Mitä tämä mies oikein puuhaa?

Räkäkala

Timo Soini haluaa Suomen irti yhteisistä pakotteista.
Mitä helvetin peliä se tällainen on?
En minä halua suosia Venäjää.
Venäläinen ryösti minun isäni maat ja vei isäni enneaikaiseen kuolemaan.
Ei ole ihme jos persujen suosio alkaa laskea. Toivottavasti katoaa kokonaan. Tämä Soinihan on oikea tuuliviiri ja vouhkapelle.
Taasko sitä pitäisi nuolla riistäjän persettä?
Soini-Suomettaja.

http://yle.fi/uutiset/soini_pakotteista_neuvoteltava_myos_kahdenvalisesti/7387455

10

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wapaajaa

      soinilta erittäin naivia puhetta. Populisti ja yrittää saada ääniä kekkoslaisilta.

    • Doprov

      Ei nyt ihan noinkaan.

      "Venäläinen ryösti minun isäni maat ja vei isäni enneaikaiseen kuolemaan."

      Kyllä samantapainen meno ja hallitus, joita tässä nyt on pari-kolme viimeistä ollut, aiheuttivat tuon, siis hävisivät isäsi maat uhkapelissä . . . . sama meininkin tuntuu olevan nyt koko EU;lla Saksan johdolla, eli on vahvasti syytä ottaa välimatkaa tuohon koohoon porukkaan, ettei mene taas kerran maat jakoon.

      • Puhut p...aa Doprov

        Kyllä se sínun historian vääristelysi tiedetään.
        Et sinä tuolla kommentoinnillasi ainakaan paranna Suomessa asuvien venäläisten asemaa. Päin vastoin.


      • Koroljov

        "Kyllä samantapainen meno ja hallitus, joita tässä nyt on pari-kolme viimeistä ollut, aiheuttivat tuon, siis hävisivät isäsi maat uhkapelissä . . . "

        Kannattiko suomalaisten veteraanien taistella ja kuolla, jotta tämän päivän kurjistuva, uusliberalistinen, kulttuurimarxilainen, homosoituva, ylivelkaantunut, epäitsenäinen A. Stubbin EU- ja euro-Suomi voisi kerran olla mahdollinen?

        "sama meininkin tuntuu olevan nyt koko EU;lla Saksan johdolla, eli on vahvasti syytä ottaa välimatkaa tuohon koohoon porukkaan, ettei mene taas kerran maat jakoon."

        Toivotaan että Saksa vielä järkiintyy, vaihtaa johtoaan, irrottautuu niin Washingtonin kuin eurokratiankin ohjauksesta ja antaa koko muulle Euroopalle esimerkkiä lähentymisestä Venäjään ja intregroitumisesta atlanttisen yhteisön asemesta nousevaan Euraasiaan.


    • Koroljov

      "En minä halua suosia Venäjää."

      Venäjä suosii niitä, jotka suosivat Venäjää. Venäjän suosion saaminen on Suomelle tärkeää. Venäjä on vielä osoittautuva Suomen ratkaisevaksi elinehdoksi 21. vuosisadan ankarassa maailmassa. Sama pätee koko Eurooppaan.

      "Taasko sitä pitäisi nuolla riistäjän persettä?"

      Eihän Venäjä tee Suomelle mitään. Nyky-Suomen riistäjät löytyvät ihan päinvastaisesta ilmansuunnasta.

      "Soini-Suomettaja."

      Verrattuna Suomen nykyiseen rähmälläänoloon ja epäitsenäisyyteen EU:n, NATO:n ja länsimaisen finanssioligarkian ylikansallisten elimien edessä ei yya-ajan liveä neuvostomyönteisyys ollut kuin varovaista reaalipolitiikkaa. Nykyinen länsimielisyyden ideologia, jota pääministeri Stubb fanaattisesti ja kaikilta realiteeteilta silmät sulkien kannattaa, sitä vastoin koituu Suomen turmioksi.

    • Perushomo

      Timo Soini ei voi tehdä mitään Venäjää haittaavia ratkaisuja, sillä Venäjästä on tullut Soinin ihannevaltio homojen kurituksineen kaikkineen. Soini näkee jo itsensä Putinin rinnalla Venäjän Suomen osavaltion presidenttinä - siksi hän suosii Venäjää kaikessa missä voi.

      • Koroljov

        Ei Soinin kaltaisella keskinkertaisuudella ole kylliksi älyn terävyyttä eikä oivalluksen suuruutta ymmärtää Putinin ajattelua ja saavutuksia. Eikä Soini käsitä, millainen historiallinen tilaisuus hänellä ja Perussuomalaisilla olisi tehdä rohkea avaus idän suuntaan, seurata Marine Le Penin Front Nationalin ja muiden patrioottisten eurooppalaisten puolueiden venäläisystävällistä, amerikkalais- ja EU-kriittistä linjaa. Soini antaa hetken mennä ohitse - oman hetkensä, Perussuomalaisten suuren hetken. Ja niin Suomi jatkaa ajopuuna kulkuaan. Sen tien päässä on uppoaminen muun lännen mukana...

        Soinilta puuttuu ennen kaikkea uskallusta ja vakaumusta. Soini ei rohkene sanoa, että Venäjä on Suomen pelastusrengas 2000-luvulla, ei mikään muu.


    • Onko se järjissään?

      Timo Soini ei voi tehdä mitään Venäjää haittaavia ratkaisuja, sillä Venäjästä on tullut Soinin ihannevaltio homojen kurituksineen kaikkineen. Soini näkee jo itsensä Putinin rinnalla Venäjän Suomen osavaltion presidenttinä - siksi hän suosii Venäjää kaikessa missä voi.

      • Koroljov

        Nimenomaan jos Soini olisi järjissään, Soini kannattaisi avoimesti, suoraselkäisesti ja yksityiskohtaisesti perustellen Suomen nopeaa lähentymistä Venäjään. Sen vaihtoehdon välttämättömyyden tajuaminen on kuitenkin Soinilta ja Perussuomalaisilta liikaa vaadittu. Ei näillä eväillä, näillä ihmisillä... Ei onnistu. En kuvittele enää turhia. Suomi menee. Se, ettei Suomeen lähetä Bäckmania parempaa miestä, kertoo siitä, ettei Venäjäkään jaksa enää välittää. Miksi jaksaisikaan. Miksi nostaa vielä kerran kiittämätön tšuudi suosta.


    • Viimeinen keino

      Kaljajuopposika haluaa näkyvyyttä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1615
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1469
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1386
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe