Paavaliin valhe osa 1

väsynyt,,,,

Kenen sana painaa enemmän? Todellisuus on että kristinusko on korvannut Jeesuksen Pavaalilla. Jos vertaile Paavalin opetuksia kirjeissä, Jeesukseen opetuksiin evankeliumissa siinä on PALJON EROJA ja ristiriitaisuutta. Jotka tuntee Kirjoitukset ja silloin mää tarkoittaan on opiskellut ja tutkinut ja vertailut ei "hengessä tuntee", tietävät nämä ristiriitaiset kohdat, kuinka selitätte? Paavali on vääristellyt Jeesuksen sanoja niin monta kerta etten edes ota ylös kaikkia mutta otan ylös sen kaikista herkin asia teille. Tulet tuntemaan itsesi niin huijatuksi tai sitten vain kovetat itseäsi, mutta mitä teet niin, valintasi on sinun. Kyseessä on Paavalin opetus ylöstempauksesta:

”Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta (5) käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, (6) temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin (7) lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” – 1. Tessalonikalaiskirje 4:15-18

”Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta (1) kaikki me muutumme, (2) yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, (3) viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja (4) kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” – 1. Korintolaiskirje 15:51-52

Paavali väänteli kirjoituksia vinoon ja hylkäsi totuuden ja teille jotka ei tunne Kirjoituksia hän sai totuuden näyttämään valheelta ja valheen totuudelta, hän sai synnin näyttämään vanhurskaudelta ja vanhurskauden synniltä, hyvän pahalta ja pahan hyvältä, oikean väärältä ja väärän oikealta!!! Useimmat ihmiset seuravat vain pitkin tietä kyselemättää mitään, mitä heille on opetettu, olettaen, että mitä he uskovat on oikeassa. He ottavat uskonsa itsestäänselvyytenä. Jeesus sano että valvokaa (tutkikaa hänen sanoja) Jumalan sana on totuus, ettei kukaan huijaa eksyttää teitä!

On yli 50 kohtia ns. VT:ssä (katolinen termi) , jotka puhuvat että pahat ihmiset(lain mukaisesti) tempaistaan pois maa päältä, ja että vanhurskaat perivät maan seurauksena! Otan muutamia näitä kohtia:

Sanal 10: 30 "Vanhurskas ei ikinä horju, mutta jumalattomat poistetaan maasta"

Sanal 2:20-21 "Sillä oikeamieliset saavat asua maassa, ja nuhteettomat jäävät siihen jäljelle; mutta jumalattomat hävitetään maasta, ja uskottomat siitä reväistään pois."

Ps 37: 9-11 " Sillä pahat hävitetään, mutta jotka Herraa odottavat, ne perivät maan. Hetkinen vielä, niin jumalatonta ei enää ole; kun hänen sijaansa katsot, on hän jo poissa. Mutta nöyrät perivät maan ja iloitsevat suuresta rauhasta"

Jeesusuksen sanat mene on raamattuun kokonais ilmoituksen kanssa aiheesta.

Matt 13:24 - 30 "Toisen vertauksen hän puhui heille sanoen: "Taivasten valtakunta on verrattava mieheen, joka kylvi hyvän siemenen peltoonsa.Mutta ihmisten nukkuessa hänen vihamiehensä tuli ja kylvi lustetta nisun sekaan ja meni pois.Ja kun laiho kasvoi ja teki hedelmää, silloin lustekin tuli näkyviin. Niin perheenisännän palvelijat tulivat ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen sitten on tullut lustetta?' Hän sanoi heille: 'Sen on vihamies tehnyt'. Niin palvelijat sanoivat hänelle: 'Tahdotko, että menemme ja kokoamme sen?'Mutta hän sanoi: 'En, ettette lustetta kootessanne nyhtäisi sen mukana nisuakin. Antakaa molempain kasvaa yhdessä elonleikkuuseen asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: KOTKAA ENSIN LUSTE ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun aittaani.'"

Jeesus antoi vertaukseen selityksen Matt 13: 37-43

"Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika. Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset. Vihamies, joka ne kylvi, on *******; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit. Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa. Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • väsynyt,,,,

      osa 2

      Jos luit Jeesukseen sanat tarkasti asia pitäisi olla täysin selvä, Jeesuksen pointti oli jumalattomat tempaistaan tulijärven ja valtakunnan lapset perivät maan!
      Testaus hetki on nyt ja on meille, ja Jeesus ei rukoile että hänen seuraajat otetaan pois maasta , vaan on kärsittävä ja kestävä loppun asti. Joh 17:15 "En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta. " Tämä takia on viimeiset päivät lyhennettyy Mark 13:19-20 .

      Ja sama asia toistetaaan että jumalattomat tempaistaan/revitään antikristuksen kanssa tulijärveen Ilm 19:20-21 ....heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa..

      Paavali opettaa niin monessa kohdassa vastoin Jeesukseen opetusta, itse
      saat valikoida , kumpa haluat seurattaa? Jeesus vai Paavali? Tulen vastaamaan niille jotka haluavat tietää lisää....Mutta en aloita edes keskustelemaan sellaisen kanssa jotka hylkäävät JEESUKSEN KÄSKYT ja opetukset ja sanovat että he seuraavat häntä ovat valehtelijoita.

      Joh. 14:15 "Jos te rakastatte minua,(SILLOIN) te noudatatte minun käskyjäni. Minä käännyn Isän puoleen, ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on kanssanne ikuisesti.Tämä puolustaja on Totuuden Henki. "

      Jeesuksen käskyjen noudattaminen ON PAKOLLISTA saadakseen totuuteen henki. Piste loppu!!! Tuosta ei pääsee kukaan yli vaikka kuinka vääntele, Jeesuksen rakkain opetuslapsi Johannes JULISTAA KAIKKI VALEHTELIJAKSI (tässä mukaan lukien paavali) joka ei pidää Jeesukseen käskyjä ja sano tuntevanssa ja seuravan häntä.

      1 Joh :2 3-4 Siitä me tiedämme tuntevamme hänet, että pidämme hänen käskynsä. JOKA SANOO TUNTEVANSA HÄNET (JEESUKSEEN) MUTTA EI PIDÄ HÄNEN KÄSKYJÄÄN ON VALHETELIJA, EIKÄ TOTUUS OLE hänessä.

    • hgfdesw

      paavalilais-luterilaisuuden opit eivät todellakaan ole Jumalaa ja Jeesustapalvelevien oppeja. Tunnustavathan papitkin itsensä uskontunnustuksen kaltaisiksi Jumalaa ymmärtämättömiksi ja eivät pappislupauksen mukaan saa Jeesuksen evankeliumia saarnata ja opettaa:

      Ensin koulutetaan tyhmäksi ja sitten vasta papiksi ettei ymmärtäisi ketä palvelee ja oppisi opettamaan pikku piruja niin etteivät hekään ymmärtäisi:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/uskontunnustus.html
      'Meillä ei ole järkeä. Meillä ei ole ymmärrystä. Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia. Olemme syntisiä; Järkemme ei voi käsittää Jumalaa.'

      ja jos/kun tuollaisesta koulutetaan pappi, joka herra jumalalle ja sen opeille lupaa uskollisuuttaa näin syntyy ammattilainen eksyttäjä:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
      Pappislupaus
      Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
      "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

      Tuon tunnustuksen mukaan pappi ei saa Jeesuksen evankeliumia saarnata vaan paavalialais-luterilaisuuden sopaskaa!
      Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

      Lupauksen lopussa; Jumalaa pilkaten kerjää Jumalalta apua saatanan jumaloimiseen paavalilais-luterilaisuuden herran ja herra jumalien palvelemiseen!

      JEESUKSEN evankeliumia Markuksen mukaan:
      12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
      12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
      12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe