Vakavasti tyttö/poikaystävän saamisesta

Olen vähän surullisena seurannut näitä tekstejä eri palstoilla sen jälkeen kun erästä tuttua 18-kesäistä jouduin neuvomaan. Kaikkialla voivotellaan että kukaan ei välitä, en ole ikinä seurustellut, en osaa iskeä naista/miestä jne.

Ensimmäiseksi pitää katsoa, millainen itse olet. Ei pelkästään ulkoisia juttuja vaan tunnetko itsesi sisältä. Usein sanotaan että "muuta toiseen kaupunkiin, aloita kaikki alusta". Ei se ole ratkaisu, suurin osa ongelmista kun on pääsi sisällä ja perusongelmat pysyvät asuinpaikasta ja kavereista riippumatta. Tämä ei tarkoita että olisit syyllinen mihinkään tai että päässäsi olisi jotain vialla. Ei.

Tutustu itseesi, sivistä itseäsi. Tämä on todella suuri työmaa, jossa menee aika jopa vuosia, jos nollasta aloitat. Tuskin kuitenkaan joudut nollasta aloittamaan, jotain rakennuspalikoita sinulla jo on.

Sinun pitää tuntea itsesi, missä olet hyvä, missä olet huono, mitä oikein haluat tulevaisuudelta ja mitä olet valmis tekemään elämässäsi. Näistä rakentuu pohja itsesi tuntemiselle ja siihen, että luotat itseesi. Jos vastaat kavereiden kysymyksiin aina "emmä tiiä", sinulla on paljon töitä edessäsi. Mutta asiat on mietittävä, tutustu itseesi ja minääsi.

Ei kukaan halua seukata joojoo-ihmisen kanssa, joka ei ole mitään mieltä mistään, joka ei halua tulevaisuudelta mitään eikä osaa pukea sanoiksi tunteitaan.

Mieti aina välillä miten joku toinen sinut näkee. Pidä silti varasi, älä ajaudu narsistiseen itse-ihailuun, kuten suuri osa urheilijoista ja himokuntoilijoista. Minä ajauduin tuollaiseen tilaan parikymppisenä, urheileva nuorimies, olin mielestäni täydellinen, kroppa oli kone joka teki juuri sen mitä halusin, hioin yksityiskohtia ja säälin muita, jotka vain olivat.

Siis ulkoinen olemus kertoo toki paljon sinusta, mutta mitä päässäsi liikkuu, miten puhut, mitä mieltä olet, nämä tekevät sinusta kiinnostavan, ei pelkkä ulkonäkö. Ns "vetämätön paska" eli vetelä joojoo-mies, eipä ne paljon ketään kiinnosta, Opeta siis itsellesi itsekuria ja tavoitteellista työskentelyä, siitä on hyötyä myös työelämässä ja muutenkin elämässä eteenpäin mentäessä.

Pidä itsestäsi huolta. Älä etsi tyttö-poikaystävää, se tulee kohdalle kun on aika ja olet valmis. Minä etsin sieltä ja täältä, deiteistä, ravintoloista, kirjastoista ja vaikka mistä. Sitten yks-kaks, ilman etsimistä tämä outo ihminen pisti minulle IRC-viestin yli 10 vuotta sitten. Siitä se lähti. Nyt on penskat, velkainen osake ja farkkuvolvo, mutta arki rullaa, en ole mitään vailla.

Mutta tee siis töitä itsesi kanssa, tai oikeastaan ensimmäiseksi "ryhdistäydy"!

7

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tahtoisinpa tietää

      Kun sä noin kovasti olet tehnyt töitä, niin käykö siinä lopulta niin, että oletkin liian hyvä jo naistenkin silmissä, vai oletko liian hyvä omissa silmissäsi. Ajatella, jos joskus joku vastaisi sulle joojoo, tai sanoisi ettei tiedä, tai olisi ruotinut sielunsa pohjamutia myöten itseään ennen sun tapaamista (mikä se useimmat kyllä vie enemmän hakoteille kuin suureen viisauteen). Entäs ulkoinen olemus? Rima noussut sitä mukaa? Uraohjus? Mites sille duunari enää kelpais.. Kuinka helposti oikeastaan itsensä jalostaa pois markkinoilta? Missä inhimillisyys? oliko pointti se originaalisuus vai viilattiinko imagoa niin kauan, että lopulta se viimeinenkin persoonallisuuden ripe tippui viemäriin?

    • itsensä kehittäjä

      Johan se vastas ja täyttä asiaa kirjoitti,joskin pitkästi, kopsaan tähän ton ydintekstin:

      "Sinun pitää tuntea itsesi, missä olet hyvä, missä olet huono, mitä oikein haluat tulevaisuudelta ja mitä olet valmis tekemään elämässäsi. Näistä rakentuu pohja itsesi tuntemiselle ja siihen, että luotat itseesi. Jos vastaat kavereiden kysymyksiin aina "emmä tiiä", sinulla on paljon töitä edessäsi. Mutta asiat on mietittävä, tutustu itseesi ja minääsi."

      Kyl jokaisen on tehtävä töitä itsensä eteen, myöhemmin puolison eteen ja perheen eteen. Makaamalla ja surffaamalla jää peräkammarin pojaksi tai tytöksi. No äiti syöttää niin kauan kuin jaksaa, mutta mitä sitten... Täyttä tyhjää koko elämä. Kyllä jokaisen täytyy itse tehdä elämälleen jotain, itsestään ei tapahdu mitään. Mun paappa sanoi että "Tuuliajolla olevana laivaan ei kukaan nouse". Elämällä pitää olla suunta.

    • tk5e33

      "Mieti aina välillä miten joku toinen sinut näkee. Pidä silti varasi, älä ajaudu narsistiseen itse-ihailuun, kuten suuri osa urheilijoista ja himokuntoilijoista."

      Nyt on mikko-täti mennyt vähän yli näissä jutuissa.

      Tuo on muutenkin aika pitkälle huuhaata koska kaikkein kiinnostavimmat miehet, eli ne rentut, eivät todellakaan vastaa sinun kirjoitustasi.

      • laukkuryssä

        Totta osittain Mikon juttu, eli salilla näkee narsisteja paljon. Muitakin kuin niitä peilin edessä itseään katsovia.


    • henrikkis

      Turha täällä on tuollaista Mikko kirjoittaa. Tää on luusereiden palsta, ei nää ymmärrä tuota elämää, aivan liian vaivalloista.

      • BeM

        Henrikkiisin kanssa samaa mieltä.

        Täällä miesten yksinäisyys on naisten syytä, työttömyys on Kataisen ja Urpilaisen syytä. Ne ovat luonnonvoimia joihin ei voi vaikuttaa.


    • juuttt

      Hyvä kirjoitus! Paljon asiaa, syksyn jatkot! Itse parikymppisenä parhaillaan ja mieluinen työ/opiskelu paikka vielä odottaa. Siinä on paljon miettimistä ja vaikuttaa moneen asiaan. Pohja muuten kunnossa mutta hutera, jämäkkä siitä tulisi kun olis juurikin toi vakaa suunta mitä kohti kulkea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe