Loiko Vatikaani islamin?

Keisaritsaari

Entisen jesuiittapapin, Alberto Riveran kertomus on hämmästyttävää luettavaa. Hän väittää Vatikaanissa ollessaan saaneensa suorastaan uskomattomalta kuulostavia tietoja siitä, miten islamin usko sai alkunsa katolisen kirkon toimesta. Tietolähteekseen hän ilmoittaa korkea-arvoisen kardinaalin Augustine Bean.

Riveran mukaan roomalaiskatoliset halusivat kolmannen vuosisadan lopulla saada kiihkeästi haltuunsa Jerusalemin kaupungin, joka uskonnollisen historiansa ja strategisen asemansa takia katsottiin arvaamattoman kalliiksi aarteeksi. Niinpä oli kehitettävä hanke, jotta Jerusalemista tehtäisiin roomalaiskatolinen kaupunki.

"Suuri käsittelemätön ihmisvoiman lähde, joka voisi tehdä työn oli Ismaelin lapset. Arabiraukat kellistettiin uhriksi erääseen viisaimmista suunnitelmista mitä koskaan on kehitetty pimeyden voimien kautta.”

Sekä juutalaiset että Rooman hallitus vainosivat varhaiskristittyjä pysäyttääkseen heidän leviämisensä. Kun juutalaiset sitten nousivat kapinaan, Rooman armeijat murskasivat Kenraali Tiituksen johdolla Jerusalemin v. 70 jKr. ja tuhosivat juutalaisten palvontakeskuksen, Jerusalemin Temppelin, täyttäen siten Jeesuksen ennustuksen (Matt. 24:2). Temppelin tilalla sijaitsee nyt islamin toiseksi pyhin paikka, Kalliomoskeija.

Kristittyjen vainot osoittautuivat hyödyttömiksi niin kauan kuin he olivat valmiita antamaan elämänsä alttiiksi evankeliumin puolesta. Ainoa tapa horjuttaa tätä luottamusta, oli luoda jäljitelty "kristillinen" uskonto. Rooman uskonto oli itse asiassa lähtöisin muinaisesta Babyloniasta, joten kaikki mitä tarvittiin oli kasvojen muutos. Se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta alkoi ns. "kirkkoisien" kirjoituksilla. Roomalaiskatolilaisuus, jota Raamattu kuvailee nimellä "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti" (Ilm. 17:5) nostettiin syrjäyttämään evankeliumi. jatkuu...
http://www.netikka.net/mpeltonen/vatikaani-islam.htm

5

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semmosta vaan

      Melkoinen tarina.

    • Pyhä Järjestys

      Muistan lukeneeni saman Alberto Riveran tarinan, yhden niistä varsin mielikuvituksellisista, jostakin lehdykästä ammoisia aikoja sitten.

      Vastaus kysymykseenne "Loiko Vatikaani islamin?" on lyhyesti EI.

      Sen sijaan katolinen kirkko, tuo Kristuksen sijaiseksi itsensä petoksella asettanut, mutta Kristuksen todellisuudessa kieltävä porttokristillinen/porttouskonnollinen organisaatio, Babylonin, sekoituksen järjestelmän uskonnollinen järjestys ja samalla koko Babylonin sijaiskuningas,
      on pyrkinyt ujuttautumaan myös islamilaiseksi kalifaatiksi - tosin ei tällä nimellä - profeetta Muhammadin Islamilaisen Kalifaatin tilalle näin pyrkien hallitsemaan kaikkia Aabrahamin jälkeläisiä saati sitten muita kansoja ja heimoja.

      Todellisuudessa katolinen kirkko liittolaisineen on Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin ja Islamilaisen Kalifaatin verivihollinen, jotka sulkevat toinen toisensa pois. Eikä juuri katolinen kirkko masinoinut verisiä ristiretkiä islamilaisten kimppuun ja Jerusalemin kaappaamiseksi hallintaansa?

      Aivan varmasti katolinen kirkko liittolaisineen pyrkii saamaan Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin ohjaukseensa ja on yrittänyt sitä iät ajat, vaan ei tule onnistumaan kuten ei myöskään Kristuksen sijaisena.

    • Pyhätervehdys
    • KTS (Ei kirj.)

      Onpahan varsinainen salaiittoteoria. Tosiaan sen verran siinä voi olla perää että onhan Katolinen kirkko vuosisatojen aikana varmasti pyrkinyt välillä myös kontrolloimaan Islamia ja soluttautumaan ja vaikuttamaan mutta perivihollisiahan ne toisilleen ovat olleet.

    • Ei onnistu

      KTS (Ei kirj.)28.9.2014 21:140 SULJE
      Ollaan Suomessa, jonne sun lössis on tätä messiaanista paskaa ujuttamassa. Mutta se ei onnistu!

      KTS 22.5.2014 15:400 SULJE
      "Onko ihan pakko kaikkeen soopaan kansan suostua.
      Just noin me__ iranilaiset__ on aateltu ameriiikkalaisista !
      Vihon viimen mennee kaaliin tääl Pohjolaskii...:o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      90
      4836
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      30
      3422
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3202
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      3047
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2985
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2846
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      44
      2727
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      236
      2550
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      53
      2316
    10. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2306
    Aihe