Työtön mitä teet päivisin?

mitä teet?

kun muut käy töissä?

63

1895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtön nro 1

      Käyn koulua. Tavoitteena ammatti.

    • Kylläkelpaa

      Mä kattelen lähinnä leffoja, pidän teemaviikkoja. Nyt just menossa vanhat Bondit. Kävin hakee kartongin röökiä, 4 keissiä keskikaljaa ja kaikenlaista mässyä, pari päivää selviää taas eteenpäin ettei ihan tylsisty. Ei silleen valittamista kuitenkaan.

    • kakakajsdhgf

      Lueskelen netistä uutisia sekä hoitelen sitä kautta myös monia paperi asioitani. Välillä käväisen kaupunki ja kauppa-asioilla, sielä tapaa ihmisiäkin. Illalla jokin harrastus tai ystävien tapailua. Eli aika samanlaisia päiviä, kuin joillakin työssäkäyvillä tuttavillani, mutta vain palkka puuttuu.

    • 'burnout-

      Mukavasti ehtii tienoomaa taxfreena, autoja rassoomaa tai mökkiä korjoomaa. Jos ei työt kiinnosta lähen reissoomaa pitkin mualimoo tai bailaan kotikulmilla.

    • kortisooni

      Vähän samaa kuin ed.. Teen rakennushommia "epävirallisesti". Lepäilen ja lueskelen kaikenlaisia juttuja. :)

    • hndfgh

      Sen muutaman tunnin minkä aikaisemmin olin pätkätöissä, käytännyt lukemiseen harrastuksiin ja kodinhoitoon. Muuten aika kuluu kuten aikaisemminkin.

    • järkeä vai ei

      Mietin koko hereillä olo ajan syitä miksi en tekisi itsestäni jojoa.

      • ylpeä työtön

        Älä syyllistä itseäsi työttömyydestä! Vika on kokoomuksen, saadaan kilpailua kun pidetään työttömyyttä yllä. Kekkonen laittoi hätätila hallituksen kun 1975 työttömiä oli 63000.


      • Tuota kannattaa

        todellakin pohtia vakavasti. Ennen henkilökohtaista ratkaisua voisit päästää päiviltä muitakin kaltaisiasi luusereita. Yhteiskunta kiittäisi.


      • Anonyymi
        ylpeä työtön kirjoitti:

        Älä syyllistä itseäsi työttömyydestä! Vika on kokoomuksen, saadaan kilpailua kun pidetään työttömyyttä yllä. Kekkonen laittoi hätätila hallituksen kun 1975 työttömiä oli 63000.

        Minäkään en syytä itseäni. Syytin kokoomusta. Kun se tippu vallan kahvasta, aloin syyttää vihervasemmistoa. Siinäpä se aika kuluu.

        Saa nähdä ketä syytän sitten seuraavaksi.


    • tottunut

      Yleensä jään enemmän kotona, silloin tällöin kaupunkiin huvin vuoksi. En kovin paljon tapaillut ystäviä tai kavereita ,koska ystävistäni en tavannut 15-20 vuoteen ja kavereita tosi joskus tai harvoin lyhyesti kuulumisia. Ei siinä kummempaa. Siispä tekemistä muuta vaikka tietokoneen ääressä , lenkillä, päikkärit , lukemista , kuunnella musiikkia tai videopelejä. Aloitan 20.10 ekotorilla kuntouttava työtoiminnassa ,mutta ihan se ok vaikka surkea se on. On valitettavasti ,että mikkelissä työllisyystilanne on lamassa. Yritin opiskelemaan kahdesti ,mutta en päässyt jotenkin paskat ja elämä jatkuu. Tietenkin katson leffoja jos tylsää. En ollenkaan terasseilla tai baareissa ,koska ei minun juttu ole :). Voisin toki mennä kuntokeskukseen ,mutta katsotaan myöhemmin.

      • nautin

        Hoidan pientä koiraani koko päiväisesti.On niin minuun kiintynyt että ei halua olla hetkeäkään yksin.Kuinka sellaisen voisi jättää yksin moneksi tunniksi.Ja kyllä kotona tekemistä on.


      • Hoitaisitpa
        nautin kirjoitti:

        Hoidan pientä koiraani koko päiväisesti.On niin minuun kiintynyt että ei halua olla hetkeäkään yksin.Kuinka sellaisen voisi jättää yksin moneksi tunniksi.Ja kyllä kotona tekemistä on.

        mirriäsikin yhtä huolellisesti.


      • kisu kisu
        Hoitaisitpa kirjoitti:

        mirriäsikin yhtä huolellisesti.

        Totta,kyllä kisukin hyvin hoidettu.


      • tottunut
        nautin kirjoitti:

        Hoidan pientä koiraani koko päiväisesti.On niin minuun kiintynyt että ei halua olla hetkeäkään yksin.Kuinka sellaisen voisi jättää yksin moneksi tunniksi.Ja kyllä kotona tekemistä on.

        Hoidan kaksi koiraa siksi lenkit riittävästi on :). Kyllä minun koirat tottuneet yksin kotona jos olisin muualla 3-8 tunniksi. Enpä itse kaipaa kavereita ,että voisimme hengailla tai rupatella yhdessä. Mitä en päässyt kahdesti opiskelemaan niin en enää taas hakea samalle alalle kuin ehkä joku muu alaa. En tiedä mitä jatkossa tekisin sitten. Työttömänä ihan jees vaikka tosi tylsät kaiket päivät ,että jos samoja asioita yhä. Kyllä toimii videopelin kansa aikaa menee ,että ei tuntuisi tylsältä kuin hauskaa :D. Mielummin viihdyn yksin enemmän kuin ihmisten/ihmisen kanssa. Pakkohan sanoa ,että minulla vaikea luottaa ihmisiin ja ei ole helppoa tutustua. Kyllähän puhun vähän ihmisten kanssa. Ihmiset on erilaisia kutenkin. Työttömänä ei aina rahalla enemmän ,mutta kyllähän jotain löytyy joku juttua. Olkaa mitä tykkäätte puuhailuun/päivisin tekemistä :). Elämä kuuluu näin semmoiseen vaikka sekoaisi mitä :D. -Terveisin nuori nainen-


    • Ryäkäle

      Samaa kuin te muutkin täällä kirjoittavat.Luen suomi24.ää.
      Kuuntelen musiikkia.
      Siivoan. Pesen pyykit.
      Käyn kaupassa. Nukun päiväunet.
      Tämmöstä.Mukavaa päivää teille kaikille työttömille,etenkin aloittajalle:)

    • erkki-poika

      On kyllä mukavaa olla työtön! Tästä on tullut minulle jo jonkinlainen elintapa.

    • leena tyttä

      Niin minullakin:)

      • siunattu Lama

        Jatkuva pelko perssiissä vaan et työllistyy. Kolmesti on vuoden sissään työllistyny, mut onneks on aina loppunu ajoissa. Jää kaikki työt tekemättä jos joka aamu joutuu vieraan miehen hommiin, eikä yöllä ehi kunnolla bailata.


    • 456

      Työttömänä teen samaa kuin tein töissäollessani vapaapäivinä. Työttömänä on vain yleensä rahaa vähemmän käytettävissä joten ei ainakaan turhia kuluja pääse syntymään.

    • Ihan hyvin menee

      Ei se raha ole se tärkein ja sitä paitsi kun käy ruoka/leipäjakeluissa,niin kyllä sitä rahaa jää jonkun verran käteen;)

    • downshittaaja

      Joo, on vain tämä yksi elämä. Miksi käyttää lähes kolmasosa elinajastaan ikävään puurtamiseen?

    • Sara Shine

      Pukeudun naiseksi ja nautin olostani.

      • Sunshine darlin´

        Minä pukeudun mieheksi ja vihaan itseäni.


    • vesa-tyttö

      Haluaisin tyttöillä kanssasi.

    • onko paha?

      Nettipokerilla tienaa hyvin ja rahat on kätevä ohjata sopiviin paikkoihin. Sit kun joutaa niin käy sossusta hakee vielä taskurahoja. Eikä minulla ole edes vapaamuurarien pelkoa.

    • Elämä on parasta

      Ah, liikun, ulkoilen, treenaan, syön hyvin ja terveellisesti, lepään jos on tarvetta, luen, käyn teatterissa ym tapahtumissa ja matkustelen. Siis kaikkea sitä mihin töissä käydessä ei aika riitä. Asioita, jotka tekevät elämästä nautinnolista ja upeaa. En voi ymmärtää, kuinka haaskasin ainutkertaisesta elämästäni suurimman osan ajasta työnteolle, varsinkin kun nyky-yhteiskunnassa työnteolla rikastutetaan vain pientä osaa ahneita "iilimatoja".

    • -näinpä-

      Etsin töitä. Muualta kuin mikkelistä koska täällä ei ole töitä.

    • erjukkainen

      Voi myös harrastaa ns. kolmatta sektoria: erilaista vapaaehtoista avustustyötä. Olla vaikka kuuntelijana ja ulkoiluttajana yksinäiselle vanhukselle tai mt- potilaalle. Sitä kautta tulee lisää täytettä päiviin ja saa tuntea itsensä tarpeelliseksi.

    • runk.man

      pornosivuilla survailen. aika paljon tulee vaan runkattuu.

    • kljkjkj

      Tyotön ei tarkoita samaa kuin toimeton. Työttömyyshän ajallisesti on vain 5-8 tuntia päivässä, loppuaika menee kuten töissäkäyvälläkin. Tuon muutaman tunnin voi käyttää monin tavoin sellaiseen mitä ei työssäkäydessään ehtinyt.

      Jos on lapsia, voi olla nyt heille se läsnäoleva vanhempi, jonka mahdottomuudesta on tuntenut työkiireisenä ehkä syyllisyyttäkin. Puolisollekin jaksaa olla enemmän.

      Koti ja puutarha on viimeisen päälle kunnossa kun on viimein aikaa niiden hoitoon. Samoin einesruokailun voi lopettaa kun on aikaa tehdä kotiruokaa ja leipoa.

      Rahallisesti työttömyys koskee enemmän nuoriin. Vanhemmalla väestöllä on jo kaikki tarpeellinen hankittuna, rahaa kuluu vain elämiseen. Monelle vanhemmalle työttömyys onkin tehnyt hyvää, kunhan on oppinut siihen asennoitumaan oikein.

      Syyt työttömyyteenhän eivät ole työttömässä, vaan yhteiskunnan muutoksissa. Koneet ja automatio ovat vieneet työpaikkoja. On oikein että niiden tuottaman tuloksen verotuloista kustannetaan edes välttävä toimeentulo työttömäksi joutuneelle. Tosin sen pitäisi olla nykyistä suurempi, jotta ei tarvitsisi turvautua sossuun.

      Nuoria työttömyys kouraisee pahiten. He eivät pääse aloittamaan elämäänsä kuten kuuluu. Eläkkeisiin pitäisi laittaa katto ja eläkeikää madaltaa jotta nuorille saataisi työpaikkoja. Oikeita töitä.

      Valitettavasti kokoomuksen ollessa vallassa, maassamme toimitaan juuri päinvastoin.

    • XZYZC

      Hakekaa PV:lle töihin.

    • naaaatin

      Nautin kauniista syyssäästä.Teen mitä haluan en ole kenenkään komennettava.Kyllä sitä kotona tekemistä on,siivoan,leivon,ulkoilen jne.Mikäs tämän mukavampaa,viikonloppuna voin mennä mökille jos siltä tuntuu.Nyt kyllä olisi pakko mennä,laitettava sekin talviteloille.Joten kyllä hommaa on.

    • kovvooHommoo

      Sain just YTK:n kupongin täytettyä, taas 5viikon päästä uuvestaan. Piha ois hyvä siivota ennen talvee, mut tän päivän taidan pyhittää levolle kun on vasta viikonloppu takana ettei tuu burnOuttia kotitöistä. Nyt taitaa saada mukavaan hintaan äkkilähtöjä etelään, ettei vaan ala kesän loppuminen ja lehtien haravointi masentaa.

    • kiva elämä :)

      Keräsin marjoja ja sieniä melkein 2000e edestä. Lähden myös etelään niillä rahoilla 2-3kk:ksi. Työttömyyskorvaus tulee yhtälailla sinnekin!

      • kovvooohommooo

        Karsee duuni murtokeikoissakii. Eka tiedustelu, murto, kamojen roudaus, sit pääsee vasta muuttaa ne rahaks. Paljon helpommalla pääsee ku tekee jotain laillistettua ryöväystä esim opiskelee juristiks. Tietty jos oikeen lahjakas ja reipas on sujuu noi murto hommatkii.


    • kalle kuivanen

      päivä alkaa alaston suomessa tehden päivityksiä. Iltapäivä Live chatissa ja saatampa vetää kuivat siinä samalla camissa. Illalla katselen pornoa dvd:ltä.

      • Addict porn

        kalle teen samaa ja lisäksi livesexiä.Hyvin löytää panoja.


    • Elonkerjuulla

      Nykyisin työttömänä herätessäni koen aamuisin aivan hillitöntä iloa vapaudesta, jonka luulin jo menettäneeni. Katsoessani unenpöpperöisenä ulos tajuan että vihdoinkin olen vapaa päättämään teenkö jotain vai jatkanko makoilua. Joskus saatan pitää ns. sapatin ja makoilla pitkälle päivvän mutta usein kuitenkin nousen melko varhain, tietoisuus valinnan vapaudesta kieltämättä kiheltää. Usein päivä alkaa aamupalalla, mutta toisinaan minut valtaa aivan käsittämätön tarmon puuska ja tartun askareisiin heti. Viimeisin askare on juuri valmistunut kodinhoitohuoneen kaapisto, jonka kaiversin, maalasin ja kokosin.
      Kun yhden projektin saan valmiiksi, niin siitä kehkeytyy jo toinen malliin ”no voishan tuotakin vähän laittaa” Nykyisin olen itseni pomo ja ehkä melko vaativakin.
      Elon päivät kuluu, kuin siivillä. Ihmettelenkin miten aikaisemmin aikani riitti kokopäivä työhön lisäksi.

    • Tyytyväinen työtön

      Sen kun on oppinut tajuamaan,ettei ole pakko miellyttää yhteiskuntaa:)
      Olen nyt tajunnut viimein.
      Ei ole PAKKO.Mikään ei ole pakko paitsi kerran kuolla,kerran syntyä.
      Raha toki ei puussa kasva,mutta mihinkäpä tuota kauheasti tarvitsee.
      Asunto ja kalusteet on kunnossa.
      Hieman jos jotain suuhunpantavaa päivittäin on ja vettä tulee kraanasta.
      Aikuinen ei paljon tarvitse.
      Kotiani tulee siivottua joka päivä kun nyt on aikaa.
      Aiemmin väsyneenä raahaten kauppapussia,lapsia työpäivän jälkeen,koti jäi
      vähälle siivoukselle.

    • työöötööön

      Laiskottelen ja vietän laatuaikaa itseni kanssa.

      • työtöntyydytys

        Minäkin vietän laatuaikaa itseni kanssa raivokkaasti masturboiden.


    • perueurot

      Juon kahvit,mökkeilen,veneilen.aika paljon ulkomailla näin talvella kun on nii paskasta.syön ravintolassa.ja hyvin paljon ajattelen räntäsateessa seisovia työläisiä.urheilu myös jees ja päivä lepo.tämmöstä ihan perus settii mitä 10000 kuussa voi tehä.

    • hanukka

      Urheilen, luen, laiskottelen, säälin työssäkäyviä.

    • Sexy.y

      Deittailen. On aikaa sopia treffejä:)

      • Amalia__

        Ketään ei kiinnosta deittailla työttömän luuserin kanssa.


      • Anonyymi
        UUSI
        Amalia__ kirjoitti:

        Ketään ei kiinnosta deittailla työttömän luuserin kanssa.

        No jos on nainen niin mitä väliä. Ehkä työtön mies voi olla ongelma naisille.


    • Joopajoo ja muuta

      Teen kävelylenkkejä, luen, tapaan ihmisiä kaupungilla, kierrän kirppiksiä, saunon, katson leffoja ja surffailen netissä. Päivät menee nopeasti ja tekemistä riittää. Ihan puppupuhetta on se, ettei työtön keksi tekemistä. Tekemistä riittää ja sitten jos pitää tehdä töitä toisille, niin tarvii saada palkkaa. Nyt teen vain itselleni.

    • Pimee duuni.

      No emmää niinku oikeesti oo töissä.
      Ansiosidonnainen päiväraha on 1540€ kuussa kätee.
      Herään aamul klo:6
      Joko lähen "töihi"
      Ajan kaverille rekkaa pimeesti, On mulla ammattipätevyydet!
      Teen kavereille remppa hommia WC ,keittiö, katto ym. Omat vehkeet ja paketti auto
      Tai korjaan muiden autoja ja rakentelen kavereille moottoripyöriä. Oma talli ja lähes kaikki metalli työkalut ja vehkeet.
      Muija tulee töistä, mennään kauppaa uimaan lenkille ja normi perhe elämää.
      No tänä talvena vois taas lähtä vaik jollekkin kurssille, Sais korotetun päivärahan.

      Jos ei oo mitään nukun ja teen muijalle ruuan ku se tulee töistä. Illalla sit jaksaa paukuttaa sitä pakaraa.

    • jepsjepi

      heräsin justii. tulin sohvalle köllimään. kiva aurigonpaiste :)

    • Ajankuluksi_-_-

      Katson pornoa, runkkaan, pelaan pleikkaria ja juon olutta.

      • saittivinkkii

        Onk hyvii saittivinkkii....????


    • työtön-peräkamaripoika

      Mää makkaan uuninpankolla päivät pitkät.
      Välill mää käännä kylkee ja päästän mukavan pierun.

    • aenailonen

      Talavella kalastan verkoilla ja pilikillä, kään metästämässä, lämmittän pirttiä. Kesällä ja syksyllä kerreen marjoja ja sieniä talaven tarpeet, kasvatan pottuja ja muita vihanneksia kasvimualla ja kasvihuoneessa ja ajelen räksiä poes mansikkamualta ja marjapuskista. Aika männöö aatellessa ja päevät piätä kiännellessä. Kerran kuukauvessa kään pankissa pööhimässä työttömyyskorvaas rahoja etteivät piäse homehtummaan.

    • Aktivointisuunnitelma

      Työttömät ovat töissä. Harvassa on ne, jotka vain kotona on. Useimmat ovat kuntouttavassa työtoiminnassa tai kurssilla. Palkkatyössä ei kukaan ole, mutta töissä kuitenkin.

    • Toriinmyyntiin

      Päivisin syön ja nukun. Illalla lähden baariin, tai sitten hannkkimaan pikkulisätienestiä. Rakennustyömaat, autovarikot,erilaisten koneiden säilytyspaikat on mun suosikkeja. Akkurälläkkä on tosi kätevä laite leikkaushommissa.

      • Anonyymi

        Käyn panemassa yh äitejä sillon tällöin tuolla maakunnissa. Näistä vaan ei enempää voi kertoo, kun joukossa on myös varattuja rouvia. Mukavasti on mennyt. Nyt tuo korona sotkee huomattavasti, vähän on keikkaa , pentele!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyn panemassa yh äitejä sillon tällöin tuolla maakunnissa. Näistä vaan ei enempää voi kertoo, kun joukossa on myös varattuja rouvia. Mukavasti on mennyt. Nyt tuo korona sotkee huomattavasti, vähän on keikkaa , pentele!

        Käänsin kylkeä ja pieraisin! Taas tuli 80e pätevä tekemättä mitään!


    • Anonyymi
      UUSI

      Ei kaikki käy töissä päivällä. idiootti. On muitakin työaikoja.

    • Anonyymi
      UUSI

      Nautin työssä käyvien vero rahoista. :)

    • Anonyymi
      UUSI

      Nukun.

    • Anonyymi
      UUSI

      Työhakemuksia, mitäs luulisit?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe