Sitä saa mitä tilaa paitsi LammiKivitaloilta

Markkku4

Olimme valmistelleet talomme tilausta pari vuotta erityisen huolella arkkitehdin, pääsuunnittelijan ja muiden tarvittavien asiantuntijoiden avustuksella. Lokakuussa 2009 sitten toimitimme kuvamme LammiKivitaloille ja muutamalle muulle toimijalle pyytäen kirjallisia tarjouksia.

LammiKivitalojen Talokauppasopimuksessa sekä sitä edeltävässä tarjouksessa, lukee edellämainittu hinta perustuu esittämienne kuvien mukaisiin määriin.

LammiKivitalojen tarjous oli hinnaltaan samaa tasoa suunnilleen kuin muutkin mutta tarjoukseen oli oikein kirjoitettu että: Edellä mainittu hinta perustuu esittämienne kuvien mukaisiin määriin.

No allekirjoittanut kysyi talomyyjä Hannu Ahokkaalta talokauppasopimuksen allekirjoitustilaisuudessa saamme nyt sitten tällä sopimuksella kuviemme mukaisen talon. Hannu sanoi saatte kaiken mitä kuvissa on.. näin lukee mustaa valkoisella kirjoitettuna talokauppasopimuksessakin.

LammiKivitaloille toimittamamme kuvat olivat laadukkaat hyvän arkkitehehdin ja pääsuunnittelijan ammattiatidolla laatimat.Hannupa sitten vielä vakuutteli asiantuntemustaan esittelemällä tarkemmin vielä kuviemme niitä kohtia johin oli tussilla sutattu mimmoista harkkoa mihinkin tulee. Värikynillä tuhrailu ei oikein tuntunut niin hienolta kun Hannu esitteli, mutta vaikutti olevan talon tapa joten oletin kaiken olevan kunnossa.

Menin takaisin toimistooni töihin, toisaalla rakennustyömaa eteni ja vastaava mestari valvoi tilannetta päivittäin. Maksoin kaikki laskut ajallaan.. kunnes 10 toukokuuta 2011 Pirjo Tallus-Nikunoja ilmoitti vähäeleisesti LammiKivitaloilta sähköpostilla seuraavaa: ” katsoimme toimituksia ja meidän mukaan kaikki tuotteet on toimitettu niin taloon kuin lisärakennukseenkin. Lisärakennukseen on kattotarvikeetkin toimitettu jo kesällä 2010.

Joopa joo uskokaa tai älkää tänään 24.8.2014 tuo lisärakennus eli toisin sanoen autotalli on edelleen toimittamatta ja paljon muuta kauppasopimuksen sisältämää tavaraa.

Siinä vaiheessa kun pyysimme toimittamaan loput tavarat LammiKivitalot ei enää vastannut vaan kuvaan tuli heidän asianajaja. LammiKivitalojen asiakkuuksien hoito tapahtuu asianajaja oikeusturvavakuutushuippulaskuttaja ja asiakkaan tietojen vääristelijä Jukka Kosken välityksellä (Jukka laskutti jo 25.000e kuluttajariitalautakunnassa ja lisää kaiken aikaa) niin kuluttajariitalautakunnassa kuin käräjäoikeudessankin, menneitä ja tulevia kuluja. Kaikissa vaiheissa tuo veijari sekoitti asioiden selvittämistä ja soitteli syvällä rintaäänellä hyväystäväpuheluita/sähköposteja käräjäoikeudentuomarille, sellaisia joissa kertoi valheita. Soitti todistajillemme valehdellen asiastamme. Sellainen on LammiKivitalojen ja Jukka Kosken tapa toimia.

Niin ja meille LammiKivitalojen toimistossa ja heidän urakoitsijarekisteristään meille kilpailuttama urakoitsija A-Mesta/Eero Leppänen olikin jo valmiiksi muutamat isot konkat tehnyt ja kilpailutushetkelläkin tuoreilla maksuhäiriöillä varustettu LammiKivitalojen luottourakoitsija. Jukka Koski sai Leppäsen aina kiinni mutta ulosottomies ei koskaan.

LammiKivitalot tarjosivat talokauppasopimuksen yhteydessä, käytännössä vauhdittivat vain meitä kirjoittamaan sopimusta soittelemalla perään empiessämme, siis luottomiestään, joka oli perintärekistereissä, joka sittemmin jätti työt kesken ja pilasi rakennusmateriaaleja.

Sopimukset on pidettävä on perusperiaatteeni ja tuohon periaatteeseen lähes kaikki toiminta oikeusvaltiossa oletetaan perustuvan. Varsinkin kauppasopimus, joka on puoleltamme kiistatta loppuun maksettu.

LammiKivitalot ei ole pitänyt sopimustaan vaan yksipuolisesti purki se, jätti tavarat toimittamatta, joten, on enemmän kuin paikallaan kirjoittaa asiasta.



Terveisin, Markku
blogi
lammikivitalot.com

21

1853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä varmasti tapahtuu, rakennusalalla kaikenlainen bulvaanitoiminta on enemmän sääntö kuin poikkeus.

    • juu juu
    • Poistaahan ainakin toinen pitäisi, yksi riittää samasta aiheesta.

    • Laki Luke

      Tässä on taas malliesimerkki siitä, miten tehdään sinisilmäisesti satojen tuhansien KAUPPA. Epäselvillä sopimuksilla, ja väärien asiantuntijoiden avustuksella (arkkitehti ja pääsuunnittelija!!!). Arkkitehti on hyvä rakennustaiteen saralla, pääsuunnittelija tuntee rakenteet, mutta kummallakaan ei ole hajuakaan sopimusasioista tai edes yleensä juridiikasta!

      Kyllä voi Markku nyt peilin edessä itseään syyttää sotkusta. Kun tekee noin isoa hankintaa, pitäisi olla sen verran itsekriittisyyttä että osaa ottaa juristin jo tilausvaiheessa kuvioon mukaan tarkistamaan sopimusehdot. Ei ole jälkiviisautta sanoa tätä, koska olen nähnyt useita talopakettiriitoja, hyvin saman sisältöisiä ja väitän että niitä on paljon.

      Talopakettitoimittajilla on AINA ja koko ajan juristit palkkalistoillaan. On hullua lähteä allekirjoittamaan sopimusta, jonka oikeusvaikutuksista ei ole varmuutta. Lopputulos on usein juuri Markun esimerkin tapainen; Tilaaja maksaa ylimääräistä.

    • Rep anus

      Voi Jeesus, tää reppana edelleen kommentoi Lammin kivitaloja niinkuin tietäis asiasta. Tää reppana raappana on poistanut kaikki omaa puolueettomuuttaan koskevat keskustelut ja jostakin syystä myös, ilmeisesti hyvin tuttua, Visuraa koskevat keskustelut. Reppana raappana ei varmaankaan ole Lammilla töissä, kun parjaa kilpailijaa...

      Raappana, usko jo Neuvostoliitto on jo kaatunut, nykyaikana ei tarvita sensuuria, lukijat päättää mitä lukevat, et sinä..

    • Kivikurjuudet

      Sama kohtalo täällä oli. Lammintalot käytti näitä epämääräisiä urakoitsijoita muitakin. Mm. Vihdistä Vesa Juvonen rakensi Lammintaloja. Samoin hän on käynyt muutamat konkurssit, ja käyttänyt puhtaasti pimeetä työvoimaa. Kuuluu olevan taas jokin rakennusyritys. Mutta on muuttanut nimensä Vesa Homkavaara. Varmaan tyyli sama.

      • Kivikurjuudet

        Edelliseen.. Nykyisellä nimellä Vesa Honkavaara.


    • miksinäin on

      Tälläistako lammin porukan työ on nykyisin.(EI MITÄÄN UUTTA)menneeseen.

      • 241578

        Missä Honkavaaran vastaus.
        Missä lammihemmo piileskelee.


      • Kiitoksia hyvää
        241578 kirjoitti:

        Missä Honkavaaran vastaus.
        Missä lammihemmo piileskelee.

        Täälähän minä, täälähän mä. Mitä sulle kuuluu? Saitko jo ne lupaaman betonit pumpattuna 150€/kuutio... Jaa et vai, ai 250€ meni. No onneksi en luvannut kirjallisesti... Eeheehee


      • Betonni
        241578 kirjoitti:

        Missä Honkavaaran vastaus.
        Missä lammihemmo piileskelee.

        Nummelassa kuuluu asuvan.


      • Eheehee
        Kiitoksia hyvää kirjoitti:

        Täälähän minä, täälähän mä. Mitä sulle kuuluu? Saitko jo ne lupaaman betonit pumpattuna 150€/kuutio... Jaa et vai, ai 250€ meni. No onneksi en luvannut kirjallisesti... Eeheehee

        Juu toi on tyypilistä Vesa Honkavaaran vastauksia. Hän teki meille kivitalon. Pystyssä on, mutta iso kasa pilattu Lamminkivitalo materiaalia. Ja mies vaan rakentelee kuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Kyllä se sellainen Eheemies on.


      • Pimeenä
        Kiitoksia hyvää kirjoitti:

        Täälähän minä, täälähän mä. Mitä sulle kuuluu? Saitko jo ne lupaaman betonit pumpattuna 150€/kuutio... Jaa et vai, ai 250€ meni. No onneksi en luvannut kirjallisesti... Eeheehee

        Ethän sinä voi luvata kirjallisena. Koska sinulata saa vastauksen pimeenä...


      • Verolle
        Kiitoksia hyvää kirjoitti:

        Täälähän minä, täälähän mä. Mitä sulle kuuluu? Saitko jo ne lupaaman betonit pumpattuna 150€/kuutio... Jaa et vai, ai 250€ meni. No onneksi en luvannut kirjallisesti... Eeheehee

        Joo just tuollainen pelle tää Vesa Honkavaara on. Ei minkäänlaisia käytöstapoja. Nämä pimeän työn harrastajista pitäisi saada lista ammattilehtiin.


    • Pacta sunt servanda

      "verran itsekriittisyyttä että osaa ottaa juristin jo tilausvaiheessa kuvioon mukaan "

      Juristi laskuttaa 200 € per tunti plus ALV. Sopimuksen tarkastamisessa palaa pari tonnia.

      Minulla on ollut parempi taktiikka: luin itse sopimusoikeuden ja käyn läpi sopimukset sana sanalta.

      Minä maksan betonista pumpattuna 125 € per m3.

    • Asiasta hyvin perill

      Tässä on hyvä esimerkki kun lähdetään rakentamaan pilvilinnoja, sitten kun rahat loppuvat ja pa....... koittaa. sit urakoitsija ja talotoimittaja joutuvat kritiikin kohteiksi.
      Tällä palstalla on hyvä kirjoittaa kaiken näköistä paskaa mikä ei ole totta.
      Se joka alentuu tälläiselle kirjoitukselle tuo vain oman näkemyksen asialle.
      Kyseisellä henkilöllä Markulla ei ole puhtaat jauhot pussissa, ehkä työpaikka meni sen vuoksi.

    • Kaiken tietävä

      Niinpä nii varmaan maksoit laskusi älä edes valehtele, moni tietää totuuden.

      • rikas porvari.

        Ehdottomasti kyllä.Maksoin en silti saanut mitään.


      • lm2145
        rikas porvari. kirjoitti:

        Ehdottomasti kyllä.Maksoin en silti saanut mitään.

        Miksi maksoit jos et saanut mitään.


    • Konkurssit

      Jos haluatte ongelmia niin ottakaa töihin Juvonen/nykyinen Honkavaara.
      Iso läjä äijällä konkurssia pöydällä...

    • Joulupukkimies

      Näkyy olevan protestilistoilla tmi. Vesa Honkavaara
      Ei se näköjään Sukunimen vaihtokaan onnistunut miestä peittämään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe