Mihin Kristuksen Jeesuksen, apostolista

Kutsumuksenne?....

Mihin Kristuksen Jeesuksen, apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä jokaista jäsentään myöden mahdollistavan, rakentavaan virkaan tai tehtävään kutsumuksen omaavia olette. Missä ja miten, sitä kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” kutsumuksenne armon ja arvon mukaista tehtäväänne toteutatte. Kun ei siitä mitään kuulu eikä näy, vaikka Raamatun UT mukaisesti kuuluisi näkyä ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedoksi, siitä pelastukseksi Krist. Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa, valtavasta mahdollisuudesta.

Jonka mahdollisuuden Hän, nyt Kaikkivaltiaan virkaa, Pyhän Luoja Isänsä edustajana ja valtuuttamana hoitava, Pyhä poikansa Kristus Jeesus, on ihmiskunnalle ansainnut. Jota ihmiskunnalle ansaitsemaansa UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikaa nyt elämme, jo vuotta 2014. Mutta jo tämän Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!! Ennen sitä armottomuuden, sitä ihmiskunnan Jumalan sanan VASTAISESTI, ”pirun” hyväksi ja puolesta elämälle, tämän pahan vallassa olevan maailman / ihmiskunnan vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta tavalla touhuille ja politiikan mukaan, tuomiokseen elävälle ihmiskunnalle hirmuiseksi lopuksi, lopullisen tuomion alkamista!

Josta vain ne pelastuu jotka nyt vielä ns. ”hyvän sään aikana” kääntyvät pois siltä saatanaa tuomiokseen palvelemisen tieltään, ja alkavat / yhtyvät niillä kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaisilla, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi ehdoilla elämään ja toimimaan / vaikuttamaan niiden Raamatun UT mukaisten opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti, sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. ”Nooan arkkia” (vertaus) rakentaviksi. Ette kävisi niin kuin niille Nooan aikaisille, jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä Nooan arkista LIIAN myöhään...

Siksi kukin SYYSTÄÄN (kaikki vääryys ja pahuus), = kaikille hyväksi Jumalan (Rakkaus) Sanan ja tahdon vastaisuus, saivat maailman lopukseen ansaitsemansa tuomion. Siinä; silloisella pahan valtaan, vanhurskaan, Jumalan Sananalle / tahdolle uskollisesti eläneen ja toimineen, jokapäiväisistä varoituksista ja valistuksista huolimatta, vain jatkoivat sitä saatanaa tuomiokseen, Luojalleen, toisilleen / itselleen kärsimyksiä tuottavasti VÄÄRIN, laittomasti elämisen tapaansa. Johon olivat antautuneet ja ryhtyneet, joka sitten koitui koko silloiselle ihmiskunnalle, Sitä pelastukseksi vaistoehdon, sitä arkin rakentajaa Nooaa ja Hänen perhekuntaansa lukuun ottamatta, heille maailman LOPUKSEEN, siinä veden paisumuksessa. Ja siksi joutuivat sinne ikuisuuden hirvittävälle puolelle.

Tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesta, pelastukseksi Krist. vaihtoehto, Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä Kristuksessa Jeesuksessa madollistavasta mahdollisuudesta, Hänen Pyhässä Nimessään ja Hengessä, vielä näin viime hetkillä, kaikkia muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman julkituojaksi, ja tämän, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halu todistamaan

      Viestisi oli varmasti aiheellinen potkaisu uskoville lähteä viemään ahkerammin evankeliumin sanomaa. Soitellen ei "sotaan" lähdetä. Tarvitseemme ahkeran esirukoustyön ja Jumalalle pyynnön toimia Pyhän Hengen viisaudessa ja voimassa. Esitän aralla mielellä näkökohdan, jossa voin olla enemmän tai vähemmän väärässä. Viestisi oli voimakas ja "paatoksellinen". Uskovat ovat siihen tottuneet, joten heille se on varmasti aiheellinen.

      Nykyaikana ihmiset ovat vieraantuneet uskonasioista ja monille ne eivät juuri mitään merkitse. Vaatii todella viisautta ja rakkautta (meidän oma elämämme ja käytöksemme toimii vahvana todistajana) kertoa koko evankeliumia sitä vesittämättä tavalla, ettei vastaanottaja sulje korviaan tuomiosävytteiseltä parannussaarnalta. Hienotunteisuus ja ystävällisyys ovat saamastani palautteesta päätellen tärkeitä. Tuomion sanat laittavat ihmiset lukkoon ja nopeasti tulee: "kiitos ei" tai "häivy, kun...". Pyhän Hengen viisautta ja Jeesuksen sävyisyyttä ei tule unohtaa. Jumala saa viime kädessä muutoksen aikaan. Onko todistuksemme todistusta itsellemme, vai haluammeko aidosti toisen parhaaksi saada tämä "taivastien" alkuun. Ehkä joku voisi jakaa kokemuksiaan evankelioinnissa, mitä todellakin teemme liian vähän.

    • ---

      Uskoville lisää potkuja.

      • Kutsumuksenne?...

        Niin, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen, Kristillisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä jokaista jäsentään myöden mahollistavaa, pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) Rakkaudessa rakentavasti elämiseen ja toimimiseen / vaikuttamiseen, hertykseksi potkua.


      • Kutsumuksenne?...
        Kutsumuksenne?... kirjoitti:

        Niin, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen, Kristillisesti, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä jokaista jäsentään myöden mahollistavaa, pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) Rakkaudessa rakentavasti elämiseen ja toimimiseen / vaikuttamiseen, hertykseksi potkua.

        Ei sitten ketään Kristuksen Jeeuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi seurakuntaana ja seurakuntiaan rakntavaksi virkaan tai palveluksen tehtävään kutsmuksen omaaviako koko foorumilla?!! Mihin ovat eksyneet? kun ei kenstäkään muusta kuulu mitään eikä näy missään...

        Vaiikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille tiedoksi, siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyys mahdollisuudesta Raamatun UT muykaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa!

        Herätykseksi!


    • Kaikki tyynni

      Olemmehan me kutsuttuja.

    • ---

      Niinpä. Moni luulee olevansa kutsuttu, mutta ehkä ei sittenkään. Onko meillä Herran vakuutus asiaan.

    • Kaikkea löytyy

      Löytyy, löytyy, älä hätäile.

    • ---

      Kunhan ehditään.

    • ---

      Herzogiin saakka.

    • Lässynlässyn

      Jopa tiedetään.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    Aihe