Loiko Vatikaani islamin?

Keisaritsaari

Entisen jesuiittapapin, Alberto Riveran kertomus on hämmästyttävää luettavaa. Hän väittää Vatikaanissa ollessaan saaneensa suorastaan uskomattomalta kuulostavia tietoja siitä, miten islamin usko sai alkunsa katolisen kirkon toimesta. Tietolähteekseen hän ilmoittaa korkea-arvoisen kardinaalin Augustine Bean.

Riveran mukaan roomalaiskatoliset halusivat kolmannen vuosisadan lopulla saada kiihkeästi haltuunsa Jerusalemin kaupungin, joka uskonnollisen historiansa ja strategisen asemansa takia katsottiin arvaamattoman kalliiksi aarteeksi. Niinpä oli kehitettävä hanke, jotta Jerusalemista tehtäisiin roomalaiskatolinen kaupunki.

"Suuri käsittelemätön ihmisvoiman lähde, joka voisi tehdä työn oli Ismaelin lapset. Arabiraukat kellistettiin uhriksi erääseen viisaimmista suunnitelmista mitä koskaan on kehitetty pimeyden voimien kautta.”

Sekä juutalaiset että Rooman hallitus vainosivat varhaiskristittyjä pysäyttääkseen heidän leviämisensä. Kun juutalaiset sitten nousivat kapinaan, Rooman armeijat murskasivat Kenraali Tiituksen johdolla Jerusalemin v. 70 jKr. ja tuhosivat juutalaisten palvontakeskuksen, Jerusalemin Temppelin, täyttäen siten Jeesuksen ennustuksen (Matt. 24:2). Temppelin tilalla sijaitsee nyt islamin toiseksi pyhin paikka, Kalliomoskeija.

Kristittyjen vainot osoittautuivat hyödyttömiksi niin kauan kuin he olivat valmiita antamaan elämänsä alttiiksi evankeliumin puolesta. Ainoa tapa horjuttaa tätä luottamusta, oli luoda jäljitelty "kristillinen" uskonto. Rooman uskonto oli itse asiassa lähtöisin muinaisesta Babyloniasta, joten kaikki mitä tarvittiin oli kasvojen muutos. Se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta alkoi ns. "kirkkoisien" kirjoituksilla. Roomalaiskatolilaisuus, jota Raamattu kuvailee nimellä "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistusten äiti" (Ilm. 17:5) nostettiin syrjäyttämään evankeliumi. jatkuu...
http://www.netikka.net/mpeltonen/vatikaani-islam.htm

5

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semmosta vaan

      Melkoinen tarina.

    • Pyhä Järjestys

      Muistan lukeneeni saman Alberto Riveran tarinan, yhden niistä varsin mielikuvituksellisista, jostakin lehdykästä ammoisia aikoja sitten.

      Vastaus kysymykseenne "Loiko Vatikaani islamin?" on lyhyesti EI.

      Sen sijaan katolinen kirkko, tuo Kristuksen sijaiseksi itsensä petoksella asettanut, mutta Kristuksen todellisuudessa kieltävä porttokristillinen/porttouskonnollinen organisaatio, Babylonin, sekoituksen järjestelmän uskonnollinen järjestys ja samalla koko Babylonin sijaiskuningas,
      on pyrkinyt ujuttautumaan myös islamilaiseksi kalifaatiksi - tosin ei tällä nimellä - profeetta Muhammadin Islamilaisen Kalifaatin tilalle näin pyrkien hallitsemaan kaikkia Aabrahamin jälkeläisiä saati sitten muita kansoja ja heimoja.

      Todellisuudessa katolinen kirkko liittolaisineen on Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin ja Islamilaisen Kalifaatin verivihollinen, jotka sulkevat toinen toisensa pois. Eikä juuri katolinen kirkko masinoinut verisiä ristiretkiä islamilaisten kimppuun ja Jerusalemin kaappaamiseksi hallintaansa?

      Aivan varmasti katolinen kirkko liittolaisineen pyrkii saamaan Koraanin ja profeetta Muhammadin Islamin ohjaukseensa ja on yrittänyt sitä iät ajat, vaan ei tule onnistumaan kuten ei myöskään Kristuksen sijaisena.

    • Pyhätervehdys
    • KTS (Ei kirj.)

      Onpahan varsinainen salaiittoteoria. Tosiaan sen verran siinä voi olla perää että onhan Katolinen kirkko vuosisatojen aikana varmasti pyrkinyt välillä myös kontrolloimaan Islamia ja soluttautumaan ja vaikuttamaan mutta perivihollisiahan ne toisilleen ovat olleet.

    • Ei onnistu

      KTS (Ei kirj.)28.9.2014 21:140 SULJE
      Ollaan Suomessa, jonne sun lössis on tätä messiaanista paskaa ujuttamassa. Mutta se ei onnistu!

      KTS 22.5.2014 15:400 SULJE
      "Onko ihan pakko kaikkeen soopaan kansan suostua.
      Just noin me__ iranilaiset__ on aateltu ameriiikkalaisista !
      Vihon viimen mennee kaaliin tääl Pohjolaskii...:o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe