Päijänranta-suunnitelmat laitettava pikaisesti jäihin

Siikaranta

Jämsän seutukuntaa kohtaa rankka verotulojen pudotus ihan kohtapuoliin. Nyt ei ole aika tuhlata kaupungin vähiä varoja Päijänrannan huu-haa projekteihin ja tyhjänpäiväisten pilvilinnojen suunnitteluun. Mistäpä sinne vuorensyrjään rikkaita tulisi, kun kaupunki on muutenkin jo kohta täynnä vanhuksia ja työttömiä. Nytkin jo Jämsässä vuosikausia myynnissä olleet talot ja asunnot ei mene kaupaksi, vaikka hintoja on tiputettu jo useaan otteeseen. Ei missään tapauksessa nyt kaupungin varoja mihinkään tielinjojen muutoksiin Patajokisuulla.

11

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä minä taas

      Höpsis! Päinvastoin, lisää toimintaa, toimintaa ja toimintaa. Projekteja käyntiin, kaavoitusta ja rakennusta lisää. Valtiolta ja Keralta kunnon tuet (kaikki mitä voi irrota) hankkeisiin. Raha pyörii ja liike-elämä vilkastuu. Villeja ideoita kehiin, rohkeasti tapahtumia pystyyn. Ja lisää hankkeita ja hankkeita vaan.

      Miettikää vaikka niin päin, että tulevaisuuttahan tässä pelastetaan. Ketä enää haittaa vaikka joskus on joku kanava tai liikuntapuisto tai hotellihanke tehty tappiolla. Pääasia, että ne puitteet on joskus tehty ja siten aikanaan annettu ihmisille työtä ja nyt niitä samoja puitteita käytetään.

      Rohkeutta lisää. Kaikki julkinen raha (lainarahakin) on käyttämistä varten. Siitä tulee aina osa takaisin, joskus isokin osa.

      Esimerkkinä vaikka joku tiehanke. Se maksaa 10miljoonaa. Sitten sitä mietitään, että ei ole varaa se maksaa 10milj. Ei se maksa niin paljoa. Vaikka valtio tai kunta menettää aluksi sen kymppimillin, niin noin vuodessa se raha on jo kiertänyt. PAITSI jos hommat on tehneet virolaiset!!!!

    • Raakasinta

      Kylläpä on tämän ketjun avaajalla ajatus pahasti hukassa. Nythän on nimenomaan aika heittää pökköä pesään, eikä sammutella entistäkin hiillosta. Ei ne olemattomat varat säästämällä lisäänny. Uutta taloudellista toimintaa on saatava kiireesti aikaan ja Himoksen suunta on ainoa iso mahdollisuus. Pienemmät hankkeet muuallekin ovat tietysti myös tervetulleita.

    • miljoona Daniel

      Siikaranta on täyttä terästä, mutta Päijänranta pysyy jonnin joutavana risukkoraiskiona maailman tappiin asti. Ei raha korpeen tule...

      • Himphamppu

        Sehän ei ole millään tavalla sinun ongelmasi tuleeko vai ei. Joten lopeta tuo joutavanpäiväinen natkutus.


    • liito-orava4

      Ei tule Päijänrantaa... se on SINUN ongelmasi.

      • hölynpölyilyä

        Mitenkäs se minun ongelmani olisi?


    • liplaplip

      Mutta aurinko se paistaa taas ensi kesänä kirkkaasti ja lämpimästi Mustikkavuoren takaa tänne Siikarannan laiturille. Se on sitä elämän eliksiiriä... Sankka lepikko vaan Päijänrannan puolella vuorensyrjässä tuulessa huojuu...

      • Hypsispypsis

        Jaahas "Siikarannan possun" lääkitys on taas pois kohdaltaan ja mielikuvitus pörrää kuin sontiainen sikolätissä. Lip Lap laituri on sinulle vain kaukainen haave ja elämän eliksiiriksi riittää keskikaljapullo Seppolan sillan alla. Jätähän isot hankkeet niille, jotka niitä pystyy toteuttamaankin.


      • Monopol
        Hypsispypsis kirjoitti:

        Jaahas "Siikarannan possun" lääkitys on taas pois kohdaltaan ja mielikuvitus pörrää kuin sontiainen sikolätissä. Lip Lap laituri on sinulle vain kaukainen haave ja elämän eliksiiriksi riittää keskikaljapullo Seppolan sillan alla. Jätähän isot hankkeet niille, jotka niitä pystyy toteuttamaankin.

        Se on kuule niin kovalla rahalla hankittua lihaa, että siitä ei kannata luopua. Kaupunki sen sijaan tulee luopumaan Päijänrannan mielikuvituksellisista höpö-höpö hankkeista. Auvoisa ja rauhallinen rantaelämä tulee siis jatkumaan täällä Siikarannan puolella aina maailman tappiin asti.


    • auringonottaja

      Jahas... otanpa vielä ennen yöpuulle menoa kevyet siivut tätä maailman kaikkien konjakkien DNA:ta, eli Henri IV Dudognon Heritage-konjakkia. Hörppikää te siellä Päijänrannan puolella vaan sitä Olvin keppanaa, mutta täällä Siikarannan puolella on aina osattu arvostaa laatua.

    • kallista lihaa

      Kyllä meillä Siikarannassa naurun röhötystä riittää, kun Päijänranta ja Patajokisuun höppänöitten satamahanke häipyvät ihmisten mielistä unholaan. Otetaas taas pienet sen kunniaksi, kun ensi kesänä taas lip-lap-laiturilla loikoillaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe