Päivi Heikkilä: Herzog "lamppu", raitis ja Sanan mukainen

Kuin lamppu?

Mitä mieltä olette Päivi Heikkilän arviosta Herzogin suhteen?
Päivi Heikkilä on Herzogin stadiontapahtuman "rukousjohtaja", kerrotaan tapahtuman sivulla.


http://kingsministries.fi/2013/11/30/david-herzogin-suomen-kiertue-1-7-12/

"David Herzogin Suomen kiertue 1.-7.12.
By paiviheikkila | Published: 30.11.2013

Oli etuoikeus saada olla mukana David Herzogin Suomen kiertueella rukousjohtajana. King’s Ministries ylistysjohtaja Caro Keinänen oli mukana ylistysryhmässä pianossa. Kiertueohjelma: 1.12. Turku, 2.12. Tampere, 3.12. Jyväskylä, 4.12. Oulu, 5.12. Joensuu ja 7.12. Helsinki. Saimme kokea läpimurtoa Jumalan kirkkaudessa ja voittoa varsinkin uskonnollisista henkivalloista ja ihmisylpeydestä, jotka molemmat ovat olleet pääasiallisina esteinä Suomen Kristuksen seurakunnassa Pyhän Hengen voimallisemmalle työlle.

Uskon, että David Herzog on ollut kuin lamppu Jumalan kädessä, jolla Hän tutkii seurakuntaansa Suomessa. Sefanja: ”Sinä päivänä Minä lampuilla tutkin Jerusalemin”. Jeesus sanoi Johannes Kastajasta ”Hän oli kirkas lamppu”. Eliaan hengessä paljastuu vihollinen tänäkin päivänä. Jeesus Kristus itse on loukkauskivi niille, jotka hylkäävät kulmakiven ja asettuvat itse sen paikalle… Kun Jumala vapauttaa, Hän ensi paljastaa vihollisen. Kiitos Herralle Hänen armostaan, että saamme seurakuntana vapautua näistä sekä muistakin esteistä Hänen kirkkautensa ilmestymiselle laajemmin maassamme.

David Herzogin julistus on ollut raitishenkistä ja Jumalan Sanan kanssa yhtäpitävää. Olemme saaneet iloita kaikesta mitä Jumala on kiertueella tehnyt; n. 200 ihmistä on pelastunut ja monia on parantunut kokouksissa. Lisäksi suoria nettilähetyksiä Tv7 Plussassa ja tv7:ssä on seurannut kymmenet tuhannet ihmiset yli 50 maassa. Herra yksin tietää, mitä kaikkea kodeissa on tapahtunut, pelastumisia ja parantumisia!

Olemme saaneet maistaa Jumalan kirkkauden ilmapiiriä ja saamme alkaa itsekukin vaeltaa siinä enenevässä määrin maassamme, niin että saisimme kokea maan laajuisen voimallisen herätyksen. Samalla odotamme ja rukoilemme David Herzogin seuraavaa vierailua Suomeen. Hän itse sanoi rakastavansa Suomea ja haluavansa tulla uudelleen. Suokoon Jumala sen! Kiitokset myös Tv7:lle ja Martti ja Mirja Ojarekselle uskollisuudesta Jumalan kutsulle ja rohkeudesta totella Häntä. Rukoillaan edelleen heidän puolestaan Jumalan suunnitelmien toteutumista kaikessa täyteydessään. Suomen herätyksen aika on totisesti koittanut ja saamme iloita ja riemuita pelastuksemme Jumalassa!"

50

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nick8

      Itsensä korottanut "apostoli" kehuu toista itsensä korottanutta "apostolia"

    • >>David Herzogin julistus on ollut raitishenkistä ja Jumalan Sanan kanssa yhtäpitävää

      • Sinä jukka olet ollut palstalla kauemmin kuin minä. Silloin alussa tekstisi oli aina ystävällistä muille. Mitä sinulle on tapahtunut?

        Nykysin kaikki tekstit sulta on toista tuomitsevia, vaikka tässä herzogasiassa sinua ymmärtäisinkin.


      • Köysikaula
        sarisusannass73 kirjoitti:

        Sinä jukka olet ollut palstalla kauemmin kuin minä. Silloin alussa tekstisi oli aina ystävällistä muille. Mitä sinulle on tapahtunut?

        Nykysin kaikki tekstit sulta on toista tuomitsevia, vaikka tässä herzogasiassa sinua ymmärtäisinkin.

        Mikä tuossa on tuomitsevaa?

        Luin tekstin kolmeen kertan mutt en löytänyt. Liittyykö tämä jotenkin naisten ymmärrykykyyn?

        Onko sinussa oleva valo maailman valoa eli pimeyttä?


      • NainSuaEn
        Köysikaula kirjoitti:

        Mikä tuossa on tuomitsevaa?

        Luin tekstin kolmeen kertan mutt en löytänyt. Liittyykö tämä jotenkin naisten ymmärrykykyyn?

        Onko sinussa oleva valo maailman valoa eli pimeyttä?

        ..nyt on sanottava,HÄPEÄISIT!!!! köysikaula,en ymmärrä tuollaista sinulla olevaa naisvihaa(joka myös,jollet tiennyt, ilmentymää mielenvikaisuudesta)! provo,mutta en voi olla hiljaa,sillä laillasi puhuvat todella ovat oksettavia! Kristus ei kyllä sinussa tippaakaan loista :(


    • Heikkilän ihmeteot

      Kuuntelin Päivi Heikkilän opetusta "kaupiunkirukouksesta".

      Hänen tarinsnsa Savonlinnan kaupunkirukousta seuranneista asioista vetivät vertojanaan Herzogin kertomuksille:

      - Heikkilä seurueineen rukoilivat hengen tulien syttymistä, ja kuinka ollakaan, samana iltana kaupungin liepeillä poltettiin eräässä taidetapahtumassa esityysluontoisesti kolme latoa!
      Aivan valtava hengellinen läpimurto oli tapahtunut vallankin, kun iItä-Savo -lehti kertoi yhdestä ladosta, kuinka se oli romahtanut palon aikana kuin rukousasentoon!

      - Heikkilä rukoili kaupungin vesiverkoston puolesta! Vesi kun on elin tärkeää. Eipä aikaakaan, kun kaupunki uutisoi kaikkien vedenjakelusopimusten menevän uusiksi! Valtavaa! Tämä oli merkki hengellisestä läpimurrosta!

      - Heikkilä oli rukoillut seurueineen elävän veden lähteiden puhkeamista Savonlinnassa. Jo kohta tapahtui kummia: Kaupungin vesitorni tulvi yli ja kaupunkiin valui - Heikkilän kertoman mukaan - valtaisat vesimassat. Jälleen merkki hengellisen sodankäynnin valtavista saavutuksista!

      - Heikkilä rukoili hengellisten jäiden sulamista, ja kuten arvata saattaa, Itä-Savo uutisoi kohta, että Saimaan jäänmurtajat olivat liikkeellä!
      Eikö olekin ihmeellisiä hengellisen sodankäynnin voittoja?!

      - Herzogin viime vierailun alla Heikkilä kertoi saaneensa valtavan rukousvastauksen, kun he olivat rukoilleet hengellistä läpimurtoa. Marras- joulukuussa tapahtui jotakin ennenkuulumatonta: Maahamme satoi ensilumi! Se oli tietenkin ilmiselvästi Jumalan vastaus Herran armeijan rukouksiin; merkki hengellisestä läpimurrosta!

      Näitä kuunnellessa ymmärsin hyvin selkeästi, miksi Herzog ja Heikkilä lyövät kättä toisilleen!

      Näitä ihmeitä ja merkkejä Heikkilä kertoo tekevänsä profetaallis-apostolisen voitelunsa ansiosta!

    • ?__?__?

      Tuon koulukunnan edustajat siteeraavat mielellään enemmän juuri Vanhaa Testamenttia, vaikka tietysti UT:ssakin puhutaan profetoimisesta, mutta käsittääkseni profeettoja ei siinä merkityksessä uudessa liitossa enää ole kuin VT:n aikaan.

      Luuk. 16: "Lain ja profeettojen aika kesti Johannekseen asti. Siitä lähtien on julistettu hyvää sanomaa Jumalan valtakunnasta, ja jokaista vaaditaan tulemaan sinne."

      Siis profeettojen aika kesti Johannes Kastajaan asti. Selvää tekstiä?

    • läpimurto

      Jaa että 2 latoa paloi.
      Voimallinen hengellinen läpimurto.

      • Korjaus

        "Läpimurto"
        Älä vähättele; latoja paloi kolme!


    • valoa ja pimeys

      Nimim. jukka.finlandin antamat Raamatun kohdat ovat erittäin osuvat ja puhuttelevat. Erityisesti "Katso siis, ettei valo, joka sinussa on, ole pimeyttä" (Lk. 11:35) pysäyttää ajattelemaan.

      On huomattava, että kaikenlaisissa kristillisissä suuntauksissa ajatellaan, että juuri heillä on oikea tieto, oikea ymmärrys, oikea valo siitä, mitä Jumala Sanasssaan sanoo ja tarkoittaa. Kuinka henkilö, joka vakuuttaa itselleen ja yhteisölleen olevansa Jumalan valossa, tulee edes ajatelleeksi, että hän saattaa ollakin pimeydessä?

      Tuttavapiirissäni on pariskunta, jonka toinen puolisko on ammatiltaan psykiatri ja hän oli mukana voimakkaan äärikarismaattisessa liikkeessä, josta hän myöhemmin irtaantui. Kysyin häneltä, kuinka ihmeessä on kerran meni äärikarismaattiseen harhaan, hän sanoi, että "se menee ihmiseen kuin häkä". Se on huomaamatonta, se ottaa otteeseensa ja sen vaikutuksessa ihminen on "toisenlainen", kuin lumottu. Huomaamatta ristin keskeinen sanoma jää taka-alalle, mutta henkilö on varma siitä, että hänellä on oikea valo. Gal. 3:1 "Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna?"

      En kokenut tarpeelliseksi lukea Päivi Heikkilään liittyviä linkkejä. Olen tutkinut riittävästi aineistoa David Hertzogista osaakseni varoa häntä ja hänen toimintaansa. Mutta - kuinka tulisesti joku helluntailainen on tällä palstalla Hertzogia puolustanutkaan? En voi yhtyä millään myöskään Marko Selkomaan toimintaan ja puheeseen - en voi pitää Pyhän Hengen toimintana (Pyhä Henki kirkastaa aina Kristusta) sitä, että Selkomaa kertoo Herran sanoneen hänelle, että häen tarvitsee vain kaukaa osoittaa sormella jotain ihmistä, niin tuo ihminen kaatuu.

      Muistamme varmaan kaikki Markku Koiviston. Kuinka palavana häntä pidettiinkään, vaikka kirkkaan evankeliumin tilalle kuin vaivihkaa tuli "joka päivä Jumalan ihmeissä eläminen", voiman kokeminen, uskossa parantuminen ja arjen ongelmien ratkaisut rukousvastausten vuolaassa virrassa. Aina tulee joku uusi, joka sanoo olevansa valo, palava Jumalan ihminen, hengen voitelussa - ja aina on niitä, joihin se menee kuin häkä.

      Eikö meille riitä Kristus? Miksi meitä lumotaan niin helposti, kuinka vaikeaa meidän edes ajatella, että valoksi koettu ja valona pitämämme ilmiö voikin olla täyttä pimeyttä?

      • tikantapainen

        Harva Helluntaherätykseen kuuluva puolustaa tulisesti Hertzogia, kun Helluntaiherätys on kohteliaasti Herzogia vastaan.


      • erkki nimimerkki
        tikantapainen kirjoitti:

        Harva Helluntaherätykseen kuuluva puolustaa tulisesti Hertzogia, kun Helluntaiherätys on kohteliaasti Herzogia vastaan.

        Helluntaiherätyksen pitäisi voimakkaammin irtisanoutua kaikenlaisista 'parantajista', ennustelijoista ja ihmeiden kaupittelijoista sekä uskonliikkeestä. Se ei kuitenkaan taida niin tehdä, koska se on _alusta saakka_ suosinut ja suojellut piirissään kaikenlaisia eksytysten julistajia - näistä uudemmista mainittakoon Branham, joka oli eksyttäjä jo Suomessa käydessään.


      • tikantapainen
        erkki nimimerkki kirjoitti:

        Helluntaiherätyksen pitäisi voimakkaammin irtisanoutua kaikenlaisista 'parantajista', ennustelijoista ja ihmeiden kaupittelijoista sekä uskonliikkeestä. Se ei kuitenkaan taida niin tehdä, koska se on _alusta saakka_ suosinut ja suojellut piirissään kaikenlaisia eksytysten julistajia - näistä uudemmista mainittakoon Branham, joka oli eksyttäjä jo Suomessa käydessään.

        Mutta Branhamia on vastustettu. En tiedä miehestä muuta. Hän on ilmeisesti vaikuttanut ennen uskoontuloani. Olen kuullut, että siellä parantui ihmisiä.


      • Branhamilaisuudesta
        tikantapainen kirjoitti:

        Mutta Branhamia on vastustettu. En tiedä miehestä muuta. Hän on ilmeisesti vaikuttanut ennen uskoontuloani. Olen kuullut, että siellä parantui ihmisiä.

        Tuolta perustietoja: http://fi.wikipedia.org/wiki/Branhamilaisuus


    • Olet sitä mitä puhut

      Hertzog ei ole Jumalan työntekijä vaan suuri läheltä liippaava valheen tuoja,mihin suuri osa hengettömiä ja sanaa tuntemattomia ihmislapsia on,kaikki menee läpi jotka ei ole palastettuja vaan ovat kun tuuliviirit ilman suuntaa!
      Jeesus on se mitä seurata ei kukaan nouse hänen yläpuolelleen,ei kukaan!
      Kommenti yläpuolella on että Helluntailaisten pitäsi irtaantua kaikista parantajista ennustajista ja kaupittelijoista!
      Sellainen uskova joka kulkee jumalan tahdossa tekee Jumalan tekoja et sinä enkä minä sitä päätä ja Raamattu antaa Helluntailaisille sen mitä kukin tarvitsee ja Jumala sen mitä kukin janoaa,mutta ei jumala pahaan siunausta anna,mihin sinun vaatimus johtasi!
      Helluntailaisten pitäsi ja kaikkien niiden Uskovien jotka kulkee sanassa ja totuudessa uskoen Vapahtajaan,tehdä työtä Jumalalle,se on Jumalan tahto ja käsky,menkää kaikkeen maailmaan ja levittäkää sanaa kaikille kansoille ja tehkää suuria tekoja minun nimessäni sano Jeesus,tiedän itse se on totta joka sana ja
      niitä tapahtuu sanan mukaisesti kokoajan ympäri maapallon,mistä et varmaan tiedä,kun tuollaista kirjoitat!
      Branham oli väkevässä Jumalan käytössä aikanaan!
      Pyhähenki ilmasee kuka on jumalan työssä kuka ei,kun sellaisen omistaa saa! Ari

      • erkki nimimerkki

        Branhamin toiminnassa oli alusta alkaen outoja ilmiöitä. Helluntailaiset eivät vain pidä kaikkea outona niin kuin ei nykyään kellot soi Selkomaankaan kohdalla.

        Branhamin elämänkertaa saa suomenkielisenä branhamilaisilta, jos ei usko netissä olevia kirjoituksia.


      • tikantapainen
        erkki nimimerkki kirjoitti:

        Branhamin toiminnassa oli alusta alkaen outoja ilmiöitä. Helluntailaiset eivät vain pidä kaikkea outona niin kuin ei nykyään kellot soi Selkomaankaan kohdalla.

        Branhamin elämänkertaa saa suomenkielisenä branhamilaisilta, jos ei usko netissä olevia kirjoituksia.

        Kyllä osalla helluntailaisia kellot soi Selkomaan kohdalla. Selkomaalle on puhuttu. Siksi hän pysyy Sanassa


    • varoitus

      Sellaine oppi ja opetus, joka ei pohjaudu raittiiseen ja terveeseen Jumalan Sanaan ei ole oikeaa oppia vaan harhaoppia! Älkää menkö niihin tilaisuuksiin!

      • Juuri näin

        Tämä on hyvä ja aiheellinen varoitus.


      • Aishanen

        Aivan, uteliaisuus voi koitua omaksi turmioksi, jos menee kuuntelemaan puhujaa, jonka tietää harhaopettajaksi.


    • epäilijä

      "n. 200 ihmistä on pelastunut ja monia on parantunut kokouksissa."

      Olisi mukava kuulla näiden pelastuneiden ja parantuneiden omia kokemuksia.

      • Aishanen

        Pelastuminen on sanana suhteellista. Jo kauan sitten tv7:lta katselin ohjelmaa, jossa eräs katuevankelista pyysi kadulla kävelevää nuorukaista sanoman;"Jeesus on Herra" ja kun tämä sen toisti niin katuevankelista oli sitä mieltä, että nuorukainen on pelastunut. Kovin heppoiselta tuo pelastuminen kuulosti. Nuorukainen oli hämmästyneen näköinen. Mielestäni se ei ollut todellista, se oli vaan sanoja, ei parannuksen tekoa.


    • ukkutuk
    • Kirja-arvio
    • EnTunneHerzokkia

      Jos Jeesus tulisi tänne julistamaan ja parantamaan, niin hänestä sanottaisiin juuri, niinkuin Phariseukset ennen sanoivat: Hän tekee niitä belsebuubin (sielunvihollisen) voimalla.
      Siiten kun kirkko on oikein kuollut ja julistaja saarnaa korvasyyhyyn, niin kaikki on hyvin. Ihmeitä ei tapahdu, eikä merkit seuraa, kun ne tapahtuu vain niiden kautta jotka uskovat. Kuvassa on joku pahasti pielessä..

      • kuu verikuu

        http://www.youtube.com/watch?v=51eBGDESy9s

        Raamattua kannattaa lukea ja ymmärtää lukemaansa. Jumala on viisas ja Raamattua lukemalla pääse viisaaseen ympäristöön. Jos viettää viisaasssa ympäristösä aikaa niin viisastuu. Tyhmää seuraa viisas neitsyt karttaa.

        Oma näkemys kahdesta uskovaislaadusta, rikkaviljasta, huonolaatuisesta inhotuksesta ja aitovehnästä, hyvälaatuisesta erikoisvehnäjauhosta:

        Tyhmä neitsyt tottelematon liberaali eli höpölaari-löpölaari.
        Viisas neitsyt tottelevainen konservatiivi eli totuussaari-totuussankari.


      • kuu verikuu kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=51eBGDESy9s

        Raamattua kannattaa lukea ja ymmärtää lukemaansa. Jumala on viisas ja Raamattua lukemalla pääse viisaaseen ympäristöön. Jos viettää viisaasssa ympäristösä aikaa niin viisastuu. Tyhmää seuraa viisas neitsyt karttaa.

        Oma näkemys kahdesta uskovaislaadusta, rikkaviljasta, huonolaatuisesta inhotuksesta ja aitovehnästä, hyvälaatuisesta erikoisvehnäjauhosta:

        Tyhmä neitsyt tottelematon liberaali eli höpölaari-löpölaari.
        Viisas neitsyt tottelevainen konservatiivi eli totuussaari-totuussankari.

        Hyvin sanottu !!


      • Aishanen

        Mikäli ei tunne henkilön opetusta ja taustoja niin on turha alkaa häntä puolustelemaan ja sanomaan niitä, joilla asiasta on tietoa eivätkä ole fanittajia, fariseuksiksi.


    • Pohdintaa

      Päivi Heikkilä kirjoittaa:

      "Herra tulee nostamaan nämä viiteen palveluvirkaan antamansa ihmiset näkyville ja he alkavat nähdä toisensa ja Herra kokoaa heidät yhteen muodostamaan hallitusta, etsimään yhdessä Hänen päätöksiään ja sitä, miten ne voitaisiin parhaiten panna täytäntöön maassamme."

      http://kingsministries.fi/2013/05/17/jumalan-valtakunnan-hallinto/

      Mistähän tässä näiden viiden palvelusviran kautta tapahtuvassa hallituksessa on kysymys? Jokin maan päällinen uusi kirkollinen hallintoryhmä maassamme? Ekumeeninen hallintoryhmä? Karismaattinen "parantaja-joukko"? Onko tässä joko teokraattinen valtiorakenne, vai Rooman kirkon mukaisen paaviuden kautta tapahtuva maamme hallinta? Vai joku karismaattinen "profeetta-ryhmä" apostolit hallitsemassa Suomea? "Profeetta-puolue" eduskuntaan ehkä?

      Päivi Heikkilä voisi mennä kategoriaan "heaven-on-earth"-eksytys, jolla on selvä johdannaisuus jo hiukan tyrehtyneeseen amerikkalaiseen karismaattisuuteen, kuten Bill Johnson jne. Kovasti halutaan "hallita" ja "vallita" - ja tehdä ihmeitä maan päällä sen ohella.

      • Tutkinut

        Kingdom Dominion harha.

        Amerikan mantereella vaikuttaa harhaoppi nimeltä Kingdom-Dominion (restoration theology), joka on myös rantautumassa ja rantautunut Suomen Siioniin. Tämän opin keskeisin harha on siinä, että se opettaa koko maailman tulevan kuuliaisiksi Jumalalle, että Jeesus voisi tulla maan päälle. Kingdom-Dominion harhaopin pääharha poikii ison liudan muita harhoja. Kingdom-Dominion harhaoppi on moninainen oppirypäs, jossa on monenlaisia eri variaatioita. Tuon muutamia harhautumia esille:

        - He sanovat, että VT:n lupaukset Israelille eivät ole voimassa, sillä kirkko (seurakunta) on korvannut Israelin.

        - He eivät usko seurakunnan olevan lopun ajan ahdistuksissa, eivätkä he odota Herran takaisintuloa, ennen kuin koko maailma on uskossa Jumalaan.

        - He sijoittavat suuren ahdistuksen, antikristuksen ja luopumuksen historiaan eikä lopun aikaan; tai joillekin suuri ahdistus, antikristus ja luopumus ovat symbolisia kielikuvia, mutta eivät tosiasioita.

        - He uskovat uskonnolliseen yhteyteen, jossa he ovat valmiit tekemään työtä koko maailman voittamiseksi kaikkien kirkkojen ja kirkkokuntien kanssa.

        - jne ........

        The Latter Rain Movement

        Kingdom-Dominion harhaoppi ei ole mikään uusi harha, vaan vanha harhaoppi, joka vaikutti jo Latter Rain liikkeessä sekä osittain Toronto uudistuksessa. The Latter Rain liike opetti ettei tule ylöstempausta, ei antikristusta, ei suurta ahdistusta; seurakunta voittaa maailman ja valloittaa sen uskollaan, jolloin koko maailma tulee uskoon ja vasta sen jälkeen kun koko maailma on uskossa voi Jeesus tulla. Toronto uudistuksen piirissä oli myös saarnaajia, jotka opettivat Kingdom-Dominion harhaoppia. Kingdom-Dominion harhaoppiin liittyy myös profeetallisten palvelutehtävien vääristäminen, joiden avulla he luulevat saavuttavansa päämääränsä. Profeetat ja johtajat saavat suuren vastuun ja heitä tulee uskoa ja kuunnella näin he opettavat.

        The Latter Rain liike opetti myös Kingdom-Dominion oppia. The Latter Rain opin vaikuttajia olivat muun muassa Franklin Hall, William Branham, George Warnock, John Robert Stevens. The Latter Rain oppeja opettaa ja kannattaa nykyään myös muun muassa Rick Joyner, C. Peter Wagner, Paul Cain, Cindy Jacobs ja Bill Hamon.
        Jeesus ei sanonut että koko maailma tulisi uskoon, vaan: "Kun Ihmisen Poika palaa maan päälle, löytäneekö Hän uskoa maan päältä"


      • Tutkinut
        Tutkinut kirjoitti:

        Kingdom Dominion harha.

        Amerikan mantereella vaikuttaa harhaoppi nimeltä Kingdom-Dominion (restoration theology), joka on myös rantautumassa ja rantautunut Suomen Siioniin. Tämän opin keskeisin harha on siinä, että se opettaa koko maailman tulevan kuuliaisiksi Jumalalle, että Jeesus voisi tulla maan päälle. Kingdom-Dominion harhaopin pääharha poikii ison liudan muita harhoja. Kingdom-Dominion harhaoppi on moninainen oppirypäs, jossa on monenlaisia eri variaatioita. Tuon muutamia harhautumia esille:

        - He sanovat, että VT:n lupaukset Israelille eivät ole voimassa, sillä kirkko (seurakunta) on korvannut Israelin.

        - He eivät usko seurakunnan olevan lopun ajan ahdistuksissa, eivätkä he odota Herran takaisintuloa, ennen kuin koko maailma on uskossa Jumalaan.

        - He sijoittavat suuren ahdistuksen, antikristuksen ja luopumuksen historiaan eikä lopun aikaan; tai joillekin suuri ahdistus, antikristus ja luopumus ovat symbolisia kielikuvia, mutta eivät tosiasioita.

        - He uskovat uskonnolliseen yhteyteen, jossa he ovat valmiit tekemään työtä koko maailman voittamiseksi kaikkien kirkkojen ja kirkkokuntien kanssa.

        - jne ........

        The Latter Rain Movement

        Kingdom-Dominion harhaoppi ei ole mikään uusi harha, vaan vanha harhaoppi, joka vaikutti jo Latter Rain liikkeessä sekä osittain Toronto uudistuksessa. The Latter Rain liike opetti ettei tule ylöstempausta, ei antikristusta, ei suurta ahdistusta; seurakunta voittaa maailman ja valloittaa sen uskollaan, jolloin koko maailma tulee uskoon ja vasta sen jälkeen kun koko maailma on uskossa voi Jeesus tulla. Toronto uudistuksen piirissä oli myös saarnaajia, jotka opettivat Kingdom-Dominion harhaoppia. Kingdom-Dominion harhaoppiin liittyy myös profeetallisten palvelutehtävien vääristäminen, joiden avulla he luulevat saavuttavansa päämääränsä. Profeetat ja johtajat saavat suuren vastuun ja heitä tulee uskoa ja kuunnella näin he opettavat.

        The Latter Rain liike opetti myös Kingdom-Dominion oppia. The Latter Rain opin vaikuttajia olivat muun muassa Franklin Hall, William Branham, George Warnock, John Robert Stevens. The Latter Rain oppeja opettaa ja kannattaa nykyään myös muun muassa Rick Joyner, C. Peter Wagner, Paul Cain, Cindy Jacobs ja Bill Hamon.
        Jeesus ei sanonut että koko maailma tulisi uskoon, vaan: "Kun Ihmisen Poika palaa maan päälle, löytäneekö Hän uskoa maan päältä"

        Kingdom Dominion ja antikristuksen tulemus

        Kun tutkii tarkasti Kingdom-Dominion oppia, niin huomaa kuinka itse asiassa se valmistaa antikristuksen tuloa maanpäälle. Kingdom-Dominion oppi polkee maahan kaikki tärkeät lopun ajan opetukset, sillä Kingdom-Dominion kumoaa ensinnäkin Raamatullisen Jeesuksen tulemisen järjestyksen, opettaa harhaa koko maailman pelastuksesta. Tämä sopii antikristukselle, sillä hän saa hetkeksi koko maailman lukuun ottamatta Jeesuksen opetuslapsia uskomaan, että hän on messias ja että koko maailma on nyt uskossa ja pelastettu. Kingdom-Dominion torjuu Raamatullisen opetuksen luopumuksesta. Näin luopuneita johdetaan harhaan, jossa heille uskotellaan ettei ole olemassa koko luopumusta, he eivät usko antikristukseen tai sijoittavat hänet johonkin historiaan ei lopun aikaan. Ja paljon muuta harhaoppia he opettavat.

        Kingdom-Dominion opin piirissä on myös suuren herätyksen odottamista, mutta se onkin se herätys minkä antikristus antaa koko maailmalle, sillä Raamatun mukaan koko maailma ei tule uskomaan Jeesukseen, mutta kylläkin lopun ajalla vähäksi aikaa antikristukseen. Toki uskovina meidän tulee rukoilla ja tehdä työtä Jumalan armosta herätyksen eteen, eli sielujen pelastuksen, mutta emme saa uskoa vastoin sanaa koko maailman pelastuvan. Lopun ajan eksytyksen monet palapelit loksahtelevat kohdilleen, myös tämä Kingdom-Dominion opin kautta tapahtuva uskovien eksyttäminen, jonka kautta heidät johdatetaan suoraan antikristuksen syliin.


    • pitkästi pieruttaa

      Eipä kolauta harhaoppia koko touhu!

      • ei jaksa niitä tekst

        Onko nää jutut mitenkään Raamatulla perusteltavissa? Toisaalta Raamattuakin voi lukea kuin p..u. Ihan huono olo tulee kun lukee noita lainauksia Päivin teksteistä. Jos hän ei ole harhassa niin minä olen täysin ymmärtämätön ihminen.

        Tulee mieleen se, kun paha henki vei Jeesuksen autiomaasta temppelin harjalle ja lupasi Jeesukselle maallisen kunnian ja hallintavallan (jotain tähän tapaan) kunhan ensin kumartaa häntä. Eikö Jeesus halunnutkaan saada maailmaa hallintaansa? Päivi &CO haluavat, näemmä. Tarkoitus tietysti hyvä, mutta minkä hinnan siitä joutuu maksamaan?

        Eikä Jeesus lopunajoille omilleen luvannut kaupunkien hallintavaltaa vaan varoitti moneen kertaan eksytyksistä.


      • Valta kiehtoo?
        ei jaksa niitä tekst kirjoitti:

        Onko nää jutut mitenkään Raamatulla perusteltavissa? Toisaalta Raamattuakin voi lukea kuin p..u. Ihan huono olo tulee kun lukee noita lainauksia Päivin teksteistä. Jos hän ei ole harhassa niin minä olen täysin ymmärtämätön ihminen.

        Tulee mieleen se, kun paha henki vei Jeesuksen autiomaasta temppelin harjalle ja lupasi Jeesukselle maallisen kunnian ja hallintavallan (jotain tähän tapaan) kunhan ensin kumartaa häntä. Eikö Jeesus halunnutkaan saada maailmaa hallintaansa? Päivi &CO haluavat, näemmä. Tarkoitus tietysti hyvä, mutta minkä hinnan siitä joutuu maksamaan?

        Eikä Jeesus lopunajoille omilleen luvannut kaupunkien hallintavaltaa vaan varoitti moneen kertaan eksytyksistä.

        Hyvä havainto tuo Jeesuksen autiomaakokemus... eipä Jeesus luvannut omilleen maallista hallintavaltaa tässä ajassa. Vai onko joku löytänyt sellaisen kohdan Raamatusta?


    • Mazdels (ei kirj.)

      Miksi Päiville ei ole helluntailais-karismaatikkona kelvannut Suomen helluntaiherätyksen seurakunnat, vaan on pitänyt perustaa oma ministry? Ainakin Helluntaikirkon toiminta on lähellä hänen harjoittamaansa karismaattisuutta. Onko tämä Päivi jälleen niitä helluntaiuskovia, jotka eivät tule toimeen oikein missään seurakunnissa?

      • Uudistus on radikaalia

        Miksi helluntailaisille ei kelvannut 1900-luvun alussa silloiset kirkkokunnat, vaan piti perustaa oma?
        Entäs koko helluntailaisuuden alku ja synty?
        Ladossa tapahtuu ihmeitä ja nyt meitä on puoli miljardia!

        http://www.kirjaonline.com/product/160/azusa-kadun-siunaus

        Kirja joka valoittaa kuinka Jumala uudistaa kuollutta seurakuntaa!


      • Hämeenlinna = Asuza?
        Uudistus on radikaalia kirjoitti:

        Miksi helluntailaisille ei kelvannut 1900-luvun alussa silloiset kirkkokunnat, vaan piti perustaa oma?
        Entäs koko helluntailaisuuden alku ja synty?
        Ladossa tapahtuu ihmeitä ja nyt meitä on puoli miljardia!

        http://www.kirjaonline.com/product/160/azusa-kadun-siunaus

        Kirja joka valoittaa kuinka Jumala uudistaa kuollutta seurakuntaa!

        Onko Päivi Heikkilä uusi uskonpuhdistaja?

        Heikkilän kirjoitusten mukaan jatkossa yhteiskuntaa hallitsevat uuskarismaattiset "apostolit", joista yhdeksi hän on nimittänyt itsensä.

        Onkohan Päivi Heikkilä tulevaisuudessa pääministeri vai riittääkö valtiovarainministerin salkku.


    • Meno jatkuu...
    • KTS (Ei kirj.)

      Käyttäisin pikemminkin luonnehdintaa "valopää".

    • Kirja...
    • uffokama

      Kuppikuntia vaan lisää joka kylään ja kaupunkiin!
      1.Polvijärveläisyyden seurakunta
      2.Tv7 seurakunta,vain raha ratkaisee ry
      3.Hertzogin opetus ministry High Scool
      Poikkeaa muista seurakunnista:Jotain lisäsätään ja jotain otetaan raamatusta pois.

      • Ministerit

        Jarno Piipponen Ministry saatiin eli toiveesi toteutui.


    • Sariko

      On täysin mahdollista aloittaa Hengessä, mutta lopettaa lihassa. Ylpeys käy lankeemuksen edellä.

    • MenoKovenee

      Uutta sanomaa Heikkilältä:

      http://kingsministries.fi/2016/02/03/padot-on-avattu/

      "Verikuut pääsiäisenä ja syyskuussa 2015 olivat merkkinä hengen ulottuvuudessa tapahtuneesta aikakauden muutoksesta. Näkymättömässä tapahtui merkittävää; sen pitkän ja varovaisen ajan päätöstä, jona Jumala on kutsunut ottamaan vastaan Henkensä työtä seurakunnan ennalleen asettamisessa. Se on ollut valinnan aikaa uskoville ja odotuksen aikaa Jumalalle ja niille, jotka jo olivat suostuneet. Se on merkinnyt tietynlaista varovaisuutta, että mahdollisimman moni olisi uskaltanut lähteä mukaan Jumalan Hengen toimintaan. Olemme joutuneet ikäänkuin pidättämään sisällämme Jumalan voimaa, uutta viiniä, ettei se pelästyttäisi niitä, jotka eivät ymmärrä – että hekin uskaltaisivat ottaa vastaan. Mutta nyt tuo aika on päättynyt, odotuksen aika on ohi."

      "Yllä olevassa kuvassa näkyy 7 avattua patoa kuvastaen hyvin sitä täyttä vapautuksen määrää, josta nyt on kysymys. Tämä Jumalan virta, eli uuden viinin laskeminen täysillä, tuo apostolisen ja profeetallisen voiman ja voitelun seurakunnalle. Tapahtuu olennainen paluu alkuseurakunnan muotoon; apostolin ja profeetan virat tulevat Jumalan niille tarkoittamaan asemaan. Käytännössä tämä tarkoittaa apostolin ja profeetan viran vastaanottamista niissä seurakunnissa, jotka ovat uusia leilejä sekä lisäksi apostolisten keskusten syntymistä kaikkialle Eurooppaan palvelemaan myös niitä uskovia, joiden seurakunnissa näitä virkoja ei oteta vastaan."

      "Apostolien ja profeettojen kautta Jumala tänäänkin tuo alkuperäisen järjestyksen Kristuksen ruumiiseen. "

      "VANHAT LEILIT OVAT JO PARKKIINTUNEET, NIIHIN EI ENÄÄ LASKETA UUTTA VIINIÄ
      Jumala ei enää yritä saada vanhoja leilejä ottamaan vastaan Henkensä työtä uuden viinin kautta, eikä meidän enää tarvitse yrittää tulla niissä hyväksytyiksi tai yrittää saada niitä ymmärtämään, mitä Jumala tekee. Se olisi turhaa, sillä vanhat leilit ovat jo niin parkkiintuneita, etteivät kestä enää uutta viiniä! Toivo siitä on jo mennyt; nyt saamme keskittyä täysillä toimimaan uusissa leileissä! Meidän ei tarvitse enää yrittää voittaa heitä näkemään ja kuulemaan ja ymmärtämään."

      "EUROPEAN APOSTOLIC LEADERS
      Herra on johtanut minut European Apostlic Leaders – palvelutyön yhteyteen. Työtä johtavat Jan-Aage ja Aina Torp Oslossa. He olivat järjestäneet Chuck Piercen kokouksen Osloon 20.1. Olin tilaisuudessa mukana ja sain Chuck Pierceltä siunauksen ja palvelumanttelin. Hän sanoi Euroopan muuttuvan seuraavien kolmen vuoden aikana....
      " Näin Herra on avannut minulle oven vaikuttaa apostolis-profeetallisen palvelutyön ennalleenasettamisessa laajasti eri puolilla Eurooppaa."


      Lopussa on maltillisempi toteamus:

      "Muista, että Hän on uskollinen ja totinen rakkaudessaan, eikä sinua koskaan hylkää. Ei Hän hylkää vanhoja leilejäkään, vaan vie uskovat perille taivaan kotiin. He vain jäävät vaille sitä, mitä Hän tekee tänä päivänä, koska eivät ota vastaan uutta viiniä. Mutta se ei tarkoita, että Jumala hylkäisi heidät. Hän on halunnut heidänkin olevan mukana siinä uudessa, mitä Hän tekee asettaessaan seurakuntaansa alkuseurakunnan mallin mukaisuuteen, ja siksi Hän on kauan aikaa ojentanut käsiään heitä kohti ja odottanyt heidän ottavan vastaan Hänen Henkensä vaikutuksen uudessa viinissä. Mutta usein Jumalan edellinen liikehdintä ei ota vastaan seuraavaa."

      • 1.Kor.1-18

        Ketkäs tästä verikuu/aikakausi/newage -ulottuvuudesta "toitottavat"...

        Linkki parin vuoden takaa:
        http://www.missiomaailma.fi/pdf/missiomaailma_lehti_2014_03.pdf

        Markus Korhonen: "John Kilpatrick on Church of His Presence -seurakunnan pastori ja tunnettu siitä, että hän oli Pensacolan herätyksen johtaja. Videolinkki Kilpatrackin "Blood Moon"-opetussarjaan löytyy sivuiltamme: missiomaailma.fi."

        .
        Herätys vai valheherätys?

        Siunausta.

        .
        ps. Pahinta on, että näiden väärien profetioiden/"profeettojen" jälkeen kukaan ei enää halua lukea Raamattua. Joka vuosi samat lupaukset maallisesta menestyksestä.


    • ghjghjghjgh

      Päivi Heikkilä on väärä profeetta. Seurakunnan johtajana ei saa Raamatun sanan mukaan olla nainen, joten Päivi Heikkilä tekee syntiä, kun hoitaa johtajan virkaa.

    • ChuckPierceAsialla

      "APOSTOLISEN PERUSTUKSEN ENNALLEENASETTAMINEN EUROOPASSA, Chuck Pierce Oslossa 20.1.
      By paiviheikkila | Published: 9.1.2016

      European Apostolic Leaders, jota johtaa Jan-Aage Torp, kutsui Chuck Piercen Osloon yhden illan kokoukseen 20.1. klo 18.00.

      Chuck Pierce puhui Norjan asemasta kilpenä Euroopassa sekä kehoitti uskovia siellä uskossa rukoilemaan tämän Herran tarkoituksen toteutumista. Pierce siunasi Jan-Aage ja Aina Torpin naulaamaan maahan Jumalan taivaallisia suunnitelmia ja näkyjä Norjassa ja Euroopassa. Hän antoi samanlaisen palveluviitan myös Päivi Heikkilälle koskien Suomea ja Eurooppaa. Pierce mainitsi Euroopan muuttuvan seuraavien kolmen vuoden kuluessa.

      Chuck Pierce puhui Jumalan uuden liikehdinnän kohtaavan aina vastustusta edellisestä liikehdinnästä. Johannes Kastajan opetuslapsista vain kaksi, Filippus ja Andreas, lähtivät seuraamaan Jeesusta. Muut jäivät Johannes Kastajan opetuslapsiksi. Pierce rohkaisi myös Efeson esimerkillä, kuinka kourallinen ihmisiä voi kääntää koko kaupungin ylösalaisin."

    • hoplaa1

      Onko Herzogista havaintoja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe