Itä-Ukrainan turmakoneessa 108 AIDS-tutkijaa

werwerwer

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/07/ita-ukrainassa-alasamutussa-koneessa.html

Spekulaatiot kiihtyvät yhä Itä-Ukrainan turmakonemysteerin ympärillä. Kuukausi sitten uutisoitiin maailmalla, että joukko AIDS-tutkijoita oli löytänyt länsi-Afrikasta simpanssin, josta AIDS oli saanut alkunsa. Tutkijoilla on ollut useita todisteita siitä, että HIV on ihmisen luoma virus.

Mutta nyt kun sitten mennään tuoreimpiin tietoihin tämän Malaysian airlinesin turmakoneesta, niin kyydissä oli peräti 108 AIDS-tutkijaa, joista kaikki tietenkin kuolivat, kun kone ammuttiin alas.

Oliko se siis sattumaa, että juuri se suihkukone ammuttiin alas, jossa oli kyydissä 108 AIDS-tutkijaa. Jolloin turmakone eksyi normaalilta lentoreitiltään useiden satojen kilometrien päähän Itä-Ukrainan ilmatilaan. Jossa jo kolme päivää aiemmin ilmatila oli suljettu kaikilta kaupallisilta lentoyhtiöiltä.


Vuonna 2007 Dr. Alan Cantwell sai 31. maaliskuuta 2007 sähköpostiviestin, jossa hän sai kuulla, kuinka AIDS olikin ihmisen luoma virus.


Sähköpostiviestin lähetti muuan lääkäri Sue Arrigo, jolla oli edelleen lääkärinoikeudet Kaliforniassa.

Arrigo oli väittänyt joutuneensa aiemmin kidnapatuksi sekä raiskatuksi, että myöskin tappouhkausten kohteeksi vuonna 2004.

Cantwell oli hämmentynyt tästä sähköpostiviestistä, että maailmalla oli ollut vain kourallinen terveysalan ammattilaisia, jotka olivat uskaltaneet ottaa aiheen julkisesti esille todisteiden kera. Heitä olivat mm. Robert Strecker MD, William Campbell Douglass MD, Eva Snead MD sekä Lenoard G Horowitz DDS.

Julkisuudessa yleisestiottaen kaikki heidän luentonsa sekä kirjajulkaisut ollaan jätetty vailla julkisten terveysviranomaisten (CDC, NIH, AIDS-järjestöt, valtamedia) huomion ulkopuolelle ja niputettu "salaliittoteorioiksi" sekä paranoidiseksi höpinäksi.

Dr. Arrigolla oli aiemmin ollut kokemusta CIA:n biologisen sodankäynnin asiantuntiana ja hänellä on myös ollut hyvin läheiset suhteet Yhdysvaltain hallinnon korkeimpiin virkamiehiin.

Tämä kyseinen 31. maaliskuuta 2007 lähetetty sähköpostiviesti on alla tiivistettynä:



[email protected]
31.03.2007, 8:32 PM, Sue Arrigo kirjoitti:

Tervehdys Dr. Cantwell,

Kiitoksia siitä, että teillä oli rohkeutta ottaa totuus pöydälle. Ent. CIA:lle työskennelleenä lääkärinä korkealla turvaluokituksella. Minä kirjoitin aikanaan vuonna 1991 DCI Websteriin kirjoituksen, jossa otin esille USA:n biologisen sodankäynnin asiat, joita suoritetaan siihen suunnatuissa biologisen sodankäynnin laboratorioissa.

Tein tuon sen jälkeen, kun sain käsiini vanhoja salaisia CIA:n Langleyn biologisen sodankäynnin tutkimuskeskuksen asiairjoja. Yksi asiakirja koski Bush vanhemman vaarallisia biologisten aseiden kauppoja Saddam Husseinin kanssa.

Kirjoitukseni koski myös sitä, että kuinka minun milestäni biolgisten aseiden tuotantolaitokset tulisi sulkea. Mutta itse asiaan... HIV virus luotiin Ft. Detrickin laboratoriossa. Noihin aikoihin minä kirjoitin tuon raportin, että maailmaneliittiin kuuluville henkilöille oli jo vuonna 1983 otettu käyttöön toimiva rokote HIV-virukseen.

Kaikki tämä josta kirjoitin on mielestäni rikos ihmiskuntaa vastaan ja tämän takia kaikki biologisten aseiden kehittämislaitokset tulisi sulkea lopullisesti. Se on myös rikos ihmiskuntaa vastaan, että HIV-virukseen on olemassa toimiva rokote vain tarkoin valitun eliitin käyttöön.

Kun samaan aikaan muut HIV-tutkijat yrittävät kehittää tällaista toimivaa rokotetta ja kuitenkin miljoonat AIDS-potilaat kuolevat kuitenkin aidsiin.

Mutta arvuuttavin kysymys kuuluu. Oliko Itä-Ukrainassa alas ammutulla Malaysian Airlinesin lennolla NH17 näitä AIDS-tutkijoita, joilla oli tarkoitus tuoda todisteet pöydälle siitä, että AIDS on ihmisen luoma virus/tauti ?

Tähän kysymykseen kun vielä vastaus löytyy aikanaan, niin päästään mahdollisesti vielä tämän kyseisen reittilentokoneen alasampumisen AIDS-tutkijoiden murhamotiivien jäljille.


Lähteet: http://www.updatednews.ca/2014/07/16/where-did-hiv-come-from-is-it-a-man-made-virus/

http://wakeupfromyourslumber.com/node/1904

http://www.nbcnews.com/storyline/ukraine-plane-crash/aids-experts-among-malaysia-airlines-victims-n159051

http://jezebel.com/108-top-aids-researchers-killed-in-malaysia-airlines-cr-1607119208

4

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitroen.

      Onhan se noinkin, mutta liittyy siihen moni muukin asia. Lennolle lähteneet AIDS-tutkijat ovat jo USraelin turvasäilössä muitten kaapattujen joukossa. Tuskin heistä ihan lähivuosikymmeninä tullaan mitään kuulemaan. Kuolleissa heitä ei ole.

      Aiemmin kaapattu Malesia kone lennettiin Guamille USA:n sotilaskentälle. Matkustajat jaettiin kahteen joukkoon: hyödyllisiin ja hyödyttömiin. Hyödylliset lennätettiin USraeliin vuoristoon porattuihin tunnelikaupunkeihin. Hyödyttömät tilapäissijoitukseen missä tapettiin ja pakastettiin tulevaa tarvetta varten.

      Nyt uudelle Malesian-lennolle menevät matkustajat ohjattiin kahteen eri Malesian väreissä olevan koneeseen. Toiseen, jossa oli ne aiemmat hyödyttömät matkustajat (osa ruumassa pakastettuina), ohjattiin uudetkin hyödyttömät. Hyödylliset toiseen koneeseen joka lähti USraelin tukikohtaan. Hyödyttömien kone ammuttiin USraelin toimesta alas Ukrainassa lähellä Venäjän rajaa. Vakuudeksi vielä YouTubeen tekaistu filmi siitä, miten itäukrainalaiset vapaustaistelijat kehuivat ampuneensa alas usraelilaismielisten sotakoneen. Eli näin tehtiin falseflag -isku ja saatiin syy kolmannen maailmansodan aloittamiselle. Sekä lentokoneellinen huippututkijoita omaan käyttöön. Ja päästiin eroon turhista todisteista ja todistajista.

      Todistetta väitteelleni jo aiemmin kuolleitten ruumiista löytyy linkistä http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288716120706.html ennekuin se poistetaan. Siinä ns separatistijohtaja Igor Girkin kertoo alasammutun koneen ruumiitten olleen jo kauan ennen ampumista kuolleita ja osin mädäntymistilassa. Väitteeni puolesta puhuu sekin, ettei tutkijoita päästetty hylkyä tutkimaan. Olisivat tehneet saman havainnon. Ja sekin vielä uutta, että näitä ns separatisteja ohjaa sama ZWO:n valejuutalaistaho ja sen murhakone CIA kuin Ukrainan valtaapitävää nukkehallitustakin. Kaikki jo ennestään tuttua ja tunnettua ZWO:n ja sen murhakone CIA:n rutiinitoimintaa. ZWO käynnistää sotia ja rahoittaa molempia osapuolia.

      Tuo toisen koneen järjestely ilman suurempaa julkisuutta onnistuu missä vain. Kävihän Suomessakin näitä laittomia vankilentoja, joista virallisesti ei löytynyt mitään tietoja. Puhumattakaan kemikaalivanalennoista ympäri maailmaa.

    • rgreeretre

      Todella hyvä teoria sitroen.

      Huomatkaa myös miten tällä lentokonejutulla Venäjää on demonisoitu, eli WW3 agenda.

      Mutta Venäjän johto on tietenkin silti NWO miehiä, NWO johtaa jokaista valtiota, nyt pitää vain saada ihmiset vihaamaan toisiaan, että 3 maailmansota on mahdollinen.

    • höpsis pöpsis

      Aids-yhdistyksen presidentin mukaan koneessa oli mukana kuusi (6) aids-tutkijaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe