V*tun K1-Katsastajat Konalassa!

vituutunu

Oli viimeinen kerta kun vein edullisen hinnan takia auton katsastukseen K1-Katsastajille Konalaan.

Ihan uskomatonta sakkia ja jos ei ennen ollut autossa vikaa, niin operaation jälkeen varmasti oli vikaa ja hylkäys vielä.

Täyttä pask aa!

29

3505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RUAHAHAHAHAHAHAHAAHA

      Eikös Kunnon saksalaispaska mennytkään heittämällä läpi syynistä!?!?!?

      • vituutunu

        Ihan japanilainen laatumerkki oli kyseessä!


    • dkoiui

      Hyvä kun kerroit tuonkin asian noin selvästi. Olen siellä käynyt viimeiset neljä vuotta.

    • Voi surkeus

      Onhan se surkea katsastus, kun eivät romua leimaa.

    • Redneck Baboons

      "Ihan uskomatonta sakkia ja jos ei ennen ollut autossa vikaa, niin operaation jälkeen varmasti oli vikaa ja hylkäys vielä."

      Miten se auto muka siellä katsastuksessa hajosi? Hae nyt hyvä ihminen korvauksia jos ovat mielestäni särkeneet kalliin kulkineesi. Vaikka, vahvasti epäilen kyllä. Itseänikin vtuttaa jos auto ei katsastusta läpäise, se on totta.

      Miksi siis hylkäys tuli mielestäsi?

    • lisämyyntiäkö?

      Suomenojalta on K1:stä vastaava "edullinen" kokemus, merkkihuollon tarkastuksen jälkeen tuli hylkäys - eikä merkkihuollossa koettu että olisivat tehneet virhettä vaikka vaihtoivat hyvän palvelun osoituksena ("laatutakuu") osan uuteen ilman työveloitusta. Kysessä oli näkemysero jossa katsastaja on vahvempi osapuoli, ja "pukki kaalimaan vartijana" koska uudelleentarkastus on maksullinen toimenpide. Merkkihuolto olisi tienannut enemmän osan vaihdon työveloituksessa.

      Ei siis riittänyt edes pelkkä korjauskehotus, vaan ajoaikaa lyhennettiin kuukauteen vaikka varsinaista katsastusaikaa oli kolme kuukautta jäljellä. Sellainen viittaa jo vakavampaan turvallisuusriskiin!

      Vaan aloittajan tulisi kyllä yksilöidä tilanne tarkemmin ennen kuin mainitsee firman nimen. En itse kuitenkaan aio mennä tuonne samaan katsastuskonttoriin seuraavalla kerralla, kokeilen jotakin toista firmaa ja jos sama merkkihuollon katsastustarkastus --> hylkäys toistuu ihmettelen kovasti.

      • No niin justiinsa

        Vitut se ajoaika siitä hylkäyksestä mihinkään lyhenee.


      • lisämyyntiäkö?
        No niin justiinsa kirjoitti:

        Vitut se ajoaika siitä hylkäyksestä mihinkään lyhenee.

        Olet väärässä. Uusintakatsastus oli pakollinen 1 kk sisällä, eli aikaisemmin kuin mikä on se 4 kuukauden katsastusaikaväli.


      • jotta et vänkäisi
        lisämyyntiäkö? kirjoitti:

        Olet väärässä. Uusintakatsastus oli pakollinen 1 kk sisällä, eli aikaisemmin kuin mikä on se 4 kuukauden katsastusaikaväli.

        http://www.a-katsastus.fi/useinkysyttya/Sivut/jalkitarkastus.aspx

        "Aikaa on 1 kuukausi siitä, kun ajoneuvo on ensimmäisen kerran hylätty määräaikaiskatsastuksessa."


      • Hermot menee ku jankataa
        jotta et vänkäisi kirjoitti:

        http://www.a-katsastus.fi/useinkysyttya/Sivut/jalkitarkastus.aspx

        "Aikaa on 1 kuukausi siitä, kun ajoneuvo on ensimmäisen kerran hylätty määräaikaiskatsastuksessa."

        Vitun imbesillit, missä on muka sanottu et ajoaika loppuu 1kk kuluttua hylkäyksestä. Ihme vatipäät taas huutelee asoista, mistä eivät mitään ymmärrä.


      • Meneeko jakeluun
        lisämyyntiäkö? kirjoitti:

        Olet väärässä. Uusintakatsastus oli pakollinen 1 kk sisällä, eli aikaisemmin kuin mikä on se 4 kuukauden katsastusaikaväli.

        Niin, jälkitarkastusaika on yksi kuukausi hylkäyksestä, mut se on ihan eri asia kun ajoaika.


    • 4234234

      Romut miktä hajoaa katsastuksessa vaarantaa kaikki muut tiellä liikkujat myös jalankulkijta. Pois vaan tieltä rotiskot.
      Jos ei ole varaa pitää autoa OIKEASTI kunnossa eikä vaan silmän lumeeksi leimaa varten niin parempi ajella bussilla.

    • Redneck Baboons

      "Ei siis riittänyt edes pelkkä korjauskehotus, vaan ajoaikaa lyhennettiin kuukauteen vaikka varsinaista katsastusaikaa oli kolme kuukautta jäljellä."

      Juuri tuon vuoksi kannattaa katasastaa vasta aivan viime tingassa. Jos ei mene läpi, on ajoaikaa aina se yksi kuukausi hylkäyksen jälkeen, vaikka otteessa lukisi mitä.

    • jhkjklll

      Taidat vaan olla jonkun kilpailevan riistohinta-aseman omistaja, hahah...

      • Hei punaniska imbesilli

        On täällä taas ihme sakkia koolla. Oikein asiantuntijat vauhdissa. Kannattaisko vaikka KVG, jos ei itse tiedä, ja hölöttää suu vaahdossa totuuksiaan. Joku lapsi tai lapsenmielinen saattaa vaikka uskoa totuudeksi nuo puheet.


    • 1h sitten leimattu

      Itse en ole huomannut eroja katsastuskonttoreissa. Aina menee laakista läpi kunniamaininnoin, kuten nytkin. Reilu 10 vuotias japski, lähes 100% ruostevapaa, autonpidon esimerkki meni taas ja kysyin miltä näytti - Se on hienossa kunnossa, turvallista matkaa. Lähtiessä tarkastin, että valot toimii, en juuri muuta.

    • itse näinen onpa rempi

      Suosittelen lämpimästi käyttämään itsenäisiä asemia ja kiertämään kartelliketjut kaukaa.

    • K1 HUIJAUS

      K1 on huijaus firma, tuli kerran katsastettu... kappas vaan, myös siellä konalassa, oli "hyvä" tarjous, mut katsastuksen osoitti että co2 arvot oli ihan väärin, en tehnyt mitään sille "vialle" ja meni uudestaan samaan asemaan ja auto meni läpi, tyyppi heitti mittari sisään pakoputken ja antoi auto käydä tyhjäkäinillä vain 10 sekunti ja sanoi kaikki oli ok, nyt 8 vuotta myöhemmin sama auto ja yli 500.000 km ei ole edelleen mitään vika co2, hiton huijari.

      • Näin se menneepi

        Co2-arvolle ei kylläkään ole mitään raja-arvoa, ainoastaan Co2 Co O2 pitää olla yli 15, siitä näkee et mittari näyttää oikein. Lisäksi kun mittausanturi ei ole pakoputken pään sisällä Co2arvo tulee olla noin 21%. Paha sanoa mikä arvo on heittänyt mut Co2 se ei todennäköisesti ole.


    • yuerjjg

      Korjaamokatsastuksessa Seinäjoellä ja heti läpi. 18 ekee.

    • Asiakas 99

      Konalassa muutoskatsastin pakusta matkailuauton ja olihan vaikeaa! Katsuri yritti kaikkensa hylätäkseen autoni! Ensimmänen kommentti katsastuksen alussa oli että taas näitä veronkierto autoja! No kyseessä oli kuitenkin paku josta verot maksettu. Katsuri vetosi mm. Tuleviin lakimuutoksiin joita mun auto ei mukamas olisi täyttänyt. Tosiasiassa auto täytti nekin määräykset.. Katsastuksen aikana katsurilla kiivas väittely k1 katsastajien jokun asiantuntian kanssa ja seuraavaksi soitto trafiin. Sen puhelun päätyttyä kysyin että aikooko herra katsastaa tän auton vai ei? Vastaus oli että kai tää on PAKKO huväksyä. Kyseisen katsastuksen aikana katsurin kolleega kävi katsomassa autoa ja totesi että tässähän on kaikki ok. Tälle yhdelle mulkulle ei kelvannu mikään. Lopputulos oli kuitenkin se että muutoskatsastus tehtiin huomautuksitta.

      • uudeltamaalta

        kuulostaa normaalilta katsastusaseman toiminnalta.jos vikoja ei ole ne keksitään jotta saataisiin uusi maksullinen käynti aikaiseksi. ja jos autosi on massautettu kokonaan ei sinun kannata jäädä kahvihuoneeseen katsastusta odottelemaan. minun autoni pohja naputeltiin piikillä siihen kuntoon että joudui n käyttämään sen uusinta käsittelyssä.ei 2v auto ole mätä ja jäljestäkin sen näkee onko massaus teetetty vai tehty kusetus mielessä. enää en jää taukotilaan odottelemaan oli katsastaja mitä mieltä tahansa.


    • Lähellä flyggaa

      Itse kanssa vaihdoin Helsingin Konalasta pois, taisi olla juuri tämä K1, siellä melkein joka kerta joku perkeleen mörökölli, joka ei puhu mitään ja juuri ja juuri lypsämällä vastaa, että on ok, vaikka esim. jokin osa on kuten jarrupalat lopussa, sylinterit alkavat jumittaa tai tuo menee juuri vaihtoon tai tuo kannattaa hitsata nyt, ennen kuin menee läpi ja leviää jne.

      Omassa autossani aikanaan oli valojen säätö päin persettä, niin ei voinut siitäkään sanoa, kunhan juuri mahtui heidän kuvioihin, vaikka apukuljettaja näytti liian alas ja kuskin liian keskelle eli valokuviokin väärin. Sanoi vain, että pitää varata korjaamoon aika. Toisessa paikassa Tikkurilan lähellä lentokentälle mentäessä oli kaverilla ruuvari taskussa ja muutamassa minuutissa oli valokuvio täydellinen, kun tietää, mitä tekee ja asenne ei ole yhtä perseestä kuin Konalassa. En edellytä, että joka kerta korjaisivat, mutta voisivat edes opastaa, että tätä kannattaa hiukan nostaa ja seen tuosta ruuvista ja katso seinää tai aitaa vasten jne. Eivät nämä ole todellakaan monille meistä mitään itsestään selviä ja merkkihuoltojen ryöstetyksi ei kerta kaikkiaan ole varaa, hyvä jos valtuutettuihin aniharvoin pakon edessä.

      Aivan sama, mitä tarjouksia tulee katsastuksista, menen sinne, missä kuunnelleaan ja palvellaan asiakkaita, kyllä näitä asennevammaisia persmulkeroita riittää katsareissa ihan muiden riesaksi, mutta ei enää ikinä minun toivottavasti.

    • legorules

      Kyllä ne haluaisi auttaa, mutta kun helsinkiläiselle kakki käytännön työ on vaikeaa. Vaikuttaa siltä että legoja ei ollut lapsuudessa.

    • vituutunu

      Tämä katsastusfirma taitaa kouluttaa katsastajat runkuttamaan ja vääntämään ihan turhan takia. Missään muussa katsastuspaikassa ei esimerkiksi moottorin kiinnityksiä ole väännetty sorkaraudalla kuten tässä Konalan K1 Katsastuksessa. Varmasti tulee vikaa autoon ja ruostettakin alkaa tulla ihan turhan takia. Edullista katsastushintaaa kompensoidaan täällä rikkomalla autot ja todellinen rahastus tapahtuu jälkitarkastuksissa.

    • vituutunu

      http://www.k1katsastajat.fi/tyopaikat

      "Tarjoamme mielenkiintoisen ja asiakkaiden arvostaman työn vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua ammatissasi, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työyhteisön."


      Asiakkaiden arvostama työ vielä.... Jos K1 Katsastukseen autoon vie, on parempi ottaa ylimääräinen valvoja mukaan joka valvoo auton ulkopuolella kun itse istuu katsastajan kanssa autossa valvomassa tämän tekoja.

      Älypäät katsastajat täällä eivät edes osaa käyttää auton kytkintä. Kytkimen luistattaminen ja käryttäminen pilalle taitaa olla yksi erikoisosaamisalueista. Kaasupoljinta pitää painaa vaan sen verran ettei moottori sammu, mutta täällä huudatetaan moottoria 5 x nopeammin tarpeeseen nähden kytkimen luistaessa.

      Ei mikään ihme että kytkinkin haisi kärähtäneeltä katsastuksen jälkeen. Tulee ihan vitun kalliiksi käydä näissä paskakatsastuksissa.

    • legorules

      Ottaisivat työntekijät maalta niin kaikki toimisi.

    • Mersu_mätä_muovien_alta

      Ihme kitinä treaddi taas. Katsastusmiehen tehtävä on etsiä autosta kaikki viat (asetus ajoneuvon käytöstä tiellä). Jos autossa on vika, niin miksi se pitäisi katsoa sormien läpi? Minkälaisessa kiitollisuuden velassa inssi on sulle? BTW ruoste inisijöille, on tapauksia joissa korjaamo / katsastusasema on joutunut lunastamaan ajoneuvon, koska ruostevaurioita ei ole merkitty. Katsastuksen arvosteluperusteiden mukaan ensisijaisesti niistä hylätään.

    • hyvämesta

      Minä olen tyytyväinen asiakas. Eikä yhtään hassumpi se konttorin blondi nainen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe