Vähän analyysiä palstahörhöistä.

Höööörh!

Ei tätä palstaa tarvitse kauan lukea, kun saa hyvän yleiskuvan siitä, millainen on keskiverto salaliittoteoreetikko.

1. Mielisairas, yleisimmin paranoidia skitsofreniaa sairastava.
2. Tästä syystä myöskin eläkkeellä työkyvyttömyyden takia.
3. Pienen eläkkeen takia myös köyhä.
5. Köyhyyden takia sosialisti, koska on kateellinen rikkaille.
6. Sosialistina luonnollisesti myös juutalaisvihaaja, koska juutalaiset ovat rikkaita ja juutalaisviha ja rikkaiden vihaaminen kuuluvat olennaisena osana sosialismiin.
7. Juutalaisvihaajana tietysti Israelinkin vihaaja.
8. Sen johdosta myös USA:n vihaaja, koska USA tukee Israelia ja on vielä kapitalisminn kehto.
9. USA-vihan johdosta myös UFO-uskovainen, koska USA:n johto ei ole koskaan sanonut, että UFO:ja on olemassa, vaikka sitä asiaa on monesti tivattu.

Näin asiat linkittyvät salaliittoteoreetikon sairaassa mielessä toisiinsa, ja sitten nähdään juutalaisia ja avaruuskrokotiileja joka paikassa ja aletaan elää harhaisessa mielikuvitusmaailmassa.

Itseään keskivertosalkkari tietysti pitää vapaustaistelijana ja oikean tiedon ja totuuden haltijana, joka ei koskaan ole väärässä. Todellisuudessa hän on vain salkkarieliitin lammashuorabääbää joka kulkee maailmanlaajuisen miljoonapäisen salkkarilauman mukana sinne minne -niin, miettikääpä- AMERIKKALAISET salaliittoteoreetikot häntä ohjaavat.

Ilman Amerikkaa ja juutalaisten omistamaa laajalevikkistä mediaa ei salkkareitakaan olisi. Miettikääpä hetki sitä, miten teitä ohjaavatkaan juuri ne, joita te vihaatte...

46

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh huh huh heijaa

      Miksi rupesit ketään analysoimaan? Kuulostaa kuin yrittäisit olla "olli oikeaoppinen". Parempi nyt vaan kirjoittaa ja niistä ennen pitkää tulee jotain tai ei sitten. Aikakauden ihmiset eivät yleensä tiedosta, että tässä on nyt juuri kyse salaliittoteoriasta. Se tajutaan sitten vasta, kun tulee ylläreitä. Nyt voi jotain tunnistettavaa tältäkin aikakaudelta penkoa esiin.

      • seevä se

        Aloittaja on oikeistotrolli.


    • Haloittaja

      Usko sinä aloittaja vaan kaikki virallinen niin ei tarvii käyttää päätä. On mukava elää kuplassa niin kauan kuin pystyy ja ajatella että elämä on niin yksinkertaista kuin on hoettu vuosia ja se mitä telkku suoltaa on täysi totuus asioista. Niin kaikki salaliittoteoritikot on siis sinusta ilmeisesti mielisairaita? Kuullostaa jotenkin vähän kekemäiseltä tuo aloitus. Hah hah. Mistäs sen tietää kuka siellä aloituksen takana taas on. Täällä trollataan ja ihmiset on kyl aika raakojakin että saa tyydystä kun kiusaa ja härnää muita. Kaippa sillä jotkut saavat omaa asemaa pönkitettyä ja mielihyvää kun oma elämä on ilmeisesti aika paska että täällä "sairaiden" palstalle sinäkin tulit. Onko se sen merkki että sinäkin olet sairas jollakin lailla. :) Uusia diagnooseja tehdään ja luokituksia niin jokainenhan on sairas ja hullu sitten.

    • Aarre Lehtonen

      Heh heh, huvittavaa aloittelijalta se, etta salkkari on aina juutalaisvihaaja. Painvastoin, kylla se tosiseikka, etta Raamatussa 1 Samuelin kirjassa kerrottu homopedofiilinen suhde Israelin muinaisen homolapsipoikakuninkaan ja hanen aikuisen homokumppaninsa Joonatanin valilla on eras parhaista kamoista (stuffs) Raamatusta, samoin kuin Jeesuksen ja hanen noin 12-vuotiaan paaopetuslapsensa Pietarin valilla kerrottu gaysuhde Johanneksen evankeliumin 21. luvussa. Raamattun Vanha testamenttihan on taysin juutalaista kamaa, ja niin on suurelta osin myos Uusi testamentti, koska se tehtiin juutalaisessa maassa juutalaisista tapahtumista. Raamatussa on paljon kuvauksia esim. haureellisista pyhakkopojista eli temppeleiden poikalapsiprostituoiduista, alastomista lapsista, homopedofiileista ja niin edelleen, ja kaikelle talle maailmassa on miljoonia seurakuntia ja kirkkoja, jotka perustuvat Raamatun olemassaololle, eli ilman Raamattua ei niista mitaan olisi olemassa. Ottaaks paahan se, ettei Raamattuja voida sensuroida maailmanlaajuisesti koskaan ennen maailmanloppua?

      Tama viestini onkin SUPERPROVOKAATIO, koska se perustuu siihen mita Raamatussa todella lukee, ja itse Pietarikin sanoi, etteivat Raamatun tekstit mitaan TULKINNANVARAISIA ole, vaan kaikki mita siella lukee, on otettava sellaisenaan, Uusi testamentti, 2 Pietarin kirje, luku kolme, jae 16.

      Loysin KULTAKAIVOKSEN kun huomasin aikoinaan netissa FINBIBLE-sivuston, jossa on KAIKKI suomalaiset Raamatun kaannokset, jotka ovat TEKIJANOIKEUSVAPAITA, eli niita saa kuka tahansa kopioida, jakaa jne., koska jo ensimmainen Uuden testamentin kaannos on jo vuodelta 1548, ja osia Vanhasta testamentista julkaistiin vuonna 1552, ja koko Raamattu ensimmaisen kerran vuonna 1642, toisen kerran vuonna 1776, sitten 1933/1938, ja kaikki ne kaannokset ovat Finbiblessa.

      Varsinkin VARHAISET kaannokset sisaltavat mita herkullisinta kamaa, puhutaan suoraan mita lapset tekivat, taytta homopedofilia-kamaa taysilla massailtyna, ILMAN MITAAN SENSUURIA, joka alkoi iskea sitten myohemmin, ja vuoden 1992 kaannos on silta osin jo kokonaan sensuroitu ja muutettu suomennos. Ah, sanan- ja uskonnonvapaus, voi niinsanotusti ANTAA TAKAISIN vanhojen Raamatunsuomennosten avulla kaikille niille, jotka koettavat lytata salaliittoteoreetikkoja.

      Iltapaivalehdissa on lahes viikottain juttuja pedofiilirikoksista Suomessa, ja kaikilla on niita oikeus lukea.

      Tama viestini on siis provokaatio, mutta olen paljon asiallisemmin kertonut vanhoista Raamatun suomennoksista omissa nettikirjoissani. Provokaatio provokaatiosta taman viestiketjun aloitusviestiin. Taalta pesee jatkossakin vastaavaa, jos meita salkkareita pilkataan.

      USA:n uskonnonvapaus on maailman huippuluokkaa, joten ei minulla ole mitaan USA:ta vastaan.

      Aarre Lehtonen

      • Aarre Lehtonen

        Joko nyt tajuatte, miksi Raamattu oli KIELLETTY KIRJA koko Euroopassa satojen vuosien ajan keskiajalla, ja Katolisen kirkon inkvisitio POLTTI elavalta ROVIOLLA kaikki Raamatua hallussapitaneet kansalaiset.

        Sita paitsi keskiajalla kirkoissakin pastorit lukivat seurakuntalaisille kautta koko Euroopan Raamattua vain LATINAKSI, jota kielta eivat kansat ymmartaneet. MIKSIKOHAN, heh.

        Aarre Lehtonen


      • Hyvä, Aarre!
        Aarre Lehtonen kirjoitti:

        Joko nyt tajuatte, miksi Raamattu oli KIELLETTY KIRJA koko Euroopassa satojen vuosien ajan keskiajalla, ja Katolisen kirkon inkvisitio POLTTI elavalta ROVIOLLA kaikki Raamatua hallussapitaneet kansalaiset.

        Sita paitsi keskiajalla kirkoissakin pastorit lukivat seurakuntalaisille kautta koko Euroopan Raamattua vain LATINAKSI, jota kielta eivat kansat ymmartaneet. MIKSIKOHAN, heh.

        Aarre Lehtonen

        Ansaitsisit pystypeukut kaikista viesteistäsi, Aarre! Ylläpito ei salli minun antaa, joten ilmoitan viestillä.

        Aloittaja on todennäköisesti palstan trolli Vehkala, joka ei tiedä mitään salaliitoista. Raamatussahan mainitaan salaliiton käsite useampia kertoja.


      • Hah hah!
        Hyvä, Aarre! kirjoitti:

        Ansaitsisit pystypeukut kaikista viesteistäsi, Aarre! Ylläpito ei salli minun antaa, joten ilmoitan viestillä.

        Aloittaja on todennäköisesti palstan trolli Vehkala, joka ei tiedä mitään salaliitoista. Raamatussahan mainitaan salaliiton käsite useampia kertoja.

        Aarteella on pystyssä vähän joku muukin asia kuin peukku! :D


    • Aarre Lehtonen

      NO MUTTA, omistavatko virkkarit RAAMATUN kirjahyllyssaan, vaikka siella on sellaista "kyseenalaista" kamaa poikien valisista suhteista muinaisessa JUUTALAISMAASSA? Kuuluvatko virkkarit KIRKKOON, joka perustuu Raamatun olemassaololle? Aijjai sentaan, hyvanen aika, tamahan on skandaali, eikohan heti virkkarikollegat lahde tekstejani luettuaan SAATANALLISTEN SALASEUROJENSA KOKOUKSIIN, joissa suunnittelevat kuinka paasta LOPULLISESTI eroon Aarre Lehtosesta, ettei se enaa kirjoita mita Raamatussa lukee, koska useimmathan vain luottavat siihen, etta kylla erilaiset uskonlahkot siteeratessaan Raamatusta vain joitakin valikoituja otteita pitavat huolen, ettei kukaan saa selville mita muutakin Raamatussa lukee, koska useimmathan eivat itse koskaan avaa Raamattua, vaan lukevat vain erilaisten uskonlahkojen valikoituja otteita sielta.

      Kyllahan virkkarit osaavat poseerata mediassa kameroille "kunnon kristittyina", mutta kuuluvatkin kenenkaan muun tietamatta erilaisiin saatanallisiin ihmisuhrisalaseuroihin, joissa juonittelevat vastustajikseen kokemiensa henkiloiden salamurhia.

      Niin etta noin.

      Aarre Lehtonen

    • Aarre Lehtonen

      Taytyy viela kertoa tassa, etta Suomen protestanttisen kirkon arkkipiispa Kari Makinen on kylla kaikkien aikojen paras arkkipiispa Suomessa. Tassa Iltalehden juttua hanesta:

      Arkkipiispa pyysi anteeksi homoilta - "Julma osa suomalaista kertomusta"

      Arkkipiispa Kari Mäkinen avasi Porin SuomiAreena-tapahtuman julkisella anteeksipyynnöllä.

      Mäkinen kehotti puheenvuorossaan keskustelijoita sokeitten pisteitten tunnistamiseen ja itsekriittisyyteen.

      Puheensa yhteydessä hän kohdisti anteeksipyynnön homoseksuaaleille ja muille seksuaalivähemmistöille. Arkkipiispa pyysi anteeksi sitä, kuinka julmasti sekä yhteiskunta että kirkko ovat seksuaalivähemmistöjä kohdelleet.

      - Kun ajattelen kaikkea ulkopuolelle työntämistä ja kohtelua, johon olemme vuosikymmenien mittaan kirkkona ja yhteiskuntana syyllistyneet seksuaalivähemmistöjä kohtaan, ja miten edelleen niin tapahtuu, minusta tässä on anteeksipyynnön paikka. Selittelemättä ja kiertelemättä, arkkipiispa sanoi.

      Arkkipiispan mukaan homoseksuaaliset ihmiset ovat vuosien varrella joutuneet yhteiskunnassa ja kirkossa torjutuiksi sairauteen, rikokseen tai erityiseen syntisyyteen vedoten.

      - Se on julma osa suomalaista kertomusta, myös kirkon kertomusta.

      Arkkipiispa arvioi, että julmuus on nykyisin hienovaraisempaa kuin ennen, mutta ei poistunut. Se ilmenee muun muassa vaikenemisena, torjumisena ja ohi katsomisena.

      Hänen mukaansa julmuus ei muuksi muutu, vaikka se olisi näkymätöntä tai sitä perusteltaisiin uskonnollisesti ja luonnollisuudella tai vaikka se peitettäisiin ylhäältä katsovaan suvaitsemiseen.

      Arkkipiispa toivoo, että hänen nyt lausumaansa anteeksipyyntöön voidaan yhtyä muuallakin yhteiskunnassa ja kirkossa - riippumatta siitä, millaisia päätöksiä ja lakeja yhteiskunnassa tai kirkossa tehdään.

      Linkki:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071418488020_uu.shtml

      Aarre Lehtonen

      • ihmettelen...

        Miksi sinulla ei ole mitään muuta elämää kuin tuo täysin järjetön hörhöilysi?


    • Karja kerääntyy

      Hörhöjä kiinnostaa toisten hörhöily.

    • Aarre Lehtonen

      No tulevaisuudessa tama pelkka palstalla horhoily muuttuukin oikeaksi livehorhoilyksi, kun loydan hengenheimolaisia, jotka omaavat samanlaisen maailmankasityksen kuin mina, elikka ne, jotka tajuavat Raamatun alkuperaisen sanoman vuosisatoja vanhoista suomalaisista Raamatunkaannoksista ja luottavat siihen, etta niiden arvopohjalle voidaan muodostaa henkinen yhteiso, niin voimme muodostaa live-elaman kommuunin jonnekin maaseudulle vuokraamalla tai ostamalla (jos varoja saadaan) vaikka jokin vanha kaytosta poistettu maalaiskansakoulu, jossa voimme asua, tehda taidetta, kirjallisuutta, kasvisruokaa ja olla vapaat kaikesta alkoholista, huumeista ja lihansyonnista (itse en kayta lainkaan alkoholia tai huumeita ja olen kasvissyoja) seka loytaa elaman oikeita arvoja.

      1900-luvun alkupuolella Pekka Ervast, suomalaisen Ruusu-Ristin perustaja oli paljon oikeilla jaljilla, mutta en itse voi liittya hanen aatteilleen perustettuun kommuuniin, koska haluan perustaa omani, eika Pekka Ervast koskaan huomioinut samanlaisia Raamatunkohtia kuin mina. Tassa on kyse vapautumisesta niista kulttuurisista estoista, jotka aiheuttavat vakivaltaa ja sotia, korostamalla sellaisia arvoja, jotka niista vapauttavat, ja joita arvoja kylla Pekka Ervastinkin suuri kirjallinen tuotanto edustaa, mutta minulla on erilaiset lahtokohdat, ja aikakausikin on nyt erilainen.

      Aarre Lehtonen

      • Hengenheimolaisia

        löytyy jo nyt, mutta ne ovat yleensä sellaisissa rakennuksissa, mistä ei kävellä ulos ihan tuosta vaan.


    • Aarre Lehtonen

      Ulkomaisista henkisista kommuuneista itse ihailen eniten Paramahansa Yoganandan perustamaa Self-Realization Fellowship -nimista uskonnollista yhdyskuntaa, jonka han perusti Los Angelesiin Kaliforniaan vuonna 1920. Hanen paateoksensa, kirja nimelta Autobiography of a Yogi, on julkaistu myos suomeksi nimella Joogin omaelamakerta. Paramahansa Yogananda yhdistaa kirjoissaan kristinuskoa ja hindulaisuutta. Hanen uskontofilosofiansa on ollut itselleni tarkeaa jo 1980-luvulta lahtien, mutta sitten tulin siihen tulokseen, etta minun taytyy loytaa jotakin oleellista myos ihan omasta protestanttisesta taustastani, etta en voi vain pelkastaan joogailla yksikseni koko loppuelamaani.

      Mielestani vain suomalaisissa vuosisatoja vanhoissa Raamatuissa on kerrottu kaikkein oleellisin, mita tarvitaan siihen, jota nykytermein voisi kutsua vaikka psykiatriseksi oman itsensa analysoimiseksi. Protestanttisuuden perustaja Martin Luther oli oikeassa kun han korosti sita, etta ihmisen taytyy myontaa itselleen, etta hanessa on raadollisia puolia, eika teeskennella muka viatonta. Oman itsensa tunteminen on kaiken lahtokohta. Tama tieto on rautaa kun kamppailee maailman myrskyissa, ja voi saavuttaa jopa mielenrauhan.

      Tiibetilainen Timanttipolku-buddhalaisuus on mielestani aika lahella vanhojen suomalaisten Raamattujen kamaa. Olen lukenut ja harjoittanut buddhalaisuutta ja hindulaisuutta useita vuosia 1980-luvulla, mutta jotakin puuttui, ja olen sitten loytanyt sen mita puuttui. Tama ei kuitenkaan riita, vaan pitaa loytaa muitakin etsijoita henkisella polulla. Tosin tama on yhta vaikeaa kuin loytaa kultakaivos. Harvat loytavat niita.

      Aarre Lehtonen

    • nwo 99

      Itse en ole mikään noista aloittajan luulemista ilmentymistä.

    • fil. moottori

      Aloittaja siinä otti ja tuomitsi itse itsensä. Mitäs täällä roikut, ei tämä mitenkään pakollista ole.

      • Ei se, että

        käy palstalla ihmettelemässä kirjoittajien harhaisuutta, tarkoita, että on itse salaliittohörhö.


      • fil. mtr.
        Ei se, että kirjoitti:

        käy palstalla ihmettelemässä kirjoittajien harhaisuutta, tarkoita, että on itse salaliittohörhö.

        Ehkä ei. Muuten vain omituista ja ihan omaa sorttiaan sairaus tuo lienee. Jos nyt pitää palstalaisia hulluina, mikä saa ihmisen pilkkaamaan mielenhäiriöisiä? Empatiakyvyn puute, mihin sitten liittynee, sitä voi jokainen pohtia itsekseen.


    • oin
    • Aarre Lehtonen

      En klikkaa linkkia, jota en tunne, ja joka ei ole jossakin yleisesti tunnetussa serverissa. Kannattaa kirjoittaa tanne palstalle se asia, joka siella linkissa on.

      Aarre Lehtonen

      • oin

    • Nytpä hurisee

      Ja ne muut ovat muuten vain tyhmiä. Uskotaanko että amerikka (suurbisnes) odottelee peukaloita pyöritellen mitä maailmalla tapahtuu? Ehei, kyllä ohjausta varmaankin on ja kaikkia mahdollisia seikkoja hyväksi käyttäen. Yleisen inhokin venäjän varjolla voi tehdä kaikenlaista. En hämmästy jos se ampuikin koneen alas, eihän siinä edes ollut omia kansalaisia vaan vihaa nostattavasti liittolaisia, siitä saa monta hyötyä kuten palestiinalaisten lyöminen ja venäjän heikentäminen. Sotavalmius. Oikeistohallitukset. Mikä tietää aikanaan voittoja. Joku tästä tilanteesta hyötyy. Näin ihmiset toimivat ja mikä pätee pienessä pätee suuressa. Ei siinä kummoisempaa mystiikkaa ole. Tietänet tuon itsekin, hörhöilet vaan.

    • Aarre Lehtonen

      Nimimerkille "Hah hah!" tassa viestiketjussa: Minulla sattuu olemaan kopio Katolisen kirkon Vatikaanivaltion museosta loytyneesta freskosta, jossa on noin 10-vuotias kerubipoika ihmishahmoisena siivet selassaan taysin alasti ja reipas pippelinsa pystyssa. Miksi Katolinen kirkko saa julkaista tallaista mutta muut eivat? Olen tassa etsinyt websivustopalvelimia jotka suvaitsisivat sen freskon julkaisun siella, ja myos koska suunnittelen uuden sivuston muodostamista. En viitsi nahda vaivaa alkaa julkaista paljon tyota vaativaa sivustoa, jos sitten se koko sivusto sensuroidaan sen yhden freskon takia.

      Jalleen on muistettava se, etta 2 Pietarin kirjeen kolmannen luvun 16. jakeessa sanotaan, etta kaikki mita Raamatussa kerrotaan, on otettava sellaisenaan, ilman mitaan sellaisia tulkintoja, jotka muuttavat sen sisaltoa joksikin muuksi. Vuosisatoja vanhojen suomenkielisten Raamattujen Vanhan testamentin Tuomarien kirjassa kerrotaan hyvin monta kertaa, etta kun silloin oli paljon kansainvaelluksia, niin eri kansojen LAPSET muuttivat asuinpaikkojaan, toisin sanoen siella oli eramaissa valtavat maarat lahes pelkastaan lapsia, jotka etsivat uusia asuinseutuja, ja ne lapset olivat usein taysin alasti, kuten Aikakirjoissa sanotaan, ja ne lasten kansainvaellukset olivat kuin jattimaista lasten nudistileiria.

      Uudemmissa Raamatunkaannoksissa sana lapset sensuroitiin ja se vaihdettiin sanaan heimot.

      Miksei ihmiskunnan historiaa ei saa kuvata sellaisena kuin se on ollut? Miksei ihmiskunnan historian vaiheista ei saa julkaista maalauksia, joissa on vaikka juuri se fresko josta kerroin?

      Aarre Lehtonen

      • Mielenkiintoista...

        Kerro lisää!


    • Aarre Lehtonen

      Se mita kerroin edellisessa viestissani Raamatun Vanhan testamentin Tuomarien kirjassa selostetuista alastomien lasten kansainvaelluksista, on myos kuvattu eraassa jattimaisessa 1800-luvun maalauksessa, joka on eraassa belgialaisessa museossa. Koko maalaus kuvaa kokonaan pelkastaan sita teemaa. Maalaus saa olla museossa naytteilla, vaikka lapsista muodostuvia koululaisryhmiakin kay siella katselemassa sita taideteosta.

      En laita tahan sen maalauksen nimea enka sen taiteilijan nimea enka sen museon nimea, vaikka niista jokainen on minulla tiedossani, vaan julkaisen ne tiedot mahdollisesti vasta sitten, jos muodostan uuden websivuston, sikalimikali saan yleensakaan julkaista sen maalauksen siella ilman, etta se sitten sensuroitaisiin, vaikka belgialainen museo kylla saa pitaa sita naytteilla miten lystaa, vaikka maalauksessa naytetaan, kuinka jotkut lapset sekstailevat keskenaan. Lapsipornoa siis, joten jos meikalainen julkaisee sen maalauksen, niin syyllinen siihen maalaukseen olen mina eika se taiteilija eika se museo joka pitaa sita maalausta naytteilla lastenkin katseltavaksi. Talla tavalla toimii "sensuurilogiikka".

      No ainakin kaikki nama lasten kansainvaellukset loytyvat sellaisinaan sensuroimattomina vuosisatoja vanhoista suomalaisista Raamatunkaannoksista seka belgialaisesta museosta, joten eivat ne talla tavoin dokumentoidut historian tapahtumat mihinkaan enaa voi "kadota", ja ne saa tarvittaessa sitten julkaistavaksi myos suomalaiselle yleisolle linkkeineen, jos ei muuten uskota.

      Aarre Lehtonen

    • Aarre Lehtonen

      Oletetaan, etta Suomesta lahtee jostakin ala-asteen koulusta luokkaretkelle Belgiaan jokin lapsiryhma opettajansa saattamana. Sitten pakolliseen kulttuurikuvioon kuuluu vierailla siella maan suurimmassa ja arvostetuimmassa museossa, jossa on naytteilla se valtava lasten kansainvaelluksia kuvaava maalaus. Jokainen luokkaretkelainen sitten nakee sen maalauksen. Opettaja ei pyri mitenkaan sensuroimaan yhdeltakaan lapselta mitaan mika museossa on naytteilla, vaan selostaa lapsille: "No niin, tassa on sitten tama tunnetun taiteilijan tekema kuuluisa maalaus, kylla onkin niin hianon kyldyrellia etta."

      Sitten vaikka meikalainen saapuu siihen tilanteeseen, kuitenkin niin, etta olen naamioinut itseni tuntemattomaksi, ja sanon opettajalle ja lapsille: "No hyvaa paivaa, mina olen myos Suomesta, ja olen tehnyt websivuston, jossa on naytteilla kopio tasta samasta maalauksesta, olkaa hyvat, lapset ja opettaja, tassa jaan teille mainoksen, jossa on linkki websivustolleni, ja jokainen voi kayda sitten katsomassa maalausta Suomessa internetista, jossa muuten se sama maalaus on useilla muillakin kansainvalisilla websivustoilla, Googlettakaa vaikka jos ette muuten usko. Tassa ei ole lainkaan kyse mistaan tekijanoikeuksien rikkomisesta, koska maalaus on tehty jo 1800-luvulla, ja kuka tahansa saa kopioida sita maalausta, joka kuvaa Raamatullisia lasten kansainvaelluksia."

      Opettaja alkaa kirkua: "Apua, kutsukaa poliisi, palokunta, ambulanssi, Nato, Nasa jne. ja pidattakaa tuo kauhea mies joka ahdistelee lapsia mainostamalla kuuluisaa lasten kansainvaellusmaalausta internetissa."

      Sitten iltapaivalehdet ja sosiaalinen media paheksuvat minua, mutta eivat lainkaan paheksu sita opettajaa, museota, maalauksen tehnytta taiteilijaa eika itse maalaustakaan. Talla tavalla toimii "sensuurilogiikka".

      Aarre Lehtonen

      • KokemusK

        Sinulta on ilmeisesti jäänyt huomaamatta se tosiseikka että kuva tai muu asia on aina sidoksissa kontekstiinsa eli siihen ympäristöön jossa se on julkaistu. Ääriesimerkkinä voitaisiin sanoa että alaston ihminen kirkon freskossa on taidetta mutta ihan se sama kuva miestenlehden keskiaukeamalla on pornoa koska sitä katsotaan pornon viitekehyksessä. Kyllä ympäristö muuttaa kuvan tulkintaa, halusit tai et.

        Tämä ei tarkoita etteikö asiassa olisi ongelmia tai tulkinnan vaikeuksia eikä tapauksia joissa mennään kohtuuttomuuksiin. Näin varmasti on ja ne saattavat loukatakin ihmisten ilmaisunvapautta. Mutta ei silti voida väittää että kuva olisi aina sama, näytti sen missä vain tai kenen toimesta vain. Jos tunnettu natsi julkaisee nettisivullaan kuvan kuolleista juutalaisita, hän tekee sen eri tarkoituksessa kuin jos sama kuva on oppikirjassa.


    • Aarre Lehtonen

      Niinhan se asia on, mutta vaikka muodostaisin websivuston ainoastaan nayttaakseni, etta Belgian Brysselissa sijaitsevassa Kuninkaallisessa Kuvataidemuseossa on pysyvasti naytteilla lastenkin katseltavaksi se valtava maalaus, jossa on kymmenia alastomia lapsia eramaassa ja osa heista tekee seksia keskenaan, niin riskina on se, etta joku sen websivuston serverin moderaattoreista ei tajua tai suostu uskomaan, etta se sama maalaus nettisivustollani on naytteilla Belgian suurimmassa ja arvostetuimmassa museossa, vaikka laittaisin kymmenia linkkeja sen museon sivuille, vaan han sitten kylmanviileesti vain sensuroi koko nettisivustoni. Tama nyt kyllakin patee vain silloin, jos hankin webhotellitilaa joltakin suomalaiselta serverilta, mutta nettikirjani sensuroitiin myos scribd-sivustolta, enka paase enaa kirjautumaan sisaan googlen websaitillenikaan.

      Taytyy minun siis ratsastaa jollakin niin superakateemisella tai superuskonnolisella teemalla tehdessani uuden websivuston, etta varmalla eivat sitten sensuroi. Tahan tarvitsen tuekseni jotakin senkaltaista, etta liityn johonkin Katolisen kirkon Vatikaanin taidemuseoarkistokollokvioon, hankin itselleni jostain jenkkinetticollegesta itselleni pastorin arvonimen tai jotain vastaavaa. Hankalaa ja aikaavievaa, mutta ei mahdotonta.

      Tama teema ottaa minua paahan periaatteellisista syista, etta suuret kihot ne vaan tekee mita lystaa ja julkaisee alastonmaalauksia pojista kirkoissa seka myos lapsipornoa kuninkaallisia taidemuseoita ja myoten, mutta joku tavallinen kansalainen ei sitten muka saa nayttaa, mita he tekevat.

      No, Raamattuhan tekstiensa puolesta antaa kaikelle talle oikeutuksen, mutta koska Raamattu ei ole mikaan suurten kihojen yksinoikeus, vaan se kuuluu kaikille, niin kenella tahansa on oikeus julkaista myos Raamatun teksteihin liittyvia maalauksia. Silloinhan ei ole kyse mistaan pornolehden aineistosta. Maalaukset nayttaytyvat silloin Raamatun kontekstissa.

      Aarre Lehtonen

      • Aarre Lehtonen

        Joo, vaikka maalaukset nayttaytyvat silloin Raamatun kontekstissa, niin eivat monetkaan websivustoservereiden moderoijat silti arvosta sellaistakaan kontekstia, vaan toljottavat vain niita maalauksia suostumatta tsekkaamaan linkeista, etta niita samoja maalauksia loytyy kirkoista ja museoista, ja vaikka tsekkaisivatkin, niin paatos on, "ettei meidan serverilla tallaista julkaista". Tama tassa juuri onkin niin rasittavaa, ettei ilmaisunvapaus kaytannossa toteudu tavallisille kansalaisille.

        Kuinka voi perustaa oman serverin, onko kellaan tietoa?

        Aarre Lehtonen


      • KokemusK
        Aarre Lehtonen kirjoitti:

        Joo, vaikka maalaukset nayttaytyvat silloin Raamatun kontekstissa, niin eivat monetkaan websivustoservereiden moderoijat silti arvosta sellaistakaan kontekstia, vaan toljottavat vain niita maalauksia suostumatta tsekkaamaan linkeista, etta niita samoja maalauksia loytyy kirkoista ja museoista, ja vaikka tsekkaisivatkin, niin paatos on, "ettei meidan serverilla tallaista julkaista". Tama tassa juuri onkin niin rasittavaa, ettei ilmaisunvapaus kaytannossa toteudu tavallisille kansalaisille.

        Kuinka voi perustaa oman serverin, onko kellaan tietoa?

        Aarre Lehtonen

        Mikä kauhea kiihko sinulla on väkisin näyttää tuo maalaus kun saat kuitenkin ihan rauhassa niin kuvailla sitä kuin kirkoittaakin siitä mielipiteitäsi?
        Ja oman serverin perustamiseen saa ohjeita hyvin monista paikoista tai sitten maksat pienen korvauksen jollekin harrastajalle joka laittaa sinulle sellaisen pystyyn.


    • Aarre Lehtonen

      No hyva, olet eraassa mielessa oikeassakin, nimimerkki "KokemusK". Itsekin ajattelin samaa aiemmin paivalla, etta testaan servereiden moderaattoreita julkaisemalla seuraavaksi pelkkia tekstejani ilman mitaan kuvia. Kuitenkin Australiassa, Kanadassa ja Englannissa on uusia hyvin ankariakin lakeja, etta jos nettisivustoilla sanallisesti kertoo jotakin tallaisista teemoista, etta Raamatussa puhutaan alastomista lapsista ja haureellisista pyhakkopojista, nayttamatta yhta ainoatakaan kuvaa, niin seurauksena on oikeusjuttu.

      Lakiteksti on paaosin tallainen kaikissa noissa maissa: "Written description of child pornography is prohibited in this law of indecency (etc.)" eli "Lapsipornon kirjoitettu kuvaaminen on kiellettya tassa siveettomyyslaissa (jne.). Jos siis vain sanallisesti kuvailen, etta alastomat lapset sekstailevat keskenaan 1800-luvun maalauksessa, joka on naytteilla Belgian Kuninkaallisessa Kuvataidemuseossa, niin sellainen serveri, jolla on palvelinlaitteita Australiassa, Kanadassa ja Englannissa, kylla sensuroi myos pelkkia sanallisia kuvauksia sisaltavan nettisivuston, joka kertoo mita museoiden ja kirkkojen maalaukset sisaltavat. Sellaiset serverit pelkaavat oikeusjuttuja ilmiantajakansalaisilta ja siksi sensuroivat jokaisen nettisivuston, jossa edes on sellaisia sanoja kuin alaston poika, elikka naked boy tai nude boy, jos ne sanat ovat toistuvasti siella jonkun teeman kontekstissa.

      Tamahan onkin ihan katsy keino sensuroida Raamattuja internetista talla tekosyylla, ja itse ajattelen niin, etta nuo sanasensuurilait on tehty juuri sita tarkoitusta varten, etta saadaan Raamatut pois netista. Katsotaan nyt sitten, loydanko serveria, joka sallii minun analysoida Raamatun teksteja vai eiko salli.

      Aarre Lehtonen

    • Aarre Lehtonen

      Oman serverin laittaminen kasaan on kallista, koska se vaatii uuden tehokkaan tiettsikan oston, ja jos yllapidan omaa serveria, niin silloin Kanadan, Australian ja Englannin viranomaiset voivat syyttaa minua, etta lataan maailmanlaajuisesti heidan valtionsa mukaan lukien jokaisen nahtaville kirjoitettua epasiveellista tekstia serveriltani, enka tunne ketaan harrastajaakaan, ja vaikka tuntisinkin, niin han ei takuulla suostuisi ottamaan nettikirjaani palvelimelleen juuri edellaluettelemistani syista.

      Niin etta omassa nettikirjassaan Raamattua saa analysoida vain tietylla tavalla, valitsemalla sielta vain sellaisia otteita, jotka eivat ketaan hairitse.

      Niin etta noin.

      Aarre Lehtonen

    • pappa betalar

      "Itseään keskivertosalkkari tietysti pitää vapaustaistelijana ja oikean tiedon ja totuuden haltijana, joka ei koskaan ole väärässä."

      Kerroit jotain sentään itsesäsi, oikeistotrolli.

    • Parille vastaajalle

      "ähän analyysiä palstahörhöistä. "

      Haista nyt v...tu. Turhin ihminen maailmassa panee tällaiseen aikaa.

      Aarre Lehtonen, jos sun on pakko kirjoitta pitkiä kommenteja ja eri aiheesta, tällä saitilla on helppo avata uusi ketju. Meidän palate wannabeelle vesittyy sinun todistellessa pedofiliasta, jota ei jaksa lukea. Tee joku toinen juttu ja vastaan näihin, jos täällä kommentoit.

    • Aarre Lehtonen

      Joku kirjoitti: "Sinun "poika-rakkaus"-teema".

      Ahaa, mina siis olen syyllinen siihen, mita telkussa ja leffateattereissa naytetaan, ja mita videovuokraamoissa on vuokrattavana.

      Taytyy jalleen selittaa holmolaiskansalle: Mina en omista yhta ainuttakaan televisiokanavaa, enka leffateatteria enka videovuokraamoa. En ole tehnyt yhta ainuttakaan niista leffoista, joiden nimia, juoniselostuksia ja muita tietoja olen kerannyt luettelooni. Tastakin tekstistani huolimatta holmolaiskansa ei asiaa tajua, vaan luulee, etta omistan elokuvastudiot ja suuret mediajatit, jotka tallaisia lapsipornoleffoja tekevat ja nayttavat.

      Aarre Lehtonen

      • Virhetulkintaa

        "Ahaa, mina siis olen syyllinen siihen, mita telkussa ja leffateattereissa naytetaan, ja mita videovuokraamoissa on vuokrattavana."

        Asian vierestä. Sinut pyydettiin kirjoittelemaan eri teemoistasi muualle. Kukaan sei viittaa siihen, jos joku tekee jotain sopimatonta.

        Aihepiirisi ei vaan kuulu tähän ketjuun.


      • Aarre Lehtonen
        Virhetulkintaa kirjoitti:

        "Ahaa, mina siis olen syyllinen siihen, mita telkussa ja leffateattereissa naytetaan, ja mita videovuokraamoissa on vuokrattavana."

        Asian vierestä. Sinut pyydettiin kirjoittelemaan eri teemoistasi muualle. Kukaan sei viittaa siihen, jos joku tekee jotain sopimatonta.

        Aihepiirisi ei vaan kuulu tähän ketjuun.

        25 tehokasta sensuurimenetelmää

        1. Ole sokea, mykkä ja kuuro. Mitä tahansa tiedät, vaikene. Varsinkin, jos olet julkisuuden henkilö. "Jos siitä ei raportoida, sitä ei tapahtunut."

        2. Vältä keskustelua aroista aiheista, keskity sivuseikkoihin.

        3. Luo huhujen levittäjiä. Sen jälkeen leimaa huhujen levittäjät huhujen levittäjiksi, jolloin keskustelu voidaan lopettaa. Jos todistusaineistoa kuitenkin ponnisteluista huolimatta livahtaa julkisuuteen, yhdistä se internetiin ja käytä internetissä julkaisemista todisteena siitä, että koko juttu on huhua, jolla ei voi olla todellisuuspohjaa.

        4. Käytä sijaisargumentointia ("olkiukkoa"). Etsi tai luo itse vastapuolelle argumentti, jonka kumoamalla näytät itse viisaalta ja hyvältä. Keskity vastapuolen yhteen argumenttiin ja kumoa se tavalla, joka osoittaa, ettei mihinkään vastapuolen sanomiseen kannata kiinnittää huomiota. Tärkeintä kuitenkin on, ettet itsekään missään vaiheessa koskettele mitään kiistan keskiössä olevaa kohtaa vaan pyörit vain aiheen ympärillä.

        5. Harhauta nimittelyllä ja naurettavaksi tekemällä. Metodi tunnetaan myös viestintuojan ampumisena. Pyri toistolla yhdistämään vastapuoli kaikkeen epämiellyttävään kuten oikeistolaisuuteen, höyrypäihin, vasemmistoon, terroristeihin, salaliittoteorioihin, rasisteihin, radikaaleihin, uskonnollisiin fanaatikkoihin ja sukupuolisesti poikkeaviin. Näin kykenet välttämään itse aiheesta keskustelun samalla, kun estät leimautumisen pelolla ketään tukemasta vastapuolta.

        6. Iske ja pakene -metodi: millä tahansa julkisella foorumilla ja keskustelussa, iske nopeasti vastustajaa syytöksellä tai muulla tavoin. Pakene, ennen kuin hän vastaa. Jos hän vastaa, älä kiinnitä vastaukseen huomiota. Ohjaa puhe nopeasti sivuraiteelle itse pääasiasta. Tämä toimii erikoisen hyvin internetissä.

        7. Kyseenalaista vastapuolen motiivit. Väännä jokainen fakta kieroon tai liioittele sitä osoittaaksesi, että vastapuoli toimii omanvoitonpyynnistä tai muista salatuista, valoa kestämättömistä motiiveista. Näin pakotat vastapuolen puolustuskannalle ja vältät itse aiheesta keskustelemisen.

        8. Manaa esiin auktoriteetti. Väitä itseäsi asiantuntijaksi tai anna vaikutelma itsestäsi henkilönä, jolla on yhteyksiä. Helpoin tapa on turvautua jargoniin (asiantuntijakielen käyttöön) ja yksityiskohtiin takertumiseen. Voit myös yksinkertaisesti väittää, että "asia ei ole niin" väitettä perustelematta. Pääasia on välttää keskustelua itse aiheesta.

        9. Esitä tyhmää. Älä piittaa vastapuolen todisteista vaan kieltäydy keskustelusta sanomalla, että vastapuolen aineistossa ei ole järkeä, se ei ole luotettavaa, loogista tai minkään arvoista.

        10. Ole valmis ajoissa. Esitä syytöksiä vastapuolen toiminnasta jo varhaisessa vaiheessa. Jos vastapuolta tukevaa uutta todistusaineistoa ilmaantuu, voit vetää esiin vanhat syytökset ja tehdä vastapuolen epäilyttäväksi.

        11. Käytä perääntymistä. Luo ennakolta pikku virhe ja myönnä sen olemassa olo argumenteissasi. Saat sympatiapisteitä suoraselkäisyydestä. Samalla vastapuoli saa pikkuseikkoihin takertujan maineen. Hyvä tapa siirtää (ja pitää) keskustelu sivuraiteella.

        Aarre Lehtonen

        Jatkuu uudessa viestissani


      • Aarre Lehtonen
        Aarre Lehtonen kirjoitti:

        25 tehokasta sensuurimenetelmää

        1. Ole sokea, mykkä ja kuuro. Mitä tahansa tiedät, vaikene. Varsinkin, jos olet julkisuuden henkilö. "Jos siitä ei raportoida, sitä ei tapahtunut."

        2. Vältä keskustelua aroista aiheista, keskity sivuseikkoihin.

        3. Luo huhujen levittäjiä. Sen jälkeen leimaa huhujen levittäjät huhujen levittäjiksi, jolloin keskustelu voidaan lopettaa. Jos todistusaineistoa kuitenkin ponnisteluista huolimatta livahtaa julkisuuteen, yhdistä se internetiin ja käytä internetissä julkaisemista todisteena siitä, että koko juttu on huhua, jolla ei voi olla todellisuuspohjaa.

        4. Käytä sijaisargumentointia ("olkiukkoa"). Etsi tai luo itse vastapuolelle argumentti, jonka kumoamalla näytät itse viisaalta ja hyvältä. Keskity vastapuolen yhteen argumenttiin ja kumoa se tavalla, joka osoittaa, ettei mihinkään vastapuolen sanomiseen kannata kiinnittää huomiota. Tärkeintä kuitenkin on, ettet itsekään missään vaiheessa koskettele mitään kiistan keskiössä olevaa kohtaa vaan pyörit vain aiheen ympärillä.

        5. Harhauta nimittelyllä ja naurettavaksi tekemällä. Metodi tunnetaan myös viestintuojan ampumisena. Pyri toistolla yhdistämään vastapuoli kaikkeen epämiellyttävään kuten oikeistolaisuuteen, höyrypäihin, vasemmistoon, terroristeihin, salaliittoteorioihin, rasisteihin, radikaaleihin, uskonnollisiin fanaatikkoihin ja sukupuolisesti poikkeaviin. Näin kykenet välttämään itse aiheesta keskustelun samalla, kun estät leimautumisen pelolla ketään tukemasta vastapuolta.

        6. Iske ja pakene -metodi: millä tahansa julkisella foorumilla ja keskustelussa, iske nopeasti vastustajaa syytöksellä tai muulla tavoin. Pakene, ennen kuin hän vastaa. Jos hän vastaa, älä kiinnitä vastaukseen huomiota. Ohjaa puhe nopeasti sivuraiteelle itse pääasiasta. Tämä toimii erikoisen hyvin internetissä.

        7. Kyseenalaista vastapuolen motiivit. Väännä jokainen fakta kieroon tai liioittele sitä osoittaaksesi, että vastapuoli toimii omanvoitonpyynnistä tai muista salatuista, valoa kestämättömistä motiiveista. Näin pakotat vastapuolen puolustuskannalle ja vältät itse aiheesta keskustelemisen.

        8. Manaa esiin auktoriteetti. Väitä itseäsi asiantuntijaksi tai anna vaikutelma itsestäsi henkilönä, jolla on yhteyksiä. Helpoin tapa on turvautua jargoniin (asiantuntijakielen käyttöön) ja yksityiskohtiin takertumiseen. Voit myös yksinkertaisesti väittää, että "asia ei ole niin" väitettä perustelematta. Pääasia on välttää keskustelua itse aiheesta.

        9. Esitä tyhmää. Älä piittaa vastapuolen todisteista vaan kieltäydy keskustelusta sanomalla, että vastapuolen aineistossa ei ole järkeä, se ei ole luotettavaa, loogista tai minkään arvoista.

        10. Ole valmis ajoissa. Esitä syytöksiä vastapuolen toiminnasta jo varhaisessa vaiheessa. Jos vastapuolta tukevaa uutta todistusaineistoa ilmaantuu, voit vetää esiin vanhat syytökset ja tehdä vastapuolen epäilyttäväksi.

        11. Käytä perääntymistä. Luo ennakolta pikku virhe ja myönnä sen olemassa olo argumenteissasi. Saat sympatiapisteitä suoraselkäisyydestä. Samalla vastapuoli saa pikkuseikkoihin takertujan maineen. Hyvä tapa siirtää (ja pitää) keskustelu sivuraiteella.

        Aarre Lehtonen

        Jatkuu uudessa viestissani

        12. Arvoituksella ei ole ratkaisua -metodi: kiinnitä huomio ongelman monimutkaisuuteen ja eri tekijöiden määrään. Tällöin itse asiasta ja ratkaisuista ei tarvitse keskustella.

        13. Liisa Ihmemaassa -logiikka: vältä keskustelua itse asiasta järkeilemällä taaksepäin.

        14. Vaadi täydellistä ratkaisua. Vastapuolelta. Näin siirrät vastuun toisaalle samalla kun vältät itse keskustelemasta pääasiasta.

        15. Käytä faktoja tukemaan vaihtoehtoisia päätelmiä. Tämä vaatii luovaa ajattelua, joten sitä ei voida suositella kaikille.

        16. Todisteiden ja todistajien kadottaminen. Jos sitä ei löydy, se ei ole fakta ja vältät keskustelun. Erittäin suosittu hallitusten keskuudessa.

        17. Vaihda puheenaihetta. Kommentoi tavalla, joka siirtää keskustelun sinun valitsemaasi aiheeseen. Jos apunasi on kumppaneita, he osallistuvat keskusteluun "uudesta aiheesta" ja estävät keskustelun itse asiasta.

        18. Tunnepitoista. Pyri saamaan vastapuolesta irti tunnepitoisia reaktioita kiusaamalla. Näin saatat onnistua saamaan heidät vaikuttamaan epätasapainoisilta ja hölmöiltä, jolloin myös heidän esittämänsä asiat vaikuttavat epäilyttäviltä. Vältät myös keskustelun itse aiheesta. Lisäksi voit hyödyntää tunnepitoisia reaktioita lyömällä vastapuolta Te ette kestä asiallista kritiikkiä-aseella.

        19. Jätä esitetyt todisteet huomiotta ja vaadi mahdottomia todisteita. Todiste saattaa olla olemassa, mutta vastapuoli ei välttämättä pääse siihen käsiksi tai todiste on jo tuhottu. Kiistä kaiken jo esitetyn aineiston arvo.

        20. Väärät todisteet ja johtolangat. Jätä jälkeesi väärän informaation ja väärien todisteiden vana aina kun mahdollista. Näin vältät keskustelun itse asiasta samalla kun sekoitat muut pelaajat. Ajan mittaan vyyhti saattaa saeta ratkaisemattomaksi ja kukaan ei enää jaksa sitä selvittää.

        21. Vaadi mukaan erityistuomioistuimia, erityissyyttäjiä ja erikoistutkijoita. Keskustelu tyrehtyy ja aineisto julistetaan salaiseksi tutkinnallisista syistä. Jos satut omistamaan syyttäjäpuolen, voit myös varmistaa, että mitään sinulle vahingollisia todisteita ei esitetä. Kun asia on ollut oikeudessa, se on virallisesti loppuun käsitelty, eikä siitä tarvitse enää kantaa huolta.

        22. Tuota uusi totuus. Luo omat asiantuntijasi, kansalaisjärjestösi, kirjailijat ja ryhmänjohtajat tai osta jo olemassa olevat todistamaan sinun totuutesi puolesta. Näin, jos sinut saadaan pakotettua puhumaan itse asiasta, voit tehdä sen auktoriteetit tukenasi.

        23. Luo iso harhautus. Jos toimiasi seurataan epämiellyttävän tiiviisti, etkä voi vältellä puhumasta itse asiasta, luo leveä sivuraide, johon media tarttuu. Anna niille iso otsikko, mutta jostain muusta aiheesta.

        24. Vaienna kriitikot. Kuolema, pidätys ja eristäminen, samoin kiristäminen ja kriitikoiden uran tai julkisuuskuvan tai ammatillisen uskottavuuden tuhoaminen varmistavat, ettei sinua häiritä asialla, josta et halua keskustella.

        25. Katoaminen. Kun keskustelu kiihtyy ja paljastukset uhkaavat, katoa.

        Aarre Lehtonen


    • Aarre Lehtonen

      Tama leffatodistusaineistoluetteloni on tarkea siksikin, etta kun New World Order tekee lapsipornoleffoja ja nayttaa niita taysin avoimesti omistamiltaan suurilta mediajateilt, niin se todistaa omasta itsestaan sen, etta kaikki niinsanotut salaliittoteoriat New World Orderin harjoittamista lasten hyvaksikaytoista salaisilla leireilla ovatkin salaliittofaktaa.

      Aarre Lehtonen

      • Tulee sinun ketju

        "Tama leffatodistusaineistoluetteloni on tarkea siksikin, etta kun New World Order tekee lapsipornoleffoja ja nayttaa niita taysin avoimesti omistamilta..."

        Millä nimellä haluat uuden ketjun tähän salsliittoteoria-palstalle tuon sinun aihepiirisi? Teen sinulle uuden ketjun, kirjoittele sinne, laitan sen sinun nimelle.


      • Löytyy nyt
        Tulee sinun ketju kirjoitti:

        "Tama leffatodistusaineistoluetteloni on tarkea siksikin, etta kun New World Order tekee lapsipornoleffoja ja nayttaa niita taysin avoimesti omistamilta..."

        Millä nimellä haluat uuden ketjun tähän salsliittoteoria-palstalle tuon sinun aihepiirisi? Teen sinulle uuden ketjun, kirjoittele sinne, laitan sen sinun nimelle.

        "Aarre-aitta"
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12403806


      • Siirtoa pyydetty

    • Aarre Lehtonen
    • Kuka saa pitää?

      Tässäpä toimittajan kirjoitus, joka antaa suoran vihjeen, kuka ajattelee näin. AIka asenteellinen ajatusmaailma, kyllähän demarit ovat itse hirttäytyneet kiinni omiin suojatyöpaikkonsa, muut ovat ympäriltä kadonneet ja vain heillä on Yle-toimittajan työnsä ja muut vastaavat työpaikat julkisella. Niitä nyt sitten maksetaan, 60 % BKT:sta.

      Suuret ikäluokat, Suomen Janukovytsit
      6.3.2014 22:23 Jari-Pekka Vuorela

      http://jpvuorela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162452-suuret-ikaluokat-suomen-janukovytsit

      "Suuret ikäluokat.

      Ensin ne maksoivat asuntonsa inflaatiolla. Sitten ne pitivät kiinni suojatyöpaikoistaan viimeiseen minuuttiin, vaikka joku nuorempi olisi ehkä hoitanut asiat ajamatta maata hunningolle.

      Nyt ne pääsevät ensimmäisenä ja viimeisenä sukupolvena täyden uran tuomalle työeläkkeelle.

      Mitä vielä saisi olla, perkele? Lasten rahat ja asunnot tietenkin; niiden, joilla itsellään ei eläkkeestä ole toivoakaan.

      Urpo Kangashan täyttää 63 vasta kesällä, joten on vuoden liian nuori loukkaantuakseen.
      "

    • Aarre Lehtonen

      Belgian Kuninkaallisessa Kuvataidemuseossa naytteilla olevassa maalauksessa, josta olen kertonut tassa ketjussa aiemmin, on kolme erillista osaa, joissa on jokaisessa erilainen nakyma. Maalauksen nimi on "L'eau", se on ranskaa ja suomeksi se on "vesi". Maalauksen teki Leon Frederic vuosina 1897-1899. Olen julkaissut maalauksen kaikki osat uudessa nettikirjassani, allaolevassa linkissa:

      http://secretarchivesofvaticanlibraries.weebly.com/list-of-evidence.html

      NWO sanoo: "Tulkaa jokainen vaan katsomaan sita maalausta museoomme, lapsetkin tervetulleita, mutta jos kerrotte sen jalkeen, etta siella museossa on sellainen maalaus, niin me pidatamme teidat ja viskaamme vankilaan ilman oikeudenkayntia ja valehtelemme, etta Aarre Lehtonen otti kolme valokuvaa sadoista alastomista lapsista ja Photoshopilla teki ne maalausten nakoisiksi ja myi sitten ne falsifikoidut kuvat museolle sanoen, etta ne ovat maalauksia. Tama ei ole ollenkaan salaliitto, vaan syyttaja uskoo mita NWO kaskee syyttajan valehdella vangitsemisen syiden tekaistuihin selitysasiakirjoihin eika tarkista maalausten alkuperaa internetista eika sielta museosta lainkaan. Maalaus on ikaan kuin ansa, johon lankeavat kaikki uhreiksi valikoimamme pahaa-aavistamattomat tyypit."

      Aarre Lehtonen

    • Aarre Lehtonen

      Finnish pedohuntersin toinen perustaja kertoi sanomalehdessa nimelta "Aanekosken kaupunkisanomat" 14. 11. 2012 julkaistussa artikkelissa seuraavaa:

      "Vuoden 2005 lopussa Mikko kuuli, että Tikkakoskella tai Äänekoskella pyörii Antti Puustinen, nykyään Aarre Lehtonen -nimeä käyttävä pedofiili.
      - Mua alkoi hermostuttamaan, tiesin että se pyörii täällä ja pyytelee lapsia kyytiin. Mietin, miten saisin sen kynsiini. Googlen kautta sain selville sähköpostiosoitteen sekä sen avulla nettisivut, Facebook-profiilin ja Youtube-kanavan, jotka saatiin lopulta suljettua, kun saimme isomman porukan ilmoittamaan niistä. Tein Facebookiin sivut, jossa asiaa käsiteltiin muiden aktiivien kanssa. Mikko teki ilmoituksia niin poliisille, Mannerheimin Lastensuojeluliitolle kuin Pelastakaa Lapset -yhdistyksellekin. Hän pommitti myös kaikkia mahdollisia lehtiä."

      Linkki artikkeliin:

      http://aksa.fi/aanekoskelaiskaksikko-pedofiilien-kintereilla/

      En ole pyytanyt lapsia kyytiini, eika minulla ole ollut autoa eika ajokorttiakaan kahteenkymmeneen vuoteen. Se, mita Aanekosken kaupunkisanomat julkaisi minun tehneeni, on taytta valehtelua. Finnish pedohunters ei ole lainkaan kiinnostunut julkaisemastani elokuvien todistusaineistolistasta. Nama seikat todistavat sen, etta Finnish pedohunters on NWO:n kasikassara, jolta se saa tilattua mita tahansa valheita kenesta tahansa uhriksi valikoimastaan henkilosta ja julkaista valheet yhteistyossa NWO-median kautta kaikkialle maailmaan. Poliisikaan ei koskaan ole kutsunut minua kuulusteluihin vaitetyista lasten kidnappaamisyrityksista "pakettiautooni" tai mihinkaan muuhunkaan kulkuvalineeseen. Myos jokin virolainen lehti julkaisi nama samat valheet, en nyt muista, minka nimisessa lehdessa, koska se oli useita vuosia sitten.

      Joko nyt tajuatte, etteivat nama talla salaliittoteoria-palstalla todistetut vaitteet NWO:n toiminnasta ole mitaan "omia harhoja", vaan itse olen joutunut sen toiminnan uhriksi.

      Aarre Lehtonen

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe