Porin roskaajat ovat aikuiset!

arttu2

Eivät nuoret. Aikuiset yli 18 vuotiaat, sanoisinko, keski-ikäiset ja vanhemmat ovat niitä pahimpia roskaajia, saastuttajia. Autolla kannetaan romuja metsäautoteiden varsille. Ravintoloista tullessaan oksentelevat ja kuseskelevat kaupungin puistoissa. Aikuiset ovat pahimpia ympäristön saastuttajia. Typerää syyllistää nuorisoa kaupungin saastuttajiksi. Aikuinen on pahin roskaaja.

21

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hanes

      Älä puhu paskaa juuri eilen nuorten auto liikennevaloissa ja kaikki heseroskat ikkunasta pihalle.

      • arttu2

        Kyllä se on aika pientä, jos heseroskat auton ikkunasta heitetään ulos. Kaupungin siivojat ne siivoaa.

        Mitä tekee aikuinen, peräkärryllä kuskaa isompaa roskaa metsäutoteiden varsiin, olen nähnyt. Vanhoja sänkyjä, patjoja, mattoja, peltitynnyreitä, muovia... Sinä vain et näytä ymmärtävän, mistä puhun. Sinä puhut pienistä roskista suureen huutoon. Jäävätkö suuremmat roskat, siis romut vähemmälle huomiolle. Kyllä naakat hoitavat heseroskien jätteet.


    • Vain niin

      Kyllä chatin aloittaja kuuluu niihin joilla kuorman perälauta on aina auki.

      • arttu2

        Vai niinkö meinaat! Itse asenteellasi näytät hyväksyvän vähempiarvoisenkin roskaamisen. Minulla kuorman perälauta on kiinni ja roskille oikea osoite on roskille tarkoitettu keräyspiste.


      • artun kakki
        arttu2 kirjoitti:

        Vai niinkö meinaat! Itse asenteellasi näytät hyväksyvän vähempiarvoisenkin roskaamisen. Minulla kuorman perälauta on kiinni ja roskille oikea osoite on roskille tarkoitettu keräyspiste.

        arttu taitaa puhua nyt kakkaa.


      • arttu2
        artun kakki kirjoitti:

        arttu taitaa puhua nyt kakkaa.

        En puhu kakkaa. Pitää muistaa, kun puhutaan nuorista roskaajista ja aikuisista roskaajista. Nuori roskaaja joka on täyttänyt 18-vuotta on aikuinen roskaaja. Tämä seikka on monilta unohtunut. 18- vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat ovat pahimpia roskaajia. Nyt ei puhuta vain krilliruokien jätepapereiden heittämisestä kaupunkikuvaan.


    • elättäjä

      ""Kyllä se on aika pientä, jos heseroskat auton ikkunasta heitetään ulos. Kaupungin siivojat ne siivoaa. ""
      Mitä väliä, jos vien vanhan auton- tai sohvanraatoni metsän reunaan. Kaupunki ne kuitenkin siivoaa ja saa metalliromusta maksun ja sohva menee Aittaluodon kautta polttoon, jolloin me kaikki yhteisesti saamme niistä hyödyn.
      Sitä paitsi yli keski-ikäiset eivät käy ravintelissa ryypyllä. Niillä on vaimot ja lapset kotona. Lapsille täytyy hankkia rahaa ja heitä pitää viihdyttää ja heille pitää järjestää viihdyttäviä elämyksiä, koska on on heidät maailmaan tehnytkin.

      • arttu2

        Vanhan auton tai sohvaraadon vieminen metsänreunaan, jonkun maanomistajantontille on ympäristörikos. Pitäisi se sinun tajuta.

        Keski-ikäiset ja sitä vanhemmat käyvät ravintolassa ryypyllä ja se ryyppy venyy liian pikäksi. Ja sitten tulee niitä ympäristöön kohdistuvia saastuttamisia.


    • Tämähän on

      on se ikuisuus kysymys,miksi roskataan? Ihminen on vain niin saakelin laiskaolio, ettei se viitsi ottaa muutamaa ylimääräistä askelta sen roskantakia ja laittaa roskikseen.Sitten verrataan siihen,että kaupungilla on siivoojat jotka korjaa ne roskat.Oletteko vertaajat tietoisiaa siitä,että ME JOKAINEN VERONMAKSAJA MAKSETAAN sen siivoojan palkka VEROINA. Voisivat nämä siivoojat tehdä muuta järkevämpää työtä, kun kerätä näitä roskaajien roskia. Mutta minkäs sille voi jos älykkyys osamäärä ei riitä niin yksinkertaiseen asiaan,kun roskien roskikseen laittamisen ei henkilöltä voi muutenkaan muissakaa asioissa enempää vaatia.

      PIDETÄÄ KYLÄ SIISTINÄ SILLOIN KAIKKI ON TYYTYVÄISIÄ JA LUONTOKIN VOI HYVIN.

      • arttu2

        Tajua se, että siivojan työ on arvokasta työtä. Siistityssä ympäristössä monikin viihtyy. Taidat itse viihtyä roskaläjän keskellä, kun et arvosta siivojien työtä. Jos et pysty omia nurkkiasi siivoamaan, olet aika onneton arvioimaan ja väheksymään siivojien työtä. Arvosta toisen työtä, jotta sinunkin työtäsi arvostettaisiin. Arvosta toista ihmistä ihmisenä, että sinuakin arvostettaisiin ihmisenä.


    • ei me ehditä

      ""Vanhan auton tai sohvaraadon vieminen metsänreunaan, jonkun maanomistajantontille on ympäristörikos. Pitäisi se sinun tajuta. ""
      Onko sinulle koskaan kukaan sanonut, että olet ihan pikkasen .......yksinkertainen.
      Et jymmärrä luettua tekstiä.
      Usko nyt pönttö. ettei ravintelissa käy yli keski-ikäisiä, kuin korkeintaan pikkujouluissa.

      • arttu2

        Sinä se yksinbkertainen olet, kun hyväksyt romujen kuskaamisen yksityisen maanomistajan tontille, perusteella, "ei me ehditä" Sekö on asenteesi? Hyväksyt laittoman roskaamisen.


    • Kiinteistönhoitaja

      Nyt keskustellaankin kaavaalueen roskaamisesta eikä NORMARKUN perämetsistä.Tules katsomaan aamulla kuudenaikaan esim:.torin ympäristöä, lauantai-ja sunnuntai aamuna kaikki gillistä ostettujen tuotteiden paperit pitkin toria ja ajoväylien viherkaistoilla.Koska Porin poliisi on viimeksi antanut rikesakon roskaamisesta en minä ainakaan ole kuullut semmoisesta mitään.

      • arttu2

        Typerää huutaa polisia apuun, jonkun roskaamisen tähden, koskien krillipapereita. Ota järki käteen!


    • joojoo...

      Ei ole tuossa naapurin kauppakeskuksen pihassa näkynyt viikonloppuna kovin paljoa aikuisia (yli18) jos 18-vuotiaasta termi aikuinen sallitaan.

      Mopoautoja,örvellystä,mölyämistä,kännäilyä,paikkojen rikkomista,roskaamista ja kusekselua kyllä on ollut havaittavissa.

    • oliko eläkeläisiä

      ketähän roskas areenalla maanantaiaamuna.

      • arttu2

        Jos ei eläkeläisiä, niin ainakin aikuisia. Nuorisoa, siis alle 18 vuotiaita ei pidä aikuisten kaikesta, omista toilauksistaan syyllistää.


      • joojoo..
        arttu2 kirjoitti:

        Jos ei eläkeläisiä, niin ainakin aikuisia. Nuorisoa, siis alle 18 vuotiaita ei pidä aikuisten kaikesta, omista toilauksistaan syyllistää.

        kuka täällä yrittää ketä syyllistää toilailuistaan...


    • Johan on

      Kyllä kumpikin roskaavat, alle 18v ja siitä ylöspäin. Se on vain ja ainoastaan meidän ihmisten tehtävänä muokata asia. Jokainen tahollamme.

      Tietääkseni ketään ei ole väheksynyt siivoojien työtä? Päinvastoin tarkoitus olikin, että he pääsisivät hyödyntämään työpanoksensa ns. isommille väärdeille, kun muitten (kuten jo aikaisemmin totesinkin, meidän kaikkien omien jälkien siivomisten) tyhmyyden korjaamiseksi. Eiköhän siivoojat tätä elettä odota eniten tai sanaa kaunis kiitos.

    • kaikkesta

      Kaikesta syylistetty joo ne suuret ikäluokat neovat tehneet kaiken pahan.

    • oikeus ja kohtuus

      Porin Pohjoispuistossa oli pieni grilli, taisi olla eka Porissa. Mukava huumorintajuinen poliisisetä valvoi viikonloppuisin järjestystä.
      Pojat heittivät roskat auton ikkunasta puistoon.
      Haluatteko kerätä puiston sivun roskat, vai haluatteko sakon, kysyi poliisi ?
      Ei me koko puistoo siivota. --- Sakko sitten vai ? --Okei, me siivotaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe