Susi- ei vaan kusijengi

Suorastaan häpeällistä käyttää niinkin uljaan eläimen logoa kuin Susi jossain Suomen korisjoukkueen lempinimessä. Tänään tulee turpiin niin että korvissa helisee pimpelipompelikellot. Kun kerran kuset housussa jo valmiiksi lähdetään pelaamaan, niin eikö vaan puhuta tästä lähtien kusijengistä eikä susijengistä? Ulvokoot vaan ja märiskööt tappiota sitten pukukopissa, heh heh.

15

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisään tähän vielä, jotta siinäkin mielessä on tyhmää käyttää susi-etuliitettä, koska susi on mahtava eläin ja koripallo on ihan tyhjänpäiväinen ja turha urheilulaji. Vaikka se on USA:ssa hyvinkin suosittu, niin tämä kertoo vaan siitä, kuinka tyhmiä amerikkalaiset keskimäärin ovat. Ja sellainen suomalainen se vasta tyhmien tyhmä on, joka ulvoo maailmalla koristurnauksissa susinaamari naamallaan. Tuommoselle sopisi pellepuku ja potku perseelle paljon paremmin.

      • ammuttu susi

        Koripallo on ylipitkien miesten friikkisirkus.


    • Heh heh, minähän sanoin, jotta turpiin tulee ja tosi rajusti (114-55). Kuka oli taas oikeassa? Kannattiko ulvoa katsomossa tyhmä susinaamari naamallansa? Häpäisitte vaan itsenne ja koko Suomen tuommosella käytöksellä. Samalla häpäisitte tuon uljaan metsän eläimen, raatelijasuden. Susi raatelee, eikä kuset housussa vingu ja vikise. Heh heh, kusijengi, kusijengi, kusijengi......

    • dongger

      Lampaita pikemminkin ! Surkea esitys.

    • Faktaa.

      Usalaiset pitivät Suomen sudenpenikoita pilkkanaan. Ero taidoissa oli kuin yöllä ja päivällä. Suomi on heittopussi kisoissa, kun vastaaan asettuu todellinen koripallomaa, kuten Usa.

      • Mini 03:n isä

        Eiköhän katsota C-lohkot matsit ensin. Annetaan susijengille sitten arvosana.

        Oma veikkaukseni on lohkon 3.
        Ja sitten on vastassa D-lohkon 2.


      • Mietihän nyt. Minä kyseenalaistin susiteeman tässä yhteydessä. Mustat lerppahuuliapinat pyörittelevät mennen tullen pohjosen poikia. Sitten ollaan olevinaan jokin raateleva susilauma. Sehän tässä vielä puuttuisi, jos oltaisiin koskettu Karhuun. Sehän vasta ylväs ja uljas eläin onkin.

        Pelatkoon ja pyöritelkööt palloa miten huvittaa, mutta älkööt sotkeko sutta ja karhua hupijuttuihin. Pitäis vissiin "sudenpennulla" opetella oikeasti jotain pallosta, jotta eivät olisi olisi niin lapsellisia. Esimerkiksi voisivat pohtia, jotta miten johdetaan pallon pinta-alan ja tilavuuden kaavat. Koripallokin on pallo, ja sinä olet varsinainen pallopää, jos et ymmärrä pallosta ja luonnosta yhtään mitään.

        Ja meneehän se pallo sinne koriin, jos sen survoo sinne. Ihan sama, kuinka suuri apina sitä yrittää estää. Jos pukkaa kuulaa yli 20 metriä, niin isokin pallo menee vaikka kuinka pienestä reiästä, kun vaan survoo. Siksipä nämä sudenpennut pitäisikin ahtaa kuularinkiin miettimään syntyjä syviä, eikä antaa mölytä maailmalle, kuinka vapaita ja hienoja susieläimiä he ovat. Rahkeet jos ei riitä raatelemiseen ja oikeaan ulvomiseen.


      • zzzzzzzzz

        Minusta koripallo on hieno laji ja muutenkin mukavaa et suomessa seurataan muitakin lajeja kuin perse pystyssä vippailevia jääjuntteja tai geeli tukkaisia potkuilu pallo poikia.


    • Heh heh, "Minusta koripallo on hieno laji"

      Tällä nyt ei paljon ole painoarvoa. Opettele poika pukkaamaan edes 16 metriä miesten kuulaa ja tule sitten puhumaan jotain urheilusta. Tuo on minusta vähimmäisvaatimus niin kusijengin kuin muittenkin osalta, itse näin yli kakskymppisen pukanneena totean.

      • dokementtia

        Missä ja milloin oot pukannut?


      • zzzzzzzzz

        Hah hah hah hah..


    • Taas pieksi rastatukat ja kaikenmaailman sekasikiöt ja huumeitten polttajat suomipoikaa. Dominikaani-luonnonlapset osoittivat olevansa suomilölleröihin verrattuna ihan eri planeetalta. Pankaa jo hyvän tähden ne susinaamarit pois pukekaa ittenne värikkäisiin pelletamineisiin.

    • VP?

      Kusijengi auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kusijengi auuuuuuuuuuuuuuuuuu siis ei vittu mitä paskaa taas.

    • Susiksi meni

      Osuva nimi: susijengi. Susi mikä susi.

      • etsilleen

        Ei vaan wolf-pack muuttui hetkessä puudeli-poppooksi - hetkessä pehmeiksi ja yleisö myös - aluksi jenkitkin olivat ihmeissään, että mitä nämä ihmiset ovat ja lopussa - no kuulkaa heitä itseään - siis missä.

        Jotenkin huvittaa tämä suomalaisten joukkueiden hypetys - uskokaa minua, suomalaiset joukkueet eivät koskaan tule menestymään korkeimmalla tasolla, koska suomalaiset ovat aina yksilö-suorittajia ja piste.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe