Eduskuntavaalit lähenee, vitsiä pukka :P

Ei kokoomukselle!!!

Ja lähtee..

Kolme huippukirurgia jutteli saavutuksistaan.

Saksalainen kertoi, miten potilas oli mennyt oksasilppurin läpi, ja ainoa ehjä osa oli pikkusormi. Hän sai rakenneltua pikkusormeen koko käden ja lopuksi vartalon ja mies pääsi takaisin työelämään. Hänestä tuli niin kova työmies, että firmasta irtisanottiin viisi työntekijää, koska tämä teki viiden miehen työt.

Amerikkalainen kertoi miten mies oli pudonnut ydinreaktoriin, eikä hänestä jäänyt jäljelle kuin hiukset. Kirurgi sai tehtyä hiuksien alle pään ja vielä vartalonkin, ja uhri pääsi takaisin työelämään. Hänestä tuli niin kova työmies, että voimalasta irtisanottiin viisikymmentä huoltomiestä, koska tämä yksi teki niiden kaikkien työt.

Suomalaiskirurgi kertoi aamulla puiston läpi töihin mennessään haistaneensa voimakkaan pierun hajun. Hän otti taskustaan muovipussin ja kahmaisi pierun pussiin. Työmaalle päästyään hän asetteli pussin leikkauspöydälle ja teki persereijän. Hän työnsi pierun persereikään ja rakensi ympärille pakarat ja pikkuhiljaa koko vartalon. Hän nimesi miehen Jyrki Kataiseksi. Tämä uusi kaveri oli niin kova tekijä, että koko Suomi jäi työttömäksi.

11

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apuvaaa

      Kyllä on totta toinen puoli. Kokoomus on saanut tämän maan asiat oerseelleen ja työttömyys vaan kasvaa. Itse ovat naamat virneessä ja kehuuvat miten fantastista meno on. Onneksi on vaalit tulossa ja tästä juppiporukasta voidaan päästä eroon. Suomi ei kestä enää toista nelivuotiskautta kokoomuksen vedossa. Ei mitään hajua mistään näillä nulikoilla ja jupeilla. Politiikassa tarvitaan uskottavuutta ja osaavia ihmisiä,ei pellejä.

      • Hallitusta

        Keskusta taitaa olla seuraava pääministeripuolue,mutta katastrofi on valmis jos ulkoministeriksi tulee taas väyrynen ja myös pekkarinen,jätevesi lehtomäki ja rakkikoira tiilikainen pääsevät ministerin pallille. Sipilän kannattaisi miettiä tarkoin ketä sinne hallitukseen otetaan. Väyrysen ja pekkarisen ajat ovat menneet eikä tämmöisiä fossiileja enää pidä laskea hallitukseen.


      • Jyvä-Puna oli tuhot
        Hallitusta kirjoitti:

        Keskusta taitaa olla seuraava pääministeripuolue,mutta katastrofi on valmis jos ulkoministeriksi tulee taas väyrynen ja myös pekkarinen,jätevesi lehtomäki ja rakkikoira tiilikainen pääsevät ministerin pallille. Sipilän kannattaisi miettiä tarkoin ketä sinne hallitukseen otetaan. Väyrysen ja pekkarisen ajat ovat menneet eikä tämmöisiä fossiileja enää pidä laskea hallitukseen.

        Keskustan Esko Ahon ns. lama-ajan hallitus aloitti Suomen tuhon, kukaan vaan ei tunnu enää muistavan asiaa. Esko-Ahon ko. hallitus eriytti tulo- ja pääomatulojen verotuksen, jonka seurauksena tuloerot lähtivät Suomessa kasvuun ja hyvinvointivaltio rapautumaan. Osansa oli tietty lamalla ja sillä, että kaikki ulkomaankaupankäynti oli Kekkosen aikana jne. laskettu entisen itäblokin kanssa käytävään bilateraalikauppaan. Mutta tuloerojen kasvattamisen aloitti nimenomaisesti Keskusta Esko Ahon johdolla.

        Tuhon varmistivat sitten demarit Lipposen I ja Lipposen II hallitusten johdolla, jolloin tuloeroja kasvatettiin lisää ottamalla lisäksi käyttöön ns. haittaverot (energia ym., ja alv-veron korotukset), lisäksi ensin tilapäisinä, mutta pysyviksi jäivät auton käyttömaksut nyk. käyttövero. Ovat tasaveroja niin energia kuin muutkin tuolloin käyttöön otetut, ja rankaisevat entien siis pien- sekä keskituloisia. Eihän ne kokoomusta haittaa, kun sen puolueen kannattajakunnasta on iso osa parempituloisia, joille noista demarien innolla käyttöön ottamista tasaveroista ei ole niin suurta haittaa. Koska 6 tonnia kuussa ansaitsevalle ei suuria merkkaa, maksaako sähkö kuusi euroa kuukaudessa enemmän tai vähemmän, mutta vaikka kansaneläkkeen perusosalle jne. 600 euroa kuussa ansaitsevalle sellaisella 6 eurollakin on paljon isompi merkitys. Vihreäthän näitä kulutusveroja vaativat, mutta demareiden Lipponen 1 ja 2 otti ne sitten käyttöön.

        Lopullisen niitin maan taloudelle sai nyt vaikka demareiden J. Urpilainen laittamalla maamme rahat Kreikkaan oman maan sijasta, koska hän sattui sympatiseeraamaan sikäläisiä demokraatteja.

        Joten itse asiassa kokkareita on aika turha syytellä, kun tuhon ovat saaneet aikaan jo em. kepu ja sitten demareiden vetämät hallitukset 1990-luvun puolivälistä lukien; tosin viimeinen niitti tuli nyt, kun demarivaltiovarainministeri Urpilainen "viimeisteli" loput.


    • osaamista on

      Keskustassa on ollu osaamista, mm ministeri mies, joka uuniperunalla puksutti parturia. Ja parturi tästä suuttui ja uuniperunan teot paljasti... huh mitä osaamista.

      Sitten oli kokoomus kännykkä textaaja joka halusi kiimaisia viestejä lähetellä. Oli sekin ministerinä , hurjaaa.

      • Väyryyspate

        Kepulla karseet ministerit viimeiksi mm. Lehtomäki joka sai läpi tämän täysin älyttömän jätevesilain. Mitäs tämä luomuviljelijä tiilikainen sai aikaiseksi ympäristöministerinä ollessaan? No ei yhtikäs mittään. Repikööt sipilä nyt näistä sitten itselleen kavereita ministeriöön,ei hyvältä näytä.


      • Äänestäjä

        Onneksi tyhjäntoimittaja KÄrnä tippuu


    • sumuinen tulevaisuus

      Sipilä ottakoot pääministerin pesti, niin silloin täytyy antaa painavia salkkuja muille
      hallituskumppaneille. Valtionvarainministeri menee automaattisesti muille.Niin oikeesti painavia salkkuja ei ole muita kuin ulkoministerin pesti. Nämä köykäset
      salkut on sitten sama vaikka Tiilikainen jonkun saisikin. Se mies on niin kyvytön, ettei se saa edes pahaa aikaisiksi vaika yrittäisi. Väyrynen on taas riski maallemme
      jos siitä ulkoministeri tulee. Ehdottaa varmaan yhteisiä sotaharjoituksia Venäjän kanssa. Sosiaali ja- terveysministeri on kyllä painava pesti, kun sitä kautta kulkee suurin rahavirta koko valtion menoista. Sitä ei voi antaa kelle hyvänsä. Se pitäisi järkätä jollekin virkamiehelle, vaikka Sailakselle. demaritkin olisi tyytyväisiä vaikka jäisi hallituksesta ulos. Sillä sailas on demari, vaikka kaikki sossut ei sitä halua myöntää.

      • Apuvvaaaa

        Kepun Riveistä ei löydy sipilän lisäksi yhtään ministeriksi kelpaavaa. Pelkkä väyrysen mainitseminen ulkoministeriksi oksettaa. Sitä miestä ei enää tarvita tämän maan asioita hämmentämään. Samoin pekkarinen on aikansa paasannut saamatta muuta aikaan mun rovaniemen kelkkatehtaan,joka taitaa sekin vedellä viimeisiään. Kyllä kepun saavutukset hallituksessa ovat olleet täysiä susia. Lehtomäki rukkasi jätevesilain jota nyt yritetään korjata.


    • no,temari

      No heikit lopettakaa toi muitten mollaaminen,kyllä te temarit ajattele
      vain itseänne

    • Banaanivaltiossa

      Oli vaan pakko nauraa! Ei mahta mitään.

      • Jalasmökki

        Väyrys pate taas tyrkyllä ulkoministerin pallille. Voi hyvä tavaton tätä meininkiä. Eikö tästä maasta enää löydy täysissä järissään olevia poliitikkoja,ettei tartte haudasta kaivaa ukkoja virkoihin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe