Muslimien sisäsiittoisuus

Vakava ongelma

Muslimit avioituvat edelleen sukulaistensa kanssa, ja ovat tehneet niin pidempään kuin yksikään egyptiläinen dynastia. Käytäntö ylittää myös maailman vanhimman monarkian (Tanska) iän 300 vuodella. Maailman muslimeista lähes puolet ovat lähisukulaisten jälkeläisiä: Pakistanissa 70% kaikista avioliitoista on serkusten välisiä (”veriveljeys”) ja Turkissa 25-30% (Jyllands-Posten 27.2.2009 http://jyllands-posten.dk/livsstil/sundhed/ECE4116348/flere-doedfoedsler-blandt-indvandrere/).

34% avioliitoista Algeriassa on lähisukulaisten välisiä, Bahrainissa 46%, Egyptissä 33%, Nuubiassa 80%, Irakissa 60%, Jordaniassa 64%, Kuwaitissa 64%, Libanonissa 42%, Libyassa 48%, Mauritaniassa 47%, Qatarissa 54%, Saudi-Arabiassa 67%, Sudanissa 63%, Syyriassa 40%, Tunisiassa 39%, Arabiemiraateissa 54% ja Jemenissa 45% (Reproductive Health Journal http://www.reproductive-health-journal.com/content/6/1/17/table/T1).

Suuri osa muslimeista syntyy jo valmiiksi lähisukulaisten liitoista syntyneille vanhemmille, mikä lisää entisestään henkisten ja fyysisten sairauksien todennäköisyyttä. Länsimaissa asuvien muslimien serkusavioliittojen määrä on matalampi. Tanskassa asuvista pakistanilaisista 40% ja turkkilaisista 15% avioituvat serkkunsa kanssa. (Jyllands-Posten http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1616165.ece).

Britannian pakistanilaisista yli puolet ovat naimisissa serkkujensa kanssa: BBC:n teettämän tutkimuksen mukaan 55% oli aviossa serkkunsa kanssa. Tämä on ilmeisesti selitys sille, miksi pakistanilais-perheen lapset sairastuvat 13 kertaa keskiarvoa yleisemmin resessiivisiin eli väistyviin perinnöllisiin sairauksiin (Times of India 17.11.2005 http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/msid-1298135,curpg-1.cms).

Matalampi määrä johtuu joko siitä, että lähisukulaisia on vaikeampi tuoda Eurooppaan tai sitten terveyskasvatus tehoaa paremmin.

.....

Serkusavioliittojen seuraukset ovat epämiellyttävän selvät: kuolleisuus, matala älykkyys ja kehitysvammaisuus, muut vammat ja sairaudet johtavat usein hitaaseen ja tuskalliseen kuolemaan. Muita seurauksia ovat: heikot sosiaaliset taidot, koulunkäyntivaikeudet, työnsaannin vaikeudet ja tuskalliset hoidot. Huonot kognitiiviset ominaisuudet madaltavat kykyä tulla omillaan toimeen. Keskittymiskyvyn puute ja tunteiden hallitsemattomuus johtaa yleensä epäsosiaaliseen käytökseen.

Taloudelliset seuraukset ovat luonnollisesti toisarvoisia sisäsiittoisuuden luomaan inhimilliseen kärsimykseen verrattuna. Muslimien sisäsiittoisuus vaikuttaa kuitenkin länsimaisiin yhteiskuntiin ja muslimimaihin. Henkisesti ja fyysisesti sairaiden maahanmuuttajien hoitokustannukset rasittavat julkista taloutta: ”Serkusten todennäköisyys saada vammainen lapsi on kaksinkertainen – se maksaa julkiselle sektorille huomattavia summia. Maahanmuuttajien vammaiset lapset maksavat Tanskalle miljoonia. Yksin Kööpenhaminassa vammaisten lasten lukumäärä kaksinkertaistui kymmenessä vuodessa. Meredith Lefelt on tavannut 330 perhettä, joilla on vammainen lapsi. Hänen mukaansa kolmasosa oli maahanmuuttajia.” (BT 10.11.2003 http://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner).

Muslimimaahanmuuttajien kustannukset näkyvät – serkusavioliittojen seurauksena – kyvyttömyytenä työllistyä: muslimimaahanmuuttajilla ja heidän jälkeläisillään on erittäin korkea työttömyysaste. Sama asia paljastuu myös Yhdysvalloissa, jossa Gallup Institute haastatteli 300.000 ihmistä: ”Muslimeilla on yleensä keskimääräistä heikommat ansiot, matalampi koulutus ja huonommat työpaikat kuin keskimäärin.” (Berlingske Tidende 3.3.2009 http://www.b.dk/verden/muslimer-trives-i-usa).

http://www.murphyssoninlaw.blogspot.fi/2014/09/muslimien-sisasiittoisuus-osa-ii.html

41

955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paluu kivikaudelle

      Muslimit naivat lähisukulaisiaan, koska haluavat säilyttää rotunsa "puhtauden". Näistä luvuista ovat varman hyysärit hyvin ylpeitä...

      Tosin muslimien sisäsiittoisuus luo myös uusia työpaikkoja, ainakin länsimaissa. Koska esimerkiksi Britannian Bradfordissa yli kymmenesosa muslimilapsista kuolee tai kärsii koko elämänsä sukurutsan mukanaan tuomista geneettisistä sairauksista, on Bradford Royal Infirmarystä tullut maailman johtavia geneettisten sairauksiin perehtyneistä sairaaloista.

      Bradford on vain esimerkki. Sama ilmiö laajenee jokainen päivä Euroopassa, niin Ranskassa, Saksassa, Hollannissa ja Ruotsissa. Eurooppa palaa takaisin kivikauteen.

      Ihanaa tämä monikulttuurisuus!

    • Tietäisivätpä ihmis

      Suomessa on tietyillä osastoilla hoidettavana jo suurin osa kehitysmaista tulleita mamuja. Tästä ei media kerro, mutta osastoilla käyneet tietävät...

    • HyysärinTaktiikka

      Hyysärilogiikka:

      1. Sisäsiittoisuus on vahingollista, aiheuttaa hidasälyisyyttä ja geneettisiä sairauksia.

      2. Sisäsiittoiset lapset menestyvät keskimääräisesti huonommin yhteiskunnassa.

      3. Muslimit ovat todistettavasti äärimmäisen sisäsiittoisia.

      Hyysärin johtopäätös, jos tuot näitä asioita esille maahanmuuttokeskustelussa:

      RASISTI!!! RASISTI!!! NATSI!!!! NATSI!!! MUSLIMIT ON TÄYDELLISIÄ!!!!! EI OLE EROJA ÄLYKKYYDESSÄ!!!! NATSI!!! NATSI!!!! RASISTI!!!! NATSI!!! RASISTI!!!

      Huutoa jatketaan, kunnes vastapuolelta on saatu anteeksipyyntö.

      • Herran kansa

        Sisäsiittoisuus menee myös sinne minne sitä yhteisö ohjaa. Itä-Euroopan lähtöiset juutalaiset ovat kaikki sukulaisia keskenään ja muutaman sadan henkilön jälkeläisiä kaikki toistakymmentä miljoonaa nykykansalaista ja ovat kyllä varsin fiksuja ihmisiä. Tosin perinnöllistä ruumiinvikaa löytyy jos jonkinmoista, mutta silti.


    • Jep,

      sisäsiittoisuus selittäisi selvästi sen miksi muslimeilla on niin suuria hankaluuksia elää toistenlaisten kulttuurien kanssa. Eiväthän ne kykene elämään edes keskenään.

      • aina syy tapella

        Juurikin näin! shiat ja sunnitkin tappavat toisiaan maissaan sen minkä ennättävät.Eivät tule keskenäänkään toimeen.


      • Olisikivatietää

        Kenenkä kanssa ne tulisi toimeen......


      • sdfgfdgsdff

        " Keskittymiskyvyn puute ja tunteiden hallitsemattomuus johtaa yleensä epäsosiaaliseen käytökseen. "

        No nyt tähänkin tuli selvyys, miksi ne on niin tulisia.


    • Hys hys

      Sama teksti näytti katoavan vauva.fi -palstalta alta aikayksikön. Ei saa puhua ikävistä asioista, ainoastaan rikkaudesta ja voimavarasta.

    • ihm.ja kysell.

      Se alkaa olla jo kestämätön rasitus Suomellekin tämä muslimien elättäminen.
      Kuinka suureksi Suomen valtionvelan täytyy nousta, ennen kuin tämä hullutus lopetetaan.

    • Tosi on

      Maassa ollaan maan tavalla tai maasta pois.

      • Jussuf (se sama)

        Niinpä. Suomessahan sisäsiittoisuus on kovin yleistä, joten muslmien on "pakko" noudattaa sitä, koska se on maan tapa.


      • Höpsis
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Niinpä. Suomessahan sisäsiittoisuus on kovin yleistä, joten muslmien on "pakko" noudattaa sitä, koska se on maan tapa.

        Suomessa sisäsiittoisuus on yleistä vain jussuf-muslimien keskuudessa.


    • Tämä tullut selväksi

      Se on tuolla afrikassa ja lähi-idässä ollut kauan ja masiivista tuollaine sukulaisten kesken lisääntyminen.

      Ja näkyyhän se villimäisen vilkkaana ja arvaamattomana käytöksenä sekä alkukantaisiin uskontoihin uskomisena. Tuollaista kehittymättömyyttä ei kehitysavulla poisteta !

    • "Laajamittainen sisäsiittoisuus islamilaisessa kulttuurissa 1.400 vuoden ajan on aiheuttanut vakavaa tuhoa heidän perimälleen"
      Tuollaista huolta lähimmäisistä harvemmin näkee. Jäämme odottamaan palkintoa niin Suomen viranomaisilta kuin muslimiyhteisöiltäkin.

    • 714714

      Vakavaa se tuho tulee olemaan myös niille kansoille joiden johtajat ovat jostain käsittämättömästä syystä tuoneet heidät euroopan kantaväestön vierelle elämään.

      Mikä Suomessa oli niin perustavanlaatuisesti vikana että piti muutamassa vuosikymmenessä kylvää tuhon siemenet joista ei pääse eroon kuin sotatilalla tai kansanmurhilla? Miksei kukaan suvaitsevainen suostu vastaamaan?

      Näin paha tilanne näin nopeasti parissa vuosikymmenessä, kun se rupeaa kumuloitumaan jo täällä loisivien muslimien toimesta ja lisää tulee henkensä kaupalla paateilla ja konteilla niin eiköhän jotain suurempaa tule tapahtumaan viimeistään 2030 paikkeilla.

      Muslimien ylimielisyys, sisäsiittoisuudesta johtuva mielenvikaisuus ja islamin pyhittämä vääräuskoisten tuhoamiseen tähtäävä kulttuuri ei jää sinne mistä he tulivat vaan se tulee tuliaisena mukaan meidän riesaksi.

      • pakkotilanne

        Meillä voi olla onni saada heitä enemmänkin:

        "EU:ssa kaavaillaan yhteiseurooppalaista turvapaikanhakijoiden taakanjakomenettelyä, mikä tarkoittaisi sitä, että EU-alueelta turvapaikkaa hakevat sijoitetaan erityisesti Suomen kaltaisiin harvaan asuttuihin jäsenvaltioihin. On esitetty, että tämä tarkoittaisi jopa 20 000 henkilöä vuodessa."

        http://marialohela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176379-maahanmuuttopolitiikassa-kiristamisen-varaa

        Aion äänestää pahinta maahanmuuttokriittistä, jonka löydän. Ei ole muuta vaihtoehtoa.


      • antioksidantti
        pakkotilanne kirjoitti:

        Meillä voi olla onni saada heitä enemmänkin:

        "EU:ssa kaavaillaan yhteiseurooppalaista turvapaikanhakijoiden taakanjakomenettelyä, mikä tarkoittaisi sitä, että EU-alueelta turvapaikkaa hakevat sijoitetaan erityisesti Suomen kaltaisiin harvaan asuttuihin jäsenvaltioihin. On esitetty, että tämä tarkoittaisi jopa 20 000 henkilöä vuodessa."

        http://marialohela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176379-maahanmuuttopolitiikassa-kiristamisen-varaa

        Aion äänestää pahinta maahanmuuttokriittistä, jonka löydän. Ei ole muuta vaihtoehtoa.

        Joo ei yllätä, pakko niiden päättäjien on jotain kokeiltava ennenkuin myöntävät tai heidän seuraajansa myöntävät että ei tule toimimaan. Ei ole mahdollista toimia, euroopan valtiot ovat kansojen synnyttämiä kansallisvaltioita, eivät siirtolaisten synnyttämiä sulatusuuneja.

        Eurooppa on kuin painekattila, jostain raosta se purkautuu aina silloin tällöin, tällä kertaa syyllisiä ovat suvaitsevaiset ja hyysärit, tuskin suostuvat kantamaan vastuutaan. Hyysärit ovat vastuussa jokaikisestä muslimin tekemästä raiskauksesta ja taposta joita vähättelevät yksittäistapauksina.

        Ja tuskin Kanada, Argentiina tai mikään muukaan siirtolaisten maa pysyisi pystyssä jos siellä suurimpana ryhmänä itä-aasialaisten, juutalaisten, venäläisten ja latinoiden sijasta olisivat muslimit islamilaista maista kaikkine haittoineen joita he tuovat mukanaan.


      • Mustat pilvet
        antioksidantti kirjoitti:

        Joo ei yllätä, pakko niiden päättäjien on jotain kokeiltava ennenkuin myöntävät tai heidän seuraajansa myöntävät että ei tule toimimaan. Ei ole mahdollista toimia, euroopan valtiot ovat kansojen synnyttämiä kansallisvaltioita, eivät siirtolaisten synnyttämiä sulatusuuneja.

        Eurooppa on kuin painekattila, jostain raosta se purkautuu aina silloin tällöin, tällä kertaa syyllisiä ovat suvaitsevaiset ja hyysärit, tuskin suostuvat kantamaan vastuutaan. Hyysärit ovat vastuussa jokaikisestä muslimin tekemästä raiskauksesta ja taposta joita vähättelevät yksittäistapauksina.

        Ja tuskin Kanada, Argentiina tai mikään muukaan siirtolaisten maa pysyisi pystyssä jos siellä suurimpana ryhmänä itä-aasialaisten, juutalaisten, venäläisten ja latinoiden sijasta olisivat muslimit islamilaista maista kaikkine haittoineen joita he tuovat mukanaan.

        Ei virkamiehillä ole vastuuta tekemisistään sen paremmin kuin poliitikoillakaan. He yrittävät parhaansa - tai edes jotai yrittävät - ja kun meni mönkään, sanovat: "Oho!" ja yittävät taas jotain. Poliitiiko ei ehkä saa uutta mandaattia, mutta virkamies jatkaa aina vaan, kunnes jää eläkkeelle tai virka lakkautetaan.


    • ABdaBabDAbäläBäläBÖm
    • Tosi on

      Tuo Palestiina on hyvä esimerkki, sen pienen olemassa olonsa aikana miten sisäsiitoisuus on vaikuttanut sakki on pihalla kuin se " Lieksan lumiukko " .
      . Että silleen.

      • Selvää pässinlihaa

        Kyllä se näin on, heidän koulunsa on koraani ja viha, koska muuhun heistä ei ole lisääntymisen ohella. Minäkin katson että ääneni mene kovimmalle holtittoman maahanmuuton vastustajalle. Näen lähellä suomalaisia lapsia, he ovat älykkäitä. Mielluummin heitä lisää kuin sisäsiitoisten ja väkivaltaisten kulttuurien lapsia tänne lisää.

        Ja noilta alueilta afrikka mukaanlukien saamme liikaa haitallisia aineksia, talouttakin rasittavia.


      • Totta puhut

        Totta puhut


    • Tosi on

      Jos tuota sisäsiitoisuutta ei olisi voisi käydä niin , että tuo hulluus loppuisi. Siksi ei muita avioliittoja sallita. Että silleen.

    • okkigaam

      Arvo Ylppö sanoo kirjassaan: Suomen pelasti sisäsiittoisuudelta polkupyörä!
      Ei kait tartte vääntää rautalangasta.

      • Ne serkusavioliitot

        Afrikkalaine ei ajaisi polkupyörälläkään, jos valkoinen tai kaukoidän ihminen ei sitä olisi sinne vienyt ja monin paikoin heillä ei pyöriä ole vieläkään, ei minkäänlaisia pyöriä.


    • Tosi on

      Arvo oli sanansa mittainen viisas mies. Että silleen.

    • kelaa vähän

      Kuinkahan monen Helsingissä riehuvan moniosaajan vanhemmat ovat sisaruksia keskenään? Laittaa vaan ajattelemaan että noilla muslimeilla on maasta riippumatta niin samankaltaiset toimintamallit että joku selitys sille täytyy olla.

    • Kasa Ri Juutikat

      Maailmassa on vain kolme ongelmaa:

      1. Kiket

      2. Jutskut

      3. jutikat

      4. Ja loput juutalaiset

      ...OHO tuli neljä

    • islamilainen todelli

      Sisäsiittoisuusprosentteja muslimimaissa:

      Algeria: 22.6%
      Bahrain: 39.4%
      Egypt (North): 20.9%
      Egypt (Nubia-South): 60.5%
      Iraq: 47.0%
      Jordan: 28.5%
      Kuwait: 22.5%
      Lebanon: 12.8%
      Libya: 48.4%
      Mauritania: 47.2%
      Morocco: 19.9%
      Oman: 56.3%
      Palestine: 17.5%
      Qatar: 54.0%
      Saudi Arabia: 42.1%
      Sudan: 44.2%
      Syria: 30.3%
      Tunisia: 20.1%
      United Arab Emirates: 40.0%
      Yemen: 40.0%

      Kaikkein järkyttävin tilasto kuitenkin tulee Britanniasta:

      ACCORDING TO THE BBC, 55% OF PAKISTANI-BRITONS ARE MARRIED TO A FIRST COUSIN, AND AS A COROLLARY TO THAT PRODUCE “JUST UNDER A THIRD” OF ALL CHILDREN IN THE UK WITH GENETIC ILLNESSES, DESPITE BEING ONLY 3% OF THE TOTAL BIRTHS.

    • puttinkinaiäitiään

      Samoin sisäsiittoisuus kukoistaa venäjällä, sillä sielläkin sukurutsaus on laissa sallittu, ja sen kyllä huomaa mitä kyseinen sairaus aiheuttaa.....

    • Erillaisia rotuja

      Niin, tuohan tiedetään kyllä, mutta afrikassa monien heimojen keskuudessa on varmasti samanlaista. sielläkin monin paikoin saa avioitua serkun kanssa.

      Kaikki kehittymättömyys näkyy kyllä yhteiskuntatasollakin, vaikka moni haluaa pääsyysn vierittää ympäristötekijöihin.

      Voidaan kysyä, miksi osa meni jo alkuun tuonne afrikkaan ja jämähti sinne, miksi osa raivasi tiensä kohti pohjoista, jossa tarvittiin kekskeliäisyyttä pärjätäkseen. Ne ominaisuudet piilee geeneissä.

      • tutarutstan

        Heh, Suomessakin saa avioitua serkun kanssa.


    • jg786h

      Onko nää nyt niitä pakolaisia?

      • No ei ole ne on niitä " Pakoloisia " . Että silleen.


    • gMMr6Rv2

      Mitä sekumpi sitä herkumpi.

    • iytoub

      up....

    • miksiniitäroudataantänne

      Sisäsiittoisuus ei lisää älykkyyttä, päinvastoin

      ja orvot, stubit ja pipilät ja soinit tahtoo näitä lisää maahan.

      MIKSI?!?!? Miksi tänne pitää saada sisäsiittoisia traumaattisia rikollisia?
      Miten nämä aivopuolet auttaa meitä talousasioissa?

      NYT OPRO= järki käteen! Jos sulla on sellaista..

    • muslimilammas

      eikös ne kreikkassakin ,yöpaimenessa nussi samaa lammasta

    • Ååooppp

      Esim. Kaikki somalit näyttävätkin ihan samannäköisiltä. Sisäsiittoisuus selittää asian.

    • rhhrhjrjj

      Jatkuvasti saman suvun henkilöt suorittaa terroritekoja on veljeksiä sun muuta,jos katotte uutisia onko se merkki jostain kehityshäiriöstä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34381
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22014
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11119
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      83
      7449
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6665
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      53
      5045
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4097
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      45
      1714
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      34
      1656
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe