Opiskeliko Helsingin kokkare Roin AMKK:ssa?

Lapin AMKK

25

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokaiinit hiljaa
    • Stubb & Zyskowicz

      Kokoomuksen oma pullosilmä Ben Zyskowicz ehätti jo iltapäivälehdessä kertomaan että ei tunne koko miestä eikä ole koskaan tavannutkaan. Aika outoa, molemmathan toimivat pääkaupunkiseudulla saman puolueen eli Kokoomuksen johtotehtävissä. Jos murhasta epäilty on toiminut kymmenisen vuotta puolueessa ja on vielä sen nuorisojohtajia, niin ihme olisi ettei häneen ole törmätty missään kokkareiden juhlissa tai vaalitilaisuuksissa. Ei mene läpi fiksuille.

      Huvittaa ajatellakin toisenlaista vaihtoehtoa. Entäpä jos tämä murhasta epäilty kokoomusnuori olisikin vaikka esitelty uutena kansanedustajaehdokkaana tulevissa vaaleissa? Olisiko Stubb ja Zyskowicz hymyilleet kuin jakoavain yhteisessä kuvassa miehen kanssa ja ylistäneet kuinka pitkän aikaa he ovat tunteneet ja kuinka loistava politiikko on kyseessä. Aivan oikein, juuri niin he olisivat tehneet.

      • pikkusen ihmetyttää

        Osaat kyllä hyvin tämän sanoa. Näinhän se on menneyt monasti nämä hommat. Kokkaret ovat kuitenkin sormella osoittneet esim. persuja lähes kaikesta.


    • vaspersut kuulkaa

      Mies murhaa mamunaisen ja kansalaiset syyttävät zyskowitsia ja stubbia... Mitä helevettiä. Mihin tämä ihmiskunta on menossa?

      Mitä helevetin tekemistä joillain kokkareilla on murhan kanssa urpot?

      • vaspersukka

        Vaspersu vastaa: murhattu mummeli oli Venäläinen, että sillee..


    • Kokkareille tiedoksi

      Ei täällä kukaan ole syyttänyt tuota Kokoomuksen pellekaksikkoa muusta kuin vastuunpakoilusta ja tekopyhyydestä. On ainoastaan todettu, että äkkiäpä se tuttu kaveri muuttui heille täysin tuntemattomaksi kun puoluetoveri paljastuikin murhaajaksi.

      Teon tekijähän oli Kokoomusnuorten johtohahmoja. Tottakai asiasta pitää tehdäkin julkinen, koska politiikot ovat julkisuuden henkilöitä ja "elävät" sillä muutenkin. Lehtien on syytä kertoa myös negatiiviset asiat eikä vain lällynlällyn perhehaastatteluja.

      • ai aia sentään

        murhattu mummeli oli Venäläinen, repikääpä siitä motiivia..


    • vaspersut kuulkaa

      Elikkä sinulla on kiistattomat todisteet siitä, että tämä "pellekaksikko" pakoilee vastuutaan. Seuraavaksi varmaan väität heidän saunoneen "toverin" kanssa joka viikonloppu. Kuinka urpo sinä olet?

      Teon tekijä oli kokoomusnuorten viestintäpäällikkö ja siitä syystä murhasi? Niinkö se menee? Hehe...voi hyvä jumala tämä ihmiskunta on tuhoon tuomittu :D Mistä nämä ajatukset kumpuaa ihmisten päihin... kysympä vain?

      • Tosiurpolle...

        Tottakai on. Oletko noin yksinkertainen? Jokainen tajuaa että puolueen nuortenkin viestintäpäällikkönä toiminut henkilö on myös yhteyksissä puolueen johtoon.

        Mikä se nyt noin riepoo kun Kokoomuslainen murhaaja jää kiinni? Olisiko puoluetausta pitänyt vaieta?

        Olet tosi yksinkertainen reppana.


    • revittely jatkuuuuuu
      • vaspersut kuulkaa

        Kokoomuslaiset ovat halunneet jo pitkään tappaa mamunaisia? Sitäkö tarkoitat?
        :D :D ei siis ei jumalauta mie en kestä ennää tätä urpoilua....


    • vaspersut kuulkaa

      Kun perustelut loppuu, niin aletaampa linkittelemään :D

    • Linnassa moloa?

      Pääasiahan kuitenkin on että Kokoomuslainen murhaaja saatiin kiinni. Hyvä että tuollainen mielipuoli naisentappaja ei liiku vapaana. Sillä ei ole mitään väliä onko uhri suomalainen vai maahanmuuttaja.

      • eivät tykkää

        Sillä on iso merkitys, että oli Venäläinen


    • Muisti pelaa!

      Oikeudenkäyntiä kannattaa seurata tarkasti. Aikoinaan Kokoomuslaisen Riitta ja Topi Uosukaisen perhetutun poika murhasi nuoren tytön (tapaus Eveliina). Yllättäen pojan Kokoomuslaiset vanhemmat hommasivat parhaan mahdollisen asianajajan ja poika selvisi pienellä istumisella vaikka hakkasi nuoren tytön kuoliaaksi. Tulee väistämättä mieleen, että rahapiirit (usein kokoomuslaisia) pitävät yhtä ja tuomarithan ovat mukana näissä kokkareiden kekkereissä aika usein. Tuttavuussuhteet vaikuttavat väistämättä myös tuomioihin.

      Toivottavasti tuo murhaaja saa elinkautisen ja kärsii loppuelämänsä. Sen verran raukkamainen teko on puolustuskyvyttömän vanhan naisen tappaminen.

    • ex-venkula

      Ei käy kateeksi pojan kohtalo. Heti kun menee kivitaloon niin narikan porukka levittää kongeille syyn miksi poika on istumassa. Voi tulla seuraamuksia varsinkin kun väkivallan uhri oli nainen.

    • ' ' ' ' '
    • Tasapuolisuutta?

      Luin tuon Mikko Niskasaaren jutun, asiaahan siinä oli mutta olisi Mikko kyllä voinut tiivistää hiukan. Juttuhan oli pitkä kuin nälkävuosi.

      Media kohtelee eri puolueita tosiaankin eriarvoisesti. Se taas johtuu siitä, että toimittajakin on ihminen. Vaikka jokainen meistä väittäisi olevansa sitoutumaton, niin aina sieltä pinnan alta joku aatesuunta löytyy tai ainakin ollaan kallellaan johonkin suuntaan. Se taas näkyy väistämättä jutuissa joita media julkaisee.

      Suomen Keskusta ja Perussuomalaiset ovat olleet median hampaissa aika säännöllisesti ajasta riippumatta. Varmasti osittain syytäkin on ollut, mutta osa jutuista on tarkoituksenhakuista kaivamista. Jostain syystä Kokoomusta on kohdeltu silkkihanskoin viimeiset vuodet. Toimivathan iltapäivälehdet ja MTV kuin olisivat Kokoomuksen mainostoimisto mm. eduskunta-ja presidentinvaaleissa.

      Siinä valossa onkin tasapuolista ja aivan oikein että murhan tunnustaneen nuorisopolitiikon puoluekanta paljastetaan. Olisi aihetta myös kysyä suoraan Stubbilta mitä mieltä hän on puolueensa nuorisoedustajan teosta. Näinhän on toimittu mm. PS:n Hakkaraisen ryyppyreissujen uutisoinnissa, Soini on pistetty vastaamaan asiasta. Samoin vaalirahakohun aikoihin grillattiin Keskustan Matti Vanhasta jonkun kunnallispolitiikon satasen vaalirahoituksesta aivan kuin hän olisi siitä vastuussa, siis noin vertauskuvallisesti.

    • Muisti pelaa!

      Johan se uskalsi Stubbikin tulla median eteen pahoittelemaan tapahtunutta. Naama punoitti kuin kylpymiehen p.rse.

      Ennustukseni kävi muuten toteen sen suhteen että murhaaja-pojalle on nyt sitten hankittu puolustajakseen Suomen ehkä paras asianajaja eli Heikki Lampela.
      Poika oli työelämässä oleva joten kyse ei ole mistään yhteiskunnan maksamasta juristista. Tästä voimme päätellä pojan suvun olevan äärettömän varakasta porukkaa, Lampela nimittäin veloittaa tyyliin 30 000 - 40 000 tuollaisesta casesta.

      Voitte olla varmoja jo myös oikeudenkäynnin lopputuloksesta. Tuomio jää äärimmäisen pieneksi, hyvä veli-järjestelmä toimii raharikkaiden kesken aina myös oikeudessa
      .
      Mallin vuoksi lätkäistään joku neljän-kuuden vuoden tuomio, poika lusii siitä pari-kolme vuotta. Siitäkin viimeinen vuosi kuluu avotalossa, tietokoneet ja kännykät sallittuna tietenkin.

      PS. Eiköhän huippujuristi Lampela keksi jotain itsepuolustusjuttuja mukaan oikeuteen tai väittää vahingoksi koko tapahtumaa. Sillähän tuo nulikka selviäisi vielä pienemmällä tuomiolla.

    • viharikos

      ei ollut AMKK:ssa,ei kerennyt,olisi tullut opiskelemaan,tuollainen roskajoukkoon kuuluvia täälläpäin ei kaivata liiemmin,kai tuo kokoomusnuoret kuuluu jollain tavalla
      ns.ääriliikkeisiin,liekö jotain samankaltaisuuksia on ruotsidemokratteihin,todennäköisesti.Nyttemmin tämä juippi pääsi "opiskelemaan"sellaiseen paikkaan jossa "opetusmetodit" ovat erilaiset,mutta sitähän sitä saa mitä tilaa.

    • Pieni vinkki

      Tuon naisenmurhaajan kannattaa tajuta sellainen tosiasia, että pyytää itsensä suljetulle osastolle heti ja liskoilee siellä pari vuotta noin alkuun. Tokihan se on yksinäistä mutta itseppä on kakkunsa leiponut.

      Muuten näissä hommissa käy niin, että joku elinkautistaan lusiva hörhö saattaa keksiä jotain rankaisutoimia. Niissä hommissa voi pojalla mennä terveys, hulluja riittää. Varsinkin nyt kun kyseessä on naiseen kohdistunut murha ja tekijä on varakkaasta porvariporukasta.

    • USA enempi esillä
    • näinsemenee

      Valitettavasti lappi imee murhaajia puoleensa. Saamelaisen puukottajakin oli imetty jostain eteläsuomesta. Pitäkääpä etelän pellet ne hullut ittellänne s aathana!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe