eronneiden naisten hauskanpitotarve!

tylsimys

Olen alle 5-kymppinen eronnut äijä.
Muutaman vuoden olen yrittänyt löytää kumppania ikäisistäni naisista, jotka ovat yleensä olleet eronneita.
Kaikilla on poikkeuksetta ollut suuri halu viettää tietyllä tavalla vauhdikasta elämää; käydä tansseissa, yökerhoissa, hauskanpitoa ja matkoja naisporukalla, jne.
Usein olen saanut kuulla, että kun he ovat olleet 20-30v. avioliitossa, kasvattaneet lapset, ruokkineet miestä, pessyt pyykit, jne, niin nyt he haluavat nauttia elämän vapaudesta ja vastuuttomuudesta.

Itse taas olen rauhallista sorttia, mieluummin haluaisin kotona viihtyvän kumppanin, seuraa lenkkipoluille ja sienimetsään, yhteisille matkoille, koti-iltoihin ruoanlaiton ja TVn katselun merkeissä.

Olen yrittänyt tapailla jopa 10v. itseäni vanhempiakin naisia, mutta heiltäkin olen kuullut olevani liian tylsä ja rauhallinen.

Pitäiskö tästä vanhainkodin kahvilaan lähteä mummoja katselemaan?

Kuitenkin olen nuorekas, sporttinen, fiksu, hyvin pärjäävä, idearikas, mielikuvitusta omaava, jne. Yllätyksekseni minua on jopa kehuttu seksin suhteen, vaikka itse olin aina kuvitellut olevani huono.

Mutta kun tuntuu, että naisille ei riitä vaikka olisin millainen, aina ulkopuolella on jotain houkuttelevaa.

Kysymys kuuluukin, että olenko vain sattunut tapaamaan minulle vääriä naisia vai ovatko kaikki naiset tuollaisia, varsinkin avioliiton jälkeen(missä he ovat ehkä tyytymättöminä eläneet sellaista elämää mitä minä haluaisin)

43

412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • senkannatin hyvä

      Terve! Sääliksi käy... itse olen em. sorttiin iän ja eron puolesta lukeutuva naisihminen. Sillä poikkeuksella että itse olen töissä, kotona ja luonnossa hyvin viihtyvä ihminen. on ollut vaikea löytää kamua oikein millekkään kiinnostuksen kohteelle... Harvoin käyn ihmisten ilmoilla- ja se rassaa, kun sakki on päissään...

      Sitten tiedä... Kävi taannoin jotain, "kaupunkilaispoika" on suostunut mukaan suolle, tattimetsään. Ei säikähtänyt in nature natiivieläintäkään, isohkoa, muutaman kymmenen metrin päässä, joten on voinut käydä ihan säkäkin...

      Laittamalla ilmoituksen, millaista etsit, voisi onnistaa. Oletko jo kokeillut? Toivotan paljon onnea emännän hakuun, ja minullakin meni- muutama yritys ja erehdys, mutta nyt olen oleellisesti onnellisempikin sitten... Me kaksi emme asu yhdessä, mutta viihdymme niin ettei kello meinaa sille riittää. Yhä on jotenkin ihmeellistä että toisella jaksoluku riittää tällaiseen tuikitavis akkaan-
      Ja jos ikinä tämän lukeekin, taitaa tunnistaa. Se ja sama... Lähdenpä hommilleni.
      Onni on, pieniä asioita.
      Vinkki... on naisia jotka ei jouda tuijottamaan telkkua. Jakautuu niin, että naiset esim. käsitöitä tai kolistelevat keittiössä...

    • tylsimys

      Vau, tuo antaa toivoa, että ainakin yksi on olemassa. Pakkohan on sitten muitakin olla !
      Eikä tosiaan tuo keittiö tai käsityöt häiritse, tuleehan sitä itsekin oltua vaikka autoa räpläämässä tai lumitöissä.

      • KH71

        On meitä muitakin joille tuollainen "tylsimys" olisi oikea ihanuus. Minä olen 40 pitkästä avioliitosta eronnut ja ottaisin mielelläni juuri tuollaisen miehen. Minulla taas ongelmana, että miehillä, joita olen tavannut sanat ja teot ei kohtaa. Haluaisin miehen, johon luottaa ja joka kunnioittaa toista ja antaa läheisyyttä, eikä vain seksiä vailla. Liikaa vaadittu?


      • senkannatin hyvä

        Kiva- kyllä joku sinusta hyvän elämäntoverin saa oikeasti! Minä itse tykkään kun mies on normaaliasioita touhuava. Niin- tämä ns. minun yksi on kyllä herttainen, ja puhuu ja pussaakin niin, että just siksi minä häneen repsahdinkin- heti eka tapaamisesta. Nappasi varoen ruoja vyötäröltä, niinkuin mitaillen tuumakokoa.
        Miehekkäästi haki myöhemmin puhelinnumeroni...
        Ei ollut meinaten menijöitä ollenkaan, ja tiiviisti seurustellaan... kummankaan elo ei täysin ongelmaton, mutta talveakin kuulemma, kun säät kylmenee vielä... Tyyli vaan muuttuu.
        Neuloinkin jälleen nähden... Puikot saa olla käsissäni rauhassa. Ihanaa.

        Minä olin jo jossain vaiheessa luulluut, ettei normimiehiä enään ole! En vaihda, en luovuta. Jotain siellä sisällä on yhä tutkimatonta ja paljon. Ilman takuuta kestääkö- mutta millekkäs ikuista takuuta on?


    • Tuollaista miestä aikani hain ja luovutin (osin matkailusta tykkään). Onneksi kaltaisesi mies on löytynyt live-elämästä. Lycka till.

    • nais tylsimys

      Kyllä meitä on tavis arjesta pitäviä alle 50 kymppisiä eronneita naisia. Meihin ei vaan törmää kapakoissa. Aika menee töissä, kotitöissä,lenkillä, metsässä, puutarha ja talon kunnostustöissä sekä kotona kirjoja lueskellessa jne..
      Olet tainnut törmätä vaan eri naisiin kuin joita kaipaat. Jatka etsimistä.

    • 15+14

      Itse olen juuri aloittajan tyylinen nainen. Pidän kuitenkin myös koti-illoista, marjastamisesta, sienestämisestä, käsitöistä ja pihatöistä.

      MUTTA haluan muutakin kuin sitä kotona kiehnäämistä :) Haluan, että mieheni lähtee kanssani teatteriin, museoihin, ilmaistapahtumiin, tanssimaan, elokuviin, mitä nyt vain voidaan keksiä.

      Ehkä tässä on juuri syynä kirjoittamasi, että olemme olleet "tarpeeksi" sidottuna kotiimme ja haluamme nyt hiukan "lentää", vielä kun pystymme. Onpahan sitten muisteltavaa kun emme enään pysty :)

      Nyt minä "törmäsin" juuri sinun tyyliseesi mieheen. En usko, että suhteemme voi jatkua, koska kuitenkin kaipaan elämää kodin ulkopuolella. En haluaisi lähteä tapahtumiin ilman miestäni, mutta valitettavasti teen sen, jotta saan sitä mitä haluan.

      Eniten tässä harmittaa se, ettei mies kuitenkaan lukenut profiiliani niin hyvin, että olisi sisäistänyt millaista miestä haen. Hän on mukava mies, mutta ei minunlaiselleni "pyryharakalle " ;)

    • BEM

      AP:n ongelma lienee yksi suurimmista syistä miksi erotaan. Mies ns jämähtää sohvalle eli elinpiiri rupeaa supistumaan ennen aikojaan. Kiinnostaa pyöriä kotona mökillä hyvässä lykyssä joskus elokuvissa, salilla tai kaverien kanssa kalassa.

      Keski-ikäiset ja vanhemmat naiset ovat taas kulttuuripalveluiden suurimpia kuluttajia, tykkäävät tavata ystäviään, matkustaa muualekin kuin Thaimaahan ja Kanarialle.

      Eli kun miehet rupeavat pyörimään enemmän kotona, naiset alkavat taas lapsista vapauduttuaan taas haluamaan enemmän kodin ulkopuolelle.

      Tietysti sääntöön löytyy poikkeuksia, joten onnea vaan metsästämiselle. Voi vaan olla, että kotona pyörivä nainen myös näyttää siltä eli on pyöreämpi ja vähemmän huoliteltu, mutta elämä on kompromisseja.

      • 9ja3

        BEM:n vastaus kiteytti kaiken. Ilmankos me viiskymppiset naiset katselemme muutaman vuoden nuorempia miehiä :)

        Kiitoksia sinulle BEM ! seuraavassa profiilissani yläikäraja miehelle 48 v ;)


      • Minä kyllä ymmärsin aloittajan tarkoittavan hauskanpidolla bilettämistä, so. yöelämässä viihtymistä. Kulttuuri, politiikka, reppureissaaminen ja muut harrastukset sekä yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai ystävien kanssa ovat omasta mielestäni ihan eri asia.

        (Taisin kyllä tulkita väärin, luettuani tuon myöhemmän viestin.)


    • tylsimys

      Vastaukset kuvastavat aika paljion sukupuolten välistä eroa, just siihen malliin kuin itsekin olen havainnoinut.
      Omalla kohdallani ikä ei ole muuttanut mitään, en ole koskaan välittänyt "sosiaalisista" jutuista.
      Ja kun olen saanut kaiken mitä olen halunnut, niin haluan nauttia siitä ja olla onnellinen, enää ei ole tarvetta lähteä ihmisten ilmoille etsimään jotain.

      Omalla kohdallani suurimmaksi eroksi ikäisiini naisiin näen tuon tarpeen "tuntemattomien ihmisten läsnäololle". Itselläni sitä ei ole koskaan ollut, naisille tuntuu olevan tärkeä.

      Mietin, että kiinnostaisiko "mahdollista tulevaa" naisystävääni viettää päivä museossa jos saisin järjestettyä hänet yksin sisään selolaisena päivänä kun se on suljettu.
      Tai kuunnella joitain aloittelevia bändejä jos saisin järjestettyä privaattiesityksen.
      Myös tanssiminen olisi kivaa kun ei olisi ketään muita pareja tönimässä parketilla.
      Elokuvateatterista puhumattakaan, ilman popcorn-rapisteluita ja kikattavia pikkutyttöjä.

      • Tulee väistämättä mieleen kaksi yhtä huonoa vaihtoehtoa: sosiaalisten tilanteiden pelko tai sairaalloinen mustasukkaisuus. Jos mies suhteilla järjestäisi jonkun yksittäisen tapahtuman esim museoon niin fine, mutta jos hän ei voisi/haluaisi lähteä ihan tavallisiin elokuvanäytöksiin ym, niin pitäisin kyllä aika outona.


      • 19ja20
        helka kirjoitti:

        Tulee väistämättä mieleen kaksi yhtä huonoa vaihtoehtoa: sosiaalisten tilanteiden pelko tai sairaalloinen mustasukkaisuus. Jos mies suhteilla järjestäisi jonkun yksittäisen tapahtuman esim museoon niin fine, mutta jos hän ei voisi/haluaisi lähteä ihan tavallisiin elokuvanäytöksiin ym, niin pitäisin kyllä aika outona.

        Totta puhut helka!


    • punaruskeat hiukset

      Nyt ei tule mieleen muuta kuin että oletkohan noukkinut nämä naisesi yökerho reissuilta ?

      Tee seur.kerran vaikka netti treffailuun haku ja laita vaikka esittely tekstiin juuri tuo mitä ed. kirjoitit. jos olet rauhallinen omissa kuvioissasi energinen kotia ja elämänkumppaniasi arvostava kirjoita haku sen mukaan . jätä nuo tanssikissat ja yöhaltijat ihan omin nokkineen. On käsittämätöntä että mies kuvittelee sen rauhallisen kotihengettären löytyvän kosteista öistä on ne sitten risteilyllä tansseissa tai yökerhoilla. Kaikissa noissa isket kiville.

      Me norm. n. 50 v naiset ei käydä rellumatrei reissuilla lähes joka kk jos olemme kotiihmisiä. Hae oikeilla määritteillä jos haluat että tulee osuma. Ei se sen vaikeampaa ole.
      Yht. harrastukset ja elämän tapa yhdistää ei niiden eroavuus.

    • tylsimys

      Helkalle:

      "Tulee väistämättä mieleen kaksi yhtä huonoa vaihtoehtoa: sosiaalisten tilanteiden pelko tai sairaalloinen mustasukkaisuus. Jos mies suhteilla järjestäisi jonkun yksittäisen tapahtuman esim museoon niin fine, mutta jos hän ei voisi/haluaisi lähteä ihan tavallisiin elokuvanäytöksiin ym, niin pitäisin kyllä aika outona. "

      Nuo vertaukseni privaattitapahtumista olivat ikäänkuin kysymys, että "onko naisille yhtä tärkeää tuntemattoman porukan ympärilläolo kuin itse aktiviteetti?"

      Tarkoitan tällä sitä, että itse en tunne saavani mitään lisäkiksejä siitä, että ympärilläni on tuntemattomia ihmisiä tekemässä samaa asiaa kanssani, on se sitten komedialle nauraminen tai jalkapallomatsin seuraaminen.

      Mitä tulee sosiaalisten tilanteiden pelkäämiseen, niin siihenhän kumppani ei liity. Vaikka toisaalta liittyykin siinä mielessä, että vaikka yksin ollessani koen olevanikin jollainlailla sosiaalinen, niin kumppanin kanssa aikaa viettäessäni en missään tapauksessa haluaisi mitään ulkopuolisia häiritsijöitä.
      Ehkä se on sitten jotain sosiaalista mustasukkaisuutta, mihin ei liity vieraat miehet vaan enemmänkin jotain sellaista, että haluan sillä hetkellä olla mahdollisimman lähellä toista, että kukaan ei pääse väliimme.

      • nais tylsimys

        Ymmärrän kyllä halusi rauhoittua kahden oloon. Hyvä museo on kiva vaikka yksin kulkis kuten näyttelykin. Aihetta, joka oikeasti kiinnostaa jaksaa tutkia pitkään vaikka tyhjässä näyttelytilassa.Teatteriin ym tilaisuuksiin menen ohjelman vuoksi. Valikoin mitä menen katsomaan. Pidän kulttuuririennoista joitakin kertoja vuodessa käytynä. Joka viikko tai edes kuukausi en kaipaa kulttuuritapahtumia. Työ on hektistä ja itsensä likoonlaittoa vaativaa. Vapaa-ajalla viihdyn muissa puuhissa.


      • esdryutfgykh

        Mitäs, jos yrittäisit alkaa ymmärtää, että jokainen ihminen on omanlaisensa YKSILÖ?

        Jotenkin tekstistäsi tulee sellainen olo kuin olisit kiukutteleva pikkupoika: "mä en ala, kun tytöt on tollasii, ettei niiden kaa voi mitään..." Onko se meidän keski-ikäisten, eronneiden naisten vikamme, että meillä on OMA elämä? Sinulla on omat ehtosi seurustelua / parisuhdetta koskien, joten a. jatkat etsimistä tai b. alat miettiä, pitäisikö tehdä joissain kohdin kompromisseja, jos seurustelukumppanin löytäminen on niin tärkeää?

        Itseäni ei ole vaivannut huvittelun haluisuus eron jälkeen ; olen rakentanut omanlaiseni elämän itselleni ja teini-ikäiselle lapselleni. Kun tyttö on luonani, me teemme viikonloppuisin tyttöjen juttuja. Kun olen yksin, teen omia juttujani, hoidan kotia, tapaan ystäviäni. Myös miesystävääni, joka Luojan kiitos on samaa maata kanssani. Hänellä on myös oma elämä, hän tapaa lapsiaan ja ystäviään. Meillä on yhteinen harrastus, jonka parissa vietämme aikaa yhdessä ja mikäs sen ihanampaa kuin esim. viettää lauantai-iltaa kahden saunoen ja kokkaillen ym. Ymmärrämme toinen toistemme tilanteita ja vaikkemme tosiaan nyhjää kaikkea liikenevää aikaa kaksin neljän seinän sisällä, se ei tarkoita, ettemmekö olisi sitoutuneita toisiimme. Emme ole mitään alta parikymppisiä hupakoita, joille muu maailma lakkaa olemasta seurustelun myötä.


      • Uteliaisuuttani kysyn vielä, että kuinka intensiivistä suhdetta sitten haet. Ymmärtäisin, ehkä, totaalisen toisiinsa keskittymisen, jos tapaamiset olisivat mahdollisia hyvin harvoin ja vain vähän aikaa kerrallaan. Mutta jos puhut ihan normaalista parisuhteesta, jossa tapaillaan viikottain ja jopa monta kertaa viikossa, niin kuulostaahan tuo oudolta. En ihmettele, ettei tuollaiseen suostuvaa ja sopivaa naista löydy. Eri asia, jos olisit tarkoittanut "bilettämistä" kuten ensin tulkitsin.

        Oma tuore ihastukseni on kestänyt nyt reilun kuukauden. Siihen aikaan on mahtunut molempien omia matkoja (työ- ja huvi-), omia juhlia/kutsuja ja edustustilaisuuksia, onpa sattunut yksi baari-iltakin, vaikka harvoin "biletän", molemmat ovat tahoillaan tavanneet ystäviään, käyneet ulkona syömässä jne. Yhdessä on ehditty osallistua kaksiin juhliin, tehty pikku reissu kotimaassa, käyty museoissa, syöty ulkona... ja silti on jäänyt yllin kyllin aikaa myös yhdessä kokkaamiselle, luonnossa liikkumiselle ja kahden kesken jomman kumman luona kuhertelemiselle. Välimatkan takia emme edes tapaa pääsääntöisesti muulloin kuin viikonloppuisin (paitsi jos työt tuovat hänet viikolla pks:lle).

        Ajatus siitä, että kaikki viikonloput pitäisi viettää kaksin tyhjiössä tuntuisi kyllä tosi ahdistavalta.

        Kysyn vielä: sallisitko naisystäväsi kuitenkin käydä omien ystäviensä kanssa käydä elokuvissa, teatterissa, konserteissa ym (vaikka yhdessä et teidän haluaisi niin tekevän)? Matkoilla kotimaassa? Ulkomailla? Töihin, luottamustehtäviin tai harrastuksiin liittyvissä tapahtumissa (messut, pikkujoulut, edustustilaisuudet)?


    • todellakin tylsimys

      "haluaisin kotona viihtyvän kumppanin, seuraa lenkkipoluille ja sienimetsään, koti-iltoihin ruoanlaiton ja TV:n katselun merkeissä."

      TYLSÄÄ!!!!!! LIIIIAN TYLSÄÄ!!!!!!

      Omat 70-vuotiaat vanhempanikin ovat enemmän elämässä kiinni, kuin sinä. Siis maailmassa on vaikka mitä ihanaa koettavaa, ei sitä todellakaan kannata katsoa vaivaisen telkkariruudun läpi! Sienet poimikoon muut, eikä kiinnosta ruuanlaittokaan, kun niitä saa valmiina kaupoista ja ravintoloista.

      Olet ajasta jäljessä ja jämähtänyt sinne. Naiset ovat tässä ajassa eläviä, sinä olet jälkeen jäänyt.

    • nais tylsimys

      Jolla on rahaa mällätä mällätköön. Valmisruokia syököön he ketkä niitä haluaa. Kunnon kotiruokaa ei voita mikään, rakkaudella tehtyä. Nimimerkki todellakin tylsimys voi liehua rauhassa omissa kivoissa jatkuvan menemisen ja uuden kokemisen huveissaan. Saa nauttia liehumisesta ympäriinsä, jos siitä nauttii. Koti-ihmiset saa nauttia rauhallisesta arjestaan. Eiks voitais sallia ihmisten viettää oman näköistään elämää. Tylsässä arjessa viihtyviä löytyy, mutta he eivät hehkuta arkipuuhiaan. Työpaikoilla ja menomestoissa loistavat liehuletit. He jotka janoavat aina vaan uusia ostettuja elämyksiä.

      • todellakin tylsimys

        Kaupoista ja ravintoloista saa niin hyvää ruokaa jopa edullisemminkin, kuin että ostaisi kaikki tarvikkeet itse, että mielummin niitä. Ruoanlaitto on tylsää ja aikaa vievää.

        Ulkoisessa maailmassa oleminen voi tuntua koti-ihmisistä liehumiselta. En katso koskaan telkkaria, mielummin koen elämän itse olemalla ihmisten parissa, käymällä teatterissa, näyttelyissä, kahviloissa, toreilla, tapahtumissa, meditoimassa joogassa, tutustumassa eri kulttuureihin ulkomailla.. Ap:n kaltainen mies voi sopia jollekin, mutta nykynaiset elävät uutta aikaa, pois hellan ja nyrkin välistä..
        Olen onneksi löytänyt kaltaiseni miehen, ja voi että onkin kivaa, kun telkkari ei vie yhtään huomiota toistemme kanssa olemisesta! Rakastelemme antaumuksella nautiskellen ja pitkään kynttilän valossa kaiket illat, elämme hetkessä toisiamme hellien ja hyväillen..


      • miesvm_1967x
        todellakin tylsimys kirjoitti:

        Kaupoista ja ravintoloista saa niin hyvää ruokaa jopa edullisemminkin, kuin että ostaisi kaikki tarvikkeet itse, että mielummin niitä. Ruoanlaitto on tylsää ja aikaa vievää.

        Ulkoisessa maailmassa oleminen voi tuntua koti-ihmisistä liehumiselta. En katso koskaan telkkaria, mielummin koen elämän itse olemalla ihmisten parissa, käymällä teatterissa, näyttelyissä, kahviloissa, toreilla, tapahtumissa, meditoimassa joogassa, tutustumassa eri kulttuureihin ulkomailla.. Ap:n kaltainen mies voi sopia jollekin, mutta nykynaiset elävät uutta aikaa, pois hellan ja nyrkin välistä..
        Olen onneksi löytänyt kaltaiseni miehen, ja voi että onkin kivaa, kun telkkari ei vie yhtään huomiota toistemme kanssa olemisesta! Rakastelemme antaumuksella nautiskellen ja pitkään kynttilän valossa kaiket illat, elämme hetkessä toisiamme hellien ja hyväillen..

        Vai että oikein meditoimassa joogassa.. et ole tainnut montaa kertaa ehtinyt käymään, asenteestasi kuvastuu melkoinen ylimielisyys ja epäloogisuus;

        "Ruoanlaitto on tylsää ja aikaa vievää"
        "elämme hetkessä"

        Ruoanlaittaminen yhdessä on juuri sitä hetkessä elämistä, ei siinä tarvitse näet edes meditoida vaan voi ihan keskustella vaikka mistä samalla kun tekee kotiruokaa. Se on hetkessä elämistä ihan samalla tavalla kuin teidän kynttilärakastelut "kaiket illat". Onhan palovaroittimissa toimivat paristot?


      • todellakin tylsimys
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Vai että oikein meditoimassa joogassa.. et ole tainnut montaa kertaa ehtinyt käymään, asenteestasi kuvastuu melkoinen ylimielisyys ja epäloogisuus;

        "Ruoanlaitto on tylsää ja aikaa vievää"
        "elämme hetkessä"

        Ruoanlaittaminen yhdessä on juuri sitä hetkessä elämistä, ei siinä tarvitse näet edes meditoida vaan voi ihan keskustella vaikka mistä samalla kun tekee kotiruokaa. Se on hetkessä elämistä ihan samalla tavalla kuin teidän kynttilärakastelut "kaiket illat". Onhan palovaroittimissa toimivat paristot?

        Kirjoituksestasi paistaa kateus ;D

        Tee ihmeessä ruokaa, jos siitä tykkäät. Elän hetkessä muulla tavoin. Sopiiko? ;)


      • miesvm_1967x
        todellakin tylsimys kirjoitti:

        Kirjoituksestasi paistaa kateus ;D

        Tee ihmeessä ruokaa, jos siitä tykkäät. Elän hetkessä muulla tavoin. Sopiiko? ;)

        Älä meditoi siihen mitään kateutta koska siinä ei ole kateutta :)

        Ja teen ruokaa joo, sopii.


      • todellakin tylsimys
        miesvm_1967x kirjoitti:

        Älä meditoi siihen mitään kateutta koska siinä ei ole kateutta :)

        Ja teen ruokaa joo, sopii.

        "Tee ihmeessä ruokaa, jos siitä tykkäät."

        Jäikö lukematta? ;)

        Ei se mitään, kaikkea hyvää sinulle :)


    • ääripäät

      Olen kanssa samanikäinen mies kuin aloitaja ja olen törmännyt vastaaviin, on vähän aikaa sitten eronneita tai vuosia yksin eläneitä yhäreitä ja nyt on lapset isoja.
      Nyt otetaan kaikki se irti mitä on menetetty nuoruudessa lasten kanssa eläessä ja kaikki "kissanristiäisetkin" on käytävä ja ollaan niin "nuorekkaita" mutta kun peiliin katsoo...kaikki tehdään vain tekemisen takia ja aikaa ei ole ns. uudellekkaan suhteelle.
      Toinen ääripää on nämä mummomaiset jotka kutoo vain sukkaa lapsenlapsilleen ja elää vain heidän kauttaan ja puhuu vain niistä ja entäs se seksi kun asenne on tämä kun se tuo värkkini on aikoinaan pukannut lapset maailmaan niin se on hommansa hoitanut.

      Tämän kultaisenkeskitien naisen kun vain löytäisi jolle se arkinenkin elämä voisi olla sitä juhlaa mutta on vain paljolti tätä kahta ääripää tyyppiä.

      • eronnut neito

        Äläpä yleistä siinä. Minä en mitään villasukkia kudo. Seksi ei oo historiaa, mutta vaatii halua. Halu tulee miehen kanssa yhdessä aikaa viettäen. Tasapuolisessa suhteessa kiinnostus pysyy yllä puolin ja toisin. Kiinnostus löytyy, kun suhde on vastavuoroinen ja toista kunnioittava. Oon vaan tullut ronkelimmaksi miesten suhteen. Pitää olla elämänarvot kohdillaan, jotta juttu edistyy. Enkä ole mikään tekopirteä hippaleidi. Ihan viihdyn metsällä ja arjen jutuissa. Mummoksi mua ei saa tekemälläkään.


      • todellakin tylsimys

        Minun arkeni koostuu elämästä nauttien ja se on yhtä juhlaa!

        Jotenkin on vaan niin vanhanaikaista elämää sellainen, että mennään olemaan töihin 8-16, sitten kaupan kautta kotiin, ruokaa tehdään tunti, töllön edessä loppu ilta ennen nukkumaan menoa. Tuota rataa 5/7, loppu 2/7 sienestetään, käydään kaupassa, tehdään tunti ruokaa, ollaan loppu ilta töllön edessä ennen nukkumaan menoa.. Johonkin tuohon väliin hohdokkaasti yksi saunailta ja ennen sitä lenkille.. Kukin eläköön tyylillään, mutta ei tule kiksejä tuollaisesta, ei sitten millään..


      • fourty-something

        Oletkos tullut ajatelleeksi, MIKSI nyt otetaan ilo irti? Tosiaan siksi, että aiemmat vuodet ovat menneet perheen arkea pyörittäessä - ja suurella tod.näköisyydellä niin, että sinun ja aloittajan kaltaiset miehet ovat "luoneet uraa" ja jättäneet vaimon pärjäilemään lasten kanssa. Nyt sitten teillä miehillä olisi yllättäen eron jälkeen aikaa alkaa "pesimään" uuden kumppanin kanssa, mutta kappas vain, näitä vieressä nyhjääjiä ei niin vain löydykään... Ja näitä vapaudestaan nauttivia naisia, jotka ovat jo tehneet osuutensa kasvatettuaan lapset aikuisiksi pitää sitten mollata... My ass, mitä lätinää aikuisilta miehiltä!


      • mieti!!!!
        todellakin tylsimys kirjoitti:

        Minun arkeni koostuu elämästä nauttien ja se on yhtä juhlaa!

        Jotenkin on vaan niin vanhanaikaista elämää sellainen, että mennään olemaan töihin 8-16, sitten kaupan kautta kotiin, ruokaa tehdään tunti, töllön edessä loppu ilta ennen nukkumaan menoa. Tuota rataa 5/7, loppu 2/7 sienestetään, käydään kaupassa, tehdään tunti ruokaa, ollaan loppu ilta töllön edessä ennen nukkumaan menoa.. Johonkin tuohon väliin hohdokkaasti yksi saunailta ja ennen sitä lenkille.. Kukin eläköön tyylillään, mutta ei tule kiksejä tuollaisesta, ei sitten millään..

        Saisitko paremmat kiksit jos ISISläiset pakottaisivat sinun 600-luvun aikaiseen fundamentalismiin? Jos ei maistuisi niin saisit pikaparturoinnin ja filmitähden rooliin youtubessa.


      • Yksi pelokas siinä
        mieti!!!! kirjoitti:

        Saisitko paremmat kiksit jos ISISläiset pakottaisivat sinun 600-luvun aikaiseen fundamentalismiin? Jos ei maistuisi niin saisit pikaparturoinnin ja filmitähden rooliin youtubessa.

        Aika kaukainen vertaus:)


    • turhautunut 007

      En tarkemmin tiedä APn omasta elämästä, työstä ja kokemuksista, mutta ymmärrän hänen tarkoittamansa.

      Itse olen elänyt hyvinkin vauhdikasta elämää, kiertänyt maapalloa, nähnyt kulttuureita ja ihmisiä, oppinut asioita ja kieliä, melkeinpä sellainen "mini James Bond"-elämä on tullut koettua, voisin vaikka kirjan kirjoittaa elämästäni, eikä se kenenkään mielestä olisi tylsä.

      Mutta siitä huolimatta tunnen olevani tylsä 40v. naisten seurassa. Minulta tuntuvat puuttuvan sellaiset asiat joita he haluavat harrastaa. En edes osaa tanssia, eikä ole mitään halua opetella asiaa joka ei kiinnosta. Museoista puhumattakaan. Olen kyllä varmaan ollut paikan päällä suurimmassa osassa niistä paikoista mistä nuo esineet ovat alkujaan tai tanssit syntyneet, mutta sehän ei minusta sen parempaa tee.

      Ihan sama kuin naiseni haluaisi mennä maailmankuulun muusikko XXXXn konserttiin, mua ei kiinnostaisi koska olen ollut hänen kämppiksensä muutaman vuoden ja joutunut kuuntelemaan hänen joikailuaan ihan tarpeeksi.

      Sitten sivusta turhautuneena seuraan kun naapurin "työtön tyhjäpää perus-raksa-Arska" kertoo naiselle vitsin, iskee silmää, hakee tanssiin ja herää aamulla rakastuneen naisen vierestä.

      • fourty-something

        Jep, tylsä olet - kuka oikeasti haluaa kuunnella itsekeskeisen ihmisen tarinoita..?!
        .Ei ketään aikuista naista kiinnosta sinun menneisyytesi mini-Bondina maailmalla tai että olet ollut jonkin staran kämppis joskus ennen muinoin. Mennyt on mennyt ja nyt on nyt - vaikka seikkailuistasi saisi bestsellerin aikaan, niin mitä sitten?
        Se hemmo, jota kutsut naapurin tyhjäpääksi elää tässä ja nyt, huomioiden naisen tarpeet eikä elä jumittuneena menneisyyteensä ja kuvittele, että naiset lakoavat jalkoihin ilman, että itse pitää nähdä mitään vaivaa.


    • tylsimys

      Olen harrastanut leikkimielistä galluppia naistuttavien keskuudessa;

      "Menisitkö mieluummin hyvään leffaan yksin vai huonoon lefaan ihmisen kanssa josta pitäisit?"
      Aika paljon enemmän kannatusta on saanut tuo hyvä leffa/yksin-yhdistelmä.
      Itse taas kokisin kokonaisuuden miellyttävämmäksi jos olisi tärkeä ihminen siinä vieressä istumassa, ihan sama miten tylsä leffa olisi.

      Olen myös leikitellyt ajatuksella, että eläisimme niin kontrolloidussa yhteiskunnassa, että seurusteluunkin tarvittaisiin tietynlainen lupa, "ajokortti".
      Erilaisilla psyykkisillä ja käytännön testeillä selvitettäisiin luonne, seurustelutaidot, lisääntymiskyky, rakastelutaidot, jne.
      Pienellä opettelulla saisin tuon luvan hankittua varmastikin, mutta kyllä siinä olisi naisille tärkeitä osa-alueita, joista en oikeasti nauti.

      Osaan kyllä viihdyttää ihmisiä, voisin jopa pärjätä koomikkona tai näyttelijänä. Mutta kuitenkin toisesta ihmisestä välittäessäni muutun tosikoksi, en halua vetää mitään roolia.

      • hei haloo

        "Itse taas kokisin kokonaisuuden miellyttävämmäksi jos olisi tärkeä ihminen siinä vieressä istumassa, ihan sama miten tylsä leffa olisi."

        Ihan älytöntä tuhlata aikaa tylsässä leffassa, kun sen ajan voi kumppaninsa kanssa viettää mielummin vaikka romanttisissa tunnelmissa! Leffaan mennään leffan takia, seurustelut hoidetaan muualla.

        "toisesta ihmisestä välittäessäni muutun tosikoksi"

        Eihän se sitten ole naisen vika, jos hän ei viihdy kanssasi, kun olet kerran tosikko ja tylsimys!


    • turhautunut 007

      40somethingille kommentoin:

      "Jep, tylsä olet - kuka oikeasti haluaa kuunnella itsekeskeisen ihmisen tarinoita..?!"

      En mä ole koskaan seikkailuistani ja menneisyydestäni juurikaan kertoillut, enkä ollut itsekeskeinen. Odotin vain, että elämäni elämä olisi tuonut jotain karismaa jonka naiset huomaisivat, eivätkä olisikaan kiinnostuneet siitä "naistennaurattaja-Arskasta"

      • tunteella,,sanoin

        Miksi nämä naiset ova tylsiä puhumattomia.Luulevatko he todella että ovat jotai pajon,,, Ja samatnaiset maistissa tuntuu ,että raiskaavat pystyyn. Muuten olen puhelias ja huumorista pidän ja vielä selvinpäin. Näitä tavallisia selväjärkisiä ei tahdo löytyä,ei sitten millään. Jotenkin ihmeellistä,haetaan stä ja ollaankin tota.


      • t345etgr
        tunteella,,sanoin kirjoitti:

        Miksi nämä naiset ova tylsiä puhumattomia.Luulevatko he todella että ovat jotai pajon,,, Ja samatnaiset maistissa tuntuu ,että raiskaavat pystyyn. Muuten olen puhelias ja huumorista pidän ja vielä selvinpäin. Näitä tavallisia selväjärkisiä ei tahdo löytyä,ei sitten millään. Jotenkin ihmeellistä,haetaan stä ja ollaankin tota.

        Jos ulosantisi on naista lähestyessäsi samaa tasoa kuin kirjoitustaitosi (pienessä kaljassa kaiketi kirjoitit), niin ei ihme, jos on hiljaista...


    • my oh my

      eli mitenkähän ne ihmiset törmäisi , jotka voi olla yhdessä toisensa erinlaisuuden hyväksyen ????

    • ******

      Monelle naisellehan tulee tuo vaihe eron jälkeen, mennään ja viiletetään paikasta toiseen, se ei ole oikeastaan ikäsidonnainen asia. Johtunee siitä, että haluaa olla "tarjolla" muille miehille, koska kukaan ei ole enää kotona odottamassa ja totta puhuen eihän sieltä nyt kukaan tule hakemaankaan. Tämä sama asia on tapahtunut aika monellekin naiselle lähipiirissäni ja ikähaitari on ollut 24 - 50 v. Tämä vaihe yleensä menee ohi jossakin vaiheessa, riippuen tietysti siitä hyvin pitkälti, että löytääkö nainen haluamansa ja miten paljon tuollainen on hänelle ominaista jo ennestään. Itse en ole koskaan ollut baareissa juoksija nuoresta iästäni huolimatta, tietty olen ollut saman miehen kanssa koko aikuisikäni, joten sekin varmasti vaikuttaa asiaan. Sitä en sitten tiedä, että miten kävisi, jos tulisi ero syystä tai toisesta.

    • tylsimys

      Jos nyt unohdan hetkeksi omat vikani ja yritän tiivistää havaintoni, niin tuon "uuden hakeminen" tuntuu tuottavan enemmän nautintoa kuin sen löytäminen.

      Eli jossain tapauksessa olisin ollut paljolti aika napakymppi eronneelle naiselle(kun hän ei ole vielä tiennyt tylsyydestäni), mutta hän on ilmaissut asian vähän sillä tavalla, että ei halua vakavaa suhdetta, kun on niin kiva pitää hauskaa naiskavereiden kanssa baareissa ja tanssipaikoilla miehiin tutustuessa.

      Olen ollut läpi elämäni sellaisessa käsityksessä, että tuollainen "hauskanpitohalu" kuuluu 15-20v. poikien ja tyttöjen tarvehirarkiaan, vanhempana vakavoidutaan ja halutaan ottaa ihmissuhteet tosissaan.

      Pakko tunnustaa, että olen ollut väärässä.

      Enemmän se tuntuu olevan luonnekysymys, eikä iän mukaan muuttuva.

      • esdryutfgykh

        "Vanhempana vakavoidutaan"...

        Edelleen vaikutat pettyneeltä pikkupojalta, kun "tytöt" eivät olekaan sellaisia kuin kuvittelit, vaan tykkäävät kotileikin sijaan puuhata muutakin. Jos parin kymmenen vuoden liitto on päättynyt eroon ja viimeiset 5 vuotta liitosta on istuttu eri päissä sohvaa tuijottaen puoli 9 uutisia ja sitten menty nukkumaan, niin oikeastiko ihmettelet, jossei naisella ole kiire saattamaan itseään samaan tilanteeseen muutama vuosi eron jälkeen..???

        No, toivottavasti törmäät jossain netin ihmemaailmassa vaikka erään tuttavani kaltaiseen "kotona viihtyjään" ; toisen liiton tuotteena hänellä on nyt eskari-ikäinen villi poika ja kun naista ei suoraan sanoen ole työnteko kiinnostanut viimeiseen 10 vuotteen, oli kovasti haku päällä heti pari kk eron jälkeen. Jostain risteilyltä löytyi sopivan varakas poikamieselämään kyllästynyt ukkeli ja nyt, puoli vuotta myöhemmin on yhteinen talo ja miehen nimissä oleva asuntolaina.


    • tylsimys

      " Jos parin kymmenen vuoden liitto on päättynyt eroon ja viimeiset 5 vuotta liitosta on istuttu eri päissä sohvaa tuijottaen puoli 9 uutisia ja sitten menty nukkumaan, niin oikeastiko ihmettelet, jossei naisella ole kiire saattamaan itseään samaan tilanteeseen muutama vuosi eron jälkeen..??? "

      Luulin, että nainen haluaisi tuollaisen jälkeen miehen, jonka kanssa asiat sujuu, eivätkä vaatteet pysy päällä kuin kotoa pois ollessa.
      Mutta seksikään ei tunnu olevan tärkeää, edes hyvin sujuessaan, että se voittaisi
      tuon vapaudenkaipuun. Johon liittyy sitten "yhdenyönjuttuja" känniörkkien kanssa.

      Mutta tämäkin on tietenkin ohimenevää, vuoden jälkeen alkuinnostus menisi ohi ja sitten varmaan jo istuttaisiin eripäissä sohvaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3240
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2832
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2658
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2325
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1783
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1600
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1456
    Aihe