Kokoomus suurempi uhka kuin ISIS ja kalifaatti

vainojen uhrit

Kokoomus miehitti poliisijohdon, YLE:n, ja valtion keskeisimmät merkittävimmät virat. Ideologialtaan vaarallis on molemmat kokoomus ja ISSI, mutta kooomus on välitön uhka yli 500.000 suomalaisen ihmisoikeuksien arjentason totteutumiselle.


”Suomen poliisia miehitetään – seuraa halvaantuminen”
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109170-”suomen-poliisia-miehitetaan-– seuraa-halvaantuminen”
http://karirajamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/61166-napit-irti-poliisista

Tähän kun lisää... Älykännykät ja runsas tietokoneen käyttö, ne hajoittaa ihmisen kyvyn empatiaan ja tunneälyyn, lähimmäisen rakkauteen.

Kokoomus ideologiaan kuuluu narsistisuus ja heikoimpian sorto lainkäytön suojissa. Lakien ja säädösten suojissa jonka kokoomus ja sdp porvarit ovat vuosikymmneten saatossa säätäneet. (ps.en ole vasuri , politiikka ei kiiinnosta minua). Puoluekuri saa hiljaiseksi jopa kristityt kokoomuslaiset. Evlut suuntauksen vuosisatoja jatkunut porvari kristillisyys vääristi raamatussa kerrotun lähimmäisen rakkauden ja heikkojen ja köyhien auttamisen. Maallisen esivallan kumartamiseen ja johtajien palvontaa.

Vaikka raamatun mukaan kaikkialla maailmassa kristittyjen pitäisi ennemmin kuunella Jumalaa kuin jumalatonta hallitsijaa (neh.5, hes.34, mal.3:5, ef.6:9, miik.3:11, psl.10, psl.72, psl.73, jes.58, jaak.2:14-18, joh.3:16-21, jne..).
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2732028/Do-smartphones-make-kids-socially-awkward-Less-human-interaction-causing-tweens-emotionally-stunted.html

Stubb on kuin tavallista rasittavampi 12-vuotias
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288728299011.html
Iloisia ihmisiä, kokoomuslaiset, hymyilevät niin kuin niillä testattaisiin psyykelääkettä, jonka sivuvaikutukset tulivat yllätyksenä.
Eivät ne ennen hymyilleet. Ne olivat kyräileviä normisuomalaisia hermostollisine ongelmineen. Sauli Niinistönkin hymyn takaa aisti aina sekä menneen pettymyksen että tulevan katkeroitumisen.

Tuolla on kaikenlaisia ongelmia, taloudellinen ahdinko vain kasvaa, ja mitä kokoomuslaiset tekivät Vantaan kesäkokouksessaan?
Ne ottivat kuvia itsestään hymyilemässä omalle kameralleen. Ne keksivät pääministerinsä perässä, että ne ovat avoimia ja positiivisia suomalaisia, ja siksi sosiaalinen media täyttyi tyhjäkatseisista ihmisistä, joiden ideologia oli enää vain kuva omasta hymystä.

Vallan olemus on se, että se on piilossa, auton tummien lasien ja kabinetin ovien takana. Nyt se on piilossa yksinkertaisen hymyn takana, itseen suunnatun kameran tuolla puolen. Katsokaa tätä avointa hölmöyttäni: ei sen taakse voi kätkeytyä mitään ikävää.

On kokoomuksella syytäkin hymyyn. Sdp lahoaa palasiksi niiden vieressä, kun se on moniarvoisuutta korostava puolue, joka ei voi sietää moniarvoisuutta itsessään. Keskustaa ei kukaan muista, kun ne ovat maalaisia, perussuomalaiset on hirttänyt itsensä Timo Soinin pahenevaan narsismiin ja vihreät on omaan sieluttomuuteensa rakastunut kenen tahansa apupuolue.

Ja siellä ne ovat, kokoomuslaiset, hymyilemässä itselleen, voiko tää olla ees totta, tässä mä oon, Vantaalla, ihanaa, illalla flexataan Cheekin tahdissa.

Alexander Stubb on kuulemma tuonut uuden tekemisen tavan politiikkaan, kun se ei tiedä, mikä on freudilainen lipsahdus, mikä on pörssiyhtiö, miten pukeutua ja miten käyttäytyä.

Puolustajien mukaan Stubb edustaa uutta aikaa, virkeää tuulahdusta, Kekkoslovakia, virkamiesten Suomi jne.

Ei edusta, vaan edustaa surkeaa käytöstä, jossa ei ymmärretä, että oman imagon lisäksi on sellaisiakin asioita kuin muut ihmiset.

Stubb on kuin tavallista rasittavampi 12-vuotias, jonka vanhemmat eivät olleet kyllin tehokkaita lannistamaan lapsen itseään koskevia harhoja.

Siksi se kävelee rantatossuissa tiedotustilaisuuteen ymmärtämättä, että ei se ole uudenlaista Suomea, vaan vain uudella tavoin huonotapaista vanhaa Suomea.

Kun maailma lyö, kun epävarmuus kasvaa ja yrittää itse pitää arvokkuuden rippeistä kiinni, pukisi edes puvun päälle, yrittäisi edes sen avulla tutustua siihen tunteeseen, kun joskus kuristaa.

Sdp:n Mikael Jungnerin mielestä Stubbin rantatossutyhjyys on "tervetullutta, sillä merkittävä osa suomalaisista elää kuin käsijarru päällä".

Mitä pahaa siinä on, jos toinen vaihtoehto on ajaa kaasu pohjassa Cheekin keikalle ottamaan kuvia itsestään muille jaettavaksi?

Kirjoittaja on kirjailija ja käsikirjoittaja

esimerkki tapaus...
Äläkkä ministerin kommentista:
"Pieni joukko" onkin 500 000 suomalaista
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082218595573_uu.shtmll

12

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopunajalla

      Jumala rankaisee kokoomusta, sen kannattajia, sen saatte vielä nähdä!

      Seitsämän kertaisesti kertoo raamattu!

    • gubbari

      Hyvin voimakkaasti ateismiin kallistuvana ihmisenä itsekin olen pohtinut tuota, että pitkään jatkunut kristillinen traditio sentään patisti ihmisiä pitämään huono-osaisista huolta omassa yhteisössä.. suojeluvietti on hävinnyt nykyihmisen toiminnasta kokonaan. suurempia avustusjärjestöjä ylläpitää valtioiden lisäksi vain muutama tusina sairaalloisen rikasta ihmistä joka ei keksi rahoilleen muuta tekemistä.

      toisin kuin AP, pidän itseäni politiikasta kiinnostuneena, poliittisesti oikealle kallistuvana ihmisenä, jonka mielestä tänä päivänä tarvitaan vasemmistoa enemmän kuin koskaan. Nämä arvomaailmat ovat kaksi kuppia samalla vaakalaudalla. Jos toinen tyhjennetään ja vastapuoli täytetään, kaatuu koko järjestelmä totaaliseen kaaokseen.

    • waler.

      Aloitukset senkuin paranee.

    • UhkaTuleeIdästä

      Venäläiset Suomessa ovat suurin uhka ja heidät pitäisi saada jotenkin merkittyä ja seurattua jotta mokomat terroristit eivät pääse tekemään tuhotöitään Suomessa. Joku polttomerkki otsassa ja mikrosiru ihonalla voisi olla paikallaan suomalaisten turvaamiseksi.

      • itä ja länsiDesantit

        uhka tulle maan sisältä , eu jäsenyys oli valtiopetos kabinetti vallankaappaus

        http://ipu.fi

        usa ei ole kristity valtio kertoi obama turkissa, vapaamuurarit ja valtaeliitin lahkot vie länsimaat jenkkien sotiin


    • Syrjäytetyt ! Hei!

      Tuosta ei liene erimieltä yksikään joka puhtaalla sydämellä on seurannut kokoomuksen politiikkkaa sen ajan kun puolue on ollut hallitus vastuussa.

    • työtön olet kohde

      Kokoomuksen agendaan menee, se, että Suomeen tulee terroristeja ja kaiken maailman kansainvälisiä rikollisia nöyryyttämään ns. tavallista alle. 2100e tienaavaa ja muuten köyhää.

      Pyytäisinkin taikkien työttömien olemaan varuillaan Kokoomuslaisten ja heidän tuomien globaalisaation ihmeiden kanssa.

      • Maantapa kikkailu

        Räty kertoi 25.8 a-studion haastattelussa lääkäriopiskelijoilla olevan verokikkailun yleisessätiedossa, silti tuo lääkäri nainenon ollut helsingin varakaupungin johtaja ja nyt minisisteri, vieläpä harmaantyön valvonta työryhmässä?

        Kyllä raksan perus duunareille pätkätyössä pitää sallia verokortiton pätkätyö kikkailu, muuten yhdenvertaisuus lain edessä ei ole kaikille sama!


    • 3Timo

      "Suomalaisen oikeusvaltion kannalta on tärkeätä, että viranomaisten toiminta kestää aina kriittisen tarkastelun"

      Aika rankkaa tekstiä demarin suusta, kun verkkosukka-ministeri ei suostunut paljastamaan edes Kreikka-lainan sopimusta? :)

    • tervaa kuin

      kaikki kai kuuluu samaan hyväveli loosiin saunassa sovitaan virat.

    • 3Timo

      Ja täs toimiva linkki tohon alimmaiseen:

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082218595573_uu.shtml

      Ja btw: Räty! Jos "pieni joukko" suomalaisista on toi mainitsemas 500 000. Niin saanhan muistuttaa, että tuosta melkeen puolet pienempi joukko kannattaa kokoomusta! :)
      (Äänestäneistä parikyt prossaa, äänioikeutetuista vajaa 10, ja koko suomen kansasta ehkä 6? = 300 000! :) )

    • kaikki inhoo köyhää

      paljonko niitä erinlaisia kokoomuksen hyväveli kultapossu kerhoja oikeen on?
      miksi minä en saanut hyvää duunia ja palkkaa?
      Kaikki kristityt inhoo ja kartaa mua kun oon köyhä vailla hyvää duuni paikkaa.
      Seurakunnissa ja kokouksissa on vain kaunista tapa kristillistä kaunopuhetta rakkaudesta. Kristityillä johtajilla on omat hengelliset ritarikunnat ja pimeyden okkultistiset vapaamuurari loosit ja lahkot!

      Raamatun kertomus.... kun kokouksii tulee rikas hänelle tarjotaan paikka ja penkki edestä, kun tulee köyhä ryysyissä niin hänelee sanotaan istu sinä tuonne taakse.

      Vapaamuurit, jesuiitat, temppelinherrat, hengelliset ritarikuntien jäsenet ovat rikkaita eikä
      heidän keskuudessa ole rupusakkin uskovia tuulipuku kansaa, he kertoo olevansa kristillisiä järjestöjä?

      JOPA PAPISTOA JA PIISPOJA ARKKIPIISPOJA ISTUU HEIDÄN KOKOUKSISA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe