Karmea uni, pakko kirjoittaa ylös

joejoeroerje

Uskon jumalaan mutta en usko raamattuun. en kuulu edes kirkkoon. En jaksa alka selittämään miksi
Uskon jumalaan omalla tavalla ja että taivaaseen pääsee kun suojelee heikompiaan ja yrittää auttaa parhaan mukaan.. Ja uskon että jokaiselle on joku tarkoitus. Mutta asiaan.

Olen elämän aikana nähnyt 3 ns enne unta. Mitkä on todella yksityiskohtaisia ja siihen elämän tilanteeseen pitännyt olla edes mahdollisia. ylenssä jos näen perus unia ne ovat hämyisiä ja selvästi unia mutta nämä 3 unta elämäni aikana on ollut järkyttävän yksityiskohtaisia ja eläviä


1) Ensinmäisessä unessa näin että työskentelin keskellä metsää valamassa betonia räntäsateessa kahdestaan erään ihmisen kanssa kenet vain tiesin.
noin vuosi unen jälkeen tilanne tapahtui aivan tarkalleen miten siinä unessa olin seurannut sivusta.


2) unessa näin että olin metsässä talvella, yöllä. teltan vieressä. seurasin tielle mitä pitkin lähestyi maastokuorma auto. teltan edessä meni polku ja polusta muutaman metrin päästä meni tie. minulla oli ase kaulalla ja maastopuku.
- en pitänyt unea mitenkään mahdollisena, minua ei siihen aikaan kiinnostanut edes armeija. olin vakituisessa työssä ja minulla oli ihottuma mikä ei pysty paranemaan josta syystä minun ei tarvinnut käydä armeijaa. noin 2 vuotta unesta.
seisoin tismalleen siinä paikassa teltan luonna maastopukupäällä ja olin armeijassa. mitä näin unessa. kaikki yksityiskohdat olivat samat paitsi että kuorma auton tilalla oli paketti auto. Myös ihottumani oli tipotiessään. lääkäri vain totesi tutkimuksissa että mitä hittoa olet tehnyt, tottakai.! mutta miten tämä on paranntunut?" kun menin näyttämään parantunutta ihoani ja kysymään että pystynkö armeijaan.


Mutta nyt tämä 3 uni.
Minkä takia olen täällä, koskan toivon että ei todellakaan pidä paikkansa. ja kun sen kerron toivon että sitä ei tapahtuisi.

tässä unessa minulle näytettiin vanhaa kellastunutta karttaa. Jostain tiesin sillä hetkellä että en ole ensimäinen ihminen kuka sen kartan näkee ( jotenkin tuntu että kartan näyttäjä tahtoi että minä tiedän tämän) , nimittäin tätä vanhaa karttaa oli näytetty ainakin jollekin ennen suomen ensimäistä sotaa venäjän kanssa. tiesin että joku ihminen oli kartan nähnyt ja siinä oli suomen vanhat rajat silloin. Yllättäen rajat olivat alkaneet itkemään verta ja idästä oli vedtty verisiä viivoja/ nuolia kohti suomea. tiesin myös että tämä katsoja ei ollut mitään kirkon miehiä edes siihen aikaan, mutta meni papin puheille unen jälkeen.

Katsoin karttaa ja ihmettelin että joo tää on se vanha kartta mutta yllättäen huomasin että " hetkonen" tämä kartta on muuttunut. tässä on suomen uudet rajat, ei ole enää karjalaa. silloin rajat alkoivat itkemään verta ja nuolia alkoi tulemaan kartalle.
kysyin kartan näyttäjältä että "Miksi sinä käynnistät ihmisten sodat? "
" En minä niitä käynnistä " Minä vain autan ihmiset vihaamaan toisiaan ( ihan tarkkaan tuota sana valintaa en muista)

Totesin vain itse pirulle ei pidä paikkansa,tuota ei tule tapahtumaan.
Sitten se kävi nauramaan. " Ai ei tapahdu vai, se tarina on jo kirjoitettu"
se on sinun tiesi ja samalla näytti tapahtumaa missä olen sodassa. ammun kovasti kohti vihollista. lopulta minuun osuu vasempaan olkapäähän luoti ja kaatuan selälleni metsään. ( mietin kuitenkin että tuosta osumasta voi hyvällä tuurilla selvitä) " Sinä kuulut minulle" ja puhuja lähti kävelemään pois samalla kovasti nauraen.
Mutta sitten yllättäen musta pilvi yläpuolellani repesi ja näin vain valoa sekä kuulin puhetta.

" Sitähän et sinä päätä kuka sinulle kuuluu, me päätämme sen täällä " Tiedä paikkasi ja piru hälveni paikalta. Lopulta menin puhujan luokse " Tule" ja uni päättyi siihen.

Toivon todella että suomi ei koskaan joudu sotaan.

3

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1213

      "Toivon todella että suomi ei koskaan joudu sotaan. "

      Valitettavasti kaikki merkit viittaavat siihen, että Suomi joutuu sotaan.

      Mutta, "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin."
      Matt. 10:28

    • uninen sini

      Unet ja ns. enneunetkin ovat kunkin oman mielen luomia visuaalisointeja eli mielikuvia sen omista ajatusjäljistä eli oikeammin vain koosteita menneistä ajatuksista ja tunteista. Ne saattavat antaa 'näkijälle' viitteitä hänen omasta sen hetkisestä ajatusmaailmastaan, mutta tosi harvoin niillä on mitään yleispätevää merkitystä.

    • yqfyqfyfy

      Ateistipelle hihhuloi jälleen aloituksessa muka-unineen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe