Onko varaa

valistunut automies

Citikan omistajien vitsailla muutamasta Toyotan takaisinkutsuista, kun citikka on tehnyt läpip#skoja kulkuneuvoja vuosikymmenet. Todellisia korjaamoiden toiveautoja.Toyota on todistanut laatunsa kasvattamalla myyntinsä maailman suurimmaksi auton valmistajaksi. Sen sijaan citikkaa ei huolita edes myyntiin amerikoissa. Tottakai ranskalaiset ostavat oman maansa kulkuneuvoja koska ovat aina juovuksissa, mutta sivistysmaissa kauppa ontuu. Miten on citikan Japanin myynti verrattuna Toyotaan. HAH

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivistynyt automies

      Vai valistunut, hah. Euroopassa, jota nyt voi pitää sivistyneenä maanosana, tojon-rotteloiden myynti on pientä. PSA:n autoja myydään enemmän kuin niitä.
      Amerikassa tojon myynti sujuu vain ja ainoastaan siksi, että ne valmistetaan kokonaan jenkeissä. Se sopii oikein hyvin omaa teollisuutta suojelevalle jenkeille. Kuvitelmasi myyntiin huolimisesta ym. tuontikielloista on kaltaistesi lahopäiden jorinaa.
      Tojon suurmarkkinat ovat kehitysmaissa, sielläkin lähinnä sergein kuljetuslavettina.

    • valistunut automies

      Toyota vastuullisena autonvalmistajana korjaa virheensä omaan piikkiin. Citikka joka on vuosikymmenet ollut pelkkä vitsi, ja kurjositeetti maailmanlaajuisilla markkinoilla ei pysy pinnalla kuin valmistamalla cactuksen kaltaisia halpamalleja valkokaulusköyhille.Sen sijaan edustusautojen luokassa missä pääsisi esittelemään nykyaikaista tekniikkaa, ei citikalla ole löytynyt leseitä. Eikä tule löytymään.

      • Sivistynyt autoilija

        Toyota vastuuttomana "auton"valmistajana testauttaa "autonsa" asiakkailla ja korjaa romunsa vasta kun on pakko.
        Toyota ei mene kaupaksi missään päin missä vaaditaan laatua.

        Citikka näyttää nappaavan tänä vuonna kaksi maailmanmestaruutta. Siinä on hyvä näyttö Citikan huipputeknologian osaamisesta. Toyota romulle moinen osaaminen on vain suuri haave.


    • valistunut automies

      Rallit on tänä päivänä niin mennyttä maailmaa kuin vain voi. Mikään itseään kunniottava autotehdas ei niihin tosissaan satsaa. Citikalta näitä peltoautoja löytyy...Nykyaikainen autotehdas panostaa vihreisiin arvoihin, hybriditekniikkaan ja sähköautoihin. Citikka tuntuu panostavan räteihin ja lumppuihin mistä tehtaalla on kyllä pitkät perinteet.

      • 366 hp

        Juuri autourheiluun itseään kunnioittavat autotehtaat panostavat. Kaikenmaailman avuttomat nyhveröt ajakoot hybrideillä sun muilla raadoilla, minä en moisiin paskakekoihin koske.


    • valistunut automies

      Autourheilu on 70-luvulle jääneiden verkkahousuisten karvarintojen laji, ihmisten jotka ojan pohjalla kossupäissään örisevät Hannu Mikkolan nimeä. Näihin kuluttajiin citikka panostaa sekä valkokaulusköyhiin että menstraatio-ongelmaisiin naisiin cactus mallillaan. Citroen vetoaa yleensä ihmisiin joilla on Legot jääneet patterin väliin ja karvareuhka kiristää päätä kesät.talvet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe