Kuolemannaakan häkepuheluanalyysi - AA todistetusti syytön

Syytön vapaaksi

Tässä ”lyhyesti” analyysin tärkeät kohdat pähkinankuoressa.

1. Nauhalla kuullaan kaksi juoksua, jotka antavat Auerille alibin. Juoksut ovat ihan kiistaton tapahtuma, ja ne kuullaan nauhalla, ja jopa Tuija Niemi on kertonut (pyydettäessä, ei tietenkään litterointiin), että askeleet lähestyvät puhelinta. Koska puhelin on keittiössä, niin lähestyvät askeleet eivät voi kuulua muualta kuin olohuoneen/takkahuoneen suunnasta. Ensimmäisellä kerralla joku siis juoksee olohuoneesta/takkahuoneesta kohti puhelinta ja avaa tämän jälkeen oven (joka on ulko-ovi). Juoksu kestää noin 4 sekuntia. Toisella kerralla oven avausta ei kuulu, kuuluu vain pelkät askeleet, ei ihan niin kiireiset kuin ensimmäisellä kerralla, eikä juoksu ole aivan niin pitkä. Kuka voi taustalla juosta? Tyttö on puhelimessa, Jukka on puolikuollut, poika on huoneessaan, eikä kaikista nykyisistä ihmekertomuksistaan huolimatta ole vielä kertonut sieltä lähteneensä ja olohuoneessa juoksennelleensa. Ei ole muuta kuin Auer tai huppumies. Auer on kertonut ensimmäisessä kertomuksessaan jo, nauhaa kuulematta, että teki näin: juoksi huppista karkuun olohuoneen halki ja ulos. Juoksija siis on Auer.

2. No miksi tämä on tärkeä asia? Siksi, koska syyttäjä/poliisi on väittänyt, että Jukka tapetaan heti ensimmäisen juoksun jälkeen! Juoksu on loppunut n. 2:00, minkä jälkeen Auerista ei kuulu mitään askelia tai ääniä. 2.03 kuuluu kuulemma Auerin sanomana jotain -uole -loppuista ja sekuntia aikaisemmin 2:02 on jo kuulunut kopsahdus ja selvästikin Jukkaa joku lyö tuossa kohtaa, koska hänen puheensa katkeaa lopullisesti ja hän pystyy enää vaimeasti valittamaan. Jukkaa pahoinpidellään jo silloin kun Auer vasta juoksee kohti puhelinta, siis poispäin takkahuoneesta, jossa Jukka makaa! Syyttäjän väite on, että Auer lyö Jukkaa päähän tuossa 2:02 kohdassa ja uudestaan 2:05, jossa kuuluu myös kopsahdus.

3. Mutta kun Auer ei voi lyödä, koska on juuri juossut ulos talosta! En voi sille mitään, että asia oikeasti on näin. Hän ei juokse takaisin missään vaiheessa, EIKÄ HÄN EHTISI EDES JUOKSEMALLA, kun on kohdassa 2:00 ulkona! Ei hän ehdi kahdessa sekunnissa takkahuoneen perille lyömään. Hyvä kun ehtisi kahdessatoista, todellisuudessa.

4. Ja jos tämä ei vielä vakuuttanut, niin tulee seuraava mahdottomuus. Jukkaa on lyöty 2:05 (tai vähintäänkin 2:02), mutta jo 2:07 kuullaan Auerin nyyhkäisy, KÄVELYASKELIA ja sen jälkeen kysymys ”Tuleeks sieltä ketään”. Miten Auer on teleporttautunut parissa sekunnissa takkahuoneen perältä puhelimen viereen?? Ei mitenkään, ei edes kahdessatoista sekunnissa, kun hänellähän on veret päällä, astalo kädessä ja ties mitä kilpiä ja mielikuvitusvempaimia. Eihän hän voi edes verisenä poistua takkahuoneesta, kun Jukan verta ei saa mennä väärään paikkaa, ei saa tulla jalanjälkiä, eikä hän yksinkertaisesti mitenkään ehdi edes takkahuoneesta pois tuossa ajassa. Jokaisen on pakko ymmärtää tämä. Kahdessa sekunnissa ei siirrytä kymmentä metriä murhatyön jälkeen ja riisuta vielä varusteitakin pois. Kahdessa sekunnissa olisi jokainen vielä paikallaan ja ihmettelisi mitä tuli tehtyä. Kahdessa sekunnissa et ehtisi edes laskea astaloa maahan.

5. Ja TÄMÄN vuoksi Auer ei VOI olla murhaaja, mikäli murha tehtiin reaaliaikaisesti. Hänellä ei yksinkertaisesti ole aikaa tehdä tuota murhaa, vaikka kuinka haluaisi.

6. Ja TÄMÄN vuoksi hovioikeus vapautti Auerin heti. Siksi koska kuulivat omin korvin, että kysymys Tuleeks sieltä ketään on esitetty puhelimen läheisyydessä, eikä Auer tällöin voi olla takkahuoneessa Jukkaa tappamassa.

55

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syytön vapaaksi

      7. Ja TÄMÄN vuoksi Auer itse ihmetteli, että hänenhän olisi pitänyt lavastaa koko tausta, että olisi ehtinyt. Koska lopulta hänkin nauhaa tutkiessaan tajusi ajatella, että hänhän juoksi talosta pois silloin kun hänen väitettiin Jukan tappavan, ja sanoi tuon kuuluisan -uolen ollessaan vasta tuulikaapissa tulossa takaisin sisälle.
      Nauhoituksesta olivat ensimmäiset lehtijutut jo 2009. Näistä tai Auerin puheista on hänen poikansa nyt saanut uusiin kertomuksiinsa nämä nauhoittelut. Hänen 2009 poliiseille kertomansa kertomuksen puhelimen näppäinäänet ovatkin muuttuneet nauhurin painikkeiden paineluksi.

      8. Ja TÄMÄN vuoksi Niemeltä tilattiin uusi lausunto siitä, että voivatko JUOKSUT tulla nauhalta. Eihän muuten näin järjetöntä ideaa edes tutkittaisi, mutta kun syyttäjäkin tajusi (ja hovi sen heille kertoi), ettei Auer pysty tappamaan esitetyn teorian mukaisesti, mikäli juoksu on tapahtunut oikeasti. Jos juoksuja ei olisi, tai ne kuuluisivat nauhalta, Auer ehtisi hääräilemään Jukan kimpussa takkahuoneessa. Mutta ei hän siltikään ehtisi POIS takkahuoneesta, mikäli murha tehtiin livenä siinä kohdassa, missä sen väitetään tapahtuneen. Tämän vuoksi OSA Jukan huudoistakin pitää tulla nauhalta, ja tästä on myös Niemen lausunto. OSA, ei kaikki.
      Juoksuäänet taas ovat niin voimakkaita ja niissä on niin kova ”basso”, että tarvittaisiin studiovahvistimet, että semmoinen jyminä tulisi jostain laitteelta. Sopii kokeilla jollain mankalla ja c-kasetilla, millainen tilantuntu syntyy, kun sieltä juoksuaskeleita puhelimen luurin kautta kuuntelee… Mutta syyttäjän ääniasiantuntijan mukaan juoksutkin saattoivat tulla c-kasetilta, tottakai. Sitä hän ei pohdiskellut, miten Auer tiesi häken pitävän kahden minuutin tauon, että ylipäätään pääsisi ”juoksemaan” taustalla. Olisihan ollut kurjaa, jos Auerin ollessa puhelimessa häken kanssa juttelemassa, olisi taustalla joku juosta jymistellyt. Vai Huppumiehenkö piikkiin Auer oletti äänien menevän? Toisaalta, kun juoksuaskeleita kuullaan ensimmäisen kerran vasta, kun puhelua on kulunut lähes 2 minuuttia, voitaneen päätellä, että jotenkin kummasti Auer tiesi etukäteen puhelun kestävän ainakin näin pitkään. Eikä esim puolta minuuttia, niin kuin maallikko saattaisi herkästi veikata.
      Tajuttuaan juoksuäänien lavastamisen mahdottomuuden Tuija Niemi nyt oikeudessa kertoikin, että itse asiassa Jukka oli kuollut jo ennen puhelun alkua ja kaikki hänen äänensä tuli nauhalta ja juoksuaskeleet livenä: AA vaan huvikseen juoksenteli ympäri kämppää karjumassa raivoisasti. Toisin sanoen pilasi ehdoin tahdoin vaivalla rakentamansa alibin ja poistui puhelimesta. Jos olisi pysynyt siellä, ei häntä olisi koskaan edes murhasta epäilty.
      Toinenkin huono puoli Niemen teoriassa on: hän pokkana olettaa, että Jukka kuoli jo tunti sitten, mutta kukaan ensihoitoporukasta tai ensipartiosta tai tutkijoista ei tätä huomannut. Ja aika outoa on se, että näköjään Auer lavasti itse taustanauhan, josta hän kertaalleen käräjillä sai elinkautisen! Sehän oli käräjillä syyttäjän tärkein todiste hänen syyllisyydestään, kun mitään konkreettista ei löytynyt. Voisi sanoa, että meni lavastus vähän pieleen?

      • Syytön vapaaksi

        9. Ja miksikö KAIKKI Jukan huudot eivät voi tulla nauhalta? Siksi, että on todellisuudessa kiistatonta, että Jukka kuoli puhelun aikana. Siksi ollaan syyttäjän puolelta päädytty täysin järjettömään ja mielikuvitukselliseen teoriaan, missä AA jättää ilmeisesti tahallaan Jukan henkiin huutamaan, soittelee hänen huutojaan lisäksi nauhalta ja on tehnyt etukäteen juoksuääniä soitellen niitäkin sopivassa kohdassa, että pääsee sen Jukan tappamaan puhelun aikana (arvaten etukäteen, että Häke pitää kahden minuutin tauon, että murha luonnistuu). Kaikki käsittävät, että tämä on täysin järjetön ajatuskin. Mutta tähän se homma ajautuu näiden kahden kiistämättömän perusasian vuoksi: a) juoksut suuntautuvat kohti puhelinta, eivätkä palaa takaisin b) Jukka tapetaan puhelun aikana.
        Tässä keississä ei ole mitään merkitystä muilla asioilla. Ei sillä, kuinka ”epäluonnollisesti” joku mahdollisesti käyttäytyi tai itkikö riittävästi tapahtumien jälkeen. Ei sillä, kuuluuko huppumiehen puhetta nauhalla vai ei. Nämä eivät auta, kun AA ei VOI tappaa Jukkaa. Ja jos hän ei ole tappanut, niin joku mu on, mikäli Jukka olemassa on ollut ja murha tapahtunut.
        Mutta! Uuteen oikeudenkäyntiin syyttäjä onkin hylännyt aikaisemman teoriansa! Nyt esitetäänkin epämääräisesti, että Auer palaa puhelimeen 10-13 sekuntia murhan jälkeen, eli murhaaminen on siirretty noin kohtaan 2:29. Puolustus kun on pitkään ihmetellyt, miksi 30 sekuntia sitten murhattu ihminen vielä pitää ääntä 2:32 saakka. Ja tietenkin puolustus on ihmetellyt, miten Auer ehtii parissa sekunnissa puhelimen viereen puhumaan murhan jälkeen. Siirtämällä murhan kohtaan 2:29, syyttäjä saa Auerille noin 10 sekuntia aikaa tulla murhan jälkeen taas puhelimeen. Varsin näppärää!
        Tätä ennen Jukka ilmeisesti lähes ”kuolee” omin päin, ja ne 2 minuutin kohdalla kuuluvat kopsahduksetkin hän taitaa tehdä itse. Muistakaamme, että vielä muutama sekunti ennen nauhan kohtaa 2:00 Jukka pyytää Aueria apuun ihan suht selvällä suomenkielellä, kovaan ääneen. Sitten hän yökkii ja alkaa taas huutaa ja kopsahdusten jälkeen enää valittaa vaimeasti. Yksinään? Ja tämän syyttäjän mukaan ”murhatahtoa osoittavan” ”-uole” –äänteensä Auer kuitenkin lausuu edelleen kohdassa 2.03, sekä kuulemma ähkii ponnistellen murhaiskun jälkeen. Mitä lie sitten puuhaa poissaolonsa aikana ja missä, syyttäjän uuden version mukaan? Kerää rohkeutta ja varusteita puoli minuuttia, ja ehtii tappamaan Jukan juuri sopivasti, ennen kuin häke-henkilö palaa linjoille ja pyytää tyttöä kutsumaan äidin puhelimeen. Ja sieltähän se äiti saapuu, muutaman sekunnin kuluttua häken pyynnöstä. Tehtyään murhan 10 sek aikaisemmin toisessa huone-essa, roiskauttaen verta metrin korkeuteen.
        Auerin onneksi nauhalla kuullaan kuitenkin vielä se toinen juoksu, kohdassa 2:25. Tästä Auer kertoi ensimmäisessä kuulustelussaan, että meni sisälle palattuaan hetken päästä uudestaan olohuoneeseen tarkoituksena saada tunkeutujasta tuntomerkkejä. Ja samalla tavalla huppumies ajoi hänet uudestaan pakosalle. Auer kertoi huutaneensa ”Lopeta”, ja se nauhalta kuullaankin, ja sen jälkeen juoksuaskeleet, jotka lähenevät puhelinta. Jos Jukka todellakin tapetaan kohdassa 2:29, on tappaja joku muu, sillä Auer on jälleen eteisessä tai tuulikaapissa! Murha-ajan siirtely ei siis auta, kun Auer on poissa puhelimesta vain 59 sekuntia, ja kaksi kertaa hän juoksee olohuoneesta pois ja kahdesti puhuu puhelimen lähellä niin, että hänen sijaintinsa voidaan määritellä. Hänellä ei koko poissaolonsa aikana ole todellisuudessa aikaa tappaa Jukka kuin muutaman sekunnin ajan. Tästä on Turumurre tehnyt mainion aikajanan, jossa tappamisen mahdottomuus näkyy konkreettisesti.

        - Kuolemannaakka


      • Oikeus voittaa
        Syytön vapaaksi kirjoitti:

        9. Ja miksikö KAIKKI Jukan huudot eivät voi tulla nauhalta? Siksi, että on todellisuudessa kiistatonta, että Jukka kuoli puhelun aikana. Siksi ollaan syyttäjän puolelta päädytty täysin järjettömään ja mielikuvitukselliseen teoriaan, missä AA jättää ilmeisesti tahallaan Jukan henkiin huutamaan, soittelee hänen huutojaan lisäksi nauhalta ja on tehnyt etukäteen juoksuääniä soitellen niitäkin sopivassa kohdassa, että pääsee sen Jukan tappamaan puhelun aikana (arvaten etukäteen, että Häke pitää kahden minuutin tauon, että murha luonnistuu). Kaikki käsittävät, että tämä on täysin järjetön ajatuskin. Mutta tähän se homma ajautuu näiden kahden kiistämättömän perusasian vuoksi: a) juoksut suuntautuvat kohti puhelinta, eivätkä palaa takaisin b) Jukka tapetaan puhelun aikana.
        Tässä keississä ei ole mitään merkitystä muilla asioilla. Ei sillä, kuinka ”epäluonnollisesti” joku mahdollisesti käyttäytyi tai itkikö riittävästi tapahtumien jälkeen. Ei sillä, kuuluuko huppumiehen puhetta nauhalla vai ei. Nämä eivät auta, kun AA ei VOI tappaa Jukkaa. Ja jos hän ei ole tappanut, niin joku mu on, mikäli Jukka olemassa on ollut ja murha tapahtunut.
        Mutta! Uuteen oikeudenkäyntiin syyttäjä onkin hylännyt aikaisemman teoriansa! Nyt esitetäänkin epämääräisesti, että Auer palaa puhelimeen 10-13 sekuntia murhan jälkeen, eli murhaaminen on siirretty noin kohtaan 2:29. Puolustus kun on pitkään ihmetellyt, miksi 30 sekuntia sitten murhattu ihminen vielä pitää ääntä 2:32 saakka. Ja tietenkin puolustus on ihmetellyt, miten Auer ehtii parissa sekunnissa puhelimen viereen puhumaan murhan jälkeen. Siirtämällä murhan kohtaan 2:29, syyttäjä saa Auerille noin 10 sekuntia aikaa tulla murhan jälkeen taas puhelimeen. Varsin näppärää!
        Tätä ennen Jukka ilmeisesti lähes ”kuolee” omin päin, ja ne 2 minuutin kohdalla kuuluvat kopsahduksetkin hän taitaa tehdä itse. Muistakaamme, että vielä muutama sekunti ennen nauhan kohtaa 2:00 Jukka pyytää Aueria apuun ihan suht selvällä suomenkielellä, kovaan ääneen. Sitten hän yökkii ja alkaa taas huutaa ja kopsahdusten jälkeen enää valittaa vaimeasti. Yksinään? Ja tämän syyttäjän mukaan ”murhatahtoa osoittavan” ”-uole” –äänteensä Auer kuitenkin lausuu edelleen kohdassa 2.03, sekä kuulemma ähkii ponnistellen murhaiskun jälkeen. Mitä lie sitten puuhaa poissaolonsa aikana ja missä, syyttäjän uuden version mukaan? Kerää rohkeutta ja varusteita puoli minuuttia, ja ehtii tappamaan Jukan juuri sopivasti, ennen kuin häke-henkilö palaa linjoille ja pyytää tyttöä kutsumaan äidin puhelimeen. Ja sieltähän se äiti saapuu, muutaman sekunnin kuluttua häken pyynnöstä. Tehtyään murhan 10 sek aikaisemmin toisessa huone-essa, roiskauttaen verta metrin korkeuteen.
        Auerin onneksi nauhalla kuullaan kuitenkin vielä se toinen juoksu, kohdassa 2:25. Tästä Auer kertoi ensimmäisessä kuulustelussaan, että meni sisälle palattuaan hetken päästä uudestaan olohuoneeseen tarkoituksena saada tunkeutujasta tuntomerkkejä. Ja samalla tavalla huppumies ajoi hänet uudestaan pakosalle. Auer kertoi huutaneensa ”Lopeta”, ja se nauhalta kuullaankin, ja sen jälkeen juoksuaskeleet, jotka lähenevät puhelinta. Jos Jukka todellakin tapetaan kohdassa 2:29, on tappaja joku muu, sillä Auer on jälleen eteisessä tai tuulikaapissa! Murha-ajan siirtely ei siis auta, kun Auer on poissa puhelimesta vain 59 sekuntia, ja kaksi kertaa hän juoksee olohuoneesta pois ja kahdesti puhuu puhelimen lähellä niin, että hänen sijaintinsa voidaan määritellä. Hänellä ei koko poissaolonsa aikana ole todellisuudessa aikaa tappaa Jukka kuin muutaman sekunnin ajan. Tästä on Turumurre tehnyt mainion aikajanan, jossa tappamisen mahdottomuus näkyy konkreettisesti.

        - Kuolemannaakka

        Hienoa Kuolemannaakka ja Turumurre.Myös Zem ja Isotalo.
        Tämähän on näin.Jos joku ei vielä ymmärrä ,en tajua.
        Silloin ku Jukka Lahti surmattiin en paljoa miettinyt asiaa.
        Kun Annelia alettiin epäilemään ja tuomittiin aloin epäilemään.Sitten uskomattomat seksirikossyytteet saatananpalvontoineen,että tuli täysi epäusko näin tapahtuneen.Anneli ei ehdi.Tämän luin ja sen jälkeen kaiken mitä olen tietoa löytänyt.Anneli on todella syytön kaikkeen.Hienoa ,että on ihmisiä jotka ovat todellisen oikeuden puolella.em.
        Minfossa sitten kuin myös täällä vastaan vänkärit mm.Tara joka tarrautuu kaikkee tekemiseen,olemiseen,sanomiseen ja kääntää kaiken näyttämään syyllisyyttä.En lue enään vaan hyppään tuollaisen tyhmyyden yli.Hovi vapauttaa Annelin.Muuta mahdollisuutta ei ole.


    • Kuoti

      Toivottavasti tuomareilla on parempi numero matikassa, kuin 6.

      AA on selkeästi syytön.

    • ap12345
    • surkea näytelmä

      Annelistin viimeinen yksin seukkaaminen taas meneillään, sehän HEI LOPETA onkin jo ratkaistu, AA karjui sen tytölle. kun teitin pikku annulla paloi helmot tyttöön kun tyttö alkoi ulista häkeen liikaa ja suunnitelma olisi paljastunut.
      Lopuksi tyttö sanoikin, et täällähän ei olekkaan muuta aikuista kuin ÄIPPÄ.

      • totuus voittaa

        Auerin huijausnäytelmä alusta loppuun. Ja tyhmmimmät siihen langenneet ja uskovat kuin satuun jossa keisarilla oli uudet vaatteet vaikka käveli alasti. Kyllä huvittaa hyväuskoisten naiivius. Tytön olisi pitänyt nähä ulkopuolinen monet kerrat ja kuulla myös jos sellainen olisi ollut talossa.
        Ja sopii muistaa, että aikaa oli. Talossa oli valot klo yksi yöllä ! Totuus on paljastunut jo aikoja sitten, kun tutkijat huomasivat että heitä oli vedätetty raskaimman jälkeen. Tietysti pääsyy alkututkinnalle mikä lähti väärään suuntaan. Auer sai huiputettua Joutsenlahden niin, ettei tämä kuunnellut muutamaa järkevää poliisia joilla oli oikea epäilys vaimon syyllisyydestä. Mutta hyvä että totuus tulee ilmi ja tuomio sen mukaan.


      • ahdastaportilla
        totuus voittaa kirjoitti:

        Auerin huijausnäytelmä alusta loppuun. Ja tyhmmimmät siihen langenneet ja uskovat kuin satuun jossa keisarilla oli uudet vaatteet vaikka käveli alasti. Kyllä huvittaa hyväuskoisten naiivius. Tytön olisi pitänyt nähä ulkopuolinen monet kerrat ja kuulla myös jos sellainen olisi ollut talossa.
        Ja sopii muistaa, että aikaa oli. Talossa oli valot klo yksi yöllä ! Totuus on paljastunut jo aikoja sitten, kun tutkijat huomasivat että heitä oli vedätetty raskaimman jälkeen. Tietysti pääsyy alkututkinnalle mikä lähti väärään suuntaan. Auer sai huiputettua Joutsenlahden niin, ettei tämä kuunnellut muutamaa järkevää poliisia joilla oli oikea epäilys vaimon syyllisyydestä. Mutta hyvä että totuus tulee ilmi ja tuomio sen mukaan.

        Totuus on tosiaan tullut ilmi jo aikapäiviä sitten. Satakunnasta löytyy omassa tärkeydessään porskuttelevia poliiseja jotka ovat käynnistäneet mittavan saatananpalvontavainon, koska eivät ymmärtäneet olevansa erehtyväisiä ihmisiä. He kuvittelevat vieläkin olevansa erehtymättömiä. Pitävät kaiketi itseään jumalina.


    • näin on marjat

      Toisekseen, kuten lähellä olevat ovat tajunneet "ulkopuolisesta henkilöstä" et sen olisi pitänyt tulla ihan perheen läheltä ja tuntea talo todella hyvin, tämäkin on erittäin tärkeä pointti.
      Eli kukaan täysin vieras ei ole ollut kyseessä, niin luvatan voimme kaikki unohtaa.

      Perheen läheltä tarkoittaa melkeinpä perheen sisältä :D

    • näinkin on marjat
    • Ajojahtikeskus

      Netti-insiderit ovat tehneet vuosikausia ympärivuorokautista edunvalvontaa, jotta Auer saataisiin tuomituksi. Sama se , mistä syystä, kunhan tuomitaan.
      Siksi kansainvälisissä pedotutkinnoissa Suomen pedofiilikeskukseksi on merkitty Sodankylä, ei Helsinki.
      Ajojahtikeskus jatkaa päivystystä myös.

    • tiedettä....

      Taidat olla oikein ykkösluokan pässi!

      Kuka voi taustalla juosta? Tyttö on puhelimessa,

      Vanhin tytär ei kerro nähneensä ketään äitinsä perässä, ihmetteli vain itsekseen mitä äiti siinä hullun laills juoksentelee, kun samalla selitteli puhelimeen.

      Ainoa havainto on kun vahin tytär on katsonut valoa vasten äitiänsä ja sen jälkeen pimeään takkahuoneeseen, jolloin silmän verkkokalvolla näkyy äitinsä hahmo joka "leijuu silmissä" ja kuvittelee sen olevan joku murhaaja. Siksi mitään poistumisääniä ei kuulunut,.

      • alkaa olla selvää

        Ja kukaan ei kulkenut rikotun ikkunan kautta. Se olisi ollut mahdottomuus ja naurettavaa, että alunperin kukaan uskoi auerin tarinaa. Minfoss kerroush lataa sellasta faktaa ikkunasta kulusta ja sen mahdottomuudesta, joten asia on selvääkin selvempi.


      • kylmä totuus
        alkaa olla selvää kirjoitti:

        Ja kukaan ei kulkenut rikotun ikkunan kautta. Se olisi ollut mahdottomuus ja naurettavaa, että alunperin kukaan uskoi auerin tarinaa. Minfoss kerroush lataa sellasta faktaa ikkunasta kulusta ja sen mahdottomuudesta, joten asia on selvääkin selvempi.

        Vissi on niin. eikä talossa ollut muita aikuisia kuin äiti ja isä.


    • tuttujuttu....

      Annelilla oli kova kiire hoitaa tajuihinsa tullut todistaja (70 puukoniskua) päiviltä, eli oma mies ja haki juoksujalkaan autosta rengasraudan ja hoiti lopullisen tappavan niitin päähän.

    • saisriittääjo

      Joo, lukasin läpi kerroushin teesit. Ei ne faktoja olleet vaan pelkkiä kehäpäätelmiä. Samaa tavaraa on jo ollut riittävästi näiden vuosien aikana.
      Uskon luullaan siirtävän vuoria, mutta, mutta...
      Kun usko nyt vain ei riitä ja mielipide ei ole fakta.

    • Tämä osoittaa

      Käskikö Anneli pienen lapsensa katsomaan mitä huoneessa, jossa on murhaaja oli tapahtumassa? Jos käski, niin se osoittaa mielestäni, että Anneli tiesi ettei siellä ole ollut murhaajaa, koska kukaan ei aiheuttaisi lapselleen sellaista vaaraa.

      • juorua

        ei käskenyt


      • yyyyyy

        Saattaa ollakkin käskenyt, se on osaa auerin tekemää julmaa manipulointia, mutta se ei tapahtunut huudon kohdassa, siinä lapsi taas kiukutteli ja parkui kun anneli oli käskenyt olla hiljaa häkepuhelussa.


      • juupaseipäsjuupas

        Olihan se rouva tiennyt senkin, ettei se huppuheppu häntä edes aio tappaa.

        Mistä lienee jotenkin senkin tiennyt? Niin sen takia hän sit tiesi senkin ettei lapsukaisella ole vaaraa, vaikka käskeekin hänet murhaajan perään.


      • joopatijoojoo
        juupaseipäsjuupas kirjoitti:

        Olihan se rouva tiennyt senkin, ettei se huppuheppu häntä edes aio tappaa.

        Mistä lienee jotenkin senkin tiennyt? Niin sen takia hän sit tiesi senkin ettei lapsukaisella ole vaaraa, vaikka käskeekin hänet murhaajan perään.

        No, ei kuitenkaan käskenyt


      • sillä sipuli
        juorua kirjoitti:

        ei käskenyt

        No, jollain tapaa käski ja itse on myöntänyt ettei olisi putänyt käskeä, Se löytyy kuulustelusta että auer harmittelee että kehotti tyttöä katsomaan. Kolme kertaa peräti !
        Voihan sitä käskeä ja kehottaa vaikka ilmeillä eleillä jne.. sen lisäksi että sanoo ääneen,, onks se viel siel. lähtiks se jo ...?? Auer tunnusti käskeneensä. Sillä sipuli!


      • intäti_intäti
        sillä sipuli kirjoitti:

        No, jollain tapaa käski ja itse on myöntänyt ettei olisi putänyt käskeä, Se löytyy kuulustelusta että auer harmittelee että kehotti tyttöä katsomaan. Kolme kertaa peräti !
        Voihan sitä käskeä ja kehottaa vaikka ilmeillä eleillä jne.. sen lisäksi että sanoo ääneen,, onks se viel siel. lähtiks se jo ...?? Auer tunnusti käskeneensä. Sillä sipuli!

        Joo on tietenkin voinut käskyttää sähköpostilla, etukäteisnauhoituksella, jota sitten soitti puhelun aikana, tekstiviestillä, kirjekyyhkyllä, käskenyt naapurin lasten välityksellä etukäteen, maalaamalla verisillä sormilla seinään, viittomakielellä, etukäteen kirjoitetulla muistilapulla tai ehkä naputtamalla jollain koodistolla nauhurin näppäimillä. Loputonta jossittelua, ei konstit lopu rovion virittäjiltä. Oikea vastaus kuitenkin on: ei käskenyt.


      • Tekisitkö näin
        intäti_intäti kirjoitti:

        Joo on tietenkin voinut käskyttää sähköpostilla, etukäteisnauhoituksella, jota sitten soitti puhelun aikana, tekstiviestillä, kirjekyyhkyllä, käskenyt naapurin lasten välityksellä etukäteen, maalaamalla verisillä sormilla seinään, viittomakielellä, etukäteen kirjoitetulla muistilapulla tai ehkä naputtamalla jollain koodistolla nauhurin näppäimillä. Loputonta jossittelua, ei konstit lopu rovion virittäjiltä. Oikea vastaus kuitenkin on: ei käskenyt.

        "Oikea vastaus kuitenkin on: ei käskenyt. "

        Kehottiko tai ohjasiko Anneli pienen lapsen katsomaan mitä huoneessa oli tapahtumassa? Tekisitkö sinä niin, jos ajattelisit että huoneessa on murhaaja ja lapsen isä ties missä kunnossa?


      • huppis on satua
        Tekisitkö näin kirjoitti:

        "Oikea vastaus kuitenkin on: ei käskenyt. "

        Kehottiko tai ohjasiko Anneli pienen lapsen katsomaan mitä huoneessa oli tapahtumassa? Tekisitkö sinä niin, jos ajattelisit että huoneessa on murhaaja ja lapsen isä ties missä kunnossa?

        Luehan niitä kuulusteluja niin selviää sullekin että kehotti katsomaan ja selviää paljon muutakin, ainakin se, ettei lapset kuulleet tapahtuma-aikana mitään ääniä mitkä viittaisivat ulkopuolisen henkilön paikallaoloon!


      • aistivajausta
        huppis on satua kirjoitti:

        Luehan niitä kuulusteluja niin selviää sullekin että kehotti katsomaan ja selviää paljon muutakin, ainakin se, ettei lapset kuulleet tapahtuma-aikana mitään ääniä mitkä viittaisivat ulkopuolisen henkilön paikallaoloon!

        Harvemmin nukkuva mitään ääniä kuulee. Ja tyttö, joka valvoi, näki murhaajan.


      • intäti-intäti
        huppis on satua kirjoitti:

        Luehan niitä kuulusteluja niin selviää sullekin että kehotti katsomaan ja selviää paljon muutakin, ainakin se, ettei lapset kuulleet tapahtuma-aikana mitään ääniä mitkä viittaisivat ulkopuolisen henkilön paikallaoloon!

        Lue KRP:n asenteellisen huippuäänitutkijan litterointi hätäpuhelusta: ei käskenyt, vaatinut, kehottanut eikä pyytänyt


    • harmittaako teitä ?
    • Todistetusti syytön

      Kyllä tuo Naakan tekemä analyysi aivan selkeästi todistaa AA:n syyttömyyden. Nainen vapaaksi ja kunnon korvaukset kaikista kärsimyksistä!

      • syyllinen 100%

        Taatusti syyllinen ja tuomio tulee. Pitää muistaa, ettei kaikki palapelin palaset ole julkisuudessa kaiken kansan riepoteltavana.


      • Vapaa jouluun mennes
        syyllinen 100% kirjoitti:

        Taatusti syyllinen ja tuomio tulee. Pitää muistaa, ettei kaikki palapelin palaset ole julkisuudessa kaiken kansan riepoteltavana.

        Kaikki palapelin tärkeimmät palaset ovat olleet julkisuudessa jo vuosia. Auerilla on alibi. Niin vahva alibi että harvalla sellaista on.


      • joulu on pian
        Vapaa jouluun mennes kirjoitti:

        Kaikki palapelin tärkeimmät palaset ovat olleet julkisuudessa jo vuosia. Auerilla on alibi. Niin vahva alibi että harvalla sellaista on.

        Katotaa joulun alla ketkä juhlivat joulua:)


      • kaksi kuukautta
        joulu on pian kirjoitti:

        Katotaa joulun alla ketkä juhlivat joulua:)

        Saanko kertoa etukäteen kuka juhlii ? Meneekö joulusi helposti pilalle ? :D


    • H-ketjun aloittaja

      "Juoksu on loppunut n. 2:00, minkä jälkeen Auerista ei kuulu mitään askelia tai ääniä."

      Puhelimessa hönkäistään 2:02:500 kohdalla ja hönkäisyssä on sen verran laajuutta, että väitän Auerin olevan jo tässä kohtaa korva luurilla sensijaan, että kyse olisi 9-vuotiaan henkäisystä. Lapsen henkäisyn kuulee esim. kohdassa 2:14 ja ero henkäisyjen eli kurkun tilavuudessa on selkeä. Pitää tietty huomioida, että tallenteen kompressointi vaikuttaa ääneen eri kohdissa eri tavoin.

      "2.03 kuuluu kuulemma Auerin sanomana jotain -uole -loppuista"

      Fiksua käyttää "kuulemma" -sanaa, nimittäin tämä on nuoren tytön sanoma sana, ei Auerin.

      Tämä kuole-sana voi liittyä siihen kun tytär sanoo kohdassa 2:20 "Iskä, älä kuole!".

      Sanan sanojaa ei voi äänen oman uniikin kvaliteetin ja äänellisen iän perusteella yhdistää Aueriin mitenkään. Kyseessä on niin päivänselvästi nuoren tytön ääni, ja niin erilainen ääni kuin Auerin, että on kummallista ettei asiaan muka kukaan olisi aiemmin kiinnittänyt huomiota.

      "ja sekuntia aikaisemmin 2:02 on jo kuulunut kopsahdus ja selvästikin Jukkaa joku lyö tuossa kohtaa, koska hänen puheensa katkeaa lopullisesti ja hän pystyy enää vaimeasti valittamaan."

      Tämä taitaa olla kohta 2:06 tällä hetkellä kuultavana olevassa kopiossa.

    • vastausta odetellaan

      Kuka on tuo naishenkilö joku huutaa: (K)uole! ?

      • vain anneli

        Anneli. On sen itsekin tunnustanut että hänen ääni. Olis sanonut ethänk uole ! Eli kuulus vain loppu.


      • vaikee uskoo
        vain anneli kirjoitti:

        Anneli. On sen itsekin tunnustanut että hänen ääni. Olis sanonut ethänk uole ! Eli kuulus vain loppu.

        Aika agressiivinen tyyli huutaa uhrille: "Ethän kuole!". ??


      • H-ketjun aloittaja
        vain anneli kirjoitti:

        Anneli. On sen itsekin tunnustanut että hänen ääni. Olis sanonut ethänk uole ! Eli kuulus vain loppu.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100417569318_uu.shtml

        "Auer arveli, että hän saattoi huutaa "älä kuole", mutta ei kuitenkaan ole varma mitä huusi."

        "Myös oman äänensä Anneli Auer laittoi kyseenalaiseksi jo syksyllä 2009 jotenkin niin, että tuntuu hyvin pelottavalta, jos tuo on minun äänellä sanottu."

        Se kuitenkaan ei ole Auerin äänellä sanottu.


      • vaikee uskoa
        H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013100417569318_uu.shtml

        "Auer arveli, että hän saattoi huutaa "älä kuole", mutta ei kuitenkaan ole varma mitä huusi."

        "Myös oman äänensä Anneli Auer laittoi kyseenalaiseksi jo syksyllä 2009 jotenkin niin, että tuntuu hyvin pelottavalta, jos tuo on minun äänellä sanottu."

        Se kuitenkaan ei ole Auerin äänellä sanottu.

        Jos huutaja ei ole Auer niin silloinhan siellä olisi pitänyt olla ulkopuolinen naishenkilö .Miehen ääni se ei voi olla. Vaikea uskoa että murhaajan lisäksi siellä olisi pyörinyt joku nainenkin eivätkä Anneli ja tytär nähneet häntä. Vielä luikkivat vähin äänin rikkinäisestä ikkunasta kumpainenkin. Aika järjetöntä. Ääni on Annelin. Muuta mahdollisuutta ei ole. Siitä mitä hän huusi ja kenelle voidaan spekuloida loputtomiin.


      • H-ketjun aloittaja
        vaikee uskoa kirjoitti:

        Jos huutaja ei ole Auer niin silloinhan siellä olisi pitänyt olla ulkopuolinen naishenkilö .Miehen ääni se ei voi olla. Vaikea uskoa että murhaajan lisäksi siellä olisi pyörinyt joku nainenkin eivätkä Anneli ja tytär nähneet häntä. Vielä luikkivat vähin äänin rikkinäisestä ikkunasta kumpainenkin. Aika järjetöntä. Ääni on Annelin. Muuta mahdollisuutta ei ole. Siitä mitä hän huusi ja kenelle voidaan spekuloida loputtomiin.

        Kyse ei liene täysikasvuisesta. On olemassa täysikasvuisia joilla säilyy lapsen ääni hyvinkin vanhaksi mutta se on harvinaista.

        Jokaisella äänellä kuten jokaisella säveltasolla on oma uniikki sormenjälkensä eli äänenväri. Voi puhua äänellisestä dna:sta, johon absoluuttinen korvakin pohjautuu.

        Kyseessä on nuoren tytön ääni.


      • vaikee uskoa kirjoitti:

        Jos huutaja ei ole Auer niin silloinhan siellä olisi pitänyt olla ulkopuolinen naishenkilö .Miehen ääni se ei voi olla. Vaikea uskoa että murhaajan lisäksi siellä olisi pyörinyt joku nainenkin eivätkä Anneli ja tytär nähneet häntä. Vielä luikkivat vähin äänin rikkinäisestä ikkunasta kumpainenkin. Aika järjetöntä. Ääni on Annelin. Muuta mahdollisuutta ei ole. Siitä mitä hän huusi ja kenelle voidaan spekuloida loputtomiin.

        Ei tuon H-ketjun aloittajan harhaisiin horinoihin kannata kiinnittää huomiota, mikä lie sekopää ja provojen/valheiden suoltaja. Kirjoittelee kyllä muillakin nickeillä ja aloittaa aina jankutuksen, eli pukkaa samaa viestiä uudelleen ja uudelleen vastaukseksi, kun väittelyissä häviölle jää.


      • H-ketjun aloittaja
        Kairakettu kirjoitti:

        Ei tuon H-ketjun aloittajan harhaisiin horinoihin kannata kiinnittää huomiota, mikä lie sekopää ja provojen/valheiden suoltaja. Kirjoittelee kyllä muillakin nickeillä ja aloittaa aina jankutuksen, eli pukkaa samaa viestiä uudelleen ja uudelleen vastaukseksi, kun väittelyissä häviölle jää.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12709913
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12753441

        Siirrytkös tuonne karsinoihisi selittelemään inspiraatiosi tuotoksia. Siellä sinulla on jo kivasti yleisöäkin !

        Sinun odotetaan mm. selittävän lukijoillesi mitä eroa on h-mollilla ja b-mollilla.

        Kerro lukijoillesi myös kuinka monta rekisteriä ihmisäänessä on. Mitkä rekisterit dominoivat naisella, mitkä miehellä.

        Vastausta odotetaan siellä innokkaasti, mutta toistaiseksi on ollut hiljaista...

        Pystytkö vastaamaan kysymyksiin ?


      • H-ketjun aloittaja
        vaikee uskoa kirjoitti:

        Jos huutaja ei ole Auer niin silloinhan siellä olisi pitänyt olla ulkopuolinen naishenkilö .Miehen ääni se ei voi olla. Vaikea uskoa että murhaajan lisäksi siellä olisi pyörinyt joku nainenkin eivätkä Anneli ja tytär nähneet häntä. Vielä luikkivat vähin äänin rikkinäisestä ikkunasta kumpainenkin. Aika järjetöntä. Ääni on Annelin. Muuta mahdollisuutta ei ole. Siitä mitä hän huusi ja kenelle voidaan spekuloida loputtomiin.

        Kyse ei liene täysikasvuisesta. On olemassa täysikasvuisia joilla säilyy lapsen ääni hyvinkin vanhaksi mutta se on harvinaista.

        Jokaisella äänellä kuten jokaisella säveltasolla on oma uniikki sormenjälkensä eli äänenväri. Voi puhua äänellisestä dna:sta, johon absoluuttinen korvakin pohjautuu.

        Kyseessä on nuoren tytön ääni.


      • H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12709913
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12753441

        Siirrytkös tuonne karsinoihisi selittelemään inspiraatiosi tuotoksia. Siellä sinulla on jo kivasti yleisöäkin !

        Sinun odotetaan mm. selittävän lukijoillesi mitä eroa on h-mollilla ja b-mollilla.

        Kerro lukijoillesi myös kuinka monta rekisteriä ihmisäänessä on. Mitkä rekisterit dominoivat naisella, mitkä miehellä.

        Vastausta odotetaan siellä innokkaasti, mutta toistaiseksi on ollut hiljaista...

        Pystytkö vastaamaan kysymyksiin ?

        Painu jo itse jonnekin, en minä sinulle mitään vastannut tässä, vaan tuolle "vaikee uskoa".


      • H-ketjun aloittaja
        Kairakettu kirjoitti:

        Painu jo itse jonnekin, en minä sinulle mitään vastannut tässä, vaan tuolle "vaikee uskoa".

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12709913
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12753441

        Siirrytkös tuonne karsinoihisi selittelemään inspiraatiosi tuotoksia. Siellä sinulla on jo kivasti yleisöäkin !

        Sinun odotetaan mm. selittävän lukijoillesi mitä eroa on h-mollilla ja b-mollilla.

        Kerro lukijoillesi myös kuinka monta rekisteriä ihmisäänessä on. Mitkä rekisterit dominoivat naisella, mitkä miehellä.

        Vastausta odotetaan siellä innokkaasti, mutta toistaiseksi on ollut hiljaista...

        Pystytkö vastaamaan kysymyksiin ?


      • Kairakettu.
        H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        Kyse ei liene täysikasvuisesta. On olemassa täysikasvuisia joilla säilyy lapsen ääni hyvinkin vanhaksi mutta se on harvinaista.

        Jokaisella äänellä kuten jokaisella säveltasolla on oma uniikki sormenjälkensä eli äänenväri. Voi puhua äänellisestä dna:sta, johon absoluuttinen korvakin pohjautuu.

        Kyseessä on nuoren tytön ääni.

        Siis en mäkään oo täysikasvuinen !


      • H-ketjun aloittaja
        Kairakettu. kirjoitti:

        Siis en mäkään oo täysikasvuinen !

        Sitten on vielä toivoa ! Ensi keväänä haet solfatunneille musiikkikouluun ja logiikan oppiin kansalaisopistoon ja siitä se sitten pikkuhiljaa lähtee. :D


      • Kairakettu.
        H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        Sitten on vielä toivoa ! Ensi keväänä haet solfatunneille musiikkikouluun ja logiikan oppiin kansalaisopistoon ja siitä se sitten pikkuhiljaa lähtee. :D

        Kiitos hyvästä ideasta !


      • H-ketjun aloittaja
        Kairakettu. kirjoitti:

        Kiitos hyvästä ideasta !

        Olepa hyvä vain !


      • Kairakettu.
        H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        Olepa hyvä vain !

        Mitä mun pitäis tehdä kun kuulen kaikkee ihan pimeetä jota siinä puhelussa ei olleskaan sanota ? Esim. kuulen emäntiä, autokauppoja jumalan kanssa, sää sen aloitit -typeryyksiä ja kirosanoja joita ei ole, enkä erota ees kahden miehen ääniä toisistaan...

        Oliskohan joku kallonkutistaja erikoistunut tämmöiseen tapaukseen ? Normiskitsot kuulee ääniä oman pään sisällä mut mä kuulen niitä myös pääni ulkopuolella !


      • H-ketjun aloittaja
        Kairakettu. kirjoitti:

        Mitä mun pitäis tehdä kun kuulen kaikkee ihan pimeetä jota siinä puhelussa ei olleskaan sanota ? Esim. kuulen emäntiä, autokauppoja jumalan kanssa, sää sen aloitit -typeryyksiä ja kirosanoja joita ei ole, enkä erota ees kahden miehen ääniä toisistaan...

        Oliskohan joku kallonkutistaja erikoistunut tämmöiseen tapaukseen ? Normiskitsot kuulee ääniä oman pään sisällä mut mä kuulen niitä myös pääni ulkopuolella !

        Nyt pistitkin pahan. Pitää tuumia... :/


      • H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        Nyt pistitkin pahan. Pitää tuumia... :/

        Olet säälittävä reppana. No, kaikenlaisia potilaita niitä nykyisin irtaallaan liikkuu.


      • onko vaikeaa ?
        Kairakettu kirjoitti:

        Olet säälittävä reppana. No, kaikenlaisia potilaita niitä nykyisin irtaallaan liikkuu.

        Mitä sun pitäis tehdä kun kuulet kaikkee ihan pimeetä jota siinä puhelussa ei olleskaan sanota ? Esim. kuulet emäntiä, autokauppoja jumalan kanssa, sää sen aloitit -typeryyksiä ja kirosanoja joita ei ole, etkä erota ees kahden miehen ääniä toisistaan...

        Oliskohan joku kallonkutistaja erikoistunut tommoseen tapaukseen ? Normiskitsot kuulee ääniä oman pään sisällä mut sä kuulet niitä myös pääsi ulkopuolella !


      • Ritva Sontavuori
        H-ketjun aloittaja kirjoitti:

        Kyse ei liene täysikasvuisesta. On olemassa täysikasvuisia joilla säilyy lapsen ääni hyvinkin vanhaksi mutta se on harvinaista.

        Jokaisella äänellä kuten jokaisella säveltasolla on oma uniikki sormenjälkensä eli äänenväri. Voi puhua äänellisestä dna:sta, johon absoluuttinen korvakin pohjautuu.

        Kyseessä on nuoren tytön ääni.

        Aivan loistava viesti annaannalta Murhainfossa.


        Re: Lasten kertomukset
        ViestiKirjoittaja annaanna » Su Loka 26, 2014 1:18 am
        luxetveritas kirjoitti:

        ...
        Mitä taas tulee lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön, on sitä koskeva epäily suorastaan velvollisuuskin saattaa viranomaisten tietoon. Eivätkö juuri näin toimi vastuulliset sijaisvanhemmat?

        Edit: typo

        Et ole tosissasi. Vai oletko?

        Yhdistätkö tässä sarkastisesti vastuulliset sijaisvanhemmat ja sitten nämä, jotka toimivat kuten toimivat. Porilaiselle syyttäjälle kotivideonsa toimittaneet. Lapsille apua hankkiakseen. Ei näin!

        Näinhän se meni.
        Siis toimintaohje on: eristä, eristä, eristä.
        Siis lapset vankilasta vapautetusta murhaaja-äidistä ja sosiaaliviranomaisista (ynnä mahdollisesti tyttärensä syyttömyydestä koko ajan vakuuttuneista isovanhemmista).
        Siis ilman mitään tietoa tai aavistusta mistään saatanapalvonnoista, eläinten uhraamisista, myymälävarkauksista, tuholaistorjunta-ainemyrkytys- tai talonpolttamisaikeista, pahoinpitelyistä, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, niin omien kuin naapurilastenkin.

        Panikoitukaa ja poistukaa sosiaalitoimen ulottumattomiin, jottei yhteiskunnan tukiverkostot tavoita uusperhettänne, kun olette yhteiskunnan ja sen oikeusjärjestelmän aiheuttamassa ahdinkossa. Kun lapset ovat äidistään vieraantuneet, kun on oletettu surmaajaksi.

        Eikö siellä veneessä ollut eristettynä pieni ryhmä ihmisiä, joilla oli sama päämäärä. Säilyttää status quo. Yhdessä kuunneltiin mitä toiset kertoivat, jokainen sai vuoronsa. Tarinat enentyivät. Jopa muistilappuja kerrotaan laaditun, todenperäisyydestä sitten tiedä, mutta kyllä nuo litteroidut pätkä kovasti mielestäni kertovat epäspontaanista nauhoittamisesta. Jossain vaiheessa koko karmeus oli kerrottu ulos ja se oli tallennettu. Että sikäli oli asiat olivat hyvin. Videonauhat "lepäsivät" heinäkuun, sillä ne oli taltioitu kesäkuun alussa.

        Ei niitä toimitettu Turun suunnan sosiaaliviranomaisille, lasten terapeuteille tai edes paikallisella poliisilaitokselle tutkinnan aloittamiseksi. Ne odottivat sen vanhaulvilalaissyyttäjän lomaltapaluuta, joka oli kertonut elokuun alussa miettivänsä mahdollista lähestymistä Korkeimpaan oikeuteen. Siis vastuullisten sijaisvanhempien vastuullinen teko niitten videoittensa kanssa kohdistui siihen koneiston osaseen, joka oli ainut mahdollisuus saada vapauttavan tuomion seuraukset, eli lasten palauttaminen äidilleen, kumottua ja siten status quo säilymään.

        Kannattaako tuo lähtökohtaisesti olettamis-lähestyminen vai kannattaisiko paremmin siirtyä heti tarkastelemaan ihmisten tekoja ja puheita, sinällään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe