Naisten lihominen

Soulman_81

Mikä ihme siinä on, että heti kun löytää jonkun kivan ja hyväkroppaisen naisen, jonka kanssa alkaa seurustelemaan vetää tämä päälle parisuhdevaihteen ja lihoo seuraavan puolen vuoden aikana läskipalloksi? Seurustelun alussa nainen on noin 50-kiloinen, mutta puolen vuoden jälkeen paino alkaa vähintään kutosella. Luulisi ettei tuossa ajassa kerkeäisi lihoa noin paljon. Ällöttää katsoa kun kauniista tyttöystävästä tulee paksuposkinen tursoke, jonka kanssa ei halua enää edes sänkyyn mennä.

Olen melko komea ja hoikka kolmekymppinen mies, joka voin hyvien geenien ja säännöllisen urheiluharrastuksen vuoksi syödä hieman enemmän. En kuitenkaan tajua mikseivät naiset, joiden kanssa seurustelen, koordinoida syömistään niin etteivät kilot kerry holtittomasti. Sitten ihmetellään mihin rakkaus loppuu kun alan nopeasti katsella kauniimpia naisia. Eihän kukaan halua olla läski-tiinojen kanssa, jotka katkeroina kyttäävät kauniimpia naisia ja katsettani, joka seuraa näiden naisten ohi viilettäviä takapuolia. Ennemmin katselen niitä kuin farkkujen vyötärön ja paidanhelman väliin jääviä tynnyreitä ja tursuavia laatikkomaisia persposkia. Joten naiset, pitäkää itsestänne huolta!

On muuten turha tulla kettuilemaan sivistymättömyydestä. Olen opiskellut kaksi korkeakoulututkintoa ja ollut töissä ulkomailla monessakin osoitteessa. Ihme kyllä näissä paikoissa on aina nähnyt paljon enemmän kauniita ja hyväkroppaisia naisia kuin Suomessa, jossa näkee jo satamassa ja lentokentillä rumaakin rumempia tankkereita ja ylileveitä lasteja. Sitten ihmetellään miksi miehet haluavat erota ja miksi on niin paljon yksinäisiä sinkkuja. Kannattaisi ämmien vaihtaa suklaalevy levytankoon eikä kitistä miksi käyn vieraissa...typerykset.

27

2173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heheh x

      Taas nähdään tämä että ns akateemisnen tutkinto ei takaa sydämen sivistystä. ! Pysy kuikelo poissa silmistämme! Olet kukkakeppi joka luulee itsestään liikoja.

    • Mee nyt pelle himaan

      Totaalinen urpo sä oot....muka sivistynyt....HAH!

    • TOLKUN NAINEN

      Voi voi toivottavasti olt lähtenyt lihavan naisesi luota.Noin täydellinen ilmestys ihan koulutettukin.Mene nyt kauaksi ettet pilaa itseäsi ja mainettasi noin erinomainen olio.Meitä ihmisiä on monenlaisia.Noin täydellisen olion rinnalla typistyy jamasentuu.Juokse nainen kauas NARSISTI on kumppanisi.

      • Yks lihava ämmä

        Painoni 80kg ja ikää 62v. Miesystäväni 76kg ja ikää 45v.............kantaa suklaata ja pullaa harvase päivä..................Ei olekkaan käynyt korkeakoulua, eikä asunut ulkomaillakaan.............


    • Kumma juttu. Minä olen aina pitänyt hoikista naisista eikä yksikään ei ole suhteemme aikana lihonut. Sinulle käy siis kerta toisensa jälkeen noin? Jospa teet naisista onnettomia ja syövät sitten suruunsa?

      • VähänVanhempiTyttö

        Tässäpä tämä totuus tulikin. Itse kun rakastun ja olen onnellinen, alan laihtua.


    • hyi hitto

      Tässä se taas nähdään että koulutus ja tittelit ei takaa sivistystä.

      Rakastat omaa peilikuvaasi. Tyydy siis siihen ja jätä muut rauhaan kun selvästi kylvät vain tuhoa ja pahaa mieltä ympärillesi etkä itse edes tajua sitä.

    • herää

      Sulla on liialliset vaatimukset naisille. Olet tottunut katsomaan laihoja naisia mediasta ja pornossa. Oikea nainen painaa painoindeksin piirissä määränsä.

      50 kiloinen on alhaisemmasta painon päästä, ainakin jos on 165cm tai yli. 165cm nainen voi painaa painoindeksin mukaan normaalipainossa vielä 68 kiloon asti. Sen jälkeen on ylipainoa. Ja jossain kohtaa voi laihduttaa (=muuttaa elämäntapoja taas terveellisempään) jos alkaa karkailemaan ylös. 75kg yli ei kannata jäädä, voi nivelet kiittää. Painoindeksitaulukoista näet lukuja eri pituuksille. Isot reidet ja takamus voivat suojata sydänsairauksilta, vatsarasvan suuri määrä voi olla ongelmallinen jos reisissä ei ole mitään. Isompi reisi, enemmän lihasta, toki rasvakudostakin. Normaali nainen ei säily laihana, tasan 50kg läpi elämän, paino voi heitellä ylös ja alas. Säilyttääkseen 50 kiloa pitäisi syödä kuin lintu, eikä ravintoaineiden saanti ole varmaa. Pitkälle naiselle se on monesti alipainoisuus.

      Olisi hyvä että katsot pinnan alle. Tai hankit urheiluhullun naisen, joka jaksaa vetää salaattia ja raejuustoa. Mikä ei pitkän päälle ole terveellistä. Liian pienet vaatteet saavat naisen näyttämään tursuavalta, naisilla on enemmän rasvaa luonnostaan kuin miehillä. Lue Wikipediasta rasvaprosentti ja kasva aikuiseksi. Aikuinen nainen ei näytä teinitytöltä eikä 20v juuri täyttäneeltä poikamaiselta laihalta naiselta. Toki 60kg voi olla osalle liikaa nimenomaan ulkonäkömielessä ja mallinaisiin verraten, mutta siihenkin periaatteessa voi silmä tottua. Ja siitä taas paino ehkä vähän tippuu. 55kg on edelleen suht hoikka. Normaalikoko sen sijaan on laajempi käsite.

      Se on sama mitä opiskelit tai teet työksesi, se ei kerro tiedon määrästä eri elämänalueella. Jos näet nuoria, kauniita ja hyväkroppaisia naisia, ala iskemään niitä! Älä valita palstalla, kyllä muut jaksavat läskinsä kantaa. Sinäkin vanhenet joskus? Unohda ne jotka eivät ole sitten makuusi. Myös JOS asenteesi sattuu olemaan kova/kovisteleva, arvostamaton naisille ja haukut naisia typeryksiksi, kokevat rakkaudettomuutta sekä torjuntaa – silloin he syövät rakkauden korvikkeeksi. Jopa suklaata. Lihovat. Eli käytöksesi voi vaikuttaa toiseen ihmiseen – pelkonsa etteivät kelpaa, naiset ovat herkkiä tunne-elämältään. Pelkkä pinnallisuus ei lisää luottamusta rakkauteen. Luottava nainen, että hänet hyväksytään, lisää hoikkuutta. -Miehen syvempi ymmärrys asioista monelta kannalta, lisää suhteen toimivuutta. Eikä niin että kaikki tuomitaan samantien, poikki pinoon. Ällötellään kuin teininä, läski oli kauheaa ja kamalaa... Ylipainon syistä (psykologisista fyysiseen) voit myös lukea enemmän ja erottaa oikea normaalipaino, eikä vain mustavalkoisia johtopäätöksiä jossa piirretään suora viiva asiasta toiseen. Ja kyllä moni tarttuu tankoon ja syö vähemmän suklaata, suinkin jos on mahdollisuus saada tanko - ja urheiluvaatteet.

      Elämä ei ole pelkkää akrobaattiseksiä eri asennoissa makkarissa, vaan joskus se on rakkautta. Miehelläkään muutama kilo ei haittaa. Aina voi vähän laihtua taas tarvittaessa. Elämässä vaan nyt sattuu olemaan rasvakudosta ja läskiä olemassa - ennen vanhaan ruokaa ei ollut aina paljoa - nykykroppa reagoi äkkiä mihin tahansa ruokaan. Valita elintarvikevalmistajille rasvasta ja sokerista suoraan palaute -kohdissa! Moni laihduttaa tälläkin hetkellä ja tuskailee kun ei kelpaa laihana eikä isompana - ei sitten missään koossa. Mies kun on niin vaativa, että pitää olla tietynlainen. -Nykyajan kerrostaloasuminen ei edistä ainakaan läskin poistumista kropasta, kaikilla ei ole varaa asua paikassa jossa on pihaa sun muuta.

      • ai niin

        Ja 165cm on 52kg:n jälkeen alipainoinen.


      • tämä vielä
        ai niin kirjoitti:

        Ja 165cm on 52kg:n jälkeen alipainoinen.

        "60kg voi olla osalle liikaa nimenomaan ulkonäkömielessä ja mallinaisiin verraten"

        Tarkoitan silti, että 60kg voi näyttää normaalilta ja normaalikokoiselta. Mutta jos on tottunut toisen naamaan kroppaan laihempana, voi näyttää sun silmään lihoneelta. Ja osalla on "läskiä" ehkä siinä vaiheessa, mutta on toisilla paljon paljon enemmän. Miten sen sitten katsoo kukin. Ota sitten erilainen nainen.


    • paitsi rakkaus

      Miten se kropan koko/paino liittyy rakkauteen tai siis yleensä ulkonäkö.Et näköjään ole vielä kohdannut elämäsi suurta rakkautta,jolloin mikään muu ei merkitse mitään paitsi rakkaus.

      • Suurin osa ihmisistä toivoo, että kumppani miellyttäisi silmää. Ja samoin suurin osa ihmisistä toivoo miellyttävänsä kumppaninsa silmää. Minusta omasta ulkonäöstään huolehtiminen on kumppanin huomioimista eikä pinnallisuutta.

        En minä jättäisi vaimoani, jos hän sairauden tai vaikkapa onnettomuuden takia muuttuisi eri näköiseksi. Mutta jos se lakkaisi pelkkää laiskuuttaan ja mukavuudenhaluaan huolehtimasta ulkonäöstään, niin en minä moisesta ilahtuisi.

        Rakkaus kun on tekoja myös ulkonäön osalta.


      • 20+1
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Suurin osa ihmisistä toivoo, että kumppani miellyttäisi silmää. Ja samoin suurin osa ihmisistä toivoo miellyttävänsä kumppaninsa silmää. Minusta omasta ulkonäöstään huolehtiminen on kumppanin huomioimista eikä pinnallisuutta.

        En minä jättäisi vaimoani, jos hän sairauden tai vaikkapa onnettomuuden takia muuttuisi eri näköiseksi. Mutta jos se lakkaisi pelkkää laiskuuttaan ja mukavuudenhaluaan huolehtimasta ulkonäöstään, niin en minä moisesta ilahtuisi.

        Rakkaus kun on tekoja myös ulkonäön osalta.

        Mun painoindeksi olis 19 jos painaisin 60kg... meitä naisiakin on monenmittaisia. Ei voi pistää mitään kilorajaa mitä nainen saa painaa. Ja todellakin. Nainen syö kun on onneton ja laihtuu kun rakastuu. Jos aloittaja teet naisestasi onnettoman se alkaa myös näyttää siltä.


      • 70 / 66
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Suurin osa ihmisistä toivoo, että kumppani miellyttäisi silmää. Ja samoin suurin osa ihmisistä toivoo miellyttävänsä kumppaninsa silmää. Minusta omasta ulkonäöstään huolehtiminen on kumppanin huomioimista eikä pinnallisuutta.

        En minä jättäisi vaimoani, jos hän sairauden tai vaikkapa onnettomuuden takia muuttuisi eri näköiseksi. Mutta jos se lakkaisi pelkkää laiskuuttaan ja mukavuudenhaluaan huolehtimasta ulkonäöstään, niin en minä moisesta ilahtuisi.

        Rakkaus kun on tekoja myös ulkonäön osalta.

        Samaa mieltä pienen täydennyksen kera.
        Ulkonäöstään ja kunnostaan huolehtiminen liittyy myös terveyteen niiltä osin kun siihen voi itse vaikuttaa.

        Hyväkuntoisen kaverin kanssa on paljon miellyttävämpi elää kuin rupukuntoisen.
        Ulkonäkö on bonusta, ei varsinainen tavoite.


      • 20+1 kirjoitti:

        Mun painoindeksi olis 19 jos painaisin 60kg... meitä naisiakin on monenmittaisia. Ei voi pistää mitään kilorajaa mitä nainen saa painaa. Ja todellakin. Nainen syö kun on onneton ja laihtuu kun rakastuu. Jos aloittaja teet naisestasi onnettoman se alkaa myös näyttää siltä.

        Enhän minä kiloista mitään maininnutkaan. Toive kuitenkin on, että nainen olisi sopusuhtainen, mistä normaali painoindeksi antaa aika hyvän kuvan. Joku vääräleuka tästäkin tietysti sanoo, että on isot luut tai todella lihaksikas. Vaan minusta kumpikaan edellämainituista ei ole kovin naisellinen ominaisuus.


    • Soulman_81

      Anteeksi, tuli kauhea trollailuhimo. En ole tosiasiassa kolmekymppinen korkeakoulutettu mies vaan kaksoistutkinnon opiskellut parikymppinen nainen.

      Toivottavasti kukaan ei oikeasti pahoittanut mieltään aloitusviestistäni. Jos niin tapahtui olen pahoillani. Teki vain mieli kokeilla menisikö tämä narsistisovinisti-höpöhöpörooli läpi.

      • Soulman_81

        Ymppäsin aloitusviestiin kaikki sovinistikliseet, joihin olen vuosien aikana törmännyt etenkin suomi24-etusivun ylläpidon aloittamissa tai nostamissa kansankiihotus-keskusteluissa, joissa aina joku itseään nostattava akateeminen narsissi lyttää Suomen naiset. Ei mua välttämättä nytkään kukaan usko, mutta väliäkö tuolla kun ollaan täällä roskamedian suorämeessä, jossa kuka tahansa pääsee toteuttamaan itseään :D


      • rofiloija...........

        Mies sä olet, kolmekymppinen duunari.


      • äly hoi
        Soulman_81 kirjoitti:

        Ymppäsin aloitusviestiin kaikki sovinistikliseet, joihin olen vuosien aikana törmännyt etenkin suomi24-etusivun ylläpidon aloittamissa tai nostamissa kansankiihotus-keskusteluissa, joissa aina joku itseään nostattava akateeminen narsissi lyttää Suomen naiset. Ei mua välttämättä nytkään kukaan usko, mutta väliäkö tuolla kun ollaan täällä roskamedian suorämeessä, jossa kuka tahansa pääsee toteuttamaan itseään :D

        Sama trolli joka haukkui pitkiä naisia oksettaviksi? Mene hoitoon.
        Jos nassejen trollaukset osuu henk.kohtaisesti, ÄLÄ LUE! Taitaa sulla olla itsetunto todella hukassa kun noin lapselliseksi menee.


    • Olitko sä 15 v?

      Minkä lihaksissa voittaa, sen jostain muualta häviää :) Olen normaalipainoinen pitkä nainen, ja kuntosalillä käyn 4 kertaa viikossa. Olen sitä mieltä että olet oksettavuuden, pinnallisuuden ja tyhmyyden perikuva. Mun miehellä on mahaa, naamansakaan ei ole minkään filmitähden, mutta en kyllä häntä yhtään mihinkään enkä keneenkään vaihtas. Hänellä on arvot kohallaan ja hön on tosi ihanaa seuraa, huomaavainen ja rakastava, ja yhteisiäki harrastuksia löytyy, vaikka ei urheillakaan yhdessä. Mulla on maailman paras mies, mahoineen päivineen

    • "ollut töissä ulkomailla monessakin osoitteessa. Ihme kyllä näissä paikoissa on aina nähnyt paljon enemmän kauniita ja hyväkroppaisia naisia kuin Suomessa,"

      -Miksi et sitten hae seuraa sieltä..?! Vai etkö kelpaa heille..?! ;)

      Eiköhän tuo painon nousu koske yhtälailla niin miehiä kuin naisiakin.
      Valitettava ilmiö on, että parisuhteessa usein luovutetaan sen oman ulkonäön/kunnon/terveyden suhteen.
      Tekosyitä (koska niitä ne ainoastaan ovat) on aina pilvin pimein:
      -Ei ole aikaa
      -Ei ole rahaa
      -Ei kiinnosta
      -Muuta roskaa...

      Ihmiset ovat yksinkertaisesti liian laiskoja ja mukavuudenhaluisia.

    • hmm_jaa

      Sivistys ei tarkoita vain sitä, kuinka paljon olet kouluttautunut... Kuulostat hyvin pinnalliselta ihmiseltä, joka haluaa vain katsella ulkokuorta. Millään muulla siis ei ole merkitystä?

    • hmmm2

      Katsokaapa muutkin tällainen leffa Miss Representative (löytyy Netflixistä). Siinä juurikin käsitellään tätä ajan ilmiötä: Miehet (ja naiset) katsovat mediasta ja pornosta HUIPPUMALLIEN vartaloita, joita löytyy alle 5% ihmisiltä. Sitten niitä verrataan oman kullan tai omaan vartaloon ja ollaan tyytymättömiä.

      Miettikää tätä markkinataloudelliselta kannalta. Kannattaako mainosten tuottaa kuva, joka on realistinen, eikä saa naisia ostamaan ja haluamaan kuluttaa? Mainosten tarkoitus ON LUODA kuluttajalle tyytymättömyyttä omaan kehonkuvaan.

      • "pornosta HUIPPUMALLIEN vartaloita, "

        -Pornossa ei ole ensimmäistäkään huippumallia.


    • hmmmm3

      Koska siis on todistettu että miehet pääsääntöisesti haluaisivat naisia joilla on huippumallien vartalo, miksi naiset eivät ole realistisia ja yritä tehdä jotain asian eteen.
      Miettikää naiset, teidän markkina-arvonne parisuhdemarkkinoilla pääasiallisesti riippuu teidän ulkonäöstänne. Erottukaa normaalista siiderivalas-massasta. Jos normi Suomalaisnainen pudottaa reilut 20kg alkaa varmasti miesten kiinnostus herätä.

      • höpöähöpöä

        Entäs toisinpäin, mikseivät miehet yritä tehdä jotain asian eteen ja muuttua naisten mieleisiksi.


    • ohhoijaa

      Haha, bullshit, ei pidä paikkaansa. Harmi vaan, jos sinulle on sattunut naisen/naistesi kanssa noin. Oletan olevani kiva (paljon nais- ja miespuoleisia kavereita jotka viihtyvät seurassani ja vientiäkin riittäisi) ja suht hyväkroppainen, tosin en umpiurheilullinen nainen. Pituutta 166 ja paino ollut viimeiset kolme vuotta 53kg. Parisuhteessa olen ollut reilu neljä vuotta, sitä ennen paino oli 55kg. Paino on heitellyt kymmenen vuoden aikana tuon 53 ja 55 välillä koko ajan, olin parisuhteessa tai en. Miksi ihmeessä minusta tulisi muka pullapirjo jos olen parisuhteessa?

      On myös ihan hyvä, etten ole törmännyt noinkin pinnallisiin ihmisiin. Nykyistä ei haittaisi kuulema tipan vertaa se, että lihoisin vaikka 10kg, sillä sen jälkeen kylki- ja lantioluut eivät näkyisi niin selkeästi. Itseäni ei tosin tuo toisen mieliksi lihominen miellytä, joten annan ajan korjata sitten asian. Kaipa sitä sitten yli 35-vuotiaana on jo massakkaampi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe