ST: Kun Norski ei päässytkään ulos kaapista....

kurpizza

Oli synkkä ja myrskyinen yö. (Oikeastaan ainakin täällä päin Suomea sää oli surkea ulkoiluun, joten aikaa jäi turhuuksiin.) Suoliston oma Hercule Poirot, VeH, hiiviskeli oleskeluhuoneessa. Jälkeen päinkään kukaan ei kysynyt häneltä, mitä hän teki siellä siihen aikaan, mutta voidaan sanoa tuplatunnusten metsästyksellä olleen osuutta asiaan.

VeH hätkähti astuessaan johonkin kylmään ja märkään. Hän toivoi, ettei kyseinen märkä läsi olisi siilen eikä Norskin aiheuttama. Eri syistä tosin. VeH kirosi ja jatkoi hiipimistä kohti Arkistoja. Oli pilkkopimeää, eikä edes omaa kättä kyennyt näkemään.
"För helvete!" VeH kirosi törmätessään oveen. Lopulta hän sai taisteltua itsensä sisään. Arkistoissa hän sitten kompastui johonkin (trolleilla kävely on vaikeaa). Oliko Nasse sammunut Arkistoihin? VeH uskaltautui sytyttämään taskulamppunsa. Ei se ole Nasse.... Varmaan joku kikkeilijä, joka... Valokeila osui lattiaan ja VeH havaitsi istuvansa verilammikossa. Lisäksi hän oli kuulevinaan kaukaa askelia.

Siinä vaiheessa Poirotinkin kantti loppui ja VeH kirkaisi. Kovaa.

-Jatkuu-

44

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jännää. Jatka. Pitäisi jatkaa itsekin.

    • Jaa tänne sinä katosit. Jatka vain.

    • Raippari

      Jatkoa!

    • Hyvä alku. Odotan jatkoa innolla.

    • Yllätä kaikki ja kirjoita, että minä olen ihan selvin päin.

    • Eräs kansalainen

      Surkean lyhyt aloitus ja liian vähän vakkareita. heKekeetä ei mainittu ja häntähän ei sovi unohtaa. Svedupaskaaa voisi vähentää tai sen voisi lopettaa kokonaan, niinkuin tällaiset suolistotarinoiden nimen tahraavat tuherrukset.

      Kokonaisarvio: läjä kurpitsan sontaa
      Arvosana: jotain neljästä ALASPÄIN

      • ebzu

        No voi voi,pakko lukee jossei tykkää?


    • -Jatkuu-

      Seuraava aamu oli poikkeuksellisen hiljainen.
      "Kuinka kuollut kikkeilijä päätyi Arkistoihin?" Santiny kysyi kaikilta ja eikä oikein keneltäkään katsoessaan samalla televisiosta Doctor Whota.
      "Joku vakkareista tappoi hänet." Raippari julisti ja vilkaisi samalla sivusilmällä Siiliötä ja Jokutyyppia.
      "Tuskin."Assassin huomautti. "Täällä on muuten pyörinyt aika paljon huuhaalaisia...."
      "Eikai alkuasukkaat ketään tappaisi?" Alice sanoi.
      "Hur så?" IT puuttui puheeseen. "Ainakin Minä olen pitänyt Kotkoa vähintäänkin epäilyttävänä."
      "Höh." Ocean ärähti. "Varmasti joku vaa vittuuntu rakkaus tahi keho-palstalla." Se riitti vähäksi aikaan, eikä asiaa enää otettu puheeksi. Ylläpito ottaisi tappajan kiinni ja se olisi siinä. Elämä palaisi normaaliin päivä järjestykseen.

      HeKeKee värkkäili Assassinin ja Siiliön avustuksella ansoja ympäriinsä. Muut vakkarit suhtauvat tähän aika kaksijakoisesti; toisaalta turvallisuus oli hyvä juttu, mutta kun turvallisuus tuli vaaralliseksi muille vakkareille.... Oikeastaan, Biologinalkua ja Herra X:ää piti jatkuvasti olla varoittamassa ansoista. Psychologia ja Erästä kansalaistakin olisi ehkä tarvinnut, mutta ketään ei huvittanut.

      Trotski, IT ja Kurpizza puhuivat jostain kirjoituskelvottomasta asiasta, Kurpizza tosin vilkuili välillä syyllisen oloisena komeron suuntaan. Jokutyyppi meni huoneeseensa. Raippari ja VeH spekuloivat mahdollisen murhaajan henkilöllisyyttä.

      "Köysi ja raketit loppuivat." HeKeKee valitti.
      "Varastossa muistaakseni oli lisää..." Siiliö mutisi.
      "Että mitä lisää?" Nasse kysyi vesiselvänä. Pääasiassa siksi, että viinat oli takavarioitu tai käytetty ansoihin.
      "Ei mitään!" Assassin sanoi nopeasti ja lähti varastolle.

      Varasto sijaitsi hiukan palstasta sivuun. Siellä säilytettiin kaikkea epämääräistä. Ennen se oli toiminut muilla vaarallisten vakkareiden säilytyspaikkana. Assassin rämpi sisälle ja sytytti valot. Ilotulitteet löytyivät lähes heti. Köysi oli sotkussa Morso-jahdin jäljiltä, joten hänen täytyi kumartua selvittämään sitä. Assassin ei ehtinyt olla kumarassa kauan, kun näki varjon piirtyvän eteensä. Ja koska varjo oli hänen edessään, varjon aiheuttajan täytyi olla....

      "Mihin se Assassin jäi." Siiliö ärähti lopulta ja lähti itse varastolle. Ovi oli siististi lukossa ja ilotulitteet ja köysi paikoillaan. Siiliö vilkuili epäluuloisena ympärilleen, aivan kuin Assassin voisi ilmaantua jostain (salamurhaajilla on katsos vähän sellainen tapa) mutta mitään ei näkynyt. Siiliö kohautti olkapäitään, otti tavarat ja lähti takaisin sisälle päin.

      Assassinia ei näkynyt enää koko iltana.

      -Jatkuu-

    • En koskaan ilmoita mitään kirjoituskelvotonta... Ainut kirosana on "för helvete" ja "sjutton åckso".

      • Raippari

        Muistan kyllä lukeneeni eilen jotain muutakin. ;D


      • Raippari kirjoitti:

        Muistan kyllä lukeneeni eilen jotain muutakin. ;D

        Se ei siis ollut omia harhojani! XD


      • kurpizza kirjoitti:

        Se ei siis ollut omia harhojani! XD

        Ei varmasti ollut.


    • Hyvä jatko. Jatka vielä lisää, sillä haluan tietää minne katosin.

    • -Jatkuu-

      Herra X ja Biologinalku kävivät hakemassa varastolta linnunruokaa ja lähtivät yhdessä lintujen ruokintapaikalle. Kuollut kikkeilijä oli pelkkä harmaa muisto ja jätkät naureskelivat VeHille, joka etsi todisteita sille, että he muka olisivat sama henkilö.

      Yllätyksekseen he huomasivat kurassa askelia. Ne näyttivät menevän ruokintapaikalle päin, mutta yhdetkään eivät tulleet sieltä pois...
      "Ehkäpä Raippari kävi täällä aikaisemmin." Biologinalku sanoi ja he jatkoivat matkaa. Ruokintapaikalla he näkivät jonkin tumman hahmon nojaavan lintulautaan vasten. Se istui maassa pää riipuksissa ja kädet selän takana. Biologinalku ja Herra X pysähtyivät hämmentyneinä.

      Kuollut kikkeilijä palasi heidän mieleensä yllättävän tarkasti. Hetken aikaan kumpikin tuijotti hahmoa, sekä hahmon jalkaa nokkivaa talitiaista.
      Lopulta Herra X sai itsensä liikkeelle ja juoksi lintulaudan luokse.
      "Se on joku vakkareista!" hän huusi Biologinalulle. Biologinalku juoksi paikalle hänen perässään ja kalpeni.
      "Niin on. Assassin."
      "Onko hän elossa?" Herra X kysyi.
      "Mistä minä sen tietäisin." Biologinalku ärähti ja kumartui, mutta ei ehtinyt etsiä pulssia, ennen kuin Assassin sammalsi jotain autohittailusta.
      "Elossa on." Biologinalku diagnosoi. Hetken hiljaisuus.
      "Ehkä pitäisi hakea apua?" Herra X sanoi. "Minä menen."

      Biologinalku jäi ruokintapaikalle puristaen maasta noukkimaansa keppiä kädessään. Kaiken varalta. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, ellei lasketa sitä, että Biologinalku pelästytti oravan lähes hengiltä. Lopulta Herra X juoksi takaisin paikalle mukanaan silloin paikalle olleet vakkarit - Trotski, Nasse, Raippari, VeH, Kurpizza ja Psychologi.

      Kaikki pulisivat järkyttyneinä ja Psychologi kyseli hourailevalta Assassinilta kaikkea elämää suurempia kysymyksiä, kuten tunsiko hän päänsä pieneksi tai halusiko hän mahdollisesti jotain... terapiaa?
      Lopulta Nasse hermostui ja uhkasi haastaa Psychologin ruttuutuskisaan, jos hän ei lopettaisi.

      Vihdoin vakkareiden päähän juolahti, että Assassin pitäisi ehkä viedä takaisin Pulinoihin. Oikeastaan tämän huomasi Raippari, kun hän alkoi harmittelemaan ruokailevien lintujen häiritsemistä.

      Ja niin Assassin saatiin pelastettua takaisin palstalle.
      "Me löysimme Assassinin!" VeH huusi ovelta ja loput palstalle ilmestyneet vakkarit kerääntyivät oviaukon tukkeeksi.
      "Hän on elossa." Raippari raportoi. Alice kalpeni.
      "Miksi näytätte tuolta?" Trotski kysyi. "Onhan häi aika huonossa kunnossa, mutta-"

      Hän vaikeni nähdessään ylimpänä olevan aloituksen. Siinä luki tikkukirjaimilla "OLEN YKSI TEISTÄ"

      -Jatkuu-

    • Raipparin suolistotarinaa (johon myös liittyi ruokintapaikka) lukiessani muistin, että minun täytyi käydä lisäämässä ruokintapaikalle ruokaa. Nyt tätä tarinaa lukiessani muistin, että minun täytyy vielä kirjata ylös, paljonko lisäsin ruokaa.

      Ja hyvä tarina. Odotan jatkoa.

      • Mahtavaa, että tästä oli hyötyäkin! XD Juu, pitää vain hiukan jäsennellä, jotta saan loogisuuden edes jotenkin pysymään mukana ja samalla pitää tarinan inhimillisissä mitoissa.


    • -Jatkuu-

      "Tappaja on Oneofus? Eihän häntä ole näkynyt ikuisuuksiin!" HeKeKee huudahti lopulta.
      "Hiljaisuutta pyydän!" Fnfn karjui naputtaessaan nuijallaan pöytää. "Testissäni saamienne surkeiden tulosten perusteella minun ilmeisesti täytyy määrätä neuvonpidoissa mölisijät katsomaan Walking Deadia ja Valehtelevia viettelijöitä!"
      "Armoa." suolistolaiset sanoivat kuorossa.
      "En suostu!" Assassin kähisi lattialta. Hänelle oli poikkeuksellisesti haalattu patja, peitto ja kaakaota keittiöön, koska hän oli niin huonossa kunnossa. Hänelle oli myös säädetty väliaikainen suoja vittuilijoita vastaan, mikä tarkoitti lähinnä sitä, että Assassin juoksutti jatkuvasti HeKeKeetä kaakaon/kahvin hakemisessa. Säädös ei kuitenkaan pelastanut Assassinia Raipparilta, joka juoksi hänen luokseen vähän väliä kysymään, josko Assassin muistaisi mitä lintuja oli yöllä mahdollisesti nähnyt....

      "Listataan tähän, keillä suolistolaisista ei ole alibeja...." Fnfn aloitti, muttei ehtinyt lopettamaan, kun Raippari keskeytti hänet.
      "Täällä Suolistossa on kaksi sadistia, joista kumpikin poistui paikalta Assassinin katoamisen aikoihin. Kukakohan olisi ollut aisialla?"
      "Paikalta poistuminen ei todista oikeastaan mitään." IT huomautti.
      "Aivan. Ja miksi minä kävisin Assassinin kimppuun?" Jokutyyppi ärähti.
      "En usko, että se olisi ollut Jokutyyppi tai Siiliö." Assassin sanoi lattian rajasta. "Minulla ei ole ollut riitaa kummankaan kanssa."

      "Eikä meillä ole todisteita siitäkään, että kikintappaja ja Assassinin kimppuun kävijä olisivat sama henkilö." Trotski sanoi. "Sehän saattoi olla kuka tahansa, joka vain sitten kirjoitti aloituksen seinälle."
      "Meitä kaikkia huijataan." VeH mumisi. "Omgili vai tuplatunnukset asialla."
      "Kummallakaan ei ole ollut tapana tappaa tai käydä ihmisten kimppuun, miksi siis nyt?" IT sanoi. "Tuplatunnuksista puheen ollen, oletko saanut lisää todisteita...."
      VeH päästi vingahtavan ääneen ja pakeni kuulomatkan ulkopuolelle.
      "Voihan tappaja olla joku Kotkolastakin." Kurpizza huomautti valiin.

      Kaikki vaikenivat hetkeksi pohtimaan. Osa tappajan henkilöllisyyttä, osa harjalintua ja osa roolipelin kuolemista. Kaikki ylitse pääsemättömiä juuri sillä hetkellä.
      "Kaikille on kuitenkin selvää, että nyt kenenkään ei pidä juoksennella missään yksinään." Siiliö huomautti lopulta. Kaikki mumisivat myöntävästi ja Fnfn paukautti nuijalla pöytään merkiksi neuvonpidon päättymisestä. Kaikki lähtivät valumaan omiin huoneisiinsa, vaikka ilta ei ollut vielä edes pitkälle. Ja yksin tietenkin.

      Trotski poistui keittiöstä viimeisenä. Hän mietti, muistiko väärin, vai oliko veitsiä mahdollisesti ollut joskus enemmän. Se oli hyvinkin mahdollista. Niitä oli tapana kadota Morso-jahtien sun muiden aikana. Lopulta hän kohautti olkapäitään ja palasi huoneeseensa katsomaan Alexander's price -elokuvaa.

      Seuraavana aamuna Alice toivoi, ettei olisi päättänyt syödä muroja aamupalaksi.

      -Jatkuu-

      • En minä sitä kaikenaikaa katso! Vain kolme kertaa katsoin...


      • Raippari

        *Tap tap*

        Koitas saada joka päivä yksi osa lisää!


      • Raippari kirjoitti:

        *Tap tap*

        Koitas saada joka päivä yksi osa lisää!

        Niin olen pyrkinytkin.

        Trotski// Niin varmaan.


    • -Jatkuu-

      "Raippari on kuollut!" Alice kiljui kurkku suorana. "Murhaaja tappoi hänet!"
      Kellä tahansa pikkusiskolla on taito huutaa niin kovalla äänellä, että kaikki talossa pystyvät kuulemaan sen. Askeleet alkoivat suuntautua keittiöön päin. VeH ehti ensimmäisenä sisään ja jähmettyi muiden tukkeeksi ovi aukkoon.
      "Onko hän varmasti kuollut?" Biologinalku sanoi huolestuneena työntäen VeHin pois tieltään.
      "En..... ole.... kuollut...." Raippari kähisi. Hän ryömi täristen ulos keittiön alakaapista. Yltäpäältä verisissä naarmuissa.
      "En.... ehtinyt... kovin kauaa.... se.... hyökkäsi.... kun olin.... aamupalalla...."

      Poikkeuksellisesti ensiapu tuli nopeasti paikalle.
      "Näitkö hyökkääjää?" Assassin kysyi ennen kuin Raippari kannettiin ulos. Raippari puisti päätään.

      Hän muisti vain menneensä aamulla hakemaan aamupalaa. Kesken kaiken hän oli muistanut, että hänellä oli tämän päiväinen lintujen ruokintavuoro. Raippari oli kumartunut ottamaan auringonkukansiemeniä, kun oli kuullut askelten ääniä takaansa.
      "Huomenta." Raippari oli sanonut. Sitten takana olija oli kietaissut jotain hänen kaulansa ympärille, eikä hengittäminen ollut silloin enää onnistunut. Seuraavat tapahtumat ennen Alicen kirkumista olivat sumeita, enimmäkseen vain tunne siitä, että joku yrittää silpoa hänet keittiöveitsellä....

      "Tarkoitus ei selvästikään ollut tappaa Rapea." JT sanoi asiantuntija äänellään. Muut nyökkäilivät.
      "Joku vain haluaa pelotella meitä." Santiny myönsi. "Veikkaan, että pelottelijalla olisi ollut myös mahdollisuus tappaa Assassinkin, mutta jostain syystä hän jätti sen tekemättä."
      "Iroonista." HeKeKee huomautti. "Assassin meinattiin salamurhata."
      "Ensinäkin." Assassin älähti. "Se ei ollut salamurha ja toiseksi, murhaaja oli erittäin hyvä hiipimään!"
      "Millähän perusteella hän valitsee uhrinsa?" JT pohti. "Ja kukakohan on seuraava...."
      "Minä en halua enää kuunnella!" VeH huudahti itku kurkussa. "Sitä kikkeilijääkin oli silvottu veitsillä! Raipparikin yritettiin tappaa ja...." hän puisti päätään ja lähti keittiöstä.
      "Älä mene huutomatkan ulkopuolelle!" Assassin huusi hänen jälkeensä.

      VeH puisti päätään kävellessään oleskeluhuoneen läpi, jossa oli lähes autiota. Sohvalla istui muutama aikuinen Huuhaasta, sekä Kivi_, josta kukaan ei tiennyt mitään. Assassinilla oli tiettävästi tuplatunnuksia, Raipparilla oli ollut tuplatunnuksia.... Tappaja kävi selvästi "sääntörikkojien" kimppuun. Luotsit asialla? Vai jokin suolistomafia? Kuka tietää. Mutta VeH vannoi, ettei hän olisi seuraava....

      Hänen katseensa osui lattialla olevaan veripisaraan. Mistä se oli tullut? Olisiko se tippunut siihen, kun Raipparia tai Kikkeilijää kannettiin pois. VeHiä puistatti. Älä ole hölmö. Ei Raipparia ruumishuoneelle kuitenkaan viety. Hänen mieleensä palasi elävästi kuollut kikkeilijä Arkistoissa. Hän koitti palauttaa mieleensä, kannettiinko jompi kumpi -Raippari tai Kikkeilijä- tätä kautta ulos.
      Ei kannettu.

      VeH tutkisteli lattiaa. Vähän matkan päässä oli seuraava pisara. Ja vähän kauempana seuraava. VeH lähti seuraamaan vanaa hermostuneena. Eihän se välttämättä ole mitään. Joltakulta on vain vuotanut verta nenästä. Ei sen kummempaa.
      Hetken kuluttua VeH lähestulkoon kolautti päänsä Siiliön oveen. Hän räpytteli hämmentyneenä silmiään. Olisiko Siiliö muka lyönyt nenänsä johonkin tai käynyt Assassinin ja Raipparin kimppuun? Verivana saattoi tosin olla peräisin myös siilien ruuasta, kellään suolistolaisella ei todellakaan ollut aavistusta, mitä niille syötettiin.

      VeH koputti oveen, mutta vastausta ei kuulunut. Hän väänsi rivasta ja yllättyi huomatessaan oven olevan auki. Yleensä Siiliö pitää ovensa lukossa. Sivuhuomautuksena voin sanoa, että on erittäin sopimonta kysyä tuplatunnusmetsästäjältä, mistä hän tietää kenenkin pitävän oveaan lukossa...
      VeH kurkisti sisään. Siiliön pahoinpidelty tietokone oli nurkassa ja siiliarmeija oli ilmeisesti maastoutunut jonnekin. Siiliö itse nukkui vielä. Oven viereen jätetyssä roskiksessa oli huolimattomasti peitettynä kolme veristä veistä.

      -Jatkuu-

    • Raippari

      Tämähän menee jännittäväksi. Muistakkin jatkaa huomenna.

      • Muistan. Voisin yrittää jo tänään saada jatkoa...


    • DKM

      että joku jaksaakin vääntää tällasta tekstii. respectii. ei ittellä ees löytys tollasta varastoo ideoit tai pinnaa koneen kaa

    • -Jatkuu-

      Siiliöllä oli elämänsä pahin herätys. Hänen päätänsä särki ja parilla siilillä oli ollut yöllä ripulia, koska ne olivat hotkineet ruokansa liian nopeasti ja syöneet Alicen meikit. Niillä tuli aina meikeistä maha pipiksi.
      Kaiken lisäksi häntä syytettiin murhaajaksi.

      "Minä en murhannut sitä Kikkeilijää, enkä käynyt Rapen tai Assassinin kimppuun." hän huudahti. "En tiedä, miten veitset päätyivät huoneeseeni. Ovi oli auki. Kuka tahansa olisi voinut viedä ne sinne."
      "Tai sitten sinä vain unohdit lukita oven..." VeH mutisi hiljaa.
      "Minä en käynyt heidän kimppuunsa!" Siiliö huusi vihaisena. "Minut yritetään lavastaa! Keksisin taatusti luovempia kidutuskeinoja, enkä jättäisi uhreja henkiin. Enkä hyökkäisi suolistolaisten kimppuun."
      "Rauhotu." Ocean ärähti lopulta. "Ei kukkaan sua väkisi ole pistämässä murhaajaks. Meistä kukkaa tuski haluaa et sä olisit murhaaja."
      Muut nyökkäilivät myöntymisen merkiksi.

      "Uskon edelleen sen olevan joku ulkopuolinen." Assassin sanoi.
      "Pitäisikö pitää tarkempaa vahtia, minkä sotin kotkolaisia Huuhaasta tulee." IT sanoi.
      Kaikki keskittyivät keskustelemaan huuhaalaisista ja Siiliö istahti helpottuneena juomaan aamu, siis päivä, kahviaan. Samalla hän ei voinut olla miettimättä, kenellä olisi niin paljon häntä vastaan, että lavastaisi hänet pahoinpitelijäksi. Jos se henkilö olisi siis sittenkin joku vakkareista. Hänellä oli kyllä ollut riitaa Raipparin kanssa, muta Raippari itse oli pahoinpidelty. VeH? Hänellä ja VeHillä oli ollut monesti riitaa. Mutta tuskin VeH Raipparin kimppuun kävisi...

      "Sori." VeH mutisi. "Sinulla ja JT:llä kun tuntuu olevan jotain trolleja vastaan...." Siiliö pyöräytti silmiään.
      "Niin mutta todennäköisesti olisimme syöttäneet heille heidän silmänsä-" hän lopetti kesken nähdessään VeHiln ilmeen.
      Kauhuelokuvamaratonia ei ilmeisesti ole hyvä ehdottaa juuri nyt.

      Päivää koitettiin sen jälkeen jatkaa normaalisti. Palstalle oli ilmestynyt uusia ihmisiä, DKM ja Vierailija, jotka kulkivat siellä täällä kommentoimassa tai vastaamassa miljooniin visoihin.

      Kaikki odottivat iltaa hermostuneina. Kukaan ei puhunut mitään ääneen, mutta kaikki miettivät, kuka katoaa seuraavaksi. Selviääkö hän hengissä, vai onko seuraava, joka kuolee kikkeilijän jälkeen? Eikö se, että tappaja tappoi tuntemattoman, palstalla kasvottoman kikkeilijän, mutta jätti vakkarit -tutut- henkiin, viittaa hänen olevan joku suolistolaisista?

      -Jatkuu-

    • -Jatkuu-

      "Naperot ovat hiljaa." huomaaja sanoi.
      "Puskavajakeilla meni jauhot suuhun!" Nauraja käkätti.
      "Fitta." IT sanoi. "Kuka päästi alkuasukkaat ulos... säilöstään?"
      "Säilöstään?" VeH kysyi hiukan piristyneenä.
      "Komerosta." Kurpizza tulkkasi. "Norskin lähdön jälkeen kaapit olivat turvallisia paikkoja, joten hankimme sinne muutamia huuhaalaisia."
      "Ihan tosi?!?"
      "Ei. Ne menivät sinne itse."

      "Piristykää ihmiset!" Fnfn huudahti. "Kootaan kaikkien vauvakirja-tiedot ylös!" hän sanoi ja läimäytti ison kirjan pöytään. Kaikki olivat hiljaa eikä kukaan sanonut mitään. Osa harkitsi liittymistä huuhaalaisten seuraan. Lankesi vaivaantunut hiljaisuus. Kunnes ovelta kuului aavistuksen syyttävältä kuulostava lausahdus:
      "Kivi."
      "Huuhaalaiset ovat levinneet kaapista kuin ebola Raipparin kuvitelmissa...." Biologinalku totesi. Hiljaisuus jatkui. Kuului vain Siiliön kahvin ryystämistä.
      "Mitä me odotamme?" Alice kysyi lopulta. "Oletko niitä, jotka aseet kourissa lähtivät metsään jahtaamaan Morsoa vaan jotain tavallisia palstalla notkujia?"
      Hiljaisuus jatkui. Lopulta Ocean nosti katseensa ja hymyili psykoottisesti.
      "Varaan tehosekoittimen."

      Kuin horroksessa vakkarit lähtivät keräämään aseitaan, tietämättä miksi. Lähtivätkö he metsästämään murhaajaa vai huuhaalaisia? HeKeKee ja Siiliö katsoivat Nelothin käytössä ollutta harjaa sekunnin ajan muistellen toveriaan, kunnes lähtivät jatkamaan.
      "Tarkoitus on ottaa huuhaalaiset kiinni!" Vierailija kailotti. "Ei mitään veitsiä tai sen sellaista."

      Alice repi yksissä tuumin HeKeKeen kanssa verhot irti. Ocean juoksenteli ympäriinsä tehosekoittimen kanssa. Kurpizza haki kenkiä eteisestä (Heiiijjjjj! Niitä voi heitellä ja haju sekoittaa pään!) Herra X ja Biologinalku hakivat kameransa. Biologinalku oli joskus kuullut Nappulalta, että nämä tilanteet oli parempi taltioida jonnekin muistiin. VeH ei hakenut mitään aseita, kuten ei Siiliökään, joka taist.... siis muil.... eiku siirsi huuhaalaiset kaappiin paljain käsin. VeH hyräili Pahempi toistaan -kappaletta.
      "Luuletko osaavasi trollata?" hän kysyi hiljaa joltain Hihittäjältä.

      Trotski oli vannoutunut pasifisti, mutta haki kaapista Fitness-patukoita, kuulemma Kotkon kesäkiloja varten. Israelin tukija kuunteli Iranin tukijan puheita jonkin aikaa ja päätti hakea jostain jotain kättä pidempää.

      Lopulta kaikki suolistolaiset olivat valmiita. Huuhaalaiset tuijottivat hetken aikaa ja vakkarit alkoivat kaikki virnistelemään enemmän tai vähemmän sekopäisesti.
      "Mitä te penskat nyt pärisette?" Nasse kysyi hämmentyneenä tullessaan esiin huoneestaan (Duh, kuukausien juoppoputken jälkeen voi olla likaista.)
      "Sinä siellä. Anna viuluni takaisin!"
      "Se oli niin hyvä kidutusväline." Fnfn vastasi.
      "Teille seuraa vain itku pitkästä ilosta." Ennustaja huomautti.
      "SUOLISTON PUOLESTA!"

      -Jatkuu-

      (Tulipa vähän pirteämpi pätkä, kyllä tämä tästä vielä jatkuu samaa rataa...)

      • Raippari

        Jatkoa huomenna! Yritän jatkaa omaakin.


      • Raippari kirjoitti:

        Jatkoa huomenna! Yritän jatkaa omaakin.

        Ajattelin yrittää jatkoa tänään... XD


      • kurpizza kirjoitti:

        Ajattelin yrittää jatkoa tänään... XD

        Hienoa, että toiset jaksavat kirjoittaa paljon!


    • ""Huuhaalaiset ovat levinneet kaapista kuin ebola Raipparin kuvitelmissa...." Biologinalku totesi. Hiljaisuus jatkui. Kuului vain Siiliön kahvin ryystämistä. "

      Tuossa oli paras kohta, seuraavaksi paras oli yläpuolella oleva vauvakirjaskenaario.

      • Kiitti hei.


    • -Jatkuu-

      Kymmenen sekunnin kuluttua Hihittäjät havaitsivat olevansa sotkussa verhoissa ja että heitä raahattiin takaisin Kotkolaan. Iranin tukija huomasi tutkivansa roskakoria niin intensiivisesti, ettei päästä näkynyt paljoa mitään. Siiliö raahasi korvasta Seurailijaa ulos. Assassin katsoi nauraen vierestä ja lähti itsekin viemään Naurajaa ulos.
      Voisi luulla, että Kotkolassa kotkottajat olisivat turvassa, mutta siellä olikin päässyt VeH irti...
      "17 teiniä ja YKSI limu!" joku kirkui.
      "Vai niin. Toivottavasti se yksi limu oli Coca-colaa." JT vastasi pohdiskelevasti. Syvällinen juttutuokio ei syystä tai toisesta jatkunut pitkään.

      Biologinalku ja Herra X seurasivat kaikkea aavistuksen järkyttyneenä sivusta. Sitten he keksivät perustaam lintuvisan.

      "Missä Nieriä on?" IT kysyi Kurpizzalta vähän ajan päästä.
      "Tuolla se vähän aikaa sitten oli antamassa Kotkolle patukasta. Koko paketillisesta niitä."
      "För helvete!" VeH huudahti mennessään ohi.
      "En mie sellaista patukkaa antanut!" Trotski huudahti järkyttyneenä silmälasit vinossa.
      "En halua kuulla enempää!" Assassin älähti ja nosti kädet korvilleen.
      "Kysyitkö edes, haluaako hän kaupan vai itse leivottuja...."

      Lopulta kotkolaiset saatiin väliaikaisesti ulos palstalta. Kaiken aloittaja, Kivi, kuitenkin armahdettiin ja jätettiin Pulisijapulun kanssa sohvan nurkkaan.

      VeH oli menossa tarkistamaan kaappia, kun Alice juoksi hänen luokseen.
      "Verho hiukan repesi." Alice hihitti naama punaisena. "Parasta piilottaa se kaappiin."
      "Varmasti." VeH vastasi ja kiskaisi kaapin oven auki.

      Norski oli kaapissa. Hän näytti erilaiselta kuin yleensä. Varmaan siksi, koska hän oli ylpäältä veressä ja hänen silmänsä oli ilmeisesti revitty irti. Verta valui vielä, joten Norski oli hengissä. Tapaturma oli ilmeisesti sattunut vasta vähän aikaa sitten. Alice tuijotti järkyttyneenä ja siirsi sitten katseensa vakkareihin. Useimmat nauroivat ja heittivät läppää tietämättä mitään Norskista. Ei heistä kukaan olisi voinut...

      VeH lähti silmät sumeina kävelemään muita kohti. Kaikki vaikenivat järkyttyneinä. VeH kääntyi Siiliöön ja Jokutyyppiin päin, joilla ei näyttänyt olevan aavistustakaan tapahtuneesta.
      "Miksi?" hän kuiskasi ja raahusti sitten omaan huoneeseensa.

      Kaikki tuijottivat VeHin loittonevaa selkää hämmentyneinä. Sitten HeKeKee tajusi lähtä liikkeelle ja vakkarit juoksivat Alicen luo.
      Ja näkivät Norskin.

      -Jatkuu-

      • Tuo oli aika paha. Oikeasti, hitto.


    • -Jatkuu-

      "Naperoille tuli itku pitkästä ilosta!" Ennustaja huusi rimpuilessaan alas naulaskosta.
      "PIDÄ SE PÄÄS KIINNI!" HeKeKee karjaisi.
      Muut vakkarit tuijottivat apaattisena ambulanssin valojen perään. Ambulanssit tuntuivat vierailevan nykyään aivan liian usein Suolistossa.
      "Älkää näyttäkö tuolta!" HeKeKee valitti. "Hyökkäyksien takana on Morso eikä mikään muu!"

      Kukaan ei sanonut mitään.
      "Uskotteko oikeasti, että hyökkääjä olisi suolistolainen?" Alice kysyi hiljaa.
      "Silmien syöttäminen viittaa minuun ja Jokutyyppiin." Siiliö totesi ilmeettömästi ja katsoi isoveljeensä.
      "Minä en ole käynyt kikkien jakajien tai vakkareiden kimppuun." JT vastasi yhtä ilmeettömästi.
      "Voisit edes myöntää...." Siiliö jupisi vastaan.
      "Miksi olisin käynyt vakkareiden kimppuun?" JT toisti.

      "Miksi kukaan meistä kävisi toisten kimppuun?" Fnfn kysyi.
      "Meillä kun oli pitkästä aikaa hauskaa...." Kurpizza mumisi. "Trotskillakin."
      "Ei minulla sellaista hauskaa ollut!" Trotski älähti, mutta väittelykin kuivui kokoon alkuunsa. Hiljaisuus jatkui. Pulinoissa oli nykyään usein hiljaista, mikä oli epänormaalia.
      Tapahtumatkin olivat epänormaaleja.

      "Parasta mennä nukkumaan." Santiny totesi lopulta. Muut nyökkäilivät.
      "Eikä mennä!" Alice huudahti. "Valvotaan yö ja puhutaan asia selväksi."
      Kukaan muu paitsi HeKeKee ei jäänyt oleskeluhuoneeseen. Alice katsoi loittonevia vakkareita hetken aikaa sumeasti.
      "HYVÄÄ YÖTÄ VITUN KUSIPÄÄT!" hän huusi lopulta.
      Mistään ei kuulunut vastausta. Nollaykköset toivottivat toisilleen hyvää yötä ja menivät itsekin nukkumaan. Alicea ei enää sen jälkeen näkynyt.

      Seuraavana aamuna JT heräsi kolahdukseen ovelta. Oikeastaan hän ei ollut täysin varma, oliko hän edes nukkunut vaan meditoinut transsissa koko yön. Hän raahusti avaamaan oven ja sen takaa paljastui Siiliö kädessään verinen veitsi ja kasvoillaan murhanhimoinen ilme.

      -Jatkuu-

    • (vihje: minä olen ruvennut harrastamaan täytettyjä eläimiä)

      • XD Vähän myöhäistä tosin, murhaaja on jo päätetty. Epäillyksi voi vielä päästä.

        Trotski// Ei kai nyt niin paha ollut?


      • kurpizza kirjoitti:

        XD Vähän myöhäistä tosin, murhaaja on jo päätetty. Epäillyksi voi vielä päästä.

        Trotski// Ei kai nyt niin paha ollut?

        Ei niin paha kuin minun juttuni ropessa ovat oleva.


    • -Jatkuu (koittakaa vielä jaksaa)-

      "Mitä helvettiä?" JT kysyi. Siiliö kohotti veistä ja hänen ilmeensä muuttui syyttäväksi.
      "Tuota minäkin mietin. En olisi sinusta uskonut." hän vastasi. Jokutyyppi oli ihan pihalla tapahtumien saaman käänteen vuoksi. Niin näyttivät muutkin heräilevät vakkarit olevan.
      "Siiliö, pistä se veitsi pois." Assassin huusi. Siiliö pudotti veitsen lattialle. Kilahdus tuntui kaikuvan Pulinoissa satakertaisena. Kaikesta huolimatta JT tajusi kaikkien jostain syystä tuijottavan häntä. Hän katsoi kysyvänä Siiliötä, joka viittasi pään liikkeellään muita seuraamaan, kun hän lähti kävelemään huonettaan kohti.
      Muut vilkuilivat toisiaan hämmentyneinä. Osa tuijotti Jokutyyppiä.
      "Mitä on tapahtunut?" IT kysyi lopulta. Siiliö ei vastannut vaan kiskaisi oven auki.
      "Tämä."

      Lattia oli yltä päältä veressä. Veri taas oli peräisin noin kymmenestä silvotusta siilestä, joista osan jalat sätkivät. Kurpizza kiepsahti ympäri ja pakeni ovelta. Muutkin perääntyivät järkyttyneinä.
      "Miksi sinä kuvittelet minun käyneen niiden kimppuun?" JT ärähti katsoen Siiliön huoneen lattialla olevaa hävitystä.
      "Mahdollisesti siksi, että sinun vaatteesi sattuvat olemaan veressä?" Trotski sanoi kuivasti.
      JT vilkaisi vaatteitaan ja totesi niiden olevan tosiaankin veressä. Varsinkin hiat. Kädet eivät olleet veressä, eikä kynnen aluset, mikä oli outoa, mutta selittyisi käsien pesulla. Mutta miksi hän ei olisi vaihtanut vaatteitaan.
      "Minä en...." JT haparoi.
      "Tappanut siilejä?" Siiliö jatkoi kylmästi. "Etpä tietenkään, sinullahan alkoi vain kuukautiset!"

      "Tuo oli asiatonta." Nasse huomautti väliin. Sitten hän kääntyi luotsin puoleen. "Voisitko teurastaa minulle muutamia rottia? Olen innostunut niiden täyttämisestä."

      * * * * *

      Jokutyyppi lapioi kuoppaa siilten ruumiita varten samalla kun pohti, kävelikö hän mahdollisesti unissaan. Mutta eikai hän veljensä lemmikkien kimppuun kävisi edes unissaan...
      "Voisin kirjoittaa räpin tässä aikani kuluksi." IT huomautti nojaillen puuhun. "Sujuisi kaivaminenkin nopsempaa."
      IT oli lupautunut "vahtimaan" Jokutyyppiä, sillä omien sanojensa mukaan hän kyllä yhdelle "fennolle" pärjää. Hänellekin oli otettu lapio mukaan, jotta he pääsisivät pois metsästä nopeampaa, mutta Herre ei sitten ollut vilkaissutkaan siihen kaivamisen aloituksen jälkeen.
      "Ei tarvitse."
      "Kirjoitan silti!"

      JT huokaisi. Onneksi kuoppa valmistui pian.
      "Menen hakemaan jonkin oksan valmiiksi, jotta sen voi sitten laittaa paikan merkiksi." Jokutyyppi sanoi ja oli tyytyväinen saadessaan tekosyyn poistua paikalta.
      Sopiva risu löytyi ikävä kyllä liian nopeasti ja luotsi maleksi takaisin kuopalle. Mutta mihis se neuroottinen Putinin tutkija katosi? IT:tä ei näkynyt missään. JT kurtisti kulmiaan ja vilkuili ympäriinsä hämmentyneenä, kunnes kompastui tajuttomaan Israelin tukijaan.

      -Jatkuu-

      Tämä ei lopu ikinä! >_< Anteeksi! Kokeilen huomenna saada loppuun!

      • Raippari

        Jännitävää.. jatkatkin huomenna tai Don Rosa -sarjiksesi ovat vaarassa! >:)


      • DKM

        putos hetkeks. selvitetäänkö nyt kuka on oneofus vai tappaja vai jotai? jatka kuiteski pia!


    • -Jatkuu vihdoinkin-

      IT:llä oli suorastaan paskamainen herätys. Päätä jomotti, koska joku typerä fenno oli lyönyt Häntä päähän ja viikset ja vaatteet olivat kurassa. Lisäksi ilmeisesti sokea ysikasi hortoili hänen ylitseen. Hän kompuroi ylös lievästi sanottuna suivaantuneena.
      "Anna kun arvaan; sinä et ollut kolkkaaja?" IT sanoi. Jokutyyppi puisti päätään ärtyneen näköisenä.
      "Miksi minä olisin kolkannut "Herren"?" JT kysyi. Herre ei pitänyt sarkastisesta äänensävystä, ja oli juuri sanomassa jotain munattomista kakaroista, kunnes huomasi erään Suolistotalon ikkunan olevan rikottu.

      Kumpikin tuijotti hetken aikaa hämmentyneenä.
      "Se rikottiin varmaankin viime yönä." Jokutyyppi sanoi lopulta ja he kävelivät Pulinoihin, joissa oli haudan hiljaista.
      "He kaikki ovat kai Huuhaassa jostain syystä." IT huomautti. "Tarkista sinä kuitenkin tuolta, jos siellä joku sattuisi vielä olemaan." Hän lähti kävelemään vastakkaiseen suuntaan vikuillen samalla taakseen varmuuden vuoksi.

      IT koputteli oviin ja vilkuili ympärilleen, muttei nähnyt ketään missään. Viimeinen ovi oli raollaan ja lattia sen edessä oli veressä.
      "No niinpä tietenkin." IT mumisi ja avasi oven.

      Huoneessa oli kaikista kivistä päätellen asunut Kivi. Kiviä oli nimittäin joka paikassa, sängyssä (för helvete!), pöydillä ja lattioilla. Itse vakkari makasi todennäköisesti kuolleena keskellä lattiaa. Tai todennäköisesti se oli Kivi, mutta kasvoja ei voinut enää tunnistaa. Ne näyttivät koulun lasagnetelta, joka oli kertaalleen syöty ja poistettu kehosta samaa reittiä kuin se oli sinne laitetukin.
      "Jokutyyppi!" IT huikkasi. Ei vastausta.
      Pärkele.
      "Oletko sinä siellä?"
      "Olen." JT huikkasi nurkan takaa.
      "Löysin huuhaalaisen. Kuolleena."
      Jokutyypin kiroaminen kuului nyt lähempää.
      "Hermostun, jos minua syytetään yhdest-

      IT odotti, mutta Jokutyyppi ei lopettanut lausettaan tai ilmestynyt nurkan takaa. Minuuttien kuluttua hän itsekin kirosi ja lähti kävelemään siihen suuntaan, josta luotsin ääni oli joku aika sitten kuulunut, vannoen räppäävänsä kolkkaajan niin syvälle suohon, ettei tämä nousisi sieltä ikinä.

      -Jatkuu-

    • -Jatkuu-

      "Joo joo. En minäkään usko sinun olevan murhaaja." Assassin ähkäisi. "Huomenna pääsette ulos."
      "Epäilläänkö minuakin murhaajaksi?" Ebzu kysyi ja hymyili iloisesti.
      "MIKSI MINÄ TEURASTAISIN OMIA SIILEJÄNI?!?" Siiliö huudahti kiukkuisena. Sitten hän vilkaisi veljeään ja hihkaisi tekopirteästi.
      "Mukavaa, että sinäkin heräsit nauttimaan tästä harvinaisesta tapauksesta! Meidät on suljettu yöksi tähän tee-se-itse-varasto-vankilaan."
      "Miksi?"
      "VeH on sairaalassa. Joku kävi hänen kimppuunsa. Israelin tukija on edelleen tajuton. Muita loukkaantuneita ei ole löytynyt. " Assassin vastasi. Jokutyyppi rypisti kulmiaan. Kiveä ei kai oltu löydetty.

      "....sinun kommunistijuttujasi." HeKeKeen ääni kuului taustalta.
      "Lallallallallallaaaapuaaalainen!" Trotski huusi takaisin.
      "Pää kiinni punikki." HeKeKee töksäytti.
      "Miksi Trotski on täällä?" Jokutyyppi kysyi. "Eikai häntä epäillä?"
      "Ei suinkaan." Trotski vastasi. "Mie olen täällä siksi, koska en hyväksy tätä järjestelyä."
      "Pahennat siis kärsimyksiämme...."
      "En minä kärsi tästä." Trotski sanoi iloisena. "Oikeastaan tämä on ihan kivaa..."
      "Älä kerro enempää." HeKeKee valitti. "Assassin, lyö sitä."
      "Oh, kuulostat ihan IT:ltä!"
      "Minä olen vartija, en hakkaaja." Assassin sanoi nuivasti.

      "Kommunisti."
      "Lapualainen."
      "Minutkin nyt kai lasketaan vakkariksi. Ebzu sanoi ja hymyili iloisesti.
      "Kommari."
      "Lllllapuaaa!"
      "Joo." Siiliö sanoi ja hymyili ylipirteästi, kuin olisi viimeisen viikon elänyt pelkällä kofeiiinilla. "Lapualaiset kommarit ovat kivoja."
      "Kauanko tätä on jatkunut?"
      "Pari tuntia." Assassin sanoi. Sitten hänen päänsä nuokahti ja Assassin kaatui nenälleen lattialle.
      Kaikki vaikenivat.

      "Kas kas." sanoi hahmo ovelta. Hänen toisessa kädessään kiilsi käsiase. "Nyt minun pitäisi Disney-leffojen mukaan kertoa suunnitelmani ja luetella kaikki ilkityöni." Hahmo otti askeleen eteen päin ja varaston ikkunasta lankeavassa valossa näkyi valkeat sekaisat hiukset ja kurttuinen naama.
      "Ikituoli-istuja?" Trotski älähti. Hahmo virnisti.
      "En alkuperäinen. Huuhaalla ei huomata muutamien vakkareiden katoamisia."
      "Miksi sinä-" HeKeKee aloitti.
      "Sanotaanko näin, että sain tarjouksen. Ja hyvistä tarjouksista ei ole tapana kieltäytyä, eihän? Sen jälkeen kehittelin suunnitelman, joka onnistui erinomaisesti teidän wannabe-sadistien takia..."
      JT ja Siiliö tuijottivat kiukkuisina. Hiljaisuus jatkui. Ikituoli-istujan klooni napsautti varmistimen pois ja huokaisi, kuin olisi masentunut joutuessaan tappamaan vakkarit nopeasti.

      "Heksuuuuuu????" Alicen kujertava ääni kuului yhtäkkiä ihan läheltä. "Toin sulle peiton ja.... Kuka vittu sä olet??" hän älähti nähdessään nimettömän murhaajamme.
      "Öh..." Hahmo aloitti hämmentyneenä tästä uudesta käänteestä ja Alice teki päätelmän, jonka mukaan hahmo olisi tullut tekemään jotain pahaa HeKeKeelle. Alice mulkaisi hahmoa murhaavasti ja huitaisi tätä tyynyllä. Tyyny osui käteen ja kimeä kilahdus kertoi aseen pudonneen johonkin Trotskin lähettyville.
      "Anna se tänne!" muut huusivat kuorossa.
      "En koske aseisiin!" Trotski huudahti.

      Hahmo paketoi Alicen peittoon ja tökkäsi hänet jonnekin pois näkyvistä. HeKeKee ja Siiliö tavoittelivat asetta, kumpikin eri puolilta.
      "Nyt Trotski perkele!"
      Hahmo harppasi takaisin varastoon. Toisella askeleellaan hän laski jalkansa huolimattomasti äsken tajuttoman Assassinin käden viereen. Assassin tarttui häntä nilkasta ja nykäisi.

      Siiliö ehti nipin napin kiskaista jalkansa pois kaatuvan hahmon alta ja Trotski kirkaisi ja potkaisi hahmoa vahingossa nenään. Hahmo kirosi ja koitti potkia Assassinia irti.
      "Heittäkää ase minulle!" Assassin huusi.
      "En ylety siihen!" HeKeKee huusi takaisin.
      "Minä yletyn." Ebzu sanoi ja ojensi aseen HeKeKeelle hymyillen iloisesti. HeKeKee heitti aseen Assassinille. Assassin otti kopin ja osoitti aseella hahmoa.

      "LOPETA heti paikalla tai..."
      "Hih, suoritat pika-kastraation!" Trotski hihkaisi ja alkoi hiristä.

      -Jatkuu-

    • -Jatkuu-

      "Sain paskahalvauksen ja nyt olen palannut!" Shady huusi.
      "Ilmottaudun roolipeliin!" Neloth huomautti vilkuillen kummastuneena ympärilleen. "Missä Siiliö on?"
      "Jokutyypin kanssa juomassa cokista ja syömässä pizzaa." Alice vastasi.
      "Miten voi päästä mukaan suolistotarinoihin?" Yksisarvinen kysyi. Vakkarit kohauttelivat olkapäitään.

      "Huomaatteko; loppu hyvin, kaikki hyvin. Enkä mie koskenut aseeseen ollenkaan." Trotski raportoi. "Kannattaa olla pasifisti."
      "Yritit kuristaa minut viime viikolla." Kurpizza valitti.
      "Mihin se murhaaja muuten vietiin?" Fnfn kysyi yhtäkkiä.
      "Hetkonen." Trotski tajusi. "JT ja Siiliö ovat poissa... murhaaja on jossain..."
      "Joskus on parempi olla tietämättä." Alice sanoi hilpeästi.
      "Olla tietämättä mitä???"
      "Kummikalojen kuulumisia!"
      "Vau, miten sait siilit rauhoitettua, vaikkei Siiliö olekaan paikalla!" Pofuksio ihasteli.
      "Et siis vielä huomannut kaktuksesi katoamista?" Raippari vastasi.

      "Murhaaja-jahdissa tuli nälkä." Siiliö mutisi haukatessaan pizzastaan. Jokutyyppi nyökkäsi.
      "Toivottavasti hänelläkin on nälkä."

      Loppu, vihdoin ja viimein!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe