. "Kaikki elämä on pyhää" -hokemia suoltava tekokristitty hyväksyy myös sen, että puolueessa ajetaan avoimesti kuolemanrangaistusta ja aselakien höllentämistä. Persujen farisealaisjohtaja katsoo myös suoran valehtelun olevan hyväksyttyä, kun se tekee poliittisen kannatuksen nostamiseksi (Soinin ilmoitus ilmasto-ohjelman kirjoittamisesta puolueelle, kun tosiasiassa kyse oli Metalliliiton ohjelman kopioinnista). Vähemmistöjen jahtaaminenhan se vasta onkin sitä kristillissosiaalisuutta ja lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan, ja siinä Soini onkin kunnostautunut kiitettävästi.

        Että kyllä varmaan siirtyvät kaikki punaniskakristityt sankoin joukoin äänestämään tätä huuhaa-puoluetta...


    • Olkaa rehellisiä!!!

      Myönteistä Perussuomalaisissa mm: haluavat pitää Suomen itenäisenä, haluavat lopettaa Kreikka tukipaketit(rahat jäisivät kotimaahan), ainoa puolue joka kannustaa pienyrittelijäisyyteen, pienestä voi nousta suureksi-suuret eivät tarvitse enää tukea, Kokoomus on suuren pääoman eikä yrittäjien puolue, Ps haluaa pitää koko Suomen asuttuna ja eikä vain pk seutua kuten Kokoomus, SDP ja stadilaisenArhinmäen johtama Vasemmistoliitto. Eikös ystävä nämäkin jo ole hyviä positiivisia asioita meille tavallisille suomalaisille, suurin osa eli monta miljoonaa meistä on tavallisia ihmisiä. Sinulla on vain jokin pinttymä Ps kohtaan koska he ottivat viime eduskuntavaaleissa Suomen kaikkien aikojen suurimman vaalivoiton ja pitivät vaalilupauksensa eikä menneet takinkäänmöllä hallitukseen kuten Arhinmäki ja Jutta jotka ovat taas jo osittain takki takaisin käännettyinä poistuneet hallituksesta. Minä Perussuomalaisten äänestäjänä ainakin toivon kaikille suomalaisille hyvää, etenkin niille joilla menee huonosti.

      • Kyrpä

        Halu ja toteutus ovat kaksi eri asiaa. Mitä vaalilupauksiaan Persut ovat toteuttaneet kolmen vuoden aikana? Edes yhtä siltarumpua eivät ole äänestäjilleen saaneet hommattua. Kuten sanottua: Hallitusvastuu olisi tappanut populistipuolueen. Siittä on kysymys, ei yhdestä vaalilupauksesta.


      • Kyrpä
        Kyrpä kirjoitti:

        Halu ja toteutus ovat kaksi eri asiaa. Mitä vaalilupauksiaan Persut ovat toteuttaneet kolmen vuoden aikana? Edes yhtä siltarumpua eivät ole äänestäjilleen saaneet hommattua. Kuten sanottua: Hallitusvastuu olisi tappanut populistipuolueen. Siittä on kysymys, ei yhdestä vaalilupauksesta.

        ...niin ja eikös Persut nimenomaan huutaneet jättitelakalle kymmenien miljoonien tukea? Vai STX suomalainen pienyritys? Samalla valtiosta olisi tullut ko firman osaomistaja joka olisi ollut vastuussa myös miljardien veloista! Juuri teitä hölmöjä Soini vedättää ja kuppaa rikastuakseen. Ette erota eilistä huomisesta, ettekä oikein ymmärrä edes omaa elämäänne. Vaalikarjaa. Lampaita. Hyödyllisiä idiootteja.


      • Epäpuolue persut

        Pölhöpersu pitää suurena meriittinä vastuunpakoilua ja vaalivoiton mitätöimistä. Jos vaalivoitolla ei yritetäkään vaikuttaa päätöksentekoon, ei puolue ole alunperinkään ollut tosissaan.

        Vain yksinkertaisimmat voivat kuvitella, että alle viidenneksen kannatuksella voitaisiin sanella koko hallitusohjelma. Kun se ei näiden pölhöpersujen suureksi yllätykseksi ollutkaan mahdollista, päätettiin porukalla maata neljä vuotta uuninpankolla ja antaa keskustan ottaa opposition johtajan asema.

        Myötähäpeä on ainoa tunne inhon lisäksi, mitä persut herättävät.


      • Herää jo

        No olepa sinäkin vaihteeksi rehellinen ja kerro, mikä "Oikean valinnan" viestissä ei pitänyt paikkaansa? Sinun kirjoituksesi esimerkiksi Kreikka-tukipaketista perustuu täydelliseen väärinymmärrykseen. Kreikka on maksanut lainanlyhennyksensä korkojen kera tähän mennessä, joten jospa lopettaisit valheiden levittämisen.

        Jos haluat Suomen itsenäiseksi (onko nykytila mielestäsi sitä), olet totaalisen väärän puolueen kannattaja. Soinihan on nimenomaan sanonut, että persut eivät aja eroa eurosta tai EU:sta. Utopiasi siitä, että persut pystyisivät muuttamaan Suomen EU-jäsenyyden ehtoja on lapsellista. Sillä promillen vaikutusmahdollisuudella Suomi on ja pysyy nykyisissä sopimuksissa ja taipuu myös EU:n enemmistön päättämiin uusiin direktiiveihin ja velvoitteisiin.

        Jos pienyrittäjyys olisi persuille ollut tärkeää, se olisi ajamassa siihen liittyviä uudistuksia hallituksessa eikä jahtaisi halpahintaisesti homoja oppositiossa. Persut häpäisevät koko Suomen tuomalla äärioikeiston eduskuntaan ja europarlamenttiin. Rasistisesta rikoksesta tuomittu persu meppinä ja raiskaustuomion saanut persupuoluetoimiston johdossa pitävät kyllä mainostamasi tavalliset ihmiset kaukana tästä hörhöporukasta.

        Puolueen sisällä tapahtuneet järjestelyt mm. puoluetuen yksityistämiseen ovat kyllä käsittämättömiä nykypäivän Suomessa. Keskiaikaa haikaileville pölhöpersuille tuntuu kuitenkin riittävän informaatioksi se, mitä Isä Timo suvaitsee asioista kertoa. Persuista ei ole muutoksia tekemään, päinvastoin. Persut tukevat kokoomuksen apupuolueena suurpääoman tavoitteita ja tavallisen ihmisen aseman kurjistamista.


    • peruSShookkans´

      Tuskin lestat tykkäävät sankkireikäöyhötyksestä, jota perssut harrastavat 24/7???

    • Vaikeaajoillakinymmä

      Kyllä me rehelliset Perussuomalaiset arvostamme rehtiäsuoraselkäisyyttä. Persut, SDP ja vasurit eduskuntavaalikamjoivat yhtä eurokriittisesti eli yhdenkään näiden puolueiden johtaja lupasi äänestäjille ettei missään nimessänmene euron pönkkäys hallitukseen tekemään liittovaltiota eli tukemaan Kreikkaa kuin muitakaan kriisimaitaz kokoomuskaan ei luvannut rahoittaa pankkiireja, kaikki kolme em.puoluetta kertoivat vaalikampanjassaan että Mari Kiviniemen ja Jyrki Kataisen aloittama Kreikka lainan takaaminen oli virhe jota he eivät hyväksy ja kun äänestätte meitä niin ns. pönkkäys loppuu. Vaalit menivät, menivät myös Arhinmäki ja Jutta kokoomusvetoiseen hallitukseen kolmeksi vuodeksi tekemään äärioikeistolaista politiikkaa josta hyötyivät vain muutama tuhat Suomen miljonääriä sekä Kreikan ym pankkiirit, takki oli kääntynyt ja äänestäjät petetty, kaikki hattu kourassa olevat maat pönkättiin. Hirvittävää. Vaikea antaa anteeksi tuollaista. Ja vanhustenhoidostakin leikkasi sateenkaarihallitus takinkääntöministerien ollessa vielä kuolemassa Jyrki Kataisen pyllyä, leikkasivat 500 miljoonaa euroa ja rikastuttivat optiomijonäärejä. Tavallinen kansa, varsinkin köyhä ja pienyrittäjät ajettiin ahtaalle. On halpamaista vedota vielä Soinin katolilaisuuteen, lukekaa Perussuomalaiset wikipedia, siellä lukee mm. ettei Ps oleminkään yksittäisen uskonsuunnan kannattaja/suosija vaan se hyväksyy kaikki kristityt eikä ole pakko uskoa Jumalaan ollenkaan niin silti voi olla Perussuomalainen. Se vain teillä ottaa koville kun Ps on nousussa mutta koittakaa kestää sillä Perusuomalainen puolue haluaa teidänkin elämänne paremmaksi ellette kuulu niihin muutamiin tuhansiin miljonääriin, niillekään ei pahaa toivota, ne vaan eivät tarvitse enää tukea vaan pärjäävät jo omillaan.

      • Kyrpä

        Onko PS todellakin nousussa? Näytä minulle rehellinen Persu, niin minä näytän sinulle Pegasoksen.


      • Pillu
        Kyrpä kirjoitti:

        Onko PS todellakin nousussa? Näytä minulle rehellinen Persu, niin minä näytän sinulle Pegasoksen.

        Valitettavasti nikkisi vie uskottavuutesi. Luultavasti uskot tuohon saarnaasi.


    • Jeevel

      Miksi kokoomus ja lehdistö ovat hiljaa Jan Vapaavuoren käynnistä STX telakan ostossa korealta. Joka tapahtui juuri ennen EU vaaleja? vai oliko tämäkin vain EU äänestyksen takia. Sitä voi odottaa kokoomukselta, että kaikki peliin ja valheilla ääniä.

    • Ps vakaa kannatus

      No jos persut ei mielestäsi ole nousussa niin suuressa laskussa ovat Demarit ja vuodessa ovat tulleet kovasti alaspäin niin keskusta kuin kokoomuskin. Kylä ryhmäkuria homoasiassa täytynee olla demsreillakin sillä ei se sdp oikeasti tässä asiassa ole niin kuin vihreät joihin ovat hakeutuneet homot lesbot ja heidän hyyssärinsä. Kun ottaa huomioon että YLE ja hs vihaavat persuja ja haluavat antaa heistä inhottavan kuvan noon kyllä Ps gallup lukemat on laitettu alakanttiin mutts niin oli ennen jytkyäkin. Suomessa on homoilla erittäin hyvät olot, virallisesti heitä ei syrjitä, tosin on luonnollista ettei kaikki hyväksy hinnteilyä kun monet homot ovat muoyi-ilmiön vuoksi homoutuneet. Kun mies ja nainen harrastavat paljon seksiä usein vaihtuvine partnereineen, niin siihen kyllästyy eli pitää saada jotain vielä enemmän eli olla miehen keskenään kuin naistenkin, on kuin huume. J

      • njassa34

        Persujen korjauskerroin n 5%. Elätkö jossakin rinnakkaistodellisuudessa? Sen verran erikoisia höpiset..


      • njassa34

        Persujen korjauskerroin n 5%. Elätkö jossakin rinnakkaistodellisuudessa? Sen verran erikoisia höpiset..


      • Syöksy on vakaata

        Pölhöpersun todistelu ontuu. Ennen jytkyä persut olivat pienpuolue ja gallupien korjauskertoimet eivät pystyneet ennakoimaan kannatuksen moninkertaistumista ja näyttivät kannatuksen nousun jonkin verran alakanttiin. Nyt tilanne on tasan päinvastainen. Voisit helposti todeta asian vertaamalla persuille ennustettua kannatusta ennen presidentin-, kunta- ja EU-vaaleja - gallupit ovat olleet säännönmukaisesti yläkanttiin persujen toteutuneeseen kannatukseen verrattuna.

        Voit tietysti päiväunissasi toivoa, että gallupit kääntyisivätkin yhtäkkiä näyttämään persuille todellisen kannatuksen mukaisia lukuja tai peruspersujen hokeman mukaan jopa alakanttiin. Tällaisten utopioiden rakentelu menee kuitenkin vain vennamolaisten keksimän poliittisen markkinoinnin tiliin, todellisuuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

        Persujen kannatustrendi on selkeästi alaspäin ja keskusta on jo ottanut oppositon kärkipuolueen aseman. Kyse on nyt lähinnä siitä, kuinka alas persujen kannatus romahtaa. Soini ei voi enää perustaa esiintymisiään pelkkien hokemien heittelyyn, ja hänen aggressiivinen luonteensa ja asiantuntemattomuutensa tulevat selkeästi esiin. Soinin olemus on useimpien mielestä vastenmielinen ja esiintyminen kaksinaamaista, joten Soiniin persoonan varassa lepäävä puolue on aivan luonnollisista syistä hupenemassa. Kun edes vaalivoiton jälkeenkään ei pystytä ottamaan vastuuta ja esittämään ratkaisuja esillä pidettyihin "ongelmiin", äänestäjät ovat tehneet ainoan oikean johtopäätöksen.


    • SuperjytkyKeväällä

      Persjt ovat perinteisesti innostuneet äänestämään ahkerasti vain eduskuntavaaleissa, toivottavasti nytkin

      • Hyvästi persut

        Ettäkö ihan perinteisesti? Tuosta yhdestä jytkystäkö teit tämän nerokkaan johtopäätöksen? Oikeiden puolueiden kannattajat eivät hylkää puoluettaan eduskuntavaalien välillä, vaan äänestävät puoluettaan sen ajamien asioiden ja aatteen vuoksi myös muissa vaaleissa. Pölhöpersut eivät voi myöntää itselleen, että itse sössivät ison vaalivoittonsa jälkihoidon täysin ja ovat nyt syöksylaskussa sirpalepuolueeksi. Ja se on tälle oikeistohörhöpunaniskaryhmittymälle ihan oikein - kyllä kansa tietää!


    • jumalan pelko

      Olisi hienoa jos lessut siirtyisi persuihin kun kaikki muut siirtyisivät heti ulos. Eli kannatan ajatustasi. PS on suomen tuho.

      • Örkki Törkki

        Kokoomusvetoinen hallitushan se näkyy olevan Suomen tuho !


    • homo-Hesari
    • jotkut ei muutu

      Kyllä nuo taitavat olla KD:n heiniä kuitenkin.

      Ja RKP:llä on omat "bibelbältet" ehdokkansa.

      Keskustan Sipilä kuuluu sisäpiiriin.

      Ja Soini on katolinen!

    • Ps sopiva Vl uskovil

      Perussuomalaiset ainoana rehellisenä isänmaallisena, kristillisiä arvoja vaalijana puolueena olisii ehdoitta paras puolue Vanhoillislestadiolaisille, heille jotka ovat ehdottoman isänmaallisia, rehellisiä, ahkeria, joille omakohtainen usko Jumalaan ja sielun pelastuminen on kaikkein tärkeintä, jotka eivät äänestä missään tapauksessa kommunisteja eikä niiden jälkeläisiä joita demaritkin ovat, Kokoomus ja keskusta ovat pääosin luopuneet kristillisistä perusarvoista ja kristillisdemokraatit ovat myös lahjoittamassa Suomea liittovaltioon ja kannattavat Kreikan tukemista Suomen köyhimpien kustannuksella joten ei sekään. Lestadius Lars Levi oli papiksi vaatimaton, kasvienkin keräilijä Ruotsin Lapista joka sai " oikean" uskonsa vaatimattomalta köyhältä Lapin tytöltä nimeltä Maria tai hänen kauttaan. Vaatimattomien, köyhien mutta ahkerien ja rehellisten puolue Ps sopisi heille hyvin. Lestadiolaisia äänioikeutettuja on Suomessa noin 50000-70000 joten heidän äänet ovat tärkeitä.

    • vihavalepuolue

      Onko persujen äänestäminen syntiä? Siinäpä pohdittavaa itsekullekin?

    • Isänmaa rakas

      Ei kai uskovainen voi isänmaa vastaista puoluetta kannattaa, tällainen nyky keskustakin on

    • Mahdollista on

      Joo kun keskustanuoretkin hyväksyvät homoavioliiton niin mitä muuta äänestää vamhoillislestadiolainen kuin Perussuomalaisia

      • Vaihtoehto on

        Erityisesti lestadiolaisia kiinnostaa persuissa se, että persunuorten johtajista kaksi kolmesta kuuluu seksuaalivähemmistöön.


    • Totisesti, totisesti

      Kaikkien maiden fundamentalistikatoliset ja lestadiolaiset - yhtykää!

    • Ps paras

      Vl uskoville isänma on niin tärkeä että sitä pitää tarvittaessa puolustaa eikä missään nimessä lahjoittaa esimerkiksi Euroopan Unioni liittovaltion osaksi, vain Perussuomalaiset yksin ek puolueista vaativat Suomen säilymistä itsenäisenä maana sekä liittovaltiokehityksen pysäyttämistä eli ei enää yhtään tukipakettia Kreikkaan kuin muuhunkaan maahan. Suomen köyhin ja heikoin väestönosa, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, pieni ja keskituloisetkin joutuvat maksamaan kahden viime hallituksen Kreikkaan takaamat lainat, Kreikka ei ainakaan maksa koskaan euroakaan takaisin velkojaan Suomelle. Toisaalta eurovaalit todistivat että suurin osa kreikkalaisista haluaa maansa pois eurosta.

    • Tottakai näin

      Tottakai eli päivänselvää että uskovainen kannattaa isänmaallista puoluetta joka on lapsiperhe ystävällinen, kristillisiä arvoja kunnioittava, pienyrittämistä suosiva ym.ym.

      • Persukriittinen

        Niin varmaan. Mutta mitä tekemistä persuilla on kuvailemasi kaltaisen puolueen kanssa?


    • Suttu-Sepi

      Lehtoko se täällä sivelee taas kakkaa palstan seiniin?

    • Pohojalaanen

      Ei toivoakaan, että lessut antaisi äänensä persuille. Lessut äänestää kokoomusta, keskustaa tai kristillisiä. Aika monet vielä kokoomusta.

    • valekonservatiivit

      Kuinka voisivatkaan äänestää vihapuoluetta? Persujen uskovaiset on pahimpia hummaajia, uskottavuus nolla. Puheet ja teot ei kohtaa!

    • vl:ssäkinMaalaisjärk

      Kyllä vl uskovissakin on paljon politiiikkaa seuraavia nuoria palkansaajia joista moni ymmärtänee ettei Kreikan alituinen lainojen takaus kehitä maatamme

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe