Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Maistuuko jäätelö?

Jäätelö tekee kauppaansa näin helteellä. Itse olen vasta yhden tuutin nauttinut pehmistä. Meinasi valua käsiin joten kiirettä oli pidettävä sitä syödessä.
elisa.net näyttää meille turkkilaista jäätelön myyntiä.

http://www.elisa.net/jaatavaa-jaatelokauppaa-nyt-viedaan-asiakasta-kuin-passia-narussa/

29

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • capt. cöpenick

      Ostan kaupasta pienen pahvilaatikollisen jäätelötikkuja. Sieltä tarvittaessa nappaan sen pikkuannoksen. Makean syöntiä on hiukan suitsittava ettei tulisi etovaa oloa.

    • Ramoona*

      Kiitos, maistuu näin helteellä joka päivä...ja muulloinkin. En muille makeille kovin perso ole, mutta kaikki uutuusjäätelötkin pitää testata. Matkoilla tietenkin paikalliset jätskit on aina maisteltava, Italia taitaa olla ehdoton ykkönen.

      Kotipakastimessa on aina ainakin vaniljajäätelöpaketti, lapsenlapset nappaavat mielellään tuutin. Annokseen lisään runsaasti tuoreita marjoja tähän aikaan, joko sellaisinaan tai soseutettuna. Äskettäin tein vihreistä kypsistä karviaisista tehosekoittimessa kastikkeen tapaisen jädelle, olipa raikas makuelämys. Kun vielä murustelee kaurakeksin joukkoon, korvaa hyvin kesäkakun.

      Maarit lauloi jäätelökesästä, kuuntelin sen, mutten tykännytkään enää. Kukahan lauloi suomeksi On jäätelö hyvää kun yksin syö ? Mutta Elvis ja Tutti frutti...hedelmäsalaatti tai hedelmäinen jäätelö...maistuisko Katleija Sinullekin ?

      ♥ ☼ ☺ ☼ ☺ ♥

      http://www.youtube.com/watch?v=1se7jv7IC70

      • vaikka kaksin

    • san

      Lahden alueradion toimittaja sanoi, että marjavaras on ehtinyt aina ennen viemään hänen karviaismarjansa ennen häntä.
      Hyvin kätketty riistakamera voisi antaa vihjettä röyhkeästä marjavarkaasta.

      Jäätelö. En muista milloin sellaisen ensimmäisen olisin nauttinut. Limsan muistan. Mummoni antoi kolikoita ja käski hakea sekatavarakaupasta rexportterin pullon. Olin ehkä 10v. Oli se se lasillinen sitten hyvää.

    • Hei Ramoona, kivan viestin taas laitoit ihanan Elviksen kera. Pojanpojan tyttöjen 4 ja 1v9kk varalla on jätskiä pakkasessa oltava ja sen he kyllä aina muistavat vanhempi ilmoittamalla että on nälkä, se on aina jäätelönälkää.
      Joskus 30v sitten saatoin hypätä Fiatiini ja hurauttaa Naantaliin mango-melona tötterölle, joka oli silloin mielijäätelöäni. Enpä tiedä onko sitä vielä olemassa. Lajikkeita on hirveän paljon nykyään.

      • Lisäys edelliseen
        Kivoja toki kaikki muutkin viestit, soppii tähä lissääki.


    • vaikka kaksin

      Ei kuulu enää jäätelöauton tunnussävel. Tuntui aikoinaan haittaavan toisia kovin. Kaipa johtui asuinpaikasta. Meitä ei kerran viikossa kuulunut vaimea ääni haitannut.
      Meillä koira sai aina iloisuushepulikohtauksen, kun kuuli soiton. Heilutti innoissaan häntäänsä, ja päästi muutaman haukahduksen.
      Ei koskaan tullut ostettua, ovat tainneet loppua jo koko jäätelöautot.

      http://www.youtube.com/watch?v=S8LreqKxedE


    • jää jää jäätelö
    • jäätelökesällä

      Ihmisellä on hyvä makumuisti. Nykyvanilja ei maistu ollenkaan siltä, kuin lapsuuden vastaava.
      Toki joku sanoo, ettei silloin ollutkaan jäätelöä syötävänä lapsilla, kuin nykyisin.

      Kai, kun kaikki tehdään mahdollisimman halvalla, ja keinoaineilla ei maku ole sama, kuin muinoin.
      Saman on huomannut, kun on joskus ostanut Pommac-limsaa.

      http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/retki_jaatelotehtaalle_54323.html#media=54331

    • jjoutava

      tyhjiä vichypulloja palautin ja kuitilla sain 1e arvoisen suklaajätskin niin oli hyvä se, että sellaisen ostan taas huomenna. Tummalla Belgiansuklaalla kuorrutetun.

    • sini-sirkku ek

      Hyvä, että muistutitte jäätelöstä, pakastimeen jäi vielä rasiaan annos kahvini kanssa. Vierasvarana olen yleensä ostanut, mutta aina aina mene koko pakkaus kerralla, jo riennän,..

      Just olin kirjautunut, vaan jonnekin se hävisi, olkoon sitten

    • No nii, nyt alkoi melkoinen pauke, klasit tukkoon ja laitteet irti, jospa nyt nuo ilmatkin friskaantuis. heippa

      • On jäätelö hyvää kun yksin syö.......................


    • kesäheilanen

      Kyllä maistuu. Oivalsin vihdoin viimein, ettei pikkuannoksia kannata ostaa. Yhden tuutin hinnalla saa kaupasta litran.

    • Harmittaa olisin jäätelö-ahmatti,mutta jauhoja laittavat siihenkin.
      Ainoastaan eskimot ja ville vallaton on jauhoton........

      • kermaa senolla pitää

        Iltalehdessä oli juttu, jossa Lidlistä ostettu jäätelö ei sulanut vaikka oli kaksi päivää 30 asteessa. Selitys kasvirasvajäätelö pehmenee mutt' ei sula liemeksi. Taitaa olla sideaineita monenlaisia jauhojen lisäksi.
        Kumma kun kaikenlaisia sekoituksia voi sitten jäätelöksi nimittää. Eipä oo kaikki sitä miltä näyttää..


    • herkkusuu*

      Mietin oikein mielijäätelöitäni. Pakastimeen varaan yleensä litran pakkauksen vaniljajäätelöä ja tarjoilen sitä sitten marjojen tai suklaakastikkeen kanssa. Puikoista mieluisin on Kingis ja irtojäätelöistä vaniljapehmis.

    • Meilläkin tulee jäätelöauto ihan viereen --nyt kesällä kun ensimmäiset helteet tuli hain pakkauksen Mangnum -- tai kuinka se kirjotetaan on suklaakuorrutus ja vaniljajätskiä sisäällä ,tikussa .
      Se on ollut minun suosikki, mutta siittä autosta en toistakertaa osta , ei se ollut oikein aitoo --puolet pienempiä ja petyin . menin heti kaupasta ostamaan ja sielä olikin sellanen joka kelpas minullekkin .
      Nyt ostin pakkaseen --ne oli 3kpl pakkauksessa ja hyvä , ettei ollut isompia laatikoita , minä kun olen sellanen herkuttelia, että ne loppuis heti kohta,

      Tänään on ollut tuulista ja eikä mitään läähättävän kuumaa. Jerrycottoni on jo läähättänyt tarpeeksi ,pelkään ihan sen raukan puolesta-,
      Sunnuntaina sais olla kiva ilma kun on pikki Mirjamin 1v juhla ja se pidetään leikkipuistossa joka on meidän talon vieressä.

    • Kolmevuottasitten

      Näin 3 v sitten. Tänä kesänä jäätelö tehnyt huonosti kauppansa. Meillä sataa nytkin.

    • flegmaatti

      Ostan vaniljajätskin pakastimeen litran pakkauksissa ja nautin pieninä erinä läpi vuoden muutaman kerran viikossa.
      Vaimoni harrastaa jäätelöakkuja kunhan ne ovat tarjouksessa.

      Vaimo vannoo myös italialaisen jäätelön erinomaisuuden nimiin mutta epäilen olosuhteilla ja ympäristöllä olevan suurimman vaikutuksen. Pari viikkoa sitten Venetsiassa, yli 30:n asteen paahteessa lienevät kehut olleet ymmärrettäviä.
      Minulle maistui olut ja grappa.

      Ps. Mielestäni sydänkesä on typerä aika menna Venetsiaan. Varhaiskevät on parempi.

    • Himmelsauge

      Kyllä on jäätelöä pakasteessa ja jos ei ole on lähdettävä heti hakemaan. Hyvää kermaista suklaista mintulla sun muilla hyvillä mössöillä ja mylperöillä, sattumilla, valuvilla sooseilla ja strösseleillä ja vielä millä hyvänsä jännittävillä makupaloilla kruunattuna maistuu
      taivaalliselle 🍧🍨🍧😃

      • Ihan piti nielaista valuvasta jäätelöajatuksesta 😋 strösselitkin saa nuolaisemaan suupieliään,... Samoin olen pitänyt vierasvarana jäätelöä, mutta en tajua miksi en anna sen olla? Illalla aattelen viimeksi nuolaisevani hyvää jätskiä, ja löydän itseni pakastimen luota ottamassa sen viimeisen!
        Nyt en ole ostanut lisäystä,..lapsetkin kun on saarella lomillaan.


    • Ramoona_

      Olen opetellut uutta ruuanlaittoajattelua vegaanilapsenlapseni myötä. Kaura- ja soijapohjaisia jäätelöitä saa valmiina, mutta itsekin on hyvin helppo tehdä vegaanijäätelöä, eikä tule lisäaineita eikä paljon kaloreitakaan. Jäädyttetty banaani on se juju. Pakastan banaaneja paloiteltuina, sitten laitan tehokkaaseen blenderiin, lisäksi marjoja, mintunlehdet sopivat hyvin sekaan, makeutta voi halutessaan lisätä vaikka hunajalla tai vaahterasiirapilla. Suklaapaloja, kirsikoita, mangoa...makuyhdistelmiä on lukemattomia. Yksi lapsista haluaa banaani-nutellajätskiä, poika surauttaa sitä itse välipalakseen. Nutellalevite tuntuu olevan muotia nykyisin, siinä on kookosölyjyä, kaakaota, sokeria ja hasselpähkinää, näin jopa bostonkakkuohjeen nutellasta. Tuhtia ainetta siis, mummo ei uskalla suuhunsa pistää, mutta jalkapalloa ja muutakin liikuntaa paljon harrastava kasvava poika kyllä ne kalorit äkkiä kuluttaa. Toki herkkuhetket on erikseen, muu syöminen tarveellistä.

      • Joo, terveellisyys saa kyllä säädellä minunkin kokeilujani. Ihan pakko on kertoa miten hurmaavan hyvää on mielestäni taatelisiirappi!
        Tummanruskeaa kiiltävää taatelinmakuista herkkua valuttaa letun tai keksin päälle, jos makeannälkä yllättää. Se ei edes kovin makeaa minusta edes ole. Ruokosokeria käytän raffinoidun valkoisen sijasta se vähä mihin makeaa yleensä käytän.

        ´Banaaninpään voisi kastaa taatelisiirapissa, minäpä kokeilenkin sitten, harvakseltaan kun ostan banaaneja.


      • Himmelsauge

        Taatelisiirappia pitää kokeilla, kuulostaa hyvältä. Minulla on käytössä vaahterasiirappi ja intiaanisokeri. Leivontaan ainoastaan käytän tavallista sokeria.


    • reppuriika

      En ole tänä kesänä jäätelöä ostanut. Mieluummin syön rahkaa tai raejuustoa marjahillon kanssa. Muutaman kerran on pitänyt syödä, kun on kahvipöydässä ollut tarjolla. Ei oikein nykyään ole himoruokaa.

    • Pikkuapulainen

      Kyllä maistuu ja liiankin hyvin. Täytyy näin vanhemmiten pitää oikeasti varansa, että ei liho piukeaksi, sillä jätskissä on kaloreita enemmän kuin tarpeeksi. Tosin olen miettinyt, että mahtavatko kaikki tehdä jäätelön tosiaan kermasta, koska joidenkin valmistajien jätski on kumman vetistä. Hyvin sekin on suuhun kerinnyt.

    • lue.selosteet

      Vähämpä jäätelöistä tiedät, kun et ole nähnyt ja syönyt kasvirasva jäätelöitä. Maitoa taitaa olla suurin osa . Onhan niissä selosteet päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe