Putin, aikamme suurin ja mahtavin valehtelija

kiero iivana

14

91

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikke ne on

      GWB on aivan omassa sarjassa. Obamakin on valehteleija.

      • länkkäri olen

        jokaisella on omat mielipiteensä...lännessä sentää saa olla. Idässä ei. Siinä suuri ero.


    • huuhaasekomaa

      Samaa sarjaa kuin Stalin. Ryssäonryssa vaikka mitä tekisi, Iivana johtavat ovat olleet kautta aikojen barbaarisia juonittelija raakalaisia.

      j

    • Roisto on roisto

      Onneksi kaikki sivistyneet ihmiset tietävät sen.

    • valehtelemista sekin

      Muunettua totuutta ainakin puhuu, taitaa muuten olla

    • Ryccä on aina ryccä

      Putte-possun korttitalo rommaa ja kumipäiset TILTUt soittavat balalaikkaa Suomi24:ssä. Buahhahaaa!

      Kremlin isäntänä pullistelevan KGHB-pellen lähtölaskenta alkanut:

      "Jo nyt ensimmäiset merkit tilanteen kärjistymisestä ovat näkyvissä. Venäjän aluepiireistä eli federaatiosubjekteista on alkanut kantautua huonoja uutisia. Aluehallinnolla on kymmenien miljardien eurojen velkataakka pelkästään keskushallinnolle, ja ylikorkeiden korkojen Venäjällä velanhoitomenot ovat kasvamassa kestämättömiksi.

      Aluepiirit ja niiden hallitsemat operatiiviset yhtiöt ovat velkaantuneet myös suurille valtionyhtiöille, kuten valtion rautateille ja energiayhtiö Gazpromille. Niinpä alueilla on jo peruttu junavuoroja ja käännetty kaasuhanoja kiinni. Talven tullen asetelma tulee vaikeutumaan.

      Talouskasvun edellytys mille tahansa maalle on kansainvälisen kaupan edistäminen. Omilla toimillaan Ukrainassa Venäjä on nyt päättänyt valita eristäytymispolitiikan. Se on riskaabeli tie Nyky-Venäjälle, jonka talous on Neuvostoliittoa paljon haavoittuvaisempi globaalin talouden suhdannevaihteluille.

      Venäläisessä keskustelussa törmää usein ajatukseen, että Venäjästä on Neuvostoliiton kaatumisen ja Jeltsinin kaoottisen kauden jälkeen kehittynyt jälleen lännen kunnioittama ja pelkäämä supervalta sekä poliittisessa että taloudellisessa mielessä. Jos maan talous keikahtaa kunnolla, niin tämä näkemys osoittautuu pelkäksi illuusioksi." (Kauppalehti)

      • heh heh!

        Älä luule. Putin esikuntineen on ovela ja nythän he ovat neuvottelemassa kauppoja Kiinan ja Intian kanssa energian ja metallien viennistä. Ja venäjän kansa on valmis vanhaan malliin vaikka kurjistumaan ja syömään laihaa kaalisoppaa johtajansa päätösten edessä, he ovat niin diktaattorin vietävissä ja omaavat fatalistisen (kohtalonuskoisen) mentaliteetin.


      • huhhuhhii
        heh heh! kirjoitti:

        Älä luule. Putin esikuntineen on ovela ja nythän he ovat neuvottelemassa kauppoja Kiinan ja Intian kanssa energian ja metallien viennistä. Ja venäjän kansa on valmis vanhaan malliin vaikka kurjistumaan ja syömään laihaa kaalisoppaa johtajansa päätösten edessä, he ovat niin diktaattorin vietävissä ja omaavat fatalistisen (kohtalonuskoisen) mentaliteetin.

        Perinteisesti itädiktaattorit ovat kupanneet kansaansa kaksin käsin. Siksi Putin huolestui silmittömättömästi Maidanin tapahtumista ja aloitti hyökkäyksen Ukrainaan. Putin nimittäin tietää, että jos hänen kuppauksensa paljastuu seurauksena on yhdistetty Janukovitshin ja Saddamin kohtalo.


    • Rehellistä ryssää?

      Onko rehellistä ryssää olemassakaan? En ole moiseen törmännyt, en liike-elämässä enkä matkailualalla. Ilotytöistä puhumattakaan.

      Heidän kansanluonteeseen kuuluu kieroilu ja hyväksikäyttö, ja he ovat kauan tienneet että tätä maata eli Hölmölää he voivat _kusettaa miten paljon vaan. Ja nyt vuorossa koko EU-alue. Putin on diktaattori kuten Stalin oli, ja häneen ei tehoa mitkään "keskustelut". Putin uskoo ainoastaan kovaa aseellista vastavoimaa ja sen käyttöä, niin surullista kuin sota onkin. Hän nauraa heikoille maille ja keskittymille, jollainen EU on tänään. NATO:akaan Putin ei kovin paljoa pelkää, koska senkin rooli on nyt vain keskustelevan poliittinen. USA:ta venäläiset kunnioittivat aiemmin vielä Bushien aikana, mutta nyt ei koska Obama on kiltti ja heikko eikä uskalla näyttää maansa aseellista woimaa Venäjän suuntaan.

      Näin ollen Putin ottaa lähitulevaisuudessa koko Ukrainan, sekä Suomen. Hän saattaa harkita myös Baltian maiden ottamista, testatakseen Natoa.

      • tottaja

        Nato on suojamme tulevaisuudessa diktaattoria vastaan!


      • pellehermanni12

        Ja tämä Putin liero otattaa mielellään kuvia ittestään lasten ympäröimänä -aivan niinkuin Stalin.


      • rfvbfrb

        Onko everstiluutnantti Putin kaiken lisäksi myös pedofiili.Mutta oikeesti,liittykäämme heti Venäjään.Tuskin Putin kaikkia meitä suomalaisia tappaa.Ja sota Venäjä vs.Suomi ei toteudu.Kyllä meistä muutama jää henkiin.Ja mitä väliä silläkin on.Ei mitään.Kuollaan me kaikki ennemmin tai myöhemmin.Samaa paskaa.


      • jjxdfjxdfj

        Putin on maailman pelastaja.Nero .Aivan kuten Stalin.


    • Novorussija

      Kuvittelee reppana olevansa vähintään Katariina Suuren veroinen tsaaritar;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe